• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Josefin

Hej Kenza!
Min bästa vän är ett riktigt stort Rihanna fan, och det skulle vara så otroligt kul att få bjuda med henne på detta. Hon har stöttat mig under ett väldigt jobbigt år och det skulle vara så kul att få kunna bjuda tillbaka på något sätt!

Reply
Donna

Synd bara att man inte är 18 år än.. Men visst är det ingen åldergräns på konserten den 22a juli? Hade ingen aning att hon kommer hit 2013 :D

Reply
Louise Jansson

Åker från Dalarna till Stockholm på fredag för att hälsa på familjen! Vore såååå GRYMT att få gå på Rihannas spelning!! Hämtar definitivt upp armbanden! Name the time and place ;)
//[email protected]

Reply
Esma

Jag är 26 år och har aldrig varit på konsert. Varje gång någon känd kommer så hinner man inte köpa biljetterna då det nästan jämnt är överbelastad, sen tar biljetterna slut och säljs skitdyra på nätet:( och VARJE gång så säger man att nästa gång DÅ JÄVLAR!! Men icke! Dessutom ÄLSKAR jag Rihanna, hon är så jävla cool:)

Reply
Rebecka

Åååh! Jag skulle så gärna vilja gå, hon är min absoluta idol och det vore hur häftigt som helst att se henne live!! Jag vet inte vad jag ska skriva för att du ska välja just mig, men det skulle verkligen förgylla min helg. Har lovat min tjejkompis att vi ska ut och ha en riktig go-bananas kväll, och detta skulle VERKLIGEN bidra till det! :)
Tack för en bra blogg! Puss R

Reply
Elvira & Romis

Hej kenza siffraon 7 har en stor betydelse för mig och min pojkvän.

Han är född den 7 juli (7 månaden ) hans ena lille bror och han har 7 år emellan sig.

vårat tur nummer är 7

jag har bott på nr 7 hela mitt liv

även jag är född i juli

vi blev tillsammans den 7e

och vi hoppas såklart få 7 barn haha nä skojja men det sulle vara heeeelt fantastiskt att få gå på detta då vi inte sätts på 7 + 7 dagar. Och jag studerar i en annan stad så vi har bara helgerna tillsammans.

Tack för en fin bogg!

Reply
Ebba Wirdby

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag är ett stort fan av Rihanna! Jag skulle egentligen sett henne i november förra året men hade inga biljetter. Så nu när man kan få ännu en chans så måste man ju ta den. Jag skulle bli hur glad som helst, som såklart alla andra, om jag vann. Håller tummarna! kram

Reply
Lidya hagos

JAG ÄLSKAR KVINNAN! SÅ SJUKT DUKTIG OCH SÅ SJUKT SNYGG JAG DÖR! SKULLE SÅ GÄRNA VILJA SE HENNE <3

Reply
Minna

Hej Kenza, älskar verkligen din blogg! Undrade om du skulle kunna svara på dessa frågorna??

1: Hur har du tid att ta dina outfitbilder??

2: Hur gör du såna “lockar” i håret. Du vet så lite vågigt!?

Okej, skulle vara jätte kul om du ville svara!
Ha det bra!<3

Puss, Minna<3

Reply
Ebba Wirdby

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag är ett stort fan av Rihanna! Jag skulle egentligen sett henne i november förra året men hade inga biljetter. Så nu när man kan få ännu en chans så måste man ju ta den. Jag skulle bli hur glad som helst, som såklart alla andra, om jag vann. Håller tummarna! kram

Reply
Neta

Hej Kenza:) jag skulle vara riktigt tacksam om jag var den som vann biljetten då jag en gång köpt biljett till hennes koncert i Malmö som hon ställde in då hon var sjuk, blev riktigt ledsen då jag väntat i 6 mån på att få se henne o sen några minuter innan insläppet får man ett meddelande att hon var sjuk:(

Hope it’ll be meeeee:)

Kramar//Neta

Reply
Olivia

Självklart svar: För att Rihanna ÄGER!!!!!!!! Det är därför jag så jättegärna vill ha biljetten också :)

Reply
Beatrice

Jag skulle vilja vinna då jag fyller 20 den 26/11.
Dock så jobbar jag varje helg runt min födelsedag så kan inte firas då jag jobbar på krogen och är upptagen varje fre och lö!

Då jag är ledig denna helg så vore det underbart att få fira den “tillsammans” med dig och Rihanna! :D

[email protected]

Reply
Linn

Åh fyfan vad kul! Jag tycker Rihanna är den bästa kvinnliga sångaren någonsin, det finns ingen som har SÅ många bra låtar som hon från en ocj samma artist, hon har en sån häftig och egen stil. Vore verkligen en dröm att få se henne live :D

Reply
Lena

Heej Kenza! Älskar din blogg och jag tycker du verkar vara helt underbar som person! Jag skulle bli så lycklig om jag fick vinna biljetterna! Som student är det svårt att unna sig något extra i den ibland ganska tråkiga plugg vardagen så att få avsluta en hård pluggvecka som denna med en konsert med Rihanna skulle inte bli bättre! Hoppas på att vinna!
Kramar

Reply
Meddy

Åh herregud, kan inte fatta att det är sant! Att ens ha möjligheten att kunna gå på hennes 777 tour är helt otroligt! Försöker komma på en relevant och vettig motivering men det enda jag kan skriva är att jag VERKLIGEN är ett stort fan av henne och att det skulle vara bland det häftigaste i mitt liv att få se henne (+ höra henne sjunga nya låtar ur Unapologetic). Jag hoppas att du av det lilla jag skrivit väljer mig så att jag och min bästis kan få världens häftigaste upplevelse!!

Reply
Jessica

Hejsan Kenza!!!

Jag vill väldigt gärna vinna detta för att kunna ge till min lillasyster som verkligen behöver peppas upp just nu. Hon söker jobb efter jobb efter jobb och får hela tiden Nej tack! som svar.

Hon skulle verkligen behöva få en kväll där hon kan koppla av och få tänka på annat. Och vad skulle då vara bättre än att få lyssna på fantastiska Rihanna som självklart är en utav de allra största och bästa inom musikvärlden.

Hoppas nu på lite lycka och tur åt mitt håll så jag kan glädja min lillasyster och självklart så har vi båda åldern inne för detta event.

//Jessica

Reply
Mathilda

– Jag älskar Rihanna och ett stort plus i kanten är att det vore så jäkla coolt att få träffa dig!

Dessutom ska en kompis till mig (hon sjunger Rihannas låter hela tiden) som vann biljetter på Rix FM gå och vi skulle ha så sjukt roligt tillsammans! Hon har precis fyllt arton och vi har inte hunnit dra ut och fira henne ännu och vilket sätt vore bättre än att göra det samtidigt som vi ser Rihanna live??! Jag kan i alla fall inte komma på något!

Jag är arton år och kan med hundra procents säkerhet hämta biljetterna på fredag!

Åh hoppas!

Reply
Ida

Jag skulle så gärna vilja gå på denna spelning. Jag älskar Rihanna och hennes musik, och jag kommer förmodligen inte få chansen att köpa biljett till hennes konsert på måndag, eftersom jag jobbar! Jag har precis slutat skolan och jag kämpar på med mitt jobb, men varje helg är jag alldeles för trött för att hitta på något kul! Detta skulle verkligen få mig att se fram emot något riktigt roligt och få den extra energin att göra något kul som jag verkligen skulle vilja!

Kramar Ida

Reply
Ann B

En av mina absolut bästa vänner har fyllt år och även om jag hade en köpt en present till henne så är detta den ultimata presenten till henne då hon ÄLSKAR Rihanna! Det skulle göra så oerhört mycket om jag vann biljetterna och sen kunde gå på denna exklusiva spelning tillsammans med henne!

Reply
Mikaela Andric

VA!!!!!!! Men ååååh guuud vad jag skulle vilja gååååå :( skulle VERKLIGEN behövas just nu, som ett litet ljus i den vad som känns oäääändligt långa tunneln som kallas hösttermin. Kanske kan man bli lite peppad till att kämpa på då. Men all glädje till den som vinner det här, vilken grej!!

Kram

Reply
sanne

Hej. Jag har precis flyttat upp hit till Stockholm, har precis gått en intensivutbildning och har inte haft tid att göra någonting kul och sen för att jag inte direkt har haft råd att göra någonting.
Det skulle vara roligt att få gå på giget och lyssna på Rihannas nya platta. Hennes musik berör mig mycket. Ingen annan artist berör mig och kan ge mig sådan gåshud som hon gör.
Det skulle vara trevligt att få hitta på något åka in till city och uppleva en trevlig kväll.

MVH.

Reply
Nina

Bästa tävlingen vare ja!
Åh jag vill verkligen vinna för min bästa kompis skull. Hon ÄLSKAR Rihanna mer än något annat, utan att överdriva. Jag antar att hon kommer vara med och tävla här men jag tänkte att jag också kunde vara med så att chansen blev större (haha fortfarande pytteliten dock.) att vinna.

Hon smsade mig så fort hon såg din video och hon har bombat mig med sms om dig och Rihanna sen dess. Roligt jag vet ;). Jag hoppas verkligen att jag eller hon vinner för det skulle verkligen göra henne överlycklig! (mig också förstås!)
KRAM!

Reply
L

Hej!

Idag pratade min vän om hur gärna hon skulle vilja gå på den här konserten. Hon hoppade lite på stället av entusiasm när hon pratade om hur häftigt det skulle vara, eftersom att hon har lyssnat på Rihanna under flera år och verkligen är ett fan. Efter en stund blev hon dock lite ledsen, när hon insåg hur små chanserna är till att få en biljett… Hon var verkligen uppriktigt ledsen över det. Om jag vann skulle jag ta med min vän på fredag, och ge henne den livsupplevelse som hon verkligen är värd. Hon är en otroligt fin och underbar vän på alla sätt och att få ge detta till henne vore så himla roligt, det skulle vara en glädje vi kunde leva på länge länge. Tänk bara att få se hennes reaktion när jag berättar vad jag fixat, åh, hon skulle bli SÅ glad! Jag hoppas verkligen att jag vinner, för hennes skull.

Reply
Henrietta Dahlqvist

OK, nu måste jag säga så massor tack för denna chans!!!! jag är alltså från finland, och har JUST FYLLT 18!!! jag har alltid alltid alltid villa se rihanna, seriöst, men min vän är ännu större fan. hon hade gått med i en tävling, och kom till mig gråtande att hon inte vann biljetterna, hon tyckte hon var så dålig att hon inte kunde föra mig på rihannas konser :(
så kenza, ja ber dig snälla, jag och min vän, som seriöst rihannas största fans, låt oss komma med, jag skulle dö lyckligt om jag skulle få experience något så jävla ass coolt!!!!!!! tack redan nu massor för den här chansen, älskar dig massor, och jag hoppas vi kan göra min vän hundraglad!!! puss
[email protected] =)
-etta, esbo finland

Reply
Lina

Åh åh åh!

Min sambo och jag firar tre år tillsammans och vi båda älskar Rihanna. Att få överraska honom med biljetter till spelningen på Berns skulle göra oss båda skakis.

Jag har aldrig tur i tävlingar, jag fick kärleken. Men det skulle vara fint att få ge kärleken lite tur i just den här tävlingen :)

Reply
Maria Baytar

Jag är nyinflyttad i Stockholm och har aldrig haft tillfälle att “gå ut” i stan än. Hur LEGENDARY vore det inte om min första utekväll i Sthlm innehöll en exklusiv spelning med Rihanna?!!!!

Reply
Caroline

Hej Kenza, jag måste ta chansen att tävla!

Jag har aldrig, då menar jag ALDRIG varit på en konsert i hela mitt liv, å då är jag ändå 25 år.
Och chanserna att kunna göra det nu när jag har en tvåårig son, är inte större direkt. Vi har inte den ekonomin att kunna lägga pengar på en konsert, eller vi prioriterar annat helt enkelt. Därför skulle det betyda sååå otroligt mycket att få gå på denna spelning på Berns, inte nog med att jag kanske får träffa dig, jag har följt dig sen du började blogga..att även få se Rihanna, that´s insane!!

