• header

STUDIO DAY

Yesterday in the studio!

Make up done plus some extensions in my hair for a thicker look

LOVED the clothes

The outfit I arrived in – top here (reklamlänk/adlink), pants from Zara, shoes here (reklamlänk/adlink)

Rami was behind the camera!

Jeans from Maje, shirt from Zara, shoes from H&M

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra trots rådande situation. Här mår vi alla bra. Vi fortsätter att hålla oss hemma så mycket som möjligt och träffar väldigt få människor men ser till att gå ut iallafall en gång per dag för en långpromenad i friska luften. Igår däremot behövdes jag på plåtning som var bokad sedan länge och får jag säga att det var skönt att komma iväg en sväng, utan att trampa någon på tårna? Man kan bli ganska koko med att sitta inne med en superaktiv bebis varje dag så det var verkligen en välbehövlig paus. Vi var väldigt få människor på plats i studion och vi alla var friska och mådde bra.

Plåtningen gick iallafall toppen. Fotades för Rapunzel (därav mitt tjocka svall) och det var Rami som fotade. Så himla kul, längesedan vi jobbade ihop! Jag var klar strax efter lunch och åkte då hem och tog en långpromenad i det soliga vädret med Aleks och Nikola. Idag är det vårväder igen men vi har inte kommit ut än. Nikola sov på förmiddagen och sedan var det dags för lunch. Tänkte gå ut på en promenad strax!

Önskar er alla en trevlig helg. <3

// Hi guys! I hope you’re feeling fine despite the situation. Me and my family are fine. We continue to stay home as much as possible and meet very few people, but we also make sure to go out at least once per day for a long walk in the fresh air. Yesterday on the other hand I was needed on a photoshoot that was booked since way back and can I say that it was nice to go away for a little while, without stepping on anyone’s toes? Staying in with a super active baby every day can make you pretty loco so it was definitely a well-needed break. We were very few people on set in the studio and we were all fine and healthy. (as you might now, we are not under lockdown in Sweden, and the guidelines here are “it’s ok to go out and go to work if you don’t have any symptoms”. I know the situation is different in other countries, but that’s the way it looks like here for now.)

Anyway the photoshoot went great. I was shooting for Rapunzel and Rami was the photographer. So much fun, it’s been a long time since we worked together! I was done after lunch and went home and took a long walk in the sunny weather with Aleks and Nikola. Today it’s spring weather again but we haven’t been out yet. Nikola slept before lunch and then we both ate. We’re gonna go out on a walk soon!

I wish you all a lovely weekend. <3

3

34 Comments

Annika

Hur är Nelly-skorna i storlek? Drar vanligtvis 35 och undrar om jag ev kan ha 36 ändå om de är små i storleken dvs.

Reply
Kasia

The situation in Poland isn’t terrifying but isn’t good aswell. Daily 90-120 cases of coronavirus. I am in 15th week of a prefnancy. My husband is a teacher so I have a good situation, that he doesn’t go among 200 people in a factory. He works at home online with students. But I am sitting at home too and dreaming of long walks, because now we should stay at home. There’s a problem with doing a prenatal gen-testing, because I have to drive with a car to another city (50 km) for doing it! In our city the blood sample testing was unavailable, and in a city 30 km from here the laboratory was closed too. So we went – I on an empty stomach.. It’s hard time to us all so please stay at home and be calm and polite to yourself! Thank you Kenza for inspiring, because when every shop was open, before the coronavirus (in February) we went to a bigger city for some shopping for my growing belly and I bought some clothes inspiring your style in the pregnancy ;) Thank you for advise (Once before, so many years before, I thought that pregnant women wear only swearshirt and sweatpants ;P or big dresses as a tent ;P)

Reply
Rebecca

Så fina outfits! Hoppas du får en superfin helg :) Besök gärna min blogg om du vill läsa om psykisk ohälsa som bland annat ätstörningar och annnan ångest. Kram!

Reply
Lisa

Tycker absolut inte det är fel att åka och jobba med ett mindre gäng människor som är friska. Man blir tokig av att bara sitta inlåst inne :/ stor kram <3

Reply
Anonym

Fast man har nu kommit fram till att man kan bära på smittan även fast man inte känner några symptom. Så rent hypotetiskt så skulle det kunna varit så att en eller alla som var med och fotade i studion bar på smittan utan att veta om det och i sin tur går vidare och smittar andra. Det var dessutom en man som fortfarande bar på smittan hela 2 veckor efter att han blivit “frisk” från Covid-19. Men sök gärna på detta, jag är ingen expert utan tar bara till mig det som jag hör på nyheterna. Jag såg precis ett klipp från nyhetsmorgon där de sa detta.

Reply
Dani

”Alla var friska och mådde bra”
Virus symptomen framkommer efter 2 veckor, så om någon inklusive dig själv är sjuk redan nu utan att ni vet om det så smittar ni oerhört många tills ni vet det/om ni får reda på det.
Ställ in plåtningen, so what om den var bokad för länge sen?
Gör ju ingen skillnad om hälften isolerar sig och hälften inte. De är ju så smittan sprids. Just för att folk känner att de är ok att göra saker då o då..

