• header

BEACH DINNER

Birthday dinner at the beach

Nu när vi håller oss hemma mycket och inte träffar så mycket folk så drömmer jag mig iväg till detta sisådär 1547494 gånger per dag. :-)) En av de mysigaste middagarna någonsin!! Min älskade Dani fyllde 29 år när vi var där och jag fick hjälp av hotellet att styra upp en födelsedagsmiddag till henne på stranden. Fantastisk mat, magisk solnedgång, goda vänner och en massa skratt. Och så med våra gullungar som var sötare än någonsin i sina gulliga outfits. <3

Om 3 veckor fyller jag själv 29 år och ja.. Det blir ju inte så mycket firande haha. Men ändå rätt skönt. Vi pratade om att mamma ska ha Nikola en natt för första gången, så att jag och Aleks kan checka in på ett hotell och SOVA. Det är typ min högsta födelsedagsönskan, en hel nattsömn haha. Götta oss i massa roomservice-mat och somna framför en film typ. Och så en riktig sovmorgon på det och en pangfrulle. Vi får se hur det blir med det, beroende på situationen i landet.

// Now when we’re staying home a lot and don’t see much people, I’m dreaming myself away to this around 1134567 times per day. :-)) One of the coziest dinners ever!! My beloved Dani had her 29th birthday when we were there and the hotel helped me organize a birthday dinner for her at the beach. Amazing food, magical sunset, good friends and lots of laughter. And with our adorable little babies who were cuter than ever in their cute outfits. <3

I’m turning 29 myself and well… There won’t be that much celebration haha. But that feels kinda nice. We talked about that my mom might take Nikola a whole night for the first time, so that Aleks and I can check into a hotel and SLEEP. That is like my biggest birthday wish, a full night’s sleep haha. Enjoy lots of roomservice food and fall asleep infront of a movie. And then sleep in late and have a delicious breakfast. We’ll see if that will be possible, depending on the situation here in Sweden.

16

65 Comments

you showed who you are

what the hell happened to you? you became so egoistic, and look so money-hungry lately?
you do so many collabs as back when it was blackfriday week. do you really think ppl wanna see thousands of outfits or a youtube-lenght story about your haircare products? no they dont thats why you loose a lot of followers now. ppl are loosing their jobs and beloved ones out there dont you get it`?
but ofc miss kenza zouiten has plans to buy a new apartment this year and also a house at the countryside. so ofc she wont invest any of her own money in saving her company (and her employees salary) and rather ask her followers to pay for the overpriced pieces and takes now more collabs than ever when ppl really couldnt care less about such stuff.
most ppl remember during that time what really counts in life – health and your loved ones – you showed what you care about in life – money money money.

Reply
noor

Wow, harsh comment but I kind of feel what you try to say. If I look at the post of IvyRevel (that one post about save our jobs) where the company asks for their followers to buy stuff, which people just can not pay due to the fact that other people are losing their jobs. Ofcourse it’s sad when the eomployees of Ivyrevel loose their jobs too but It’s kind of sad to encourage people to buy useless stuff like jewelries when people cannot even pay their bills. Not a good strategic of Ivyrevel and definitely something to think about since Kenza is the co-founder of the company.

We’re all struggling and trying to make ‘the best’ of this strange situation. If Kenza wants to buy a new appartment/… That is her right to do.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Please look at that post again. We are trying to encourage people to keep the economy going by supporting their favorite shops, restaurants etc. It’s not about saving Ivyrevel, or our employees only, it’s about saving everyone’s jobs. If we stop spending money, people will lose their jobs and people then won’t be able to spend money at other people’s jobs and they will lose their jobs to. Etc etc. It’s a bad circle and that’s why it’s so important to keep it rolling if we have the ability to. (this doesn’t mean that I don’t care about health or that people are dying from the virus, of course the main priority is to STAY SAFE and follow the safety guidelines!)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: What a mean comment, of course my main priority is health and my loved ones. Nothing means more to me than my family and friends. But that doesn’t mean I can just quit working and break my contracts when Sweden is not in lockdown and everyone still go to work. I do the exact same amount of collaborations now as before, you can go back and count them if you want. If you don’t like me, which you obviously don’t, just stop following me. It’s as simple as that.

Reply
Rebecca

Å kan vi inte få se mer av eran resa? Är så less på att bara se massa Corona inlägg överallt, så härligt med lite vanliga bilder som lättar upp i dessa tider!

