• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

camilla

Hej!
Jag skulle vilja vinna för det första är Rihanna så jävla grym!
För det andra skulle jag bjuda med min kompis som också tycker Rihanna är grym! Vi inte har sätts på ett tag och skulle va roligt att träffas och hänga med att lyssna på hennes grymma musik! :)

Reply
Malin

Hej Kenza, igen!
Jag måste bara få säga igen. Att om jag skulle vinna! Så skulle jag kunna pussa dina fötter! Haha men jag har fotfobi! Kan inte sluta tänka på hur det skulle kännas! Lyckan, sov knappt något i natt’!

Reply
Filippa och Melinda

Ååh vi blev så himla glada när vi fick höra om den här tävlingen!! Jag och min bästa vän har hört rykten om att våran största idol ska besöka Stockholm i helgen och bara för det hade vi tänkt åka upp dit för att få chansen att se henne!! Tänk då att få vinna denna tävling och verkligen veta att man kommer få se henne, så sjukt häftigt!! Kan inte beskriva hur glada vi skulle bli!! Vi fick tyvärr inte se henne i Stockholm förra året för hon ställde in det, så det här skulle vara som en andra chans fast mycket bättre då vi får träffa dig med!!! Hoppas våran dröm går i uppfyllelse kramar från Filippa och Melinda :)

Reply
Parisa

Såsom Zlatan är Gud för 90% utav befolkningen i Sverige inom fotboll, såsom Jesus Kristus hyllas utav 90% av befolkningen i Sverige inom religion varje år och såsom Michael Jackson var en stor “Gud” för 99% utav befolkningen i VÄRLDEN inom musiken,

PÅ SAMMA SÄTT gestaltar Rihanna en Gudinna för MIG inom alla SAMMANHANG och få äran att se henne, delta i hennes 777-show och få hylla henne som min Gudinna vore det största som hänt mig.
Särskilt efter att jag var med om båda inställda konserterna förra året så vill jag inte att det för tredje gången sker ett “tecken” på att det inte är meningen att jag ska få se henne!

Love u Kenza och tack för denna möjlighet!

/ Parisa

Reply
Empa Millstam

Ja, vad fan! Klart man tar sin chans genom att tävla, nångång kanske man har turen med sig! (just nu över 1500 pers som tävlat, wow!) :-)

Jag skulle ta med min bästa vän Natalie om jag vann. Vi båda älskar Rihannas musik och tycker hon är gryyyyym. Natalie har gjort så mycket för mig genom åren, så hon förtjänar detta mer än någon annan!

Vi ska upp till Stockholm imorgon (vi bor i Norrköping) och stannar över helgen så det skulle vara så sjukt jävla grymt att få se Rihanna!

Puss & kram skumbanan!

Reply
M

Det slog mig och min bästa vän för ett par dagar sedan att vi firar 20 år av underbar, galen, klockren vänskap tillsammans i år och att detta givetvis måste firas ASAP innan 2012 är över!! Vi båda älskar Rihanna och det skulle vara så SJUKT perfekt att kunna överraska henne med 2 biljetter till hennes spelning!

Reply
Anna Helin

Halloj,

Jag vill precis som alla andra också vinna biljetterna. Jag brukar inte ha så mkt tur i sånt här och vinna men ger det åtminstone ett hederligt försök!

Jag gillar Rihanna av flera skäl, inte bara för att hon är en grym artist. Hon är en person som inspirerar på så många sätt. Hon har haft det tufft privat och haft en pojkvän som slagit henne, och som hon vågat lämna! Hon har till viss del gett bort sina bästa år (jag tycker 20-25 verkar vara de bästa åren i livet) för att producera musik som alla andra får njuta av. Jag vet att många drömmer om att göra musik och bli världsartist, men jag tror inte alltid det är så enkelt och så glamoröst som många tror, därför tycker jag hon är värd cred för det hon gör. Hon gör inte heller några galna saker som man läser om i skvallertidningarna utan försöker hålla sig undan pressen och leva ett “normalt” liv. Detta tycker jag gör henne till en grym förebild, hon står upp för sig själv, har sunda värderingar, är stark och vågar!

Jag skulle hemskt gärna vilja se henne spela för att få se en av mina stora inspirationskällor live.

Jag jobbar i stan och kan utan tvekan mötas upp för att hämta biljetterna närsom. Håller tummarna för att äntligen få vinna en sån här grej :)

Reply
Julia

Hej! mitt namn är Julia och är 18 år och kommer ifrån kristianstad. jag tycker att jag skall få chansen att gå på rihiannas spelning för att jag har turen som ska åka till Stockholm just nu på fredag och träffa min syster som jag inte har träffat på minst 2 år. hon har varit utomlands jätte länge och bosatte sig driekt i stockholm när hon kom hem. så jag har inte haft tid eller chans till att se henne. jag vet även att min syster är ett stor fan av rihianna så det hade varit en perfekt överraskning till henne ifall jag hade fått dessa två biljetter. julia

Reply
mino

Jag heter Marina :) och är en 20-arig som kommer fra tyskland :)din blog är riktig bra och jag läser den varje dag ! jag plugger i sverige och jag skulle kommer blir so lykclig att vinna biljetter till Rihanna för att hon är sa jävla bra och en inspiration för mig ! Hon har sa manga bra later och jag har aldrig sett hon live förut …sa det är typ det bäste “pre” jul-klapp nansins …..:)

Reply
Susana

Alla har sin historia. Det här är min, hennes och vår;

Pojke tyckte om flicka. Flicka tyckte om pojke. Den flickan var min bästa vän. Jag hejade på henne, fick henne att våga ta steget med honom. Det visade sig på många sätt vara ett misstag. För idag, nästan ett år senare, jobbar vi på att bygga upp henne. Ta tillbaka det han tog ifrån hennes personlighet. Hon är världens finaste. Men i hennes hjärta döljer sig små sprickor. Jag trodde verkligen att jag gjorde henne en tjänst den där gången för ett år sen när jag sa våga för att vinna. Men ibland undrar man.. Så nu testar jag igen. Berättar vår historia, och vågar för att vinna. Rihanna är hennes kvinnliga förebild, de är båda starka kvinnor som tvingats kämpa. Hon samlar på alla tidningar med Ri på omslaget. Hon har ramat in och satt upp bilder på henne. Allt som påminner och ger styrka. När vi hörde att hon kör en konsert i sverige log jag med hjärta och själ. Tills jag insåg att just nu har vi inte råd att köpa biljetter.. Så jag hoppas den här tävlingen är ödets sätt att ge min vän vad hon förtjänar. Tack för att du tog dig tid att läsa vår historia.

Reply
Lolav

Om jag fick chansen att gå på Rihannas livekonsert skulle det ljusna upp hela min gråa novembermånad.

