• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Amanda

Åh gud, vilken grym tävling! Jag fullkomligt ÄLSKAR Rihanna, och fascineras både av henne, hennes musik och hennes stil.

Nu vet jag inte hur jag ska berätta utan att bli för personlig, jag vill helst inte att min kommentar postas i ett inlägg om jag vinner.. men okej, here we go.

Det skulle betyda så otroligt mycket om jag vann och fick gå och se henne. Tyvärr är jag av olika anledningar väldigt ensam nuförtiden – ibland tar livet oväntade vändningar. Snart ska jag dock börja i en ny skola och då kommer jag säkert på fötter igen, men det är verkligen hemskt (!) när man så gärna vill ut och hitta på saker. Umgås. Ha kul. Samtidigt som man vet att alla andra är ute och gör just det medan jag sitter här ensam som ett jäkla mähä liksom.

Nu låter jag sjukt tragisk, men det skulle i alla fall vara så härligt och “upplyftande” att få en kul kväll med bra musik – då blir det nog lite lättare att bita ihop den sista tiden som är kvar nu fram till jul, sen blir det nya tider. :)

Reply
Angelica johansson

Jag skulle jätte gärna vilja åka och kolla på Rihanna på fredag! Jag vill ha en rolig, oförglömlig kväll, då mina senaste veckor inte har varit på topp. Och att få dela det med min bästa kompis som alltid funnits vid min sida skulle vara så roligt. Att kunna ge henne något tillbaka.

Jag är 20 år, så jag och min kompis har åldern inne!

[email protected]

Kram!

Reply
Cecilia

Jag skulle bli huuuur glad som helst om jag fick vinna detta & ta med världens bästa på tjejkompis på typ världens häftigaste grej! Vi båda duggar Rihanna & det vore ju bara för ballt att få gå på nått sånt här!
Men främst vill jag bjuda med min vän som alltid finns där & som själv har haft ett tufft år, skulle vara så jäkla kul att få ge tillbaka till henne <3
Så snälla, hjälpa mig ge en henne en helt otrolig kväll! :)

Reply
Fanny Zetterberg

Rihanna är en person som har inspirerat mig på många plan i livet. Låtarna, texterna och de fantastiska musikvideosarna är något jag har gått igenom miljoner gånger och hittat styrka i. Jag vill på något sätt tänka att hon sjunger för att hjälpa mig, för att jag ska förstå att jag inte är den enda som går igenom tuffa saker i livet.

Jag skulle se hennes konsert i globen, något jag hade sett fram emot mer än något annat, när hon sen ställde in. I somras var jag överlycklig över att få en ny chans när hon skulle avsluta Peace&love festivalen. Jag stod ut en vecka i tält, i regn och blixtnedslag. Allt med hemresan strulade till sig och jag skulle bara få se en timma av hennes konsert men var överlycklig för att ens få höra min idol även om det bara var halva konserten. DOCK kom hon 45 minuter försent så det var en besviken tjej som åkte därifrån sen när det jag hade sett fram emot i en vecka inte blev av.

Skulle vara så fantastiskt att för tredje gången gillt faktiskt få se henne.

[email protected]

Reply
Cissi

jag skulle vilja ta med mig min vän som jag har det svårt just nu pga uppbrott med pojkvännen osv. Jag skulle vilja ta med henne ut på en grrrym kväll och vad passar då inte bättre än en sådan här grej!?

Reply
Sarah

Hej, skulle sååå gärna vilja vinna! Bor i Finland och är inte helt 100 på att jag slipper (pga försenad lön) men det ska nog fixa sig. Vill vinna eftersom jag helt ärligt tycker jag förtjänar detta. Var så trött och slut i somras att jag nästan gick in i väggen, jobbade tidiga morgnar till sena kvällar och mina lediga helger gick åt att sova och försöka förbereda mig för nästa vecka. Blev tvungen att sjukskriva mig de sista veckorna innan skolan för att kunna återvända överhuvudtaget. Denna höst har varit ett helvete och jag är fortfarande trött. Har skrivit mina första studentprov och tagit igen missade kurser. Har dessutom haft det jobbigt med en av mina bästa vänner, känns som om vi glidit ifrån varandra lite, men fortfarande är hon min bästa vän och skulle nog kyssa mig till döds om hon eller jag vinner detta. Så detta om något skulle nog pigga upp mig och min gråa trista höst.

love
Sarah

Reply
kale

finner inga ord för att kunna skriva en motivering, i alla fall ingen som räcker till. jag vill se rihanna live så himla himla gärna, men har en alldeles för tunn plånbok för det (cirkus 0 kr på kontot rättare sagt). att se henne live nu på fredag skulle seriöst göra mitt år. utan tvekan.

Reply
Emelie

Jag älskar hennes låtar och dom gör en så glad om dagarna. Jag tycker jag ska få gå för att min dröm är at få se henne live.. //Emelie

Reply
Sara, 21

Hej! Åh vad avundsjuk jag är på alla som får gå på detta, fan va grymt! Jag är själv ett STORT fan av RIHANNA och skulle sååå gärna vilja se henne uppträda. Missade hennes spelning som hon hade på P&L i somras, och när jag hörde att hon skulle till sverige på hennes turné kände jag att ÄNTLIGEN kanske man kan få se henne. Men näe då var det bara för inbjudna och blev skitledsen :(
Så det skulle vara SJUKT GRYMT att vinna biljetter!!! (håller tummar&tår)

Reply
Ailar Akdag

Hej Kenza
Ska berätta kort historia jag e 28år cool 2 barns mamma till världens finaste killar :) när jag va gravid så köpte min man Rihanna biljetter till Globen men hon dök ju aldrig upp och nu dom närmaste 7 månaderna har jag inte gjort något bokstavligen INGET än tagit hand om mina barn och de enda anledning jag kan lämna mig ifrån mina barn några timmar e för att just gå till Rihannas konsert detta kallas super lyx i mitt liv :) så jag hoppas jag blir vinnare och kan skaka rumpan lite istället för all blöjbyte bara om de e för några timmar :)

Reply
Marjan

Hej! Det hör till ovanligheterna att jag är med i någon tävling som denna men jag kunde inte motstå- för det skulle bara vara helt j*vla otroligt kul att få se världens bästa Rihanna uppträda så jag prövar :). Om jag vinner tar jag med mig en kompis som kan behöva piggas upp såhär i höstmörkret. Trevlig kväll!!

Reply
Sara

Åh jag vill så gärna gå, främst för att jag missade henne senast hon var här pga sjukdom men också för att jag skulle ta med min bästa vän som precis har fyllt år!
Kram

Reply
Mehah Nakawesi

I am a big fan of Rihanna, her style, her music inspires and all she does inspires me. Even her provocative pics are art. It will be an honour to see her live and be part of the sensational 777 tour.
And am of course a big fan of you Kenza, amazing blog that ain’t that personal which is perfect.

Have a good nite.

Reply
Angelica

Hej:)

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att överraska en av mina bästa vänner som skulle på hennes konsert i globen men som blev inställd i sista sekund (när dom satt där och vänta). Det här skulle både göra henne och mig så himla glada, håller tummarna <3

Reply
R

Hej! Skulle vara så kul att överraska min flickvän med Rihanna konsert!!!!!!!!!!! Vi har haft det lite knackigt så det skulle vara så kul och få ge henne de, hon älskar rihanna.

Reply
Sandra Utter

Jag skulle bli hur glad som helst om jag fick gå. Vi skulle gå på hennes konsert när hon var i Sthlm sist. Vi hade bokat hotel och åkt till Sthlm ( vi bor i Norrköping ), men lagom när vi kom dit så ställde hon in den. Jag har även varit riktigt sjuk, har fått akut opererat magen och gått igenom en mycket tuff tid. Så jag skulle verkligen vilja ta med mig min sambo och gå. Han förtjänar det verkligen för att han är världens finaste människa !

Reply
Joh

Att som student äntligen få bjuda karln min på vår favorit-tjej-artist en barnfri kväll hade varit sååå sjukt kul! En möjlighet som inte växer på student-mamma-trädet ;)

Reply
Claudia

Jag är 15 år och heter Claudia. Jag har en morbror som är ganska så sjuk, vill inte gå in på detaljer public, men tillsammans med honom är vi på bättringsvägen men just nu får han massa behandlingar, och vissa veckor mår han bra och andra inte så bra. Den här veckan har varit bra, det är då han kan passa på att ha kul. Jag vet att han och hans underbara fru som stöttar honom i vått och torrt älskar Rihanna. Han håller på med musik själv och så men har inte kunnat lika mycket för att han inte mår lika bra, men nu vill jag verkligen överraska honom med detta eftersom han tidigare varit på Berns och sett shower och så. Så jag skriver detta med glädje och hopp om att få vinna dessa, jag älskar honom mer än allt och eftersom att han varit sjuk så har han och hans fru inte haft mycket tid för sig själva! Detta skulle vara perfekt. Tack Kenza för chansen att få vinna dessa. Att få se glädjen i hans ögon skulle inte göra mer än att värma mitt hjärta. Här får du en länk så du förstår att jag inte hittar på, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15566305.ab Kram

Reply
Stina

Jag är en 15 årig tjej som skulle vilja vinna de här biljetterna till min fina syster som fyller 18 om en månad. Hon skulle uppskatta det så mycket och jag skulle aldrig annars kunna ge henne det här själv. Ha det bra, kram.

Reply
Elin

Detta är den bästa tävlingen nånsin! Vore så otroligt häftigt att få vara med om något sådant här! Jag studerar 70 mil från Stockholm och kommer väldigt sällan hem och träffar min familj! Inte nog med att få gå och se rhianna, men skulle vara hur mysigt som helst att vinna, då skulle jag få en riktigt bra anledningen att åka hem till stockholm och ta med mamsen min Håller tummarna att jag ska ha lite tur med mig! Kram Elin

Reply
Amina

Hej kenza, Jag vill gärna vinna! Fick nämligen förra året av min pojkvän en biljett att jag och han skulle se Rihanna när hon hade sin andra spelning här i Stockholm som sedan blev inställd! Så jag fick inte se henne och jag som var så överlycklig för denna present, därför blev jag så glad över att se denna tävling som jag vill gärna vill vinna och bjuda med min pojkvän så att det blir jag som ger denna gåva till honom! Mvh Amina

Reply
Lisa

HERREJÄVLAR…. Och jag ska ut med min bästis här hemma i Gbg på fredag, vi har inte träffats på så länge och sånt får man ju inte blåsa av :( inte ens för min största idol. Är grymt avis! Ha det så otroligt grymt !

Reply
Emma

Hejhej, jag heter Emma och jag är en 18-årig tjej som är helt säker på att jag kan hämta biljetterna på fredag eftermiddag! Jag skulle vilja vinna av flera anledningar. Det skulle bli en riktigt bra kväll som jag aldrig kommer glömma. Jag och min kompis Malin vill hitta på något kul på fredag. Jag tycker att vi behöver en paus från alla måsten och verkligen ha kul för en kväll. Det allra bästa vi skulle kunna göra om vi fick möjligheten är att gå på Rihannas spelning. Rihanna är en grym sångerska och det skulle vara väldigt coolt att få se henne sjunga live! Särskilt när inte vem som helst får komma, då känner man sig väldigt speciell.
Kram på dig Kenza

Reply
Nathalie

Som ung mamma och heltidsarbetare är det svårt att skilja på vardag och helg då varje dag nästan ser likadan ut när man har barn. Jag sätter min dotter alltid i första hand och glömmer ofta bort mig själv. Går sällan ut och roar mig för jag känner att jag hellre vill lägga dom timmarna på min dotter.därför väljer jag noga vad jag vill lägga min barnfria dag på. Men det är inte bra heller. För trots att man är mamma är det viktigt att man roar sig lite och får tänka på sig själv ibland, för det gör mig till en bättre mamma :)

Jag skulle bli så sjukt glad om jag vann detta pris! Skulle vara otroligt tacksam och jag lovar att släppa loss som aldrig förr! Du kommer inte bli besviken om du ger mig biljetterna! Snälla snälla snälla!! :D och jag lovar att jag bjuder upp till dans om jag vinner ;) tack på förhand bests kenzaaaaa! PUSS PUSS PUSS!

