• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Hanna

Heeej kenza!
Jag vill så hämsk gärna gå på Rihanna, men eftersom jagfortfarande går i skolan, i din gamla skola föresten cyber:P
har jag ju inte så himla mycket pengar! Jag och min vän Vendela älskar musik och hoppas att du vill ge oss drömmen till en kväll med Rihanna! <3
[email protected]

Reply
Azra Ramovic

Varför ska just lilla jag få dessa biljetter?!! Helt ärligt?!!!!! Vf skulle jag för en gångs skull vinna ngt? Önskar att turen vände här och nu!

Rihanna finns med mig i ut och skur, på gymmet när jag svettas floder, i hörlurarna när jag läser dödstråkig kurslitteratur, tapetiserad på min facewall, på dansgolvet när jag bara vill släppa loss och vara min egen, i sinnet när jag tänker på den där killen och i hjärtat när det gör ont! En stadig klippa som inte gör en besviken ur musiksynvinkel!

Reply
Antonio

för att ja ett stort fan av rihanna och dig btw: du e fett snygg! :) de skulle betyda skit mycket att få en biljett till rihannas gig, de skulle vara en dröm som slår in, ja hoppas att ja vinner den, vet inte va ja ska skriva finns så mycket att säga, är nervös och stressad, haha, men ja hoppas ja vinner, de skulle betyda så jävla mycket! om jag hade råd till en biljett så skulle ja köpa, men här hemma har vi de inte så bra med ekonomin,vi har andra viktigare saker att köpa än biljetter, men de skulle va en dröm att se sin största idol :) älskar dig kenza, sköt om dig :)

Reply
Anmol Khawaja

Skulle jätte gärna vinna de där biljetterna just för att jag är ett sådant sjukt stort Rihanna fan! Missade henne dock förra året då hon ställde in hennes konsert i Stockholm, därför skulle det vara awesome om jag vann de här biljetterna. Ta igen vad man missade förra året. Jag kan ju då ta med min kompis som är minst lika galen i Rihanna som jag!!

Reply
Michaela

Hej Kenza!
Jag är väl en av alla 100 000 som är med och tävlar och min chans att vinna är väl där med lika med 1 av 100 000..

MEN! Dessa två biljtter och henne spelning skulle ge mig och min bästa kompis de mest underbara “Hejdå” tillfälle innan hon sticker iväg för att jobba utomlands i 1-2 år. Med tanke på att jag fortfarande går i skolan och inte har någon direkt drömekonomi har jag ingen chans att köpa biljetter till hennes spelning, och min bästa kompis som sparat alla pengar för sin utlandsresa har inte heller den ekonomin.. Därför skulle de betyda sååå mycket för mig att kunna ta med henne på denna spelningen och få ett grymt jäkla minne tillsammans innan hon sticker.
Jag håller alla tummar och tår!
Puss&kram
Michaela
[email protected]

Reply
Carina Rosenvinge

I am a huge Rihanna fan! And it’s killing me that I didn’t catch her show when she was in Denmark a year ago. I had the tix, but change of plans sent me to Korea in stead.
These days I am going through a tough break up. I had met the man of my dreams and he broke my heart, what I had least expected of him. I would love to take one of my girlfriends out for a fun night with Rihanna in Stockholm and forget about my broken heart for a while.

Reply
Fanny lundsgård

JAG ÄLSKAR RIHANNA och har jobbat utan semester i prick ett år nu på fredag. En Rihanna konsert skulle vara det perfekta sättet att fira detta på!!!

Reply
Caroline

Hej Kenza!
Ja vart ska jag börja, jag har älskat Rihanna sen låten Pon de replay. Alla Rihanna fans förtjänar ju självklart att vinna men jag ska försöka förklara så bra jag kan varför just jag ska vinna. Som sagt jag har älskat hennes musik väldigt länge nu och hon är en stor inspirationskälla för mig. Jag tog studenten i somras och fick biljetter till peace and love där hon skulle uppträda men dagen innan fick jag världens feber och blev jätte sjuk så tyvärr kunde jag inte åka. Jag var jätte ledsen men blev jätte glad när jag läste att hon skulle komma tillbaka till Sverige. Eftersom jag precis tagit studenten så har jag inte så mycket pengar så jag har inte kunnat åka utomlands för att se henne och förhoppningsvis är biljetterna inte så dyra nu heller. Jag har följt och stöttat Rihanna länge, genom allt bråk med Chris Brown och några andra skandaler för att för mig är hon inte bara Rihanna – världstjärnan för mig är hon så mycket mer. Hennes musik talar till mig och får mig att orka gå upp på morgonen eller kämpa de där sista minutrarna på gymmet. Hon hjälper mig oerhört mycket utan att veta om det och hon hjälper säkert flera andra människor också men hon får mig att bli en bättre människa och bli lycklig. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick se henne. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse. Tack!

Reply
Ninnie

Inte ens om jag nu hade varit arton .. hon förstörde min kväll (+ tusentals andras) för ca ett år sedan.

Reply
Linnea Andersson

Jag ryser bara av att få chansen att få MÖJLIGHETEN att få gå haha… Varför jag borde då få gå? Rihanna inspirerar mig till att vara en starkare individ och stå upp för VEM JAG ÄR. Vem skulle inte vilja vara så tuff som Rihanna? Hon inspirerar med musik och attityd och att få se henne live vore ärligt talat som rena rama drömmen! En kväll med härlig stämning, RIHANNA, musik och bara massa jävla POWER är precis det jag behöver just nu.