Reply
E

Å.herre.gud vad många som kommenterat, men det är ändå värt att göra ett försök!
För ett år sedan hade jag köpt biljetter till min kära syster i födelsedagspresent. Vi var taggade till tusen och spelade hennes låtar dagarna i ända innan konserten, och som alla vet ställde hon ju in.. Om jag kunde få ta med min kära syster på denna konserten skulle jag bli sååå glad, och säkert hon med! Hon kan behöva något positivt i sin tillvaro nu efter en väldigt tung höst, vill verkligen göra något för henne!

Kram

Reply
Carmela

Kenza! Jag tänker inte hitta på någon snyft story om att jag är dödligt sjuk, att rihannas musik räddar mitt liv eller att siffran 7 betyder något extraordinärt för mig. Jag bara älskar Rihanna helt enkelt, hon är ta mig fan den bästa artisten jag vet!! Detta vet min bästis att jag tycker så hon gav mig i födelsedagspresent att vi skulle gå på konserten i Globen förra året. Vi peppande och taggade i ett halvår. Vi båda har alltid älskat hennes musik och jag kan fortfarande minnas första gången jag såg hennes video till SOS. Sån sjukt härlig känsla hennes musik fyller mig med, du vet säkert vad jag snackar om det är bara något alldeles speciellt. Hur som helst så blev vi så extremt besvikna när vi fick åka hem igen efter att hon ställde in. Ett sådant antiklimax efter månader av längtan och pepp!! Jag sörjer fortfarande att jag aldrig fick se henne live, det som skulle bli den ultimata födelsedagspresenten blev bara en sån besvikelse. Så du skulle verkligen göra mig till jordens lyckligaste kvinna om jag fick ta med min kompis till Berns å se henne!!! Göra om göra rätt lixom. Peace <3 [email protected]

Reply
thilda

jag ger mig själv en ärlig chans med 30 min kvar. jag har jobbat hela sommaren och hösten.. har liksom inte unnat mig någon semester. sista biten nu har jag slitit mig fram men inser att de finns inget rum för semester när man jobbar mellan massa jobb. detta för mig skulle innebära 2 dagar ledigt och vara på semester som känns som en vecka.  rihanna är för mig en stor människa full av respekt och att få se hon live… skulle vara magiskt! jag vill det här! 

Reply
Laraaa

OMG OMG! Är ett fan av både dig och Rihanna! Helt sjukt vill verkligen verkligen verkligen gåååå bara uppleva det där! har aldrig vart påå en konsert :$

Fingers crossed!
Muuaaahhh

Reply
Carolina

Skulle vilja överraska min bästa vän med en resa till Stockholm och denna speciella kväll!

Reply
Angelica i Malmö

För att jag alltid prioriterar andra framför mig själv. (Typ familjen med gravstenen mm)

För att jag hade velat ge den ena biljetten till min bbf, för att vi inte setts på 2 år och för att jag nu skulle få en anledning till att FAKTIST på riktigt åka till Sthlm. Hade gjort inte bara min dag, utan även mitt år. Puss

Reply
Alx

Hej Kenza
Jag är just denna vecka i Stockholm för att träffa min pojkvän som jag varit tillsammans med i snart 3 år (ca 1 månad kvar, WOHOO!). Det skulle förgylla vår första riktiga datekväll på väääldigt länge att få gå på detta gig. Vi har pga studier levt i distansförhållande sedan ca 2 år tillbaka, detta är som du kan förstå väldigt krävande. Eftersom vi båda studerar så har vi sällan mycket pengar att hitta på saker för, speciellt när det är väldigt dyrt att resa 65 mil. Men denna kväll har vi planerat att vi faktiskt ska gå ut och äta, lyxa till det lite. Det vore verkligen världens finaste överraskning att få bjuda med honom på detta, en för tidig 3 års present.

Och självklart älskar vi Rihanna, vem gör inte det? ;)

Reply
Sandra

Några av de sakerna 5 sakerna jag vill göra innan jag dör är:

Besöka angkor wat i kambodja
Hoppa fallskärm
Jobba som volantär där de bla tar hand om lejon
Åka tll USA
…Och givetvis se Rihanna spela

Det skulle vara jätte kul om jag kunde bocka av Rihanna från listan redan nu och det häftigaste vore ju att göra det på detta sättet!

Reply
Anna

Omg! Inte för att jag sr någon chans att vinna bland alla 1500 kommenterar. Men jag kör ändå :-) jag vill vinna! Rihanna är grym! Ska då ta med mig min snälla pojkvän som ör smått kär i henne! Kram

Reply
Milena

Min fina storasyster fyller 20hela år imorgon (16/11) och jag skulle meeer än gärna vilja vinna dessa biljetter för att göra hennes 20 års dag till den bästa med denna överraskningen! Hon jobbar och sliter och denna överraskningen skulle få henne och slappn av och njuta av att få ha lite kvalitets tid med mig vilket vi inte har så ofta! och det viktigaste av allt äratt hon är ett stooort fan av Rihanna! Så denna överraskningen skulle vara som två fluggor i en smäll! 20 års dag plus att få se sin idol!!

Hälsningar lillasyster:)

Reply
f

Hej.
Min lillasyster har precis flyttat till sthlm och känner sig väldigt ensam. Hon har inte riktigt lyckats få kompisar eftersom att hon jobbar väldigt mycket. Därför är hon ensam hemma väldigt ofta. Jag skulle vilja ge henne dessa biljetter så hon kan bjuda med någon från jobbet på kompisdejt. På så sätt kan hon få någon ny kompis också. Det hade varit perfekt till henne.

[email protected]

Reply
Sara

Hej Kenza,
Jag skulle supergärna vilja vinna två biljetter till gigget eftersom att min pojkvän (som jobbar utomlands) kommer hem på besök imorgon och han är ett stort Rihannafan. Förra året fick han konsertbiljetter av mig i födelsedagspresent men den spelningen ställdes ju in så vi fick besvikna lämna globen. Det här vore en grym revansch!

Reply
Cissi

Är man en fattig student så är det fan svårt att få göra sånna här roliga saker. Fantastiskt kul om jag skulle få ta med min fina vän och få vara DIAMONDS IN THE SKY för en kväll. Tack snälla för möljigheten <3

Reply
Gasala

Jag vill vinna för att jag älskar Rihanna och att se henne live vore något jag alltid kommer att minnas som en av de bästa händelserna i mitt liv!

Reply
Sussie

Hej Kenza,
Jag skulle gärna vilja vinna! Jag har opererat mig nyligen, och har sedan dess enbart kunna varit hemma. Jag har inte kunnat jobba, träffa vänner, -ingenting helt enkelt. Myrorna i brallorna kliar! Vore grymt att få göra “debut” utanför ytterdörre igen, genom att gå på hennes spelning på Berns!

Med vänlig hälsning,
En tjej som i detta nuet lyssnar på hennes Man down, samtidigt som jag slaktar på COD Black Ops. :)

Reply
Dylana

11: 24>
Robyn Rihanna Fenty, född i st. Michaels på Barbados
F.dag: 98.02.20. 
Uppvuxen i Bridgetown, Barbados. 

