• header

MY LAUNCH EVENT

* i detta inlägg förekommer reklam för min kollektion för Kuling

      

From my launch event yesterday <3

Hej hjärtan! Hoppas allt är fint med er. Det har gått några dagar sedan jag skrev här och det är för att det är lite mycket nu. Sjukt mycket jobb och en bebis som verkar ha ont i både mun och mage och jag bara längtar till helgen då vi hoppar på planet till MALDIVERNA. Räknar ner dagarna!!

Något extra roligt som hänt denna vecka dock är ju såklart att jag släppt min barnkollektion Kuling x Kenza! Den finns nu att köpa på Babyshops hemsida (KLICK!) Igår hade vi lanseringsevent på Studio Portal där vi bjöd en massa härliga mamis på lunch och presentation av kollektionen. Det var så himla roligt att se att mina vänner också tyckte om kläderna. Blev så glad!!!

På de två sista bilderna ser ni en liten sneakpeek på vad som kommer senare i vår, nämligen min andra kollektion med fokus på bad. Och ja, såklart det även kommer finnas matchande baddräkt & badshorts för mamma och pappa! Så hela familjen kan matcha! :-))) Tar med dem till Maldiverna så ni får se dem på.

// Hi sweeties! I hope you’re doing fine. It’s been a few days since I updated here and that is because a lot is going on right now. So much work and a baby that seems to have pain in both mouth and stomach and I’m just longing for the weekend because then we’re getting on a plane to THE MALDIVES. I’m counting the days!!

Something extra fun that happened this week though is of course that I’ve released my kids collection Kuling x Kenza! You can now shop it at Babyshop’s website (CLICK!) Yesterday we had the laughing event and we invited lots of lovely mamas for a lunch and presentation of the collection. It was so much fun to see my friends liking the clothes as well. It made me very happy!!

In the last two photos you see a little sneak peek of what is coming later this spring, and that is my second collection with focus on swim. And yes, of course there will be a matching swimsuit and swim shorts for mommy and daddy! So that the whole family can match! :-))) I’ll bring them to the Maldives so you get to see them on.

– This post contains ads for my collection for Kuling

1

20 Comments

Karin

Men gäsp, hela butikerna är redan fyllda till bredden av färglösa barnplagg – och nu detta? Kollade in hos Bloggbevakning och samtliga kläder är ju beiga? Haha, detta måste vara ett dåligt skämt?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Isåfall ett skämt som verkar väldigt poppis haha. Alla tycker inte som du! :-)

Reply
Athena

Hörru Karin – Alla är inte WT och klär sina barn i billiga, tacky, färgsprakande Ullaredkläder med tryck som är sydda av underbetalda kinesiska barn. Stick!

Kenza woooow! Grattis! Hade jag barn skulle jag köpt rubbet. Sjukt bra smak!

Reply
Karin

Athena: Ja, för Minimarket, Villervalla, Polarn & Pyret, Småfolk m.fl. märken med härligt mönstrade kollektioner är ju verkligen WT, haha! Kanske att en person med barn inte ska uttala sig om utbudet där ute? Och varför hänvisar du till en unken lågpriskedja som överhuvudtaget inte är omnämnd här? Ytterst märklig slutledningsförmåga, må jag säga, men då vet jag att allt förutom att stryka medhårs bemöts av WT-anklagelser. Trevlig attityd, verkligen. För övrigt finns det fler färger än beige och regnbåge. Kenza kunde ju ha valt åtminstone ett plagg som avviker. Jag har aldrig sett en kollektion med en och samma färg tidigare. Men visst, säljer den så hade jag och Bloggbevaknings kommentatorer fel och jag kan bara lyfta på hatten och gratulera. Undrar bara hur man frivilligt kan tycka att barn inte ska bära nån form av färg så att de syns ute i vintermörkret. Hoppas innerligt att denna tråkiga trend vänder snart (inkl. motsvarigheten i barnrummen).

Reply
Saga

Så himla Fina kläder, du är så duktig!! Hade köpt allt om jag hade haft råd, hehe.

Reply
Anna

OMG vilka fina badkläder!! Jag ber till Gud att de finns i större storlekar och inte bara för bebisar. ❤️

Reply
Karin

Varför är du inte helt mamma ledig ett tag han blir ju inte yngre? Det är inte för att klaga eller ett påhopp på något sätt men att ta det lite lugnare njuta av den här tiden den kommer inte tillbaka. Ta det inte på fel sätt! Trevlig resa hoppas den blir som ni önskar och att allt går bra. Kram ❤

Reply
Jenny

Det kan ju vara en finansiell fråga, alla har inte råd att vara ledig ett år.

Reply
M

Härligt med Maldiverna!! Får ni njuta dem veckorna ni är där. Glöm inte att unna dig fika/snacks och kanske ett glas bubbel på planet😉

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*