Håller tummar å tår!
Kram!

Reply
Sara

Förutom att jag är världens största fan och aldrig har sett Rihanna live, så skulle det här vara världens bästa present att ge min älskade syster som kommer till Stockholm på fredag för att hälsa på. Hon, liksom jag, skulle kunna döda för att se denna fantastiska kvinna live, haha!

Reply
Julia Åberg

Skit att man måste vara 18!! Jag är ju Rihannas största fan! JAg har älskat henne i typ 100 år! SKIT OCKSÅ!!!:( :( :( :( :( :(

Reply
Malin

Jag är HELT SÄKER på att jag kan komma och det här är en DRÖM som skulle vara obeskrivlig! Jag AVGUDAR Rihanna, hon är så sjukt cool och badass med en underbar röst. Har aldrig vunnit nått förr och det rör mig inte i ryggen, men det här är verkligen någonting jag skulle kunna döda för! (Ok, inte döda men du fattar) Vill dansa natten lång till hennes fantastiska musik, det skulle verkligen vara en upplevelse man sent glömmer i livet!

Min mail: [email protected]

Reply
Frida

Hej Kenza :)
Jag skulle så sjuuukt gärna vilja vinna de här biljetterna så att jag kan få ta med mig min bästa vän ( vi båda DIGGAR Rihanna )som haft det väldigt tufft det senaste! Vi skulle gått på hennes konsert förra gången hon var i Sverige, men då ställdes det ju in.. :( Det skulle göra göra mitt år och min kompis skulle nog inte kunna bli annat än glad!!
Jag kan befinna mig i stan när som helst på fredag (jobbar på centralen)!
Jag håller tummarna för mig själv! haha!
Puss / Frida

Reply
Emmie Söderström

För att livet för tillfället är väldigt tungt och för att jag den senaste tiden har försummat mig själv. Jag behöver göra något roligt, och som student är det svårt att ha tid och råd att göra saker för sig själv.
Vore skönt att för en kväll få släppa allt annat och bara få göra något jävligt kul.

Reply
Sarah

Jag fullkomligt älskar Rihanna. För mig är hon en stor inspirationskälla och hennes stil och attityd är så cool! Jag har en stor tenta på torsdag så för mig hade detta varit den perfekta efter-tentan-presenten någonsin :D

Reply
Isabella Johansson

Hej! Jag vill vinna denna tävling för jag frågade efter biljetter igår av hans som har hand om hela grejen men han hade inga platser kvar! :( Plus att jag tycker om henne så mycket att jag har samma shhh… Gaddning på fingret.
Med vänlig hälsning, isabelle

Reply
Emelie

Hej! Jag skulle vilja gå så jag får bjuda en av mina bästa vänner till att se hennes favoritartist i hela världen. Vi är 23 och 24 och har båda barn, älskar och skriver musik och behöver få komma ut och få lite inspiration och kul! Vore årets händelse! kram Emelie ([email protected])

Reply
Midia Saleh

Jag skulle DÖ om jag vann de här biljetterna! Rihanna har varit min största idol sen hon slog igenom 2005!! Jag älskar att lyssna på hennes musik när jag är glad, ledsen, arg, lycklig ja helt enkelt vid alla tillfällen! Min bästa vän är lika galen i Rihanna som jag är och om jag vann så skulle jag ta med mig henne. Just för att hon förtjänar det efter alla dessa år vi känt varandra och hur mycket vi gått igenom tillsammans och alltid funnits där. Hon är en riktig diamant och jag vill göra något för henne! Skulle kännas så fantastiskt att kunna dyka upp utanför hennes dörr på fredag och ba “Hej bästis, på med smink och kläder, vi ska se Rihanna” och sen visa biljetterna och få höra hennes gallskrik. Jag kunde heller inte se henne när hon var i Sverige senast på grund av taskig ekonomi, är man student så är man liksom, haha. Så jag hoppas verkligen att jag vinner och får se henne live!

Kram :)

Reply
Adriana

Ååååh jag måste vinna det här!! Min kära bästa vän som jag känt sedan grundskolan bara ÄLSKAR RIHANNA!!! Hon fyller år i början av december och det här skulle varit den bästa (lite tidiga) presenten till henne!! (Det börjar bli svårt att slå alla tidigare födelsedagspresenter.) Vi båda skulle bli överlyckliga!!!

Reply
elin

hej jag skulle vilja vinna för jag har missat biljetterna varje gång hon har vart här + att jag aldrig har varit i Stockholm så jag skulle vilja vinna =)

Reply
Ida Söreklint

Varför jag ska vinna? 1. Min inbjudan måste kommit bort på posten! 2. Rihanna är bäst! 3. Mitt i tentaperiod och behöver världens bästa break!

Reply
Rebecka

Hej Kenza :)
Vilken jätterolig tävling!

Jag vill jättegärna vinna, inte bara för att jag älskar Rihanna utan för att jag aldrig någonsin varit på en konsert. Vilket är en utav mina högsta drömmar! Samt att när Rihanna senast var i sverige så ställde konseren som jag skulle gå på in. Vilket var jättetråkigt. Jag skulle även vilja vinna då en utav mina bästa kompisar ligger på sjukhus och har inte kunnat tänka på något annat än henne de senaste dagarna, hon är ett riktigt stort Rihanna fan, fast än hon inte kan följa med så kan jag vara där och berätta för henne hur grymt det var (om jag nu skulle vinna). Det skulle betyda så mycket för oss.

Många kramar

Reply
Tina Vasiliou

Sedan Rihannas första låt släpptes har hon varit min största idol. Jag fullkomligt älskar hennes musik. Problemet är att jag studerar på heltid på Universitetet, och min budget varje månad är ganska så tajt. Jag har gått igenom och svår tid de senaste månaderna och jag vill inget hellre än att få ta på mig en snygg klänning och ha kul med min närmsta tjejkompis. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig och att jag därför skulle vinna denna tävling (har för övrigt aldrig vunnit något tidigare), men jag vill att du ska veta att jag skulle bli så himla glad om jag fick se Rihanna live och bara få tillbaka glädjen i mitt liv. Så jag ger det ett försök :)

Reply
N

Hej, min bror är jätte kär i en tjej som ska dit imorgon och han vill visa att han också är en IT kille för att få henne så jag skulle ta med min bror så han kan bjuda hans största kärlek på en drink och vem vet, kanske är det dom som blir för evigt kära!

Reply
Josefine

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

Jag är en tjej på 18 som ÄLSKAR musik, och musik det är någonting jag verkligen lever för, det är någonting som får min vardag att funka bland all kaos som pågår i denna hektiska värld.
Rihanna är en av de få kvinnor som jag har som inspirationskälla och som jag ser upp till – hon är den som har fått mitt självförtroende stiga tack vare hennes musik och hon själv är en allmänt rent ut sagt EN COOL kvinna.

varför jag tycker att jag ska få en biljett är för att jag har aldrig varit på en konsert förut och får alltid höra av min mor hur roligt hon hade det som ung och gick på konsert så det skulle vara jätte kul att få kunna ta del av den känslan. MEN bästa skulle vara att få chansen att äntligen få se och höra min inspirationskälla live!

Reply
Jessica

Hej Kenza!

Jag skulle gärna vilja gå för jag diggar Rihanna som fan, hon har de grymmaste hitsen och man kan relaterade mycket både gott och ont till hennes låtar. Jag skulle också vilja gå för att få bjuda med min tjejkompis som gick på konserten som blev inställd i sista sekund och hon blev så besviken så det vore grymt om jag kunde bjuda med henne! Samt att det vore sjukt kul att gå tillsammans med dig :) Vi båda bor i Stockholm, vi är 22 år och min mejladress är [email protected]

<3

Reply
Ida

Hej!

På söndag fyller min fina pojkvän år och han är ett stort fan av Rihanna! Jag har letat och letar efter en möjlighet att få tag på två biljetter till hennes privata spelning men det har varit helt omöjligt! Tills nu!! Det vore så himla uppskattat om jag kunde få möjligheten att överraska honom med en sån här gryyyym present! (+ att vi bara har träffats i några månader så jag skulle vinna en massa +poäng inför kommande födelsedagar ;) Håller tummar och tår! Tack för en fantastisk blogg !

Reply
Cecilia Thorell

Jag borde vinna för att jag skulle behöva lite livskraft just nu. Och vad är då inte bättre än en kväll med Rihanna? Människan med så mycket power att det smittar av sig!!! Älskar henne.

Har väntat i ÅR på denna möjlighet, så TACK för att du ens har tävlingen!!! Kram.

Reply
ina

Jag skulle verkligen vilja gå främst för att jag ALDRIG i mitt 25 åriga liv varit på en endaste konsert och för att Rihanna e så jäkla grymm!!! Jag gillar varenda låt – och det händer typ aldrig.

Reply
Neli

Jag hatar egentligen sånna här snyfthistorier för att vinna något men vafan, har blivit dumpad av killen jag älskade och förlorat mina två bästa vänner pga hemska svek. Känner mig inte så pepp på livet just nu och rihannas musik och attityd har fan hjälpt mig så jävla mycket. Jag hoppas verkligen att jag kan få ta med en vän och få ha så jävla kul en kväll och kanske få vara den gamla, glada, galna mig igen. Skulle vara helt jävla underbart.

Reply
Emma

Vem kan inte alla hennes låtar? Hur skön känsla är inte gemenskapen när alla sjunger med artisten? Har aldrig sett henne live så det skulle vara sjukt underbart. Berns är perfekta stället för att göra stämningen så himla great! jag kan bara önska att jag blir en av de 2 som får uppleva detta!

Reply
camilla

Jag tycker jag ska vinna för hade biljetter till sist hon skulle komma till sverige (malmö då) alldeles stylade och taggade gav vi oss iväg till arenan för att där få reda på att det var INSTÄLLT!!!Därför tycker jag att jag ska vinna biljetter för att se henne nu!!! =)=)

Reply
Malin

Fy fasiken vad häftigt! Jag och min kompis satt tidigare idag och snacka om hur himla häftigt det skulle få vara att se Rihanna live! Hon är typ världens bästa artist och hur het är hon inte då? :) skulle vara en sån otrolig upplevelse att få se henne på fredag, något man endast kan drömma om!! Får rysningar av bara tanken :)

Reply
AK

Kenza Kenza Kenza, lätt den bästa tävlingen ever!
Okej låt mig fila på någon grym kommentar (vad föredrar du; en desperat motviering, kanske ett coolt rim eller ett care-less whatever “det vore kul o vinna”?! -tell mee). Ähh va fasen, du får alla tre!
1. Rihanna är en stor inspirationskälla, en idol som man så fint säger. Att få gå på hennes gig vore så sjukt bra, det bästa någonsin! Jag är så jäkla trött på min tråkiga vardag med konstant plugg och jobbande att jag bara skulle vilja komma iväg, om enbart för en kväll. Jag och min Rihanna-älskande kompis skulle vara evigt tacksamma och få motivation för de kommande 101 terminerna av plugg. Pretty please. (A)
2. Deppiga studenter med massa plugg om mjälten, drömmer om en fet kväll med stora hjälten. Party med Rihanna, massor av bling, rena lyxen för oss som saknar cashiiiing. Så Kenza, vad säger du? Visst låter det bra – vi får en livsönskan uppfylld och du får agera ande för en dag ;)
3. Asså det vore ju coolt o hänga med Rihanna, men liksom whatever ;)

Nu ska jag iväg och göra X antal Ave Maria för good luck :P Ciao

Reply
Moa

Jag och min pojkvän har efter över ett år tillsammans beslutat att gå skilda vägar.
Och jag vet inte om det är det jag vill.
I två veckor är de det enda jag kunnat tänka på.
Låt mig skaka av mig alla jobbiga känslor till en artist som får varenda kvinna att känna sig stark och sexig när man dansar med i hennes låtar!

