• header

SATURDAY

Jag har spenderat dagen i soffan framför tvn.. Kämpat för att bli människa igen, haha. Jag är så sjukt seg och sliten efter igår men det var det värt för jag hade en av de bästa kvällarna på länge. Drack vin & snackade skit på söder med tjejerna, sedan drog vi in till Stureplan och dansade natten lååång! Jag tror klockan var kvart i fem imorse när jag klev ner i mitt traditionella fyllebad haha. Länge sedan tant-Kenza körde en helkväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Min karl ska ta ut mig på dejt! :D ♥

Babe och jag igår

139 Comments

Britta

Hur gjör man så det blir sånadär lysränder(som är i nedre delen av bilden)?
Du är jättefin och det skulle vara kul om du kollade inmin blogg “brittaochfanny.bloggplatsen.se” ♥

Reply
Linnea

Halloj Kenza!
jag kan börja med att säga att du har en sjukt bra blogg!
och i onsdags natt så drömde jag om dig! det började med att jag kom hem från skolan eller något och såg att jag hade fått nya cheerskor som låg mitt i hallen! så frågade jag rakt ut: Är dom till mig :D? då stod det några människor och sa: “nej, Kenza är här” (du har ju gått på cheerleading) och då blev jag ännu lyckligare/gladare! och sedan fortsatte drömmen och vi kom jätte bra överens och det blev ALDRIG pinsam tysnad, vi hade alltid något att prata om! jag var så lycklig hela drömman så du inte kan fatta det :D SEN DRÖMDE JAG OM DIG I TORSDAGS NATT OCKSÅ och då skulle jag berätta om min onsdags dröm för dig, men orkade inte lyssna, men jag var lika glad ändå :)

härromveckan var jag i Stockholm på en shoppin resa! åh jag höll verkligen utkik efter dug men såg ingen Kenza :(
hej halloj !

Reply
Nela

Åh vilken fin tröja! Kan du inte berätta var den är från eller lägga ut partyoutfiten ?! :D

Kramar nela

Reply
Vherina

Du vet liam payne från one direction :D Han är lite kär i dig och alla har typ pratat om dig i twitter . här är han på twitter : Real_Liam_Payne. Ha en trevlig dag !

Reply
Jackie

Jag har lite random frågor:

1. Är det inte jobbigt att gå i högklackade skor? Eller vänjer man sig efter ett tag?

2. Tycker du att det går att köpa lycka för pengar?

Reply
MARIANATHALIE

Haha jag är så sjukt avis på dig ned tanke på att Liam som jag typ dör för råkade Twittra om dig haha, lyckos dig kvinna! Snygg du är btw, puss älskar din blogg.

Reply
Marre

Awesome blogg, verkligen! ;) Såg igår på twitter att Liam Payne i bandet One Direction hade skrivit om dig hehe och ett par minuter efter så var ditt namn, Kenza Zouiten, worldewide trend. Lite coolt tycker jag iallafall. :P

Reply
johanna

Hej Kenza, kan ju börja med att säga att du är riktigt vacker och jätte bra och fin blogg!
Men till sak, så undrar jag vart du har köpt din beigea mulberryväska och hur mycket den kostade? Älskar den väskan men kan bara hitta för typ 6-7000 och det är för dyrt för lilla mig… :(
Så om du har nå tips kan du gärna svara. Puss

Reply
Sofie

Liam Payne i one direction har tydligen en crush på dig hahah! Han skrev på twitter:
“Kenza Zouiten”
Sen skrev han:
“totally meant to press search, well thats emberessing”
Nu har han raderat båda inläggen och nu har ett par tweets om dig dykt upp på hans twitter haha.

Reply
Therese

Fin bild Kenza! Ingen halloweenfest iår? Jag klädde ut mig till den vita svanen i Black Swan och många tyckte att jag lyckades bra. Bilder på min blogg! :)

Reply
Sanrda

Det hår blev verkligen superfint och ser så fräscht ut efter klippningen! Din väns hår är för övrigt också grymt snyggt;) Kul att ni hade en bra kväll!

Reply
Lisa

Älskar dina kläder!! As snygga!! Snälla läs min blogg! Skulle va jätte kul! Lisaanilsson.devote.se hoppas du/ni gillar den!!
Kram!!

Reply
elin

Hej kenza! Skulle inte du kunna färga ditt hår till chokladbrunt? Det skulle bli sååååååååååå grymt snyggt! Det framhäver dina ögon och har testat och gjort en bild på dig som brunett och det var sååå snyggt!!

Reply
Lisa

Hur kan du få ditt hår så fint hela tiden? Har du någonsin dåliga hårdagar?^^

Reply
Maja

Hej Kenza! jag tycker du är så otroligt fin! skulle kunna göra vad som hälst för att se ut som dig! :) Vad för smink använder du? de ser jätte bra ut på! kram!! :)

Reply
emma

älskar din blogg, den är så speciell. enda som ger update en gång om dagen <3 bäzzzzzt

Reply
Sandra

Hej! Ville bara fråga, vad är det som har hänt med Liam Payne från One Direction och dig? För han skrev om dig på twitter om att han sökt på dig på google eller något. Undrade bara om du visste så du kunde förklara :)

Reply
Maria

Du vet att du trendade worldwide på Twitter häromdagen, va? Liam Payne skulle söka upp dig på Twitter, men istället för att skriva “Kenza Zouiten” i sökfältet tweetade han det till sina 6,7 miljoner följare. :’D Sedan tweetade han: “:/ definatly meant to press search thats embarrasing”

Och sedan raderade han båda. :’)

Reply
emma

Läs min åsikt om oss tjejer och vårat hemska sätt gentemot varandra, hade uppskattats hur mycket som helst, då detta ämne ligger mig varmt om hjärtat.

