• header

GLAM


Today’s glam

Så kul att ha lite jobbdagar efter den långa julen!! Även om jag älskar mina lediga dagar med Nikola så känns det bra med lite variation ibland. Idag fotade vi hela dagen och imorgon kör vi samma looks osv men fokus på film istället! Det ska bli så himla kul att visa er detta. SÅ roligt samarbete!

Emelie som sminkar mig kommer innan åtta imorgonbitti igen så jag måste lägga mig nu. Och Nikola ligger här bredvid och snarkar.. Många skrev på insta att han kanske snarkar (och vaknar en massa på natten?) pga polyper i näsan så det ska vi verkligen kolla upp! Undra om Aleks också har det haha. Kan jag be hen ta en titt i Aleks näsa på samma gång?! :’) Asså jag sover bredvid två snarkande grabbar, ett under att jag ens kan somna.

// So much fun with some work days after this long Christmas!! Even though I love my days off with Nikola, it feels good with some variation sometimes. Today we took all the photos and tomorrow we will go for the same looks etc but focus on video instead. I’m so excited to show you this! SUCH a fun collaboration.

Emelie who does my make up is coming before 8 tomorrow morning as well so I have to go to bed now. And Nikola is snoring next to me… Many people wrote to me on insta that his snoring might be because of polyps in his nose (and maybe that’s also why he wakes up a lot during night?!) so we’re definitely gonna look it up! I wonder if Aleks has it too haha. Can I ask the doctor to take a look up in his nose at the same time?! :’) Seriously I’m sleeping next to two snoring boys, how can I even fall asleep….

37 Comments

Sara

Asså nu måste jag bara fråga, hur kan du somna??!! Haha jag blir galen på min man som snarkar o det slutar snart med att vi får sova i olika rum 😂 jag har ändå öronproppar i liksom men minsta lilla ljud o jag kan inte sova. Stör mig så på snarkandet! Haha måste bara fråga hur du står ut ?? Hur kan du lyckas somna o sova utAn att störas.. tipss 🙏🙏😂💕

Reply
Åsa

Ja kolla upp det med polyper! Min son snarkade massor, alltså som en vuxen karl. När vi var på kontroll visade det sig att han knappt kunde andas alls genom näsan pga stor körtel bakom näsan. Vi hade uppmärksammat att han alltid hade munnen öppen och andades via munnen även dagtid. Det blev operation och nu snarkar han ingenting, har munnen stängd (när han inte pratar, vilket han gör nästan konstant, han är 5 år :))

Reply
johanna

så snygg sminkning!
Jag har själv bokat in en tid för att kolla om jag har polyper, är ständigt täppt i näsan och varit i flera år nu, hoppas på att få hjälp! Vet dock inte hur vanligt det är bland barn att ha det. Men absolut värt att kolla upp :)

Reply
Josefin

Min äldsta dotter sov extremt dåligt och det visade sig att hon hade en förstorad körtel bakom näsan (ej polyper). Läkaren var väldigt motvillig till att undersöka då det är lite obehagligt för bebis, men vi stod på oss och det visade sig att vi hade rätt. Dock opererar de inte barn under två år om det inte är absolut nödvändigt. Men det var skönt att få en förklaring. När hon sen blev opererad började hon sova jättebra! Kräv en remiss till öron/näsa/hals.

Reply
Sara

Informationsrutan om cookies går inte att klicka bort! Den är superirriterande…

Reply
Felicia

Hej Kenza! Såg en Facebook-post idag från ett företag som använder ditt namn och bilder på dig från en intervju med Nyhetsmorgon i reklamsyfte. Dom påstår att du gör reklam för deras kryptovaluta i intervjun och berättar hur man tjänar pengar genom dom. Vet inte om det är något fel med det men det kan vara bra att känna till tänker jag. Har printscreens och företagsnamnet om det skulle behövas.
/Felicia

Reply
Anna

Min kompis barn opererade bort polyperna. Hon snarkade som en fullvuxen karl men det blev jätte bra efter. De sa att det kunde ha varit en anledning till att hon vägrade napp när hon var liten för det var så trångt i näsan att hon knappt kunde andas i den och med napp så blev det väl svårt att andas genom munnen.

