• header

DADDY & I

<3

Tog så fina bilder på Aleks och Nikola igår morse, var bara tvungen att lägga upp dem här. Blir fortfarande alldeles varm i själen när jag ser dem ihop. Har känt Aleks i 11 år nu och jag har nog alltid känt på mig att han skulle bli världens bästa pappa, men natten efter att jag hade överraskat honom med ett positivt graviditetstest så låg han hela natten med handen på min mage för att hålla superlilla embryot varmt, då visste jag.

Stunder som dessa får mig såklart att tänka på min egen pappa. Sakna de stunderna vi hade när jag var liten, sakna de stunderna som vi borde haft men som han kastade bort. Imorgon är det 2 år sedan han gick bort. Jag undrar om han ser familjen jag hunnit skapa sedan dess? Ser han Nikola?

Jag ser att några av er tycker det är störigt att jag ständigt refererar till “min familj” och “min son”. Men ni måste förstå en sak. Har man vuxit upp i en trasig familj där det enda man önskade sig var en plats där man kände sig trygg, så känns det som att man vunnit livets största jackpott när man äntligen fått just det. Nikola och Aleks är min trygga plats. Och jag är stoltast i världen över oss.

// I took such beautiful photos of Aleks and Nikola yesterday morning, I just had to post them here. It still warms my soul every time I see them together. I’ve known Aleks for 11 years now and I kinda always felt that he would be the best dad in the world, but the night after I had surprised him with a positive pregnancy test he had his hand on my belly all night just to keep that super little embryo warm, then I knew.

Moments like these makes me think of my own father of course. It makes me miss the moments we had when I was little, miss the moments we should have had but that he threw away. Tomorrow it’s been 2 years since he passed away. I wonder if he sees the family I have created since then? Does he see Nikola?

I see that some of you thinks it’s annoying that I always say “my family” and “my son”. But you have to understand one thing. If you’ve grown up in a broken family where everything you ever wished for was a place where you could feel safe, then it feels like you’ve won the biggest lottery in life when you finally get that. Nikola and Aleks is my safe place. And I’m so freaking proud of us.

79 Comments

Emma

Är mer intresserad av att du ska lägga upp varifrån jackan e på senaste instabilden, fastän bilderna e skitfina 😊😊

Reply
Cissi

Förstår verkligen inte de som stör sig på “min familj” etc… Vems annars är familjen? Är ju inte som att Nikola är någon annans son, han är ju din son på samma sätt som du är hans mamma.

Reply
Hedvig

Så fina bilder! Tack för att du delar med dig av bilder på din familj! ❤️Lyssna inte på människor som ens får för sig att störa sig på något sånt. Det finns inget att störa sig på! Är så glad att vi får följa din resa!

Kram

Reply
Betty Mello

Du har en fantastiskt vacker familj och du ska vara stolt! Jag har gråtit av lycka varje dag om jag hade det du har. Så vad andra säger ska du verkligen bara vifta bort. De vill bara ha något negativt att säga. <3

Reply
Ylva

Fantastisk text, du rörde mig till tårar. Dels förlora min man båda sina föräldrar tidigt & jag kan känna stor sorg att de aldrig fick träffa sina barnbarn. Vi fattas en hel generation liksom. Och dels är jag lärare & arbetar dagligen med att laga små sargade själar som kommer rotlösa från trasiga hem, jag försöker vara deras trygga vuxna som kramar, peppar & vägleder. Låt folk störa sig på dina inlägg, du är mamma nu & hela livets fokus ändras. Jag älskar din blogg & hur du förmedlar känslor. Din röst är så viktig! KRAM

Reply
Rebecca Söderström

Jättefina bilder! Man får också förstå att innehållet i din blogg ständigt kommer att förändras beroende på vilken fas du är i livet. Precis som samtalsämnen alla vi andra har med våra vänner osv. Ena gången är det bilar för man funderar på att köpa bil, andra inredning för man ska flytta eller renovera ett rum – eller också bebisar/barn då man är gravid eller har en bunte kids hemma! Tycker man det är intressant så läser man, annars inte!

