• header

KIDSWEAR!!

I’m dropping a kids collection soon! How cute is my little kangaroo in this set? <3

Som jag hintade om på instagram häromdagen så släpper jag en barnkollektion snart!! Hur kul?!?! Med vilka, var, hur och när får ni snart veta, men första kollektionen släpps rätt snart. :-) Jag började jobba med detta för ca 1 år sedan när jag var gravid med Nikola och det har varit en sånt himla roligt projekt. Så tacksam att jag fått denna chans. De jag jobbar med är riktiga proffs på barnkläder så varenda plagg blev perfekt. Jag kommer berätta mer om kollektionen sen när det närmar sig!

Det var alltså detta vi fotade för förra veckan och Nikola var med mig på några bilder (utan synligt ansikte – en gräns vi har satt när det kommer till betalda plåtningar/bilder vi själva inte äger. men det är upp till var och en att bestämma och detta känns bäst för oss!) Förutom mig & Nikola så hade vi 4 spralliga söta barn i olika åldrar som också fotades i kläderna. Ska bli så kul att visa er för det blev verkligen så himla fint!

// Like I said on instagram the other day, I’m releasing a kidswear collection soon!!! How fun?! I’ll let you know soon with who, where, how and when, but the first collection will be out pretty soon. :-) I started working on this about a year ago when I was pregnant with Nikola and it has been such a fun project. So grateful that I’ve gotten this opportunity. The people I work with are pros when it comes to kidswear so each piece is perfect. I will tell you more about the collection later on when it’s getting closer!

So this was what we shot last week and Nikola was with me in some photos (without visible face – a line we have drawn when it comes to paid photos/photos we don’t own ourselves. but that is up to each and everyone to decide and this feels best for us!) Except me and Nikola, we also had 4 cute kids in different ages who were photographed in the clothes. I’m so excited to show you this because it turned out so nice!

1

32 Comments

Anonym

Jag är glad för din och vill dig allt väl, men jag reagerade på meningen “det är upp till var och en att bestämma”. Och ja, borde det inte vara just barnen själva som bestämmer om de vill vara med i reklam såhär? Varför ska föräldrar bestämma FÖR barnen att de ska synas på bild för, i detta fallet, flera miljoner människor? Blottar vi (alla) inte barn för mycket idag? Ni bestämmer gränsen åt ert barn men är den gränsen tillräcklig, utifrån barnets perspektiv? Här går föräldrarnas intresse och åsikter före barnets intresse och integritet. Det känns konstigt på något vis. Men jag är glad för din skull Kenza, jag ville bara lyfta frågan!

Reply
Caroline

Gråt lite till. Inte så att man gråter när man växer upp för att ens mamma lagt upp bilder på en när man var liten? Bebisbilder är kul, punkt.

Reply
Mona

Min mamma har då aldrig fått betalt för några bilder, det är ju det som blir skillnaden.

Men tycker hela influencer världen är en sjukt otäck värld för att vara ärlig och är nog mer skadlig för barnen i den än vad man tror.
Tyvärr tjänar dom ju pengar på sina barn och man har ju också läst om hur mycket mer många tjänar just för att exponera sitt barn..
Nu grundar ju sig inte detta endast på att Kenza lägger upp bilder eller gör samarbeten utan de finns ju en hel drös av unga mammor som tjänar pengar på sina barn.
Man börjar oundvikligt tänka på anledningen till att många då skaffar barn. Igen här då så ifrågasätter jag inte Kenza utan influencer världen som sådan.

Reply
Anonym

Jag gillar att du tror att dina åsikter är högre än FNs barnkonvention gällande “sharenting” som jag pratar om. Läs på innan du bestämmer dig för att dina åsikter är “punkt”.

Reply
Eva

Fast hur vet du det? N kanske växer upp till en person som inte vill synas på internet? Han kanske får ett jobb som kräver att han inte går söka upp? Jag tycker Anonym skriver en bra reflektion som borde lyftas mer. Det är faktiskt ingen som kan veta hur barn som exponeras på det här sättet kommer att mår och tycka och tänka om detta i framtiden.

Reply
Linda

Kanske bäst att samarbetsmärka detta inlägg med tanke på hur nitiska folk är ibland? Tänker eftersom det finns bilder på kollektionen. Kram

Reply
MN

Precis som du skriver gör alla som de själva vill och tycker är bäst. Men den här kollektionen gör du ju redan reklam för här på bloggen (ser ingen reklammarkering) och då framträder N med ansikte, och det är ju i dina egna kanaler som den främsta marknadsföringen för dina produkter och samarbeten sker. Det är med andra ord svårt att förstå nyttan med den gränsdragningen, eller snarare nyttan för N som ändå exponeras oerhört mycket i dina sociala medier, för ekonomisk vinning.

