• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Kim

Hej Kenza!

Jag skulle bli så himla lycklig om jag vann dessa biljetter. Inte nog med det, jag skulle även göra en vän ännu lyckligare.
För mig är mina nära och kära det viktigaste som finns.
Jag har just en vän, som under en lång tid har varit som en liten ängel för mig trots att jag vet att hon har det jobbigt. Hon har bidragit så otroligt mycket till mitt välmående och hon är en typisk sådan person som alltid tänker på andra mer än sig själv.
Jag försöker att alltid finnas vid mina vänners sida, alltid stötta och alltid få dom att må bra. Men just denna vän tycker jag förtjänar det lilla extra nu, och jag skulle så gärna vilja ge tillbaka till henne.
Jag har själv haft jättesvårt att hitta jobb (stockholm i ett nötskal för unga), och har därför, hur mycket jag än har velat, haft det svårt för att hitta på något ORDENTLIGT roligt med min vän.
Skulle jag kunna ge detta till min vän(som förövrigt älskar Rihanna), så skulle jag bli så glad.

Dessutom så blir jag klar med en liten utbildning på Fredag, och detta skulle kunna vara även en liten “Graduation-present” till mig själv, då det även var längesen för mig som jag fick göra något roligt!

Kram.

Reply
Madeleine - the faschist

Dock är jag bara 15år :/
Får försöka få biljetter den 22 juli :D

Hon är en jätte dålig live-artist för hon förstört sin röst med rökning å massa annat skit :(…. synd att artister ska förstöra sin talang!

Reply
Isabelle

Att få se Rihanna live vore som en dröm, obeskrivligt! Att se hur både instrumenten och ens största idol finns på plats, live för mig! Att bara tänka tanken känns så långt borta, vad är oddsen? Men så sitter jag här ändå, chansar med det lilla jag kan.
Rihannas låtar betyder otroligt mycket för mig, kan alla ord, vet exakt vilka musikvideos som hör till. Hennes musik är den enda som kan få mig lika filosoferande över livet som peppad att dansa natten lång!

Reply
Åsa

Ååååhh dra mig baklänges vad grymt.. Älskar Rihanna och just nu hennes nya låt Diamonds. Hade vart så kul å parta järnet till Rihanna live. Självklart följer min bästis med :)

Reply
J

Åh hej,
vilken möjlighet! Hur ska man uttrycka sig korrekt för att nå din uppmärksamhet? ÄH, whatever. Nu kör vi.

De senaste veckorna har varit skit, för mig, min kille och våra liv, när man tror att något börjar ordna upp sig så blir min kille riktigt sjuk osv osv. Sympati-meningar egentligen.

Fan vad grymt det vore just nu att uppleva en sådan stor sak som att få gå på Rihannas speciella konsert! :D Så mycket glädje, kärlek och stolthet som den tjejen sprudlar ut, den skulle jag leva på i ett helt år + mer efteråt.

Ibland känner man att man behöver något, något som får en att kliva upp på morgonen och detta skulle jag mycket gärna vilja kliva upp på morgonen för, innan och efter.

Ha en bra dag, KRAM

Reply
Ninni

Min bästa vän som är det största Rihanna fanet någonsin fyller år NU PÅ FREDAG!!! Hon har dock haft megaotur o inte fått se henne live trots att hon följt henne sen Music of the sun tiden. Jag skojar inte, hon tjatar 24/7 om spelningen i Globen nästa år och att hon typ skulle dö om hon missar den. Hon ska ha en födelsedagsmiddag nu på fredag och hur coolt vore det inte om jag kunde överraska henne i slutet av middagen, helt casually dra fram biljetterna o ba: ah juste jag glömde nämna att vi ska på Riris exclusive spelning. HAHA hon kommer totalflippa :D

Reply
Tony Shabanaj

Jag MÅSTE verkligen vinna de här biljetterna. Råkar vara i Stockholm på fredag och är så jäääävla taggad på att gå på den här spelningen. Har sökt in på massa andra tävlingar men har inte haft turen att vinna någon utav de. Ända sen jag såg henne i november förra året på hennes konsert i Globen så har hon varit en av mina favoritartister och idoler. Jag älskar hennes “fuck vad folk tycker”-attityd och hon är en riktig inspiration till mig. Att få gå på hennes intima spelning skulle vara så jävla kul och en dröm för mig.

Reply
stephanie

ÅH FETT!!
Min kompis är ett stort fan av Rihanna och att vinna dessa biljetter hade varit så jäkla grymt då hon fyller år samma dag som spelningen är!!!

Håller tummarna!

Kram kram

Reply
Anni66

Jag vill ge biljetterna till min brorsdotter som flyttat till Stockholm för jobba o inte kan komma hem innan jul, så det skulle vara jättekul i överraska henne med biljetter.

Reply
Jasmina Insanic

Det vore så jävla fett att få dansa sig svett(ig). Om jag och min bästa vän fick chansen, skulle vi stå längs fram och inte banga på publik-bouncen. Vi skulle skrika tills vi tappade rösten till denna sjukt heta världsartisten. vilken ära det skulle vara om vi fick joina denna only invitations skara :)

Ha en sjukt bra kväll! Kram :)

Reply
Rebecca

Vore hur coolt som helst att få se Rihanna live eftersom hon är min favoritartist!! Tyvärr kan jag inte gå på hennes spelnig i sommar vilket är hur tråkigt som helst! att vinna vore därför sjukt grymt och det skulle bli en kväll att minnas länge!kram

Reply
E

KENZA! Jag vill vinna biljetterna! Jag har ingen snyfthistoria att visa upp tyvärr och jag kan såklart inte hitta på någon heller bara för att vinna, det enda jag kan säga är att jag ÄLSKAR Rihanna av hela mitt hjärta och jag kommer inte ha råd att gå på hennes konsert i sommar. Jag skulle vilja ta med min pojkvän på konserten, vi har pratat länge om att hitta på något annorlunda och roligt då vi har haft det lite dåligt mellan oss och skulle behöva komma iväg på något kul bara han och jag, men som sagt så stoppar pengarna oss då jag har det dåligt ställt just nu. Jag skulle gråta ihjäl mig om jag fick se Rihanna live någon gång i livet, och jag kan inte komma på ett mer perfekt tillfälle än nu! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vad jag skulle vilja vinna!!!!! KRAMISAR PÅ DIG!

Reply
Cecilia

Hej. Skulle så gärna vilja gå och se Rihanna. Hade köpt biljett till hennes spelning i Malmö men när vi väl kom dit hade hon ställt in den :( Nu e jag gravid och detta kan bli den ¨sista¨ konserten jag kommer kunna gå på på ett bra tag framöver! Skulle betyda så mkt!! Tack för en bra blogg! Kram Cecilia

Reply
JANDAN FAROUK

WOOOOPPPA KENZA STYLEEEE!!!!

hehe Kenza om du ser det här så kommer du välja mig. Har aldrig sett rihanna live. det har aldrig blivit av att jag köpt biljetter till hennes konsert p.g.a. så mycket jobb. Men min kompis fyller faktiskt år 23nov. skulle vara en fin present till henne i allafall. Bor i Västerås, så får åka till henne i stockholm och överaska då:) skulle vara like diamonds in the sky liksom. haha!!! Hoppas du läser mitt inlägg:) puss o kram!!! pssst. skulle vara kul o få träffa dig o ta ett minneskort tsm åxo:)<3

Reply
fatlinda

Jag tycker att jag förtjänar biljetterna eftersom att jag skulle gå på hennes konsert som jag sett framemot i ett helt år för att sedan get totally knocked down med vetskapen om att det tyvärr blev inställt på grund av hennes dåliga tillstånd just då :(((. Så simpel var min motivering, jag vet :/ men så är det. Make it happen for me!

Om det inte blir jag så Tack ändå för möjligheten Kenza!

Peace

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Anledningen till att jag vill vinna är först och främst för att jag tycker Rihanna är galet grym, sedan så åkte jag till PL i somras för att se Rihanna dock så var jag så galet åksjuk så jag mådde illa hela kvällen och var yr. Innan Rihanna hade vi kollat på skrillex och där var publiken galen så knuffades runt och det förvärrade mitt illamående. Därför avslutades kvällen mycket tidigare än vad jag önskat så missade över halva konserten vilket jag har ångrat flera gånger sedan dess.

Skulle väldigt gärna vilja gå den 22a juli, men jag ska åka som Aupair till USA så är inte i Sverige då och kan inte köpa biljetter så långt i förväg så vet inte om jag kommer ha möjlighet att gå på hennes nästa konsert. Så jag skulle vilja få chansen att gå på en HEL Rihanna konsert då hon var så himla ball och mäktig.

/Amanda!

Reply
Malou Sidney

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag vill ta med min pojkvän dit så att han kan erkänna att även han gillar henne, han säger att han inte gör det, men ändå ser jag att han smyglyssnar på henne för att han inte kan erkänna att även han AVGUDAR henne… Är det inte lustigt hur man kan komma på sina pojkvänner? ;) En oförglömlig kväll för han och mig! Tack för att du är du och för att du inspirerar :)

Reply
emma

OMGZ!
alltså hoppas man inte behöver en sån där gråta-över-tangentbordet-anledning för då har man ju ingen chans! men skulle tot’s vilja gå för vem behöver inte lite uppmuntran i livet av Rihanna?!? dessutom är man ju student-pank som en kyrkråtta as usual och alla andra tråkiga anledningar.

JAG VILL BA HA KUUL!!! :DDD

är över 18 och bor i sthlm så inga problem där liksom.

Reply
Hanna Bowring

Min bästa vän har precis gått igenom en jättejobbig händelse i sitt liv, hon är ett stort Rihanna fan och jag skulle så gärna vilja bjuda henne på detta. Hon förtjänar det verkligen! Kram

Reply
Vän

Jag har en gammal vän som jag inte tagit hand om särskilt väl de senaste åren. Tiden har inte räckt till helt enkelt men vi vet alla att man måste göra sig tid för att ha tid och det är något som jag har misslyckats med denna vän. För 2 veckor sedan försökte hon ta sitt liv genom en överdos av receptbelagda mediciner. Just idag mår hon “bra”, men jag vill få henne att må bäst. Jag vet att hon älskar Rihanna och jag skulle vilja ta med henne till sthlm över helgen. En kickstart på en vänskap som inte skall glömmas bort igen!

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg i snart 5 år och jag tycker att den är helt fantastisk! Din humor verkar vara precis lika störd som min :)
Jag skulle vilja vinna eftersom jag har en vän som skulle behöva lite uppmuntran och både hon och jag älskar Rihanna :D

/Jenny :)

Reply
Melissa

Hej Kenza,

WOW! What an amazing opportunity!! Im a 22 year old girl from Denmark,who has always been a huge fan of Rihanna. I must win this competition, because for me, she is a big inspiration when it comes to fashion, and because she is the best female singer at this moment. I’ve never seen her live, so it would mean the world to me. Please she is so COOL! I would be so HAPPY !! AAAAARGH!!!

– Melissa

Reply
Sezen

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna biljetterna åt mig och min bästa vän eftersom att Rihanna är en utav våra favoritartister. Vi har aldrig kunnat gå på konsert tillsammans eftersom att det sket sig för oss två gånger. Förra året i december skulle vi på Tiestos spelning, biljetterna var inhandlade men 5 dagar innan dog min morfar och då var jag tvungen att sälja min biljett. Samma sak hände i år då vi köpt biljetter till sensation white i norge men pga förhinder kunde vi inte gå. Man brukar säga tredje gången gillt hehe.. Så det skulle vara riktigt kul att få kunna gå på en konsert med henne nu. Jag hoppas att jag vinner!

Reply
zandra

Jag skulle verkligen behöva uppmuntras lite då min pappa ligger väldigt sjuk i cancer och kämpar varje dag. Jag vet att de låter hemskt att jag då vill gå på en konsert men jag skulle verkligen behöva komma härifrån för att få tänka på något annat en liten liten stund… Och det vore väldigt roligt om man fick chansen att träffa dig också :)

[email protected]

Reply
Fatima

Jag bor i Göteborg och min bästa vän i Stockholm. Vi hinner inte ses så ofta och vi båda älskar Rihanna. Dessutom skulle detta vara en grym 25års present till mig då jag nyss fyllt år. Och vad vore inte bättre än att fira den med min bästis och Rihanna!!

Reply
Alica

Wow! Vilken tavling!

