• header

RAPUNZEL PONYTAIL

– In paid collaboration with Rapunzel – 

Wearing the CLIP-IN PONYTAIL from Rapunzel – get it HERE

Varför har jag inte testat denna innan? Jag som annars får som en liten råttsvans bara när jag sätter upp mitt hår i en hästsvans haha.. Den här är var så himla smidig och enkel att använda. Man sätter bara upp ens egna hår i en hästsvans, fäster denna runt hela tofsen (med hjälp av en inbyggd liten kam + kardborreband), och sedan virar man bara den extra lilla slingan runt för att dölja kanten och fäster den med en hårnål. Klart!! Det går riktigt fort. Deras ponytail finns i flera olika längder, jag körde på 30 cm och färgen cendré ash. Sen kan man styla hur man vill, locka, platta eller varför inte fläta. Jag plattade för att få till en sleek look. :-)

Med min kod KENZA14 får ni 14% rabatt på hela Rapunzels sortiment! Koden är giltig till den 12e februari och gäller ej på frisörtjänster eller presentkort.

// Why haven’t I tried this one before? Since I get a little rat tail when I put up my hair in a ponytail haha.. This was so damn easy to use. You just put up your own hair in a ponytail, and then you attach this one around your hair, and then you take the extra little strand of hair and put it around to cover that part and attach it with a hairpin. Done!! So fast. Their ponytail comes in different lengths as well, I’m wearing 30 cm and color cendre ash. Then you can style it however you want, curl it, straighten it, or why not make a braid. I straightened it to get that sleek look. :-)

With my code KENZA14 you get 14% off on Rapunzel’s website! The code is valid til February 12 and is not valid on hairdressers or gift card.

BEFORE/AFTER

– This post is in paid collaboration with Rapunzel

21 Comments

Pernilla

Att du får som en liten råttsvans är ju en överdrift. Ditt hår ser bra ut utan detta med.

Reply
Patrycja

Your own hair is faaaar from rat’s tail! But this ponytail is a nice idea for a party. My dream is to one day go to some pretty big, cool party where the theme would be celebrity and I’d dress up Ariana Grande style and then I’d use such a ponytail, haha :D

Reply
Elin

Har sett så många som använder denna och velat köpa den länge. den är så snygg. Är väl dags att köpa en nu 💁‍♀️

Reply
Sandra

Varför skriver du så? Som en liten råttsvans. Före-bilden var ju jättefin!? Jag är så jävla trött på utseendehetsen och man kan inte läsa eller göra något utan att känna att man som tjej ska ändra på vartenda liten kroppsdel. Nu ska man köpa en ny hårtofs också! Snark….

Reply
Evelina

Håller med. Blev lite ledsen när jag såg före bilden och kände det där var inte ens i närheten av råttsvans. Kanske kunde hon använt andra ord så det inte skulle bli så missvisande i hur hon menar :)

Reply
Alexandra

Brukar inte kommentera här, men nu kände jag bara WOW du ser ut som Beyonce! Vilken jävla body och glow! Snygg morsa helt enkelt! /från en annan mamma

Reply
Josefina

Tycker ditt hår innan var jättefint och ser tjockt ut. Du bara har blivit van med att ofta ha extensions att det känns tunt utan, men ditt hår är faktiskt tjockare än många andras.

Reply
Maria

Håller med övriga. Den naturliga svansen är mycket finare, fallet och ”slutet” på håret. Sen kan det absolut vara kul att leka lite med löshår, MEN, snälla sluta hacka ner på ditt hår, dels är det onödigt mot dig själv (speciellt när det är jättefint) men det får även många av oss andra med riktigt tunt och fint skandinaviskt hår (utan hjälp av marockanska gener) att må skit. Om du har en råttsvans så har jag typ… en sytråd.

Reply
Erika

Verkligen supersnyggt och så enkelt när man inte orkar eller vill spara lite på sitt egna hår. Jag brukar knyta ett hårband eller sjal runt tofsen ibland, testa det! Ett annat tips är att locka den.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*