Reply
Sandrella

Hej Kenza, måste bara säga att detta lätt är den bästa tävligen du haft!! Är helt taggad har suttit i en hel dag nu och försökt få reda på hur man kan köpa biljetter. Att få gå på en sådan exklusiv spelning med Rihanna är något mjag tror man aldrig annars kommer ha chansen att uppleva. Jag kan bara tänka mig hur bra hon kommer vara, samt vilken upplevelse det skulle vara. Jag som person har följt Rihanna sen pon-de replay kom ut och vilken förändring hon gjort, men hon är som sagt grym. Skulle kunna prata om henne i evigheter, men hoppas att detta räcker. Om inte tack för chansen i alla fall :D

Kraamar Sandrella
Mail: [email protected]

Reply
Maria

GUD JAG BLIR SÅ EXTALTERAD!!! Först vill jag börja med att säga att motiveringar är något jag alltid misslyckas med men vi ger det ett försök hehe! Först och främst för att rihanna betyder så SJUKT mycket för mig, du vet själv hur det är att ha stora idoler.. Förra året köade jag i dagar för att få se henne men det slutade med att jag fick återvända hem med gråten i halsen pga inställd konsert. Jag tror inte ens jag behöver säga så mycket mer om HUR mycket detta skulle betydda för mig. Snälla Kenza maila mig kl 12 imorgon? :(

Reply
Elinore

Jag skulle bli så sjukt glad om jag fick gå! När Rihanna tidigare skulle ha sin konsert förra året i stockholm hade jag fått biljetter av min pojkvän i födelsedagspresent.. jag blev superglad och när vi är påväg till globen och precis skulle gå av tunnelbanan ringde min kompis som också var där och berättade att konserten inte skulle bli av.. Jag vart så besviken och kan fortfarande inte förlåta henne för att jag aldrig fick uppleva min födelsedagspresent.. Men det finns en sak som kanske skulle få mig att göra det :)

Reply
Gabriella

Hej Kenza! Jag är en positiv person som alltid försöker tänka att allt löser sig. Men på den senaste tiden har jag känt mig väldigt nere då jag har kuggat några kurser på universitetet. Skulle verkligen behöva något som piggar upp mig och jag vet att om jag vinner det här så kommer jag bli riktigt glad. haha… Ha de bäst ! / G

Reply
Anna Brandt Svärd

Ahhh jag blev helt uppspelt nu!! Jag och min bästa kompis flyttade för tre månader sen till Stockholm för att plugga här, innan dess har vi aldrig kunnat delta i såna här tävlingar som kräver att man befinner sig i huvudstaden eftersom vi har bott i Skåne hela våra liv.

Därför blev jag huuur glad som helst när det gick upp för mig att jag faktiskt har möjlighet att gå på denna konserten plus att Rihanna är en av mina favoritartister!!

Kan inte beskriva hur glad jag (och min bästa vän) skulle bli om vi vann dessa biljetterna. Hade passat perfekt att få göra en såhär rolig grej på fredag eftersom vi båda två nyss har pluggat som djur innan våra tentor och knappt haft något socialt liv. Detta skulle bli den ultimata belöningen! :)

Reply
Frida Bergkvist

Hej Kenza! Minns du när du skulle se Tokyo Hotel för första gången? Hur i extas du va. Det är typ så jag skulle känna om jag vann biljetter tills på fredag. I extas. Du är för övrigt grym och jag läser din blogg flitit. Välj mig för att du skulle göra mig så otroligt glad!! Kramar Frida [email protected]

Reply
Cassandra Svensson

Jag vill ha en rolig och oförglömlig kväll! Efter att det för några veckor sedan tog slut mellan mig och min pojkvän som jag varit med i tre år så har mina dagar och kvällar spenderats hemma med tårar i ett mörker. Jag vill ha kul och dansa igen och det skulle betyda så mycket för mig att komma ut och slippa alla sorgsna tankar som spökar. Håller alla fingrar och tår på att ett mail trillar in imorgon 12.00, skulle vara det bästa som kunde hända mig nu. Grym tävling, tack för möjligheten!!! :)

Reply
Nea

Jag skulle dö för att få åka till stockholm och se rihanna! Varför? Bor i norrpan där jag bor med min lilla familj men har min fina party-vän och partner in crime i stockholm. Lite lyx får man väl ändå unna sig som hårt arbetande småbarnsmamma.

Reply
Maggie

Hej! Brukar inte vara med på bloggtävlingar eftersom chansen att vinna är så liten, men just denna var extra bra hehe, så gör ett försök! Älskar Rihanna och hennes musik, så jag och några kompisar bestämde oss för att boka biljetter till hennes konsert i Globen för något år sedan. Vi hade taggat hela dagen och var jätteglad att jag skulle få se henne live! En halvtimme efter att konserten egentligen skulle ha börjat kommer det ut en kille på scenen och säger att konserten är inställd… Började typ att gråta, blev så besviken :( så skulle vara extra kul att få chansen att gå på hennes spelning nu istället! keep up the good work med bloggen annars, du har en superbra blogg :))

Reply
Sarah

Jag vill gärna vinna så att jag kan ta med mig min pojkvän och ha en trevlig kväll med en av världens bästa artist. Har velat se henne många gånger men det är ju de där med pengarna man inte har just då. Vore så himla skoj, har aldrig sett en så stor artist nånsin.
Är ett stort fan av henne!

Reply
My

Den 2 november 2011 satt jag som ett nervvrak brevid min pappa i fullsatta globen. Efter ett års väntan skulle jag nu äntligen få se Rihanna live i globen. Mina känslor var utom kontroll av tanken att jag skulle få se och höra självaste Rihanna på riktigt! När jag var som mest förväntansfull kom det någon gåendes in på scenen, men det var inte Rihanna. Det var en man som hade kommit dit för att berätta att konserten var inställd. Besvikelsen blev stor och jag var ledsen länge.
Rihanna är en förebild och jag beundrar henne för allt hon är och gör. Jag själv sjunger också och liksom Rihanna, har musiken nära hjärtat. Det skulle vara sjukt roligt att vinna, går liksom inte att beskriva!

Reply
Amanda Koponen

Jag vill helt stört sjukt gärna vinna!! Älskar Rihanna, och har gjort ända sen hon släppte SOS och jag stod och dansade till den på första högstadiediscot.. haha! Hennes musik har hängt med hela livet – hur många gånger har man inte stått framför spegeln och sjungit hjärtat ur sig till take a bow? (hoppas det är fler än jag iaf!?)
Jag skulle ta med min bästis, min syster. Efter jullovet flyttar jag till Göteborg och hon flyttar först till Gävle och sedan till Medelhavet för att showa. Det är första gången på 20 år vi skiljs åt!! Därför försöker vi passa på att göra massa roliga saker tillsammans nu, och det här vore ju helt stört coolt!
Vi är över 18 båda två (21 och 19) och kan vara i Stockholm fredag eftermiddag!

Reply
Carrooo

Det var väl bra det att Sverige är ett av de 7 länderna med tanke på att hon ställde in förut.. jag är dock inget superfan av henne så kommer ej delta.

Reply
Amanda

ÅH JÖSSES KENZA JAG VILL INGET HELLRE ÄN ATT FÅ SE KONSERTEN PÅ FREDAG MED MIN BÄSTA VÄN!! Och det skulle betyda så mycket för mig att vinna det här så jag kan gå med min vän som är ett ännu större fan än jag av Rhianna (Rhianna är för henne som TH tidigare varit för dig) och som missade konserten under Peace & Love i år (hennes enda anledning till att köpa biljetten i år) för att hålla mig i handen i sjukstugan efter en svimmningsolycka. Det var inte ens allvarligt och jag bad henne gå med våra andra vänner men hon vägrade! Finaste vännen sedan alltid. Detta skulle därför vara så himlans fantastiskt att “få ge tillbaka” till henne! SNÄLLA SNÄLLA!

Stor kram!

Reply
Sara

OMG! Vilken fet tävling! Jag kommer att vara i Sthlm torsdag-söndag med min syster och jag skulle SÅ hemskt gärna vilja ta med henne på denna spelning! Det skulle betyda allt. Hon är världens bästa syster och att få ge henne detta som en tidig julklapp skulle göra oss båda till världens lyckligaste!

Kram Sara

Reply
Emma

Jag och min klasskompis skule så himla gärna vilja gå på konserten, Linn min klasskompis älskar verkligen Rihanna och jag med och jag fyller år den 26e nov så det skulle vara en sinnes bra present till migsjälv och henne :)
Vi bor i Umeå men kommer att vara i Stockholm i helgen och har absolut ingenting att göra på fredagkväll ;)
Puss&kram

Reply
Evelina

Exslusiv liten spelning med musikvärldens drottning?
ÅÅH JA, jag gör vad som helst,jag utmanar hulken i brottning!
Jag vill se The princess of china dansa och sjunga!
Låt mig och min vän uppleva det medan vi är unga!

En spelning på berns enbart för fansen och viktiga nissar
Shit, tycker synd om alla som det här missar
Vill ju kunna säga: jag var DÄR!
Inte : åååh lyllo dig ditt SÄR!

Så kom igen nu Kenza du med makt
Låt oss dansa i Rihannas takt!

[email protected]

Reply
Claudia

Jag är 15 år och heter Claudia. Jag har en morbror som är ganska så sjuk, vill inte gå in på detaljer public, men tillsammans med honom är vi på bättringsvägen men just nu får han massa behandlingar, och vissa veckor mår han bra och andra inte så bra. Den här veckan har varit bra, det är då han kan passa på att ha kul. Jag vet att han och hans underbara fru som stöttar honom i vått och torrt älskar Rihanna. Han håller på med musik själv och så men har inte kunnat lika mycket för att han inte mår lika bra, men nu vill jag verkligen överraska honom med detta eftersom han tidigare varit på Berns och sett shower och så. Så jag skriver detta med glädje och hopp om att få vinna dessa, jag älskar honom mer än allt och eftersom att han varit sjuk så har han och hans fru inte haft mycket tid för sig själva! Detta skulle vara perfekt. Tack Kenza för chansen att få vinna dessa. Att få se glädjen i hans ögon skulle inte göra mer än att värma mitt hjärta. Här får du en länk så du förstår att jag inte hittar på, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15566305.ab Kram och tack ännu en gång

Reply
Michelle Vallin

Ååå KENZA!!! Alltså jag skulle döööö för att få bli inbjuden med min vän! Bästisen och jag bokade biljetter till hennes konsert som hon skulle ha haft men den ställdes ju in,skit tråkigt…SEN så köpte jag och min bästis PEACE n LOVE biljetter för att se Rihanna i sommras men då blev vi båda magsjuka samtidigt… Typiskt! Snälla snälla pick me :))))) skulle så gärna vilja överraska bästisen,hon skulle bli så lycklig att vi ÄNTLiGEN får se Rihanna och det skulle göra mig så glad att se henne lycklig!! Woho
Kram Michelle

Reply
Öz

Hej, vill börja me att tacka för en inspirerande blogg. Jag skulle gärna vilja bjuda me min vän som jag tyvärr inte hinner se så ofta som jag vill då jag nu jobbar heltid och pluggar vid sidan om. Skulle vara kul för mig o min vän att få ett avbrott från vardagen o shine like a diamond!! bor i Stockholm så de vore perfekt!! ha det fint// Öz

Reply
s

Jag har alltid velat se henne uppträda live då jag tycker hon är så jävla grym för att inte tala om vissa av hennes låtar som gör att man hamnar i trans. tyvärr är konsertbiljetter ganska dyra och därför har man inte sett fler än de artister som har gratis nån gång vart femte år…

Reply
Josefin Eriksson

Detta måste vara den bästa tävlingen jag någonsin sett, om man inte är med har man nog inte något vett. Rihanna har alla dansat till på dansgolvet många gånger, tror t.o.m. jag kan alla hennes sånger. En av mina favoritlåtar är Diamonds in the sky, fast alla hennes låtar är jävligt fly. S&M, Only girl, Umbrella är några av hennes störta hits, skulle vara svårt att toppa de låtarna om jag var i hennes sits. Men ändå lyckas hon skapa hit efter hit, samtidigt som hon lyckas vara riktigt fit. Om jag skulle vinna skulle jag åka med min bästis, och bjuda henne på en lyxweekend i Stockholm och bjuda på en festis. Lyckan skulle vara om man vann en biljett, skulle vara så hiiiiimla FETT!!

