• header

morning nap

Always wearing the same nursing bra haha but it’s the only one I have that is comfortable to sleep in so I have two of those ;P It’s from Boob Design for those who wonder.

Såhär börjar vår dag nästan alltid nuförtiden! Att vi vilar första sovstunden ihop. Nikola vaknar tidigare nu (innan 7, och han går nu och lägger sig mellan 19-20 på kvällen), då tar Aleks honom eftersom jag oftast tar vardagsnätterna och ger honom gröt osv, och sedan när han går till jobbet vid halv nio så är det typ dags för hans förmiddagsnap. Vilket är perfekt för då får jag vila lite till! Ibland tar det lite tid att få honom att somna, och ibland går det snabbt. Ibland vilar han 30 min och ibland ligger vi där och sussar 1.5 timme. Alltid på min arm med den lilla handen på mitt bröst. Älskar dessa stunder ihop, de är så mysiga. Vill bara stoppa tiden och ligga där med min bebis för alltid.

Idag vilar han själv dock för jag håller på och gör mig i ordning! Stella kommer förbi för vi ska fota lite idag. :-)

// This is how we start our day nowadays! That we take his first nap together. Nikola wakes up earlier now (before 7, and he goes to bed between 19-20 in the evening), then Aleks takes him since I most often take the weekday nights and gives him porridge etc, and then when he goes to work at 8.30 it’s almost time for his morning nap. Which is perfect because then I get to rest a bit more! Sometimes it takes time to make him fall asleep again, and sometimes it goes fast. Sometimes he rests for 30 minutes and sometimes we sleep for 1.5 hours. Always on my arm with that little hand on my chest. I love these moments together, they are so cozy. I just want to stop time and lie there with my baby forever.

Today he is resting alone though because I’m getting ready! Stella is coming by cause we’re gonna take some photos today. :-)

15 Comments

A

Åh mys. Att det kan vara så olika dock. Min sambo skulle aldrig få för sig att ta morgonen. Jag har tagit alla nätter i 7 månader och jag ammar inte ens. Han skulle aldrig få för sig att ta lillen på morgonen en stund innan jobbet. Jag tar till å med nätterna på helgerna nu då lillen vant sig vid mig. På helgerna får jag sova vidare dock i någon timme eller så. Sånt borde man verkligen prata om innan barn, haha! Suck… Och så säger han att han är trött fastän han sover 8 timmar per natt utan avbrott. Vi har det väldigt lika annars dock med matlagning osv. Hejja Aleks och män som tar ansvar! Kan inte du köra en frågestund med honom där han svarar på sin syn på saken så alla män därute kan läsa? Haha. Kärlek!

Reply
Josefin

åh jag har älskat att vila ihop med mina barn, så mysigt att ligga nära. En chans till att ligga ner och andas ;)

Reply
StrongerLife

Men Guuud så mysigt. Den tiden saknar jag och den där tiden som kommer sen för dig, när de kan gå och kommer in till en på morgonen eller natten och lägger sig i ens säng. Sååå mysigt men nu är den övr, mina två är större och det blir jag som kryper ner hos de hahaha

Reply
Michelle

where are your grey hoodies from you often wear at home or if go for a chill-look? i know you have some from anine bing where Bing is written in black on the left or right of the hoodie. but yesterday you also wore a grey hoodie with smth written white in the middle. where is it from? your hoodies always look like they are so good quality.

Reply
Helena

Min dotter ska fortfarande ligga på min arm, nära nära, med ena benet över mig också. Hela nätterna! Hon har just fyllt 6 år =)

Reply
Camila Luna

Mi parece muy lindo la manera el la que te vistes y como decoras tu hogar seria muy interesante ver más de los diseños

Reply
Eva

Hej Kenza! Kan inte du göra en Stockholms guide med saker att göra och bra resturanger? Bra restauranger är väl egentligen det bästa tipset för hufvudstaden. Typ en Kenzas guide till Stockholm. Det hade varit sjukt uppskattat och kul! Puss o kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*