• header

ANOTHER DAY AT HOME


Top and pants from Gina Tricot

Så jäkla trött på att gå runt i samma mjukisbyxa dag in och dag ut (fast samtidigt för lat för att göra något åt det haha) så igår klädde jag upp mig lite! Skulle ju dessutom få finbesök. Dilay kom över för att hänga lite med mig och Nikola, vi beställde lunch från Mahalo (älskar deras ”knivsöder”!) och satt och pratade mest om förlossning och bebistid. Dilay är just nu höggravid med sitt andra barn och föder när som helst. Så jäkla spännande!!! Längtar efter att träffa lilla tjejen. <3

När Dilay hade åkt hem så bytte jag om till mjukisbyxan igen (haha) och gick ut på en långpromenad med vagnen. Nu ska vi strax ge oss ut igen! Väntar bara på att Nikola ska vakna så vi kan äta lunch först, sen går vi ut. Är ute och går iallafall 1-2 h per dag och det gör så mycket för humöret och jag behöver det verkligen, eftersom att jag precis som många andra har en hel del ångest nu..

// I’m so damn tired of walking around in the same sweatpants day in and day out (but at the same time too lazy to do something about haha) so yesterday I dressed up a bit! I was also expecting a visit. Dilay came over to hang out with me and Nikola, we ordered lunch and sat mostly and talked about giving birth and babies. Dilay will give birth to her second child any day now. So damn exciting!!! Can’t wait to meet the little girl. <3 

When Dilay left, I changed to my sweatpants again (haha) and went out for a long walk with the stroller. We’re gonna go out soon again! I’m just waiting for Nikola to wake up so that we can have lunch first, then we’re heading out. I’m going out for walks at least 1-2 hours per day and that does a lot for my mood and I really need that, since I have quite a lot of anxiety now just like many others..

49

49 Comments

Victoria

Hej, Träffar du inte dina andra kompisar längre? Tänkte på att ni var fyra stycken som hängde ihop?

/Victoria

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi hänger ju inte så mycket nu pga rådande situation (vi hänger på facetime istället) men Nadia var här förra veckan :-)

Reply
Hanna

Glöm inte att unna dig sötsaker och vila också!! Ja, man känner verkligen av ångest nu☹️

Reply
Ewa

you guys are lucky that in Sweden you can have kind of normal life still, enjoy it. I am in the UK and live on my own so I cannot have any visitors or go anywhere apart from work or food shopping. It is going to be extremely sad and lonely time for a lot of people.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I understand it must be really tough.. And we are prepared for that it might happen here as well soon. <3

Reply
johanna

Det gör verkligen en hel del att klä på sig och fixa till sig även om man “bara” är hemma. Själv är jag fortfarande på kontoret om dagarna, så det kommer naturligt att klä på sig och sminka sig :)

Reply
Athena

Alltså håll bara käften din avundsjuka lilla tönt. Att du orkar? Speciellt i dessa tider!? Kräks!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja precis så. Eller kanske ångest över att förlora någon närstående? Ångest över hur många tusen människor som dör varje dag?

Reply
Carina

Hi Kenza

What a beautiful necklace 😍where’d you get it?

Greets from Switzerland
Carina

Reply
Johanna

Hej Kenza! Förstår och beklagar situationen med Ivyrevel. MEN, kan inte hjälpa att reagera på två saker. 1) du skriver i bloggen hur Maldiverna är din dyraste semester någonsin men samtidigt skriver du i texten hur ditt företag har kämpat ETT TAG. Jag undrar då varför Maldiverna var en prioritet för dig för att sedan be dina följare att rädda ditt företag? Låter lite märkligt. 2) Jämför dig vänligen inte med andra egenföretagare/småföretag som kämpar för deras problem är att de inte får ta ut en lön ALLS och de riskerar att förlora ALLT. Jag tror nog du har det ganska bra ändå. Och värt att tillägga är att Modebranchen och framförallt online-butiker är en av de minst påverkade branscherna. Vänliga hälsningar.