Min (aningen sjalvomkande) motivering lyder :

Jag har haft varldens deppigaste veckor med diverse familjebrak och tjaffs. Jag pallar seriost inte med det mer! Jag jobbar hacken av mig och ingen verkar uppskatta det.
Det ar sa jag kanner just nu! Riris album spelar konstant i mina horlurar for att jag ska kunna tanka pa ngt annat.
Hur grym ar inte hon… Det kan ju alla skriva under pa!
Att se henne live vore ju for underbart och definitivt en ljuspunkt i morkret…

Tack for en awesome blogg och awesome tavling!

Reply
Mila

Strasznie zazdroszczę i też bym chciała tam być ;( Wzięłabym udział w konkursie ale niestety nie mieszkam w Sztokholmie ;(

Reply
Tonje

OMG! Altså herregud, er det mulig å ikke delta i denne konkurransen?!? Jeg er superfan av Rihanna, og jeg hadde blitt utrolig utrolig glad hvis jeg endelig kunne fått mulighet til å se henne LIVE!!! Og da hadde jeg hatt en perfekt mulighet til å ta med kjæresten min, som også liker Rihanna svært godt (det er kanskje ikke så ‘konstigt’, hehe) slik at han endelig kan få oppleve fantastiske Stockholm!

Reply
Hany A

Hej Kenza, hoppas allt e dunder! nu försöker jag igen med att vara med i en utav dina tävlingar i hopp om att få vinna,

Jag fyllde 23 för två veckor sen o allt ja verkligen önskade mig var att få gå på rihanna konserten i sommar men kommer ej att kunna vara här då jag flyttar utomlands.. det är så jäkla segt då man sist såg en konsert med henner under “umbrella” tiderna å då var ja tvungen att dra efter halva konserten då ja va 17 o va tvungen att hinna med det sista tåget hem..

Jag hoppas hoppas hoppas att jag nu får CHANSEN till att få se henne fulltime!

Håller tummarna o allt som går att hålla!

Plus, tror du skulle ha så jäkla kul med en twisted tjej som mig!

Må bäst!

Reply
Emma

Hej Kenza!
Grym tävling, fan vad roligt :D jag har varit ett stort fan av Rihanna sedan “Pon de replay”. Jag har sett henne utvecklas och bli bättre och bättre och dessutom snyggare! Jag är helt enkelt galet imponerad av henne både som artist och som person.
Dessutom är jag en fattig student som aldrig fått se henne live :( vilket verkligen vore en dröm att få göra!
Håller både tummar och tår nu för att du ska välja mig!!
Puss och kram :)

Reply
Jenny

Hej kenza jag tycker Rihanna är en jätte duktig artist och det skulle vara super kul om man fick se henne live! Rihannas röst är så grym och hennes låtar är så medryckande!! Jag skulle bli jätte glad om du valde mig! Kram Jenny

Reply
Merethe Bjørkås

Hej!

Att vinna en biljett till konserten skulle vara fantastiskt. Jag har beundrat Rihanna och hennes musik under en lång tid, och ett tillfälle som detta, jag kommer aldrig att göra igen. Jag skulle vara evigt tacksam om jag fick chansen att se henne live.

Ps. – Er fra Norge, men brukte google-translate så teksten er mer forståelig for deg. Har vært fast leser av bloggen din i mange, mange år. :)

[email protected]

Reply
Josefin

KENZA! Gissa?! På fredag kommer min kusin upp till Stockholm från Blekinge och vem är hennes (och min!) favoritbrud? Rihanna såklart! Satan vad man har dansat och skrikit, ja till och med gråtit till hennes We Found Love i sommar!!? Har lyssnat på henne sen Pon de Replay och hon blir bara snyggare och grymmare för varje år, hon kan sina grejer helt enkelt! Missade henne på peace så vore skitkul att se henne. Hoppas jag vinner!!
PUSS och tack för en bra blogg!

Reply
Katarina Maric

Hej! Mitt namn är Katarina, är 21 år bor här i Stockholm. Förra året när Rihanna kom hade jag köpt biljetter till mig och min syster i julklapp året innan, vår kusin kom på besök från Österrike och jag kände att jag inte kunde lämna henne ensam hemma och gav då över min biljett till min kusin. De hade turen att få SE henne då de andra vart inställda. Jag fick alltså aldrig chansen att se henne vilket jag mer än gärna vill, skulle betyda SÅ otroligt mycket att få gå på den här exklusiva spelningen!! och FICK chansen!
Tusen tack på förhand
Katarina Maric

Reply
Sofia

OK, vart ska jag börja? Jag suger på att skriva motiveringar. Och jag kommer förmodligen inte vinna ändå, eftersom jag aldrig vinner tävlingar… Men skam den som ger sig eller hur?

Jag tycker att Rihanna är GRYM. Det har varit en hel del skitsnack om henne på senaste, men jag tycker hon är extremt stark. Hon gick upp och uppträdde på scenen dagen efter att hennes mormor hade dött som hon älskade så mycket. Vem gör det?? Sjukt starkt av henne.

Jag har nyss fyllt 18 så det vore så extremt roligt att få inviga mitt 18 liv med detta!

Hejdå!

Reply
Alexandra

Jag skulle vilja vinna och ge det som en present till min sambo som fyller år den 24e November. Vi båda älskar Rihannas musik, hon är riktigt grym och det vore så häftigt att få gå! Min sambo gav i år upp allt, vänner, jobb och familj för att flytta med mig till Sverige. Han pluggar för tillfället svenska men det är svårt på jobb-fronten, därför har vi inte kunnat unna oss mycket de senaste månaderna och det kommer inte att bli någon roligare födelsedagspresent än bio i år. Men att få ge honom detta och något att se fram emot vore helt fantastiskt! :)

Vi uppfyller såklart alla krav! :)
[email protected]

Reply
Karin

Hallå!:) Vilket roligt jobb du har framför dig ;)

När jag såg den här tävlingen tänkte jag direkt på min syster!
Tänk att ringa upp henne och säga “Syrran, nu packar du ner de snyggaste du har och de nyaste pumpsen, tar första bästa tåg ner till mig i Sthlm, för vi ska nämligen på Rihannas privata spelning imorgon på Berns”

Haha fyf*n vad sjukt. Det vore världens bästa samtal, och världens bästa present till min fina syster som kämpat så hårt senaste tiden då hon precis öppnat en Vintage- och secondhand-butik!! Jag är så stolt och detta vore underbart att ge henne..
Alla behöver se Rihanna i sitt liv, få lite påfyllning på självförtroendet och bara känna sig snygg och sexig, precis som hon är! Vilken brud..

Du får i vilket fall ha en grym kväll Kenza!
Puss o kram

Reply
Therez

Alltså hur underbart vore det inte! Jag och min sambo jobbar på olika orter, han i Oslo och jag 85 mil bort. Just den här helgen är det bara han och jag, helt lediga från jobb och på samma ställe! Vore hur underbart som helst att få ta med honom på en härlig helg i huvudstaden och starta den med att gå på Rihannas konsert!!!!

Reply
desej

Kenza jag måste verkligen vinna är en student som aldrig vinner något och kmr inte vinna det här heller. Men har älskat Rihanna sen hon började sjunga ! älskar alla hennes låtar från Pon de replay till unfaithful, a love the way you lie. Absolut dör för henne! Men har tyvärr inte råd till och köpa biljetterna själv då jag är student. Snälla snälla KENZA låt mig vinna det här då skulle du göra mina dagar lyckligar!!

Reply
Nikolina

Gaaaah!!! Jag vill vara med under den fantastiska kvällen eftersom jag helt enkelt kommer vara så lycklig om jag får stå inne på Berns men en drink i handen och får höra rihanna sjunga, LIVE! Hennes musik är fantastisk och inte bara musiken utan hela hon, från topp till tå. Det kommer vara en oförglömlig kväll för dem som kommer vara där, hoppas hoppas att jag blir en av dem!

Reply
Em

Faan vad coolt! Jag vill gå!! Älskar Rihanna och missade henne på Peace and Love i somras då jag fick förhinder… Jag kan lätt ta mig från Uppsala till Sthlm på fredag, Skulle bli en grym tentafest! :)

Reply
Amanda

Det hade varit helt att få se Rihanna, då hon blev sjuk när hon skulle spela i Malmö. Jag brukar också vara sjuk speciellt när jag har matteprov vilket jag har på fredag. Men det varit så bäääst att åka iväg till Stockholm med bästis och se Rihanna som vi egentligen skulle ha gjort i Malmö. Få den chansen att åka hem glada istället för besvikna!

Reply
Emma

Det vore helt grymt att få se Rihanna live! jag skulle egentligen se henne live på peace&love i somras, hade köpt biljett och fixat med allting men tyvärr vart jag sjuk och var tvungen att stanna hemma.. det skulle vara en av mina höjdpunkter som inte skulle gå toppas i mitt liv! kan inte med ord beskriva hur häftigt jag tycker det skulle vara!! hon är en riktigt världsstjärna som man inte vill missa. Älskar hennes låtar!
mvh Emma (fan av Rihanna)

Reply
Marilyn Crothers

Hej Kenza! jag freaka ur när jag såg detta inlägget! hahaha.. OMG jag har precis fyllt 18 och bokstavligen dör för Rihanna, ingen förstår hur galen jag är!!!!!! :( nej men jag antar att du förstår! med tanke på att du varit tokyo hotel freak en gång i tiden haha. Jag menar detta verkligen från hjärtat, det skulle verkligen betyda allt för mig om jag fick gå på denna konserten. Verkligen. SNÄLLA KÄRASTE RARASTE KENZA, JAG VILL SE RIHANNA!!!! <3 / desperat fan

Reply
Cebrina

Hej på dig, fina Kenza!

Vilket fantastiskt och exklusivt pris vi får vara med och tävla om! Helt sjukt kul!
Det här med att skriva en motivering är ju dock alltid lika lätt… Hehe.

I mina ögon är Rihanna en fantastiskt cool artist och jag har älskat henne ända sedan hennes låtar SOS och Pon de replay kom ut för ett antal år sedan, och hennes stil var väldigt annorlunda mot vad den är idag. Hon är både sjukt vacker och jäkligt begåvad.

Jag är 18 år och student så ekonomin kommer minst sagt att svida om jag ska gå på hennes konsert i juli, men jag får bara inte missa henne!

Om jag vinner priset tar jag med min allra bästa vän som även hon älskar Rihannas musik! Vi kommer att dansa snyggast och skaka rumpa bäst på hela Berns, så välj mig som vinnare!!

HÅLLER TUMMARNA NU!!!! Imorgon kl 12 kommer jag sitta bänkad framför datorn och mailen. Heja, Cebrina! Heja, heja!

Tack för en inspirerande blogg!

Med vänliga hälsningar,
Cebrina

Reply
Michelle

Jag vill verkligen vinna! Jag skulle bjuda med min bästis som har slitit superhårt med sin c-uppsats. Och även för att jag ska få ha lite kul mitt i mina studier, inte mycket man kan göra med studiebidrag. Att se Rihanna vore super häftigt! Och jag vill verkligen ge min bästis den här upplevelsen!

Reply
Nour

Hej !
Jag tycker jag borde vinna för jag skulle gärna ha den äran att få se min pojkvän glad. Vi har gått igenom så mycket på sistone.. Tror det här blir en ny start!
Om du väljer ut mig, tusen tack isåfall för att du “räddar” mitt förhållande

Kram

Reply
Hannah

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för jag tycker Rihanna är en supertuff artist som gör grym musik. Och för att jag vill ta med mig min bästa vän på denna grymma upplevelse.

Reply
Karin

Hej!
Det är väl nu man ska skriva ihop någon snyfthistoria om hur Rihanna förändrade just mitt liv!
Jag skulle kanske inte sträcka mig så långt att säga att hon har gjort det men som man säger “många bäckar små”…
Dock skulle jag säga att Rihanna är en musikartist som jag verkligen beundrar och respekterar. Speciellt efter Oprah-avsnittet då hon visade en väldigt mjuk och mänskligsida av henne.

Varför ska jag vinna i säkert denna hög av kommentarer?
För att jag kan lova att jag kommer vara den som dansar mest och har en av de bästa kvällarna i just mitt liv på den konserten!

Reply
Roch

Hej Kenza,

Som du redan vet, så ställdes Rihannas konsert in förra året i november, vilket var en besvikelse för många fans. Jag var en av dessa och var verkligen besviken. Det känns lite hårt att behöva vänta till 2013 för att få chansen att se henne sjunga live. Nu när jag har chansen att vinna, hoppas jag verkligen på det.

Jag hoppas att få höra från dig imorgon. Vi hörs! ;)

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar,
Roch Nawzad

Reply
Sofia

Min bästa vän och jag ska ha en långweekend i Stockholm till helgen eftersom hon fyller år på måndag och att gå på Rihanna skulle ju vara den bästa starten på en underbar helg tillsammans (vi har inte träffats sedan i sommras eftersom jag har flyttat!) och det skulle vara en underbar födelsedagspresent till henne.