Reply
Maria

Just nu träffar jag inte ens mina föräldrar för att jag vill skydda dem, även om man inte är 70 så ökar ju risken med ålder. Känns kanske lite onödigt för äldre att svara barnvakt nu? Hoppas ni får en fin födelsedag!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Mamma går ju och jobbar varje dag precis som alla andra, så risken att hon skulle bli smittad av oss som är hemma hela dagarna känns mycket mindre.. Det är såklart hennes beslut och vill hon träffa Nikola så får hon göra det, så länge vi alla är friska. :-)

Reply
Josefin

Du som har så många unga följare borde vara en förebild istället för att skryta om hur lyxigt du har/kommer ha det hela j&vla tiden. Du ska inte ge din son till hans gamla mormor, du ska stanna HEMMA. Vi lever i en katastof värld. Gamla kommer att dö pga att yngre människor är så jävla korkade. Det enda du gör är att skryta om dina lyxiga resor eller gnälla

Reply
Nina

Varför är du så arg😂 Kenzas mamma klarar nog av att säga ifrån om hon känner sig ”för gammal” för att vara barnvakt ska du se, oroa dig inte

Reply
I

Jag tycker inte hon skryter, hon visar upp bilder från sin semester? Har du aldrig delat dina semesterbilder på sociala medier någon gång? Jag tycker det är skönt att läsa om något annat än corona. Man tänker på det hela tiden annars, går runt med konstant ångest. Du har aldrig tänkt på att hennes mamma kanske mår bra av att få träffa sitt barnbarn? Att hon kanske suttit själv de senaste veckorna?
Sluta vara så sjukt otrevlig!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Men herregud. Jag fattar att det är mycket ångest, oro och rädsla nu, men varför ta ut det på mig? Nikolas mormor är inte gammal eller i riskgrupp och hon går till jobbet varje dag. Vi är friska och hon är frisk och hon vill jättegärna träffa sitt barnbarn.

Reply
Hedda

Fina bilder, men jag undrar. Koordinerade ni era outfits och om ni gjorde det: hur bestämde ni allt? Var det du och Dani som snackade ihop er, eller du? Eller var det bara en slump med allt vitt? Hur går det liksom till när du fixar content till insta och bloggen?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi köper ofta matchande grejer till varandras barn för att vi tycker att det är kul. :-))

Reply
Mia

Var beredd på att du kanske inte kan sova 😁 första gången jag sov utan vår son sov jag såå dåligt 😂

Reply
Kajsa

När vår lilla flicka blev 9 månader och slutade att gå in till henne när hon började gny eller gråta lite lätt vände det för oss och har sen dess sovit 12 timmar varje natt. Nu är hon drygt 11 månader 😀 kämpa på ❤

Reply
Jess

Min lille är två veckor yngre än Nikola och min stora dröm är också att checka in på hotell och sova 🙌. Fantiserar om detta lite för ofta haha… gud vad skönt det vore. Hoppas ni kan få en hotellnatt!

Reply
Milla

Helt underbar bilder och det är verkligen ok att ha önskningar på sin birthday trots situationen. Hoppas din födelsedag blir precis som du önskar trots allt. Kommer fira min mammas 60 årsdag genom social distancing :/

Reply
Louise

Tack för att skriver “vanliga” inlägg! Det är så befriande att få läsa något som INTE handlar om Corona.

Reply
Emmy

Stor igenkänning på den alltså, fyllde 30 nyligen och min största önskan var också en hel nattsömn! Kunna sitta uppe sent en kväll och sen en film hur högt man vill på tv:n med en godisskål man får ha IFRED. Gå och lägga sig utan att bli väckt, sova ut hur länge man vill dagen efter och sen äta en maffig brunch. Bästa presenten ever!

Reply
V

Flesta influencers tigger era pengar just nu för att de ska kunna täcka upp för deras höga utgifter och lyxiga vanor – deras rekommendationer och åsikter är uppköpta av företag som enbart bryr sig om att gå med så höga vinster som möjligt. Ta hand om varandra <3 Kram!

Reply
Jennifer

Gör det!! Nikola får kvalitetstid med mormor, ni får kvalitetstid ihop plus sömn (bästa som finns i småbarnstiden). Ni planerar att vara själva på ett hotellrum, alltså ingen risk för smitta och ni stöttar hotellet. Ser bara win win i det!