Rihanna blev upptäckt av Even Rogers när han var på semester på ön med sin fru. (minns inte årtalet tror det var ca tre år innan jag avgudade hennes första hit “pon the replay” när jag var 12-13 år gammal och det var år 2005 så jag chansar på att Evan upptäckte henne år 2003) 

De gjorde en demo på “pon the replay” och skickade runt den till olika skriv bolag. Jay-Z gillade det han hörde och flög henne till NY för en audition och signade henne direkt efter.

Efter hon blev signad har hon välsignat oss med 1 album varje år hittills:

05- Music of the sun
06- A girl like me
07- Good girl gone bad
08- Good girl gone bad – reloaded version
09- Rated R
10- LOUD
11- Talk that talk
12- Unapologetic (släpps 2012.11.19)

Hon heter BADGALRIRI på instagram och Rihanna på twitter.

Hon har gjort duetter med artister som: Kanye, Jay-Z, NeYo, Justin Timberlake, Nicky Minaj, Eminem, Drake, Chris Brown (hennes ex – vi behöver inte ens gå in på det, alla vet redan..) m.m..

Hennes absolut bästa vän är fotografen Melissa Ford. 

Man har sett henne som dommare och “special guest” i filmen “Bring it on” och hon är men i “battleship” med Alexander Skarsgård.

Jag kan sååå mycket mer men det går inte på beställning. 
<11:33
Total tid: 8 mimuter

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Jag önskar att jag skulle kunna vinna dessa biljetter och övverraska min storasyster! Jag har varit sjuk under 6 års tid, och utan min syster vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig ur allt. Hon har fått tagit enormt mycket skit på grund av att jag mått så dåligt och jag vet inte hur jag skulle kunna tacka henne. Men det här skulle kunna bli en underbar kväll för oss båda med enormt mycket skratt efter många år i smärta! VILKEN JÄKLA TÄVLING!!! Du är fantastisk på alla sätt och vis, glöm aldrig det!!

Reply
Carmen

Hej Kenza!
Tyvärr så har både jag och min bästa vän haft en väldigt jobbig sommar på bådas håll, för att fatta allt kort så tog det slut med min sambo som jag levt tillsammans med väldigt länge precis innan sommaren, sen mitt i allt så tar det slut mellan min bästa vän och hennes sambo också.. vi har försökt att stötta varandra så gott det går medans vi båda har varit jätte ledsna och det har varit väldigt jobbigt att försöka stötta sin bästa vän när man mår precis lika dåligt själv.
Det jag vill komma FRAM TILL är att det vore så himla kul att få bjuda med henne till både min och hennes FAVORIT artist, en kväll att bara få tänka på oss själva och inte minst ha en helt OFÖRGLÖMLIG kväll tillsammans med tankar på något helt annat!
Vi båda är 22 år.

KRAM PÅ DIG / Carmen

Reply
Nathalie

Jag borde vinna och få denna oförglömliga kväll just för att jag aldrig får chans att komma iväg och göra någonting såhär fantastiskt! Jag är en ung mamma till två och det är helt ärligt riktigt givande-men man blir låst och kan inte göra saker man vill kanske- och är anledningen till att jag inte kunnat se Rihanna förut- men denna gång kan jag! Det skulle verkligen vara helt fantastiskt att få vara med denna kväll! Så snälla rara Kenza- ha mig i åtanke! ;-) *wink wink*

Reply
Malin

Åh detta skulle vara den perfekta överaskningen till min pojkvän på vår femårsdag på fredag. Det enda han pratar om är Rihanna, skulle vara underbart att överaska honom med en sådan här sak. Då skulle det för engångsskull vara jag som som får göra honom mållös :).

Reply
Dylana

Det där känndes bara som en massa fakta men såg detta nyss och jag hade en halvtimma på mig innan tävlingensslut pusssssssss

Reply
josefine

Åh ag skulle jättegärna vilja se rihanna! Jag såg henne på p&l men det var ju bara skit, hon var full och trodde att hon var kvar i norge! jag skulle jättegärna vilja få en ny chans att se henne på riktigt!

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag är student, med andra ord finns det knappast pengar över varje månad att kunna unna sig konsertbiljetter. Kan tänka mig att detta gig kommer bli världens röj och det vill man ju såklart inte missa, perfekt uppmuntran såhär i slutet av terminen och höstmörkret! Kram

Reply
Hanna

Hejsan Kenza!

Jag har vunnit en tävling EN gång i hela mitt liv & det var faktiskt biljetter till Rihannas spelning i Malmö, jag bjuder med min syster som var ännu lyckligare än mig att få gå! Vi reser en lång tågresa ifrån Gävle och är hur poppade som helst. På väg in när vi köar når även den stora nyheten oss att hon ställer in konserten 20 min innan spelningen ska börja. 2 sjukt besvikna tjejer får åka långa vägen hem igen :((
Skulle vara sjukt kul att få bjuda med syster igen! Kram

Reply
Sophie

Fyllde 18 för några dagar sen och min högsta önskan har alltid varit att få se Rihanna spela!
Denna chansen det absolut bästa sättet att uppfylla min dröm på! :-) :-)
Har aldrig varit på någon av hennes konserter

RRRR
RRRRRRRR
R R
RR RR
RRRRRRR
R R
R R
R R IHANNA!!!!

Reply
Emma

Oj, nu var det nära att jag missade denna GRYMMA tävling!! Jag äälskar Rihanna och skulle kunna göra vad som helst för att få se henne live, vore det bästa avslutet innan jag flyttar från Stockholm i december :)

Reply
Sofie

Alltså jag måste bara vara med och tävla.
Sitter här och håller på att packa för att jag flyger till Sthlm ikväll för att hälsa på min bästa vän. Lyssnar på Rihanna på spotify och gick in för att läsa din blogg och ser detta!
Min bästa vän betyder allt för mig, men när man blir “vuxen”
så kommer många andra aspekter in i livet. T ex så har man inte samma jobbdrömmar och hamnar därför i olika städer.
Det är många månader sedan vi sågs, så är det när livet är fullt med jobb. Fyllde 30 nu i höst och vi kunde inte ens träffas då, så denna helg ska vi bara umgås och energiboozta våra liv som bara bästa vänner kan!
Därför slänger jag in ett tävlingsbidrag, för detta är ju verkligen nått över det vanliga!
// Sofie

Reply
Carina

Det här är exakt vad min syster skulle döda för! Hon är ett riktigt Rihanna fan med affischer över hela väggen, på kläder, ipod skal osv. listan är lång! Presenten skulle göra henne glad för resten av livet! Jag är själv inte 18år än, men jag skulle bli så himla glad om jag vann 2 biljetter till hennes spelning till min syster och någon av hennes kompisar. Att se henne lycklig gör mig lycklig! :)

Reply
Josefin

Varför jag skulle vilja vinna biljetter? Jag har precis flyttat från Finland till Stockholm och försöker anpassa mig till livet i en stoooorstad. Jag skulle gråta av glädje om jag kunde få ta del av denna kväll, eftersom jag en gång blivit stood-up av Rihanna. Skulle se henne live i Sthlm, men så vart hon sjuk. Fick åka tillbaka till Finland och gråta i kudden i stället. Men nu är jag bosatt här, och chansen att få en ny chans att se henne live gör att min mage gör glädjeskutt.
Jag skulle ta med mig en av mina bästa vänner och dansa hela kvällen lång till alla hennes superhits som man sjungit med till en miljon gånger. Om jag vinner biljetterna ska jag krama alla jag möter påvägen dit!:)KRAM

Reply
Amanda Sandell

lätt en häftig upplevelse om jag säger så. rihanna är makalös och heeelt outstanding!! självklart att skriva en kommentar.vem vill inte dansa loss. det är ju en världsartist!!!