Reply
Em

Faan vad coolt, Jag vill gå!! Älskar Rihanna och missade henne på Peace and Love i somras då jag fick förhinder… Jag kan lätt ta mig från Uppsala till Sthlm på fredag, Skulle ju bli en grym tentafest! :)

Reply
Heida

Hej Kenza, vilken fantastisk tävling!

Min motevering för att vinna är att jag har en kompis som är ett stort fan av Rihanna men hon har aldrig sett henne live. Det skulle vara grymt att kunna överraska henne med en billjett på fredag!

Tack för fint blogg!

Kram Heida

Reply
..

Jag kan säga utan tvekan att jag är rihannas absolut stoltaste fan. INGEN PÅ HELA DENNA JORD älskar henne som jag. Jag skulle HELT ÄRLIGT såga av händer och ben för den kvinnan. Jag skulle kunna dö för henne.
Jag är en 16 årig tjej. Därav kan jag ej gå på det eventet. Har pratat i timmar med mina vänner om att livet skulle vara SÅ MYCKET ENKLARE, om jag var 18. Men icke. Mina föräldrar var 723 dagar för sena. Annars skulle jag lätt, alltså lätt, gjort allt för att kunna medverka. Nu tycker jag att du kommer ge ut två diamant värda (diamonds) biljetter till små fans. Otroligt. Jag älskar rihanna. Lycklig är du som är 18+ och får dessa biljetter. Själv ska jag köpa plopp och lyssna på Stay. Och gråta.

Reply
Bea

Hej

Jag såg framemot henne i malmö när hon ställde in, såg fram emot hennes vistelse i stockholm, men de var inte för almänheten. i Sommar är jag i mitt hemland där min bror ska gifta sig. Rihanna konserten hade varit min dröm, men nej ödet verkar inte låta det inträffa. :) BLEV glad över denna tävling. jag må kanske inte förtjäna det mer en en annan, men jag är med och tävlar för hon är en människa och är med om saker som alla andra kan utsättas för, därför ser jag upp till henne. Hon är mänsklig och för även henne kan kärleken bli för stark för att släppa taget. Är en tjugo årig tjej tacksam för denna möjlighet att få tävla och vinna ska vi inte tala om’!! :)))

Reply
josefine jonsson

Hej Kenza! på fredag ska jag åka till Sthlm för att överraska min kompis Oliva (som jag inte har träffat på väldigt länge). Hon har precis blivit dumpad av sin pojkvän och hennes bästa vän/syster, som hon även bodde med, har flyttat till London. Hon har ingen aning om att jag kommer på fredag och jag hade tänkt bjuda henne på bio.. men det känns inte som den mest optimala överraskning/pigga upp saken att göra just nu, så snälla rara du, låt mig och Olivia få gå och ha en grym kväll och få se världens bästa artist så förgyller du inte bara vår kväll utan hela året ut! Stor kram från Josefine ifrån Enköping (21år)

Reply
Ebba unger

Min kusse har varit en stor inspiration bild för mig, jag har inte haft så jätte bra själv förtroende när jag var liten utan det har verkligen varit på botten. Hennes självförtroende var inte heller det bästa, men nu är hennes självförtroende på topp och hon mår jätte bra nu, samma med mig jag mår jättebra och det är pga henne, om hon kan, kan jag. Jag är inte lika blyg längre har ingen svårighet med att prata med personer precis som henne så därför tycker jag att hon förtjänar dessa biljetter!
Kraam

Reply
Rebecca

Jag ska vinna dom här biljetterna för att jag ska kunna ge min älskade fruga aka bästa vän den festaste kvällen med en upplevelse hon sent kommer glömma helt enkelt! PUSS

Reply
The Queen Z

JAG DÖR FÖR HENNE. Hon är obeskrivligt gryyyym! Finns verkligen inget mer att säga

Reply
Elsie

Att ha en muslimsk pappa som varit på en i 18 år är inte lätt, aldrig låtit en njuta av sitt ungdomsliv eller få vara fri.. När jag fyllde 18 så var det första jag gjorde att flytta hemifrån och starta mitt egna liv, det är läskigt och ensamt men jag måste va stark. Har aldrig gått på en konsert i hela mitt liv för min pappa tyckte det va för svenskar.. Det skulle göra så mycket i mitt liv om jag fick chansen.. Du är bäst btw, beundrar din styrka efter att du brytit kontakten med din pappa, du är min inspiration <3

Reply
Annie

HERREGUD!!!!! Jag har försökt komma med på listan alltså jag har frågat alla jag känner och jag vill verkligen gå! Rihanna är den ENDA artisten jag jag skulle vilja se live!! Det skulle va en ÄRA att få gå.

Reply
Lorena

Hej!

Trots att jag lämnat boet sedan länge, är 26 år, så har jag ALLTID varit med min mamma på hennes födelsedag. Den enda som lyckats bryta detta var ju så klart den otroligt inspierande och snygga Rihanna (!!) Den 2:a november förra året stod jag och mina vänner där i Globen, längst fram. Vi var såååå taggade och luften var full av förväntan. Tiden gick och det började kännas lite märkligt. Fick en konstig känsla i magen, alla kollade på varandra och vi tänkte nog samma sak “ska hon ställa in den här konserten också?” “hon spelade ju igår?” Nu hade det gått oroväckande lång tid och konserten hade inte börjat…inge förband heller. När plötsligt en man kliver upp på scenen… och meddelar att konserten inte blir av. Den där mannen och orden han sa drev mig till VANSINNETS GRÄNS!!! Besvikelsen var total minst sagt…

Skulle därför bli så otroligt tacksam om jag fick chansen att verkligen få se Rihanna och inte bara befinna mig i samma stad som henne :) Det som hon gick igenom med Chris Brown är något jag själv upplevt, samma år dessutom om än mycket mycket grövre. Jag kan inte föreställa mig hur tungt det måste ha varit att gå igenom något så fruktansvärt i offentligheten när jag tyckte att det var för mycket bara att se min familj och vänner i ögonen efter de fått veta vad jag råkat ut för… Hennes musik har helt enkelt skänkt mig stor glädje när jag behövt det som mest och styrka under de mörka stunder jag tvingats gå igenom och som jag fortfarande går igenom.

Hmm…nu blev motiveringen av den längre typen. Hoppas det var OK.

Mvh
Lorena, Västerås

Reply
Helen

Jag skulle verkligen vilka gå på Rihannas spelning. Jag är mamma och bor för tillfället själv med min son och hinner sällan tänka på mig själv. Familjen går alltid först. Att få gå och se Rihanna skulle verkligen vara världens bästa julklapp till mig, en kväll då jag får tänka på mig själv och festa loss till grym musik!

Reply
Liselott

Har varit verkligen gillat Rihanna sedan hon dök upp. Sen blev jag frälst i förra årets album. Nu skulle det vara superkul att få en kväll som ger minnen för livet och dela detta med min bästa vän! Hoppas verkligen att jag vinner och får den här drömmen uppfylld.
Håller verkligen tummarna!
[email protected]

Reply
Caroline

Jag skulle så himlamegajättegärna vilja vinna då jag och min bästa kompis krigar varenda gång det släpps biljetter och köar och ringer som tokar! Inte nog med att det är dyrt(vi lever båda två på studiebidrag), det är nästan alltid en besvikelse då vi har blivit utan biljetter och fått dåliga biljetter senaste gångerna! Vore så härligt att få bjuda med min bästis på det här och slippa köerna för en gångs skull och samtidigt få se världens bästa Rihanna!!

Reply
Ilona Dag

oh God.. Vet inte ens vart jag ska börja.. Jag dör för Rihanna. Hon är min idol.
Jag är som en liten flicka som har hennes affisher i rummet, lyssnar på hennes musik i bussen, pluggar till hennes musik osv. Ja du kan bara tänka dig. Har lyssnat på hennes musik sen dag 1.
När Rihanna äntligen hade kommit för att ha två konserter i stockholm så köpte jag en biljett till hennes andra konsert och köade i 7 timmar för att få stå lääängst fram på parkett. Och det gjorde jag tills en man kom ut och sa “Jag har dåliga nyheter, Rihanna är sjuk idag och kan tyvärr inte sjunga”. Det där var verkligen overkligt för mig. Jag stod kvar där i ca 20 min innan jag uppfattade att hon inte ska sjunga idag.
Och nu så får jag höra att hon kommer till Berns men inga biljetter säljs. Blev ganska arg tills jag nu läste ditt inlägg om att man kan vinna en biljett dit. Nu kanske jag iallafall har en liiiten chans till att få se henne på fredag. Du anar inte hur sjukt glad jag skulle bli. Det skulle vara ett minne för livet. Hon är min förebild, min idol..
Hoppas du iallafall har en bra dag och lycka till med att dra en vinnare. Håller tummarna.
Kram! Ilona

Reply
Magda Gustavsson

Gud var roligt det låter! Jag bor normalt i en liten by men för andra gången detta år ska jag nämligen till Stockholm (nu på fredag) för att träffa min bästa vän som jag bara träffar någon gång per år. Hon älskar Rihanna precis som jag så det skulle bli en perfekt överraskning för henne om jag vann biljetter, för att inte tala om perfekt tajming!:D

Ha det bra!

Reply
ida

Vill ju såklart vinna biljetterna till mig och min bästa vän Anna sen 15 år tillbaka, hon fyller 25 i december och kan inte tänka mig någon bättre present! :) Vi bor inte i samma stad så träffas inte så ofta som vi skulle vilja så jag saknar henne varenda dag :( Hoppas hoppas!

Reply
Michaela

Hej hallå! Michaela heter jag och är 19 år. Jag skulle vilja vinna biljetterna just för att det skulle vara en stört kul grej. Vem tycker inte att Rihanna är grymt braaa och cool dessutom?! Det skulle vara hur stort som helst att se henne live på en som du så fint sa det: “exklusiv liten spelning”. Det är inte något som händer varje dag. Jag skulle iallafall bli sjukt tacksam om jag vann biljetterna! Gah, det kropper i kroppen på mig haha. Grymt att man får chansen att vara med och tävla om dem. KRAM och tack för en grym blogg! mail:[email protected]

Reply
Carro

Hallå! Skulle jättegärna vilja vinna, dels för att jag tycker om Rihanna och hennes musik väldigt mycket men också för att jag under mina 25 år ALDRIG varit på en konsert eller liknande och nu efter två små barn blir det inte direkt lättare att komma iväg. Nu är min sambo pappaledig så det skulle vara ett perfekt tillfälle för mig att få komma iväg och ha en barnfri kväll med en god vän, när jag tänker efter är det flera år sen jag ens hade en utekväll överhuvudtaget! Därför tycker jag att jag borde få dessa biljetter! :)

Reply
Sara

OMG!!! Snälla jag mååååååste få se Rihanna! Jag och min kusin har varit fans så länge jag kan minnas typ, haha :D ÅÅÅÅH DET HÄR SKULLE GÖRA MIG TILL VÄRLDENS GLADASTE! :D :D
Tack snälla du för att du ger oss chansen till detta! <3

Reply
Alexandra Boberg

Efter ett rent helvete då min mormor insjuknat i svår demens, trassel med sjukvården och ett sjukt jävla oengagemang och inkompetens inom sjukvården så finns det få ljuspunkter. Jag älskar min mormor och jag vill bara att hon och resten av familjen ska må bra igen. Jag vet att Rihanna värdesatte sin mormor sjukt mycket och jag känner bara att nä, fan, jag förtjänar att slippa tänka på livet åtminstone en kväll. Hennes låt Farewell är exakt så som jag känner just nu.

Reply
carina

Det här är exakt vad min syster skulle döda för! Hon är ett riktigt Rihanna fan med affischer över hela väggen, på kläder, ipod skal osv. listan är lång! Presenten skulle göra henne glad för resten av livet! Jag är själv inte 18år än, men jag skulle bli så himla glad om jag vann 2 biljetter till hennes spelning till min syster och någon av hennes kompisar. Att se henne lycklig gör mig lycklig!!!

