• header

TWITTER

JA! Som några av er har märkt så började jag twittra för….2-3 dagar sen?! Som den instagram-nörd jag är så har jag aldrig fattat grejen med twitter (bilder är ju roligare än text), men nu när jag har börjat är jag fast. Herregud jag börjar förvandlas till ett social media FREAK. Blogg, insta, twitter, facebook.. Vad kommer härnäst? Haha..

Iallafall, som en del av er såg så blev det ett jäkla liv på twitter efter att en av de små sockertopparna i One Direction råkade twittra mitt namn för sina 7 miljoner followers. Massor med nya fake-konton dök upp där “jag” gav svar på tal, då kände jag att det var nog. Jag kände att även om jag inte skulle använda twitter mycket så ville jag ha ett konto iallafall så att folk fattar att de andra är fake.

Alla möjliga kombinationer med Kenza Zouiten var upptagna (fml) så det fick bli zouitenk. Det är iallafall askul att twittra med er! Ses där!

(Twittrar på engelska men när jag twittrar till mina svenska followers så är det på svenska)

82 Comments

Christie

Why do you hate Carl?! He’s grown up a lot in Season 3 and had to make difficult choices.

I’m really glad they improved the female characters on the show in Season 3. In Seasons 1 and 2, they used to make the women look so wimpy and useless early on – as if in that situation they would be completely reliant on men and never take care of themselves.

It’s not as if the men are even wrestling with the zombies. You either shoot them or whack them in the head – why can’t women do that???

Reply
Christie

Oh and you should get your account verified on Twitter and see if Twitter are willing to let you take the @kenzas name since it’s not being used. They sometimes do that if you can show it’s your company/brand name.

Reply
miiu

jag tror att du ska ha rätt till ditt egna namn som användarnamn, skriv till twitter och fråga! :)

Reply
Louise

Blir du inte räääätt smickrad när en utav killarna i världens just nu mest kända och populära pojkband twittrar ditt namn?!

Reply
E

Finns även ett fakeacc. som heter @Zouitenkenza med bild på dig, bara så du vet :)

Reply
Sara M

Hej Kenza!

Kan du inte ge ditt SVAR på det så det kan ta slut någon gång. Ganska störigt med alla dessa fake svar/konton..

Kram!

Reply
Matilda

Hej Kenza!

Om du vill att folk ska se att det är du som är den “riktiga” så tror jag, är absolut inte säker att du kan ta kontakt med twitter (hur vet jag inte) och så kanske du kan få en blå bock eller något, kommer inte riktigt ihåg hur den såg ut. Du kanske ha sett kändisar har någon sådan bredvid deras namn!
Kram Matilda :)

Reply
Sandra

Helt sjukt! Jag fattar inte varför man vill låtsas vara någon annan…Som den personen som gillar dig så vill man ju ha svar av dig och inte någon fake-kenza.
Tycker dom är sjukt löjliga!

Kram på dig! :)

Reply
erika

Hej Kenza! Jag hade tänkt testa på balsammetodet och bara undrar hur du upplever den? Funkar den för dig? :)

Reply
janelle

Man kan ju lägga ut bilder på twitter också :) Så det är precis som instagram nästan! Vadå känner du One Direction? :o

Reply
S

Vill bara säga att du har laglig rätt att välja ditt namn själv! Varesig du vill heta Kenza Zouiten eller bra Kenza.

Du är ju känd och det är trots allt “ditt” namn. Många kändisar har gjort så där twitter stängt av de falska konton som finns och gett namnen till kändisarna istället.

Puss!

Reply
LisaMarie

Men man kan fixa en sån grej på twitter så att följare ser att du är den riktiga Kenza! Jag vet inte hur man gör men man får en blå symbol med ett “V” i :)

Reply
Tua

Hej Kenza! Är rätt säker att du har juridisk rätt till KenzaZouiten precis som Justin Bieber har rätt till Justinbieber(någon hade skapat det innan han tog över som den riktiga). Kolla upp med twitter eller någon som har mer koll än jag på detta, då blir du säkert verifierad också.
Puss!

Reply
Jay

Ohh damn, you made laugh so hard with that thing about Carl that i almost spit some cappuccino through my nose. Personally, i can’t stand Lori.