Reply
Matilda Andersson

Hej Kenza!
Varför jag ens försöker vinna denna oerhört populära tävling är för att jag har den i särklass bästa anledningen ;) förra året satt jag och min bästa vän i Globen och väntade med spänning på att våran favoritartist Rihanna skulle uppträda, men HON DÖK INTE UPP. Vi var helt förstörda, vi var så sjukt ledsna verkligen. Vi hade åkt långt, bokat hotell och hela köret. Vi hade planerat denna upplevelse i ELVA månader.. Jag blir fortfarande upprörd när jag tänker på det. Nu är det så att jag för två veckor sedan flyttade till Stockholm med min bästa vän, och vad hade inte varit mer passande än att få se våran absoluta favoritartist LIVE? Vilken fett bra start det hade varit;)
MASSA KRAMAR!

Reply
Amanda

Ohmy vad awesome! Jag jobbar som dansledare och zumbainstruktör och skulle verkligen vilja gå med min danstokiga kollega. Vi har dansat och svettas massa till Rihanna sen vår första koreografi till pon the replay och vore så roligt att se henne live! :D

Reply
Suyma usopova

Hej mitt namn är suyma , för ungefär 2 år sen blev jag allvarligt misshandlad av min kille , och det har hänt flertal gånger , jag var ensam, bodde i fosterhem, jag var helt ensam och det som fick mig att klara av den situationen var hennes musik , och hennes styrka att klara av det jag fick gå igenom. Hon blev en stor förebild för mig och även idag är hon den som får mig att stå starkt på mina ben, hennes musik stärker mig och får mig att glömma bort mig i lyckan. Därför är min största dröm att se den Personen som har verkligen hjälpt mig igenom mina svåra tider, jag hade varit väldigt tacksam om jag fick biljetten. Ha en bra dag vackra du

Reply
Isabell

Hej! Jag skulle vilja vinna biljetterna till min syrra då hon är helt galen i Rihanna! Även fast vi bråkar med varandra konstant, tycker jag ändå hon är värld det allra bästa. Och något som biljetter till det här konserten skulle göra henne så fruktansvärt lycklig! Vilket även skulle göra mig lycklig! Kram!

Isabell

Reply
Sofie

Innan jag dör ska jag

Se Rihanna spela
Åka till Italien
Hoppa bungy jump i new zealand
Åka till Afrika och hjälpa lejon
Vara längst upp i den högsta byggnaden i världen

Detta är några av de sakerna som jag verkligen vill göra innan jag dör.
Vinner jag så kommer jag att lotta den andra biljetten mellan min syster och min kompis, som båda älskar Rihanna. Kan inte välja mellan dem.

Nu ska jag återgå till att plugga och håller tummarna på att vi vinner.

Kramiz

Reply
Sadaf

Hejsan Kenza! Jag är en 24 årig tjej som ska upp till stockholm idag ( är göteborgare :) för att hälsa på min bästis i Stockholm.
Senast jag skulle åka till stockholm var för att se Jay-Z och Kanye West (födelsedagspresent) men det slutade med att min bror Navid låg och spydde på Clarion i Sthlm och kunde inte röra sig. Han hade fixat helt sjuka biljetter såklart också. Meeeeeeeen… Feg som jag är vågade jag inte gå på konserten själv( hur dum i huvudet är jag inte?!! ) … I vilket fall såg jag detta inlägget nu ( tio minuter innan ) och tänkte att jag kanske får en ny chans att få gå på en livsupplevelse till konsert i Sthlm ändå. Även om det helt klart var min egna feghet som stod i vägen senast …

Hoppas jag hann med :) Wiihoo! TACK ! / S.M

Reply
Carro

OK HERE WE GO…

Har nu suttit med nästan dödsångest sedan 19.25:11 sedan du la upp ditt inlägg Kenza. Har inte sovit utan har bara suttit och tänkt på HUR jag ska försöka få dig att förstå varför det är JAG av alla andra som också mer än allt vill gå borde få biljetterna. Är nu ute i sista stund, men det är inte för att jag vill komma på något bra rim eller för att jag vill skriva ner att jag haft det svårt och därför förtjänar det mer. Egentligen borde vi alla hard core fans få gå imorgon. Inte heller vill jag ge biljetterna till en vän utan JAG VILL VARA SJÄLVISK. JAG vill ha biljetterna så att JAG kan få se Rihanna, RiRi, Queen Barbados och allt annat hon går under.

Jag ska bara skriva. Rakt från hjärtat. Och inte för långt så att du pallar läsa haha =D

Jag och Rihannas musik går hand i hand. Hennes musik har varit en sån stor del av mitt liv. Alla som känner mig associerar henne med mig. Alla mina vänner och även ovänner (till och med vissa främlingar) vet att Carro=Rihanna.

När jag hör Rihanna sjunga är det som att hon sjunger bara för mig. Alla andra försvinner. Hennes mörka och unika röst berör mig ända in i benmärgen och ger mig rysningar. Och det är inte bara hennes röst. Hennes ord etsar sig fast i mitt huvud och min själ. De flesta uppskattar hennes danshits som man kan ha en egen fest till, men jag älskar henne inte bara för de, utan mest för de känslosamma och ärliga och arga låtar hon har. Det är där jag connectar med henne. Det är där jag vet att sorgen och ‘ärligheten finns och det är där jag blir hennes trognaste fan förevigt.

Jag var i ett destruktivt förhållande där jag visste att allt som hände mig var fel. Jag visste det, men jag kunde inte förmå mitt hjärta och mina känslor att förstå. Jag vet hur det är att älska någon som gör en illa och inte kunna släppa taget. Det fanns ingen jag kunde prata med och det kändes inte som att någon förstod. Alla behöver en kanal där man får ut allt och där man hittar peace of mind. Jag hittade min i Rihannas musik. Jag vet att hon förstår min sorg, min ilska och min kärlek.

För mig är inte bara Rihanna en förebild i form av att hon är en kvinna som går emot allt som folk vill att hon ska vara. HOn lever sitt liv på sina egna villkor. Det är så jag vill vara. Jag ser upp till henne, men mest uppskattar jag henne för det hon gjort för mig genom sin musik.

