• header

CAMELTO(N)ES

Pants from Zara // sweater from M-kae // coat from Ivyrevel // bag from Chanel // sneakers from Adidas // sunglasses from Chimi

Hehe, tycker väl jag att jag var lite fyndig där med rubriken. Hoppas ni har en bra måndag allihopa! Idag är jag och Nikola hemma hela dagen och bara myser och leker. Har världens träningsvärk i hela kroppen (mest i magen efter att Ines lärde mig hur man verkligen tränar magen ordentligt haha), men den känslan älskar jag! Då känner man verkligen att man kört hårt.

Hur ser veckan ut då? Väldigt lugn. Imorgon har jag en supertrevlig lunch inbokad med tjejen som vann min Musikhjälpen-tävling! Priset var ju en lunch + en fet goodiebag och ja FET blev den haha. Hoppas hon blir glad! Förutom detta har jag en massa jobb att göra (mamma kommer över på onsdag och hjälper till), ska även unna mig en ansiktsbehandling på Nordiska Kliniken och så har vi Nikolas 8-månaderskontroll hos BVC! Senast var han 6 månader så det ska bli spännande att se hur han vuxit.

Och JUSTE, det är ju alla hjärtans dag också! Men vi har verkligen inga planer… Vi var ju på dejt i helgen så vi känner att vi vill tillbringa den dagen med vår lilla älskling. Jag, Mr Valentine och Mini Valentine. <3 Sjukt ändå att Mr Valentine blev min man och pappa till mitt barn.

// Hehe, thought I was a bit funny with the title. I hope you’re having a great Monday everyone! Today Nikola and I are at home all day just cuddling and playing. I have a crazy muscle soreness in my whole body (mostly in my abs after Ines tough me how to really train the core haha), but that is a feeling I just love! Because then you feel that you have done a good workout. 

So what does my week look like? Very calm. Tomorrow I have a really nice lunch booked with the girl who won my Musikhjälpen competition! (a competition I had to raise money for charity) The prize was a lunch + a big goodie bag and yes it is BIG haha. I hope she will be happy! Except for this I also have a lot of work to do (mom is coming over on Wednesday to help out), I’m also gonna treat myself with a facial treatment at Nordiska Kliniken, and this week we also have Nikola’s 8 month check-up! Last time he was 6 months so I’m excited to see how much he has grown. 

And OH, it is Valentine’s Day as well! But we really have no plans at all… Since we were on a date this weekend we feel that we want to spend this day with our little darling. Me, Mr Valentine and Mini Valentine. <3 Crazy that Mr Valentine became my husband and the father of my child.

18 Comments

Felicia

Hej! Jag håller på och lyssnar på din och Danis podd nu på mina barnvagnspromenader och tycker den är så himla bra! Så kul också att tänka tillbaka på ens egen graviditet och höra era förväntningar och upplevelser av allt. Plus att ni är väldigt roliga! Har ni några planer på att ta upp poddandet? Förstår om ni inte har tid nu men längre fram. :-)

Reply
Julia

Hahaha no cameltoes detected! 👍Btw I always loved outfits in 1 color so thanks for the inspo! Hope to get to see more beige / camel / black / white one-coloured outfits! 😃

Reply
Sara

Hej Kenza! Gällande bvc o sånt, hur ska ni göra med vaccin för Nikola inför resan till Maldiverna? ska ni ge mpr vaccin tidigare tex?

Reply
Ella

Du tänkte om någon från Järna är med på flyget… :) Är han inte lite för liten än. Nikola

Reply
Stine

Hey Kenza please make a video or blog about how you spend the whole day with Nikola , i am also a new mother of an 8 months old baby and i feel like everday is just the same. I need some inspo. And also blog about Nikolas feeding schedule .

Reply
Beatrice

Kan du antingen skriva om övningarna eller visa dem i typ story? Behöver själv lite inspo för hur man tränar magen!💪🏽 och oroa dig inte för om det bara är övningar för post-gravida, är så otränad i magen att alla övningar hjälper😂

Reply
Zahra

Har jag missat något, är inte alla hjärtans dag 14 februari varje år?? Eller har ni valt att fira en annan dag medvetet?=)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*