Reply
louise

som utfattig student med enbart hetsiga tentor och inlämningar snurrandes i huvudet hade det vart mer än underbart att få njuta av världens häftigaste rihanna med min syster som idag klarade sin viktigaste tenta någonsin. vi hade behövt detta! puss!
[email protected]

Reply
Ebba Liljegren

Jag skulle egentligen se Rihanna i novmber 2011 men som du kanske vet blev konserten i Malmö inställd, vilket såklart var en stor besvikelse!!! Det var jag och min bästa kompis som skulle tillsammans ha en oförglömlig kväll med vår största idol.
Du kan kanske förstå min glädje när jag fick reda på tävlingen du arrangerar! Jag hoppas nu att kvällen som jag och min kompis aldrig fick blir verklighet. Hon har körkort jag har tillgång till bil, och vi har möjlighet till boende i Stockholm så vi åker med en gång!!!!
Nu håller jag tummarna!!! Tack för att du ger oss läsare chansen att få uppleva något så stort – once in a life time.
Kram från Ebba, snart 20 år i Lund.

Reply
Nina

Det har alltid varit en dröm för mig att se Rihanna.
Förra året vid den här tiden, stod jag mitt inne på Golden Circle i globen och var beredd på en awesome konsert. Men som alla vet så ställde hon in. Jag ser nu detta som en chans att få den här spelningen som jag aldrig fick förra året.

MVH Nina :)

Reply
Ebba

Hej! Jag skulle SÅ gärna vilja vinna biljetterna till Rihannas konsert då jag behöver något som piggar upp i höstmörket!! Just nu känns det mest som jag stressar runt och har på tok för mycket att göra. Ett break på fredag kväll med bra musik och en fin vän vore guld värt!
Kram!

Ebba

Reply
Nicolina

Hej fina Kenza!

Jag vill till min underbara bästa vän dessa biljetter vinna,
därför att hon är en gudinna. Hon är inte bara fager som få,
utan tar mig även igenom dagen fast den för mig mest är grå.
Jag vet att Rihanna är hennes stora idol, och för mig är det ett mål
Att få henne att må toppen och att på fredag på Berns få skaka på kroppen!
Dessutom kommer hon från Växjö och det är tusan på tiden,
Att hon får uppleva lite av stockholmsnattlivet! YAAAY!

Reply
Sandy

Hej Kenza!

Jag skulle vilja att min storasyster hemma i Sverige (Stockholm) skulle få gå! Hon är en stor förebild för mig. En av hennes största artister är RIHANNA hon har velat se henne i flera år! Jag själv bor i Canada så jag skulle vilja överaska henne med en konsert! :))

Tack för en underbar blogg!

Sandy

Reply
Sandra

Hej Kenza, jag tycker att jag ska få gå på den här grymma spelningen för att hon är en av världens coolaste artister ! Hon är någon som verkligen bjuder på en show så det skulle vara så FAB !!! Sedan så har jag pluggat hårt hela hösten ( studerar till sjuksköterska) och förtjänar en galen konsertkväll :)

Reply
Lina

Jag skulle vilja gå tillsammans med min kompis för att sprida lite stjärnglans och diamantglitter över oss. Vi behöver få en girl power-boost som ingen kan ge lika bra som Rihanna. Efter problem med pojkvänner, bostäder och jobb skulle vi behöva säga ‘Farewell’ till allt dåligt och börja om från början med lite ‘Good girl gone bad’-kickar!

Det skulle betyda oerhört mycket.
Snälla!

Reply
Isabell

Jag har en vän som verkligen skulle behöva lite extra kraft just nu. Att få ta med henne hade varit bästa någonsin. Rihanna är så mycket OSS. Vi har så många kompis-låtar ihop av henne, och det hade varit så KICK ASS att få stå och sjunga halsarna hesa och dansa bekymmrena av oss till dom tillsammans, med världens bästa brud på scen.

Tack för finaste tävlingen!

Reply
Josefin

För att jag har en jobbig period just nu i arbetslöshet och må-skit och behöver shine bright like a diamond som Rihanna säkerligen kan hjälpa till med!

Reply
Simonida Yli

Musikken hennes har hjulpet meg og hjelper meg fortsatt gjennom tøffe tider. Hun er min inspirasjon i klesstil, musikk,måten hun ser på livet, og hennes styrke etter de tøffe tingene hun har opplevd. Jeg mener ikke å høres ut som en psycho men jeg føler jeg kjenner henne på en måte… (P.S håper det er greit at jeg skriver på NORSK :)

Reply
K

Jag borde vinna eftersom hon är min stora idol, tänkte gå sist hon var här men det blev aldrig av som tur det så det blev inställt :( hade varit en dröm som går i uppfyllelse om jag hade vunnit ! Hon är en av de bästa artisterna någonsin så gör min dröm sann!!!!!

Reply
Malin Arvidsson

Hej Kenza!

Jag känner att jag vill vinna biljetterna för att:
-jag hade tenta (läser geovetenskap på universitetet) för 1,5 v sedan. Pluggade alltså ihjäl mig till den. Och nu sitter jag med näsan i böckerna IGEN! Har nämnligen tenta om 10 dagar redan. Har med andra ord suttit med näsan nergräven i pluggböcketna i en månad i streck snart – JAG BEHÖVER HA KUL!

Ciao!

Reply
Tara

Motivering:

Jag har som många andra hamnat i hamsterhjulet. Mitt liv och mina dagar går ut på att göra samma sak om och om igen. Jobba, komma hem, jobba, hem. Skulle vilja bryta det för en kväll och få uppleva detta. För att sedan göra samma saker igen. Men då har man iallafall pausat livet för en stund.

Reply
Liv

Å Kenza, jag är glad att jag såg det här.
Jag vill SÅ gärna gå på Rihannas konsert!
En kväll med grym musik och denna heta tjej,
snälla, snälla, välj lilla mig!

Reply
P

Jag och min kompis älskar Rihanna och vi har pratat om den här spelningen i en vecka nu. Vi vill verkligen gå på den här spelningen! Det skulle vara så otroligt kul att överraska henne med biljetter till oss!

Reply
Micha

Åhhh jag vill också känna mig lika värd som en Diamond, om det bara är just den kvällen!! Jag diggar Rihanna för hon lägger alltid ner sin själ i alla låtar hon sjunger.
Hon blir som ett med musiken, och det är mäktigt. Sen hennes power förstås – som får en att klara av en hel dag efter endast en lyssning. LIVSKRAFT är ordet. Love her.

/och tack för tävlingen, som är den enda möjlighet vi får!

Reply
Moa Wallerstein

Jag har alltid velat se Rihanna live men aldrig haft chansen. Att vinna denna tävling skulle betyda så sjukt mycket för mig. Det skulle bli en oförglömlig kväll och att jag dessutom får bjuda med en vän gör bara saken ännu ännu bättre.

Reply
Amanda

Jag skulle göra i princip vad som helst för att få ta med min bästavän på en Rihanna konsert! Varje gång vi är på krogen och någon av hennes låtar börjar spelas så är det bokstavligt talat klackarna i taket! (spec till låten We found love)
Att få bjuda henne på det här innan jag flyttar iväg och pluggar skulle vara så kul!
Kramar

Reply
Cecilia

Min bästa kompis kommer till Stockholm och hälsar på mig på fredag. Det vore helt awesome om jag kunde överraska honom med en biljett till Rihannas konsert då han älskar henne!

Reply
Matilda Gustafsson

Jag har haft en tuff period på sistone. Har haft mycket tentor i plugget som jag behövt plugga till samtidigt som frågan “Vad vill du göra med ditt liv?” “Är det det här jag verkligen vill göra?” Men nu har jag kommit fram till att jag bara ska låta positiva tankar passera mina tankar. Jag känner mig redo för en “omstart” och vad vore mer perfekt än att starta det med Rihanna som en insperationskälla plus I´m a hughe fan ;) Tycker såklart om dig också Kenza men det kan vi ta i en annan uppsats;P
Kramar Matilda

Reply
Louise

Hej Kenza!
Jag är 25 år så långt över 18 men helt besatt av Rihanna! Jag befann mig för lite över ett år sedan i Globen Stockholm för att se min idol Rihanna och hade VIP-biljett då de 20.30 kom ut på scen och berättade att hon var sjuk och inte kunde uppträda. Jag skulle bli så sjukt jäkla glad om jag vann och fick gå, jag är med i ett antal tävlingar och ringt till Rix fm som en tok för att få tag på biljetter men lyckas inte som vanlig! Hjälp mig med mon dröm Kenza!!!!
/Louise

Reply
P

Påbörjar det hela med en negativ inställning och säger att jag förmodligen inte kommer vinna (tja, jag är tjejen som vunnit 25 kr på trisslotter ca en gång) MEN jag har att man som ung ska ta risker och vara wild and crazy så WHY THE HELL NOT.

Dags för motivering då, jag är från grund och botten en rocktjej men Rihanna är undantaget. Inte nog med att hon är för jävla cool men hennes låtar är fruktansvärt bra och istället för att byta radiokanal när en Rihannalåt spelas så höjer jag och sjunger för fulla halsar tillsammans med mina käraste mor som också är ett inbitet fan trots sin ålder. En artist som både får tjugoåringen och femtioåringen att sjunga sig hesa kan ju inte vara annat bra.

Nog med svammel, du har nog inte tid att läsa mina dåliga försök till att vara rolig. Jag skulle bli så otroligt glad ifall jag vann dessa biljetter då jag och min kompis verkligen vill gå på denna konsert. Vi har till och med planerat att bryta in oss på Berns på olika sätt men tror tyvärr inte att jag vågar så wild and crazy.

Så om jag vinner så kommer jag inte bara så otroligt glad utan Sverige kommer även ha en kriminell mindre och jag tror verkligen inte att jag skulle vara så jädra snygg i en orange jumpsuit, svart är mer min färg.

Hare bra!!

Reply
Lorena Nezirevic

Heeej Kenza! Skulle vara sjukt kul att gå på Rihannas spelning! Jag har velat se Rihanna ett bra tag nu men aldrig haft tillfället. Älskar musiken Rihanna gör och hennes stil är något extra. Att vinna en biljett hade varit en dream come true.
grym blogg du har kenza!

Reply
Emilia F.

Jag skulle minst sagt bli överlycklig över att gå på en koncert. Och när du skriver att det är Rihannas koncert, så säger jag bara SNÄLLA universum, let it be me. Skulle sätta glans på ett år som annars mest handlat om jobbstress, avbetalning av lån och ett misslyckat förhållande :) Ser iallafall fram emot 2013 och …. kanske denna sjukt coola koncert!!

Reply
Cornelia

Ååååh! Rihanna är både min och min bästa väns idol! Vi var i Stockholm för att se henne sist, då vi självklart lyckades pricka den spelningen hon var sjuk… Blev överlycklig när hon vart bokad till peace&love och åkte dit endast för att få se henne, men hon gjorde bort sig en del pga att hennes mormor dog dagen innan så hon mådde sjukt dålogt. Trots detta vägrar jag sluta ÄLSKA Rihanna! Att få se henne och förhoppningsvis en jävligt bra show hade för mig varit oförglömligt! :)

Reply
J.S.