Reply
Amir R

Hej!
Jag gör det här för kärlekens skull. Är lite kär i en tjej och vill så gärna att hon ska gå på den. ÄVEN om jag inte ens kan gå. Men hon tycker väldigt mycket om henne. Det gör jag också. Men HON är viktigast. Mvh

Reply
Madde

Wow! Vilken tävlig!

Jag önskar så innerligt att jag får vinna biljetterna, en till mig och en till min fina vän som alltid ställer upp för mig (kör många mil, flyttstädar, kommer med mat när jag är sjuk och som alltid har funnits där). Vi har varit nära i snart 20 år och det vore så roligt att bara få släppa vardagen med jobb och familj och få lyssna på/se Rihanna live!

Kram Kenza

Kram

Reply
Chaterine

Åh men åååh jag är med!!! Skulle vara riktigt coolt!
Varför jag ska vinna? Har jag faktiskt ingenaning om då det säkert finns folk som är mer galna i henne än mig men är man som mig arbetslös och har typ inga pengar så man kan göra något kul så är sånt här GULDVÄRT! Passar också perfekt då jag fyller år om nån vecka som en tidig present till mig då jag troligtvis inte kommer kunna fira min födelsedag på riktigt då jag inte har några pengar till det alls.

Håller verkligen tummarna! (och tårna haha)!!!
:D

Reply
Kristina

Hej Kenza,

Min motivering är att jag älskar Rihanna och har lyssnat på hennes
låtar sen jag såg ett av hennes första uppträden någonsin då hon hade sina blåa baggybyxor på sig!

I slutet av November har jag en tenta, i December 2 st och
i Januari 5 tentor!!! Alltså 8 tentor på ca 2 månader.
Jag har ångest varje dag över detta och måste plugga på
julafton tom… Skulle jag vinna biljetterna skulle jag leva på det länge!!
Detta skulle betyda så mycket för mig och jag skulle självklart ta med mig min älskade sambo på detta som har det lika tufft just nu!!!

Kramar, Kristina

Reply
Lisa

Bonde som jag är har flyttat till sthlm och drömmer om detta.
Har aldrig varit på en konsert trots att jag är 23 år gammal.
Då rihanna är en oslagbar artist hade jag kunnat göra vad som helst för dessa biljetter! Att överraska min bästa vän med detta hade också varit en dröm!
Jag håller tummarna!

PS. Kenza, följer din blogg slaviskt sen många år.
Den är bäst!!

Reply
Lena Saad

KENZAA!!! jag vill!! jag vill komma ifrån plugget och för första gången på länge har jag bestämt mig att gå ut i sthlm på fredag med min bästa vän. Båda har hamnat i depp-tider nu och detta skulle betyda mycket för OSS båda.. thanks :)

Reply
Laura

Åh, om jag bara var 18 år gammal! :(
Men du får gärna ta och skriva hur det var Kenza för oss “småttingar”. :)

Kram

Reply
Josefine Larsson

Hej Kenza!
Jag är ett stort fan av Rihanna och skulle bli överlycklig om jag fick gå på denna exklusiva spelning. Dock deltar jag främst pga att en av mina bästa vänner precis blev utkastad och dumpad av hennes sambo! Helt plötsligt stod hon där på gatan utan hem och kille. Hon bor numera hos mig och det gör hemskt ont att se hur ledsen och sårad hon är! Det värsta som finns är ledsna och sårade vänner! Därför vore det perfekt att överraska henne med denna unika present! Hon behöver få insupa lite av Rihannas självständighet, energi och styrka!

Ha en bra kväll!
Med vänlig hälsning,
Josefine

Reply
sayna ghara

Jag är fan av båda dig och Rihanna. såhär kan jag få träffa dig och njuta av den exklusiv som Rihanna har :)

Reply
Ellinore Eriksson

Jag skulle vilja vinna av flera anledningar! Dels för att Rihanna är min största idol och jag avgudar henne och skulle dö av att få gå på den där spelningen, skulle nog vara det bästa som kunde hända haha! Men också för att min “syster” (våra föräldrar är gifta) också älskar henne, ännu mer än mig om det nu ens är möjligt, och hon har haft det väldigt tufft i skolan och med sina vänner och nu mera föredetta pojkvän och med sin pappa, med väldigt mycket helt enkelt, hela hösten och jag skulle verkligen vilja vinna så jag kan ge bort det till henne och hon kan få gå och se Rihanna. Självklart skulle jag dö för att få se henne men Mikaela förtjänar det mer. Jag har försökt med så mycket saker för att muntra upp henne men det är inte det lättaste, men jag vet helt säkert att det här skulle göra henne till världens lyckligaste för en kväll iallafall!

Reply
:)

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag är ett stort fan av henne, diggar henne sen 2005. Så FETT att få träffa henne och dig! Ett paradis på jorden :) Inte för att du ska tycka synd men jag har inte råd att köpa biljetter till hennes konsert i globen,så skulle nog va den lyckligaste på jorden ifall ja vann.
P.S Diggar din still och hur du är som person till max, började följa din blogg 3 år sen och jag älskar den! Ta hand om dig, tusen kramar!

Reply
Sandra

Hej! Precis som alla andra vill jag vinna dessa 2biljetter grymt gärna. Min motivation är att jag för ca 3 månader sen avslutade min relation med mitt ex som jag vart tillsammans med i 4år. Samtidigt som vi avslutade vårt påbörjade han något nytt med idag sin nuvarande flickvän. Under dessa 4år har jag även hunnit med att bli “bonusmamma” och tagit hand om hans lilla flicka i 3år, från att vara med de i princip varje dag, till att endast få ha en fortsatt relation med dottern en gång i veckan har vart väldigt tufft. Mitt liv var ju liksom att va med henne, ta hand om henne, fixa henne till dagis osv osv, allt kretsade runt henne.. så just nu är jag i en stadie där jag gör absolut ingenting om dagarna.. jag sitter i soffan dag in och ut. Självklart träffar jag kompisar men väldigt sällan. Så om jag vann dessa biljetter skulle jag ta med min kompis och för en dag göra något grymt roligt för mig själv och min kompis då vi båda är Rihanna-fans.
Jag hoppas verkligen jag vinner dessa biljetter då det skulle betyda grymt mycket! Tack på förhand / Sandra

Reply
Amanda Lanerva

Okej, för det första jag har fan aldrig vunnit någonting så snälla låt mig vinna haha.
Nej men jag dansade i 13 år tills jag skadade mig och kan inte dansa igen…(förutom på krogar och fester hehe) men mitt första solo på en dansföreställning var till Rihannas låt Pon de Replay. Sen dess har Rihanna spelat stor del av mitt liv. Jag har dansat till hennes låtar, gråtit, skrattat till dom och bara förlorat mig i dom för att sedan byggt upp mig till dom.
Men för att inte tråka ut dig så vill jag även berätta att jag och min bästa vän skulle se henne på peace and love i somras men hon var sen och jag, med mitt låga blodtryck och järnbrist i blodet kunde inte stanna och se henne när hon väl kom. Gissa om jag va arg när jag hörde att hon precis börjat när vi dragit där ifrån. Nu när jag är helt frisk igen och ser denna chans, hur kan jag då inte försöka vinna??
För det tredje så vill jag tacka min bästa vän som funnits där för mig i vått och torrt när jag mått dåligt och detta skulle vara så jävla fett.
För det fjärde, VI SKULLE FESTA OCH HA SÅ JÄVLA KUL PÅ RIHANNA.
Hoppas du väljer moi! :)
MVH AMANDA

Reply
Elenor

Kenza det här är typ det sjukaste blogginlägget jag någonsin LÄST! Min motivering är att jag kommer njuta till 100% varenda minut, det är en upplevelse som inte kan köpas för pengar och om du kan ge den till mig så tycker jag du ska göra det, och jag tackar allra ödmjukast såklart ;)

Min bästa kompis kommer svimma och vi kommer rocka Berns och du kommer även förhoppningsvis tycka det är kul att träffa oss också. Sen tror jag att min kommentar är först också! Om det hjälper. Kram

Reply
Philip N

Hej!

Jag tycker jag bör få gå för jag ÄLSKAR popmusik, och att se Rihanna hade varit så jääääävla coolt helt enkelt! Har också en vän som är sinnessjukt förälskad I rihanna, så det hade varit ännu bättre om man kunde få bjuda henne på något så oförglömligt som detta!!!

Reply
ida

Hej kenza!

Jag heter Ida och är en tjej på 19 år som drömmer om att få se Rihanna uppträda! Jag skulle gått på konserten i våras men då den blev inställd vill jag nu mer än någonsin ta del av den här chansen!! :)

kram kram

Reply
Sandra

Jag älskar Rihannas look och stil (blir alltid så inspirerad av hennes galna frisyrer) och jag älskar även hennes helt otroliga röst! Att få gå på en av hennes spelningar skulle vara så otroligt coolt och minnesvärt.

Reply
Sandra

Jag såg Rihanna i sommras när hon spelade på Peace and love festivalen. Men med hög feber kunde jag inte riktigt njuta av konsterten vilket var riktigt tråkigt; eftersom att nog är en av mina favorit artister. Jag skulle vilja få chansen att se henne igen. Det skulle vara magiskt :)

Reply
Sandra Pakarinen

Jag skulle hemskt gärna vilja gå och kolla på Rihanna, jag skulle ta med mig min bästa vän som jag inte träffar så ofta längre och vi båda älskar henne.
Och vi har aldrig varit ute i Stockholm haha !:P

Reply
Esra

Jag är ett stort fan av Rihanna och skulle jätte gärna vilja se henne.. Jag skulle bli överlycklig om jag vann biljetterna. Att se henne uppträda skulle betyda jätte mycket för mig, skulle verkligen vara ett av bästa dagarna i mitt liv. Hoppas jag vinner!! Älskar dig kenza du är bäst!!

Reply
Sandra Yuksel

Hej, Sandra heter jag och är en 19årig tjej i Stockholm. Eftersom att jag inte lyssnade så mycket på mina föräldrar har mitt liv inte alls blivit som jag hoppats, jag struntade i skolan och har inget gymnasiebetyg, jag hamnade bland fel umgänge, hamnade i kriminella o missbrukskretsar. Sökte kärlek men blev vilseledd och utnyttjad av killar. Jag är vacker, men jag visste inte vad jag var värd. Idag har jag fötterna på jorden och jobbar i en restaurang. Det är mycket slit och stress, kanske inget drömjobb men jag trivs och uppskattar att jag har en sysselsättning, men har hela livet framför mig! Musik har alltid betytt mycket för mig, då bla Rihanna har gett mig mycket styrka, jag älskar henne! Varför jag ska vinna: jag unnar mig sällan fritid och glädje, jag skulle ta med min mamma om jag vann för vi har tappat kontakten och hon är rätt ungdomlig av sig, men har svikit min familj så mycket och vet inte riktigt hur jag ska börja med att rätta till det. (Vill tillägga; Detta är ingen tyck-synd om mig-motivation utan jag är verkligen ett fan av henne.) Med vänliga hälsningar

Reply
Michelle

Åh skulle så gärna vilja vinna! Ska åka upp till Stockholm över helgen med min mamma, skulle vara sjukt kul att få överraska henne med biljetter :) mamma och pappa gör verkligen allt för mig, speciellt nu när jag inte har något jobb så det skulle vara kul att gå ge tillbaka lite! Dessutom är ju Rihanna bäst :)
[email protected]

Reply
Emelie

Jag vill vinna dessa biljette därför att Rihanna är min största idol och det skulle få vara en ära att få komma dit och kolla på henne! Jag vet inte vad mer jag skall säga, jag skulle blivit överlycklig helt enkelt! Hoppas på lycka i all framtid kenza! Med vänlig hälsning, Emelie

Reply
Marlin

Jag överraskade med biljetter till min kompis som fyllde 25 när Rianna var här sist, men hon blev sjuk och det blev inställt så vi fick snällt gå hem utan att se vår stora idol. Nu är min vän här i helgen igen och hälsar på, eftersom vi inte fick fira hennes dag ordentligt sist skulle det vara grymt att överraska henne med Rianna och få lite “revansch” :) skulle verkligen uppskatta det! Ha en fin kväll!