Som många andra “lyckades” jag få biljetter till konserten hon ställde in. Skulle även träffa henne backstage, men det blev inte av. Så Kenza välj inte mig för att jag har omatpetserat mitt rum med bilder på henne. Inte heller för att jag bara har Rihannalåtar på min iPhone eller för att jag älskar den här kvinnan så mycket att det gör ONT. Välj mig för att om jag får se henne imorgon Kenza, skulle det betyda ALLT! Jag kommer inte bara stå och dansa till hitsen, utan kommer att gråta till de fina låtar som betytt så mycket för mig.

Välj mig så att då hon står på scen imorgon på Berns så är det BARA JAG OCH HON I HELA VÄRLDEN!

/Carro aka Rihannas största fan i Sverige

JAG SPRINGER TILL DIG NU FÖR ATT HÄMTA BILJETTERNA OM DU VILL!

[email protected]

Reply
Helena

Finaste Kenza! Jag är 25 (PANIK!!) år gammal och har haft några omtumlande år. Jag dansar och har varit mycket på Cuba just pga dansen och musiken som jag brinner för, men ända sedan första gången jag var där och blev kär i Cuba lovade jag mig själv att INTE bli kär i någon där. Ja, det gick sådär med det löftet kan jag säga… Det hela slutade med att jag och min bästa killkompis jag någonsin haft blev kära i varandra.. Eftersom Cuba är som Cuba är så är det inte det lättaste att få leva tillsammans, så jag beslutade att försöka få hit honom.. Vi gifte oss på Cuba och ansökte om uppehållstillstånd här i Sverige.. För bara två veckor sen kom min finaste älskling ÄNTLIGEN hit till mig.. Och jag har fullt upp att hålla på att visa honom Sverige.. Det är inte det lättaste att få Sverige att se bra ut under en månad som denna..;) Speciellt inte när man inte simmar i guldpengar som farbror Joakim fon Anka! Till saken, han liksom jag är helt galen i Rihanna! Och det vore bara den bästa överaskningen och presenten någonsin att få ge honom! Och dessutom ett minne för livet..

Reply
S.M

heeeeelloooo!

Hejsan Kenza! Jag är en 24 årig tjej som ska upp till stockholm idag ( är göteborgare :) för att hälsa på min bästis i Stockholm.
Senast jag skulle åka till stockholm var för att se Jay-Z och Kanye West (födelsedagspresent) men det slutade med att min bror Navid låg och spydde på Clarion i Sthlm och kunde inte röra sig. Han hade fixat helt sjuka biljetter såklart också. Meeeeeeeen… Feg som jag är vågade jag inte gå på konserten själv( hur dum i huvudet är jag inte?!! ) … I vilket fall såg jag detta inlägget nu ( tio minuter innan ) och tänkte att jag kanske får en ny chans att få gå på en livsupplevelse till konsert i Sthlm ändå. Även om det helt klart var min egna feghet som stod i vägen senast …

Hoppas jag hann med :) Wiihoo! TACK ! / S.M

Reply
mariam

Jag dör !!!! Nej detta är inte sant. jag har alltid haft otur med hela vinst grejen jag har aldrig trott jag kan vinna men jag chansar endån pga riri något jag aldrig gjort innan . några anledningar till varför jag förtjänar att se mitt livs idol är för , jag för många år sedan sökte på något på google och kom in på din blogg pga att fok hade kommenterat en bild på din bara rygg.. sen dess har jag varit trogen läsare och följt din utveckling från att du hade ca 300 läsare. en annan anledning är för att jag är 22 år tvåbarnsmamma till en 2 åring och en nybliven 3 månaders. ja jag tänker lämna dom hos mormor och sätta mig i min bil från helsingborg med min man och köra tills imorgon bara för att se riri. jag vet inte vad jag mer ska säga.. kan inte hitta ord till de men jag ber och bönar på knän detta är mitt drömupplevelse . jag dör för henne. tack i förhand . Snabbt och slarvigt skrivet jag hade bara 10 min på min innan tävligen avslutas . lovelovelove

Reply
Mikaela Hermansson

Hej! Jag vill vinna just för att jag tycker att jag är värd det då jag alltid har deltagit i dina tävlingar men inte vunnit en enda gång, men jag testar igen och hoppas på det bästa! Det passar väldigt bra också då jag älskar Rihanna och hon är S J U K T grym på det hon gör så det hade vart coolt att få se henne live 1 gång i mitt liv. Jag 20 år och är bosatt i Stockholm och kan lätt hämta upp armbandet/biljetten när det behövs. Hoppas denna gång att jag har turen med mig! Jäkligt bra tävling det här! Fler såna! :) Kram

Reply
Amanda

Jag vet faktiskt inte riktigt varför just jag ska vinna men jag hade blivit heeelt överlycklig! Rihanna är helt GRYMT bra och jag skulle sett henne i stockholm sist men då blev jag väldigt sjuk och kunde inte åka. det hade varit så jävla COOLT att se henne och min helg hade varit räddad! kram

Reply
s.M

helloo :)

Hejsan Kenza! Jag är en 24 årig tjej som ska upp till stockholm idag ( är göteborgare :) för att hälsa på min bästis i Stockholm.
Senast jag skulle åka till stockholm var för att se Jay-Z och Kanye West (födelsedagspresent) men det slutade med att min bror Navid låg och spydde på Clarion i Sthlm och kunde inte röra sig. Han hade fixat helt sjuka biljetter såklart också. Meeeeeeeen… Feg som jag är vågade jag inte gå på konserten själv( hur dum i huvudet är jag inte?!! ) … I vilket fall såg jag detta inlägget nu ( tio minuter innan ) och tänkte att jag kanske får en ny chans att få gå på en livsupplevelse till konsert i Sthlm ändå. Även om det helt klart var min egna feghet som stod i vägen senast …

Hoppas jag hann med :) Wiihoo! TACK ! / S.M

Reply
dana

Skulle vara en grym möjlighet att få åka upp till stockholm och trffa Riri. Bara av att få se henne sjunga och digga till hennes nya låtar skulle vara en grym upplevelse. Sedan att få ta med min syster upp skulle vara ännu sjukare, en stor fan av rihanna. Skulle nog göra hennes månad ;)

Reply
Alexandra

jag skulle gärna vilja vinna detta då jag totalt älskar rihanna! Skulle vilja gå med min flickvän så att vi skulle kunna komma ut lite granna, att vi älskar hennes musik gör allt ännu bättre! Och ja, kan absolut hämta upp armbanden!

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag älskar rihanna, lyssnar på henne varje dag. Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna då min kompis fyller år på fredag! Hon är inte alltid den som har pengar och hon bokstavligen dör för henne. Så skulle verkligen vilja vara en fin vän och bjuda med henne till det här, hon skulle bli så tacksam och glad!

Reply
Lucy

Min kompis fyller år på fredag och de skulle vara den bästa presenten då hon dör för Riri och inte är här nästa sommar till hennes riktiga konsert!!