Eftersom min pojkvän är världens största Rihanna fan och jag missade hans födelsedag i år så skulle jag, och han såklart, bli världens lyckligaste om jag kunde övrerraska honom med två biljetter till hennes spelning.

Reply
Julia Erlandson

Åh jag skulle DÖ om jag fick chansen att se henne på fredag! på riktigt, skulle typ inte kunna komma dit för att jag skulle ha dött av iver!! hehe skoja, skulle komma dit klockan 8 på morgonen på fredag å bara vänta å längta! Hoppashoppashoppas.

[email protected]

Reply
Yohanna

Kenza! Om jag får följa med dig på Rihannas spelning blir jag good girl gone BAD.
Jag kommer känna mig som princess of China, skina bright like a diamond och skrika don’t stop the music.
För mig att komma till Sthlm är inte alls complicated. Och om det regnar, har jag alltid min umbrella.
Du är only girl in the world – som erbjuder något sånthär fantastiskt!
Man down vad jag vill med. Common we ride, we cheer and we break it off.

What’s my name? Yohanna Espinoza Berg – Mailadress [email protected]
Cheers, you da one Kenza!

Reply
Maija

Jag har inte många favoriter, inte när det gäller allt från mat och resmål, till artister, men någonting har fått mig att fasta för Rihanna och hennes musik. Ända sen jag hörde och hade hennes fösta låt “Pon de Replay” som min PA-profils(playahead, haha) låt, har jag varit fast. Trots att jag idag är 20 så har jag bara varit på en konsert (om man inte räknar med ung08 konserterna i sthlm haha), och det var Rihannas konsert i Hamburg förra året. Och vad sjukt bra det var! Vilket framträdande, vilken show, vilket sexappeal! Att se henne igen, under en så liten och intim konsert vore drömmen! Jag hoppas att den som vinner skulle uppskatta det lika mycket som jag! Hälsningar från en stockholmstjej

Reply
Natalie

För att jag och min bästa kompis Maria numera bor 50 mil ifrån varandra och båda ringer till varandra så fort vi hör en Rihanna låt eftersom det påminner oss om i somras då vi var på peace and love och köade i 10000 år för att få så bra platser som möjligt.
Och jag precis blivit tvungen att säga upp mig från mitt jobb pga odugliga chefer som behandlat mig som en påse BAJS så jag är i behov av lite uppmuntran!

Låt det plötsligt hända mig, låt det vara min tur, jag skulle, hon skulle bli såååå freeki’n happy!

Tack och pyss!

Reply
Sofia B

HEEJ, Rihanna har jag lyssnat på sedan hennes första kända låtar i sverige började spelas på radio. jag minns Unfaithful som jag älskade och sjöng i skolan en gång, eller pon de replay o shut up and drive, jag ÄLSKAR ALLT HON GÖR! de är så grymt, o hon e asball i sin nya stil, verkar skitcool som person,sett många intervjuer med henne och även om hon blivigt mer kaxig verkar hon ändå vara en sån skön laid back barbados tjej. DET SKKULLE VARA SKITMMEGABALLCOOLT att få se henne live på bers, SHIIEEET!!! skulle ha skit kul, dansa hela kvällen o njuta av varje sång! /bor i stockholm, 93a, 19år! jävlar va kullll om du väljjer mig hhi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Diana

Hej Kenza ! Jag och min vän förtjänar att gå på Rihanna’s exklusiva gig för att vi båda är ett stort fan av både Rihanna och dig, de kan inte bli bättre än att få se er båda på ett och samma ställe.Ni båda är en stor insperation inom mode , Rihannas musik är den bästa som finns och spelas alltid i mina öron. Det skulle verkligen vara en dröm att få se henne live , de är något som kommer finnas kvar i mitt liv föralltid både i minnet och i ett fotoalbum ! Så vill du få två 21åriga tjejer att bli lyckligast i världen och verkligen ha de bästa minnet för livet!? Utse mig till vinnare // Halmstad tjej

Reply
soffan

Hej fina du!
Hur fan kommer man på en motivering som skulle kunna sticka ut å vinna?
Det vore en dröm. Och inte bara för mig utan även för min syster som jag få skulle ta med mig, som ett tack för allt hon gjort å betytt för mig min älskade storasyster.
Man har sällan tid å råd med sånt här annars men vi båda älskar att klä upp oss. Och det skulle verkligen bli vår kväll.

Massa kärlek till dig!

Reply
Salina

Känns onödigt att skriva värsta långa motiveringen, för att jag ändå inte kommer kunna förklara med ord vad Rih betyder för mig, men kan väl enkelt säga såhär Rih be rocking and it would be shocking, if I’d get to go rocking with …. RiRi in sthlm!

Reply
Payan Ghefouri

Jag kräver en kul resa o mycket att skåda. Med en biljett och Rihanna på scen får jag båda!

Haha fan vad gay, men jag vill se henne just för att hon är grym inom de hon gör osv. Hur coolt äre inte att se en tjej som står får illuminati? Kanske kommer det nån djävul ur henne och snor hela showen :p Okej tönt varningen tutar.

Håller tummarna iaf!

Reply
Nathalie

Alltså shitpommes! Vad ska man skriva, helt grym tävling för det första! Nejmen jag skulle bli riktigt jädrans apglad om jag fick följa med! Vill så gärna då rihanna är en grym artist och jag älskar hennes musik. Sa bara för några dagar sedan till en vän när vi satt och lyssna på “diamonds” med rihanna att, fasiken rihanna gör bara bra musik. Tror inte jag hört en enda dålig låt med henne. Aja, jag håller tummarna! Puss och kram kexchoklad!!

Reply
Simonida Yli

Hvis jeg ikke vinner vil jeg gjerne se hva personen som gjør det har skrevet,fordi jeg kan ikke forestille meg at dette betyr mer for noen enn det betyr for meg…

Reply
Emma

Hej! Jag är ett stor Rihanna fans som aldrig riktigt har haft chansen att se henne live, vore en perfekt present att äntligen få se denna underbara artist! Som grädde på moset har jag även äran att vara i Stockholm just denna helg (bor annars i Värmland) då jag och min kille ska dit en helg för att fira vår 2-årsdag, kan man få något bättre än en kväll med Rihanna i present?!

[email protected] är min mailadress, hoppas på en glad överraskning imorgon ;)

Älskar din blogg förövrigt!!!

Reply
Anne Holmström

Åh vad ska man skriva! Vem vill inte se Rihanna live? Galet! Jag vill så gärna gå för att se henne, hon är en inspiration i musiken hon gör man blir så berörd och det har en sån mening! Att se henne live skulle jag så vilja göra! Hon är en sådan stark kvinna med en stark personlighet som man kan se upp till! Hennes låtar får mig alltid att må bra. Och detta tror jag att hon får många tjejer och kvinnor att känna så!
En dröm blir sann och jag skulle känna mig helt överlycklig att få uppleva detta!

Kram
Anne ([email protected]

Reply
Lina

Såg Rihanna på Peace & Love i somras. Var så JÄÄÄVLA taggad!
Tänk; sommarkväll, utomhus, fint väder, festival, vänner!
Förbereder hela dagen för att vara pigg och alert på kvällen då hon skulle spela. (Absolut sista spelningen för festivalen. Man var en aning sliten)
Går till festivalområdet med bästa humöret. Äntligen skulle jag få se Rihanna live!

Knölar oss in i publikhavet, får bra plats. Väntar och väntar och väntar.
Rihanna är 45 min sen. (Artister är inte sen på festivalspelningar)
Rädsla spred sej i publiken att hon ställt in igen. (Globen förra vintern)

När hon väl kommer ut på scenen är hon helt borta. Sjunger play back och pratar till publiken som att hon är i Norge. (Nämnde något om terrordådet på Utöja)
(Dock så dog hennes mormor kvällen innan. Följer henne på Instagram. Så jag antar att det var därför hon inte var på topp)

Jag skulle SÅ gärna se henne igen. Har varit så besviken och lite anti till hennes musik efter henne kassa spelning.

En hel novell.. Hehe! /24 åring!

Reply
Malin Strengberg

Hej!
Förstår att detta är en chans på miljonen men jag gör ett försök!
Jag har en vän, en av de bästa vänner man kan ha.
En sådan vän som det skrivs om i sagor.
Hon är nog seriöst ett av Rihannas största fan.
Jag har på grund av henne lärt mig alla Rihannas låtar, för att hon inte kan sluta spela dem. Överallt, hela tiden.
Jag tycker livet går ut på att dela med sig. Och skulle jag få chansen att uppleva och dela den lyckan med henne skulle det betyda allt!

Jag lever för hoppet och önskar att Ni väljer mig och min vän!
Stor kram
Malin Strengberg

Reply
Jeanette

Min motivering:

Jag önskar vinna biljetterna så jag kan ta med min älskade karl på ett litet äventyr från vardag och familj med småbarn och se hans och min favorit artist vid bästa möjliga tillfälle. Det vore kul och stort för oss båda att få gå på en exklusiv spelning.

Reply
Carro

Var ska jag börja? Twitter har gett mig många fina, varma och nya pärlhalsband av vänskap. En av dessa pärlor gnistrar lite extra för mig och det är också den pärlan jag väljer att ta med mig om just jag skulle bli vinnaren. Vi har båda gått oturens väg men har också haft turen att för ett tag sedan ta varandra i hand för att hjälpas åt och kanske göra vägen framåt lite lättare. Att få gå på Rhiannas exklusiva konsert tillsammans hade varit perfekt, för mig, för henne och för att vi ska få ha en toppenkväll tillsammans.

Reply
Kristina

Hej Kenza!

Wow vilken ära det skulle vara att få se Rihanna. Jag har aldrig vunnit en tävling, men ännu roligare skulle det vara om jag vann din tävling. Du är en sann inspiration och jag har följt dig i många år. Jag skulle självklart bli oerhört glad om jag vann och en dröm skulle gå i uppfyllelse.

Tack

Kram

Reply
Rebecca Kallio

Hej!
Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta som en födelsedagspresent till min bästa kompis som fyller år snart. Jag är en fattig lärarstudent som inte har råd med så mycket annat än mat, studentlitteratur och hyra. Min kompis är även gravid med sitt första barn så detta skulle vara svinkul att gå på innan bebisen kommer (i början av nästa år).

Vi båda är 21 år och bor i stockholms län! :)

Reply
Laila

Efter att man blev besviken sist hon var här så skulle jag verkligen vilja vinna det här, vem älskar inte rihanna?!!! SNÄLLA!

Reply
Mikaela

Hej Kenza!

Jag och min bästa vän som snart har varit vänner i 10 år har aldrig varit på konsert tillsammans. Och det är inte för att vi inte har försökt utan det har alltid kommit något emellan.
Eminem/50 cent , jason derulo , rihanna Inställda allihopa, alla dessa har vi haft biljetter till men aldrig blivit av. Nu hade vi tänkt boka Chris brown till på måndag, men jobben kommer emellan.
Det här skulle vara så underbart om vi fick chansen att göra tillsammans, och det skulle vara så kul o obeskrivligt att få ge henne detta, få stå tillsammans och rocka loss till en riktigt bra spelning och musik. hon har även födelsedag nu i december. inget skulle toppa detta för oss.

Tack ! Kram Mikaela
[email protected]

Reply
MoaLee

I Fell In Love In A Hopeless man, a real’ Rude Boy. He was Unfaithful, so one night we played Russian Rollette, and i shot the Man Down. They sent me to Rehab, but it was raining, so i ran away hidden under my Umbrella. Now i’m a bit Paranoid, but hey! I Run This Town! Feel’s like i’m Princess Of China.

Now i’d love to go to Rihannas concert on Berns this friday. I Hate That I Love her music so much, cause i never can afford to visit her concerts! Would need some Diamonds…

Nighty! the California Kingbed is waiting for me. Cheers!

