• header

THE “NO MAKE UP” GLOW

– In paid collaboration with Nordicfeel –

My “no make up” glow!

Dags att visa hur jag får till mitt “osminkade” glow! Det är lite smink inblandat (färgad bryngele och en flytande highlighterkräm) men målet är att det ska se naturligt ut. Detta går superfort och jag kör denna rutin nästan varje morgon när jag inte orkar/hinner sminka mig mer.

Ni hittar alla dessa produkter hos Nordicfeel och med min rabattkod KENZA20 får ni 20% rabatt på er order! :-) PS. Vill också tillägga att jag har jämnare hudton än “vanligt” på dessa bilder eftersom att jag hade spraytan:at mig dagen innan, också bra beautytips hehe.

// It’s time to show you how I get my “no make up” glow! It’s some make up involved (a colored brow gel and a liquid highlighter cream) but the goal is for it to look natural. This takes no time and I do this routine almost every morning when I don’t have time to do more make up.

You can find all these products at Nordicfeel and with my discount code KENZA20 you get 20% off on your order! :-) PS. I also want to add that I have a more even skin tone than “usual” in these photos since I had gotten a spray tan the day before, also a nice beauty tips hehe.

Ole Henriksen Truth Serum

Först ut efter att ha baddat ansiktet med kallt vatten – Truth Serum från Ole Henriksen! Ett serum med bland annat kollagen och C-vitamin som stramar till huden och ger lyster. Luktar dessutom supergott.

Serumet ger även fukt men jag vill ha ännu mer fukt än så, så jag kör min vanliga dagkräm efter åt (Eight hour från Elizabeth Arden). Serumet går snabbt in i huden så det är bara att köra dagkräm direkt efter.

// First out after washing my face with cold water – Truth Serum from Ole Henriksen! A serum with collagen and C vitamins that tightens and brightens the skin. It smells really good as well.

The serum also gives moisture but I want even more moisture than that, so I put on my regular daydream after (Eight hour from Elizabeth Arden). The serum goes into the skin quick so you can just add the day cream directly after.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

En annan favorit från Ole Henriksen är deras Banana Bright Eye Cream! Den ljusar upp och jämnar till hudtonen under ögat. Ger mycket fukt utan att kännas för tung och det gillar jag. Vid långvarig användning ska den även hjälpa mot mörka ringar och fina linjer.

// Another favorite from Ole Henriksen is their Banana Bright Eye Cream! It brightens and makes the skintone under the eye more even. Gives a lot of moisture without feeling too heavy which I like. At a longterm use it is also supposed to help against dark circles and fine lines.

Clarins Beauty Flash Balm

Det var faktiskt min mamma som introducerade mig för Beauty Flash Balm från Clarins. Jag blev hooked på en gång. Tycker den ger ett sånt jääääkla nice glow! Ser genast piggare ut. Jag kör ett tunt lager i hela ansiktet och på halsen (efter serum, dagkräm och ögonkräm), och när jag använder smink så lägger jag på smink direkt efter denna. Om man tycker att den ger för mycket lyster så kan man lägga den endast på kindbenen och andra ställen man vill highlighta. Man kan även använda denna som en ansiktsmask men det har jag faktiskt inte testat än. Måste asap!

// It was actually my mom who introduced me to Beauty Flash Balm from Clarins. I got hooked right away. I think it gives such a nice glow! I look less tired right away. I put on a thin layer all over my face and neck (after serum, day cream and eye cream), and when I use make up I put make up on right after this. If you think it gives too much glow you can use it only on cheekbones and other places you want to highlight. You can also use this one as a face mask but I actually haven’t tried it yet. Got to asap!

MaxFactor Brow Revival

Ett måste för mig d-a-g-l-i-g-e-n är bryngel (för mina strån har en tendens att lägga sig….neråt?) och denna Brow Revival från MaxFactor är färgad vilket ger ett ännu bättre resultat. Håller stråna på plats och lyfter även fram de ljusa tunna små stråna vilket gör att bryna plötsligt blir fylligare och buskigare vilket jag gillar!

På bilden håller jag i färgen 005 Black Brown men 003 Brown är den färgen jag brukar använda.

// A must for me is d-a-i-l-y is a brow gel (because my brow hair always falls….down?) and this Brow Revival from MaxFactor is colored which gives an even better result. Keeps the hair in place and also brings out the thin little hair which makes the brown suddenly look more thick and bushy which I like!

In the photo I’m holding the color 005 Black Brown, but 003 Brown is the color I usually use.

Shiseido Eyelash Curler

Fransarna är böjda på alla bilder och det är Eyelash Curler från Shiseido jag använt! Så glad att jag hittade denna förra året. Min superdupergamla favvis från H&M sjöng nämligen på sista versen. Det här ÄR den bästa ögonfransböjaren jag någonsin använt. Kommer nog aldrig byta.

// The lashes are curled in all the photos and I’ve used Eyelash Curler from Shiseido! I’m so happy I found this one last year. My super duper old one from H&M had to go. This IS the best eyelash curler I have ever tried. I don’t think I will ever change to another one.

Peter Thomas Roth Highlighting Cream

Sist men inte minst – Peter Thomas Roth 24K Gold Prism Highligthning Cream! Innehåller ingredienser som reflekterar ljuset så att huden genast ser jämnare ut. Man kan använda denna i hela ansiktet om man vill men jag tycker det blir lite för mycket skimmer då. Jag använder istället denna på dessa två sätt: antingen som en highlighter på punkterna ni ser på bilden, eller när jag har smink så blandar jag i en klick i min foundation för extra glow.

// Last but not least – Peter Thomas Roth 24k Gold Prism Highlighting Cream! It contains ingredients that reflects the light so that the skin looks more even right away. You can use this one in the whole face if you want to but I think it gets a bit too shimmery then. Instead I use this one in two ways: either as a highlighter in the spots you can see in the photo, or when I use make up i mix some of this into my foundation for extra glow.

HÄR hittar ni alla produkterna samlade! Lägg till lite läppbalsam också and you’re good to go. Glöm inte använda min rabattkod KENZA20! Gäller på ordinarie priser, fram till 8/3!

// HERE you have all the products gathered! Add some lip balm as well and you’re good to go. Don’t forget to use my discount code KENZA20! It’s valid on ordinary prizes, til 8/3!

– This post is in collaboration with Nordicfeel

5

14 Comments

Sara

Den ögonkrämen från Ole henriksen är det jätte många som får allergisk reaktion av (går att hitta massa recensioner på nätet). Jag fick världens hemskaste reaktion av den, ögon som svällde som fan och det tog bokstavligen en månad tills ögonen blev bra igen, hade verkligen jättesvullna ögonlock i en månad. Så ett tips till alla som vill testa den att först testa i armen eller en annan plats så ni vet om ni verkligen tål den eller inte.

Reply
Karolina

Använder du eight hour cream som dagkräm??? Känns den inte jättetjock och kladdig? Jag använder min på läpparna och typ torra nagelband😱

Reply
Vanesa

Serumet innehåller som du skriver c vitamin och det är en antioxidant som boostar din kollagen men serumet innehåller inte kollagen :))))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*