Reply
Jennie

Mitt liv har varit väldigt svårt, tufft och jobbigt ett tag.
Men mitt psyke och mina nära har jobbat som ett lag.
Jag har brytit med killen, flyttat och avlivat katten.
Nu försöker jag se alla ljusglimtar och lyfta på hatten.
Det här skulle inte kunna komma mer lägligt för mig.
En rolig och oförglömlig kväll med en vän och dig!

Reply
Liridona

ÅÅÅH!!! Jag hoppades verkligen på att tävlingen skulle vara till Rihannas exklusiva gig efter ditt videoinlägg, även om jag trodde att det skulle vara omöjligt!!!! Men du gör ju det omöjliga möjligt Kenza!!

Nu är jag så himla exciterad att jag säkert kommer att verka helt knäpp efter detta inlägg! Men jag hoppas såååååååå mycket på att jag vinner den här tävlingen. Jag har vart ett fan av Rihanna sen hon började sin karriär. Jag har följt henne genom alla dessa år, RIHANNANAVY for phuck’s saaaake!! Det skulle betyda så himla mycket för mig om jag vann dessa biljetter och jag skulle ta med mig min vän som också är galen i Rihanna. Det skulle nog vara den lyckligaste stunden i vårat liv, och inte bara att träffa Rihanna utan att få möjligheten att faktiskt träffa dig också. Jag är sjuuuuukt excited för Rihannas nya album, eftersom att jag vet att hon levererar varje år!! Det skulle vart sjuukt nice om jag och min vän fick höra hennes album innan alla andra, och bara att få träffa själva RIHANNA. Jag hade verkligen spruckit av glädje, dessutom hade min vän också spruckit av glädje om jag sa till henne att jag ska ha med henne om jag vann biljetterna. Jag spricker av glädje av bara tanken att få träffa självaste Riri. Jag skulle verkligen uppskatta om du valde mig som en vinnare av denna tävlingen Kenza, även om jag bara är en tjej som du knappt känner. Så sjukt nice att du ens gör det här för dina fans. HOPPASHOPPASHOPPAS, att jag får gå på Rihannas exklusiva gig med min vän. Det skulle nog vart en av våra bästa stunder i vårat liv. Jag bara älskar Rihanna, och mina vänner vet att jag är först på plats när det gäller att boka biljetter till hennes konsärer. Jag kommer säkert att vara utomlands i hemlandet med familjen när hon kommer till Sverige nästa år, så hade vart sjuuukt nice om jag vann detta. Mina fingrar darrar och jag vill bara det här så sjuuuukt mycket, även om det finns så många andra som vill detta så hoppas jag verkligen att du väljer lilla knäppa mig!!!!!!

Ha det bra Kenza, grymt bra blogg och sjukt nice att du fixar en sådan här tävling för oss!!!
*Håller tummarna så hårt som det bara går*.
(skönt att få ut lite av den här exciterade versionen av mig, även om jag fortfarande är exciterad. Hoppas verkligen på detta och jag bara rent av skrev ut mina känslor på detta inlägg!!! Inget påhittande, bara jag!)
KRAM!!!!!!

Reply
Emelie

Min granne är ett Rihanna-freak så jag skulle gärna vilja vinna biljetter åt henne. Skulle vara kul att överraska henne och se hennes min :)

Reply
AC

Jag MÅSTE vinna de här biljetterna för att jag och min bästa kompis skulle se Rihanna i Malmö när hon skulle dit och hon ställde in för hon blev sjuk. Detta var en födelsedagspresent till min kompis som aldrig fick se henne. Jag vill så gärna överraska honom igen med denna spelningen! Har redan tagit semester från jobbet ifall jag skulle få den! Och nej jag pallar fan inte skriva LOVE YOU KENZA DU ÄR BÄST SNYGGAST för jag orkar inte fjäska, känner inte dig så kan inte säga att jag älskar dig. Vet bara en sak, att se Rihanna är min högsta önskan just nu! Kram

Reply
Jakob Andersson

Som nyinflyttad Stockholmsbo så skulle inget bättre sätt finnas än att få gå och se FANTASTISKA Rihanna första helgen som Stockholmsbo. Kram! :)

Reply
sabina

skulle va sjukt kul att kunna ge det till min kompis som en sen födelsedag present!
hon älskar rihanna och det gör jag med!
puss

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Kika in på min blogg där jag skriver om hur man överlever sexuella övergrepp och hur man tar sig igenom rättsprocessen. Bloggar om polisförhör, rättegång och allt däremellan! Har även skrivit en självbiografi som jag precis har skickat iväg till två bokförlag. :)

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Lätt en av de fetaste tävlingarna hittills!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag älskar Rihanna!! Hur fantastiskt jävla bra är hon inte!!!
Det skulle vara en sjuuuuuuuuk upplevelse att va med om, att se en av sina idoler live på en mindre, privat spelning tillsammans men en annan av sina idoler är ju rena drömmen!!!!
Jag har absolut möjlighet att hämta biljetterna på fredag då jag slutar skolan 14.00 och jag är över 18 (perfekta matchningen)
Hoppas verkligen jag får följa med och om inte så får du ha den fetaste kvällen Kenza!
Puss och kram

Reply
Josefin

Gaaaah!! Skulle dö för att gå på spelningen med min bästa vän!! Blir så galet taggad av att bara tänka på de :) snälla snälla! Gör denna vecka till den bästa!!! Vill verkligen gå!! Tack för en grym blogg!

Reply
Ida Larsson

Hej Kenza!
Att få se Rihanna har alltid varit något jag velat göra, men för min bästa vän så vet jag att det skulle vara något av en dröm. När vi senast skulle se henne i globen blev konserten inställd och jag och min vän fick besvikna åka hem igen.
Att nu få överraska min vän med detta skulle vara något som verkligen skulle lysa upp hennes för tillfället hektiska studentliv ett bra tag framöver, jag är väldigt stolt över henne och skulle bli väldigt glad över att kunna bjuda med henne på en sådan här kväll!
Ta hand om dig och om vi inte ses på fredag så ska du ha en väldigt rolig kväll, sväng på höfterna från mig med :)

Reply
Sara J

Hej Kenza! Att vinna skulle betyda oerhört mycket för mig då min största förebild är Rihanna, jag skulle göra vad som helst för att EN gång få se Rihanna uppträda live. Det skulle även pigga upp en hel del då jag för tredje gången misslyckat med uppkörningen idag och känner mig riktigt less på allt. Har svårt att få ner vad jag känner i text men SNÄÄÄÄLLLLLLA KENZA låt mig få se Rihanna live!

Sara

Reply
J

Hej!
Det här är första gången jag ger mig in på någon sorts tävling( just för att jag alltid varit lite skeptisk till att just jag kommer vinna), men när jag såg att det handlar om Rihanna så var jag bara tvungen att ge det en chans. Jag älskar Rihanna och jag har alltid sett upp till hennes musik men jag älskar även hennes personlighet, att hon är en självständig ung kvinna,jordnära och unik.

Jag och några kompisar köpte biljetter och gick på hennes senaste konsert i Globen. Vi såg väldigt mycket fram emot det och verkligen tyckte att det skulle vara hur grymt som helst att äntligen få höra henne live. Efter att ha köat i flera timmar till hennes konsert och äntligen fått ta plats på Globen så kom beskedet att konserten blivit inställt då Rihanna blivit sjuk. Vi blev hur besvikna/ arga/ ledsna som helst. Men samtidigt är det ju sjukdom och det kan man inte att rå för. Det är speciellt pga denna “olyckan” som jag vill ge det en annan chans och hoppas på det bästa.
Tack!

Reply
Louisa

Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter då jag gillar Rihanna skarpt. Känner att jag inte unnat mig själv så mycket det senaste året då all prio, såklart, ligger på vår fina dotter. Men ibland kan det vara kul att få åka iväg själv med en kompis, och få vara 23 som jag ändå är :)

Tack för fin blogg!

Reply
Michaela Forslund

Det finns en miljon anledningar till att jag sååå gärna vill ha dessa biljetter, men det är främst för att min bästa vän älskar Rihanna och jag skulle så gärna vilja ta med henne till Berns för att ge tillbaka lite till henne som är en underbar vän som alltid finns där för mig och som alltid gör mig glad. Nu är det min tur att få skämma bort henne en kväll!

Reply
Hanna

Jag har alltid velat se Rihanna live och när jag fick reda på i våras att hon skulle spela på p&l blev jag helt till mig! Tyvärr kom massa saker upp som gjorde att jag inte kunde åka och se henne…. Detta skulle vara en helt underbar upplevelse som även gör att min dröm om att se henne live går i uppfyllelse! Håller alla tummar och tår!!! Kram Hanna
[email protected]

Reply
Amanda

Hej Kenza!

Tänker inte dra till med någon snyfthistoria utan jag tänker vara ärlig. Jag har precis flyttat till Stockholm och har alltid diggat dig. Du verkar skitkul! Jag skulle vilja vinna detta för att jag älskar Rihanna (vem gör inte liksom?!) och jag vill så gärna gå ut i Stockholm. Hur coolt hade det inte varit att få gå ut och få se självaste Rihanna??! Brukar inte vara med på tävlingar alls men denna tävlingen MÅSTE jag bara vara med i. Känner nästan ingen här uppe heller så hade varit kul att få gå ut och träffa folk. Snälla Kenza, det hade varit så fett!!

Min mail: [email protected]
Kan absolut komma och hämta mitt armband (om jag nu vinner… fingers crossed) i stan när som. Och är såklart 18 år!

Tack för en awesome blogg!

Reply
Szofia

Min lillsyrra är grymmaste småbarnsmamman och hon behöver verkligen få komma ut på en riktig tjejkväll. Det förtjänar hon som omväxling!

Reply
Trine

Det blir en kort och konkret motivering. Tänk att få se och höra ens största idol för första gången? Det skulle helt klart hamna på min topplista av bästa kvällar nåååågonsin. Jag skulle verkligen bli överlycklig!

Reply
Mikaela

Jag är ett stort fan utav Rihanna & jag skulle dö om jag fick se henne sjunga live! För när hon var i peace&love fick jag inte gå utav min föräldrar. För att jag inte var 18 men nu är jag det och jag skulle bli världens lyckligase om jag vann!!

Reply
Annika

Om jag skulle lyckades vinna en biljett skulle det välja guld för mig!!!! Dagen jag köpte min biljett till hennes spelning i globen tidigare i år var bland dom bästa dagarna i mitt liv. Såg fram emot de månader i förväg och åkte in med kompisarna för att få den bästa kvällen i mitt liv. Vi hade hört hur bra recensioner spelningen dagen innan hade fått och såg enormt fram emot kvällen då vi får meddelande om att den ställs in bara någon minut innan Rihanna skulle gå upp på scen. Blev så enormt ledsen och besviken och skulle göra mig enormt tacksam om jag vann den här biljetten och få möjligheten att få uppleva den här kvällen jag så länge såg fram emot!

Reply
Sanna

Va :( varför 18 -.- jag är 16 snälla älskar henne och dej så sjukt mycket ..? :-/

Reply
Michelle

Hej skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter!
Jag älskar Rihanna & kommer inte kunna se henne den 22a i sommar eftersom jag inte kommer vara här då :(
Har aldrig sett henne live.
Det här skulle verkligen var bästa dagen i mitt liv!

Kärlek till dig Kenza :D

Reply
Simonida Yli

Jeg fortjener å vinne fordi jeg er den største fanen av Rihanna, og har vært på hver eneste konsert hun har hatt i Oslo. Jeg har kjøpt hvert eneste album hun har kommet med og ventet utenfor hotellet hennes i flere timer i håp om å møte henne. Dette hadde vært min største drøm i oppfyllelse! Rihanna er helt klart min rolle modell, og jeg følger med og støtter henne med ALT hun gjør. Musikken hennes hjelper meg alltid når jeg har hatt en tøff dag, og hennes siste video av “Diamonds”, ser jeg hver dag når jeg kommer hjem. Vær så snill og gi meg denne muligheten. Med vennlig hilsenen som virkelig fortjener å vinne.

