• header

MONDAY

Me and my boy the other day <3

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra idag. Här är allt fint, förutom att jag är jättetrött haha men det är väl inget som förvånar er… Har haft en lugn och mysig helg iallafall! Vilat, tränat, hjälpt mamma på Ikea, ätit massa gott, kollat serier (See & the Servant – båda finns på Apple tv. See var SKITBRA, bland det bästa vi sett på länge. the Servant var spännande och helt okej!) och vaktat Nikola som håller på och trillar och slå i huvudet sisådär 1000 ggr per dag.

Idag har vi varit ute och promenerat massor samt käkat lunch med Ines och Valentina. Vet inte hur många pokébowls jag äter i veckan haha men det är ju så jäääääkla gott!!! Kan verkligen inte få nog. Idag släpptes även mitt samarbete med Jotex (det var dem vi gjorde om med här hemma och nu är kampanjen ute!) så spana in det vettja! :-)

Nu vaknade Nikola i vagnen. Gotta go! Puss.

// Hi guys! I hope you’re doing great today. Here everything is fine, except that I’m super tired haha but that’s not a surprise to you… Anyway I’ve had a calm and cozy weekend! I’ve rested, worked out, helped mom at Ikea, eaten lots of delicious stuff, watched series (See & the Servant – both are on Apple tv. See was SO GOOD, one of the best series we’ve seen in a while. the Servant was exciting and pretty okey!) and watching over Nikola who is about to fall and hit his head around 1000 times per day.

Today we’ve been out walking a lot and we’ve also had lunch with Ines and Valentina. I don’t know how many poké bowls I eat per week haha but it’s soooo damn good!!!! I seriously can’t get enough. My collaboration with Jotex was also released today (they were the ones we redecorated at home with and now the campaign is out!) so go check it out! :-)

Nikola woke up in the stroller now. Gotta go! xx

18 Comments

OAAAAA

KENZA! LÅT NIKOLA SOVA I EGET RUM OCH PLOCKA INTE UPP HONOM NÄR HAN GRÅTER. VI FICK VETA AV BVC ATT NÄR VÅR BEBIS VAKNADE TILL OCH SMÅGRÄT SÅ GJORDE HEN DET I SÖMNEN OCH OM NÄR VI PLOCKADE UPP HEN FÖR ATT TRÖSTA SÅ VÄCKTE VI ALLTSÅ BEBIS. LÅT HONOM ALLTSÅ SOVA I EGET RUM OCH TA INTE UPP HONOM NÄR HAN GRÅTER. HAN KOMMER ATT SOVA HELA NATTEN DÅ OCH KOMMER ATT LÄRA SIG ATT SOMNA OM. HÄLSNINGAR EN MAMMA SOM INTE FICK SOVA MER ÄN 1-2 TIMMAR I STRECK PÅ 8 MÅNADER.

Reply
valerie

you have to watch the morning show on apple tv. oh and btw have you had time to check out you season 2 yet since you can only watch it alone? :)

Reply
Amber

I really like your new interior! What happened to that beautiful black and gold chandelier type lamp though? Loved it! Did you sell it?

Reply
amelia

Do you mean Acai- or Pokebowl? Because on insta story you showed us an acaibowl….or was that comment about the pokebowls not really connected to the part before?
anyways both bowls are fucking good :D

Reply
Stina

Satt och kollade på Youtube när din Jotex reklam dök upp och vet inte varför men vart alldeles tårögd haha. Man känner liksom hur genuint lycklig du är i att få ge ditt barn ett fint och tryggt hem, vilket också är så vackert att se och få läsa här på bloggen. Du är så jäkla power Kenza, glöm aldrig det. <3

Reply
Louise

Har ni sålt er gamla soffa från sleepo? Hur var den? Är den skönt att sitta/ slappa/ i?

Reply
Sofie

Since you love poke bowls and live around vasastan, you HAVE TO try Tanuki! Its only open during the day, around lunch time (and gets incredibly busy at 12) but its the best poke bowls i’ve ever had. Trust me, go there and order the potato-crust salmon one, and you can thank me later :P

Reply
Lisa

Köp en hjälm till honom! Vi köpte en mjuk hjälm (på typ babyland eller babyshop) när vår dotter var några månader för hon ramlade heela tiden och försökte stå upp själv.. livsfarligt . Kram

Reply
Morine

Alltså, Kenza, måste bara rekommendera MAKA MAKA på Hantverkargatan. Deras pokébowls är INSANE. Det är de godaste jag smakat någonsin. ägarens ”hemliga sås” är anledning nog till att smaka deras pokébowls! så jävla gott. Så har du vägarna förbi så kööööp! Deras bowl som heter chikarashi är to die for.

Kram!

Reply
Susanne

Wow helt underbart fint ni har gjort det hemma och vad vacker du är i videon 😍😍😍😍😍 allt ser perfekt ut wow imponerad! (Du är vacker i vilket fall)

Reply
Frida

Du vet säkert redan det men det finns ju inomhushjälmar för barn, de heter väl egentligen typ “lära-gå-hjälmar” men de funkar säkert lika bra som “lära-stå-hjälm” hihi. Kanske vore något att prova på Nikola så behöver ni inte vakta liiiika mycket :)

Reply
KJ

Åååh kan du inte förlänga erbjudandet med jotex?? Höll som bäst på att spana in gardiner i helgen men missade att det gick ut så hann inte köpa med din rabattkod 😭😭

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*