• header

SUNSET WITH MY SON

My dress is from By Malina, Nikola’s set is from H&M exclusive

Vi är tillbaka hemma och det känns nästan lite overkligt. När jag vaknade imorse väntade jag liksom på att Aleks skulle öppna upp gardinerna och släppa in ljuset från himlen och det turkosa havet framför vår vattenvilla. Så att jag kunde ligga där och se fenorna på ett 50-tal delfiner simma förbi på andra sidan revet…. Åh, vad vi har haft det bra! Bästa bästa bästa semestern någonsin och jag är så full av lycka, kärlek och ro efter dessa veckor. Längtar redan tillbaka massor!!

Ska såklart berätta för er om våra veckor på Maldiverna, börjar med dessa solnedgångsbilder på mig och min älskade pojke. De är från en av de sista kvällarna där och vi var som vanligt ute för att se när solen färgade himlen rosa för att sedan försvinna. Det känns som att Nikola plötsligt blev 1.5 år på vissa bilder haha, han har verkligen blivit stor. Om några dagar blir han 9 månader och det ska bli så kul att berätta för er om hans utveckling den senaste månaden för det har hänt så mycket! <3

Vi landade igår och tack och lov kom Nikola snabbt in i svensk tid igen. Han ville dock upp redan vid 2 inatt (då klockan var 6 på Maldiverna) men vi lyckades få honom att somna om till 6. Vi alla sov från 20 till 6. Fick rätt mycket sömn inatt ändå vilket är bra för jag ska iväg och fota/filma för en kampanj idag. Ge mig några köppar kaffe bara så kommer det nog gå galant!

// We are back home and if almost feels a bit unreal. When I woke up this morning I kinda waited for Aleks to open the curtains and let the light in from the sky and the turquoise sea infront of our water villa. So that I could lie there and watch the fins of 50 dolphins swim by on the other side of the reef… Oh, we’ve had such a wonderful time! Best best best vacation ever and I’m so filled with happiness, love and peacefulness after these weeks. I’m already dreaming myself back!!

I’m gonna tell you about our weeks in the Maldives of course, I’ll start with these sunset photos of me and my beloved boy. They are from one of the last nights there and as usual we were outside to see when the sun colored the sky pink and then disappeard. It feels like Nikola suddenly got 1.5 years old in some photos haha, he has really gotten big. In a few days he will be 9 months and I’m excited to tell you about his development the last month because a lot has happened! <3 

We landed yesterday and luckily Nikola adjusted to Swedish time fast. He wanted to get up at 2am though (when it was 6 in the Maldives) but we managed to put him back to sleep and slept til 6. We all slept from 20 to 6. So I got pretty much sleep last night which is good because I’m gonna shoot for a campaign today. Just give me a couple of cups of coffee and I’m sure it will go well!

1

40 Comments

Elisabeth h

Hver gang jeg ser slike vakre og kjærlighetsfylt bilder av deg og Nikola eller dere alle tre, flommer øynene mine over av tårer, for jeg tenker på alt dere måtte gjennom for å få denne lille skatten. Og selv om jeg overhode ikke kjenner dere personlig, er jeg utrolig glad på deres vegne. All mulig kjærlighet til dere fra en mormor i Norge .

Reply
Natasja

Kan inte du skriva lite om vad som var bra att ha med till Nikola på resan? Vad tycker du om babyzen vagnen ni har, gillar Nikola den och kunde han sova i den :)? Funderar på att köpa den men är lite osäker för att den inte går att fälla ner helt till liggläge.

Reply
J

Så onödig kommentar.. stanna hemma du om du vill men låt andra leva sitt liv och ta ansvar för sig själva.

Reply
Lisa

Ta ansvar för sig själva? Fattar du ingenting? Blir de smittade som åker utomlands nu tar de med sig smittan hit till Sverige igen! Hoppas inte du är så korkad som du framställer dig.

Reply
Lilly

Men snälla?
Det är inget annat än en vanlig influensa som kommer i nya versioner varje år – Corona 2019/2020.
Släpp de o gå vidare! Jag kommer inte sluta leva för att eventuellt få en förkylning

Reply
L

Ibland blir man väldigt trött. Vanlig influensa? Brukar du höra om den årligen över hela världen? Jag som är i riskgrupp blir galen på sådana uttalande. Just Corona sätter sig på lungor och drabbar dem som har underliggande sjukdomar och sämre immunförsvar.

