• header

YESTERDAY IN THE STUDIO

Snapshots from yesterday

Tog inte så supermånga bilder igår på plåtningen pga hemligt projekt (tänkte dock ge er en liten hint ikväll på insta!) men här har ni några stycken iallafall. :-) Var som sagt i studio och plåtade och Aleks kom även förbi med Nikola en sväng så han kunde vara med på några bilder (eller ja, hans rygg iallafall). Min favoritlook var utan tvekan den här gröna jumpsuiten från Other stories! Älskar denna modell på jumpsuits, bar det mycket när jag var gravid så ska bli kul att bära det i vår igen men utan kulan. Som jag dock saknar som iiiiiiin i helvete. Kan typ ibland känna “sparkar” också? Så sjukt haha, känns exakt som när jag var gravid men det är väl tarmarna som rör sig.

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag förblöder (typ) och har vidrig mensvärk så vi har bara tagit en promenad för att få komma ut lite. Nikola somnar nuförtiden bara i vagnen på dagtid så det blir väl en runda snart igen. Tänkte skriva hans 7-månaders update ikväll om ni vill? Skriver egentligen de uppdateringarna för mig själv för att det är kul att gå tillbaka och läsa sen så jag vet inte om jag ska fortsätta med dem här eller inte.

// I didn’t take that many photos at the photoshoot yesterday because it’s a secret project (I’m gonna give you a little hint tonight on insta though!) but here are a few. :-) Like I said I was shooting in a studio and Aleks also came by with Nikola so that he could be in a few photos (or well, his back at least). My favorit look was definitely this green jumpsuit from Other stories! I love this model on jumpsuits, I wore it a lot when I was pregnant so it’s gonna be fun to wear it this spring again but without the bump. Miss my bump like hell though. And sometimes I can even feel “kicks”? So weird haha, it feels like when I was pregnant but I guess it’s the intestines moving. 

Today we have just been chilling at home. I’m bleeding to death (well almost) and have a horrible menstrual cramp so we have just taken a walk. Nowadays Nikola only falls asleep in the stroller at day time so I guess we’re going out soon again. I’m thinking of writing his 7 month update tonight if you want to? I mostly write those updates for myself because it’s fun to go back and read later so I don’t know if I should continue with them here or not.

23 Comments

Kenza Z

Kenzas svar: Den är från Acne Studios men gammal kollektion, köpte den i deras archive butik där man hittar gamla kollektioner till bättre priser :-)

Reply
Therese

Ja fortsätt gärna med dom uppdateringarna, tycker att det är roligt att läsa då jag har en dotter som är född bara några dagar efter nikola 😀😀

Reply
Natalie

Jaaaa fortsätt publicera Nikolas uppdateringar här!!! Ser framemot dem varje månad, så kul att se hur han utvecklas😍

Reply
Ajli

Jag älskar den, supersnygg! Och goda plock också ^^ Fy för att förblöda och ha mensvärk! Hoppas att det snabbt går över. Och skriv gärna uppdateringar fortfarande 👌

Reply
Matilda

Köp tabletter med tranexamsyra som tex cyklokapron, cyklonova eller cyklo-f, det går blodet att koagulera snabbare och minskar på så sätt mängden blod, gör enorm skillnad! Sen naproxentabletter mot mensvärken. Hoppas du mår bättre snart <3

Reply
Jessica

Jag tycker det är jätteintressant att läsa om dina månadsuppdateringar. Får mig att längta själv till att få barn och ger mig en inblick i hur den världen skulle kunna se ut. Jag är tacksam att du var så ärlig om dina efter-förlossningssmärtor, gav mig verkligheten även om den kan vara väldigt olika för många. Tack för att du bloggar om ditt liv, har följt dig i säkert 10 år, och tycker du är störtskön och “verklig”. <3

Reply
Linnea

Fortsätt så roligt att få läsa om Nikola 😊 har en dotter som är född 3 dagar efter så är roligt att få läsa och inte känna sig ensammast i världen med alla faser de går igenom 😂

Reply
Anna

Hej Kenza, skulle vilja tipsa om en grej (Med tanke på månadsuppdateringarna som du nämnde), du som skriver mycket och är bra på det. Jag fick en idé när min dotter var liten, varje år vid hennes födelsedag så skriver jag ett brev till henne. Om saker som hänt, saker hon gjort, vad hon gillar, hur hon är, vad som är viktigt för henne, hur hon utvecklats osv. Breven lägger jag i ett kuvert, skriver “Grattis på xx årsdagen”. Dessa breven ska hon få av mig på sin 18 årsdag. (Hon vet inte att jag skriver dom)
Tänk om man fått det själv? Jag hade älskat det och jag är övertygad om att min dotter blir det också.
Ville dela detta, om du ej tänkt tanken :)

Reply
Anna

Ja det är månadens bästa inlägg ju!
Vet att några gnäller men vi andra älskar att läsa om goa Nikola 😍😍

Reply
Maria

I gave birth one week before you and i also feel «kicks» sometimes, haha! Wonder what it is 😂

Reply
Molly

Vore kul att få se månadsuppdateringarna ❤️ Hoppas mensvärken släpper snart också. Kram

Reply
Samii

Finns det ingen kategori för Nikolas månadsuppdateringar så att man kan hitta dem?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*