Kiss from Portugal ♥

Reply
Julia hård

Alltså jag älskar walking dead, MEN alla i Carls familj är så jävla jobbiga! Tur att mamman dog nu. Two to go! (räknar inte med lilla bebisen) (än.)

Reply
sara

så det är okej av dig att kalla liam för en ful, engelsk, liten pojke?

ärligt kenza. trodde lite bättre om dig. :)

Reply
elin

hej kenza :)
vet du jag tror att du kan kräva att få heta kenzazouiten även att det är upptaget eftersom du är den riktiga kenza ;)
är inte riktigt säker men läste de någonstans :)

Reply
What?

Längesen jag kommentera men känner ett starkt behov av att kommentera så du kan läsa (ta inte åt dig). Det är jävligt sammanträffande att du skaffar Twitter precis efter Liam “råkat” nämna ditt namn…dessutom hamnade du på world topics på Twitter, vet inte hur detta skedde om du bett de göra så du kan få följare, but whatever it is b-tch, it worked. Känner en aning misstänksam då du också gjort/använd dig av liknande trick för att internationella läsare till bloggen. Ja, du vet när du LJÖG (skäms du inte?) om att du var vän med Kanye i över ett år. Du lägger alltid till saker och det är så synd, du gillar inte att andra bloggar provocerar, du gör PRECIS likadant själv, bara att du nästan lyckas lura vissa, men mig lurar du inte!

Om Liam inte hade nämnt dig på Twitter hade du troligen haft 200 följare, du har honom att tacka, men sen att folk skriver hat meddelande till dig i fejk konton, too bad for you, men vad fan förvänta du dig?

Du är full av lögner Kenza, ingen ursäkter längre eller sympati för dig, you had it coming. Och sen att du väljer att ta upp det på bloggen visar ju bara hur provocerande du är som individ och dramatisk. Kan någon ge henne en käftsmäll till verkligheten. Alla (och jag menar alla) kan ta på sig fina kläder och fota sig själv ute (självklart är inte alla smala, men de flesta av oss är det). Dessutom tycker jag dina bilder inte visar VEM den riktiga Kenza är. Sure, noppade ögonbryn och en “fin” bild, vi alla har den förmågan, but when it comes down to reality; är du INGENTING annat än ful och otrevlig.

Trust me. Brukar aldrig kommentera, eller ibland, men du stör mig sjukt mycket. Sen om du tar det som hat, I really don’t care. Sanningen måste fram. Kenza du är full av lögner. Du är den största mytoman som finns.

Once a liar, always a liar. Plus är du inte 171, but that’s why you use high heels. Du lurar ingen!

Reply
Kajsa

Hej Kenza!
Åhh va kul att du också nu har twitter, kan du inte följa min?
@kajsaniils skulle vara awesome ;)
Jag älskar verkligen din blogg<3

Reply
Amanda

Kan inte du lägga upp en bild på när Liam twittrade dig? jag kan inte hitta det…
skulle bli as glad. lyckos dig asså!
puss. du är så amazing. :)

Reply
Twitter freak

Hej Kenza!! Du kan skriva ditt egna namn sen så kan du få en blå märke där det står att du är den riktiga , alla kända har sånna märken för att skilja på de riktiga och fake konton….

Reply
Sofie

TIPS:
Fixa en sån blå bock som visar att det är du, den riktiga Kenza som äger kontot. Jag har ingen aning om hur man gör det, men många kändisar har det, och det hade nog varit bra så att ingen tror att det är ännu ett fejkkonto! :)

Reply
Ida

Hej du och din blogg är BÄST!!
Vem av killarna i one direction twittrade och vad twittrade han????

Reply
Celina 17 år

HIHIHIIHI Du skaffa twitter för att snacka med Liam Payne från one direction! DRIVER! men du är sjukt vacker och jag önska att jag såg ut som dig! hej då puss!

Reply
elin

det var LIAM från one direction som egentligen skulle bara söka på hennes namn på twitter eftersom att många fans hade sagt att hon var en blanding av hans ex danielle och leona lewis som är en av hans idoler, då när han skulle söka på henne råkade han skriva hennes namn och tweeta det istället. Och bara för att liam RÅKADE göra det så skaffar hon twitter… har inte du kille kenza?