Reply
Dan

Om du tycker att du inte får så mycket i inkomst, så börja jobba som vanligt folk gör. Så får du se vad vanligt folk lever på.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Va? Jag är mer än nöjd med min inkomst, vad har du fått detta ifrån?

Reply
Amber

That looks amazing! Can you make more posts about the Maldives? I know you haven’t yet because of what’s going on with the coronavirus right now, but I think we can all use a little bit distraction :)

Reply
Nina

Varför? Inte ett dugg ovanligt. En del blir lika mamma/pappa medan andra blir lika far-morföräldrar, mostrar eller absolut ingen 🤷🏼‍♀️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja det är konstigt, kanske jag egentligen blev befruktad av typ ängeln Gabriel och jungfru Maria på en och samma gång?

Reply
Maryam

Varför blandar du religion i detta och nämner jungfru Maria och ängeln Gabriel. Du har absolut inte rätten till det och ingen respekt för oss kristna. Skäms på dig.

Reply
Sofia

Hur kan man välja att åka utomlands när större delen av världen är i kris? Det känns så otroligt respektlöst och vårdslöst. Hur dåligt omdöme har man då?

Reply
Sally

Som att någon av er hade avbokat en resa till maldiverna mitt i vintern, lägg ner!! Den svenska avundsjukan är ju vidrig, bara för hon har råd att åka och njuta av pengar som hon faktiskt sliter för oavsett för vad ni tror så ska ni sitta och hata och kritisera? För vad? Hon har inte skadat någon, det VET hon så vad snackar ni alla om? Den 23e feb fanns det ETT fall i Sverige, och ingen hade någon aning om hur stort detta skulle bli så snälla håll käften bara, när det här är över så kan ni också åka på en lyxig resa, men det har ni väl inte råd med med tanke på att ni spenderar er tid med att hata på stackars tjejen på hennes blogg. Lägg tid på att göra nått vettigt istället nu när ni har all tid i världen.

Ta hand om dig och din underbara familj Kenza!

Reply
Sofia

Varför tas min kommentar bort ? Jag skrev bara och frågade varför man väljer att åka utomlands när världen är i en medicinsk kris? Tråkigt om du inte kan svara på det faktiskt … för precis när ni åkte så gick regeringen ut med att dom som kan jobba hemifrån bör göra det. Då är inte läge att åka utomlands. Dessutom när länder är så rädda att dom stänger gränser …

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Sofia eller Tanja eller vad du nu heter. Dina kommentarer är där ovan, de måste godkännas innan de syns bara. Vi åkte 23e februari, du kan gå tillbaka och se då att världen inte befann sig i en kris då och det fanns inga riktlinjer om resor eller något annat.

Reply
Elizabeth

Något dumt att säga att världen ”inte befann sig i kris” då. Det gjorde den, även om folk sedan rättar sig efter regeringens beslut osv. Lätt att försvara sig själv i efterhand för att det inte var ett förbud att resa då, men samtidigt borde ju vett vara att inte resa utomlands eller överhuvudtaget i ett sådant läge.

När jag ändå kommenterar; förstår inte riktigt hur det går ihop med att du inte tar ut någon lön/tjänar något på Ivyrevel när du gör betalda samarbeten?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Fast läget var helt annorlunda när vi reste för nästan 6 veckor sedan. Det är bara att gå tillbaka och kolla utvecklingen av smittspridningen. Vi kunde omöjligen veta vad som skulle komma och det fanns inga rekommendationer. Vi blev iallafall inte smittade och vi höll oss hemma /höll avstånd från folk när vi kom hem för att vara säkra på att vi inte blivit smittade på hemresan. Vi har inte orsakat någon skada så jag vet inte vad jag blir kritiserad för. Kunde omöjligen se in i framtiden och inte heller kan jag vrida tillbaka klockan och skippa resan.

Svar på din fråga, jag måste enligt lag markera det som reklam/samarbete eftersom att jag har andelar i bolaget.

Reply
usch....

just ignore every single comment about rather spending your money on expensive luxury holidays then to save your company/employees….

Kenza Z

Kenzas answer: Why should I even respond to you, your “funny” made up email address shows exactly how immature you are and I will not put any more time on people like you. If you want to discuss something, feel free to contact me in a grown up way and not while using bunch of fake names and fake hateful email addresses.

We do everything we can to save our company, I can assure you. Cancelling our vacation paid with my private savings wouldn’t have made any difference in this situation.

