• header

Lillebror!

Mani har fått en lillebror!! En av mina bästa vänner har skaffat en liten valp. Han är bara 8 veckor, samma blandning som Mani och samma färger. Han ser nästan likadan ut som Mani gjorde när han var liten och det får mig att längta tillbaka.

De bekantar sig nu och leker för fullt! :D Inte lätta att fånga på bild dock…

20121105-210940.jpg

20121105-210934.jpg

20121105-210947.jpg

119 Comments

Zandra

Men åh! Valpisar är det bästa som finns, men fy så mycket jobb! Klart man alltid saknar valptiden men sen när man tänker på alla tusen promenader, olyckor. En valpis som inte vill sova mitt i natten.. Då brukar man tänka igen.. haha !

Reply
sandra

UNDERBARA, kenza TACK för att du är en sådan frisk fläkt med fina värderingar, du står upp och talar för dig själv på ett så skönt sätt lagom kaxigt, men det kaxiga gör bara att man tycker att du är en ännu skönare person eftersom att du annars är så jordnära.
kan inte fatta hur en bloggerska som är fem år yngre än mig själv kan inspirera mig så mkt, vill typ ba va din kompis hahaha
fortsätt va du skööööiiin
puss
ps, nyfiken på om du är nöjd med ditt hår
svara gärna =)

Reply
Malin

Vilken blandning är Mani? Och kräver han mycket? Hur är rasen som, lugn, energisk, skällig osv? Jag funderar på att skaffa hund, men mitt schema gör att den hund som skulle passa mig är en som inte kräver för mycket (då menar jag timmars motion/dag och så). Att det funkar med vanliga promenader, lite lek då och då, annars en sällskapshund:) Är Mani så?

Reply
Olivia Perdegård+Palm

Jag har också precis skaffat hund, 5 mån fransk bulldog och jag bor i stockholm känner mig lite osäker på hur det är med att ta med hunden in i olika affärer? har du någon erfarenhet av det?

Reply
Sanna

Åå vilken sötis :D Förstår att du blir valpsugen!!
Vad är Mani för blandning? :)

Reply
Nina

Vad menar du med blandning? Är Mani en blandras? :/
Inte för att det skulle vara nåt fel med dem, men människor som bara är ute efter pengar och parar små raser hejvilt finns det gott om. Man borde vända sig till en ordentlig uppfödare.

Reply
Anonym

Hej undrar vad det är för ras för jag och min familj ska köpa hund och vill gärna ha en mindre ras? Verkligen jätte sööt!! ;)))

Reply
Bella

Är Armani en blandras?! Mellan vilka raser? Fick för mig att han är en chihuahua :)

Reply
emma

Gud va söt!!
Vad är mani för ras?
Skulle väldigt gärna vilja ha en sån söt hund :D
Vet inte om du skrivit de förut men jag har inte sätt de iaf, vore jätte snällt om du svara :D

Reply
hii

hej kenza. enligt skvallerbloggen så har du rätten att få ha KenzaZouiten som ditt twitter-användarnamn, precis som Justin bieber has JustinBieber. :) tycker att du borde fixa det!

Reply
Linnea

Hej, jag ska snart köpa en hundvalp och har alltid önskat mig en chihuahua. Eftersom Armani är så himla fin och långhårig (älskar långhåriga hundar) så undrar jag vad han är för blandning? Hoppas verkligen du svarar på min fråga.

Reply
wilma

hej kenza! din blogg är fantastisk och dina bilder! men kan du inte byta header snart…
och outfiten med batmantröjan var skit snygg!<3

Reply
FJ

Fick just hem en Jofama by Kenza 10 svart och ville bara säga att jag är supernöjd ! :)

Reply
sandra

KENZA tycker du är UNDERBAR du är så jordnära men endå så där skönt kaxig när det väll gäller, kan inte fatta hur jag som är 4 år äldra än dig kan bli så inspirerad av en liten skit unge ;) haha vil ba va din kompis typ, fortsätt va du…så där skööööin
puss
nyfiken på hur det går för dig med bm, svara gärna

Reply
lisa

just nu känns det verkligen som om att du glider dig igenom inlägg efter inlägg, dag efter dag. Väldigt tråkigt då jag verkligen har följt din blogg slaviskt i många många år. Vet ej om det är ngn svacka du befinner dig i eller ngt annat. Men för mig räcker det. Du får rycka upp dig till de överiga fansen och lycka till med ditt liv.

Kram!

Reply
Liisa

Söta .. Men blandning? Menar du samma föräldrar eller är det blandraser?
Trodde Mani var renrasig Chihuahua .. Eller?
Vilka raser har han isf :)?