Reply
Jennifer

Ellerhur. Hon är så egoistisk och självkär. Vill alltid visa “jag har snyggast. Jag har mest pengar. Kolla vilken resa” och.lägger ut typ 82377446729 bilder på en enda resa

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Jag har inte bett mina följare rädda Ivyrevel. Jag skrev att “vi vore tacksamma om våra kunder fortsätter handla/supporta oss” i denna kris, dvs jag riktade mig till våra befintliga kunder. Resten var en uppmaning till de som har möjlighet att fortsätta handla överlag (dvs inte hos oss, utan fortsätta handla i butiker/restauranger etc som vanligt) för att hålla igång ekonomin så att inte alla människor förlorar sina jobb. Som du själv skriver så är det många företag som kämpar och riskerar att förlora allt inkl sina anställda, och jag ville belysa det problemet. Sen att folk väljer att vrida och vända på det så att det låter som att jag ber folk att rädda mina ”lyxresor till Maldiverna”, det är så ologiskt att jag inte ens pallar svara på det. Kram Kenza

Reply
Romana

Hej Kenza,
Saknar så mycket dina vloggar, kan du inte komma tillbaks, snälla…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Åh jag önskar verkligen jag hade den tiden men får tyvärr inte ihop det. Kanske någongång i framtiden! <3

Reply
Jessika

håller med, superbra och hjälper mig med att gå ut och gå i naturen på promenader. och om det är soligt och lite varmare väder så är det verkligen wooow :D

Reply
Rebecca

Så imponerad att du har så extremt snygg outfit på dig! Personligen skulle jag nog sett mer död än levande ut… hoppas du får en fortsatt fin vecka! Besök gärna min blogg om du vill läsa om psykisk ohälsa som bland annat ätstörningar och ångest. Kram!

Reply
Dixiwonderland.com

Denna outfiten var så himla snygg! Älskar den! Hoppas att Dilay for en bra förlossning. Har hört att papporna inte får närvara vid förlossningen :( Vet ej om det kommer vara så för henne men tänker på henne och håller tummarna :*

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Här får de fortfarande det tror jag, så länge de inte är sjuka. Så himla tuff situation för alla som ska föda nu. :-( Kram Kenza

Reply
Cico

Partners får väl vara med under förlossningen men på vissa sjukhus så får partner sedan inte följa med till BB medan vissa sjukhus tillåter en besökare även på BB, men endast en person och det ska vara samma person vid varje besök.
Skulle däremot partner/person som ska medverka vid förlossningen ha symtom så får hen inte följa med in – vilket såklart är 100% förståeligt. Att få in Covid-19 på förlossning och BB skulle absolut inte vara bra.

Det bästa är om alla som är på gång och ska föda ringer till sin förlossningsklinik och hör vad som gäller just där.

Ta hand om er alla därute, hjälp oss riskpersoner (så det finns sjukhusplatser när vi behöver) genom att hålla er hemma eller ute i naturen med ordentligt avstånd från andra människor.

Jag är själv en risk, men en lågrisk. Min syster med downs syndrom, mamma med lungsjukdom och pappa med extremt högt blodtryck och kraftig övervikt (som han kämpar med tillhör medelrisken men min bror med en cp-skada är högrisk, han kan hålla sig helt isolerad i sitt hem men han har dygnet runt assistenter som kan riskera att få med smitta.
Hans överlevnadschans är väldigt låg och han betyder extremt mycket för mig, så snälla alla ni som läser det här. Var med och rädda livet på min bror, gå endast ut när du absolut måste, håll avstånd, tvätta händer men gå gärna ut och njut av våren som är på väg. ❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: jaaa!!! Browlift och så har jag ju gjort microblading. Bästa någonsin. Så skönt att typ alltid ha snygga bryn!

Reply
Ena

Alltså helt ärligt, jag gillar dig och har följt dig i flera år. Men verkligen inte hur du pallar med alla negativa jäkla nolifers i kommentarsfälten, måste va så jävla störigt att läsa sånt varje dag. Folk lyckas verkligen alltid hitta ngt att störa sig på. I alla fall, fortsätt som du gör. Skönt att se något normalt och att allt inte ska va så dystert hela tiden.

Reply
Emina

Hej,
Såg att du gjorr fräknar med din tanrevel?!
Vill också. Hur gör duu?? Med vilken borste??
Så tacksam för svar

Reply
Amanda

Var är örhängena ifrån? :D frågade på Instagram men förstår om du får många meddelanden.. de var sjukt fina! <3

Reply
Johanna

Hej fina du!

Det är andra gången jag kommenterar på din blogg. Men ville bara säga till dig, att jag tycker att du verkar grym som person och att du ska skita i all skit som kastas på dig! Kram på dig.

Ni som ”kastar skit” på löpande band på en människa som ni ej har träffat, skäms på er! Sluta följ hennes blogg om den nu är så hemsk och gör något bra med erat liv istället!

Reply
Mimmi

Hej! Har så tråkigt nu när man bara jobbar och sitter hemma så går in och hoppas på nya inlägg varje dag nästan, haha. Trist att du inte uppdaterar bloggen så ofta numera, jag hoppas ni mår bra och att inget hänt som gör att du inte skrivit på några dagar? <3 Jag måste också nämna att jag tycker du är GRYM!
Kram från en läsare som följt dig till och från sen tonåren :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*