Reply
Diana

Hej Kenza!
Jag skulle så väldigt gärna åka till Stockholm för att se Rihanna och fira då jag fyller år nu på söndag, ta ett par drinkar och dansa halva natten :-) Jag har aldrig varit på en riktig konsert och är sällan ute då jag utbildat mig den senaste tiden. 22 år är kanske inte så mycket att fira men det skulle vara grymt att åka och se en artist som Rihanna första gången!

Jag har sällan tur i tävlingar men what a hell!

Reply
Bella

Jag har lyssnat på Rihannas musik sen hon slog igenom. Jag älskar henne helt enkelt och hennes musik går att lyssna på när som helst! Man kan vara glad, ledsen, arg eller vad som helst, hennes musik får en att må bättre :) Att få gå på hennes konsert skulle vara a dream came true ! <3

Reply
Challa

Snabba puckar är det bästa som finns! I förrgår fick jag ett telefonsamtal och igår var jag på intervju för ett jobb jag velat ha sen jag flyttade hit till Stockholm för två år sen. Nästan två timmar senare tog han min hand, log och hälsade mig välkommen till företaget. DET ska jag definitivt fira i helgen och VAD vore mer perfekt än Rihannas exklusiva konsert???

Inget tvivel om att jag skulle bjuda med min absolut bästa vän. Hon är ett (för) stort fan av Rihanna och stod längst fram i kön nere i Malmö när de fick höra att det inte blev någon konsert. Sen hade hon inte möjlighet att gå på konserten här hemma i Stockholm och lyssnade inte på hennes låtar i ren protest på jag vet inte hur länge.. Vill ge henne något alldeles extra i julklapp och VAD vore perfekt än Rihannas exklusiva konsert???

Reply
Amanda

Alltså…AAAAAHH jag vill vinna för att hon är så sjukt jävla cool, bäst och outstanding så det finns inte! Största inspirationen är hon!! Allt med henne är bara häftigt!! Det vore med andra ord INTE ALLS FEL ATT FÅ TILLBRINGA EN KVÄLL DÄR! Jag skulle ta med min bästabästavän som verkligen förtjänar det då hon är världens Rihanna fan precis som mig och då jag har haft alldeles för lite tid för henne den sista tiden och jag vil gottgöra det. För vad är viktigare än vänner?

Kram på dig! :)

Reply
Elin

HEJ KENZA! Vilken underbar tävling! Jag ÄLSKAR Rihanna! Många av hennes låtar är mina favoritlåtar som jag kan lyssna på om och om igen! Det skulle vara helt fantastiskt att få gå på denna konsert tillsammans med en kompis, något man aldrig skulle glömma! Kram på dig!!

Reply
Linn

Okej, motiveringar är verkligen inte min starka sida, men jag tänker så göra ett försök när vinsten är denna! Jag såg Rihanna på Peace & Love förra året och jag måste bara säga: vilken jävla show hon bjöd på! Att stå där tillsammans med 40 000 andra människor var heelt galet, men jag tror att den här spelningen kan bli ännu häftigare, just eftersom den är så exklusiv och “liten”. Att se en världsstjärna på en så liten spelning kan inte bli annat än awesome! :)Om jag vinner så lovar jag dig att jag kan hämta ut biljetterna imorgon eftermiddag eller när som helst när det behövs göras!! Spelningen skulle bli en perfekt paus i mina studier (pluggar till sjuksyrra och har sjukt mycket plugg just nu, eftersom jag läser en av programmets tuffaste kurser just nu) och jag vet en vän som skulle bli sjukt glad om hon fick följa med!! :)

Reply
Katherine Vera Olave

Hej Kenza! Vet inte vad jag kan skriva för att övertyga dig och bli den utvalde med tanke på att du har 1600 kommentarer, lite svårt att sticka ut liksom hehe.

Kan skriva precis som många andra att jag aldrig vart på någon konsert, vilket är sant. Jag är 18 år de flesta vid den här åldern har väl vart på någon konsert? Skulle gå på min första i februari, då Usher skulle kommma till Sverige men sen ställde han in den.. vilket sög :(

Är ett stort fan av Rihanna hon är så jäkla snygg men hon har även de bästa låtarna!! Går runt och sjunger de hela tiden haha. Skulle vara jätte kul ifall jag kunde vinna och ta med en kompis, vilken kväll det skulle bli!! Årets höjdpunkt! Hoppas du väljer mig! :D kram Katherine

Reply
Madeleine Rinne

Har varit med om oerhört mycket motgångar under senaste året och har haft ett enormt stöd av min bästa vän!
Jag skulle vilja kunna ge något som detta till henne som ett tack för att hon ställt upp för mig i alla lägen.

Reply
Carina

Det här är exakt vad min syster skulle döda för! Hon är ett riktigt Rihanna fan med affischer över hela väggen, på kläder, ipod skal osv. listan är lång! Presenten skulle göra henne glad för resten av livet! Jag är själv inte 18år än, men jag skulle bli så himla glad om jag vann 2 biljetter till hennes spelning till min syster och någon av hennes kompisar. Att se henne lycklig gör mig lycklig!! :)

Reply
Sewit

Ooh jag skulle jätte gärna vilja ta med min bästa kompis som fyller år på fredag, vi är 18år gamla och båda Rihanna fans! :) min bästa kompis hat alltid vilja se rihanna live och blev väldigt ledsen då hon ställde in sin konsert i Stockholm. Jag skulle hoppas att du valde mig så att jag skulle få överraska min bästa vän på hennes dag. :)

Reply
Sanna

:-):-):-) :-):-):-):-):-) :-)

Såhär glad blev jag när jag fick se denna tävling. Mitt inlägg kommer lite sent. Men jag måste bara säga att detta är min dröm!

Jag har aldrig varit på någon konsert förrut.
Går sista året på Samhäll ekonomi så allt jag gör för tillfället är att plugga, detta skulle vara ett jätte bra tillfälle att få vila lite ifrån vad allt med plugg heter.

Kramiz

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Reply
Sewit

Ooh skulle jätte gärna vilja gå på rihannas konsert! Min bästa kompis fyller år på fredag och hennes favorit artist är Rihanna!! Hon har aldrig sätt Rihanna live och blev väldigt besviken då Rihanna ställde in sin konsert i Sthlm. Jag hoppas att jag skulle få överraska min vän på hennes dag med hennes favorit artist!! :)

Reply
Elin

Hej Kenza!! Jag skulle vilja bjuda min bästavän som fullkomligt ÄLSKAR Rihanna, hon har aldrig sett henne live och jag skulle vilja ge henne chansen i sommar!! Vi båda kommer vara 19 år då!!! Kram!! :D

Reply
Diana

HEJ KENZA! Jag vill jätte gärna vinna denna tävlingen för att hur häftigt är de inte att kunna se två av sina största idoler på en och samma plats!? plus att man får vara med om en spontan rolig resa med sin bästa vän. De är ett minne för livet och kommer absolut finnas i mitt fotoalbum. Jag har aldrig varit i stockholm innan skämms verkligen för att säga de men har aldrig haft något att göra där direkt. Jag skulle verkligen bli super glad om ja skulle få chansen att få träffa dig Kenza men även världens bästa kvinnliga artist enligt mig! Ni är båda är två stora insperationer <3 Så vill du göra mig och min bästa kompis dream come true och att ja äntligen kan säga ja varit i stockholm utse mig till vinnare ;) // 21 Årig Tjej Från Halmstad :D:D

Reply
rebecca

Jag och en kompis skulle gå på rihanna nu senast när hon var i sverige men då när vi stog där i globen så sa de att hon var sjuk så blev att åka hem utan att sett henne så skulle va kul att få chans att se henne nu!

