• header

Monthly Archives: September 2012


Dagens

Världens mysigaste tröja från New Look // jeans från Rutstore // boots från Dinsko // fransväska från Spell // brillor från Nastygal // örhänge med fjädrar från kyssjohanna

Såhär har jag sett ut idag! Jag sov med en inbakad fläta, därav det vågiga håret. Idag har vi iallafall promenerat runt, lunchat på Vapiano & handlat hem massa mat. Nu väntar vi på att lillebror ska komma hit och sedan blir det glass framför X-factor. Mysig söndagskväll fo sho.

Nu måste jag springa ut med vovven innan programmet börjar. Puss & kram ♥

30e september 2012

Jag trodde ALDRIG att jag skulle komma över gårkvällens matkoma. Herregud vad vi åt.. När man tror att det är slut så kommer det in en ny rätt. Himla trevligt var det iallafall! Och det var väldigt kul att träffa min farmor & min faster igen. Vi tog typ en miljon bilder men sånt håller jag alltid privat. Bjuder på en söt bild på mig och min farmor iallafall!

Nu ska vi se vad vi ska göra av denna söndag. För första gången på flera dagar så regnar det inte *peppar peppar* så jag vill strosa runt, ta en fika någonstans och mysa.

Puss på er, ha en bra dag! ♥

Jag och min lilla farmor.

Marockanskt te. Mynta & socker hehe, sjuuukt gott!

Klänning från London

Jäklar vad jag stressat efter gymmet! Hann slänga på smink och föna håret torrt iallafall. Den fina gröna klänningen jag har på mig köpte jag i London i en butik jag tyvärr inte minns namnet på. Den låg på Oxford Street iallafall och hade massor med fina & billiga klänningar.

Nu sticker jag iväg och hämtar upp min pojkvän, mamma & bror. Sedan blir det marockansk middag hos min farbror för hela slanten!! Sjukt länge sedan jag åt couscous.. Hörde att det kommer bjudas på pastilla (eller hur det nu stavas?) också… AAAH vad gott!