Reply
elin

Hej,
såg att någon använder din bild på din Mulberry väska i en annons på blocket. Jag skickade annonsen till din mail som “blocket tips”

/e

Reply
Magdalena

Could you please tell me what breed is Mani?
is it a mixture of something? I’ve never seen a dog like this before and I can’t find anywhere the name of the breed.
I’ll appreciate it, thanks!
Magda

Reply
eveina

ÅÅ sååå söt jag DÖÖÖÖR!!!! :D
Vad är det för blandning på mani och valpen?
Ha det fint! Kraam

Reply
LL

Vad är han för blanding? Älskar alla hundraser men jag har alltid haft stora hundar och tanken på en liten hund har inte känts aktuell, tills jag snubblade in på din blogg när du skaffade Mani!(många år nu! haha) Har sedan dess tänkt att min nästa hund (har två) ska bli en söt liten långhårig chihuahua! Men jag trodde att han var renrasig? Men är han inte det så kanske det är därför jag tycker han är såå mycket sötare än andra hundar av samma ras.. haha

Reply
fashionista

Aww, vi fick också en liten yorkshires terrier/chihuahua valp bara några veckor sen… Förälskad. <33

Reply
Madelene

Vad söt! Vilken ras är Mani? :) Kom ihåg att jag kollade tillbaka i arkivet för ett tag sedan eftersom jag hade för mig att du hade skrivit det, men hittade det inte.

Reply
Sandra

Är mani en blandning? Vad är det för raser? Eller menade du samma föräldrar fast samma ras?

Reply
Ida

Vilken mer ras är Armani än chihuahua? Jag har en liten fråga, när du köpte Mani gick du fortfarande i skolan, hur löste du det med att han inte kan vara hemma själv så länge och så? Jag är student i Lund och är jättesugen på att skaffa en liten chihuahua, då jag ofta har en del tid över på kvällar och helger. Blir lätt ensamt ibland när man bor själv och skulle därför vara mysigt med en hund. Min mormor en kennel där hon föder upp schäfrar, shibor och tidigare chihuahua. Min moster har bl.a. 2 chihuahuor och vi har själva alltid haft hundar så vet vilket ansvar det innebär. Vore jättesnällt om du skulle vilja svara hur det var för dig :)

Reply
Therese

Det ser ut att vara tibetansk spaniel i mani! Kan det stämma? Öronen känns dock väldigt papillon ut.

Reply
hanna

varför vägrar du svara på alla som undrar vad mani är för ras? :( Sätt att folk frågat jätte många gånger men du har ALDRIG svarat..så himla tråkigt. Jag vill verkligen veta eftersom jag kanske ska skaffa en hund!

Att han är delvis chihuahua ser jag ju, men vad är han mer för ras/raser? SÅ SJUKT SÖT JU!

snälla snälla kenza svara, vore så snällt!!!!! <3

Reply
Marina

En sak som människor här inte verkar förstå är att om du köper en blandras låt säga chihuahua och papillion, så blir det hunden aldrig 50/50. Den kan få alla möjliga egenskaper från de båda raserna eller så kan den likna mer en vavva än en pappis. Det är samma sak med utseendet, ni som vill ha en hund som Mani. Bara för att ni köper samma blandning behöver hunden inte alls bli lika bra och fin som Mani.

Det är just det som är det negativa med blandraser – du vet aldrig vad du får, hunden kan få massa olika sjukdomar som finns från de båda raserna m.m men med en renrasig vet du vad du köper och vad det är du ska tänka på och kolla efter vid köp.

Nu finns det dock lika många oansvariga blandrasuppfödare som renrasuppfödare med med en renrasig hund kan du iallafall leta efter sjukdomar hos hunden samt hitta en bra kennel som verkar seriös vilket du väldigt väldigt sällan gör med blandrasuppfödare. Jag menar hur många gånger har en blandrasuppfödare ögonlyst eller röntgat sina hundar m.m?

Reply
Karin

Blandras? Nä? Du har ju gått utvinnande med att Mani är renrasig och att han kostade 18 000.-, känns inte så troligt för en blandning? :)

Reply
Marina

Ida: Du har en del tid på kvällar och helger?! Är du seriös en valp behöver din uppmärksamhet 24/7!!! En vuxenhund får inte lämnas ensam mer än 6 timmar dag!! Det är en rekommendation men du kan mycket väl fällas ifall att du skulle lämna din hund över 9 timmar dag! Hur tänker människor egentligen. En hund är så mycket mer än gos och sällskap och av vad du skriver verkar du faktiskt inte alls ha haft en hund för då hade du vetat att att krävs mer än några kvällar och helger.

Reply
Louise

åh nuttarna ! önskar SÅ att någon kompis till mig skaffade hund så jag kunde ha någon sötnosig liten valp att leka med och inte en fullvuxen knasig golden

Reply
Lürt

nuttarna vet 9 timmar ha ha ha med och även och sööt!<3 att leka med knasig och helger nagra. Я люблю собак, але я падаю на мою дупу, деякі з розумово відсталих чота волосся погано :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*