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Det är första gången jag deltar i en tävling på din blogg, men denna kände jag att jag bara inte kunde missa! Det är svårt att ge en motivering till varför just jag ska vinna, men jag älskar Rihanna och skulle bli så himla glad om jag fick se henne live. En annan anledning till att jag vill vinna är för att jag skulle så gärna vilja ta med min lillasyster på detta. Både hon och jag har haft jobbiga perioder på senaste tiden och det skulle vara så roligt att få överraska henne med detta och få en chans att spendera lite “systertid” tillsammans.
Håller tummarna nu!!
Kram

Reply
Klara

FETT! På det här helt magiska skulle jag ta med mig min fantastiska karl. Han kommer äntligen hem på torsdag kväll efter en tids jobb på annan ort, för att stanna, som vi väntat på att han ska få stanna här hemma en tag nu <3 Skulle vara underbart att överraska honom med det här och fira att det är vi igen!

Reply
bell

Denna kvinna är ju bara helt fantastisk. Jag har ALDRIG sett henne live , det e min DRÖM!
Hon sjunger helt fantastisk trots att hon dansar & anstränger sig mer än vad jag gör på ett gympass .
Det skulle vara fantastiskt att vinna biljetter till VÄRLDSARTISTEN konsert, är ett stort FAN ååååååå !!!

Reply
Josephina

Jag vill gå därför att mitt liv är skit och jag vill göra något roligt med en vän vars liv också är skit (men inte lika skit som mitt givetvis ;) Hoppas min manodepressiva kommentar vinner! tjing!

Reply
Anna

Åh jag skulle vilja vinna eftersom jag dööööör för henne och kunde inte komma på hennes senaste konsert i höstas eftersom jag va bortrest (den blev ju ifs inställd då men fortfarandrade superledsen över det). Sen har jag inget planerat heller på fredag och vill absolut inte va hemma eftersom mamma och pappa kommer ha gäster hemma och jag orkar inte va här då haha. Jag är 21 och bor i sthlm så det passar perfekt!

Reply
Maison Saleh

Hallå där bästa Kenza!
Ja varför ska jag vinna denna tävling, nja jag är en tjej som är en nybliven 18 åring. Har alltid älskat Rihanna och ser dig som en förebild så det hade nog varit en stoooor ära att få gå på denna just att det är dig man får gå med och se sin stora idol. Skulle vara sjukt kul ifalla jag vann detta, inte sjukt utan FANTASTISK, skulle nog inte ha några ord kvar!! Kanske låter lite att ta i men jag lovar jag skämtar inte. Men det är väl drf, helt enkelt att jag älskar er båda. Folk kallar mig för din dubbelgångare just för att de tycker att vi är lika, lite kul faktiskt. Nej men det var nog allt, skulle iaf vara den bästa upplevelsen ifall jag vann. Skulle vara fett! Ha det bäst världens finaste Keenza!!

Reply
Rut G

Vi var förra året i Globen med min man och väntade på att kunna få se en fantastisk Rihanna konsert.Efter 20 minuter går en kille upp på scen och säger att konserten ställs in. Min man hade köpt biljetterna till mig med nästan halv år i förväg, efter detta har jag hört från honom att han ska aldrig mer köpa biljetter för en av hennes konsert och jag som student har inte råd till detta, så att vinna dessa biljetter skulle vara mer en fantastisk!!!!

Tack för en fantastisk tävling och blogg!
Rut

Reply
Sara G

Jag vill verkligen vinna för att min kille fyller år på fredag och vi ska fira med middag och bio på kvällen, och det skulle vara otroligt kul att istället överraska honom under middagen med biljetterna till Rihannas spelning! Vi ska se nya Breaking Dawn och jag tror att han skulle uppskatta väldigt mycket att bli räddad av en spelning med Rihanna och hans favoritlåt Diamonds. Han skulle bli riktigt chockad och glad och hans min skulle vara oförglömlig! Och vem vill inte känna sig som årets bästa flickvän? ;)

(Vi är 21 och 22 år)

Reply
Amanda

Jag skulle jättegärna vinna de här biljetterna!!!!!!!!! Jag älskar rihanna och är ett stor fan!!!!!!!! Jag skulle vilja vinna för att jag kan bjuda min morsa som också är ett stort Rihanna fan!!!!!!!! Och det skulle betyda ganska mycket för vi brukar bråka(mamma och dotter bråk) och vår ekonomi har inte varit den bästa men vi har så att vi klarar oss i alla fall:)Och så älskar jag Rihanna speciellt hennes nya låt Diamonds!!!!!!! Det vore fantastiskt att vinna!!!!!!!

Reply
Tracy Thudin

Åh det vore så jäkla fett att få komma ifrån mammalivet för en kväll och se sin stora idol. Nu är jag en sån som aldrig vinner något, men det här kan jag inte motstå att försöka vinna iallafall! Shit jag vet inte ens vad jag ska skriva, vart så till mig!
Ha det bra
Kram

Reply
Anna

Snart jag mitt pick och pack ska ta
i New York mitt nya hem kommer va’
Innan dess kan det vara skoj
att skapa minnen med min “number one homeboy”
Vännen min ett stort fan vara
nu kan vi bli en del av den lyckliga skara
Som på Berns får dansa loss
till Rihanna like a boss
Över Atlanten kan kännas far away as hell
men tänk då på detta: det var inte vårt “Farewell”

Reply
Josefin Jansson

Vad ska man skriva för motivering för att ens vara k närheten till att vinna? Ja, jag kan ju skriva som det är! Jag hoppas vinna biljetter så jag kan ta med min lillasyster på konserten, båda ÄLSKAR Rihanna och vem kan motstå att dansa till hennes musik? Har hängt med henne sedan första låtarna kom, och har gillat alla hennes utvecklingar och stilbyten.

Låt mig och världens finaste syrra gå ut och ha en underbar kväll på Berns, dansa så fötterna blöder hand i hand! Once in a lifetime :)

Reply
Cajsa

Har alltid velat se Rihanna live, men har aldrig fått möjligheten då hennes konserter alltid har krockat med något som inte gått att avboka. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse helt enkelt!

Reply
Alexandra

Hej! Jag skulle sjukt gärna vilja gå! Min pojkvän och jag firar sex år tillsammans då och jag skulle vilja ta med honom dit, han skulle bli helt lyrisk! Haha! Han ordnade världens underbaraste 5-årsdag för mig förra året och jag skulle verkligen vilja toppa den! När jag såg det här inlägget så tänkte jag bara “ödet…”

Många kramar från Alexandra

Reply
tony

Hej, kenza
Jag skulle på Rihannas konsert när hon var här sist men spelningen ställdes in pga. sjukdom. Jag var jätte beskriven, men nu hoppas jag på att jag har chansen att se henne i verkligheten. Jag ser fram emot att höra från dig imorgon. :)
Tack på förhand! ;)
Med vänliga hälsningar,
Tony Yousef

Reply
Linda

Jag skulle så gärna vilja vinna dessa två biljetter till mig och min vän då vi båda är stora fans av Rihanna. Hon är ju så otroligt jäkla bra! Vi båda studerar här i Stockholm och som student har man inte råd att göra så mycket roligt. Att få gå på hennes konsert skulle vara helt fantastiskt och det skulle vi vara värda mitt i allt plugg och slit. Hoppas du väljer mig/oss och jag lovar att ingen skulle bli gladare!:)

Reply
indra

Den största motiveringen till att just jag ska få gå är väl av den enkla anledningen att jag älskar Rihanna. Hon är min absoluta favorit, men ändå har jag aldrig fått se henne. Senast jag skulle gå och se henne, så var jag självklart utomlands när biljetterna släpptes, vilket ledde till att jag inte fick någon biljjet, som jag så otroligt gärna ville ha. Jag tänker inte hitta på massa lögner om att det är synd om mig eller något liknande, för att jag ska få gå. Jag säger istället helt ärligt att den största anledningen till att jag ska få gå, är för att jag verkligen verkligen vill det. Det skulle helt ärligt göra mitt år! Har även hört om just denna spelning på berns, och att gå på den skulle vara helt fantastiskt, då det inte går att jämföra med en konsert på globen när massa “fjortisar” står och skriker och förstör hela upplevelsen.
Jag bor i innerstan så jag kommer helt garanterat kunna hämta upp biljetterna, och jag är 18+.
Tack för chansen!

Reply
Emma S

Jag och min man har pratat jättelänge om att gå på konsert tillsammans men inte haft råd att göra det. Vi kommer inte ut så ofta då vi har en 1,5 åring. Nu låter det som vi är värsta pensionärer men vi är 22 och 25 år gamla.

Hur som helst, många av Rihannas låtar ligger oss varmt om hjärtat då många texter passar in på oss och vi lyssnade mkt på henne när min man bodde i Tunisien och vi var långt ifrån varandra. Och vi skulle helt enkelt behöva en rolig utekväll tillsammans, min kärlek och jag.

Reply
linda melin

hejhej! WHAT´S MY NAME? Linda Melin :)
Om någon skulle kunna gör mig till den lyckligaste, YOU DA ONE.
Vill inget hellre än se rihanna, men jag är inte rik och har inga DAMIONS.
skulle skaka loss till henne med mitt RED LIPSTICK och bli en GOOD GIRL GONE BAD!
Skulle känna mig som PRINCESS OF CHINA om jag vann och jag skulle RUN THIS TOWN av ren glädje.

I fall att det regnar tar jag med mitt UMBRELLA så jag slipper knalla runt som en RAINING MEN.

Tack på förhand Kenza, din blogg rockar!
TE AMO.

(jag är 19 år gammal & har absolut inga planer på fredag!
min mailadress är: [email protected])

Reply
Josefine E

Min motivering: För ca ett år sedan skulle ju rihanna spela i globen men extrakonserten blev inställd. Jag och min bästa kompis hade väntat på den här konserten i ca 10 månader, galet peppade och förväntasfulla. Äntligen var det dags för oss att få åka ner till Stockholm från Luleå där vi bor. Vi åkte ner några dagar innan konserten så vi skulle hinna med att shoppa och se hela staden. Dagen då konserten skulle äga rum var något vi hade längtat efter. Vi åkte till globen ganska tidigt, stod utanför i kylan för att köa oss in. När vi väl var inne tog vi oss enda längst fram i globen. Men efter ca 1 timmes väntande kommer en gubbe fram på scenen och säger att konserten är inställd för att rihanna är utmattad. Vi visste inte vad vi skulle göra…. Vi fick som tur tillbaka pengarna för biljetterna men vi ville ju inget annat än att se rihanna. Dessutom när vi betalat för flygresan ner.
Därför ser vi den här tävlingen som en riktig chans för oss att få en revansh och kanske äntligen få se rihanna trots allt.

Kram // Josefine :)

Reply
Sara

Jag och min bästis har nyss fyllt 18 men har inte hunnit gå ut på några klubbar ännu. Vi båda ÄLSKAR rihanna och hur coolt skulle det inte vara att inviga vuxenlivet tillsammans med självaste rihanna!:D vi bor i stockholm båda två och skulle vara supper taggade på att få dra och se rihanna :) älskar din blogg Kenza!:)<3

Reply
sofia

Jag borde få gå för att jag mina dagar består av att söka jobb och träna, jag måste få uppleva något nytt!
det skulle vara så grymt att få komma bort från vardagen och leva livet en kväll!

jag är säker på att jag kan hämta armbanden btw!

kram sofia!

Reply
sandra

jag skulle vilja gå för jag älskar riri . jag hade inte tid att gå senast hon var i sverige. skulle så gärna vilja se henne !

Reply
May

Hej! Jag har älskat henne och hennes musik sen jag var liten. Diggar också hennes stil. Jag skulle vara den lyckligaste tjejen i världen ifall jag vann.

Reply
felicia

Hej Kenza! Jag gick bananas när jag såg detta inlägget – SKÄMTAR DU ELLER?! Blev heeelt crazy och skrek som en liten kiddo! Jag är tokig i Rihanna, jag upptäckte hennes musik ganska sent och när biljetterna släpptes till årets konsert så var jag ute too late. Jag tänkte såklart att jag skulle kolla runt om jag kunde hitta biljetter på annan väg, men de var så himla dyra. Jag vill så gärna se henne för att hon är en mäktig kvinna med en mäktig röst, jag vill se alla hennes kläder, hennes scenshow och jag vill uppleva henne så nära som på Berns. Jag vill se hennes coola personlighet och hur hon dansar. Att du/ni ger oss den här chansen är fantastiskt, jag kände bara LYCKA(!!!) när jag såg detta.

Kram

Reply
My

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att jag haft de värsta månaderna i mitt liv. Allt var perfekt med min kille och jag skulle flytta med honom till London, men en månad innan får jag reda på att han levt dubbelliv och varit ihop med en annan samtidigt som med mig och hela min värld raserades. Jag hade sagt upp jobb och lägenhet för att flytta och nu måste jag börja om HELT och hållet. Detta är bara 2 månader sen och jag vill bara kunna ha roligt en kväll, bara en kväll och få gå in i en drömvärld och slippa känna efter.