Jättefina bilder på dina killar! <3

Reply
M

10 årsen min pappa gick bort idag, fruktansvärt ❤️ Du har en fantastiskt fin liten familj, du är värd att stoltsera med det Kenza. Skit i alla andra ❤️

Reply
Sarah

This post really touched me. I can imagine it must be extremely hard dealing with the loss of your father, especially given your family history, but I think it’s wonderful that you still cherish all the happy memories you made with your dad and that you are now able to relive them with your beautiful family. You guys deserve all the happiness in the world and I truly wish you all the best <3

Reply
Karin

Bry dig inte om det. Vem som helst kan väl vara glad för sin lilla eller kanske stora familj. Du fick ju också kämpa för din. Du behöver inte svara så klart. Men hade du lite vanligt familjen liv när du var liten? Vet hur det är med droger och sånt skit. Mitt barn växte upp med mig men hennes pappa har använt allt tänkbart skit som går.
Jag blir så glad i hjärtat när jag läser om de du har nu och grabben din han är underbart söt. Allt det bästa till dig och familjen❤

Reply
Anonym

Hey kenza. I think your boy is the cuttest baby ever. He is sooo handsome! And you truly love him- we can see
Will you ever talk about what happened when you were young? You just said he drunk a lot,but thats it. I am really wondering what was so ,,bad”’during your childhood. No hate just wondering since i know a lot of families where somebody is drinking but overall they are happy . Thanks a lot for answer :)

Reply
Clara

How on earth can anyone call that annoying? You have such a beautiful family and everything to be proud of.
You are even an inspiration to all those who have had a similar childhood, and you bring hope that someday you can create your own perfect little family.
Please keep sharing your love to your family, it is so positive and nice to see :)

Reply
Ida

Kenza don’t even look at these stupid comments about “my family” stuff! – I know, easy to say but hard to do.. but I totally understand you and I wish you super happy life with your beautiful son and your amazing husband!!!!!! Keep sharing your happiness! :-)) if internet would be fuller of real happy people, things would be nicer I think..

Lots of luck! <3

Reply
Carro

Jag tycker snarare tvärtom, att det är
Så himla fint när du refererar till din familj och son! Du har all rätt i världen att va stolt över din familj❤️🙏🏼 Du förtjänar varenda sekund av detta! kramar

Reply
Patrycja

Uhmm why would it be annoying to say ‘my family’ or ‘my son’? People will nitpick at smallest things. Though then be careful, my dad was annoyed at my mum after some meeting with friends (that they went together to) because she kept referring to me as ‘my daughter’ instead of ‘our daughter’ haha :D

Reply
Lydia

You’re a freakin superheroine, you have every right to be proud of the life and the family you have created! I seriously admire you!

Reply
Sara

Va stolt med all rätt Kenza, Aleks och du verkar vara fantastiska föräldrar till Nikola och jag kan verkligen relatera till dina känslor, jag undrar också om min pappa ser mig och mina barn och för mig blev det ytterligare en sorg att mina barn inte skulle få ha en morfar… åh livet är skört men vackert! Ta hand om dig ❤️

Reply
Sara

Visst är det den mest fantastiska och häftigaste känslan som finns att ha sin egna lilla familj 😍
Låt ingen annan förminska din glädje 💛

Reply
M*

brukar inte kommentera men herregud vilka fina bilder!!!!!
Man kan bara sitta här ( som 30+) och önska ( be Gud ?) att få en fin familj som din
Får alla uppleva det?

Reply
Louise

så fina bilder <3 och HUR gullig frisyr??
du behöver aldrig be om ursäkt för att du är stolt över din familj. det är fint att kunna uppskatta det man har <3

Reply
A.K

Så hjärtevärmande bilder! Är verkligen så himla glad för din skull, Kenza. Hoppas att folks okänsliga kommentarer inte slår för hårt <3

Reply
Rebecca

Med allt rätt att du ska vara stolt! Ni är så fina! Sluta aldrig säg min familj ellr son. Löjligt att folk stör sig på det.

All lycka till er <3

Reply
Anna

Lyckliga Nicola att få växa upp med en pappa! Jag vet också hur det är att ha en pappa som av olika anledningar valde bort sina barn. Jag har alltid trott att jag skulle kunna förstå det valet bättre när jag själv blev vuxen och fick barn, nu har jag tre barn och förstår pappas val ännu sämre. Kan inte tänka ut ett skäl i världen som skulle få mig att överge mina pojkar. Jag vet att det finns saker i livet man inte alltid kan styra över själv, men så länge jag andas kommer jag vara där mina barn är. Att se sina barn älska och älskas av sin pappa, det finns inget i världen som kan ersätta det. Vackra bilder på dina pojkar!

Reply
xx

Respektlöst att folk ens orkar klaga på att du benämner din familj för just ”min familj” och din son för just ”min son”. Äeee, gå och lägg er, hatare.