Reply
Tildaa

Ja, Niall twittrade ditt namn o det var en tjej som hade bilder på sig själv overkade vara ett stort one direction fan, lite onödigt att hon ska ta både ditt namn och efternamn ……

Reply
Lolo

omg Liam twittrade ditt namn och det är han riktiga han är ju intresserad av dig inte konstigt du har ju drömutseende och allt.

Reply
Sara

Du skriver fml? Usch vad du är bortskämd, helt sjukt ju!! Tänk hur många människor som skulle göra ALLT för den framgången och populariteten du har och du skriver så…jävligt lågt av dig! Tänk efter innan du uttrycker dig…

Reply
DroppDead

Jag håller med “Whaat”? om att det är ett ganska så stort sammanträffande att du skaffade twitter precis efter att Liam från 1D råkade twittra ditt namn..” att massa fejk konton dök upp och gav svar på tal och att du inte orkade längre och därför kände för att skaffa ett eget twitter konto för att visa att du är det “äkta” …yeahm right, det var inte ALLS därför att Liam twittra ditt namn och att du nu hoppas kunna bli lika känd som de stora Hollywoodstjärnorna med detta Twitter konto och alla de followers som nu, tack vare Liam, följer dig. INTE ALLS därför nej nej..du kanske lurar häften utav dina läsare med den patetiska ursäkten men precis som med “What”, lurar du inte mig heller. Du är som What säger full av lögner och den här framgången du fått och kändisskapet börjar verkligen att stiga dig åt huvudet som fan. Du är nu så beroende av att bli ännu mer känd att du måste utnyttja Twitter för att kunna skaffa dig den statusen. Du äcklar mig. Du är lika beroende efter Fame som alla dem patetiska och usla reality stjärnorna som Kim Kardashian, samma skrot och korn; DU gör, (precis som dem) VAD som HELST för att bli ännu mer känd, du köper in dig helt enkelt. Och det skulle inte förvåna mig om man snart ser dig med på en bild med 1D, som man gjorde med Kanye, bara för att visa att du känner dem så att halva världen ska veta vem du är och så att du kan köpa dig ännu mer kändisstatus. Bara så jävla Fake är du! Hur många gånger dök egentligen Kanye upp här i din blogg?? Oj, JO EN gång! Och vad vart det du sade att ni var?? VÄNNER? AHA; men brukar inte vänner kanske hänga lite mer eller kanske besöka varandra någon gång? eller möjligtvis nämna varandra? Så som du gör med Humlan och Tyra exempelvis, gör man inte det med sina vänner? Eller det kanske bara var en STOR JÄVLA FET LÖGN om att du kände Kanye för att kunna köpa dig ännu mer status?? Jag säger det igen; DU ÄCKLAR MIG! Du utnyttjar människor för kändisskap, så jävla låg och patetisk du är. Självisk rikesmans kvinna som bara tänker på sig själv och ingen annan! Äckliga jävel rent ut sagt!

Reply
kgss

Janelle; nej hon känner inte One Direction , så gå nu inte tro det, eller på hennes lögner som hon kommer spridda här i bloggen så smånigom om att hon nu fått kontakt med dem och att hon nu ska träffa dem , blivit vän med dem, etc bla bla bla. Det är enbart för att hon ska kunna köpa sig status förstår du, inget annat. Så jag upprepar; nej den bortskämda äckliga ego, själviska lilla tösen känner INTE One Direction, ingen av dem alls. Capish?

Reply
Toxic

What: avundsjuk? om du nu tycker så illa on Kenza läs inte hennes blogg.
Du är bra ful och otrevlig själv, just saying!

Reply
Sara

Tycker också att det är lite skumt att han “råkade” twittra ditt namn och att du några dagar senare skaffar ett konto.
Är också ganska säker på att du ljuger sjukt mycket för att ta dig till toppen.
Tråkigt.