Reply
Sara Rihanna Båth

AAAAAAH! Vart f-n ska jag börja? Jag får inte fram ett ord? Jag får inte fram ett vettigt svenskt ord? Kan någon ens förstå? Finns det ens ord som kan förklara?
Att få vara EN AV DE FÅ, att få se HENNE DÄR….. Asså jag vet inte HUR länge hon verkligen har varit min STORA idol! Hon är DEN artisten, som jag lyssnar på när jag är glad, när jag är ledsen och när jag är taggad!! Hennes musik är verkligen ALLT för mig. Helt seriöst. Jag har aldrig hittills och kommer aldrig sluta förvånas, förundras och ÄLSKA hennes musik. Gång på gång så fortsätter hon att leverera album på album med grymmare och grymmare låtar för varje gång. Ah Gud, vad skulle jag komma fram till nu då? Som du kanske förstår så skulle jag bli så löjligt lycklig om jag blev utvald till att följa med på detta!! Kan inte ens förstå tanken. Kan inte säga nog hur mycket jag vill detta och hur LYCKLIG jag skulle bli!

Reply
Rebecka

Sist Rihanna var i Sthlm hade jag och min kompis biljett till den konserten som ställdes in..vi satt i Globen och väntade, förväntansfulla och glada för att vi äntligen skulle få se våran stora idol, en man i kostym kommer ut på scenen för att meddela att Rihanna tyvärr måste ställa in..först trodde vi att han skämtade med oss vilket han tyvärr inte gjorde. Trots det fick vi världen bästa partynatt i Sthlm då både dada life och Calvin Harrys körde på amba… Men vi har ju fortfarande inte fått se Rihanna! Två biljetter till helgens spelning skulle alltså sitta väldigt fint då det var min kompis födelsedagspresent att få se rihanna(känns som min skyldighet att fixa detta åt henne) hehe:) puss på dig! [email protected]

Reply
Tamara

KENZA! Jag skulle dööö om jag fick en biljett!! efter alla äckligt jobbiga o långa skoldagar och alla tentor jag gjort denna termin förtjänar jag faaan en belöning haha! o du, ja läser till optiker så d e tråååkigt, believe me! (du kan få gratis synundersökning med extra allt om du ger mig en biljett haha, i promise! ;))
ÄLSKAR älskar älskar rihanna! u would give me LIFE om jag fick gå! <3

Reply
Julia Westerberg

Min bästa vän hade sparat ihop till en biljett till Rihannas konsert i Malmö i höstas, hon skulle få se sin bad gyal-stilikons konsert OCH hade jobbat extra vid sidan av skolan för att kunna köpa VIP och också få träffa henne personligen innan konserten. Hon blev insläppt till VIP-rummet dit Rihanna skulle komma, men väl där fick hon beskedet om att konserten var inställd.

Hon skulle uppskatta detta SÅ mycket, och hon av alla är verkligen värd detta! Jag hoppas att hennes (och min) dröm kan gå i uppfyllelse denna gången! Tack <3

Reply
Philippa Karlsson

Hej Kenza!
Jag skulle blir överlycklig om jag fick ta med mig min bästa vän på denna sjukt coola spelning :) Jag och min bästa vän har känt varandra sen vi varit små och alltid ställt upp för varandra och jag vet hur jäkla glad hon skulle bli om jag fick äran att berätta att vi ska på Rihannas konsert. Hon gjorde slut med sin pojkvän i höstas och det har varit väldigt jobbigt för henne, så denna grejen skulle få henne att flyga på moln igen! Hoppas verkligen att du väljer mig vore så kul att få överraska min bästis och få en minnesvärd kväll/natt ihop!! :) tack

Reply
Josefine

Det är så disturbia att man inte kan köpa biljetter till denna unika händelse utan att bara vinna. Men skulle jag vinna hade jag känt mig som only girl in the world och spelat don’t stop the music och gapat cheers! P.S lemme get that. ;-)

Reply
Aurora

Hej!
okej, detta är första gången som jag någonsin kommenterar en blogg, spännande…:) så till motiveringen: jag är ingen person som tycker synd om mig själv eller tycker om att häva mina problem på andra men tänkte ta tillfället i akt att få tycka lite synd om mig själv samt kanske få chansen att pusta ut lite och äntligen få se Rihanna live! För att göra en lång historia kort: Jag har haft två galet tuffa år. Det började med att min mamma fick cancer, efter operationer och behandlingar trodde vi att hon var friskt, men nu för ett halvår sedan fick vi det hemska beskedet att cancern var tillbaka och har spridit sig och här är vi nu, bland behandlingar och krämpor. så mitt bland all denna otur och olycka tänkte jag att någon gång kanske turen står på min sida…:)

Reply
Matilda

Förutom att gå på denna spelning skulle vara antagligen det coolaste jag nånsin varit med om, så skulle jag också vilja ge en biljett i present till min Rihanna-tokiga bästis som fyllde 18 för bara några dagar sedan. Det skulle vara den perfekta 18års presenten, speciellt eftersom vi aldrig fick Rihanna förra året då konserten vi hade biljetter till ställdes in. Kram! :)

Reply
Pernilla

Hej Kenza!
Jag skulle så HIMLA gärna vilja gå på denna spelning med en av mina bästa kompisar! Vi sitter båda två på varsitt håll och kämpar med det sista i vår utbildning och skriver C-uppsats, en inom redovisning och en inom finansiering. Det är inte det lättaste med en hel del motgångar och eget arbete som gör att man knappt har något liv utanför skolan. Det kommer bli sååå skönt när det är klart men att få en paus från allt detta NU och gå och lyssna på Rihanna vore så jääävla härligt och kul… att bara få släppa loss för en kväll innan det är dags för slutspurten i skolan!
Gillar din blogg jättemycket och skulle vara himla roligt att även få träffa dig :)
Kram Pernilla

Reply
Sara

Hej Bästa Kenza!
ÅÅ du måste skoja!!! Jag älskar Rihanna!!! Har velat träffa henne sen jag var 8 år gammal. Satt och Lyssnade på S.O.S varje dag och dansade som en galning! Nu är jag helt besatt av henne! Hon är såå grym!! Jag hoppas att jag vinner biljetterna så jag kan bjuda med min bästa kompis!! Skulle vart feettt grymt ju! Och det bästa med det hela är att få träffa min förebild under samma dag! Du är helt fantastiskt! Du inspirerar mig sååå mycket! Har alltid velat träffa dig du verkar så underbar! Liksom du är det! :D

ALTSÅ NEEEJ!! kan inte fatta att denna tävling verkligen sker! Hoppas verkligen att jag vinner!

Kramar, Sara

Reply
Martina

Hade varit jävligt kul att se henne då det inte blev så bra på Peace&Love, när det faktiskt va Hon man mest åkte dit för att se, så man va lagom frustrerad i bilen påväg och veta att man totalt missade sin chans! Så nu känns det som att man har världens chans, Igen!

Reply
Fatma

Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag köpte biljetter till hennes konsert förra året som en födelsedags present till min bästa vän. Vi hade bästa platserna längst fram vid scenen. Glädjen i min väns ögon var obeskrivlig. Men då blev Rihanna sjuk och konserten ställdes in. Inga pengar tillbaka fick jag heller. Skulle betyda oerhört mycket att få överraska min vän återigen och den här gången få se Rihanna på riktigt!

Reply
Malin

Varför ska just jag vinna..?

Ända anledningen till varför jag tycker jag borde få chansen att se Rihanna på fredag är att, jag har nästan inte gjort något för mig själv i år.
Jag har inte tagit någon semester eftersom jag tyckte det var viktigare att mina kollegor med familj och barn fick vara så mycket med varandra som möjligt. Jag har knappt varit ledigt något på över två år utan bara jobbat.
Fast det har i och för sig lönat sig så här i efterhand.
Här sitter jag, är 21år är konferenschef över tre hotell i Stockholm visa dagar slitet jag mig sönder och samman för att få ihop allt, för att alla gäster ska trivas.
Men nu måste jag börja tänka lite mer på mig själv, så nu har jag tagit ledigt efter jul och drar iväg till solen, jag ska på SHM på torsdag och tagit ledigt dagen efter så grädden på moset skulle vara att gå på Rihanna!

Så trots allt jobbande (har säkert inte jobbat mer än många andra, men i alla fall)och att kanske, kanske jorden går under 21/12 så borde 2012 bli ett jävligt bra år! Med eller utan Rihanna konsert :)

Ha det gött!

Reply
Frida T

För att min Bästa vän Jessica spenderade halva förra året med att TAGGA för Rihannas konsert på Globen. Hon köade längre än alla. Höll på att kissa på sig av övertaggighet tror jag ;) Sen blev den inställd. Skulle vilja ge henne en biljett till detta eftersom hon sen dess varit rädd för att hon kommer dö utan att ha fått se sin största idol live. Tror till och med hon skulle förlåta mig för att denna julklapp kom alldeles för tidigt :D

Reply
Michelle

Hej Kenza,

åh! vet inte vart jag ska börja. Säkert flera hundra som kommer kommentera detta inlägg. Rihanna, vilket artist, vilken kvinna och inspirationskälla.
Kan börja med att säga att jag var en av dom som köpte biljett till hennes konsert i globen men som blev inställd. Inte många gånger i mitt liv jag blivit så ledsen. Rihanna gör inte bara sjukt bra partymusik utan hennes texter är inspirerande och läkande. I våras var jag i en liten by i norra Kenya på ett praktikantuppdrag via en biståndsorganisation. Livet jag levde var otroligt isolerat. Trot’t eller ej så var Rihanna många gånger den källa som fick mig att le när det var som tuffast. När jag ville dansa var det Rihannas musik som sattes på och likaså om jag skulle göra några sit-ups eller om jag bara ville gå in i mig själv.

Många kanske tycker det är konstigt att man idoliserar kända människor. Jag menar, det är trots allt deras yrke att sjunga och dem tjänar fett. MEN musik är för många, och däribland jag, läkande för själen. Jag har följt Rihanna sedan första singeln till diamonds och jag blir bara mer och mer förälskad.

Så, nu till varför jag ska få se henne live på Berns. Jag säger inte att jag förtjänar det mer än någon annan, för det gör jag säkert inte. Men jag VET att jag kommer göra det mesta av möjligheten, minnena kommer leva med mig länge och den bit av mig som än idag är ledsen och bitter över att inte fått se henne sist hon var i Sverige, kommer bli levande igen.

Kenza, har inge mer tårdrypande att skriva som motivering mer än att detta skulle vara min bästa 25 års present!

Michelle Stråhle: [email protected]
Bor i Stockholm
Är anträffbar på fredag
Född 87

Reply
Jossiii

OMG!!!!!
Jag vill vinna, först och främst för att hon är så fantastiskt bra! Men inte minst för att det vore BÄSTA sättet att fira min sista tenta för denna termin som jag skriver just på fredag!! GAH!

Reply
Vanessa

Jag är en 23 årig Malmötjej som för två år sedan fick en son tillsammans med min sambo och bästa vän. Vi är båda lärarstudenter som kombinerar studierna med föräldralivet. Jag hoppas att jag vinner denna underbara privata spelningen då jag tycker att hon är en fantastisk artist och att se henne framföra bl.a. Diamonds hade varit en dröm, men att även kunna få ta med min underbara sambo som är världens finaste pojkvän pappa som kämpar stenhårt med studierna. Jag vet om att det hade varit oförglömligt! Hoppas!

Reply
Helin Issa

Hej Kenza! Först vill jag säga Taaaaaaaack för att du har den här tävlingen på din blogg så att en sådan som jag kanske kanske kanske har chansen att se en av mina favorit artister och kanske kanske få träffa dig också!! :D Din blogg är en av kryddorna i min vardag och det skulle vara så kul om jag för en kväll kunde få ”leva” ditt liv. Du är en sann inspirationskälla och jag älskar dig. Snälla Snälla låt mig få komma o se Riri!

Ps: Jag är 20 år gammal och har aldrig varit på konsert! :O hihi

Looooooove Helin

Reply
Astrid

Hej Kenza! Det skulle vara helt otroligt om jag fick vinna en av dom här biljetterna! Jag är ett STORT fan av Rihanna, jag skulle se henne förra hösten men då ställde hon in showen när alla var på plats och då var det bara att åka hem utan att ha sett henne live… Vill verkligen vinna dessa biljetter! Jag vet att jag kan komma till stockholm på fredag eftermiddag. En av mina drömmar skulle verkligen uppfyllas om jag fick vinna biljetten.