Reply
Lisa

Coucou Kenza!
Det här skrivs inte å mina egna vägnar utan på grund av att min bästa vän, Alice, precis som du är en inspirationskälla på många plan. Personligen bor jag i min drömstad Paris, men saknar min högra hand där hemma i Stockholm. Jag är ett stort fan av Rihanna och det är trist att jag inte kan vara hemma för att se henne själv. Däremot önskar jag att min kära vän kunde få en överraskning och följa med dig på Berns. Det skulle värma mitt i hjärtat så otroligt och jag tror att ni två produktiva, ambitiösa tjejer skulle trivas i varandras sällskap.
Ha en underbar vecka och lycka till med allt,
Bisous

Reply
Matilda Holmebrandt

Hej Kenza!
För det första så vill jag säga att det här är första gången jag vågar kommentera på din blogg (då har jag ändå följt dig sen jag var 16 år gammal). Jag tycker du verkar så jädrans skön, och att du faktiskt påminner en hel del om mig själv. Jag har även alltid hämtat inspiration utifrån dina outfits till mina egna. Men nu till saken, jag har inte bara diggat dig länge utan även Rihanna som har varit min stora idol sen hon släppte sin singel “If it’s lovin’ that you want”. Jag har dock aldrig fått se henne live då min ekonomi inte har räckt till. Om jag skulle vinna så skulle det göra hela min kalla och mörka vinter till en blomstrande sommar typ, det skulle helt enkelt vara en ass-kicking-kväll för mig! Jag håller tummar och tår! Bästa vänliga hälsningar,
Matilda

Reply
Saga

Jag skulle så gärna vilja vinna för jag har aldrig varit på en spelning förut och jag skulle bli så sjukt glad om min första spelning blev Rihannas!!
Skulle också vilja ta med min kompis som också är ett stort fan av Rihanna!! Skulle vara så kul att få komma på hennes spelning!

Reply
Olivia Engellau

Ååååååh vad jag vill vinna biljetterna- jag bor utomlands och är i helgen hemma för första gången på fyra månader och det skuöle vara så jävla FETT om jag kunde bjuda med min bästa kompis på en brakkväll på Berns(hur många gånger tilö kommer en sån här grej liksom!) och bara njuta av Stockholm när det är som bäst! Jag jobbar så brutalt mycket att jag har längtat efter den här helgen i evigheter…detta skulle verkligen toppa den!!

Reply
Cecilia

Kenza, om jag vinner biljetterna kommer du får mig att känna mig som the only girl in the world. Och är inte det precis vad Rihanna vill? right? X

Reply
Frida

Hej Kenza med världens bästa blogg!
Jag och min kille hade bokat biljetter till Rihanna förra gången hon var i Stockholm och hade taggat till ordentligt med fin middag och dricka innan, precis som alla andra!! Anledningen till att just vi vill vinna denna tävling är för att hon är en av mina största idoler och att det verkligen skulle vara en SÅ KUL aktivitet att göra med min kille! Vi har aldrig gått på konsert förut tillsammans!!
Vi har varit tillsammans i 3,5 år nu så det är verkligen på tiden!! :-) Håller tummarna för att du läser detta! Kram från mig

Reply
Angelica

Känner att allt för mycket går emot mig just nu. Jobb, kärlek, vänskap. Är en sån som alltid sätter andra i första hand och glömmer bort mig själv. Skulle behöva en “Angelica” kväll. Tänka på mig själv för en gångs skull. Finns en mycket speciell person i min närhet som alltid ställer upp och alltid finns där då allt rasar. Hon är helt fantastisk, och att få chansen att visa min uppskattning över att få ha henne som vän genom att ta med henne på detta skulle vara helt fantastiskt!

Reply
Matilda

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna, dels för att rihanna är en så grym artist som jag gillar väldigt mycket! Sen har jag faktiskt aldrig varit på en “konsert” om man kan kalla det så, så det skulle vara en grym upplevelse! :)

// Matilda

Reply
Nina

Hej Kenza!

Jag skulle gärna vilja ta med min bästa vän på detta då hon har gått igenom en svår tid med sin pappa som gick bort nyligen och isolerat sig totalt… Jag kan inte komma på ett bättre sätt att uppmuntra någon som ÄLSKAR Rihanna med något annat än detta!!

Reply
Anna

Det här kan på allvar var det sjukaste! Galet pepp :) Det hade varit så kul att få chansen att gå, once in a lifetime känns det verkligen som. Å Rihanna, som är en av världens, om inte värdelns, bästa. Hade varit så galet att ord inte kan beskriva. Kommer krampaktigt hålla mina tummar och tår tills imorgon kl 12 då jag hetskollar mailen ;) Kramar! ([email protected])

Reply
Malin

Jag såg Rihanna live i Stockholm förra året, den enda spelningen här i Sverige som hon inte ställde in. Jag kan säga att det är den bästa spelningen jag varit på utan tvekan och jag skulle ge i princip vad som helst för att få se henne live igen! Efter att mitt liv vändes uppochner i våras har jag äntligen kommit upp på fötter igen och jag känner att det enda jag behöver just nu är en puff i rätt riktigt så är jag tillbaka till allt igen, och den här konserten skulle verkligen ge den otroliga puffen i rätt riktning!
Jag är 20 år gammal och bor i Stockholm, mail: [email protected]

Reply
Amanda

Jag är inom en månad färdigutbildad Makeup Artist efter ett väldigt intensivt period i Stockholm. Jag har knappt hunnit andas under den här perioden eftersom jag åker från skolan i huvudtaden, till föräldrarna i Mora och pojkvännen Linköping om vartannat. Nu ser jag ljuset i tunneln och ska strax starta mitt eget företag och bege mig ut i arbetslivet för att skaffa ytterligare erfarenhet inom yrket och känner att jag behöver en spark i baken för att klara av det sista av min utbildning. Med mig kommer jag att ta min syster som precis genomgått en stor hjärtoperation av sin 1-åriga son. Även hon behöver tänkta på något annat en stund!

[email protected]

Reply
Sara Sivhed

Tänkte först att jag skulle skriva något klyschigt och outstanding, men sen tänkte jag att jag bara ska skriva precis som det är… Jag vill ge detta till min lillasyster, som alltid finns där för mig och som jag vet skulle bli magiskt glad över detta. Så… för denna oklyschiga och ooustandiga motivering hoppas jag få förgylla min systers liv för en kväll, för hon förgyller alla mina kvällar.

Reply
Elin Ericsson

Jag och min vän har haft en tuff tid tillsammans, och ska nu upp till Sthlm på en liten komma-iväg-weekend, och vad skulle då inte passa SÅ JÄVLA PERFEKT om inte en konsert med Rihanna som socker på toppen. Du skulle förgylla den med guld. :)

Reply
Svanhild

JATAKK!!
Jeg har SÅ lyst på de billettene. Hvorfor spør du? Fordi jeg virkelig har fortjent det! Jeg studerer til å bli ernæringsfysioloig (näringsfysiolog), og har det travleste semesteret noensinne. Jeg tar nemlig fag tilsvarende to år på kun et år, og ja, det er traaavelt. Men akkurat denne helgen har jeg lesefri… så det hadde passet perfekt! Hadde vært fantastisk å invitert med en studievennine med til Sverige, perfekt avkobling! :D
Mail: [email protected]

Reply
Helen

Hej jag är en storasyster till en 14årig tjej som har/är galen i Rihanna sedan hon var 7år. Jag kommer ihåg första gången hon hörde rihannas första singel “pon de replay” och man såg verkligen hur berörd hon blev av hennes musik. När hennes album kom ut “Music of the Sun” (varför jag kommer ihåg alla titlar är för att jag kommer ihåg den dagen som det var igår). Sparade hon alla pengar hon hade och sprang till den närmaste musikaffären och köpte albumet. När hon kom hem förklarade hon att kassörskan frågat varför hon ser så lycklig ut och hon hade svaret att hon verkligen älskar Rihanna. Anledningen till att jag skriver detta är för att gång på gång har Rihanna kommit till sverige men vi har inte haft råd att se henne. Och när en sådan tävling kommer upp kan jag inte undgå mig att anmäla. Så snälla välj mig så att hon verkligen kan bli så lycklig som den dagen hon köpte sin första skiva. Tack på förhan! MVH// Helen

Reply
angelina

du vet känslan när man tycker om något/någon så mycket att inga ord skulle få någon annan människa att förstå vad det för dig betyder? – här har vi det.
Rihanna vore ren LYCKA

Reply
Tania

Hej Kenza,
Jag skulle jätte jätte jätte jääääääätte gärna vilja se Rihanna på Berns med min bästa tjej kompis! Jag dör för tjejen, hon är min idol utan tvekan. Jag känner igen mig mycket i henne som person och hennes texter har hjälpt mig igenom mycket, hon peppar mig. Hon är en tuff bad ass brud som jag själv försöker leva uppp till. Jag skulle gå på hennes konsert i Globen sist men var i Spanien då så missade det :( Gör vad som helst för att se henne please! Kram Tania

Reply
Jasmine Johansson Martinsson

Detta är nog svaret jag har letat efter.
Den 16e november 1994 föddes jag; Jasmine Johansson och nu på fredag fyller jag 18 år. Jag har suttit och funderat länge på vad jag vill göra under denna dag, och just nu är jag väldigt besviken på mina planer; fika med 3 st ur släkten för resten bor 100 mil bort. Men att få ta med mig en vän på en total spontanresa och att få se Rihanna för andra gången hade gjort detta året. Sist var på Peace & Love och även om alla säger att konserten var usel så glömmer jag aldrig känslan av att stå längst fram vid staketet och sjunga med i alla låtar.
Kram Jasmine :)

[email protected]

Reply
Dea

HJÄÄÄLÅ KENZY!

Alltså… Motivering. Hur mycket press sätter man inte på sig själv just nu..? Man har läst alla möjliga motiveringar genom tiderna. Pendlat mellan att skratta, önska att man själv kunde komma på något lika fyndigt, vara irriterad över “tyck-synd-om-mig”-motiveringar och undrat hur man egentligen väljer när det droppar in hundratals motiveringar. Så nu Kenza, nu ska jag försöka med något mellanting.

Jag är 17. Eller, så känns det fortfarande i huvudet trots att jag fyllde 18 för två dagar sedan. Som nybliven 18-åring förväntar man sig att tjejkompisarna ska ställa upp för en och visa en Stockholms roligaste ställen. Kommer detta hända denna helg? NEJ. *puppy eyes*

Istället ska jag spendera min lördag på kurdfest (shish-kebab är ju aldrig fel, men du vet, släktfester är tråkiga i längden) och sedan plåga mig själv genom två uppsatser som ska vara klara nästa onsdag. PLÅGA. PAAAAAAIN. VARFÖR KAN JAG ALDRIG LÄRA MIG GÖRA SAKER I TID?

Så nu jävlar. Väljer du mig så kommer jag inte bara vara den lyckligaste nyblivna 18-åringen ever (+med en rolig upplevelse som varken pengar eller körkort kan slå) och lovar härmed att bli klar med mina uppsatser till på onsdag. Pretty please?

Reply
Emelie

Hej Kenza.
Jag tycker att jag ska få gå och se Rihanna för att hon är en stor förebild för mig och jag har alltid kunnat försvinna i hennes musik. Mitt starkaste minne med en av hennes låtar är när jag lämnade Kalifornien med “California king bed” i öronen. Det representerade min resa och många känslor.

Reply
Angelica

Skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter, jag är VÄRLDENS STÖRSTA FAN AV RIHANNA och kan alla hennes låtar. Detta skulle verkligen vara något som skulle göra hela mig så himla glad i flera månader framöver. Min pojkvän åkte precis till Australien för att tävla VM också, så detta skulle göra mig lite gladare och jag vet att han skulle bli så glad för min skull också. Åh vad jag hoppas just nu!
Kram Angelica

Reply
Zoi Miglis

Motivering: Först och främst älskar jag Rihanna, har lyssnat på henne sedan hon kom ut ur garderoben som stjärna. Hennes musik blir bara bättre och hennes stil bara tuffare. Skulle vara GRYMT att få se henne.
Jag är 21 och bor i Stockholm!
email: [email protected]

Reply
Nadia Andersson

Jag kan inte ens räkna alla gånger jag har skakat rumpan framför spegeln till “Pon the replay” i mina unga år. Rihanna har alltid vart en stor förebild för mig och en grym sångerska. Som sångare och dansare själv så har jag inspirerats mycket utav henne som artist.

