• header

BRRRR..

Nu jäklar är det kallt! Jag var ute på långprommis med vovven nyss iklädd i dunjacka, mössa & vantar. Har  inhandlat nya mössor & halsdukar idag, så jag är redo för vintern! :D Fast jag går ju alltid klädd i skinnjacka ända tills snön kommer ändå haha.. Såg dock att Frankfurt (åker dit över helgen) bjuder på lite högre temperatur än Stockholm så det är ju skönt.

Nu ska jag fixa med lite bilder. Bjussar på en bild från idag så länge, från när jag lunchade med bästis. Fan, det har hänt något med min iphone-kamera?! När man fotar med blixt blir det som ett vitt sken/dimma över hela bilden. Kanske mitt nya skal är lite i vägen för blixten eller något. Nu drog jag ner kontrasten på bilden i efterhand så det kanske inte syns så mycket.

65 Comments

Cornelia

Det är antagligen skulle jag tro. Jag har ett rosa skal och så fort jag fotar med blixt så blir bilden väldigt rosa…;)

Reply
Malin Gustafsson

Så blev det för mig med när jag hade mitt skal på och skulle ta kort. Så det är nog skalet som är lite ivägen för blixten…prova att ta av det o se :)

Reply
Glasögon-Emilia

Hej igen Kenza!

Hur blev det med glasögon-inlägget? Har du inte hittat några snygga brillor? Bara undrade eftersom det var ett tag sen du sa att du skulle kolla upp det, ska sluta tjata nu :) Ha det bra i Frankfurt! ;)

Reply
Emma Nilsson

Ja det stämmer, är lika dant för mig och min iPhone kamera. Blixten “fastnar” i skalet eftersom det är för nära/i vägen. Prova med ett annat skal så får du se skillnaden :)

Reply
moufieeh ♥

aa det är ditt skal, brukar bli så på mig med när jag har vissa skal, fick panik först haha :P men prova att ta av skalet så ska det funka :)

Reply
Sandra

Precis så är det också med min iPhone så jag ska gå in till en butik och fråga vad det kan bero på. Hoppas du har haft en underbar dag bästa Kenza! Du är den bästa förebilden! :) Jag älskar din blogg! :)

Reply
Fredrika

Det är skalet! Har samma problem… Måste ta av det om man ska ta med blixt!
Kram

Reply
Ingrid

Kan du lage en video om hva du gjør med håret ditt for å få det så enkelt perfekt?

Reply
Nettan

De kan va bara att putsa ren linsen .. Ta nå medel och rengör :)
Testa om det funkar :)

Reply
Lina

det beror på skalet! jag hade samma problem med mitt skal, så fort jag tar bort det blir korten tagna med blixt normala igen!

Reply
Pauline

Samma händer på min iphonekamera när jag försöker ta foton med blixt, händer även på andras som jag känner. Så du är inte ensam om det ;) säg till om du hittar en bra lösning! :D

Reply
Delia

Det är definivt skalet! :) får alltid ta bort mitt skal när jag fotar med blixt

Reply
Erika

Hej! jag är lite nyfiken på vad det är för vinterjacka du har? är nämligen ute efter en själv, men har inte lyckats hittat någon fin ännu.

Reply
daniella

Det kan vara på grund av skalet :/ testa ta bort de och se om de blir nån skillnad! :-D åh vad kul och åka iväg på MTV AWARDS!! din blogg är grym!! Ta hand om dej. Massa kramar!

Reply
Linda

Har det likadant och det beror på skalet! Du måste ta av det när du fotar med blixt tyvärr.

Reply
fardus

åhh, så kul med fika! Har så mycket i skolan nu att jag knappt kommer få något socialt liv de närmaste veckorna! :( haha.

Reply
Juuls

Haha i understood the first sentence of that I’m so proud of myself!! xd It’s cold here too and I’m not used to the cold since we didn’t have a proper winter in where i lived before! But back to the point: I’m a huge fan and I wish that someday i’ll get as far in life and blogging as you have!
You are perfect keep on doing what you do! (: xx

Reply
Alexandra

Det beror antagligen på skalet för jag har ett par som också är så dumma när man ska ta kort med blixt men tar man av det så blir det normalt igen! ;)

Ha det bra, puss <3

Reply
Linn

Hej!
Tänkte bara säga att så blev det på min mobil också förut och det var skalet som reflekterade blixten… Blev bara så när jag använde skal som var vita eller ljusa runt blixten så byt till ett mörkare skal så blir det bättre:)
Tack för en jättebra blogg!
//Linn

Reply
Viktoria

har gått runt med vinterjacka hela dagen men har ändå fryst ihjäl! Jag tror att jag inte kommer överleva vintern…

Reply
Ronja Zorina

Tyvärr har jag samma problem med mitt nya skal.. Tog en hobbykniv och täljde runt kamerahålet och då blev det bättre.. Inte helt bra dock och det är konstigt för nu är hålet större än på mitt gamla skal.. :S

Vet inte varför det blir som det blir men det beror på skalet iallfall. Skitstörande..

Reply
Nadja

Det är skalet som gör att bilden blir sådär. Tar alltid av mitt skal innan jag ska fota med blixt :D

Reply
Jennifer Kreivi

Det är skalet som gör att det blir så för den kan inte fokusera på omgivningen lika bra för att kanterna stör :-)

Reply
Malin

Helt klart skalet. Blir så för mig med med vissa skal. Jag har ett grönt skal som lägger på ett grönt filter på bilderna :P

Reply
Elina

Hej :) så blir de för mig oxå men blixten typ reflekterar med skales så de blir vitt! Men när jag tar bort skalet så blire normalt igen :)
Kram <3

Reply
Johanna

Det har inget med skalet att göra faktiskt, beror på vilka ljus man fotar i! Gick in och frågade i vår apple-butik för jag störde mig så mycket på det. Så så är det iallafall.. :)

Reply
caroline

Jag har inget skal men min tar jättedåliga bilder, man ser knappt för de blir “dimmigt” … :(

Reply
Delia

Alltså den enda lösningen är att ta väck skalet :) bilden blir så ljus för att ljuset från blixten kan inte ta vägen någonstans, eftersom “väggarna” från hålet på skalet vid linsen är där o omringar blixten. Kort o gott!

Reply
Jessica

Så blir det för mig också om man tar från långt håll, men om man tar från nära håll så blir det skarpt och bra!

Reply
Louise

när jag hade ett rosa skal reflekterade sig blixten i färgen och då blev det rosa så ja det är nog på grund av skalet

Reply
Linnea

Egentligen borde inte skalet spela någon roll. Min sambo hade samma problem och telefonen va då 1 år gammal. Han lämnade in den och det slutade med att han fick en ny för även utan skal så blev alla bilder helt vita. Testa fota utan skal!

Reply
sizar

har lite frågor hur man fixar fin outfit kan du hjälpa mig med det. jag kan allting om träning och kost det är bara fråga mig om det ska kan jag svara dig om det .

Reply
Elvha Mic

Hej Kenza!
Jag trodde det var fel på min iphonekamera tidigre när jag använde blixten och bilderna blev vit suddiga, MEN det berodde på vilket SKAL jag hade på mobilen!
Vissa skal ger reflex ljus eller sitter lite för nära där blixten är.

Så testa att ta av skalet när du fotar me blixt, eller byt skal :D

Läser alltid din blogg, gryyyymt!
Love ya!
/Elvha Mic

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*