Kram

Reply
Amanda

Hej Kenza ! Jag glömde skriva min mail adress [email protected] Och om du inte så min motivering så skriver jag den här. Jag är ett stort fan av Rihanna!!!!!!!!!!! Och det skulle va sjukt kul om jag kunde gå på konsären med min morsa. Det är lite privat men jag och min morsa har inte haft så jättebra relation( mamma och dotter) och inte de bästa ekonomin men vi har så att bi klarar oss:) men i alla fall hon och jag är ett stort fan och vi har koll på alla låtarna Diamonds och alla de andra ha ha ha. Nej men det vore kul:) snälla jag skulle typ dö för de här biljetterna !!!

Reply
Malin

Jag vill så gärna vinna biljetterna för att jag ÄLSKAR hennes musik. Och hon verkar vara en så jävla ball tjej som gör sin grej och inte tar någon skit. Dessutom har hon världens coolaste klädstil och är en jättestor inspiration för mig i livet. Det skulle göra hela mitt år att få se henne live!!
Kram

Reply
Theresa

Hej.
Jag vill så gärna vinna biljetterna…men inte till mig själv utan till min kompis (som självklart är över 18 år gammal:).Jag själv bor inte i Stockholm,men det gör däremot min kompis.Och hon hade blivit jätte glad över dessa biljetter…speciellt då hon behöver komma på lite andra tankar samt att få något fantastiskt att se framemot.Så snälllllla…det hade varit helt underbart att överraska henne:)!

Tack för en underbar blogg!
Theresa

Reply
Amanda

Jag har aldrig sett någon stor stjärna på scenet. ALDRIG. Jag har antingen inte fått biljetter eller varit pank. Rihanna är vacker och superduktig sångerska och älskar hennes musik. Samtidigt skulle jag få se DIG när man hämtar ut biljetterna, hihi det har jag alltid velat göra också.. 8)

Reply
Stefanie E

Blev alldeles tårögd när jag läste det här och tänkte att jag måste prova och hoppas. Jag är och har alltid varit ett stort Rihanna fan ända sen hon kom ut med sin första singel “Pon the replay” -05. Sen dess har jag levt och varit fast med hennes underbara och catchy musik. Rihannas musik har hjälpt mig otroligt mycket under min sjukdomstid genom att peppa mig och ta mig igenom svåra dagar jag upplevt. Hon är min absoluta inspiration och jag skulle värdesätta det så mycket om jag fick uppleva denna once in a lifetime grejen. Inget skulle göra mig gladare!
“We’re an Army, better yet a Navy”

Reply
Nicole

Här kanske kommer en utav de vanligaste motiveringarna till varför just jag ska få komma. Det var nämligen så att jag slängde ut över 2000 kr förra året (mycket pengar för min studentplånbok) för att se Rihanna live. Vi taggade till flera månader innan och var hur uppspelta som helst. Så satt vi på plats i Globen och upp på scen kommer det en man och säger att det är inställt. Det kan ha varit bland den största besvikelsen någonsin.
Men en annan anledning är också lyckan som jag såg i min bästa väns ögon när vi fick se henne på P&L, hon var värre än ett barn på julafton! Så det här skulle bli en underbar upplevelse för oss båda!!!

Reply
Sima Afsahi

Hej Kenza. Med mina 24 gamla år går jag in varje dag och läser din blogg. Jag har nyligen blivit tillsammans med min otroligt musikintresserade pojkvän. Han har det ganska tufft i livet just nu och jag vill kunna unna honom någonting som pengar inte kan köpa. Han njuter verkligen av musik och blir en helt annan person. Vi är båda fan av Rihannas musik och jag skulle bli otroligt glad om du valde mig så jag kan få bjuda med honom på denna härliga överasskning.

Fortsätt vara den fina förebild du är!
Sima

Reply
mkay

Hej Kenza!

Jag älskar Rihanna, en grym brud med galet mycket talang!! Har dansat mig svettig till många av hennes låtar men aldrig fått chansen att se henne live. Jag och min flickvän hade biljetter till hennes konsert i Malmö men den blev ju inställd :((( Vinner jag detta har jag den perfekta pre-julklappen till min flickvän (och mig själv;))!!! Arbetar till vardags med cancerpatienter som kurator, ett rätt tungt arbete så denna vinst skulle verkligen lätta upp denna mörka höst!!! Skulle bli så OTROLIGT jävla glad om jag vann!!!!

Reply
Evelina

Hej Kenza. Min motivation lyder följande:

Under sommaren 2012 var jag, tillsammans med ett gäng vänner på peace and love och en av de stora anledningarna var såklart att få se Rihanna live för första gången i vårt liv. Men till vår stora besvikelse så fick vi vänta och vänta och vänta.
Och efter att ha varit på festival i 5 dagar är man såklart trött då kroppen enbart levt på panpizza, burköl och ett fåtal timmar sömn. Så vår trötthet och frustration tog över så vi gick där ifrån efter en timmes väntande för att fortsätta vårt festande på campingen istället. Direkt när vi kommer ut från festivalområdet hör vi hur hon drar igång musiken och vi kunde då inte komma in igen p.g.a. att det var avspärrat för att det var för mycket folk.

Ser detta som en andrachans att jag och en av de tjejerna jag var med på festivalen skulle kunna få en RIKTIG chans att få se Rihanna live för vår nu (isfal) första gången i livet. Kanske till och med sista.

Kram, från Evelina i Uppsala.

[email protected]

Reply
Cornelia Rauhofer

Jag skulle vilja vara den som vann gör att jag missade henne när hon vart i Sverige förr + att jag inte kan gå på konserten i Globen!!!!! GAAAAHH! Kan inte ha mer otur! Plus att hon är helt galet grym! Skulle vara awesome att få gå :D
(är 21 år)

Reply
Sara Örlegård

Hej Kenza! Jag heter Sara Örlegård, är 22 år ung och bor i Malmö med mitt livs kärlek, en liten flicka på 8 månader, Min dotter.

Detta är min historia ” A Rihanna style ”

“Shut up and drive ” I’m giving birth. drive me to the “emergency room” For a couple of hours I turned into “good girl gone bad” Screamed ” Man down ” when my fiance tried to calm me down!
I don’t want to be a part of this anymore ” S.O.S rescue me”
After a hard couple of hours a beautiful “girl like me” looked upon me “what’s my name ? ” Alexandra it was.
Just in that very little second “We found love” ” now i know “You’re “only girl in the world”
Sleeping next to me in our “california king bed”
But my Love, it’s time for me to be a bit “selfish” I’m not going to be “unfaithful” it’s just that it’s my dream , my dream to finally see my Idol Rihanna, It’s not “farewell” i’ll be back just in time for your next naptime!

Vinner jag blir det en roadtrip med min bästa vän tillika min dotters gudmor! vi två hade rockat stockholms partyliv för en natt!

Kramar

Sara Örlegård

Reply
victoria

Hej!

Jag hade biljetter och var på plats när Rihanna ställde in sin konsert i Malmö..fick snopet åka hem utan konsert och jag var hur besviken som helst! så skulle jag vinna det här skulle det vara underbart!

Reply
Narin Serbest

Hej Kenza!
Vilken underbar tävling, det är så att min syster är nog världens största fan utav Ri-Ri och hon åkte på hennes konsert i Globen för ett år sedan då det blev inställt tyvärr. Hon var så hyper och exhalterad över att få gå på just DEN konserten. Sedan blev hon såå ledsen över att hon inte fick se henne live, min syster är mitt allt och jag älskar henne för livet. Hon är så underbart positiv och får mig att bli glad varje gång jag ser henne! Så på hennes vägar vill jag verkligen önska detta till henne. För att tillägga, hon gör nästan så att jag får huvudvärk utav Rihannas låtar.
Nu är det att bara hålla tummarna och önska sig denna tävling för henne! Och ja, hon är över 18 :)

Puss och Kram och tjingeling,

Narin Serbest

Reply
BILLY

Har ej en snyftis att dra men asså, JAG ORKAR INTE!!!! SNÄLLA VÄLJ MIG!!!!!! VILL SÅ HIMLA MYCKET!

Reply
hannah

Okej, varför ska jag vinna? Jo, förutom att jag älskar Rihanna och hennes musik så skulle det vara otroligt häftigt att kunna säga till dem man känner att man fått se en exklusiv spelning! Känna sig lite VIP liksom hihi ;)

Reply
Maria Starke

Rihanna har varit våran idol sedan hennes första låt och vi skulle bli världens gladaste om vi fick se henne live. Lyckan skulle inte gå att beskriva med ord. Vi kan relatera till många av hennes texter och har dansat till We found love så många gånger att det inte går att räkna. Våra liv skulle bli så mycket bättre om vi fick se henne. Hade vi det skulle vi kunna dö lyckliga!
/två bästisar som älskar Rihanna

Reply
Matilda

Jag tycker att just jag skulle få vinna denna inbjudan till mig och min vän eftersom jag skulle sett Rihanna i Malmö förra året,men hennes konsert blev då inställd en halvtimme före den skulle börja. Det var jag och min bästavän,detta var hennes present hon fått och jag fick hänga med henne. Vi blev riktigt besvikna och vi fick bara hälften av pengarna tillbaka. Så det känns som att vi skulle vi “få igen” det genom att få se henne i Stockholm istället!

Reply
Julia

Hej! Vilken rolig tävling! :) Jag heter julia och är 21 år.
Jag hade jättegärna vunnit en biljett för att jag älskar Rihanna! Hon gör grym musik och har en grym stil. Man blir så pepp av hennes låtar och de gör mig alltid så himla danssugen! :)
Skulle gått på hennes andra konsert hon hade i Globen förra året i november, men hon ställde ju in den!! :( supertråkigt!
Men bara för det har jag inte svikit Rihanna och tycker att hon är lika fantastisk fortfarande! :) Kram

Reply
Danni

Hej, Kenza!

Jag vill mer än gärna se Rihanna live, hon är min stora idol och jag skulle bli världens lyckligaste tjej om denna dröm gick i uppfyllelse. Jag har följt hennes karriär ivrigt sedan hon var en söt liten tjej till att blomstra till en cool kvinna. Rihanna är rnb’s drottning och det finns ingen som kan toppa henne, hon är innovativ, inspirerande och fearless och jag väntar med spänning på nästa oväntade steg hon ska ta i sin artistkarriär.

So… pretty plz, lämna en förgyllande kväll med Rihanna live i mitt minne som jag sent kommer glömma! =)

Kram /#1 Rihannalover.

Reply
Adam

Hej! Inte nog med att det skulle vara hur grymt som helst att få se fantastiska Rihanna, live på Berns, på en invitation-only-spelning. Jag och min kompis köpte biljetter till hennes konsert i Globen förra året och när vi trodde showen skulle börja tände de lamporna och berättade att det blivit inställt.

Du verkar vara en grym tjej!

Mvh Adam

Reply
Nes

Hej Kenza! :D varför just jag ska gå? Förattjag är ett galetstort fan och Föratt jag hade köpt biljetter till konserten hon hade i Globen som hon ställde in! Hade väntat nästa ett helt år på den dagen! stod ute i kylan och kämpa Föratt få en bra plats (kort). stod ut i 1 timme bredvid en gubben som stank svett och bara tänkte det är värt det är värt, det är förihelvete Rihanna!! Men tyvärr så blev det inte!! Efter en timmes kämpande var det bara och åka hem :( var så besviken och ledsen, så jag åkte fel på hemvägen och var hemma i Katrineholm på morgonen ( riktigt hemsk resa, vi var riktigt rädda och fick stanna till på nå mack Föratt sova lite. Därför tycker jag att jag ska gå och äntligen får se henne :)

Reply
Frida

ÅH HERREGUD! Vilken dröm att få se Rihanna live! Har aldrig gjort det och skulle bli så otroligt jäävla glad om jag fick chansen, har alltid älskat Rihanna! En stor dröm som skulle bli verklighet!Dessutom skulle jag ta med min bästavän som också älskar Rihanna! Du har grymma tävlingar Kenza:D
KRAMAR
/Frida

Reply
Emma

Jag vill gå på Rihannas konsert för att jag vill kunna njuta av hennes underbara musik fullt ut utan den där gnagande irritationen som uppstod inom efter att hon höll sin publik ståendes ute i regnet i över en timme för ingen orsak då jag såg henne sist. Jag älskar Rihanna och vill förknippa henne med ett helt underbart minne i framtiden istället! Kram :)

Reply
Antonia

Helloo Kenza!
Fy fasen va kul! Satan va jag vill gå!
Jag älskar Rihanna, hennes stil och framförallt att hon vågar vara sig själv och hennes musik SÅKLART som oftast pumpar ut ur mina urbanears!