Reply
Vs

Strunt i vad alla säger! Att skapa sin egen familj är de största man kan göra och dom som fått allt serverat förstår inte vikten av det, kommer själv ifrån en trasig familj men trots allt hade min far sina stunder och hur besviken jag än är på honom för många saker hade jag aldrig velat ha en annan pappa. Jag undrar oxå om man kollar på oss uppifrån, vakar över vårt ivf mirakel som växer i magen. Vakar över sonen i min mage som han aldrig fick… Min son, vår sån, min familj, vår familj!

Reply
Jenny

Underbart att du hittat din trygga plats! Blir varm i hjärtat av bilderna och din text! Kram!

Reply
Linda

Be ALDRIG om ursäkt för att du är stolt över din familj och vill dela med dig av den kärlek ni har. Hur folk kan störa sig på när någon delar med sig av kärleken man känner för sitt barn och familj är för mig helt obegripligt! Det finns alldeles för mycket elände i världen. Vi behöver mer kärlek och goda exempel på fina familjer, inte mindre. ❤️❤️❤️

Reply
M

Fint! <3 Sjukaste jag hört att någon skulle bli störd av att du säger ”min son, min familj” etc. Folk är galna!

Reply
Milton

Fint Kenza!

Strunta i negativa människors syn på vad du väljer att referera till eller hur du uttrycker din glädje över att ha din egna familj.

Ni är superfina!

Reply
Arnela

HerreGud hur kan man störa sig på det😸😸
Njut av din familj och din son❤️

Reply
A

Jag tror absolut att din pappa ser nikola. Tror till o med att de var hans förtjänst att nikola kom till er. Kan typ inte förklara hur jag menar men att det är så mycket saker som vi inte vet, aso vad som händer efter döden osv. Suger på att förklara via text men asso typ att när din pappa dog så hjälpte han till från ovan att nikola skulle komma till just er, o du som strugglat så mycket med att kunna bli gravid.
Så lång och oklar kommentar haha. Måste förövrigt bara säga att jag älskar din blogg

Reply
Elin H

Men hur kan man störa sig på sånt? Det är ju världens finaste grej att skapa en familj 😭❤️

Reply
Malin

Jag fattar inte problemet? Det är ju din familj och din son? Oavsett om du inte hade vuxit upp som du gjort? Jag och min sambo med hund klassar oss som en familj. En familj är väl vad man vill och gör det till? Försöker verkligen förstår problemen men nope.

Reply
Laura

Helt magiska bilder! Blir så tårögd av att läsa detta, så fin Aleks är!! Ni ÄR en så fin familj och du har all rätt att vara stolt över den! Du har vunnit den högsta vinsten. Det är det absolut finaste man kan få, en egen familj <3 Stå på dig, du är grym!

Reply
Annie

Rena rama balsamet för själen att se inlägg likt dessa, Kenza. Tack för att du delar din glädje och tacksamhet. Åtminstone jag föredrar dessa inlägg framför exempelvis jobbrelaterade. Min bild av dig är att du verkligen inte tar din familj och din son för givet, utan visar och känner en oändlig tacksamhet och det smittar av sig. Så nu sitter jag här och älskar min familj lite extra mycket jag också :)) Good vibes! Kram

Reply
Maria

Trasig familj? Hur växte du upp? (Jag vet inget om din bakgrund så, kanske har bu berättat i bloggen?) du har en god sammanhållning med din son o man ju och det är väl jättebra att ni värdesätter det. Det kommer inte av sig självt.

Ja växte också upp i en trasig familj men hade mycket roligt också med en underbar syster. Idag har ja en egen familj man o två barn som ja värderar högt för de ska aldrig känna vad jag kände då jag växte upp

Kram Maria

Reply
Anna

Hennes pappa var alkoholist bla. Han har även lurat henne på mkt pengar osv.
Du kan googla, eller lyssna på hennes o Danis podd när hon pratar om sin pappa.
Hon har inte haft en enkelt barndom, så hon är värd allt det bästa i livet med sin egna fina familj

Reply
Virna

I’ve lost my dad too, a few months ago. Before that, we weren’t speaking to each other for years. I grew up in a broken family and I felt broken myself. I am married to the love of my life and I have a daughter who is 2 years old. I totally get you. They are my family. They are eveything I ever wanted. They fixed me. I feel so blessed.
You deserve that happiness.

Reply
Johanna

Ljuvliga bilder. Magisk känsla. Han är så söt er son, vilken gåva. Hoppas och tror de döda är med oss.

Men vad knäppt.. Min familj är ju världens vackraste coolaste grej, hur man än vuxit upp. Njut av att äntligen ha din familj! Du har alltid varit vacker, men moderskapet.. Det är magiskt och det syns på dig. <3

Reply
Linn Enberg

Tråkigt att de tycker att det är störande, men jag förstår dig. Jag längtar tills den dagen jag står med man och barn då min pappa alltid har varit en frånvarande pappa och alltid tagit sig själv före allt annat.