Reply
Szofia

Min lillsyrra är grymmaste småbarnsmamman och behöver verkligen få komma ut på en riktig tjejkväll. Det förtjänar hon som omväxling till vardagen på landet!

Reply
Sandra

Hej Kenza.
Jag tycker att jag förtjänar att vinna dessa biljetter pga att jag behöver lite glädje i mitt liv.
Min mor dog nyligen hastigt i cancer, och livet är inte sig likt efter. Det var hon och jag genom allt. Jag har dock en väldigt bra barndomsvän, (Känt varandra hela livet), som har ställt upp och funnits där 24/7. Jag skulle vilja överraska henne och ta med henne dit. Det förtjänar hon.
Puss och Kram sandra.

Reply
Petra

Helu!
Jag vill vinna biljetterna både till mig men framförallt till min bästa vän Sandra! Hon är ett stort fan av Rihanna precis som jag och vi blev alldeles till oss när Rihanna släppte nyheten om konserterna! Olyckligtvis har jag haft jätte mycket i skolan dem senaste veckorna vilket har lett till att jag alltid tackar nej då hon föreslår att vi träffas eller att vi två tjejer ska ut och göra Stockholm osäkert!! Nu vill jag verkligen ge detta som en överraskning till henne för hon verkligen förtjänar det och jag vill återbetala henne för alla gånger jag gjort henne besviken eller ledsen. Hoppas du får en grym kväll!
/Petra ([email protected])

Reply
jessica

ååhh så surt att man blir 18år om 5 månader :(
jag som är typ största rihanna fan’et. blä!
Halvt tokig som stog i nänstan 8 timmar bara för att få stå längst fram när hon uppträdde på Peace & love i borlänge ! haha

Reply
Isabell

Hej!
Varför? Jo för att jag och min tvååriga son ÄLSKAR att dansa som två tokar till Rihanna!!! Och nu skulle mamman vilja ta med sig en vän och dansa själv;) kram

Reply
Emma

Jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna så jag kan ta med min kära vän som är nere eftersom hon precis gjort slut med sin kille. Så vi behöver lite girlpower :)

Reply
Frida

åhh! Jag är en tjej på 21 år som jobbar mån-fre på ett halvkul jobb och det vore helt FANTASTISKT OM jag skulle få vinna dom här biljetterna!!! Och det är ingen tvekan om vem jag skulle ta med! För sist Rihanna var i Sverige hade jag och min storebror köpt biljetter men då satt han häktad och vi var tvungna att sälja biljetterna men nu är han ute och vi skulle verkligen behöva en sådan kväll tillsammans med Rihanna min favorit artist och hans drömkvinna ;) Dom här biljetterna skulle förgylla mitt liv. Vi har haft det jobbigt och det skulle vara ett underbart lyft i våra liv <3

Reply
AnisaDeee

Rihanna är fett, med sin musik dvs. Jag är cool så om jag skulle kunna få på hennes spelning så skulle det vara FettCoolt i rummet. Digg it…

Reply
Bilja

OMG Jag älskaaaaaar rihanna!!! Jag pluggar i england och reser till stockholm pa torsdag i en vecka då min bästa kompis har förlovat sig. Det skulle vara såååå kul och jag och hon kunde gå på konserten. Btw visade din blogg för min engelska kompis catherine här i london för ca ett år sen och hon älskar din blogg och läser den varje dag, liksom jag.

Många kramar!

Reply
debbi Kuzmanovic

Hej hej hemskt mycket hej! :D jag har typ aldrig släppt någon kommentar på någons gång men nu vafan den första jag bara dog lite när jag hörde rihaaaannaaaa hahah! Min kusin tycker verkligen om henne också så skulle hemskt gärna vilja överraska henne med två biljetter till Berns! Men bara en sak… I don’t love the way he lie ! Haha puss må bäst!!

Reply
nadja

HEJ KENZA!

Jag bor i kalla norrland luleå,men skulle utan tvekan komma ner till stshlm i så kort varsel om jag vann dessa biljetter,så jag tror du förstår att jag är ett STORT FAN AV RIHANNA…..!!!!! HÅller mina tummar och tår att jag vinner .

min mail adress: [email protected]

Reply
Lana

hej
varför jag borde vinna dessa biljetter är för att kunna muntra upp min allra bästa vän i världen. Hon är en klippa och den bästa vän alla önskar sig. Hon finns alltid där för mig och ställer upp. Min bästa vän Cherin är en hoplös romantiker och tror på sanna kärlek. Hon blev dumpad av sin kille som hon älskade väldigt mycket, efter tre år tillsammans. Jag vill kunna göra något speciellt och roligt för henne, enda sens detta insident så har hon vart lite sorgsen och nere, självklart finns jag alltid här för henne men om jag vann skulle jag överaska henne med detta, tror att hon skulle uppskatta det och bli väldigt glad. Jag vet att det är en väldigt liten chans att du ens ser detta men ååå va jag hoppas på det bästa! håller tummarna för mig och halvan! kramar Lana

[email protected]

Reply
Emma

ÅH! Jag vet inte vad jag ska säga. Det skulle vara en ära att få gå på den här spelningen. Jag tycker att Rihanna är SÅ himla ball och se henne live skulle vara en dröm. Det här var en fet tävling och det skulle vara fett att få vinna! :D

Reply
Ellinor Nyman

Jag är en 18 årig partypingla och Rihanna är en av mina favoritartister både med hennes festlåtar och mer sköna låtar! Det vore så j**la ballt att få se henne live,skulle vara sånt minne för livet! Jag har inte bara åldern inne utan dessutom VET jag att jag kommer befinna mig i stan på fredag eftermiddag! :)

Reply
s

Kenza! Älskar riri och MÅSTE gå på denna spelning på fredag. Help a sister out :) är 26 år så inga problem där och bor och jobbar i Stockholm så kan hämta upp armbanden när som helst. Jalla puss!

Reply
A

Jag skulle vilja vinna för att ta med min flickvän för att hon rådiggar Rihanna så jag vill att hon ska få sitt livs upplevelse (som om hon inte har fått det av mig haha) hon blev ledsen när hon fick veta att man inte kunde köpa biljetterna så hon skulle bli så chockad och glad ifall jag vann nu. Och att se henne glad gör mig glad.

Reply
L

Jag har alltid älskat Rihannas musik och har även så stor respekt för henne efter hennes sätt att hantera misshandeln och gått ut i media (bl. a till Opeah) om hur hon kände sig efter den, vad hon kunnat göra annorlunda – jag har råkat ut för samma sak och att få läsa och se henne sträcka ut en hand till alla andra tjejer/unga kvinnor som kan relatera, har hjälp mig så otroligt mycket. Att både sätta stopp för det samtidigt att acceptera att det hände mig, sätta ner foten och äntligen kunna må bra igen. Så tack Rihanna! Därför skulle det förgylla min vardag att få se denna inspirerande och starka kvinna som har hjälp mig, en total främling, att övervinna min rädsla och sätta ned foten.

Reply
Navi Gill

En dag med inspiration, glädje och senaste nytt. En fredagkväll med bästa RIHANNA, musik och min bästis. Vill verkligen vinna för jag samlar på oförglömliga minnen och konserter går verkligen inte att replaca utan varje än av dem är unik. Detta skulle bli ett utav de bästa minnen, hon är verkligen helt fantastisk! Hoppas att jag kammar hem inbjudan i denna tävling! Lyckan är även gjord då man få se dig live, alltid inspirerats av dig och din blogg=) Håller tummarna och hoppas på en magisk afton!

Reply
becca

Jag vill verkligen gå för att det finns inget bättre än live musik. Ivrigheten innan artisten kommer ut och sen bara släppa löst och få dansa till en grym artist. Rihanna är verkligen en grym artist, vill se hur hon är live. Jag bor på söder och jobbar 5 timmar om dagen så att hämta upp biljetter blir inga problem alls.
mina email är [email protected]
Ha de bra

Reply
A

Jag hoppas att jag skulle kunna få vinna. Diggar Rihanna som fan och för att jag behöver verkligen en liten break från min vardag (som ÄGER men är väldigt ansträngande just nu)! Jag är ensamstående mamma och nybliven student så resurserna är knappa, MEN till på fredag har jag faktiskt en mycket efterlängtad barnvaktsstund och det vore så HIMLA kul att få gå på just Rihannas spelning i STHLM.
Plus att jag bor i Uppsala så jag kan absolut ta mig in till på fredag eftermiddag. Och så är jag 26 år! Du ser, det är som gjort för mig ;);P

Reply
Dellie & Nellie

hej kenza!:)
vi har varit besatta utav rihanna ända sen hon släppte sin umbrella singel. Vi kollar på videor, live framträdanden, intervjuer varje dag, kan allt om henne.. hon är den första vi tänker på när vi vaknar och sista vi tänker på innan vi lägger oss. Seriöst haft 700 drömmar om henne. har aldrig varit så besatt utav en person, det är nästan jobbigt för det känns som vi aldrig kommer få en chans att få träffa henne men nu kanske vi kan ha turen att äntligen få träffa våran BITCHHH. Vi har till och med blivit av med ett par vänner för att dom tycker att vi är så himla jobbiga när vi snackar om RIRI hela dagarna.. Dom säger att vi ska ge upp hoppet att ens få träffa henne och de skulle vara så skönt att bara få träffa henne på ett mer personligt sätt.
ALLTSÅ KENZA VI VET ALLT OM HENNE OCH HON VET INTE ENS ATT VI EXISTERAR….:( skulle göra sååååå mycket om vi fick dra dit, de kommer förmodligen vara de största som händer oss i hela vårat liv. för vi bor i en inavlad liten by kallad Tibro och här händer det ju ingenting, (inte för att vi ska bo kvar här så länge till men) detta skulle vara grymmaste high lightet i våra liv.
KRAM<3

Reply
Malin

Jag har varit sjuk i två veckor och bara legat i sängen.. höstdeppen infann sig ganska fort! Nu börjar jag äntligen bli frisk och kunna gå utanför min dörr, därför skulle det vara superkul att få se Rihanna! Förstår att jag inte är den i världen det är mest synd om, haha. Men jag skulle bli obeskrivligt glad och det skulle göra min höst väldigt mycket roligare!

Reply
Gunvor

Jag har haft ett väldigt tufft år och min vän har varit här för mig hela tiden och jag är så tacksam för att jag har henne att hon förtjänar guld och glitter i mängder! Hennes största idol är just Rihanna och det hade varit en fantastisk känsla att kunna ge henne det här som tack för att hon finns här för mig i vått och tort. Jag älskar min vän så otroligt mycket!

Reply
Emma

Gud va grymt! Jag har slitit hela hösten och gjort prövningar i 6 gymnasie ämnen. Har allra sista provet på Tisdag och detta vore det perfekta sättet att fira!

Reply
N

Här kommer min motivering:

Min halvsyster är ett (världens största?) fan av Rihanna. Hon mår inte speciellt bra för tillfället på grund av en rad olika anledningar och jag känner mig otillräcklig för att jag inte vet hur jag ska kunna hjälpa henne. Vi tyckte inte alls om varandra när vi fick veta att våra föräldrar planerade att flytta ihop, men idag är hon min bästa vän. Att få bjuda henne på denna spelning vore så jävla härligt och kul!! Så jag vill alltså att HON ska vinna detta :-)

Reply
Matilda

Jag vill inte komma med någon snyfthistoria så jag ska hålla detta clear and simple. Jag hade velat gå SÅ bad. Älskar Rihanna och det hade varit freeaking amazing att få se artisten vars låtar man spårat loss till på dansgolvet SÅ många gånger. Kram

Reply
Lena

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och jag tycker att du verkar vara en underbar person! Jag skulle bli om jag vinner biljetterna! Som student är det svårt att unna sig något extra i den ibland kanske tråkiga plugg vardagen. Därför skulle det vara underbart att få avsluta en jobbig plugg vecka som denna med en konsert med Rihanna! Hoppas på att vinna!^^
Kram

Reply
michelle

Jag orkar inte fjäska! Jag skulle vilja uppleva en hel grym kväll med dig, rihanna och min bästa vän och bara festa loss hela natten!!