E

Men snälla – tänk på de som hör till riskgrupper också. Bara för att DU klarar av en ”vanlig influensa” betyder det inte att alla andra gör det. Så sjukt egoistiskt att åka utomlands nu och riskera att smitta andra bara för att man ”måste leva lajjffff jööh”. (Och ja, man kan vara smittad och smitta andra fast man inte har några symptom.)
Det är en pandemi. Det är dags att börja på den större bilden istället för att bara tänka på sig själv.

Anonym

Corona är INTE som en “vanlig influensa” eftersom vi inte har pencelin eller antibiotika för det. Det är alltså en allvarligare influensa och det är skitviktigt att alla tar ansvar och minimerar risken att smittan sprids eftersom det finns de i riskområdet (cancersjuka barn t ex) som skulle dö pga att ändra “lever som vanligt”.

caroline

riskgrupperna då? skönt för dig att du verkar vara fullt frisk men för vissa grupper i samhället kan det gå riktigt illa om dom drabbas. eftersom jag tillhör en av dessa grupper skulle jag uppskatta om du tog ditt ansvar och inte i onödan utsatte dig för risker, dvs genom att “leva som vanligt”.

Jenny

Till Anonym 18:20. “Vanlig” influensa går heller inte att bota med antibiotika. Men man kan dock vaccinera sig mot dessa säsongsinfluensor, vilket man inte kan göra mot Corona-viruset (än så länge). Så ja, det är värre än vanlig influensa pga att de som hör till riskgrupper inte kan vaccinera sig. Men ville förtydliga att antibiotika inte funkar på någon influensa :)

emma

dom bokade nog antagligen ett tag innan? så onödig kommentar när man kan få de lika mycket här som någon annanstans

Reply
Hedda

Maldiverna fick ju sina första fall för bara ett par dagar sedan, från turister. Och till sverige kom corona från främst människor som turistat i norra. Så det är väl snarare så att Kenza med familj löper större risk att smittas här i Sverige…

Reply
StrongerLife

Underbara bilder!! Välkommen tillbaka till Sverige och allt det gråa. Måste ha varit helt underbart därborta. Vad stor han är nu!! Tiden verkligen flyger förbi.

Reply
Rebecca

Så fina bilder! Vad härligt att du är hemma i Sverige nu, men jag förstår att du saknar delfinerna och all mysig familjetid. Hoppas du klarar av vårt härliga Sverige-väder och besök gärna min blogg om du vill läsa om psykisk ohälsa, bland annat om ätstörning och ångest.

Reply
jkhkj

assåå hur korkad kan man vara? åka till maldiverna när det är pandemi ? ni kommer fn hamna i karantän

Reply
Anna

Jkhkj – det var väl ändå inte en uttalad pandemi när de åkte dit? Detta är nytt för oss alla och svårt att veta hur man ska agera, för bara 2 veckor sen såg läget ganska annorlunda ut

Reply
emma

Fast asså va? WHO sa att de va pandemi igår, de kom hem för några dagar sedan? Lär nog få de mer här än utomlands

Reply
Kooky

När Kenza åkte var läget inte lika kritiskt som det är nu, utvecklingen har gått väldigt snabbt fram. Den som åker iväg NU är väldigt oansvarig men det såg helt annorlunda ut bara för någon vecka sen.

Reply
Anna Jansson

jkhkj……….
Hon har kommit hem från Maldiverna och har varit hemma ett par dagar nu.. Tror inte hon tagit beslutet att resa om det varit idag!

Reply
Sofie

Det finns väl trots allt fler fall av corona i Sverige än i Maldiverna, så jag anser att de som stannar i Stockholm löper större risk för smitta 😉

Reply
Victoria

Så många tråkiga kommentarer… förstår att folk är oroliga över detta eftersom det är något nytt vi upplever. Men tycker det är obehövligt att kasta skit hit och dit. Som jag förstår det så åkte Kenza innan viruset hade spridit sig utanför Kina och man visste att det skulle bli en pandemi. Dessutom kan jag aldrig tänka mig att Kenza och Aleks skulle åkt någonstans om det trott det funnits en risk med tanke på att de åkt med sitt barn. Inga föräldrar skulle göra det och tycker man kan fråga snällt om deras upplevelser och tankar kring detta innan man hoppas på och anklagar dem för att personligen smitta folk med virus. Så onödigt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*