• header

Fredagsfin

Idag är jag fredagsfin i en ny topp från melba.se!Det är en blå volangtopp med trekvartsärm och guldiga nitar runt halsen. Håret lyckades jag sätta upp med en donut och så har jag på mig ett par guldbrallor. Ni ska få hela outfiten senare! :) ♥

44 Comments

Fia

Läser din blogg varje dag och måste bara säga att du är så otroligt snygg, vore en dröm att få se ut som du.. Ha de bra! Kram Fia

Reply
Anna

Hej! :) Jag undrar om du antingen vet några vardagsfrisyrer och/eller om du vet någon sida som är bra? :)

Reply
Mickan

Åh det är precis en sådan topp jag letar efter. Känner du dig inte “tjock” i den? Provade en igår som “volangen” började väldigt högt upp på och kände mig gravid typ.

Reply
cattis

Hej! din lockar i håret är så sjukt snygga! de ser inte ut som de är gjorda med en locktång ens? hörde att du berättade förut att du tvinnar håret innan du lockar för att få det sådär, är det så du har gjort på bilderna i förra inlägget, där du hade vinröda läppar?

vill ha precis såna där lockar så kan inte du berätta vilken tång du använder och om du tvinnar det först? eller hur du nu gör?

en videoblogg vore ju det absolut bästa men vet att du nog inte har tid med det så snälla kan du säga hur du gör dina fina lockar?

Reply
Ingrid

Skulle inte du kunna göra en video där du ger en liten tour i din lägenhet? Skulle vara kul att se hur du bor! Kram!

Reply
Emmy

KOLLA HIT ALLA :)

Hej alla Kenzas läsare och Kenza! Jag skulle bli så sjukt tacksam om alla läste detta just för jag behöver verkligen din hjälp just nu, vem du än är!
Jag tävlar mot tretton andra skolor runt om i Sverige om att få åka till nobelprisutdelningen i Stockholm och tävlingen går ut på att den som fått flest likes på sin ”poster” vinner. Så det enda ni behöver gör är att gå in på den här länken –> http://www.nobelmuseum.se/sv/node/1852 <– och längst ner på sidan finns en gillaknapp där ni kan gilla. Skulle bli så glad om alla var så snälla och går in och gillar för det här är verkligen en tävling jag och min vän vill vinna och något vi har gett ner all vår själ i! Hur enkelt som helst, gå bara in på länken och gilla ☺ Jag tror alla har några sekunder över att gilla ;) Tusen tack alla som gör det, kram!

Reply
adele ´someone like not you kenza hhhaaha

you are not snygg så vet det bara bara kissie e det PÖÖÖÖSSS PÅ GÖÖÖÖÖTTEEEN/:d

Reply
Kitty

Hej Kenza! <3 super söt hund du har!Jag är 15 år. Jag skulle bli jätte glad om du skulle titta in på min blogg. Den heter kittymodeblogg.blogg.se.

Reply
Wilma

Kan inte du typ lägga upp bilder på modejackor eller vad man ska säga lixom vinterjacka som är moderna! :)

Reply
natalie

Hejsan Kenza !

tänkte bara fråga såg din bokhylla bakom dig och såg att du har en armbands hållare jag undrar vart du har fått tag på den ? :) ha en bra dag ! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*