• header

BREAKFAST IN PARADISE

Good morning from the Maldives!

Imorse åkte Aleks iväg för att simma med valhajarna! Jag skulle också åkt med men vi kände att det var bättre att dela upp det så att en är kvar på ön med Nikola medan den andra åker iväg. Man skulle vara borta på en guppig båt i över 3 timmar och jag vet inte om det hade funkat med Nikola. Så vi stannade kvar, och så får jag åka på nästa tur istället vilket är på lördag tror jag! :-) Då är även Dani och Babak här (de kommer idag!) så kanske någon av dem vill joina mig. Ska iallafall bli jävligt kul att höra hur det var nu när Aleks kommer tillbaka. Det finns ju en risk att de inte hittat någon valhaj men jag hoppas verkligen att de gjorde det, Aleks har drömt om detta så länge!!

Jag och Nikola gick iallafall iväg och åt frukost nu på morgonen. Varje morgon här äter han omelett, en liten macka, samt lite vattenmelon. Om det behövs (dvs om mer än hälften av omeletten spottades ut på golvet haha) så trycker vi i honom en grötklämmis också, vi tog med ett gäng sånna. Han verkar trivas riktigt bra här, både äter och sover mycket bättre än hemma. Maldiverna är 4h före Sverige och hittills har han följt svensk tid och gått och lagt sig vid halv elva och gått upp vid halv tio. Så jäkla skönt, vi hinner äta middag ihop och så får vi sovmorgon. Vi får se om det håller i sig eller om han börjar ställa om sig på lokal tid, imorse ville han nämligen upp mycket tidigare… Kan dock ha varit för att klant-Aleks var uppe och lät. :-)))

// This morning Aleks went to swim with the whale sharks! I was supposed to go too but we felt that it was better to split it up so that one is on the island with Nikola while the other one go. The tour would be for more than 3 hours on a bumpy boat and I don’t know if that would have worked with Nikola. So we stayed here, and I’ll go on the next tour instead which I think is on Saturday! :-) Dani and Babak is here then as well (they are arriving today!) so maybe one of them want to join me. Anyway I’m so excited to hear about it now when Aleks gets back. There is a risk that they didn’t spot a whale shark but I really hope they did, Aleks has been dreaming about this for so long!!

Nikola and I went for breakfast now in the morning. Every morning here he eats omelett, a little toast, and some water melon. If needed (meaning if he spit out more than half of the omelett on the floor haha) we also give him a porridge squeezie as well, be brought a bunch of them. He seems to be really happy here, he both eats and sleeps much better than at home. Maldives is 4 hours ahead of Sweden and so far he has been following Swedish time and gone to bed at 10.30 and woken up at 9.30. So nice, we have time to eat dinner together and we also get to sleep late. We’ll see if it will continue like this or if he starts adjusting to local time, because this morning he wanted to get up much earlier…. Could have been because clumsy Aleks was up making noises though. :-))) 

1

33 Comments

Sofia

Det är så tråkigt att din blogg har blivit en detaljerad mat- och sovdagbok för Nikola :(

Reply
Hanna

Fast nu får du väl ändå ge dig? Sluta läs om du inte tycker det är intressant.

Reply
Djuli

Och vad vill du? Att hon ska sitta framför skärmen 24/7 och skriva om mode och bara posta foton på sig själv? Hon har barn nu och hon fick gå igenom en massa för att kunna bli mamma. Och det är väldigt gulligt att hon delar med sig något som hon älskar mest i världen! Hade hon inte delat med sig bilder på Nikola så hade du säkert klagat på de.. Så snälla sluta klaga! Sluta tänka på er själva! Tänk på andras känslor… kram!

Reply
Elise

Ni verkar ha det alldeles underbart! Det är verkligen så roligt att läsa inlägg som denna :)

Reply
Tshego B

LOL :D How much bread are you eating over there kenza!!! I wish I could have such a yummy breakfast of pastries and things <3 but I'm wheat intolerant

Reply
Jas

What are you talking about? Eat what you want to eat and leave other peoples food choices to them.

Reply
Z

Åh så himla himla fin han är 🦋
Jag hoppas att ni har det bra i paradiset, här i Västerås så snöar det 🤪😂
Bara lite avis på er.

Reply
J

Haha, hur irriterad blir man inte när en själv och bebis försöker sova och någon klantsambo gör massa ljud?! Och hallå, varför måste män låta så jävla mycket hela tiden?! Vaknade av samma anledning imorse…. fortfarande irriterad.

Reply
Zandra

Om du känner för att läsa en bok under semestern vill jag tipsa om “Gör skillnad- från klimatångest till handlingskraft”. Finns som e-bok. En bra bok om man vill börja närma sig klimatfrågan.

Reply
Khloe

Do you have any Asian ancestry in the family? Because Nikola looks like half Asian. :-D Maybe it‘s just in this development stage but I noticed it from the beginning haha.

Reply
Djuli

Härligt, har ni klippt håret på Nicola? Han liknar din lillebror jätte mycket :)

Reply
Rebecca

Herregud så fint det ser ut! Kylan har tyvärr kommit hit, och då vill man ju gärna iväg till värmen…! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa!

Reply
Tilda

Så härligt det ser ut! Saknar solen och värmen..
Måste bara fråga, har Nikola klippt sig?? Fick för mig att han hade kortare hår haha. Sötnosen <3

Reply
Josefine

Sofia – det är Kenzas blogg om hennes LIV. Och nu är hon mamma??? Allt handlar inte om Nikola men klart mycket gör det. Hon har ju en liten skatt i sitt liv :) <3 Skulle hon inte skriva sånt skulle säkert andra föräldrar fråga henne ändå. Så blunda för de meningarna då :P

Reply
Vilma

Var är klännkngen ifrån som du har på selfien med Nikola? Såg den i din story och den är så fin!!

Reply
Josefina

Nikola är så sööööööööööööt ❤️ har absolut inget emot att du skriver om nikolas rutiner osv det är ju så livet ser ut för dig 😍

Reply
Diana

Kenza, pleeease tell me where the off white ish wide shorts from your story on instagram is from?
The one you wore with leopard swimsuit.

Keep enjoying Maldives❤️❤️❤️

Reply
Jessica

Vart är dina vita shorts ifrån ????? Snälla svara exakt sånna ja letar efter 💗

Reply
Natalie

Wow, vilken härlig resa ni är på! Skulle gärna vara på utlands/solsemester nu!
Ha en superbra fortsättning med familj och vänner <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*