• header

STUDS

Jag tröttnar aldrig på nitar, men det vet ni väl vid det här laget. Haffade den här lilla clutchen inne på Zara igår! 679 kronor kostade den.

Den rymmer inte så mycket men iallafall det viktigaste så som mobil, nycklar och kreditkort.

34 Comments

julia

Kan inte du visa vad som finns i din väska? asså typ vad du aaalltid har med dig när du går ut (förutom det uppenbara som mobil, nycklar, plånbok) haha är intresserad

Reply
Systrarna jr

har också köpt en sån, den är jättefin! :D

Ps, vill bara varna er, BLEK INTE HÅRET!
Var nöjda som ni är, det var inte vi och det gick åt helvete.. Jag ska förklara för er så att ni förstår: vi har alltid velat vara transvestiter och vi hade tänkt förverkliga den drömmen. Men båda vi (Systrarna JR) fick en allergisk reaktion av blekmedlet.
Så vi svällde upp så mycket i ansiktet att alla drag i ansiktet försvann och man såg inga käklinjer överhuvudtaget, men det var inte det ändå. Vi fick också röda exem över hela huvudet + en del av ansiktet. Vi fick också andningssvårigheter för att halsen svällde igen. 
Kolla vår blogg för att se före och efter bilder! Dom visar när det var som värst..

//Systrarna JR

Reply
Caroline

Vilka fantastiska människor det finns i vårt avlånga land. Först räddar vi en OS-häst och nu räddar vi liv. Svenska folket visar ännu en gång att vi är något att räkna med!

Pengarna har sakta men säkert börjat strömma in på SHVs konto. Stort Tack till alla er som skänkt en gåva och Tack till alla er som engagerar er. Tillsammans kan vi hjälpa utsatta hästar och ge dem ett värdigt liv.

För att vara med och bidra: Gilla och dela facebooksidan “Var med och rädda fler hästar.” Skänk gärna en gåva till SHVs konto: 5515-7150 och märk din överföring med “ljus framtid.” Alla pengar går oavkortat direkt in på Svenska Hästars Värns konto.

Vi har gjort stordåd en gång och vi kan göra det igen, tillsammans.
Tack! ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*