• header

BEIGE ON BEIGE

Pants from Ivyrevel here (reklamlänk/adlink – I’m wearing size M but would prefer S) // sweater and coat from Ivyrevel (both sold-out) // sneakers from Adidas // beanie from Zara // bag from Balenciaga

Äntligen lördag! Fick sova ut imorse och gick inte upp förrän halv elva. Drömmen. Helger är fan det bästa jag vet. Aleks gjorde sedan frukost till oss (så mysigt nu när Nikola äter typ samma mat och vi kan sitta och äta ihop som en liten familj <3) och sen har vi bara myst hela förmiddagen.

Vi ska strax gå ut på promenad så Nikola får sova i vagnen, och dagens MISSION är att…..köpa semlor! Får se om vi orkar gå hela vägen till Tösses, jag tycker ju att deras semmelwrap är tusen gånger godare än vanlig semla (som jag tycker smakar för mycket mandelmassa) så vill helst ha den. Åh fyfan vad jag, Dani och Ines åt mycket semmelwraps förra vintern när vi var gravida. Jag åt MINST 5-6 st i veckan. Mår nästan lite illa när jag tänker på att äta en semla igen för jag tror jag föråt mig på det haha. Kanske ska be Aleks göra sina priganice istället. Med nutella.. Mmmmmm…

Nej hörni nu måste jag klä på mig så vi kommer iväg! Kör nog någon liknande outfit som ovan. Både skönt och snyggt. Puss!

// Finally Saturday! I got to sleep this morning and didn’t get up until 10.30. Dream. Weekends are the best thing I know. Aleks made breakfast for us (so cozy now when Nikola eats almost the same food as we do and we can sit and eat together as a little family <3) and then we have just been chilling all morning. 

We’re soon gonna go out on a walk so Nikola can sleep in the stroller, and today’s MISSION is to….buy semla buns! We’ll see if we go all the way to Tösses, I think their semla wraps are way better than regular semla (which I think tastes too much almond paste) so I prefer that one. Oh Dani, Ines and I ate so many semla wraps last winter when we were pregnant. I had AT LEAST 5-6 of them per week. I almost feel a bit sick when I think about eating a semla again because I think I ruined it last year by eating too many haha. Maybe I’ll ask Aleks to make his priganice instead. With nutella. Mmmmm.. 

Ok you guys I have to get dressed now so we can go out! I think I’ll go for a similar outfit like above. Both comfy and stylish! xx

17 Comments

LO

SNÄLLA KAN VI FÅ ETT RECEPT OCH BESKRIVNING PÅ HUR DIN MAN GÖR PRIGANICE!! DET ÄR DET GODASTE SOM FINNS ÅT DET NÄR JAG VAR UTOMLANDS OCH HAR FÖRSÖKT GÖRA HEMMA MEN LYCKAS INTE…

Reply
Rebecca

Så snygg outfit! Hoppas du hittade någon semla. Borde kanske testa semmelwrapen, låter ju gott :) Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa. Bland annat om ätstörningar och ångest.

Reply
S

Använder ni andningslarmet ännu på Nikola?
Vår dotter vänder på sig så mycket så det går knappt att använda det. Hur gör ni?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi slutade använda det vid 4,5 månad av samma anledning. Risken för plötslig spädbarnsdöd är ju inte lika stor nu så vi vågade sluta med det. <3

Reply
Kasia

I forgot to ask you, if it’s already everything allright down there.. if you know what I mean. I remember that you wrote that you are on some little pain. I think that I am on the beginning on this road now too and if everything goes good, there will be some little baby on September this year in our home too ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: OMG congratulations!!!! <3 Yes now, a 7 months, it feels pretty much like normal down there. Good luck!! <3

Reply
Martin

Vill du snälla uppdatera oftare? :( Vet att du fortfarande är mammaledig men det går så lång tid mellan dina inlägg :( <3 <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vill verkligen och gör mitt bästa, jag lovar!! En gång per dag är målet. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*