Reply
Maria

Inkubationstiden är vanligen 5 dagar men kan vara upp till 2 veckor. Den mesta forskning pekar vidare på att man smittar först efter man utvecklat symptom och i ett fåtal fall har det skett sista dagen/h innan symptomen visat sig. Så att man under 14 dagar går runt och smittar ”hur många som helst tror jag inte stämmer”. Oavsett ska man givetvis följa alla råd m.m.

Reply
Dani

Skrev inte hur många som helst utan oerhört många :) Jag är ingen expert men Sverige i ett nötskal ändå, de vet inte hur de ska agera för de är ett land som agerar sist (om ens det) oavsett vad det är. Det handlar inte bara om människor, det handlar om platser osv :) saker man videör..

Reply
Selma

Men skärp dig! Ska du betala mellanskillnaden för förlorad inkomst? Livet är inte svart eller vitt. Är du frisk, jobba. Är du det inte, stanna hemma. Blir så trött på människor. Alla har inte möjlighet att stanna hemma om de är friska nog att jobba. Spyr på sånna som dig. Ärligt. Usch.

Reply
Dani

Nej, alla har inte möjligheten att stanna hemma men man kan skjuta upp eller avvakta. Min åsikt iaf. Spyr på såna som dig som blir som ilskna bin så fort det handlar om pengar :)

Reply
Ajsa

Hej tänkte höra ang dem vita skorna med leopard märke där bak. Är dem stora i storleken för på Nelly i kommentarsfältet är dem stora för vissa och vissa inte. Så tänkte bara höra vad du tkr?
Btw så himla fin och när man ser kläderna känner man vårkänslan.

Reply
jose

Sorry, but watching poses, clothes, shoes and all that bullshit is in current situation really somehow absurd.

Reply
chris

I guess he want to talk about things that matter. Not superficial things. This should be a wake up call for everyone…

Reply
A

Why? Don’t you get your dose of coronatalk already? What is absurd is that you think talking about something else than corona is a bad thing.

Reply
chris

absurd is that you dont understand.. we dont have to talk about corona but for sure this situation should teach us what is important in life and do self reflection and stop living so superficial… and influencers are representing a superficial world far away from reality.

Reply
M

Stora ringen på pekfingret – vart hittar jag? 😫😍 😍❤️ ps. älskar din approach till det mesta och önskar dig all lycka!

Reply
Tanja

Hey Kenza,
You are beautiful as always and I enjoy reading other than virus. I hope Sweden has the right strategy in not locking down everything.
Anyway I guess someone who still can take a walk everyday and just returned from the Maldives should not talk of a well needed break or ‘being needed for a photoshoot’.
Greetings from a pregnant from Italy who is not able to do the normal visit in hospital or a simple walk since March 10th.

Reply
Belladonna

“it’s ok to go out and go to work if you don’t have any symptoms” – the sympthoms can show out after 1-2 weeks. Some people can infect others without showing any symptoms. In England and Italy young healthy adults, which were believed to be immune or go through Coronavirus much easier are dying. In Italy older people doesn’t get help any more because of full hospitals. They are just left to die. Would you like your mom to die because you transfered the virus without even knowing??? Don’t think it’s not going to happen, this is what Italians were thinking. The Sweden situation will cause all of the people get sick at the same time, which will make hospitals not available for everybody. People will be selected just like in Italy.
Also gatherings like in Sweden support the virus mutation all the time. That means, that virus that right now rarely affect children in a month can be lethal. And if not lethal it can cause irreverisble changes in the lungs.

I do understand poor people, who can’t isolate because they don’t have money, but rich celebrities like you?

Reply
Tove

Thanks for your analysis, I’m sure you are way more competent the the 100 + Swedish epidemiologists analyzing the situation and making recommendations based on the Swedish context :))))))))

Reply
Kasia

it’s not like that, that you suppost to be an epidemiologyst to know that, that the coronavirus incubates for 14 days. You can have it and you don’t know it until first sympthoms. Here in Poland they told us “stay at home” and there is no strategy “you don’t have sympthoms so you can walk in a park, go for shopping, visit friends”. Such an idiotic behaviour and thinking “ahh nothing will hurt me, such a big disease and only few deaths” ruin many people. Watch tv,? atch the news from Spain and Italy or Germany. It’s not just a flu or catching a cold. It’s not only “i will go to the market for my beloved can of soda”. There could be someone, who has just returned from the disease zone and you don’t know it and the virus is very contagious. We had 150 cases a day and now we have 250 cases a day. Stop telling a bullshit that the healthy people are allowed to do everything as before the contamination.

Reply
Caroline

Hej Kenza! Älskar din blogg men det känns som om du inte går in för den helhjärtat längre? Uppdateringen har nog aldrig varit så dålig som den är nu :( Du funderar väl inte på att lägga ner bloggen??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*