Reply
Sofia

Det var han Liam som twittrade. men du som skriver under “What?” Om du nu tycker som du tycker (läser dock din kommentar med hög avundsjuka i Din text) så undrrar man verkligen vad du gör här..? Hursomhelst, jag diggar dig kenza och kul med twitter, offentliga personer svara snabbare och uppdataerar mer där så :) Keep it up! <3 Love

Reply
MARIA NATHALIE

Haha han råkade göra det när han var i Sverige tror ni seriöst Kenza bad honom göra det om hon inte ens känner honom eller någon i One Direction? De måste nog ha frågat om snygga tjejer i Sverige och så nämnde någon Kenza för att hon har stor blogg i Sverige och så skulle han nog bara söka på hennes namn för o se. Sluta göra det så stort, vad vill ni egentligen att hon ska skriva, en hel roman om vad hon tyckte om det?

Anyways lyckos dig Kenza jag dör för Liam haha!!
Kram, din blogg e bäst!

Reply
Tess

MEN HERREGUD! Låt henne vara. Ni är så pinsamma! Vad är ni, tolv!? Ja, många skulle säkert vara sååååå glada av den framgång Kenza har men TACK GODE GUD så är det inte ni! Ser hellre att en godhjärtat, äkta tjej är framgångsrik än ett par avundsjuka fjortisar som diggar OneDirection. Hahaha. Nerds…

Reply
Agnes

du borde döpa om ditt konto till nåt som är lättare att komma ihåg ;) finns inte typ kenza, kenzas, kenzazouiten eller nåt liknande? förstår att många gjort fakekonton (med de namnen jag föreslog, antagligen) men något måste det väl finnas, eller? :) puss!

Reply
hii

precis som andra kändisar har du rätten att använda ditt namn som användarnamn, såå… anmäl? :p kontakta twitter?

Reply
anna

Tycker det är så sjukt att det FORTFARANDE finns folk som går in och kommenterar negativt; Kenza är si och Kenza är så. Kenza vill bli känd, Kenza är ful, Kenza ljuger och yada, yada, yada.
Tips 1 till er: GÅ INTE IN PÅ BLOGGAR OM NI STÖR ER PÅ DEN SOM HAR DEN. Gillar du inte en person i verkliga livet så hänger du ju knappast med den, eller hur? Samma sak här ju!
Tips 2: Att ni FORTFARANDE tror att de människor som driver stora bloggar visar hela sig själva är ju patetiskt. Självklart visar man bara en del, självklart tummar man ibland lite på “sanningen”, självklart är det en blandning av att visa sin vardag och att skriva en underhållande självbiografi. Det är ju det som är grejen!

Känns så sjukt omoget att dissa, istället för att peppa andra människor, vare sig det är Kenza eller människor man har runt omkring sig i sin vardag. Jag tycker det är fantastiskt att se människor nå framgång, jag älskar att ge människor beröm för vad de lyckats åstadkomma och jag tror det är just det som fått MIG att lyckas i arbetslivet t ex. Jag flyger hellre i grupp än ensam och ger hellre andra en knuff framåt än sitter och är avundsjuk och bitter på mitt rum. Det borde nog många också göra. Om inte annat för att man mår riktigt jäkla bra av det själv.

Heja Kenza, jag tycker du är grym!

Reply
Maja

Vad är det med er folk som sitter där bakom skärmen och hittar på och förvränger vad Kenza skriver. Visst, det kanske kan finnas en möjlighet att allt hon någonsin har skrivit inte är sant, men varför ska man anta att saker inte är sanna? Varför kan ni inte lita på människor istället för att tro att det dem säger är bull-shit? Och framför allt: varför känner ni ett sånt behov av att vara elaka? Ni kan inte vara speciellt säkra på er själva som beter er så. Om ni stör er..läs inte bloggen, vad finns det för anledning om ni ändå ser allt negativt? Kan någon på riktigt svara på mina frågor? det skulle vara kul att se lite hur ni tänker! Tack!

Reply
Annasofia

Tack för ett gott skratt vissa som kommenterat. Intressant att ni har stenkoll på vad Kenza skrivit tidigare. Ni följer alltså en blogg vars ägare ni hatar. Det övergår mitt förstånd. Stackars små människor.

Reply
Matilda!

Hej Kenza! Haha jag skickade precis en tweet till dig och det skulle varit jätte roligt om du läste den! Haha, måste bara säga att jag älskar din blogg. Kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*