Reply
;)

Jäklar, va? 1060 kommentarer???? Jösses Josephine ändå! (ska inte delta i tävlingen dock)!!!!!

Reply
Aland

Fuck säger jag bara !

Hade jag haft internet igår så hade jag läst din blogg och då hade jag kunnat skrivit hur mycket jag älskar Rihanna ! Jag skulle kunna skicka en video till din mail. Jag är verkligen en RihannaNavy. Jag har skaffat en Instagram som heter navyfenty som bara är om henne. 2011 i novermber hade jag fått hennes biljett som prensent och jag hade taggat i ett helt år. Sedan när vi står i Globen, så fick vi höra att Rihanna var sjuk. Det var seriöst värsta kvällen i mitt liv. Jag vart så jävla ledsen. Men som tur va så gick jag på PAL!!!!! Jag var där och köade på lördagen från kl 10.30-00.45 då hon va försenad. Jag va så jävla nervös och trodde att hon skulle ställa in den för hennes Mormor dog.

Fattar du hur glad jag hade blivit om jag hade kunnat skicka detta tidigare?
Jag är så jävla ledsen. Seriöst jag följer Rihanna dagligen, på bloggar, facebook instagram och även ultimarerihanna.
Jag försöker förklara hur mycket jag verkligen älskar henne. Hennes musik hela hon<3 RIHANNA IN MY DNA.

Jag önska att jag läste detta i tid! Jag hade skickat massa bevis på att jag verkligen älskar henne och hennes musik.

Aland

Reply
Aland

Fuck säger jag bara !

Hade jag haft internet igår så hade jag läst din blogg och då hade jag kunnat skrivit hur mycket jag älskar Rihanna ! Jag skulle kunna skicka en video till din mail. Jag är verkligen en RihannaNavy. Jag har skaffat en Instagram som heter navyfenty som bara är om henne. 2011 i novermber hade jag fått hennes biljett som prensent och jag hade taggat i ett helt år. Sedan när vi står i Globen, så fick vi höra att Rihanna var sjuk. Det var seriöst värsta kvällen i mitt liv. Jag vart så jävla ledsen. Men som tur va så gick jag på PAL!!!!! Jag var där och köade på lördagen från kl 10.30-00.45 då hon va försenad. Jag va så jävla nervös och trodde att hon skulle ställa in den för hennes Mormor dog.

Fattar du hur glad jag hade blivit om jag hade kunnat skicka detta tidigare?
Jag är så jävla ledsen. Seriöst jag följer Rihanna dagligen, på bloggar, facebook instagram och även ultimarerihanna.
Jag försöker förklara hur mycket jag verkligen älskar henne. Hennes musik hela hon<3 RIHANNA IN MY DNA.

Jag önska att jag läste detta i tid! Jag hade skickat massa bevis på att jag verkligen älskar henne och hennes musik.

Aland

Reply
Aland

Hej

Hade jag haft internet igår så hade jag läst din blogg och då hade jag kunnat skrivit hur mycket jag älskar Rihanna ! Jag skulle kunna skicka en video till din mail. Jag är verkligen en RihannaNavy. Jag har skaffat en Instagram som heter navyfenty som bara är om henne. 2011 i novermber hade jag fått hennes biljett som prensent och jag hade taggat i ett helt år. Sedan när vi står i Globen, så fick vi höra att Rihanna var sjuk. Det var seriöst värsta kvällen i mitt liv. Jag vart så jävla ledsen. Men som tur va så gick jag på PAL!!!!! Jag var där och köade på lördagen från kl 10.30-00.45 då hon va försenad. Jag va så jävla nervös och trodde att hon skulle ställa in den för hennes Mormor dog.

Fattar du hur glad jag hade blivit om jag hade kunnat skicka detta tidigare?
Jag är så jävla ledsen. Seriöst jag följer Rihanna dagligen, på bloggar, facebook instagram och även ultimarerihanna.
Jag försöker förklara hur mycket jag verkligen älskar henne. Hennes musik hela hon<3 RIHANNA IN MY DNA.

Jag önska att jag läste detta i tid! Jag hade skickat massa bevis på att jag verkligen älskar henne och hennes musik.

Aland
<3

Reply
aland

Kenza, hoppas att du har läst det jag skrev, Jag är 18 år glömde säga det <3

Reply
Tomas

Häftigt med en sån här tävling och vad kul att du har blivit inbjuden o med extra biljetter dessutom!
Detta året skulle jag o min familj gå på rihannas konsert i malmö, vilket aldrig blev av. Men saken är att jag var riktigt laddad inför konserten, samtidigt nervös. Rihanna har alltid varit stor för mig och älskar hennes musik. Den dagen skulle varit ett minne för livet, men detta låter till och med bättre! Som sagt beundrar henne och att få ta med någon annan och även göra så att den också får ett minne för livet, det skulle varit bäst.
[email protected]

Reply
Malin Börjesson

Hej Kenza! Jag har alltid lyssnat på Rihanna väldigt mycket , och förra året skulle jag,min bästavän och våra mammor äntligen se henne, vi hade väntat i flera månader och jag lovar, det skulle bli den bästa dagen i livet, rihanna lixom?! MEN konserten blev inställd och jag och min kompis blev så jäkla besvikna, vi åkte i flera timmar med tåg och massor. Varje gång vi hör en låt av henne så tänker vi såklart på det. MEN det hade vart sååå härligt att få detta och jag skulle överraskat min kompis med att vi vann om det skulle bli så, hon skulle nog gråta av lycka!

Ha det bra! / Malin , 14 från varberg. <3

Reply
Matilda

okej, jag är inte 18 år (17….) och tävlingen är avslutad, men jag ÄLSKAR Rihanna, hon är så sjukt bra! Ska lätt köpa biljetter till hennes konsert i sommar, omg!

Reply
Malin Börjesson

Hej Kenza! Jag och min bästavän skulle för ett årsedan se Rihanna, våran favorit då såklart .. vi hade väntat i flera månader och när dagen väl var där så åkte vi tåg i flera timmar och vi var så oerhört glada, det skulle bli den bästa dagen. MEN ungefär 30 minuter innan konserten började så blev den inställd. Och varje gång vi hör en låt av henne , så tänker vi på det och det vill vi inte eftersom det blir som en dålig sak, det ska vara en bra sak eftersom vi gillar henne så! och det skulle vart otroligt kul att se henne eftersom vi verkligen ville det! skulle överraskat min vän om jag vann! Jag vill bara tacka på förhan för att du ger oss en chans :)

kramar<3 / malin , 14 från varberg!