Reply
M

Det ÄR ju din familj och din son 😊 vad ska du annars säga? Tycker fler borde vara som du och känna kärlek och uppskattning, oavsett hur man växte upp. 💕

hoppas du inte låter trollen ändra ditt kärleksfulla sätt att skriva om din familj. Lyckliga människor vill trots allt andra gott.

Kram på er!

Reply
Anna Jansson

Förstår mig inte på folk.. Det är ju DIN familj. Så såklart det blir “MIN familj, MIN son osv när du skriver.. Vems familj är det annars tänker de som klagar?? Jag älskar MIN familj och MIN son :) kram fina Kenza

Reply
Tshego B

If you are getting annoyed by Kenza saying “my son” or “my family” YOU HAVE REAL PERSONAL ISSUES YO NEED TO RESOLVE.

Reply
Maria

Stör man sig på att du kallar din familj för din familj, och din son för din son då behöver man nog jobba med sig själv.

Reply
Rebecka

En fin familj får man och ska man vara stolt över ❤️ Du visar hur man ska behandla och värna om sin familj, de är ett arbete man måste engagera sig i varje dag. Å för de som inte har en familj av olika anledningar får vi hopps du är symbolen för en dröm.

Reply
BM

Åh, så härligt att se och läsa. ♥️♥️♥️Njut, var tacksam och lycklig – om än lite trött..😉

Reply
Anna Jeschko

Jag känner precis likadant. Min man och våra två barn är min trygghet i livet. Vuxit upp med en pappa som är alkoholist och haft en otrygg uppväxt. Att jag nu har en trygg vardag och ett hälsosamt förhållande med min man och våra barn är det finaste och värdefullaste jag har. Det är din familj och din son ingen annans ❤

Reply
Alexandra

Relaterar så himla mycket. Du har all rätt att vara stoltast i världen ♥️

Reply
Sandra

Jag förstår dig av hela mitt hjärta, är också uppvuxen i en trasig familj där jag saknade trygghet, idag när jag har mina två döttrar så är det just det jag känner, trygghet, det man själv saknade som barn. När man får egna barn så förstår man sin uppväxt på ett annat sätt och hur ofta man utsattes för fel saker; barnet i en själv kommer lixom fram när man gör vissa saker med sina barn. T ex julafton, den dagen blir extra stor när man fått barn för att man aldrig själv hade en bra jul. Man upplever det idag via sina barn.

Reply
Maja

Så vackert skrivet! Så ledsamt att höra att människor stör sig på att man känner så starkt för sin familj & sitt barn att man spontant delar det, för att det är den mest äkta & naturliga känslan i hela världen, kärleken till de sina! ♥️

Reply
Sofi

Jag älskar älskar älskar dina skildringar av din familj. Jag tycker det är så himla fint och är en av de (vettiga) människor som tycker att du har rätt att referera PRECIS hur mycket du vill till dem. Som du och Aleks kämpat med att ens få Nikola?! Jag kan fullständigt relatera till lyckan över att hittat hem hos ngn. Vi har inga barn (än) men en hund och folk stör sig säkert på att vi tre är oss som en familj. Men jag är så himla hemma med mitt lilla minigäng. Inte en enda kille har hittills velat planera en framtid med mig tidigare. Och nu har jag en som är den bästa och finaste och som vill vara med mig lika mycket som jag vill vara med honom. Det är fint och de som stör sig för väl störa sig….
Önskar dig och familjen allt gott!

Reply
Linn

Blir så förvånad över att det ens finns människor som stör sig på något liknande? Tycker du ALLTID skrivit så fint och ärligt och jag tycker om dom personliga reflektionerna du gör. Du har en otroligt fin familj. Massa kram från en trogen läsare since din gymnasietid 😂😘

Reply
Hailie

Absolut INTE störigt! Även om man växt upp (som
jag gjort *tacksam*) i en trygg familj så kan man inget annat än känna att man vunnit allt när man sen får lika trygg familj på egen hand! Det är fantastiskt! Det är det vackraste som finns och det är det de flesta människor lever för! En trygg familj! Fortsätt referera på detta sätt ”min familj” ”min son”. Du ska vara stolt! Alla har det inte så, att vara tacksam i detta läge är ett måste! Precis som du! Ps. Snälla SNÄLLA fortsätt uppdatera om Nikolas månads utveckling!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*