Reply
Josefine Marklund

Heeej! Jag skulle så himla gärna vilja vinna till mig och min kompis, vi skulle ha sett Rihanna i Malmö när hon spelade där, och det blev inställt! Och antiklimaxet i denna storyn är att min dåvarande sambo och kille gav mig ett ultimatum att antingen väljer du en konsert eller mig, ( vi hade vart ihop i sju år). Och jag insåg då hur sjukt det var, och valde att gå min väg och då tog d slut. Och sen så ställer hon in. :( så kändes som d inte kunde bli värre. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag vinner dem här biljetterna! Det skulle betyda så mycket för mig att få se henne, hon gav mig styrkan att lämna ett destruktivt förhållande! Kram Josie :)

Reply
Therese

Åh herregud vilken grym tävling! Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna biljetterna till mig och min lillasyster. Hon bor i Trollhättan men kommer till Stockholm nu i helgen för att hälsa på släkt och vänner, tänk om jag kunde få överraska henne med en sån här grej, vilken oförglömlig kväll!
Kramar!

Reply
Klara Huitema

Men herrrreeeeguuuuuud!! Fyjäklar vad GRYYYMT!!!!
Jag har älskat Rihanna ända sedan jag hörde hennes första skiva för första gången, “A Girl Like Me” som kom 2005! Jag var bara 12 år då, men minns det fortfarande jätteväl. Första låten som slumpades fram på skivan var “We Ride” och jag älskar den fortfarande! Jag blev helt till mig när jag hörde den, och blir fortfarande extremt lycklig av att höra den. Jag har alla hennes skivor hemma och lyssnar på de minst en gång i veckan… Haha vet att det låter sjukt, men har så många bra minnen till hennes låtar.
Jag har alltid velat gå på en konsert med Rihanna, men det har tyvärr aldrig blivit av. När jag var runt 12-14 tyckte mina föräldrar att jag var för liten för att gå på konserter med en kompis. Men sen när jag väl var gammal nog att gå på konsert med henne har det aldrig blivit av, jag har antingen aldrig hunnit köpa biljett innan de tagit slut, eller så har jag inte haft råd, eller så har jag haft något extreemt viktigt att göra på det datum konserten skulle hållas. Och nu när hon kommer till Sverige den 22a juli ska jag på bröllop :/ Jag har alltid haft sån otur när det gäller Rihanna och mig haha. Men nu på fredag har jag all tid i världen och det skulle vara så sjuuuukt grymt att äntligen få se henne live!
Nu har jag skrivit längsta novellen någonsin haha. Jag håller tummarna och ska hålla koll på min inkorg imorgon kl 12.00 :) KRAM!

Reply
Ellinor

Jag skulle så gärna vilja vinna en biljett till mig och min bästa vän Julia. Helt enkelt för att hon är en sån jädrans bra vän och jag vet att hon älskar Rihanna. Tyvärr så tjänar jag inte tillräckligt mycket pengar för att kunna ge henne en sån bra present som hon förtjänar, hon har ställt upp i vått och torrt när jag har mått dåligt över problem med familjen, jobb och alla andra saker som kommer tillochfrån. Ingen skulle vara gladare än jag (förutom Julia) över att få gå på denna konserten. (mail är [email protected])

Reply
Josefine

SOS please Kenza help me, it’s not healthy to not let me go to this concert!!
Jag borde få vinna biljetterna cause I shine bright like a diamond, jag är en riktig rude girl, jag har ingen Man för han är down, men jag har en syster som jag vill ta med mig för att hon ska känna att hon är the only girl in the world.
Jag är inte Prinsessa av Kina men kanske av Gävle, då ingen sjunger tonerna av Who’s that chick när jag går förbi.

Kenza jag vet att du vill välja mig, du behöver inte ljuga, trots att jag älskar the way you lie.

[email protected]

Reply
Salina

Jag älskar riri hon är en sååå grym å så jävla obrydd artist!
Äkta!!

Men jag skulle bli gladast om ni kunde överraska min vän som bokstavligen DÖR för henne! Det är så extremt att hon skyddar henne om någon säger något dumt om riri (HAHA dör) hon verkligen älskar henne pch har dödat våra öron!!! Det bästa av allt så är hon SÅ FIN människa med ett gott hjärta som till tusen förtjänar detta!! Blir nästan tårögd när jag skriver för hon skulle verkligen gråta av lycka! Hon är 24år.

Hennes mail skrev jag där uppe!:)

Reply
marre

dööööööööööööööööööööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok tog ågra andetag nu, det skulle bra vara så j**** schyysssstttt!!! har precis letar runt nätet och kan verkligen inte få min ekonomi att gå ihop för det här den här månaden och jag är bara ett fan precis som alla andra men jag relaterar så grovt till hennes musik för så mycket skit har hänt det senaste året och helt ärligt, har aldrig ens varit på en konsert så vet inte ens hur det skulle vara att gå på största stjärnans konser…. hur som helst det skulle sätta ett leende på mina läppar förevigt och ett minne som skulle vara för resten av livet, och det skulle vara tack vare dig.
innan jag avslutar så vill jag bara säga att din blogg är grym och det är något jag hittar inspiration i dagligen.

hare bäst och ta hand om dig!

Reply
Sofia

Jag ÄLSKAR Rihanna, men kommer inte att kunna befinna mig i Stockholm på fredag. Däremot bor min bästa vän där, som också hon ÄLSKAR Rihanna. Jag vill därför tävla för henne, av den anledning att hon just nu är inne i en tuffare period. Jag hade så gärna velat kunna överraska henne med två biljetter till denna spelning och vet redan nu hur mycket hon skulle uppskatta det. Hade så fantastiskt gärna velat gå bananas med henne på dansgolvet till “Diamonds” men när det inte är möjligt skulle jag bli så glad över vetskapen att hon går bananas med någon annan till “Diamonds”. Hon skulle skina som en diamant om hon fick detta!

Reply
Johanna

Hej Kenza,

Jag måste börja med att säga att jag är ett otroligt stort fan av Rihanna. Blev så otroligt besviken när hennes konsert i Globen blev inställd sist och trodde inte jag skulle få möjligheten att se henne live igen. Jag älskar hennes musik och det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse att få se henne på en så pass liten och intim konsert som på Berns. Jag har följt din blogg ända sedan du åkte till Kanada och såg Tokio Hotel på en klubb och kommer ihåg hur lycklig du var över detta – känslan att ha sina största idoler bara några meter ifrån. Precis så skulle jag känna om jag fick den här möjligheter – jag skulle vara förevigt tacksam.

Allt gott!
Johanna
[email protected]

Reply
Rex

Den perfekta presenten till min tjej som jag har varit tillsammans med i 4 år i helgen. Dansa, Hångla, dricka drinkar.

Reply
josefine

åh jäkla synd att man bara är 16! så hoppas att du kan styra upp en sån här tävling igen om två år!!!v :D kram bästa kenza!

Reply
Cassandra

Jag skulle vilja vinna för att ta med min bror som fyller 28 år JUST på fredag!
Han har haft en crush på denna dam så länge jag kan minnas och det skulle vara en present han aldrig skulle glömma!! Och de är han värd, för en bättre storebror får man leta efter.

[email protected]

Reply
Emelie

Hej kenza!
Jag skulle jättegärna vilja gå på denna spelning av flera skäl! Först och främst för att hon är så extremt grym, sen att sist hon var här och skulle uppträda hade jag biljetter till detta men hon avbokade den showen i sista minuten så jag fick vända och gå hem. Därför skulle jag jättegärna vilja vinna dem här biljetterna! Det skulle vara helt magiskt, och min dröm skulle gå i uppfyllelse.

Reply
Kira Casén

Hej!

När jag fyllde 21 år i maj 2011 överraskade två av mina bästa vänner mig med en alldeles fantastisk present. De hade lyckats fixa biljetter till Rihannas extra-insatta spelning i Globen i början av november. Då vi studerar i olika städer hade de inte bara fixat biljetter utan också bokat ett lyxigt hotellrum!
Månaderna gick och i november sammanstrålade vi för något som skulle bli den bästa kvällen på år! Som känt ställde dock Rihanna in spelningen, till vår stora besvikelse. Trots att vi gjorde det bästa av kvällen och njöt av att få träffa varandra var det med ledsna steg vi lämnade hotellet nästa dag.

Sommaren 2012 närmade sig med stormsteg och plötsligt kunde man läsa på nätet att Rihanna skulle uppträda på festivalen Peace and Love. Snabbt som sjutton förlät jag och mina vänner Rihanna för hennes tidigare fadäs och bokade biljetter. Dessvärre fick vi utstå ytterligare en besvikelse. Rihanna anlände 2 timmar för sent till sin spelning, verkade knappt medveten om de tiotusentals fans som stod framför henne och ropade ut ett skriande “What’s up OSLOO?!”. Ingen strålande konsert med andra ord.

Genom Din tävling hoppas jag nu kunna ge Rihanna en tredje chans tillsammans med en av mina vänner. Vi är bägge stora fan av hennes musik och vill inget hellre än att få skaka rumpa, skrika, slänga med håret och dansa i takt med hennes musik, hit efter hit.

Så, jag sväljer min stolthet, ger Rihanna den tredje chans hon verkligen förtjänar, håller tummarna och hoppas att jag är den lyckliga vinnaren!

Kira

Reply
Ylva

Jag vill vinna dessa biljetter för att kunna gå på konserten med min bästa vän! Vi firar 10 års vänskap i år och det vill jag fira! Min vän har ställt upp för mig i vått och torrt och alltid stöttat mig i mitt liv. Jag har länge levt i en destruktiv relation och lyckades bryta med honom i augusti, mycket tack vare hennes pushning och support. Ibland är det svårt att förklara för nån hur mkt den betyder, men en rihanna konsert är definitivt en bra bit på vägen! Enligt mig finns det ingen som utstrålar så mkt girlpower som Rihanna och att få se henne tillsammans med bästis vore mer än grymt! Shine bright like a diamond!

Reply
Frida Axelsdottir

Hej Kenza!

Rihanna har varit min favorit sedan hon släppte sin första singelskiva 2005 med Pon de repley!

Jag köpte biljetter till hennes konsert förra året i november, hade väntat och längtat i flera månader och sedan var de min dag att få uppleva en helt sjukt fantastiskt kväll men.. När jag och min vän stått utanför i cirka 2 timmar och satt oss ner och väntat yttligare 2timmar så tändes hela Globen och någon röst säger att hon inte kommer att uppträda på grund av sjukdom!!! De var rena mardrömmen! Vi satt där och trodde inte de var sant, vi satt kvar i minst 20 min efter för vi hoppades att de kankse skulle vara ett skämt och att hon helt plötsligt skulle stå där och börja sjunga sin fina låt Unfaithful. Så jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag får se henne någon gång i mitt liv!!!!!

Puss & kram

Reply
Felicia Lind

Hallå Kenzaaa :D
Jag skulle vilja gå på denna spelning för att en av mina närmsta vänner älskar hennes musik och det skulle vara så roligt att överraska henne med detta! Hon har precis flyttat ihop med sin pojkvän så hon kan inte hänga med ut på festligheter så ofta längre, vilket jag tycker är jätte tråkigt. Och på vilket bättre sätt kan man fira att vi snart ska ta studenten än på Rihannas konsert?! Tack på förhand!

Reply
Sanni Mäkinen

Hej Kenza!

