• header

KULINGXKENZA IS OUT

– This post is in paid collaboration with Kuling –

Teddy fleece overall (with cutest leopard printed ears and lining in the hood) HERE

Shell jacket (the teddy collar is removable!) HERE, pants from the baby set HERE

Rain overall leopard HERE, rain overall beige HERE, rain set leopard HERE, teddy jacket HERE

Shell overall leopard HERE

Shell jacket leopard HERE, shell overall beige HERE, leopard beanie from the babyset HERE

Wind fleece overall (perfect to wear under the rain clothes!) HERE

Baby set stripes HERE

My kids collection for Kuling is out! Shop it HERE – WORLDWIDE shipping! ♥

I måndags släpptes min första kollektion för Kuling! För er som inte vet vilka Kuling är så är det ett svenskt märke som gör väldigt snygga men också funktionella plagg så att barnen kan leka utomhus oavsett väder. Ni vet… Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! ;-) Därför är även min kollektion full med funktionella plagg, allt sånt som kidsen behöver för utomhuslek i vår (regnkläder, skalkläder och vindfleece) men också två små babyset (perfekt present till någon som väntar barn!) i mjukaste bambu. Vilka storlekar plaggen finns i varierar lite beroende på vad det är för typ av plagg, så ni får kika på hemsidan.

Vore så himla kul att höra om någon av er här på bloggen beställt något redan? Isåfall vad? Spännande och se om vi har samma favoriter!! Jag älskar såklart alla plaggen men skaljackan med avtagbar teddykrage samt overallen i samma kvalité är ju så söta och tuffa att man dör. :-)) Låt oss också tacka dessa urgulliga barn som var så duktiga framför kameran!! Och kanske ni känner igen mörkhåriga flickan? Det är ju min guddotter! <3

// My first collection for Kuling was released on Monday! For those of you who don’t know who Kuling is, it is a Swedish brand that makes very stylish but also functional clothes so that the kids can play outside no matter what weather it is. You know… There are no bad weather, only bad clothes! ;-) That’s why even my collection is filled with functional clothes, all those stuff kids need to play outside this spring (rain clothes, shell clothes, wind fleece) but also two little baby sets (perfect gift for someone who’s expecting!) in the softest bamboo. What sizes the pieces are made in are a bit different depending on what type of clothes it is, so you’ll have to check it on the website.

It would be so much fun to hear if anyone of you have ordered something already? If so, what did you order? It would be exciting to see if we have the same favorites!! I love all the pieces of course, but the shell jacket with removable teddy collar, plus the overall in the same quality are so freaking cute and tough. :-)) Let’s also thank these adorable kids who were so good infront of the camera!! And you might recognize the dark haired girl? It’s my god-daughter! <3 

KULING X KENZA

– This post is in paid collaboration with Kuling

 

2

18 Comments

Nettan

Hej

Jag handlade i Sturegallerian i onsdags eftersom Babyshop finns där, jag köpte regn byxor med tillhörande jacka och som jag ska ge bort till en sötnos som heter Wilma och är 1, 8 månader
Super fina kläder är det och vad mjuka de randiga och leofärg byxor med body till och tillhörande mössa med öron, skulle själv velat haft byxorna så sköna haha
Trevlig semester
Kram

Reply
Sara

Hej! Har aldrig kommenterat någonsin någonstans men jag följer dig och tycker du är fantastisk, så bara måste tipsa dig om dokumentärserien Det första året på Netflix. Jag har inte ens barn men är helt besatt för att den är sååå intressant! ❤️

Reply
Jess

Vart är dina gråa myskläder o den beige hår toffsen ifrån??? Så tacksam för svar o ha en trevlig resa

Reply
Stina

Kan du inte berätta om vad du gjort i denna kollektion? Ritat kläderna? Sytt? Valt material? Berätta :D

Reply
Rebecca

Men herregud vilka gulliga kläder! Precis som du skriver om vädret, kommer ihåg det från alla veckobrev man fick när man var yngre… Haha. Besök gärna min blogg om du vill läsa om psykisk ohälsa som ätstörningar och depressioner!

Reply
hyyperlic

Those little girls are toooo adorable <3 what a charming collection, well done, Kenza!

Reply
Saga

Jag älskar ju regnoverallen med öron samt vindfleecen (helst leopard) 😀
Har inte möjlighet att köpa just nu men drömmer lite!

Reply
Stella

So cute!!! Is this little boy with two other girls Nikola? I am trying to figure out. Or is it Nikola just on the pictures with you?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*