Reply
Sofia

Vi upptäckte att våran dotter hade polyper i näsan när hon va ungefär 8 mån. Snarkade och vaknade säkert 2-3 gånger i timmen på nätterna. När hon var 1.5 år opererades och det blev sån stor skillnad!

Reply
Anna

Köp nässpray Asonor på Apoteket! Lätt mitt bästa inköp till maken! Redan första natten var han knäpptyst, då var jag tvungen att kolla att han andades….

Reply
Nadi

Min son snarkade oerhört mycket sedan ca 5-6mån, när han var 3 år opererade dem bort polyper från näsan, problem solved! Nu misstänker jag även att min 7 mån dotter oxå har samma problem då hon snarkar, får se hur det blir när hon blir äldre

Reply
Lisa

Så nyfiken på att se detta samarbete!! Fantastisk look och den gula klänningen var ju otrolig 😱😍💛

Reply
lissel

så kul att kunna jobba lite då och då under mammaledigheten! Jag saknar jobbet något men vill ändå vara med mina små troll :)

Reply
Gen

Jag frågar mig hur vacker får man vara ??? Mitt barnbarn snarkade massor o fick op en stor polyp i näsan sen var det slut med snarkningarna så kolla det både på din man o din gulliga son

Reply
Lisa

Vilket snyggt läppglans gah! Vilket är det? :D Förlåt om du har svarat på det förut men har inte läst dina tidigare inlägg om smink!

Reply
K

En till med förstorad näskörtel (inte samma sak som polyp) på barn som opererats och blivit jättebra.

Reply
Ida

Japp, be hen kolla båda två! Polyper kan även vara problem hos vuxna. Har man operat dem kan de faktiskt ”växa ut” igenschaktat behöva tas bort ännu en gång. Hoppas du får sova sen framöver!

Reply
Manuella

Hi Kenya. My babygirl (6 months) snores when I breastfeed her (she makes that kind of sound) so I talked to the doctor and he told me to go to the clinic to check her throat and nose 🙂 they put a long pipe thing in the nose ( not painful) but she cried a bit of course and in fact she has too big adenoids for her age which explains that when she breathes through the nose she makes that sound. It is nothing normally when she grows up it should be okay but if not we will have to take the adenoids off her nose. Maybe Nikola has the same thing. Have a cozy Sunday 🙂

Reply
Linda

Hej
Kan inte du skriva ett inlägg om hur det går me Nikolas mat nu? Vad han äter och hur det går? Jag har en tjej på 4,5 månader och vi ska precis börja med mat

Reply
Rebecka

Jag älskar att du använder hen. Så inkluderande och öppet. Folk är motstridiga till förändring. Många språk har könsneutrala ord, Sverige är inte alltid snabba. Bra med människor som du som hjälper till att normalisera hen!

Reply
Mariana

Hej Kenza!

Har följt din blogg on-and-off sedan ca 2006 (nu är man 29 bast och gift med barn?! 😱)

Bra att ni kollar upp det om ni är så pass oroliga. Ville bara tillägga tills dess att vår lilla tös (nu 3 år) snarkade från runt 0-24 månader men det verkar ha gått över nu (kan tyvärr inte säga samma sak om maken 😜)… och likadant med sömnen! Hon sov så bra på natten mellan runt 2-4 månader, sen blev det väldigt långa dagar och dagar fram tills att hon var ca 20 månader. Fast det kan bero på flera andra variabler, flytt, jag pluggade till min master och min stress påverkade mig henne också en hel del 🙈 etc! Iallafall, hon sover som en stock nu de flesta nätter! De långa nätterna från förr känns så långt borta nu 🙌

Men ja, alla barn och situationer är ju olika! Håller iallafall tummarna för er! Och grattis till en supersöt och go kille 😍

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*