Förra året skulle jag äntligen få se henne live i Stockholm, jag och min bästa kompis åkte upp och var otroligt taggade. Vi hade till och med bokat rum på Globe hotel så vi bara behövde gå runt hörnet för att komma till arenan. Det kvällen skulle bli den bästa och jag hade räknat ner dagarna, säkert tre månader innan. Tyvärr så ställde hon in den kvällen pga sjukdom. det var bara att ta sitt pick och pack och åka en fem timmars tågresa hem igen till Varberg.

Jag flyttade till Stockholm i höst för att studera musikal och det har vart tufft period och svår att anpassa sig. Anledningen till förtjänar att vinna är för det vore hur ballt som helst att få se Rihanna på scen, och det skulle vara ett minne för livet från min tid i Stockholm, och det skulle bli den bästa julklappen för min galna bästa vän.

MVH Nadia Andersson
[email protected]

Reply
Hanna Myrberg

Skulle vara en sådan grym omväxling från vardagen! En grym artist i en grym miljö, kan inte bli så mycket annat än, just det, GRYMT. Skulle ta med mig min syster på detta, då vi missade Rihannas spelning i Globen senast skulle det vara en minst sagt häftig överraskning att få ge henne en biljett till den här spelningen istället!

Reply
Nadja

Jag satt i publiken den 2 novemeber 2011 i globen, jag hade köpt biljetter på bästa plats till mig och min bästis som avgudar Rihanna. Kl.21.00 när Rihanna skulle inta scenen så ropar arrangörerna upp att konserten var inställd. Det var bara att ta tåget hem till Västerås igen då. Jätte tråkigt :(
Fick dåligt samvete för min vän också, så det skulle vara en ära att få vinna biljetter till Rihannas konsert för min bästis skull.
Hälsningar Nadja =)

Reply
Louise

Det vore så himla awesome, underbart och helt jäkla fantastiskt om jag och min bästa vän skulle få chansen att gå på grymma Rihannas “mini-konsert”! Har alltid velat se henne live så det skulle betyda såå himla mycket!
Puss o kram
Louise
[email protected]

Reply
Riyana

Hej!
Mitt namn är Riyana Hussein. Jag är 18 år gammal. Jag vill jättegärna gå på hennes exklusiva spelning för jag har varit ett stort fan av henne sen hennes första låt pon de replay. Jag älskar verkligen hennes musik. Hon är min idol. Jag har aldrig gått på en exklusiv spelning och jag fyllde arton för någon månad sen och det skulle vara jättekul att kunna gå på min första. Jag har alltid vilja se henne live och jag tror inte jag kommer kunna gå till globen nästa år för att jag tar studenten nästa termin och vi har så fullt upp i skolan. Det är så att den här veckan är jag i stockholm, jag bor egentligen i lilla hålan linköping.Det skulle vara jättesnällt av dig om det var jag som vann. Jag vill verkligen gå på hennes spelning. Jag vet att det är en konstig formulering men hoppas du förstår. Jag älskar din blogg och fortsätt blogga :)

PS Vi har ju samma förnamn ;);)

Reply
Amanda

AAAHHHHHH har ALLTID velat se rihanna live och ha älskat alla hennes låtar sen ja va typ 7 år, dock missade jag sist när hon va i stockholm och blev så jävla ledsen att jag gjorde de..

Reply
Emma Larsson

Hej! Jag älskar Rihanna och fick aldrig gå på hennes förra konsert eftersom hon blev sjuk. Jag vill såååå gärna de här biljetterna så att jag kan bjuda med min bästa vän som har hjälpt mig genom svåra tider senaste månaderna. Hon har alltid funnits där för mig och nu vill jag göra en sak åt henne för att visa henne hur tacksam jag är för att hon finns där för mig. Hennes absoluta favoritartist är Rihanna så detta skulle betyda så otroligt mycket för oss. Jag är tyvärr inte 18 år som det står att man måste vara i ditt inlägg men på tv3:s hemsida så står det att man kan vara under 18 och ha föräldrarnas tillåtelse. Hoppas det går bra i din tävling också.
Din blogg är fantastisk och du klär dig så fint, önskar att jag var lika snygg som du. Tack för att du lägger upp såna häftiga tävlingar! Ha en fortsatt underbar kväll!
Kram, Emma
[email protected]

Reply
Liborius

Åh det känns som att det här är ödet då jag befinner mig uppe i Stockholm just den här veckan! Jag ska helt enkelt vinna för att jag precis blivit godkänd på en svår tenta och är nu slutkörd i huvudet. Vad är inte bättre med en Rihanna konsert då så jag bara kan släppa allt och ha roligt tillsammans med min pojkvän jag är uppe hos och hälsar på?

Hämta upp biljetterna är inga problem, kan komma nu ikväll om det skulle vara så!!:D
PUSS o KRAM

Reply
INAMARINA-MAMMA-FRISÖR

Min allra bästa motivering till varför jag bör vinna är nog:

HEJ MIN SKÖNA HÖNA
FÖRRUTOM DINA ÖGON GRÖNA
SÄGS JAG VARA EN KENZA LOOK-A-LIKE BÖNA
DÄRFÖR VÄDJAR JAG NU TILL DIG
SOM EN TJEJ TILL EN ANNAN TJEJ
KOM IGEN NU OCH GILLA MIN GREJ!

JAG VILL JU VINNA! Haha ;) (håller tummarna)

ina-marinas.blogspot.se

Reply
Therese

Jag vill biljetter till Rihanna vinna, att för första gången få se denna underbara kvinna! Det om något skulle göra mig så otroligt glad, något jag skulle kunna leva på var dag!!

Reply
Angelica & Hannah

Hej Kenza!
För det första, tack för denna underbara möjlighet att få vinna biljetter till hennes konsert!
Jag vill gärna vinna biljetterna då jag och min kompis Hannah förtjänar att gå och se på Rihanna efter ett tufft år med massa tråkigheter. Tack vare att vi har varandra så har vi båda lyckats stötta varandra och det skulle vara kul att kunna gå på en konsert på Rihanna då både jag och Hannah älskar hennes starka personlighet och sin oerhört vackra röst. Hon skulle bli så glad och jag likaså!

Tack på förhand! ^^
Min mail adress: [email protected]

Reply
Stina

Jag skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter eftersom vi var några (bland många) som stod i Globen och väntade på Rihanna i november men då hon ställde in. Jag hade gett biljetten i present till min syster på hennes 30-årsdag å skulle verkligen tycka att det vore super att kunna ge henne dessa biljetter istället. Vet att hon skulle bli hur glad som helst och vem vill inte göra sina syskon glada och lyckliga!?!? :)

Reply
Martina

Rihanna har varit min stora idol sedan hon slog igenom, men trots detta har jag aldrig lyckats se henne live. Första gången jag hade biljetter till en konsert fick jag lunginflammation och blev tvungen att stå över, sedan var det konserten i Globen som blev inställd. Vore en dröm att få gå på denna spelning!

Reply
Elife

Hej Kenza
Jag vill väldigt gärna gå för att jag diggar Rihanna väldigt mycket. Hon sjunger grymt och hennes stämma är one of a kind.
Jag har varit en uppskattare av hennes musik sen hon kom ut med sin musik … Hey mr dj…
Skulle bara uppskatta att få höra henne live och skulle vilja gå med min pojkvän (som är ett smygfan, vågar ej medge det :-)
Jag är 28 år och kan hämta biljetter när som :-)

Reply
Hanna

Kenza!

Jag tycker jag ska få gå på Rihannas spelning för att jag är den första som kommenterar detta inlägg. Hahaha. Och för att jag jättegärna vill se henne. Biljetterna skulle vara det bästa som hänt mig detta år!
Håller mina tummar, fingrar och tår.
kramis bananis / Hanna

ps. vi hörs på mailen kl 12 imorgon ;) ds.

Reply
Elise

Jag är ett stort fan av Rihanna och missade hennes senaste besök i stockholm för nått år sen :( Det är även min bästavän Linnea som dessutom fyller 20 år på fredagen!! Detta vore en toppen present/överasskning, kunna ge en oförglömlig natt o dansa loss!:D

Reply
Jennifer

Det skulle vara en ära att inte bara se Rihanna utan att få uppleva en sådan kväll man bara läser på era bloggar eller ser på bilder i tidningar. Exklusivt med fina klänningar och härliga människor. Det bästa är ju helt klart att få se Rihanna uppträda live! Jag hade velat bjuda min pojkvän då vi firar ett halv år denna helg. Det hade varit en perfekt present!

Reply
Josefine Sörbom

Jag skulle vilja anmäla min syster, eftersom att jag själv inte är över 18 år och känner att hon skulle behöva en fet utekväll nu när hon har börjat jobba och kanske för att hon är världens bästa syster också!
Skulle vara väldigt roligt att få överraska henne med det här eftersom att jag nominerar henne i smyg.
Kramis

Reply
Nathalie Enlund

Hej Kenza!
Jag vill vinna därför jag vill ge Rihanna en andra chans. Förra året satt jag och min bästa vän utanför Globen och väntade på att hon skulle kliva upp på scen, men ställde då in konserten. Jag blev väldigt besviken, då jag tagit ledigt från jobb och diverse för att äntligen få se min största idol. Jag fick upp hoppet igen när jag såg att hon valt Stockholm som en av sina städer för kommande turné.

Jag vet också hur svårt det är att få tag i biljetterna då jag förra året hade ren tur! Jag önskar att jag vinner, så det blir en tidig julklapp till mig och min bästa vän för att äntligen kunna få se vår idol.

Kram Nathalie.

Reply
Mikaela

Jag skulle hemskt gärna vilja gå på Rihannas konsert! Hon är grym! Jag var en av de tusentals som inte fick se henne senast hon var i Sverige, eftersom hon ställde in konserterna pga sjukdom! Det var sjukt tråkigt och jag skulle så gärna vilja se henne live någon gång!

Reply
Lina

Hon är en väldigt stor idol för mig, har alltid velat sett Rihanna live! Men aldrig lyckas gjort de och kommer nog aldrig göra det heller. Så detta skulle vara hur roligt som helt och en upplevelse och sedan kunna få överraska en vän skulle vara hur kul som helst! :) Som du skrev, det kommer vara en oförglömlig kväll och de är då tack vare dig man får de. Så det vore hur roligt som helst om jag vann detta! :)
Mvh
Lina [email protected]

Reply
Ellinor Hansson

Jag skulle väldigt gärna vilja gå då jag älskar Rihannas låtar! men jag vet att min kompis skulle bli enormt glad och tacksam om hon kunde få följa med! Tänkte bjuda med mig henne som en överraskning då hon haft det tufft på sistone och behöver få annat att tänka på! Det skulle göra både min och hennes dag!!!! Kram Ellinor

Reply
EmmaLona

Okej här kommer min motivering:
Jag har sedan ett halvår tilbaka blivit av med min anorexi och lever ett idag ett helt normalt liv.
Förra vintern när jag var inlagd på sjukhuset hade jag “Rihanna och Calvin Harris låt – We found love” i öronen och det fick mig att tro & hoppas på en bättre framtid!
Vilket det blev!

Sedan kan jag säga att Rihanna alltid stått mig varmt om hjärtat enda sedan Pon De Replay kom ut!

Mail: [email protected]
jag är 23 år gammal.

Reply
Saga

Jag har aldrig varit på en spelning förut och skulle bli så sjukt glad om Rihannas spelning blev min första! Jag lyssnar jämt på Rihannas låtar! Hennes nya låt är grymt bra! Skulle också vilja ta med min kompis som också är ett stort fan! Skulle verkligen vara helt underbart att få vinna biljetterna till fredag! Skulle betyda jätte mycket!