Det vore verkligen megasuperduperotroligtverkligenjättesjuktroligt att få se henne!
Jag antar att typ alla skriver såhär, men haha det vore underbart att vinna.
Ses på dansgolvet!
/Antonia

Reply
Kristin Karlsson

Den här tävlingen kan ju inte vara sann? Jag blev så otroligt glad när jag såg den här tävlingen, för biljetter till det här skulle vara gryyymt! Nu är trixet bara att skriva en god motivering, men jag kan inte säga mer än att jag aldrig skulle kunna drömma om det här! Jag gillar Rihanna och Rihannas musik, är 18, och kan hämta upp biljetterna!

Reply
Belinda

Åh jag har aldrig varit på någon konsert i hela mitt liv då pengarna aldrig räckt till för icke nödvändiga saker. Å jag har länge varit ett stort fan av Rihanna och skulle dö lite grann om jag fick se henne live!!
I wanna see her shine bright like a diamond<3

/[email protected]

Reply
Nilsson

GOD DAG/KVÄLL!

Jag är dansade och det går att dansa till hennes musik. Anledningen till att jag vill gå och självklart vinna dessa biljetter är för att jag älskar hennes musik och hennes aura som artist. Hon är 24år och är redan en utav världens största kvinnliga artist. Det vore totalt grymt och en merit i livet att få se en utav sina idoler (den andra är Michael Jackson).
Nåväl! PLEASE DONT STOP THE MUSIC! i wanna go!

HEJDÅ :)

PS

Reply
Ebba

Blev så glad när jag läste detta inlägg! Rihanna har alltid varit en förebild och största idol för min bästa vän. Att få ta med henne på denna spelning skulle göra henne till världens lyckligaste! Önskar därför att jag fick chansen till det!:)

Kram!

Reply
Cornelia Rauhofer

Jag skulle vilja vara den som vann gör att jag missade henne när hon vart i Sverige förr + att jag inte kan gå på konserten i Globen!!!!! GAAAAHH! Kan inte ha mer otur! Plus att hon är helt galet grym! Skulle vara awesome att få gå :D
(är 21 år)
Vet inte om du ville att man skrev mailadressen här så skickar igen för säkerthetsskull! :p
[email protected]

Reply
Felicia Eriksson

Om jag skulle vinna dom här biljetterna så skulle det betyda så mycket för mig. Lyssnar på Rihannas musik väldigt mycket hon är en stor förebild för att hon vågar att sticka ut och är inte rädd för att vara en i mängden.

Kram/Felicia

Reply
Denice

These tickets would mean the world to me! I would bring my beloved friend whose inspiration in life has been Rihanna. He´s been going through a lot of things lately and to see him shining bright like a diamond from pure joy would make me the second most happy person in the world, right after him! :)

Reply
Josefin Larsson

Tänk att med Rihanna få tindra,
som diamanter i skyn ska vi glimra.
Under Berns kristallkronor fann vi kärleken till musiken,
detta gjordes tillsammans med hela publiken.

Reply
Ebba

Det känns som att det aldrig finns tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket man vill något. Jag tror du förstår vad jag menar! Jag skulle bli så fruktansvärt J*vla glad om jag vann dessa biljetter och fick ta med min bästa vän på detta, det skulle vara the highlight of my life!

Reply
Samantha

Min bästa vän bokstavligen ÄLSKAR Rihanna! Fyfan vad kul det hade varit att få överraska henne med detta!!! Vi bor i Uppsala så det blir jätte bra och smidigt alltihopa PLUS att hon har en ledig helg från jobbet nu (hon har aldrig det annars) och vi gör fan inget annat än o jobbar jobbar jobbar… Hade verkligen varit ett minne för livet och en riktig kick i det här tråkiga vintervädret! PLEASE, WE DESERVE IT!! (:

Reply
Lina

Rihanna är en grym artist. Hon sjunger helt fantastiskt och hennes framträdanden är alltid i samma klass. Jag har följt hennes resa nästan från starten och det skulle få va en dröm att få se henne live. Hon har tagit sig igenom krisen med Chris Brown sjukt proffsigt. Hon verkar vara en stark människa.

Reply
Tomas

Hej Kenza! Häftigt med en sån här tävling och vad kul att du har blivit inbjuden o med extra biljetter dessutom!
Detta året skulle jag o min familj gå på rihannas konsert i malmö, vilket aldrig blev av. Men saken är att jag var riktigt laddad inför konserten, samtidigt nervös. Rihanna har alltid varit stor för mig och älskar hennes musik. Den dagen skulle varit ett minne för livet, men detta låter till och med bättre! Som sagt beundrar henne och att få ta med någon annan och även göra så att den också får ett minne för livet, det skulle varit bäst.
[email protected]

Reply
Johanna Karlsson

Okej, en motivering. Blir nästa tårögd av att jag måste
få ner i ord vad jag känner för den här kvinnan. Okej,
hon. Fan, alltså jag kan inte beskriva hur mycker jag
älskar Rihanna. Hon är en sådär artist som man inte kan
få nog av. Så inspirerande och stark. Perfekt i min ögon.

Håller alla mina hundra tummar, loads of love Kenza xx

Reply
Linda

Jag skulle mer än gärna vilja vinna biljetterna för att jag ÄLSKAR Rihanna och ÄLSKAR både hennes nya och tidigare album. Det skulle betyda sjukt mycket om jag och en vän skulle få se henne uppträda live! Sen vore det förstås inte helt fel att få hänga med dig också!

Reply
Emelie

Jag och min pojkvän behöver verkligen göra något kul! Det är mest tvätta, laga mat, städa om dagarna. I början av vårt förhållande gjorde vi ofta kul saker ihop och vi älskar båda Johanna! Hoppas hoppas!

Reply
Sara

Jaaaaaaaaaaag vill såååååå gå på denna exklusiva spelningen!!!! Delvis för att jag älskar hennes musik och henne som artist. Hon är sjukt tung, kör sitt egna race, och jag gillart! Sen också för att jag är heltidsstudent och jobbar så mycket jag kan på min “fria” tid (läs pluggtid) och det är så JÄKLA tråkigt att bara göra det heeela tiden. Så detta hade varit en fett nice escape i min trista vardag! :D

Reply
Mikaela

Jag pratade precis idag med några kompisar om de vill gå på Rihanna’s konsert, men ingen verkade intresserad. Jag själv vill givetvis gå då jag verkligen gillar hennes musik! Men att betala en massa pengar och sen gå själv är jag inte alls sugen på. Men om jag skulle vinna en biljett till hennes konsert då skulle jag inte kunna stå emot att gå, jag inspireras ju verkligen av hennes fantastiska musik!

Reply
Erika Skalman

Oh, min dröm skulle bli sann,
om jag biljetter till konserten vann,
Först var min favorit Pon de Replay,
nu älskar jag låten Stay,
länge har hon vart min stora idol,
på Berns önskar jag säga skål,
Nu jag hoppas och drömmer,
att just jag får en kväll som jag aldrig glömmer,
Det skulle vara helt underbart,
jag tar på mig de finaste såklart,
Nu jag på mina knän står och ber,
och hoppas jag Rihanna på Berns ser!

Reply
Caroline Josefsson

Rihanna kom till Sverige 2011. Jag och min bästa vän Caroline hade laddat i flera veckor för en toppenkväll med en grym konsert som vi såg fram emot. Åker till Malmö(30 mil), musiken med Rihanna pumpar ut ur högtalarna i bilen hela vägen. Tills en timma innan konserten ska börja kommer den största besvikelsen någonsin. Konserten INSTÄLLD! Vi var så ledsna och besvikna när vi gick tillbaka till bilen och åkte hem igen. Min vän är sjukskriven och mår inte så bra just nu, och om vi skulle få dessa två biljetter skulle det betyda så otroligt mycket. Jag studerar och hon är som sagt sjukskriven så vi har inte råd att köpa nya biljetter till den kommande konserten. Hoppas att du, Kenza vill ge oss en ljusglimt i mörkret och en konsert vi aldrig kommer att glömma. :)

Reply
Emma Dellmark

Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna för att jag köpte biljetter till hennes konsert som blev inställd förra året! Rihanna är en av världens bästa artister och vart en stor favorit i flera år. Jag diggar henne och hoppas på att jag vinner för jag har alltid velat se henne live!
/Emma Dellmark 18 år

Reply
Sofia

Varför vill jag gå?
Jo för att Rihanna är min stora idol och för att jag satt i en timme i globen förra hösten och väntade med stor förväntan på att ÄNTLIGEN få se henne live, och vad händer? Jo hon ställer in konserten.. blev så himla ledsen! Så det vore GRYMT att få en ny chans! :D
Kraam!

Reply
Theresa

Hej!
Jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna…men inte till mig själv utan till min kompis som behöver få lite annat att tänka på.Det hade varit helt underbart att överraska henne!
Tack för en underbar blogg!
Theresa

Reply
LindaP

Varför ska jag få vinna? Inte nog med att man gillat Rihanna sen när hon släppte “Pon de replay” utan att när hon klippte håret kort,så gjorde även jag det. Och detta var när jag gick i sexan-sjuan, vilket då var väldigt vågat. Men på senare tid så har rihanna betytt mer. Och då menar jag inte att jag är ett galet fan som stalkar henne dygnet runt. Utan för 3 år sedan blev jag vän med någon som idag är en av mina närmsta vänner. Och efter flera (miljoner) middagar tillsammans har vi märkt att tiden rinner förbi mycket snabbare när man lyssnar på rihannas “party” låtar när man diskar. Samtidigt som vi diskar, skuttar vi runt och gör sjukligt fula rörelse, som ingen på dansgolvet får se. Men vi skrattar, och vi har kul tillsammans. Så vi har snackat mycket om att dra på hennes konsert tillsammans så fort de blir av, men blev otroligt ledsna när vi fick vet at det är först i juli. Min bästa vän, som heter elin, åker iväg ett helt år från och med januari. Hon åker först till österrike i 4 månader för att sedan åka vidare dit vinden för henne. Hon kommer under denna period missa min 20 års dag vi pratat om länge. Och vår traditionella midsommar. Och våra träffar varannan dag. Vi är så otroligt tajta att vi köpt dagböcker där vi ska anteckna ALLT som hänt i våra liv, för att skypea när hon är borta. Hon är en person som betyder otroligt mycket för mig, hon är min familj. Och det kommer vara tuft att vara i från henne så länge (när en vecka känns som en evighet..). Så varför ska JAG av alla människor vinna? Detta kan vara sista bästa minnet vi har med varandra innan hon åker iväg. Min present till henne. Din present till oss. Och om vi skulle vinna, kanske vi dyker upp med diskhandksarna och dansar vår lilla fuldans, men bara kanske.

Reply
Aamali

För att jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR Rihanna. Hon är super! Hon är satans vacker, grym röst, sjukt mycket attitud och har alltid varit min idol och förebild! AAAAAAA JAG SKULLE DÖ OM JAG VINNER!! Hur många gånger får man skriva det.. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR henne!

Reply
Jennifer

Min syster och jag hade vip-biljetter till Rihanna konserten som inställdes förra året. Att se min systers besvikelse var extremt jobbigt för jag visste hur mycket det betydde för henne, så att få den här chansen skulle verkligen betyda allt.

Reply
Louise

Precis som de flesta tonårstjejer så är det här verkligen en dröm för mig. Det vore så himla häftigt att se Rihanna på så nära håll, enligt mig världens mest begåvade sångerska! Jag och min bästa vän var två av flera tusen som satt i globen den dagen Rihanna ställde in sin senaste turné. Biljetterna dit hade varit min 18års present till henne och tänk vad coolt det skulle va om jag istället fick bjuda med henne på det här?

Jag skulle bli överlycklig om du valde mig! (Så nu håller jag både tummar och tår!!)
KRAM

Reply
Kim Kjellgren

Hej Kenza!

Jag är en tjej på 20 år. Jag har varit ett stort fan av Rihanna sedan MÅNGA år tillbaka! Jag bokade en konsert med Rihanna i malmö och hon ställde in.. jag verkligen älskar hennes låtar! Min motivering är först och främst att jag verkligen gillar henne och det skulle vara en stor dröm för mig att få se henne i verkligheten, för det andra så är jag student då jag läser till sjuksköterska och jag sliter 10 h om dygnet för att klara av mina tentor. Jag skulle se det här som en belöning till mig själv för allt slit, tyvärr kan man ju inte skämma bort sig allt för ofta som studerande..

jag skulle uppskatta att få gå och kolla på henne något enormt och bara få koppla av den kvällen! Jag bor i Jönköping och är ledig på fredag vilket innebär att jag kan befinna mig fredageftermiddag i stockholm.