Reply
Lin

När/om du blir mamma så kommer du förstå varför hon lägger upp bilder på sitt barn. Man kan liksom inte låta bli. Tror knappast att Kenza lägger upp bilder på N för att tjäna pengar.

Reply
Sara Sandqvist

Fast här äger hon alla vilket själv?? Var väl det som var meningen.

Reply
S.

Hej underbara Kenza! Grattis till din barnkollektion, så kul! Har en fråga som inte har med inlägget att göra men som jag hoppas att du har möjlighet att svara på ändå. Hittade ett inlägg om microblading som du skrivit för länge sedan och ville bara höra med dig vad du tyckte om det så här i efterhand. Något som du rekommenderar? Vill gärna veta mer då jag själv funderar på det. Vore så tacksam för svar. För övrigt tack för en toppen blogg 🌸 Heja dig Kenza 👏👏

Reply
Mathilda

Jag är ju inte Kenza nu men jag kör också med microblading så tänkte att jag kunde ge dig en respons ändå då jag verkligen menar vad jag säger om det- NÅGOT AV DET BÄSTA JAG NÅGONSIN LAGT MINA PENGAR PÅ!! Haha! Helt seriöst, går du till en duktig person (scrolla runt på mycket före och efterbilder på insta osv för att se många resultat) så är det SÅ värt det utan minsta tvekan!!:))

Reply
BM

Ååh, sååå gulligt! När Nicolas skrattar och ler på de fina bilderna kommer jag på mig själv att sitta och le mot skärmen och ge förtjusta kommentarer. Tur att ingen ser mig… Hur söt och go’ får man bli?🌼

Reply
Dixiwonderland.com

Kan inte du börja skriva mer om ditt företagande? Nu när allt fler kvinnor väljer att starta eget så hade det varit riktigt roligt att få läsa om någon som har stor erfarenhet kring ämnet. Även om du inte vill/kan gå in i detalj så kanske det finns vissa tips osv du kan dela med dig av?

Reply
Rebecca

Alltså så fin! Besök gärna min blogg om ni vill läsa om psykisk ohälsa som ätstörningar och självskadebeteenden. Kram.

Reply
Jenny

Vad kul =). Vilken prisklass och åldersspann blir kläderna i =). Har en 6månaders och en 3åring så jag håller tummarna ;)

Reply
Hanna

Den enda influencern som inte exponerat sina barn och kan förknippas med integritet och barn är Isabella.

Reply
Vilma

Förstår verkligen inte hur du kan exponera din som så otroligt mycket på sociala medier, aldrig rädd för riskerna? Sjukt mycket konstigt folk där ute, liksom det är det enda du lägger upp på.

Reply
Dani

Hellu!
Kom att tänka på att du har en sån fin bild med dani och ines där ni tre har på er svarta klänningar och är gravida, och den andra bilden håller ni i bebis kläder, kan inte ni göra om den bilden där ni har på er samma svarta klänning fast på andra bilden så är bebisarna med 😍
Hittade den bilden på instagram o tänkte shit va kul om de tog om denna bilden nu när alla fött sina barn haha! Bara en tanke såhär sent på en onsdag 😅

Reply
Fanny

Tycker ärligt talat det är riktigt vidrigt att använda sin bebis som reklampelare för att mjölka in pengar.
Förhoppningsvis rullar alla de pengarna in på ett konto till sonen. Men antagligen inte.

Reply
Leanne

This is the first time I understood about 90% of what you wrote without looking at the translation into English. Jag är så glad! Jag förstår!

Reply
Malia

i totally agree with thats its each parents own decision to make wheather they show teir kids on social media or not. i mean until they have no voice or opionion parents must make decision for their kids with having their kids interest at heart. (its just like parents deciding when you have to be in the evening, some parents allow their kids to stay out with their friends a hour (for exmaple) longer and some dont)
i just would love to know why you showed nikolas face then in the mama-magazine shooting? you say you dont show his face this time because you dont own the photos but i would assume you dont own the pic of this magazine shooting as well?

Reply
N

Världen behöver inte mer kläder och tillverkning, det görs redan för mycket av allt!

Reply
Johanna

Så roligt, jag väntar med spänning! Det som är mindre roligt är alla negativa och gnälliga kommentarer här på bloggen. Hoppas du kan sålla bort dem och fokusera på det positiva! Kom ihåg, du gör ett utmärkt jobb både med familj och karriär!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*