Jag är en flicka från Finland, 18 år gammal. När jag såg din video och hörde att det ska bli en tävling som handlar Rihanna, började jag uppdatera din blogg som galen! ”När kommer det??!? aaargh!” Haha :D Ok, now I have to change in English, I’m too excited about this contest so I can’t really concentrate on if my Swedish is going right haha so maybe you’ll understand me better this way!

I have listened (and adored) Rihanna since her first album and Pon De Replay and I know all the words to all of her songs! First time when she was in Finland in 2008 I wasn’t able to go but when she was here in summer 2011 I was there with my dear friend, of course. Can’t really describe what she means to me. She’s such a brave and fearless woman. She is who she is, little badass and diva, but still hasn’t forgotten where she comes from.

Actually, this is quite funny thing :D Just yesterday I was listening to Rihanna and watching videos about her on YouTube. I sent a message to my friends on Facebook saying: ”Btw, today I decided that if I’m ever going get Rihannas signature somewhere on my skin, I’m going to tattoo that right away! Now I have said it out loud so I can’t back off!” And this morning, I read that Rihanna is going to have a show here in Finland, Helsinki on June. Me and my friend went CRAZY! So happy, excited and grateful. And then THIS! Now I actually have a chance to meet her and get that tattoo ;) I think you can understand me, you have that beautiful tattoo ”Hilf mir fliegen” from Tokio Hotels song, must mean a lot to you.

I really hope that you’re going to choose me and help me to get that tattoo, I already checked that I’m able to come to Stockholm on Friday, that’s not a problem! I would do _ANYTHING_ (and I really mean that) for this opportunity! Btw, I love your blog too! Not as much as Rihanna but… haha you know what I mean :D<3

Love, Sanni

Reply
Linda

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att ge bort till min svägerska som inte mår så bra just nu. Därför skulle jag vilja vinna dem åt henne, för då kommer hon bli görglad just för att Rihanna är en av hennes idoler.

[email protected]

Reply
Isabell

Hej!
Varför? Jo, för att jag och min tvååriga son älskar att dansa till Rihanna som två tokdårar! Och nu skulle mamma vilja ta med sin en kompis och dansa själv;) kram

Reply
Maria

Fasiken vad jag fullkomligen ÄLSKAR rihanna!! Hon är så jäkla cool och så jäkla rätt. Att få gå på hennes spelning vore mer än en dröm. Det går inte att beskriva vilken totallycka det skulle vara. Att få en kväll där man kan glömma, om så bara för några timmar, allt tungt och hjärtekrossande livet, och låtsas att man är i paradiset!! Det vore så jäkla fett.

Reply
Felicia

Hej Kenza!

Jag skulle verkligen, verkligen vilja vinna, inte mest för min egen skull utan för min lillesysters skull! När Rihanna hade sin spelning i Stockholm för 1 år sen så hade jag köpt biljetter flera månader innan själva konserten som jag gav till henne i 18 års present i april! Vi gick och taggade i över ett halvår för att det skulle bli så jävla fett att se Rihanna live! Samma dag som konserten så hade jag fixat middag och mousserande hemma att ladda med och vi hade fixat oss och taggat till som bara den! När vi kommit till globen och hängt av oss och gått ner till våra ståplatser och skulle precis gå och köpa varsin öl 20 min innan utsatt starttid, så kommer det ut en man på sceen och talar om att Rihanna ställer in.

Jag vet inte riktigt om du kan föreställa dig besvikelsen. Att ha laddat i 8-9 månader och hela dagen och bara 20 min innan starttid få veta att hon ställer in, sämsta känslan någonsin. Att hon dessutom inte gjorde en ny spelningn utan man fick pengarna tillbaka var inte direkt någon tröst.

Därför skulle jag verkligen vilja ge min syrra detta som en försenad 18 årspresent eller en tidig 20-årspresent!!

Reply
Emma

Jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen åt en av mina bästa vänner! Hon fick nyss en dotter och har fullt upp med henne nu för tiden och skulle vilja unna henne detta! Och när Rihanna skulle spela i sthl förra året så ställdes det in och då bodde inte min vän i sthlm som hon gör nu!
Så skulle vara underbart att få göra detta för henne, hon är ny bliven mamma och älskar verkligen rihanna!

Min mail: [email protected]

Reply
Sandra

Fucking!!!!!!!!!!!!! Sjukt jag vinner aldrig!! Låt mig vinna!! ÄLSKAR RIHANNA! OMG vet inte vad jag ska skriva!! helt fucking sjukt!!!

Reply
marie abosamra

Hej Kenza, Varför jag vill vinna är för att jag för det första älskar rihana, dör för henne musik. Och för det andra jag har aldrig varit på något sånt här förut eftersom jag inte har råd me biljetter och annat. eftersom att jag studerar på universitet. Jag Ska operera mig om 2 veckor och kommer vara hemma 2 hela månader. så jag hade jätte gärna velat gå innan jag fastnar hemma!
Med vänliga hälsningar, Marie Abosamra.

Reply
Tanya

Trots Rihannas inställda konsert i Globen förra året som jag, min tvilling och mina kompisar var på så är jag fortfarande ett fan av henne!

Min tvilling blev såååå besviken den kvällen, hon hade sett fram emot det här i flera månader. Så nu ser jag chansen att få ta med henne till Rihannas konsert och denna gång få se henne leverera en jäkla show! Både hon och jag älskar Rihannas låtar och har följt henne sedan “Pon the replay”.

Så därför tycker jag att jag ska vinna biljetterna! För att få se min tvilling överlycklig är en av de bästa sakerna som finns! :)

Reply
Julia vettergren

Min bästa kompis jobbar nästan alla kvällar i veckan och aldrig går ut pga det.. Jag vill gärna pigga upp henne med konserten på fredag då hon dessutom är ledig då! HUR PERFEKT?! :D

[email protected]
0705102310

Reply
Amanda

RIhanna är en stor inspiration på grund av det hon förmedlar i sina låtar, och O
om några månader åker jag iväg utomlands för att plugga Mandarin så att få vara med om detta skulle vara en sådan underbar upplevelse! Det var länge sedan jag var bara ute för jag har knappt tid längre mellan jobb osv så detta skulle vara så uppskattat! Skulle ÄLSKA det!

Reply
Jasmine

Hej jag har varit en stor fan av Rihanna sen jag var tolv år och hon släppte hennes första album music of the sun! Jag dör för hennes musik, hon är min förebild och jag skulle göra ALLT för att få se henne live, det skulle göra mig överlycklig att få se henne live. Hon är allt man vill ha i en sångerska duktig, snygg, unik och ger en vibe av girl power! Det skulle betyda mer än du anar om jag skulle få chansen och se hennes uppträdande.

MVH Jasmine

Reply
Wilma Lindstrand

Min mamma är den finaste och vackraste människan som finns på detta jordklot, hon är en underbar person. Jag skulle göra VAD SOM HELST för henne, hon är den personen jag litar på i alla lägen, den ENDA som jag kan lita på till Max. Jag älskar henne så mycket, vilket ord jag en använde mig av, vilken mening jag än bildade, inget skulle kunna beskriva min kärlek till henne, inget skulle äns räcka halvvägs! Hon är den som kan få mig skratta när jag gråter och hon är SÅ värd nånting som piggar upp henne, såsom hon piggar upp mig. Som det stora Rihanna-fanet hon är är skulle jag bli så jäkla glad om hon blev överraskad med en biljett till henne och en vän, jag blir lycklig bara jag tänker på hennes min om jag skulle vinna, haha!

Reply
Linn

Hej! Jag vill vara med och försöka tävla för min bästa kompis Maja. Hon är ett sjuuukt stort fan av Rihanna. Som hon en gång sa för att beskriva hur mycket hon älskar henne; “Jag skulle kunna slicka mellan hennes svettiga tår efter en konsert” och då ska man veta att hon har en grov fotfobi. Den här tjejen betyder otrolit mycket för mig och sen jag som nyinflyttad student i Jönköping lärde känna denna underbara person har hon alltid ställt upp för mig. No matter what. Jag skulle kunna leva hur länge som helst för att få se hennes reaktion om hon fick uppleva detta. Hon är 20 år och jag kan garanterat hämta upp biljetterna på fredag eftermiddag. Tack för denna fina chans! :) [email protected]

Reply
Malin

Ååh! Att få gå på Rihanna är en dröm! Hon hade ju dn Konsär tidigare som jag mer än gärna ville gå på men lyckades inte få några biljetter! Hennes nya låt Diamond går på repeat i min spotify dagarna i ända! Det finns inte en ända låt med henne jag inte gillar! Hon är så cool, tuff och rör brutalt ball! Precis som du! Jag har följt din blogg i jag vet inte hur länge! Jag tycker du är helt fantastisk och jag beundrar dig för övrigt! Min hjärta slår snabbare av att bara skriva detta, det är en dröm! Jag skulle börja skrika och gråta om jag fick en chans som denna! Jag skulle vara världens lyckligaste! Det viktigaste är, att det inte bara är ord! Kommer inte sova i natt, kommer bara vara helt sprudlande lycklig av tanken till en chans som denna! Det skulle göra min dag, den här veckan ( som för övrigt sugit) och ett utav de största minerna i livet!

Kram på dig Kenza! Hoppas min motivering verkligen känns! Att du verkligen förstår! Hur otroligt lycklig jag skulle bli

Reply
Catta

Hej Kenza!

Känner att jag inte kommer vinna. Vinner aldrig nåt.. Men när när jag såg denna tävlingen tänkte jag; JAG MÅSTE IALLAFALL FÖRSÖKA. Jag totalt älskar rihanna. Finns inget jag hellre velat än att gå på hennes konsert. Så jag ber dig, av hela mitt hjärta, låt mig vinna detta. Du hade gjort mig till världens lyckligaste tjej. Lyst upp en mörk deprimerande höst/vinter OCH du hade bevisat att jag minsann nångång kan vinna något trots allt.

Ha en fin kväll!

Kram Catta

Reply
matilda

Jag och min pojkvän firade vår 1 års dag för tre dagar sen och eftersom vi har haft lite problem med vissa personliga saker den senaste veckan har vi inte kunnat.göra nåt speciellt för att fira den mest speciella dagen i mitt liv hitills(han är min första pojkvän df det är speciellt). Han (och jag med så klart) är sjuuuukt stora fan av Rihanna och att få biljetter till hennes konsert och kunna överraska min pojkvän med såna biljetter skulle vara sjukt otrooligt kul!!!!!!!

Annars hoppas du har kul och kan berätta allt om den! Älskar din blogg, har läst den i 3-4 år snart. Cred 2 U :)

Reply
Maria

Min bästa vän flyttar på måndag morgon till Sydafrika och detta skulle vara den ultimata hej då festen. Hon älskar Rihanna lika mycket som jag så vi skulle bli heeeeelt till oss! Sen älskar vi dig också ;-)

[email protected]

Reply
Linda

I somras var jag på peace&love festivalen i Borlänge.
Min höjdpunkt under hela festivalen var att få se Rihanna sista festivaldagen, alltså på lördagen.. natten till fredag blir jag fälld av ett fyllo som ser till att jag får hjärnskakning, spräckt ögonbryn och en skrapad kind, får spendera natten på sjukstugan och blir hämtad av min bror som åkt 25 mil för att hämta mig, alltså på lördagmorgon då han hämtar mig är jag så fruktansvärt ledsen och besviken över att jag är medveten om att sätter jag mig i bilen nu så kommer jag att få missa min livs chans att få se Rihanna, som jag verkligen har brunnit för ända sen jag hörde Pon de Replay för första gången, vilket är ett par år sedan… att få lämna sina vänner, festivalen och Rihanna bakom sig i bilen på väg hem gjorde att jag grät hela lördagen och även veckor efter incidenten, kanske inte fysiskt grät, men nog fan så grät jag innombords fram tills nu, då jag är inne på din blogg, vilket jag är dagligen och läser att chansen finns!!! att det finns en chans! det vore en stor ära att få den chansen igen!!! det vore ju verkligen förbannat underbart!