Linnea

Jag tycker också det är fel att säga att ”världen inte befann sig i en kris den 23 feb”. För det är ju inte sant. Sunt förnuft hade varit att ställa in en sådan resa som så många andra i Sverige gjorde. Absolut så är det många som ändå reste iväg (inte bara ni) men det visar väldigt dåligt omdöme tyvärr. Och istället för att försvara resan så borde du bara säga, ”ja såhär i efterhand va det kanske dumt”.

Kenza Z

Kenzas svar: Det var fel av mig att skriva så, mer korrekt hade varit ”större delen av världen” eftersom att det var i full gång i bla Kina & Sydkorea. Nej jag kommer inte säga så, för jag tycker fortfarande inte att det var dumt av oss att resa iväg där och då när det inte ens fanns något prat om att man inte borde resa, att man borde hålla avstånd, hålla sig hemma eller något liknande. Vår resa fick ingen konsekvens, men hade så varit fallet hade jag såklart känt annorlunda men nu är det tack och lov inte så och jag tänker inte må dåligt eller ha ånger över något som ”kunnat hända” när jag liksom inte hade någon aning. Kanske du tycker att jag saknar sunt förnuft då, och det får du tycka.

Elizabeth

Ja, kollar man utvecklingen av smittspridningen så är det ju resande som har ställt till det. :) Du behöver inte bli defensiv för att någon poängterar det, ”vi har inte orsakat någon skada så jag vet inte vad jag blir kritiserad för” – det vet du inte. Bakterier/smitta sprids överallt, på den ö ni befann er på, flygplatser, flygplan, taxi eller hur ni tog er till/från platserna osv. Kritiken handlar i detta läge snarare om valet att resa och inte problematisera det (i efterhand).

Kenza Z

Kenzas svar: Och jag håller inte med om att det var ett dåligt val, eftersom att det var innan detta och innan vi ens hade en aning om vad som skulle komma. Ingen av oss som reste hade efter resan några symtom överhuvudtaget och inte heller någon vi träffat sedan vi kom hem så jag drar slutsatsen att vi inte burit på viruset och inte heller smittat någon. Känns som att jag bara upprepar mig så jag accepterar att vi tycker olika och sätter punkt för denna diskussion här. Sen får du såklart fortsätta tycka vad du vill! :-)

Svar på din nästa kommentar: det går lättast och snabbast att använda instagrams funktion för samarbete (det är också tydligast för följarna att det rör sig om reklam när man använder den funktionen) och då står det automatiskt ”betalt”. :-)

Elizabeth

Förstår att du måste markera, men just när det står BETALT samarbete så börjar man ju undra? Istället för att då markera som reklam eller samarbete.

Susanne

Asså så trött på allt hat och sen ska det spekuleras hela tiden!! Undrar hur perfekt alla dessa bittra människor lever och om de följer alla ”Regler” så som dom förväntar sig att andra ska göra. Klart vi alla har olika åsikter men fan vissa borde bara hålla käften. Usch!

Reply
Elizabeth

Tack för att du svarar ändå! Menar absolut inte att låta kritisk, ifrågasättande, eller dylikt så att du skall behöva försvara dig själv, men det uppfattas väl lätt som det i enbart text. Kommenterar då jag reagerade på saker i texten.
(Medveten om att du satt punkt för vidare diskussion och känner att du upprepar dig, men) att vi tycker olika vet jag inte om jag skulle säga. Absolut, ni reste innan det fanns direktiv från regering & myndigheter, can’t blame anyone for that. Ingen i ressällskapet uppvisade symptom – skönt! Vad jag vill poängtera är väl att (såhär i efterhand efter en resa, när det inte fanns några rekommendationer från UD eller d.y.) även de som verkar friska kan bära på virus utan att det ger sjukdomsartade symptom). Alltså att man kan vara smittad utan att själv visa symptom – vilket blir en fara för övriga då man tror att man inte har något att smitta med. Att du som du själv säger upprepar dig med att gång på gång försvara resan, utan att problematisera, gör att folk reagerar och kritiserar.

Reply
E

Men hjälp vad ni håller på.
Varför,vad tjänar det till?
Det bästa du kan göra för dig själv och världen är att soppa rent under din egna matta.
Om alla tog eget ansvar så skulle världen inte se ut såhär

Reply
H

Asså kan ni låta henne levaaaaaa! Skulle heller aldrig ställa in en resa på 150k för ett virus som knappt existera i feb. bitch, ät min OCH Kenzas bajs. & Glöm ej tvätta händerna.