Reply
Ellinor

Anledningen till att jag bör vinna det här är pga fler anledningar.
Jag har under extremt många år (redan sen hon började sjunga) följt hennes resa. Jag är ett enormt fan av denna människa och skulle mer än någonting annat vilja gå på denna spelning.

Jag var med och tävlade om 777-touren på nrj, där hade man möjligheten att vinna två biljetter för hela touren, tyvärr var inte jag den lyckliga vinnaren. Jag hoppas på bättre tur nu.

Det har hänt så extremt mycket det senaste halvåret i mitt liv så jag haft enorma up’s and down’s, speciellt downs. Har haft mina extremt fina vänner vid min sida hela den jobbiga perioden och framför allt min pojkvän.
Nu har turen äntligen börjat vända och jag känner lyckan börja sprida sig i hela min kropp igen.
Skulle jag vinna det här skulle min lycka aldrig gå att ta ifrån mig igen. Jag skulle vara den lyckligaste människan på jorden. Dessutom skulle jag få göra en speciell vän till mig enormt glad. Hon har funnits där för mig lite extra mycket under den jobbiga perioden och fått mig att börja må bra igen. Hon har fått mig att inse alla viktiga saker och vad jag faktiskt är värd. Att jag är värd att bli behandlad med kärlek och inte på det sätt vissa av mina “gamla” vänner gjort. Hon har fått mig att orka bryta mig bort från den negativa vänskapen som varit enormt jobbigt.
Jag kan inte tacka henne nog. Jag känner att jag aldrig kommer kunna ge tillbaka någonting för allt hon gjort för mig, fören nu. Vinner jag det här kan jag visa henne hur enormt mycket hon betyder för mig, som ett tack för all hjälp jag har fått.

Jag hoppas verkligen att turen som börjat vända sig till min fördel fortsätter och även hjälper mig vinna det här!
Jag skulle bli världens lyckligaste!

Reply
Hannah

OMG klart jag ska vinna eller hur! Rihanna är typ bäst! Älskar hennes cheers den ger mig något slags rus i kroppen! Och eftersom jag aldrig vinner nått så skulle detta vara ultimata första gången vinst! Puss

Reply
Elin Levander

Can´t in words describe
what it would mean to see rihanna live

It’s the way I will feel that I just can’t deny
Because she is like diamonds in the sky

Shaking her as and sing “Cause I never see you out*
But i know i will be *Somewhere in the crowd*

Håller tummarna att jag vinner dessa eftertraktade biljetter och får ta med mig någon jag håller kär på årets konsert.

Reply
Therese

Åh jag skulle vilja bjuda min absolut bästa vän att gå med mig dit.
Hon ÄLSKAR Rihanna, och jag älskar min bästa vän. Främst för att hon har stått brevid min sida hela tiden. Hon sviker mig aldrig, och hon är en klippa i alla lägen.
Så egentligen är inte biljetterna för min skull, utan för min bästa väns Emelies skull!
Vi är över 18 år, jag kan komma o möta dig var som helst/när som helst! Är ledig från jobbet denna vecka nämligen :)

Reply
Sofie

OMG domhär biljetterna vill jag ha så mycket! Vore hur coolt som helst att se Rihanna! Jag skulle se henne på P&L i somras om det inte var för omständigheterna som hände. Väldigt synd! Därför hoppas jag kunna se henne denhär turnen. Hennes musik har hjälpt mig att “work my butt of” (litterärt) på gymet – har gått ner över 20 kilo.

Jag är 20 år och bor i Stockholm så de är no problemo :D

Reply
Felicia

Anledningen till att du ska välja mig är för att jag jag har alltid varit en av Rihannas största fan! Jag har aldrig haft chansen att åka till någon av hennes konserter och det här är en stor möjlighet för mig att kunna få se henne live. Bor även inte i Stockholm så hade varit kul att åka dit och kanske få möjligheten att träffa dig eftersom jag läser din blogg varje dag. Så jag hoppas att jag får möjligheten att få åka upp till Stockholm och se Rihanna. Hoppas du väljer mig många kramar Felicia.

Reply
Anna-Katarina

Jag flyttade nyligen från Norrland hit till Stockholm och jag har träffat min framtida man!! och nu känner jag att efter 2 månaders dejtande är det dags att ta nästa steg. Det skulle bli en oförglömlig kväll/date om jag fick överraska han med dessa biljetter / Anna-Katarina

[email protected]

Reply
Jane

Jag önskar önskar önskar att jag får gå! Vore en fantastisk upplevelse
Att få göra med min lillasyster. Få dela det Tillsammans. Dessutom världens bästa julklapp. Overkligt bra tävling!!

Reply
Amanda

Halloo! Jag skulle vinna biljetten för att sett upp till den här kvinnan så långt jag kan minnas. Blir av gamla och nya vänner förknippad med Rihanna så fort det gäller musik. Jag har skrivit uppsatser i gymnasiet om henne minns jag. Lyssnar dagligen både på hennes äldre och nyare musik. Denna perfekta kvinna är och har såå länge, varit min förebild, tänk att få möta Rihanna på ett sånt sätt som på Berns!.. Jag bor i Gbg och skulle älska att få en sånhär anledning att åka upp till huvudstaden! Hoppas, hoppas, hoppas nu <3 /Amanda Moore Löfgren

Reply
Annika Nygren

Jag skulle önska att jag hade möjligheten att tävla själv.. Men eftersom jag bor i Visby blir det lite svårt. Så jag skulle vilja tävla för min bästa vän som är bosatt i Stockholm. Hon är verkligen värd att få något fint! Hon jobbar hårt och mycket. Vi ses inte så ofta tyvärr med tanke på att vi bor så långt ifrån varandra så jag skulle så gärna önska att hon vann så att hon förstår hur mycket hon betyder för mig! Det hade varit en perfekt födelsedagspresent eftersom hon snart fyller år:)

Reply
Louise Fredin

Hej, jag heter Louise och jag bor i Vingåker, du har nog ingen aning om vart det ligger. Inte så många som vet eftersom det är så JÄVLA litet, alla känner alla och det händer absolut ingenting här. Vi har inga klubbar att gå på och inga kändisar att stöta på på gatorna, haha ja du fattar kanske grejen! Dessutom älskar jag Rihanna och att få se henne skulle vara MAGISKT. Ska inte göra det här till en lång novell, hoppas du läser detta DU ÄR SÅ GRYM! MASSA PUSSAR OCH KRAMAR OCH NYP OSV OSV

Reply
zara

Hej Kenza!
Jag är ett galet fan av Rihanna, hennes musik och allt är helt enkelt bäst. Min bästis likadant som mig är en fanatiker i Rihanna. Så det här skulle passa oss perfekt att få vinna och se våran största idol, tillsammans.

Tackar och bockar för en grym blogg!

Reply
Olivia

Om jag vinner så skulle jag ta med mig min kusin. Han avgudar Rihanna så hur fint hade det inte varit att få ta med honom på någonting jag inte själv hade haft möjligheten att ge honom?

Reply
Signe Bergsten

Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna detta pris!! Dels för att jag ÄNTLIGEN flyttat från norrland och faktiskt kan vara med i tävlingen (den enda som kommer upp till Luleå är Magnus Betnér typ), och dels för att Rihanna är GRYM. Har lyssnat på henne i flera år men aldrig haft möjligheten att se henne live, hade blivit världens lyckligaste om jag fick se henne!

Reply
Malin

Hej! För ganska exakt ett år sedan satt jag och en vän till mig på tåget från Kristianstad för att se Rihannas konsert i Malmö. Men när vi kom dit så var konserten inställd, och det var bara att sätta sig på tåget hemåt igen. Så jäkla surt.

Men nu bor jag i Stockholm och har under dagen ringt in som en galning till Rix Fm:s tävling till Rihanna på Berns utan resultat och nu gick jag in
här och blev överlycklig av att du har denna tävling också! Så nu håller jag bara mina tummar hårt som fan! Rihanna är ju gruyyyyym!

Reply
Diana

Min bästa kompis Anna köpte biljetter till hennes andra konsert i Globen, den som ställdes in. Hon blir fortfarande arg när Rihannas låtar går på i bilen, då hon fortfarande är ledsen över att spelningen ställdes in. Nu är hon i slutspurten i hennes pluggande, mitt uppe i hennes examensarbete och jag, som inte är världens fan men ändå diggar Rihanna, skulle bli så lycklig om jag kunde vinna biljetterna och ta med mig min bästa kompis för att hon ska få ett gott minne med hennes idol. Att få se henne lycklig skulle göra mig överlycklig, och det skulle även vara den bästa examenspresenten innan hon tar examen och bidrar i samhället.

Reply
Isabel

Hej Kenza!!

Tack för en grym tävling och en fantastisk möjlighet!

Jag var på Rihannas konsert förra november, (hade turen att gå på den konserten hon kom på) och tyckte det var så jävla bra rent ut sagt!

Jag inte fjäska till mig biljetterna, genom massa bladder. För det finns bara en gemensam motivering för oss alla som vill gå dit, och det är att vi älskar hennes musik!! Sen blir det kul att få ta med mig min bror ♥!!

Om vi inte ses där, så ha en grym kväll på fredag!

Reply
Clara

För att hon är gryyym!!! För att du är gryyym!!! Och för att jag är gryyyym!!!1!!

Reply
Sofia Hällbom

Hej! Jag skulle gärna vilja se henne, har haft ett jobbigt år då min pojkvän dog förra hösten i en olycka. Att få se henne skulle verkligen göra så jag har en rolig kväll att komma ihåg, inte bara ledsna kvällar.

Kram sofia

Reply
anonym

Hej kenza!

Jag älskar Rihanna och lyssnat på henne sen hon kom ut, jag är gravid och vill jätte gärna göra något roligt och annorlunda innan min lilla bebis kommer. Hade blivit överlycklig om jag skulle vinna tävlingen ! Men allt är upp till dig :)

Ha det så bra :)

Reply
Hanna

Jag är ett stort Rihanna-fan, äger flera av hennes cds och har alltid velat se henne live. Hon är stor inspiration för mig, har flera gånger försökt få liknande frisyrer hos frisören och jag älskar hennes stil och sättet hon kan kombinera kläder. Men mest av allt älskar jag hennes musik som man kan lyssna hur mycket som helst och funkar i alla lägen. Hon är underbar!!! Jag vill se och höra henne live!
Kram <3

Reply
Mariette

Oj, vilken rolig tävling! Hm, hur ska jag nu motivera detta med tanke på alla fantastiska motiveringar du kommer att få. Jag skulle vilja vinna båda biljetterna, vilket kan verka själviskt eftersom jag kan tänka mig att du vill ha två vinnare, men tror mig; självisk är det inte! ;) Jag vill åka med min syster, du har själv en storasyster och förstår det starka bandet, den kärleken som finns där mellan. Min motivering handlar om allt hon har gjort för mig; när jag var allvarligt sjuk med hjärtproblem för tre år sedan [när jag var 17] så tog hon hand om mig och gav mig hopp. Hon vägrade inse faktumet att om jag skulle få en hjärtinfarkt så hade jag endast 5% chans att överleva. Det kan låta konstigt men jag tror att om man inte har glöden att överleva så gör man inte det heller, jag orkade inte kämpa och jag ville inte kämpa eller; jag var för trött och hade för ont. I två år framåt såg hon till att jag kämpade, att jag inte gav upp, tog min taskiga attityd och hjälpte mig med min smärta. Så jag vill ge denna upplevelse till min syster för hon om någon förtjänar det. Egentligen förtjänar hon så mycket mer än det men bara tanken av hennes glädje över detta gör att jag gör det hon lärde mig; att försöka. Så försöker vinna detta fantastiska pris! Utöver motiveringen; du är fan den bästa bloggaren vi har i Sverige, älskar att åka utomlands och folk frågar om man har träffat dig, haha :)

Reply
Maj-Lis

Hej!
Skulle vara trevligt för min dotter att gå på Rihanna, då hon ska bo två veckor själv i Stockholm för första gången under samma tid. Tror hon skulle behöva det, då hon har det lite kämpigt med sitt liv just nu.