Reply
sharon

Hej! jag är ett väldigt stort fan av rihanna jag älskar henne över hela mitt hjärta hon är bara bäst och jag tycker att jag borde vinna biljetterna för att jag har aldrig varit å en konsert så det här kan bli min första ifall jag vinner.

Reply
Sanna

Enkelt och kortfattat. Rihanna är MUSIK. Att få uppleva henne på en exklusiv spelning på Berns och inte på en stor Arena, gör att jag har fått tagit del av nutidens mest inspirerande och trendsättande människa på nära håll.

Reply
Sanna

Enkelt och kortfattat. Rihanna är MUSIK! Att få uppleva henne på en exklusiv spelning på Berns och inte på en Arena, gör att jag har fått en liten bit av nutidens mest inspirerande och trendsättande människa.

Reply
Yohanna

Hej kenza, du skulle vara helt underbar om du bara kunde ta några sekunder till att ta bort min motivering. Ångrar det jag skrev! Tänkte inte på att det skulle vara synligt för alla(lite personligt). Kommentaren skrevs (här): 2012-11-14 @ 22:49:16 . TAACK!<3

Reply
Yohanna

Kenza, kan du snälla snälla, ta bort denna kommentar som postades; 2012-11-14 @ 22:49:16 ….snälla!

Reply
Linnéa

Den 2 November 2011 skulle jag ha gått på Rihannas Loud Tour turné i Stockholm, Globen. Jag hade köpt biljetterna flera månader innan och när jag fick veta att hon skulle komma hit med sin turné då blev jag helt överlycklig och till mig. Äntligen skulle jag få se min stora, stora idol Rihanna live.
När väl dagen kom blev jag helt lyrisk och kunde knappt stå still. Äntligen var dagen här, äntligen.
När jag väl var inne i Globen fick jag beskedet att konserten hade blivit inställd och det inte skulle ske någon ersättningskonsert. Jag blev helt tagen och förkrossad. Jag gick iväg från Globen med tårar och ett ledsamt hjärta.
För mer än ett år sedan idag skulle konserten ha skett och nu skulle en ny mini turné ske för hennes nya album. När jag såg att en av städerna var Stockholm blev mitt mod och jag gladare och det var så jäkla coolt att hon hade valt Stockholm som en av dom 7 städerna. Och som en daglig läsare av din blogg Kenza så jag att man kunde vinna biljetter till Rihannas 777 tour. Eftersom man inte kunde köpa biljetterna till denna turné och det var en privat spelning så blev jag så himla glad att det fanns en chans att se den spelning och det vore så coolt att gå på en mer privat spelning också med Rihanna i samband med hennes nya album.
Så jag skulle mer än sååå gärna vilja vinna biljetterna till mig och min kompis. Vi både älskar Rihanna och har följt hennes resa från början till nu och vi är stolta fans av henne. Det skulle betyda så mycket för mig att vinna biljetterna. Do or die nästan haha. Vi älskar Rihanna ocg vi älskar din blogg och det skulle vara så nice att träffa och “gå med dig” på Rihannas spelning. Se 2 idoler live. Dig och Rihanna.

Tack för förhand. Hoppas verkligen, verkligen på det bästa. Tack Kenza för detta erbjudande. / Linnéa 15 år från Sundbyberg. [email protected]

Reply
Linnéa

Försättning från min förra kommentar ~
Åh. Tävlingen var redan avslutad. Krossade dröm. Tack för erbjudandet ändå Kenza. ♥ // Linnéa 15, Sundbyberg, 10 min från Sthlm [email protected]

Reply
Sara

Hmm motivering motivering. Vad gör mig till ett bättre urval än alla andra sjukt! bra motiveringar/människor.
Inget egentligen, men det skulle vara en sjuk! Upplevelse att få stå där. Se henne sjunga. Med inlevelsen och det magiska man faktiskt upplever på konserer. Höra alla låtar man har minnen till – att få uppleva en dröm?!
Hon fick mig att le a real smile under en mörk tid i mitt liv. Shine bright like a diamond – för/till er alla
/ Sara – med kärlek

Reply
amanda edstrand

Trotts många motgångar i livet är jag så otroligt lycklig, och uppskattar varje dag som om det vore den sista. Inget är mer värdefullt än kämparglöd och att hela tiden utmana sig själv. Väljer du mig Kenza så ger du mig lycka som jag kan leva på ett väldigt bra tag framöver! Älskar Rihanna och är 20 år.

Kramar till en helt underbar tjej!

Reply
N

Hej,

Jag tänkte länge om jag skulle skriva det här eller inte för det är väldigt personligt. Jag och min syster är extremt nära varandra. Vi har cancer i vår släkt och familj och vi fick nyligen reda på att min syster hittade en knöl under armen. Det var sjukt påfrestande för hela familjen och det var en jobbig period. Nu har vi lyckligtvis fått veta att det var en godartad tumör och att hon mår bra. Båda vi är superfan av Rihanna och har följt henne sen början av karriären. Det skulle betyda allt att få ge min syster en biljett till konserten.

Tack för din tid,
N

Reply
Amanda

Det vore en dröm att få se självaste Rihanna, the queen of R´n´B, och det bästa är jue, att få ta med en vän som man får uppleva the greatest night of ur life with!<3
*Hoppas*

Reply
Liberta

Antar att du fått flera 1000 kommentarer men det hindrar inte mig från att vara med och försöka vinna. För att kunna övertyga dig (eller vem det nu är som väljer vinnaren) så antar jag att man måste skriva något riktigt grymt och övertygande. Jag ska iallafall försöka vara ärlig. Att vinna dessa biljetter skulle betyda hela världen för mig. Jag har en plan! ;) Jag har avgudat Rihanna och hennes musik sedan låten Pon de replay. Det finns inte en enda låt jag inte älskar och jag kan varenda text. Förra året så skulle jag och min stora syster äntligen få se vår stora favorit stjärna live. Jag minns det som igår. Vi satte oss på tåget ner till malmö, glada ich förväntansfulla. Vi stod och köade hela dagen & stog längst fram. 10 minuter innan insläppet kommer en vakt ut till oss och säger att Rihanna ställer in sin konsert och at vi skulle sprida det vidare. Jag minns blicken jag fick utav min syster, hennes ögon fylldes med tårar. Men back to my plan. Min syster är mitt allt & även fast det är svårt att inse detta så är det så att hon växer upp. Hon förlovar sig om en månad och flyttar till malmö alltså 300 km från mig. Hur ska jag klara mig? Så största anledningen till varför jag vill vinna dessa biljetter är för att ja vill överraska min syster. Jag vill avsluta vårat kapitel på ett bra sätt innan hon beger sig in i “vuxen livet” for real! För undra när vi kommer kunna spedera tid med varandra som vi gör nu igen?

Reply
Amal

Säljer en rihanna biljett billigt!!!! Kika aminalihassan eller messa 0765594408 :D!!!!!!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*