Med vänliga hälsningar Kim.
Mail: [email protected]

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag ta med min pojkvän på konserten. Vi har inte haft det så bra på sistone men det börjar bli bättre nu så tror att det skulle kunna bli en sista knuff för att komma helt på fötter igen och bara ha det jättekul tillsammans en kväll.

mvh
Jessica Hulting

[email protected]

Reply
Emille Sutt

Rihanna … Hon verkar vara en sån härlig tjej. Att till ‘Rude Boy’ få se henne skaka på sin grej, hade betytt allt för en tjej som mej.
Mitt ute i skogen bor jag, och jag drömmer om sånt här varendaste dag. Att tävla om det här är nästan som ‘Russian roulette’ inte ens Rihanna själv hade nog tyckt det var speciellt lätt.

Och här kommer Kenza och biljetter lottar ut, jag som solklart redan trodde att dom var slut. Men tji fick ja’, då Kenza som vanligt är överraskande, go & gla’.

Jag håller helt med om att den här tävlingen helt klart är bäst, och av alla som röstar så tror jag att jag skulle uppskatta vinsten mest. Folk har nästan trott jag var sick, för jag kan aldrig sluta dansa till “don’t stop the music”.

Att få vara en del av Rihannas “seven”, skulle för mig, vara bättre än självaste heaven. ❤

Reply
Emma

Åh, det skulle verkligen vara en dream come true att få ta med min bästa vän och se Rihanna! Vi har hängt ihop i över tio år, men på grund av jobb och skola så har vi inte tid att ses så ofta längre. Därför försöker vi hitta på roliga saker när båda har tid över och det vore helt perfekt att få åka med henne på spelningen eftersom vi båda gillar Rihanna.

Jag kommer så väl ihåg när vi satt på skolgården runt 13 år gamla och kände oss tuffa när vi lyssnade på Pon de Replay som vi hade spelat in på en “högteknologisk” mobil, eller när vi bodde borta på praktik tillsammans och sjöng varje ord till Rude Boy i vår lilla stuga!

Reply
linnea

Hej Kenza!
För ganska exakt ett år sedan bilade jag och mina tre bästa tjejkompisar upp till Sthlm från Gbg för att se Rihanna live i Globen. Vi var så jäkla taggade på att ha en grym partyhelg i huvudstaden. Men så blev konserten inställd, vi trodde presskillen på Globen skämtade när han kom ut på scenen och sa att Rihanna ställt in!! Det blev alltså ingen konsert med vår absoluta favoritartist men en grym helg fick vi i alla fall, men det svider fortfarande ordentligt att vi missade henne!! Så därför hoppas jag på en ny chans nu! :D
Puss&kram Linnea <3

Reply
Stina

Å Kenza! Anledningen till att jag vill vinna biljetterna är helt enkelt att……….

I WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE IM THE ONLY READER YOU HAVE!
LIKE I’M THE ONLY ONE THAT YOU’LL EVER GIVE
THE BEST PRICE IN THE WHOLE WIDE WORLD!

Gaaanska cheesy men fasen va grymt det hade varit. Jag har lyssnat så sjukt mycket på Rihanna.

Woho!

// Stina

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Jag heter Amanda, 19 år, och jag skulle så gärna vilja vinna denna tävlingen och ta med min pojkvän. Jag bor i Alingsås men tyvärr bor min pojkvän i Växjö och det blir då svårt för oss att träffas så ofta som vi egentligen skulle velat.
Vi träffas inte alls ofta men det skulle betyda så mycket om jag vann biljetter så att jag kunde överraska honom med detta! Så att vi kan uppleva Rihanna(!) tillsammans och bara ha kul och glömma distansen mellan oss. För att sedan bli lite lyckligare över det och se framåt! :) Jag är dessutom ett stort Rihanna fan, kommer bli we found love in a hopeless place mellan oss fo shooo! Har inga problem att ta mig till Stockholm omgående!
Kramis!

Reply
Jessi

Sist Rihanna var i Sverige för 1 års sen hade jag gett min älskade lilla syster en riktig Rihanna helg i Stockholm med att få se konserten i Globen! Taggade som tusen gick vi dit men fick tyvärr lämna efter 30 min när Rihanna inte gick på scen! Lilla syster fick åka hem till västkusten utan att fått se henne!! Snälla jag och syster blir världens lyckligaste om vi får denna chans!!!! :-)

Reply
Madelaine

Okej, vinner aldrig sånt här (vilket alla skriver, såklart, ska väl tillägga att jag läst din blogg sedan Tokio Hotel-tiden också så har vi det överstökat).

Jaja, till saken: För ungefär ett år sedan nu så hade jag lagt ut över 1000 kronor för att få VIP-biljetter till en av Rihannas konserter i Stockholm – vad hände? Jo, den blev inställd som du säkert vet. Så jäkla surt, när man räknat ner till något sedan det var 200 dagar kvar, åkt dit, köat, taggat, frusit för att sedan mötas av världens absolut sämsta nyhet. För en nykläckt 18-åring som dessutom precis flyttat hemifrån var 1000 kronor ganska mycket pengar också, så det sög ju getpung helt ärligt.

Alltså: pleasepleaseplease, är ingen festivaltjej heller så att åka till Peace&Love i somras funkade inte. Dessutom är det här första helgen på hundra år som jag är ledig – HALLOJ VADDÅ MEANT TO BE?!

Jag älskar Rihanna, oavsett om hon älskar Chris Brown eller inte. Hehe…

Reply
Anna H

Rihanna kan vara den coolaste som gått i ett par skor sen Beatles, herregud vilken kvinna.

Vår historia sträcker sig långt tillbaka, vi möttes i en taxi på väg tilll en klubb, hon hoppade in och sa “Shut up and drive”. Jag blev paff och tänkte “Whos that chick”? Väl framme på klubben vrålade hon högt “Turn up the music” och började svänga sina lurviga. Vad hon inte märkte var att hennes svängande armar träffade en servitör rakt i pannan, “Boom boom” sa det och han segnade ihop. Det var en “Man down”.
Vi gick till baren där hon beställde en drink, med ett extra “Umbrella”, och sa att hon ääälskar paraplydrinkar. Vi sa “Cheers” och hon svepte den.
När klockan slog 04 och musiken stängdes av var Rihanna och jag i vårt esse och skrek i falsett till DJ:n “Please dont stop the muuusic” men till slut sa DJ:n “Break it off” och vi skiljdes åt.

Jag vill helt enkelt vinna för att få återuppleva gamla minnen, och för att kunna fråga Rihanna: Hey “Where have you been”?

Reply
Lynn

Jag skulle framförallt vilja vinna för att jag vill att min bästa kompis ska få se henne. Hon är ett superfan av Rihanna och har det ganska tungt i livet så det skulle pigga upp henne att få se sin idol i sin hemstad på BERNS av alla ställen. Att få se Rihanna live skulle vara ett minne för livet. Rihanna är en person som det strålar POWER om och det skulle vara så häftigt att se hennes energi i verkligheten. Vore så coolt.

Reply
Martina

Hej Kenza! Det skulle vara en stor dröm för mig att få se Rihannas exklusiva spelning på Berns. Jag är ett otroligt stort fan av henne och beundrar hennes musik enormt och hennes texter berör mig så mycket. Inte nog med att jag är helt uppslukad av Rihanna som artist, jag tycker även Berns är en otroligt härlig klubb och lokalen är så fin. Dessvärre har jag bara varit där ett fåtal gånger då jag är 18 år och har haft svårt att komma in. Det här skulle även vara en rolig upplevelse att avbryta mitt annars sista-året-på-gymnasiet-plugg-liv med.

NEJ NU KAN JAG INTE VARA SÅ FORMELL LÄNGRE. JAG SKULLE VARA VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA OM JAG SKULLE VINNA DESSA TVÅ BILJETTER!!! EN AV MINA NÄRMSTA KOMPISAR ÄR OCKSÅ ETT STORT FAN AV HENNE OCH DET VORE SÅ KUL ATT FÅ ÖVERRASKA HENNE MED DETTA!!

Nu är det bara att hålla tummarna =)

[email protected]

Reply
Emily

Den 22 juli är min födelsedag..! Tänkte direkt att jag måste vinna!!! :) Det skulle betyda otroligt mycket om jag fick gå! Rihanna står för det man vill va, älskar hennes musik :) skulle va BÄSTA födelsedagspresenten!!

Reply
Suzan

Åhh jag VILL VILL VILL så gärna se Rihanna live. Fyy sjuttsingen (!?) vad jäkla grymt det skulle vara. Snälla Kenza, gör mig och min sambo till två lyckans ostar!!! :D

Reply
linda

Hej kenza!
Jag älskar rihanna asmycket, jag älskar hennes musik, stil och röst otroligt mycket att det inte e sant. Hon e min största idol inom musikbranshen och det har hon alltid varit sedan hennes hit låt kom ut pon the replay. Jag kan sjunga nästan alla hennes låtar utantill, men jag har aldrig fått chansen att gå på hennes konsärer vilket jag missat och vart väldigt ledsen och besviken på ända tills idag så snälla kenza hoppas att jag får chansen nu det skulle betyda mycket för mig, sedan har jag även en vän som e kopia utav rihanna som jag skulle vilja ta med och du skulle nog tappa hakan om du såg hur läskigt lik hon är henne att förra året när vi var i new york trodde några att hon var rihanna och jag snookie (haha aa jag är lik henne). Sen älskar jag din blogg otroligt mycket och din humor som fan!! Keep up with the good work snygging ! Min mail är: [email protected]

Reply
Joy Mbatha

Jag fyllde 18 år igår och hade inte möjlighet att fira det på ett ultimat sätt. Att vinna inbjudan till rihanna skulle inte bara vara en fantastisk, oförglömlig och minnesvärd gåva utan även få mig att skina “bright like a diamod.”

/ [email protected]

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Först vill jag bara skriva att jag älskar din blogg, läser den varje dag för den ger mig så himla mycket inspiration! Jag vill jätte gärna vinna dessa biljetter för jag är ett musik-freak, musik är en stor del av mitt liv. Jag älskar att gå på konserter men gör det allt för sällan. Rihanna är en underbar artist, grym röst och hon vågar vara egen. Det skulle va helt otroligt att få se henne live! Jag bor ca 25mil från Stockholm men är ledig denna vecka så det skulle passa så jädra perfekt att få ta en tripp till Stockholm och få ett minne för livet just denna vecka! Kram Sofia

Reply
Oliver

Är inte 18 och bor inte i stockholm men jag hade verkligen kissat på mig om jag hade fått träffa min inspiration och bara få se och höra henne! kan inte ens tänka mig… får rysningar!!

Reply
Amanda Johansson

Jag tycker att jag ska få gå på denna konsert då jag tycker att hon är GRYM (!!!!!) på det hon gör. Du hade verkligen givit mig ett minne för livet med denna konsert, en upplevelse och en jäklar anama energi-hyper-glad-wowchickawow-KICK på livet, gaaaah, vet inte vart jag skulle ta vägen om jag vann! Hade tagit med mig min fina pojkvän på denna konsert, då jag vill uppleva denna konsert med honom. KRAM

[email protected]
Jag är 18 år och min pojkvän är 19 år och vi är HELT SÄKRA på att vi kommer kunna hämta biljetterna, då vi har tillgång till bil. :D

Reply
nadja

Hej. Jag är en tjej som ägnar mina dagar till att arbeta på förskola, de är krävande med så givande både för mig och barnen. jag är en grym pedagog. skulle jätte gärna vinna dessa två biljetter för att få ett toppen slut på denna arbetsvecka. mVh nadja

Reply
Elin

Jag har så länge jag kan minnas älskat Rihanna. Kan alla hennes låtar utantill och hon är min absoluta favoritartist!! För ett år sedan skulle jag och min bästa vän på hennes konsert i Globen. Jag hade sett fram emot det ett helt år! Men tyvärr så ställde hon in konserten i sista sekund…var så himla ledsen. I somras bokade jag biljetter till Peace and Love för att ge henne en ny chans. Längtade efter konserten hela veckan men när dagen äntligen var kommen kände jag mig dålig. Var inte alls pigg men jag vägrade missa hennes konsert åter igen så jag pallrade mig iväg. Jag orkade med hela konserten men kunde inte njuta av det överhuvudtaget…jag var så frustrerad och arg över att jag ÄNNU en gång missat min största idol. För man skulle kunna säga att jag missade det..

Jag skulle bli helt överlycklig om jag fick de här biljetterna. Och i sånt fall ska jag banne mig inte missa det!! + att det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse bara att träffa dig !

[email protected]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*