• header

GORILLA

Jag gjorde ju en stor beställning hos Asos för ett tag sedan, paketet kom förra veckan och allt var så himla fint! Det var bara ett plagg som inte satt som jag tänkt men det är ju sånt man får räkna med när man nätshoppar. Tröjan (med bara axlar) som jag bar i fredags köpte jag där med, såg att många av er undrade!

Bodyn ovan var också med i paketet. Djurprint på plagg är jäkligt hett nu och jag älskar’t! Bodyn är helt transparent i ryggen och jag kommer matcha den som ovan, med en vippig svart kjol.

31 Comments

Emilie

Försöker hitta den svarta tröjan med bara axlar men jag ser inte den på asos hemsida. Vart hittar man den?

Reply
Love

Hej Kenza eller jag tror att du heter Kenza? Jag älskar din blogg! Cool tröja med gorillan på HiHi:) Kan du gå in på min blogg så är du jätte snäll? Har du instagram? Bara så att du vet så är du jätte snäll även om du inte gå in på min blogg men bara så att du vet så skulle det bättra guld värt HiHiHeHe:):)

Reply
Alyssa

Under vilken kategori finns den svarta tröjan med bara axlar? Hopas du svara hittar den inte:(

Reply
Line Mayn

Hey Kenza. Jag ska gå på prom på min skola. Kanske du kunne göre et inlägg omkring prom klänningar? Det ville bli sjuk fet om du kunne. :-)

Reply
svea

Moget att lägga ut just den här bilden. En afrikan som har en gorilla tröja på sig…

Reply
settan

Hur sätt den långa svarta klänningen som var uppskuren fram? Har själv beställt den:)

Reply
E.

Hej! Kan inte du göra ett inlägg med alla plagg du köpte från asos. Du kan bara klippa in bilder från hemsidan, så slipper man ta foto på allt. Är lite nyfiken på vad du har köpt, ska nämligen göra en beställning från asos så du kanske har hittat ngt snyggt som jag har missat. Kramkram!!

Reply
Rebecca

Brukar du får betala tull från asos? Eller nasty gal? Har massor att beställa men är rädd att tullen kommer bli dyrare än det jag shoppar … Puss

Reply
sara

Hej Kenza! Älskade din topp med bara axlar fast hitta inte den på asos, kan du länka eller säga vad den hette, kram!

Reply
Kasia

Hi Kenza <3

Please give as a link to this outfin in asos, i cant find in asos.com this lovley skirt and tshirt.

thank you so much!
:*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*