Take care / Linda S

Reply
Linnéa

Jag fick barn i juni, och kommer inte ofta ut för att göra något kul längre. Det skulle vara jättekul att vara med om en sådan upplevelse! Jag är 19 år och bor i Uppsala så jag har möjlighet att komma till Stockholm. :-)

Reply
johanna

OMG KENZAAA!!!! Jag ÄLSKAR Rihanna skulle vara SJUKT, HELT GALET att få gå på spelningen!!!! Skulle få så mycket nyyyy energi!!!! Krampåre

Reply
FANNY

Tjena Kenza!
Jag har älskat Rihanna så länge jag kan minnas och aldrig fått tillfälle att få se henne, (hon ställde ju in senast..) Hur som helst så skulle jag fullkomligt DÖ om jag vann biljetterna, jag skulle kunna bli din PT om du vill :D
Puss på dig! Du är underbar, håller så många tummar jag bara kan <3

Reply
Nasra

Ingen bra anledning riktigt haha men det skulle vara ett minne för livet med bästisen!!

Reply
ida

Jag skulle ärligt talat flippa ur om jag fick chansen att gå på denna exklusiva spelning! Jag ÄLSKAR Rihanna och hennes låtar går verkligen in i hjärtat. Har varit ett stort fan av Rihanna sedan “Pon de replay” först spelades och man tröttnar aldrig på hennes låtar. Fantastisk är en underdrift när man pratar om denna kvinna.

Håller tummar och tår att jag är den som vinner. Skulle verkligen behövas efter några riktigt jobbiga veckor.

Bor 20 minuter utanför Stockholm C så att ta sig dit är inga problem.
Mail har du nu när jag lämnade denna kommentar.

Puss

Reply
lovisa

Jag vill hemskt gärna vinna dessa biljetter för snart firar jag och min pojkvän 4 år tillsammans. Och då skulle det vara riktig FETT om jag fick överraska honom med detta då vi båda är ett stort fan av Rihanna samt hiphop/Rnb. Vi skulle se henne i somras på Peace and Love men saker och ting kom i vägen så vi kom inte ens iväg till Borlänge.

Det kanske inte är världens bästa anledning, ingen av oss har cancer, vi är inte olyckliga eller lider av annan sjukdom osv. Vi är bara ett lyckligt par som är 18 år gamla och vill fira vårat förhållande med att göra något riktigt riktigt kul.

[email protected]

KRAM

Reply
Idil

Jag skulle älska att få gå på en konsert som hålls av Rihanna. Jag har ingen sorglig historia eller någon extrem anledning till varför jag borde få gå. Jag älskar musik och det tycker jag är en anledning nog.
Puss!

Reply
Julia K

Jag vill SÅÅÅ gärna vinna det här! Jag skulle ta med mig min syster, så att vi kan umgås mycket och göra något riktigt kul ihop, innan jag ska flytta långt bort ( från Skövde till Gävle i 7 veckor, och sen till Medelhavet) i början på nästa år. Vi båda är över 18 år och det här vore så sjukt kul! :D

Reply
Tova

Jag ska till Stockholm på fredag med min pojkvän för att bara få vara med varandra lite och han beundrar Rihanna. Hade vart grymt att få vinna och ta med honom på hennes konsert (även om Rihanna är hans frikort:P) som en för-tidig-födelsedagspresent. Han fyller år den 26/11 nämligen:)

Reply
Simonida Yli

Jeg vil bare legge til min forrige kommentar, at å møte Rihanna er på min liste over 10 ting jeg SKAL gjøre før jeg dør. Det er umulig å forstå hvor mye dette hadde betydd for meg.

Reply
Malin

Såg att jag hade lite stav fel! Men det va bara för att jag har sån extas till att kanske få vinna! Jag vill vinna! Hoppas på att vinna! En av min största drömmar skulle gå i uppfyllelse!

Reply
Sanna

Hej!
Jag älskar Rhianna och på senare år har jag fallit mer och mer för hennes musik. Jag firar 4år tillsammans med min sambo och jag har själv Aldrig tidigare varit på en koncert förut. Och att detta skulle kunna bli min Första gör att jag dansar av glädje! Tänk att få överraska honom med biljetter till en super koncert! Och uppleva ännu något nytt tillsammans med personen som betyder allt för mig. Året som gått har varit extremt tungt för mig då min far gick bort 3:e december 2011 och jag föll i en djup depression som jag tog mig ur äntligen nu i höst. Min sambo har fått stå ut med så otroligt mycket och jag har inte kunnat tacka honom ordentligt ännu. Om jag vinner detta, om jag får chansen att ta ut honom på något storartat som det här, jag har svårt att beskriva med ord hur mycket det betyder för mig. Ge mig en chans, ge mig den här möjligheten att få ta hand om honom, så som han har tagit hand om mig i den tyngsta perioden i mitt liv. Glädje, Lycka, Spänning! Kärlek! I have a dream, han är min dröm.

Det är min motivering för varför jag borde få ta med honom på Rhianna på fredag.

Reply
lina

Jag har fått se på när alla mina vänner har gått på konserter och jag själv inte ha kunnat gå. sorligt men sant, jag har precis tagit studenten, levt på 1050 i studiebidrag min ammma har alltid gjort det mesta av pengarna, men hon är ensamstående morsa med 3 barn att ta hand om. Nu när jag dessutom börjar plugga på universitet, kommer det inte heller bli många konserter för mig.. så det skulle betyda allt och mycket till om jag fick en sån här möjlighet. Skulle ta med min syster som älskar rihanna och missade chansen att få gå se sina 2 andra idoler (justin bieber och one direction)

Tack! :)

Reply
Aida Shahriari

Hej Kenza.
Okej, töntigt nog är jag ett stort fan, näst intill besatt, av Rihanna. Enda sedan du la upp ditt videoklipp för några timmar sedan har jag kontinuerligt besökt din blogg.
Under tiden har jag hängt med min polare (som sitter bredvid mig och hon håller på att bli knäpp så läskig hon tycker att jag är) och tjatat om hur jääääävla gärna jag vill se henne!
Inte nog med att detta är en exklusiv konsert, det är 3 dagar innan hon lanserar sitt sjunde album, hon är artisten med flest likes på hela facebook och hon är en världsikon. Vinner jag inte biljetterna idag, så kommer jag slita häcken av mig på jobbet hela julen så jag kan ha råd att se henne i sommar. SNÄLLA, låt mig vara ledig i jul!
Kommer till Stockholm utan tvekan, om inte med flyg så kör jag upp själv med min bil.
Kram /Aida, nyss fyllda 19 år från Lund

Reply
Mija

Hey sunshine. Jag bor i Stockholm. Är 21 bast. Är grymt trevlig och, enligt min mening, förtjänar verkligen att bryta av den stressiga vardagen med något roligt.
Och justja. Rihanna är awesome. Puss!

Reply
Nina

Jag har varit student länge och ensamstående mamma. jag har slitit och snålat som fannnn, men just denna fredag är jag barnfri, har inga läxor och ännu bättre är ca en månad kvar till utexaminering. Så vad skulle passa bättre föratt se om jag kommer ihåg att gå i höga klackar eller lägga eyeliner än att vinna en biljett./ Nina

Reply
Johanna

Åh vilken tävling!! Jag skulle vilja vinna denna biljett till min fantastiska, underbara pojkvän som inte har mått så bra på senaste tiden. Han älskar verkligen Rihanna (ja killar kan också!!) och det vore så underbart att kunna ge honom den här upplevelsen. Han har alltid funnits där för mig och det vore så mysigt att få ge honom någonting tillbaka!! Även om inte alla problem försvinner så får vi iallafall en oförglömlig(och SJUKT ROLIG!!!) kväll tillsammans! <3

Reply
Mathilda Roswall Wikström

Okej, jag vet inte hur jag ska börja. Jag är för exalterad för att veta hur jag ska formulera mig. Det här är förfan den bästa kombon man kan tänka sig. Rihanna är en så fet artist, och jag är ett stort fan av henne. Jag såg henne i Globen nu senast när hon besökte Sverige, och åkte ända till Borlänge, Peace and Love, för att få se min älskade igen. Jag köade 3 timmar, och stod precis vid scenen… SJUK upplevelse!!! Du är en extremt stor inspirationskälla och har läst din blogg några år nu och du är så jäkla ball! Jag är ingen psykobrud, men drömde här om natten att jag såg dig och började fetböla av lycka :) Skulle jag vinna den här tävlingen skulle mitt liv vara fulländat. Då kan jag dö lycklig :) Vet precis vem av mina kompisar som skulle få hänga med, och jag lovar att du kommer digga oss båda två!!! Hoppas hoppas att vi ses på fredag!!! Puss, Mathilda

Reply
Freja

Hej!!!
Jag tycker att jag förtjänar biljetterna då jag sent i våras tog mitt pick och pack och flyttade hem ifrån London för att kunna köpa biljetter till Peace AMD:s Love för att se henne. Väl på plats så låg jag sjuk i tältet i 4 dagar innan jag på fredagen( dagen innan hennes framträdande) tvingades inse den bittra sanningen att jag inte skulle klara av en dag till. Så det var bara att ta mitt pick och pack och åka hem för att sedan åka till sjukhuset. Och inte illa nog att jag som sagt var riktigt sjuk, jag fick ligga där i en sjukhussäng och tycka förjävligt synd om mig själv medans mina vänner kunde vara kvar och njuta. Så nu tycker jag minsann att det är min tur också!!
Tack för mig!

Reply
Sophia Rosenqvist

Hej!!
Jag vill börja med att säga, jag är INTE arton men jag tävlar för att vinna biljetter till min kusin. Hon gillar Rihanna jätte mycket och det skulle vara så kul om jag vann och kunde ge henne detta i en förtidig julklapp! Ingen i hela världen gillar nog Rihanna så mycket som hon gör. Vi står varandra väldigt nära trots ålersskillnad(ja är 12 hur gammal hon är vet jag inte men hon är över arton) Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag vinner för det skulle vara så kul att kunna överraska henne med detta!
(Om hon mot förmodan inte kan så är även minna mamma ett stort fan, det skulle vara kul om hon fick se Rihanna live)
Kram Sophia

Reply
johanna

Hennes musik har påverkat mig och mitt liv otroligt mycket, den har hjälpt mig och att få se henne på en så exklusiv konsert vore helt fantastiskt!
Hela hösten har varit rörig och nu börjar allt räta ut sig, att få möjlighet att gå på denna konsert vore som grädde på moset! :)

Reply
Helene Hollingworth

Hej Kenza, gud vilken rolig tävling. Jag känner att den träffade mig helt rätt då jag har haft fullt upp med jobb och plugg och verkligen är sugen på att gå ut med någon kompis och slippa tänka på skolan eller liknande och bara få njuta av tillvaron. Rihanna är dessutom GRYM. Jag har aldrig varit på en spelning, och känner att detta skulle nog vara en riktig upplevelse och tänk vad det skulle förgylla tillvaron såhär i höstmörkret. wow, vad häftigt!! :)
kramar från Helene

Reply
Frida Bergkvist

Hej Kenza! Vill du snälla göra mig till världens gladaste tjej för en kväll? Jag minns när du avgudade Tokyo hotel för massa år sen och skulle se dom live för första gången. Hur glad du va. Snälla ge mig den känslan också! Rihanna är min idol och jag har alltid velat att se henne live. Hon ställde tyvärr in när jag skulle se henne i Globen så tycker att det är dags för mig!! Jag har annars bara tur i kärlek, så ge mig gärna lite tur i spel också!! Du är för övrigt grym och jag läser din blogg flitit. Kom igen nu Kenza :D tänk på hur det var när du ville se Tokyo Hotel!! Massa kramar Frida

Reply
Josefine

Wow! Vilken tävling! Jag har aldrig vunnit någonting och det vore så sjukt kul att få gå, verkligen en upplevelse för livet då jag älskar rihannas musik! Hoppas och håller tummarna att jag vinner!!!!!! Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*