Reply
andrea

Kan inte du säga eller visa på video hur du lockar ditt hår ? du är hur fin som helst o jag älskar ditt hår !

Reply
Tilda

Hej Kenza!
Jag förstår om du inte läser alla dina kommentarer du får per dag. För det skulle ju ta dig 100 år.
Men det är en fråga som jag undrat över länge.
Vilken sorts kamera har du? Du har jämt så fina bilder på din blogg :)

Tacksam för svar! Dock så förstår om du inte hinner svara.
Ha de!
Kram Tilda

Reply
Mamma/fashionista

Dina läppar är gjorda för rött läppstift:)
Det står om dig på falsksanning! Hon skribenten har seriösa problem med sig själv för sjutton:/

Kram.

Reply
ann

asså herregud, jag måste bara säga att ditt bloggande blir mindre och mindre för varje vecka.. jag läser din blogg ofta, men på senaste tiden har du bloggat mindre :( vet att du har ett liv utanför bloggen oxå, men ETT inlägg seriöst! ANYWAY snygg som vanligt!

Reply
S

Åååhh, din topp! Och hela du är snygg!!! Kan du inte slänga upp gårdagens fest outfit till oss? :D Snyggast på hela dansgolvet måste du ha varit

Reply
Amanda

Hallå hallå! Om du inte har hört så skulle Liam Payne googla dig igår men råkade skriva Kenza Zouiten, typ, på twitter och sen trendade ditt för och efternamn worldwide lääänge! Någon skrev att du var hans typ och han retweetade det!

Reply
emelie

du trendade worldwide igår på twitter för att Liam från One Direction twittrade ditt namn, och sen skrev han att han önskar att han vågade prata med dig. han är nog lite småkär i dig :)

Reply
Maja

Dina ögonbryn är as snygga ich min fråga är då vad andvänder du för någon ögonbrynspenna till dina ögonbryn? Jag skulle vara tacksam för svar!
Kram!

Reply
Linnea

Vart har du köpt den tröjn? Sjukt snygg! Vill jätte gärna ha ett svar:) Tack för den bäst bloggen!

Reply
Sandra

Haha liam från one direction retweeta en tweet med ditt namn ^^ haha han heter real_liam_payne på twitter

Reply
Linnea

Fina!! Har du något bra tips på hemsidor med snygga vinter jackor? Letar för fullt! Puss <3

Reply
Sara

Hej! Ville bara säga att du ska vara försiktig när du tar ett fyllebad, blir lite orolig hehe. Hade en gammal vän, vars mamma hade drunknat i sitt badkar efter en sen utekväll. Det var så otroligt sorgligt.. Kram på dig!

Reply
Zoe

Liam Payne från One Direction twittrade om dig i fredags! Han är nog lite kär i dig! Haha! Och massa One Directions fans över hela världen vet nu vem du är på grund av detta, skitcoolt ju!! KRAM

Reply
Bbbb

OMG KENZA!!!
LIAM PAYNE (ONE DIRECTION MEDLEM) SKREV OM DEJ PÅ TWITTER! KOLLA SJÄLV! LOVAARR!! OOMMGG

Reply
patricia

hej kenza , varför bloggar du inte längre?? asso den här “saturday” har stått i 20 år o jag besöker din blogg men ändos e det samma ? ta inte illa upp men din blogg börjar bli tråkig , jag som älskade den :) kram.

Reply
Anonym

Hej Kenza, hoppas det är bra med dig. Ville bara fråga om du inte kunde skriva ett inlägg om hur du står i päls- och skinnfrågan? Såg att det var någon som kommenterat för ett tag sen och trodde att du kanske var emot riktig päls? Så det vore intressant att höra från dig hur det ligger till med det..

Reply
sara

om du inte har hört det innan så trendade ditt namn WORLD WIDE på twitter i fredags efter att liam payne råkade twittra “Kenza zouiten” sen efter några sekunder tweetade han att det var menaningen att han skulle söka på dig. nu tror alla att ni är i ett förhållande eller något! haha. tänkte bara att detta kanske skulle vara kul för dig att veta, haha!

Reply
Kleo

Du trendade world wide i fredags på twitter eftersom Liam Payne från One Direction råkade tweeta ditt namn!! Han raderade snabbt och tweetade direkt efter: definitely meant to press search.. embarrassing :/ eller nåt liknande!

Reply
malin

Gör någonting nytt med bloggen, så att man får se lite annorlunda bilder eller nått. (jag gillade bilderna på dig som yngre)
Kram

Reply
frida

Ditt hår ser ut att ha jättebra kvalitet ju! Två alternativ:

1. Balsammetoden fungerar
2. Du behöver den inte.

Haha. Kram!

Reply
S.

Hey! You know Liam payne from one direction? He wrote youre name on Twitter, and youre name were trending worldwide for hours!!

Reply
Julie

Hi! Which lipstick are you wearing on this pic? Which red lipsticks are your favourites? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*