MVH Maj-Lis.

Reply
En glad tjej!

Hej Kenza!
Jag är en mamma med stort intresse för mode och musik. Jag brukar aldrig kommentera inlägg eller vara med på tävlingar och jag läser din blogg dagligen. Jag känner väl lite att jag passerat åldern där jag kan skaffa en stor blogg och bli så framgångsrik som du. Jo, jag må vara lite äldre men du en riktig inspiration för mig. Jag jobbar med kläder och har gjort det så länge jag minns men ååhh tänk att få göra det du gör! Jag och min man älskar Rihanna och bara att få en ursäkt att komma ut en kväll och få göra något annat än byta blöjor och fixa välling är guld värd för oss. Även om vi inte vinner så vill jag iallafall att du ska veta att du är en grym inspirationstjej för många där ute. Vare sig man är 15 och går i skolan eller 30 med barn. Jag hoppas verkligen att vi vinner. Inte bara för att se Rihanna och njuta av en kväll tillsammans utan kanske för att få möjligheten att träffa dig! Ha det så jäkla bra och fortsätt med det du gör. Tror verkligen att vi kommer få se mer av dig i framtiden, inte bara i bloggen utan något mycket större än så.
Kram och lycka till!

Reply
Rose

Å fan, jag vill verkligen gå!! Jag har haft influensa och mått allmänt skit. DETTA skulle seriöst göra mitt ÅR. Skulle ta med mig min bästa vän som ÄLSKAR henne, och det skulle vara så BRA för henne att göra något.

Reply
johanna kontio

Jag skulle vilja vinna och göra detta tillsammans med min närmsta vän Josefine. Mest för att hon förtjänar det så jäkla mycket! Hade varit så magiskt att få ge henne detta! Puss /jojjo

Reply
Helin

Waow detta blir min första tävling som jag ska försöka vinna till då. Hmm jag är ett stort fan av Rihanna så detta skulle vart dunder om jag vann. Dessutom fyller jag 18 år på lördag och skulle vart en GALEN present till nyblivna Helin som fyller så sent. Har missat tusentals fester som mina vänner har gått på pga att jag fyllt så sent. Så detta skulle verkligen vara en GALEN present. Jag bor även i Gävle, så jag skulle kunna ta mig till Stockholm nästan när som helst. WIII

Reply
jennifer

Hej Kenza :)

Jag och min syster vill väldigt gärna gå och se Rihanna spela, vi hade inte chansen att se henne när hon var här och skulle göra vad som helst för att få se henne nu :D

snälla snälla välj oss :D wohooo!!!

Jennifer&Alexandra

Reply
sahra

hej kenza!
trogen läsare här…uppskattar din blogg som attan :) eh går det ens att motivera hur mycket man vill gå och se riri? kortfattat kan jag säga att jag skulle verkligen verkligen vilja vinna och gå på det här. Skulle verkligen betyda alllllt. åh hittar inte ens ord! kraaaam!

Reply
Ellinor

Jag vill gå men har ingen att gå med. Men att få gå med dig skulle vara en ära :)

Reply
Amanda

Hola!

Sjukt roligt hade det varit att få gå på konserten. Då när brudarna och ja åka ända ner till Malmö från Göteborg, för att se rihanna min kompis hade en extra biljett till mig och det skulle ha vart min första RIKTIGA konsert
Vi satt och taggade hela tågresan ner. Men sen blev den inställd vilket var sjukt tråkigt. Sen beställde jag biljetter till swedish house maffia (blocket) som jag blev lurad på.. Så nu skulle det vara amazing att åka iväg och se Rihanna med bruden min!

Reply
Therese

Hej!
Jag skulle VERKLIGEN vilja vinna detta då Rihanna är en av mina idoler jag sjunger alltid med sjukt högt när hennes låtar kommer på radion och hon är verkligen en inspirationskälla hela hon. Jag har aldrig vunnit en sån här tävling i hela mitt liv då jag inte är särskilt bra på att skriva motiveringar och lär inte göra det nu heller men att se henne live skulle vara så jäkla coolt när man lyssnat till hennes låtar under hela tonåren och känner med varje låt att man inte är ensam!
Kram på dig Kenza!

Reply
Ellen

Kenza if U let me be a part of 777
Then you will be going to heaven
Even if I´ll be a mess we won´t be needing SOS
Dem Haters gonna hate, but me winning is FATE.
I live in Stockholm not A Million Miles Away, Turn Up The Music girl and say OK.
Ellen + 1 – You Da One
Te Amo.
Jag är inte alltid så här kitchig. Välj mig!

Reply
P

Hej!

Jag har nyligen fyllt 24 år och tyvärr var familjen bortresta och utspridda överallt och vännerna var upptagna och ingen kunde fira mig så det här skulle gottgöra hur ensam jag kände mig.

Utöver det så är Rihanna och jag lika gamla men hon är min förebild, min inspirationskälla och verkligen någon jag ser upp till. Vi lever i en “jante-lag Sverige” och hon påminner mig konstant om att våga bryta normen och sträva framåt och vara positiv och ta för mig som ung kvinna.

Vinner jag det här har du gett mig en oförglömlig minne för resten av mitt liv.

Kram / P

Reply
Malin

Jag visste det!! Fattade att det var den spelningen du syftade på i förra inlägget. Det här vore helt fantastiskt att vinna för mig! (Jag stämmer in på alla dina kriterier.) Jag verkligen ÄLSKAR Rihanna och du skulle göra mig till världens lyckligaste tjej om jag fick haka på! Åååå, kan knappt förklara hur roligt det vore att få gå på den här exklusiva konserten. Snälla, snälla, SNÄLLA Kenza! Gör en helt vanlig tjej till världens lyckligaste. Jag har ALDRIG vunnit någonting när jag vart med på dessa bloggtävlingar men jag hoppas innerligt att du kan se hur stort fan jag är och väljer mig. Min kompis som jag tänkte överraska är lika stort fan hon. Hade vart SÅÅÅÅÅÅ kul! Håller tummarna ända fram till kl 12 imorgon.. Åå kommer inte kunna sova xD <3 <3 <3

Reply
Sandra

ÅHHHH jag vill så gärna gärna vinna! Min motivering är kort och gott att jag är student på heltid (pluggar teckenspråk) och jobbar samtidigt, men har ändå aldrig råd att lägga pengar på sånt som konserter/spelningar. Det finns så mycket annat som måste prioriteras. Jag ÄLSKAR Rihanna och skulle nog dö om jag vann. Puss!

Reply
Emma

Ååh! Jag var på Rihannas konsert för ett par år sedan Och blev förvånad över att det var så dåligt, eller egentligen inte dåligt men hon levde verkligen inte upp till förväntningarna jag/vi hade. Hon har så många nya låtar som är grymma! Jag menar verkligen tok grymma! Jag vill gärna se henne igen, hon är en riktig förebild för tjejer Och har verkligen sin egna stil. På fredag skulle jag ta med min kille, då han har varit ute och rest väldigt mycket på sista tiden och vi hinner inte riktigt ta del av de minnesvärda stunder tillsammans, därför skulle jag vilja ta med honom Och vi skulle få en helt oförglömlig kväll tillsammans på Berns Och se en av de största stjärnorna just nu! Häftigt!

Reply
Lina

HEJ! Jag vill först och främst vinna för att få bjuda med min lillasyster på denna spelning. Hon avgudar Rihanna. Min lillasyster är inne i en ganska grå period i sitt liv. Hennes kille har dumpat henne (på ett väldigt ovärdigt sätt) samtidigt som hon failade en tenta och måste gå om ett år på sin högskola. Jag vill så hemskt gärna bjuda med henne och nästan köra, ögonbindel fram till berns. Hon skulle dö!!! Plz kära rara Kenza låt mig vinna. Kram

Reply
Neli

Jag har egentligen alltid hatat när folk skriver snyfthistorier för att vinna något, men vafan, jag har under loppet av två månader förlorat killen jag älskade och mina två bästa vänner i hela världen pga ett stort svek från deras sida. Needless to say så har jag inte haft de bästa veckorna, och Rihannas musik och attityd över huvudtaget har hjälp mig så jävla mycket. Fått inspiration och gett mig fan på att jag förtjänar att vara lycklig. Skulle betyda så jävla mycket om jag fick den här kvällen till att kanske få vara den gamla glada person jag alltid varit. Så jävla mycket.

Reply
Stephanie

Jag skulle åka enda från Malmö för att få dessa biljetter!!! Jag hade överraskat min 14 åriga syster med Rihanna biljetter till Malmö förra året då vi båda är stora fan men så ställde ju Rihanna in! Som jag sa, jag tar mig dit endå från Malmö om du väller mig! Med vänlig hälsning, Stephanie

Reply
---

Min lillasyster är det största Rihanna fan jag känner till. Tänk om jag fick möjligheten att utnyttja mina arton år för att ge henne den här chansen att träffa en av hennes idoler. Jag skulle ju vara odödlig.

Reply
Molly Nordgren

Jag skulle såå gärna vilja vinna biljetterna!! Jag bor i år i Belgien och det gör att jag inte träffar varken min familj eller mina bästa vänner mer än några få gånger per år.. Jag flyttar hem i slutet av Juni och det vore så sjukt kul att få ge min bästis det som en liten “hejjagärhemma”-present! Att ha något att se fram emot under de långa perioderna av saknad hjälper verkligen! Det vore så underbart! Du är bäst Kenza! Puss!!

[email protected]

Reply
Hanna

Hej!
Rihanna är ball, jag kan känna ett kall att ha hennes svall. Hon gör musik som ingen annan, den får mig att ta mig för pannan. Hon ger oss blod, svett och tårar, ingen annan artist i världen vi skådar. Hon är kaxig och snygg, hon kan göra vem som helst stygg. Trots pojkvän och heterosexualitet skulle jag av henne bli het.

Snälla Kenza ge mig en biljett, då kan jag äntligen bli komplett!

Reply
Katarina

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna dom här biljetterna för att jag först och främst fyller 22 år på lördag! Hur häftigt vore det inte att “förfira” med en vän. Rihannas låtar har hjälpt mig genom tuffa tider så som när jag var i väldigt dåligt förhållande som b.la innehöll misshandel. Tack vare hennes musik har jag kunnat bearbeta mina känslor. Det var min första kärlek som skadade mig på så många sätt att jag kände att jag tappade greppet om hur kärlek borde vara. Jag kände att jag läkte med henne eftersom hon var med om samma sak. I takt med hennes album blev jag gladare och friare. Till slut kunde jag komma fram till att det inte var mitt fel och att jag också är värd att bli älskad på rätt sätt som alla andra.

Det hade varit så jävla häftigt att få sjunga med, med henne framför mig. Framför allt stå där och vara stolt över att man har kunnat stänga ett hemskt kapitel i mitt liv.

Jag hade biljetter till hennes konsert förra året. Men tyvärr blev Rihanna sjuk och jag åkte hem till Eskilstuna med ett litet brustet hjärta. Det låter så kluschigt men det är sant.

Jag hade varit evigt tacksam om du valde mig. Tack för den här chansen:)

<3

Reply
Daniela Sörensen

ÅÅÅH GRYMT KUL JU!

Jag har aldrig gått på någon konsert/spelning för jag har aldrig lockats av det. Men nu när jag läste ditt inlägg så blev jag galet taggad, förstår inte ens hur det gick till. Det vore fan askul att få se Rihanna, blev så taggad att det dånar Rihanna ur högtalarna just nu. Få slå klackarna i taket.

Jag är över 18 och är tillgänglig i stan fredag eftermiddag! :D

/Dannie
[email protected]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*