Reply
Lisa

Din kommentar visar hur du skrattar å spottar åt de stackars sjuka personerna som en del till och med ligger inför döden eller är döda… Det är så respektlöst. Pengar är inte värda någonting i detta. Inga pengar i världen kan ta tillbaka någon som dött. Min moster ligger på intensiven just för att ha blivit smittad, trots oerhörd försiktighet. Jag blir genuint ledsen över att någon kan skriva som du gör. Tänk innan du skriver. För tänk om dina nära å kära låg inför döden?

Reply
Elizabeth

Du trasslar ju in dig något genom att säga/skriva om hur du inte kommer att problematisera/reflektera över resan såhär i efterhand med ”Nej jag kommer inte säga så [i efterhand var det kanske dumt], för jag tycker fortfarande inte att det var dumt av oss att resa iväg där och då när det inte ens fanns något prat om att man inte borde resa, att man borde hålla avstånd, hålla sig hemma eller något liknande. Vår resa fick ingen konsekvens, men hade så varit fallet hade jag såklart känt annorlunda” att det inte fanns rekommendationer från regeringen, UD eller vilka som helst spelar väl ingen roll såhär i efterhand? Smitta & bakterier sprids oavsett regeringens pressmeddelanden. Men du säger ju rakt ut att du inte ens kommer reflektera över ev. biverkningar resan kan ha fått, hur det påverkat andra – främlingar, vilket får folk att reagera. För indirekt låter det som typexempel av ”ser jag det inte, så finns det inte”.

Reply
Andrea

Jag håller med oavanstående. Du som själv säger att du är en influenser och är väl medveten om att du har många följare, bör enligt mig föregå med gott exempel. Det är vad en influenser är för mig. En förebild. Och en förebild beter sig inte såhär tycker jag. 23 februari var Corona spridd över stora delar av världen och även många fall i Sverige. Du bör nog ändra din attityd kring detta.

Reply
Elmira

Alltså jag måste bara påpeka ditt sätt att uttrycka dig på: du skriver att det inte blir så mycket firande (jag antar att du menar att du inte kommer ha en fest med massa vänner), men du kommer (kanske) ta in på hotel och ändå fira ganska stort i mina ögon! Om jag kunde ha råd med att spendera min födelsedag på hotel med min make så skulle det vara värsta firandet! Bara intressant hur olika man är och tänker om sin födelsedag, och vad som egentligen är stort och inte 😊

Reply
Line

Herrigud for et forferdelig klima det har blitt i kommentarfeltet ditt! Jeg synes det er fint å få se bilder “fra en annen tid” da viruset var en skummel greie på avstand, ikke noe som vi bekymret oss nevneverdig for. Og de som klikker i vinkel over at dere reise i februar; de hadde reist selv om de hadde booket på forhånd. Det var ingen signaler fra noen om at man ikke skulle reise, og man hadde ikke fått igjen ei krone fra forsikringene om man hadde latt være å reise.. I ettertid får vi jo bare være glade for at dere bare var bortreist i to uker, for min kollega som reiste på samme tid som dere, men skulle ha fire uker ferie, sitter fast i Thailand på ubestemt tid..

Reply
E

Assså…wow! Vad fan är människors problem..shaajt!!
Sitt och rita lite blommor, lägg pussel, lös korsord..eller ta och virka fan istället för att kritisera, klaga och poängtera hur Kenza BORDE ha gjort, hur kenza borde tänka , hur hon borde svara på kommentarer, hur hon borde reagera and so on.. hon reste till Maldiverna so what?!
Min syster reste reste den 13 april till sin man som bor ca 2500km ifrån henne.. hon får ingen kritik för det!
Kenza och familjen kom hem friska och krya! Min syster kom hem frisk! Alla ni kritiker är ju rena rama cyber corona!🤮

Reply
Judith

I really like your blog <3
Where is this cute bib from?
Btw you have very beautiful family. I wish you all the best ! <3

Reply
Amalia

Dear Kenza,

Firstly u look amazing, Mommy’s energy makes you prettier than ever ! I hope you have many beautiful momments in your life like these ! Can you tell me the label of your dress? I;m in love with this style !
Greetings from Greece !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*