Håller tummarna!!!! Kram

Reply
Linn Mahrs

Hej Kenza!
Idag var den värsta dagen i mitt liv, det tog slut med min pojkvän. Vi skulle snart fira två år tillsammans och 1 år förlovade. Kärleken är inte alltid det enklaste, speciellt inte att gå vidare och tänka på andra saker. Så istället för att ligga hemma fredagkväll och vara ledsen så skulle det betyda så otroligt mycket att få gå på Rihannas spelning. Min bästa vän Michaela har ställt upp för mig de senaste veckorna , stöttat mig genom min och min pojkväns jobbiga period. Det skulle betyda allt för mig att få ta med mig henne och verkligen få skratta tillsammans, sjunga och dansa!
Vi båda älskar din blogg, är 18 år och kan hämta biljetterna på fredag!
KRAM PÅ DIG KENZA, jag hoppas du förstår <3

Reply
vera

ÅÅh! Hur kommer det sig att när det äntligen händer något i lilla sverige så måste det vara 18 års gräns?

Reply
Emma Björkman

Rihanna är en riktig stjärna
Och jag skulle gärna
Vilja värna
Om min mamma som även hon är en stjärna

Jag vill så gärna vinna dessa armband för att kunna ta med min mamma på konsert som hon aldrig skulle glömma. Hon är en sådan stjärna som alltid visar att hon uppskattar mig och nu skulle jag vilja göra något för henne.

Reply
Matilda Nilsson

Jag skulle vilja vinna dessa två biljetterna för att jag alltid velat se Rihanna live! Jag är en person som aldrig är med och tävlar för att jag tänker att “varför skulle jag ha turen för?” Därför skulle det vara hur coolt som helst om du skulle bevisa för mig att turen faktiskt finns!
Att få se den människan (idol) som man lyssnat på sen man var 13år skulle vara en dröm som kom i uppfyllelse! Jag skulle kunna skriva en km lång förklaring för dig varför jag så gärna vill ha biljetterna men jag hoppas och tror att denna korta enkla ärlighet räcker!
Kramis från ett stort fan av både dig och Rihanna!

Reply
hanna

Tjaaa Kenza! Jag är 22 år och har precis börjat plugga på Södertörns högskola. Just nu sliter jag inför min tenta på måndag och vill seriöst skjuta mig själv (haha) iaf så vill jag vinna biljetterna för att ta med min nyfunne norrländske bff på fredag. Vi skulle till Berns för någon vecka sedan men kom för sent och kom inte in, och han blev minst sagt besviken. Så skulle vara så jäkla grymt att få köra en galen utekväll innan tentan för att ladda upp! Plus att visa norrlänningen hur man göre i Stockholm ;)
Älskar förövrigt Rihanna (men det förstod du nog eftersom jag faktiskt sitter och kommenterar här istället för att plugga ;) ) Hoppas på det bästa och kanske hörs vi imorgon haha och btw om jag vinner så lovar jag att rocka hela stället! ;) Puss / Hanna

Reply
Carolina

Hej Kenza! Det här känns som en jätte chans för mig att se min idol och förebild live. Jag skulle se henne tidigare i Sverige när hon va här men de blev då inställt. Självklart vart jag sjukt besviken över de, men nu finns de kanske en chans igen :D. Jag skulle vilja bjuda med mig min bästa vän på Rihannas privatspelning då vi båda är RihannaNavy. Så skulle de va kul och komma iväg till Stockholm på lite party också såklart hehe. Hoppas hoppas hoppas på vinst ☺ tack för möjligheten att förverkliga sin dröm!
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND!

Reply
P

Åh måste skriva igen jag vill så gärna vinna älskar Rihanna!!

Jag har tävlat överallt känns det som, NRJ, Metro och nu på din blogg. Jag hoppas verkligen jag vinner. Det skulle vara den bästa födelsedagspresenten någonsin.

Reply
Diana

Heeeeej Kenza

Jag bara älskar Rihanna hon är en favorit till mig! Specielt hennes låt Diamonds, vilket är coolt eftersom att hennes show heter Diamonds, jag brukar dansa balett hemma till denna låt! skulle vara helt underbart om jag skulle få gå på Berns och se henne!!!

Jag är 21 år gammal:D

Skulle vara helt otroligt!
Hoppas jag får ett mejl av dig :D

Reply
Janet

hej kenza!

jag tycker jag ska få vinna för jag faktist aldrig vart på en konsert innan (haha lite pinsamt är 19år!) och för att jag verkligen ääälskar rihanna! tycker hennes musik och stil är grym, det skulle göra mitt år om jag vann!

Tack för en fin blogg :)))))

Reply
Brekenda

Hej! Jag hade velat vinna biljetten för jag hade biljetter till hennes båda shower i Stockholm och i Malmö men båda blev inställda för hon var sjuk!:( Det var hemskt för jag hade verkligen väntat länge och hade lyckats övertala mina föräldrar för att åka. Jag var inte i Sverige då hon var här på Peace and Love, så jag missade henne även här. Hon är helt sjukt bra och jag hade jätte gärna velat vunnit dessa biljetter. Ha en fortsatt trevlig kväll// Brekenda.

Reply
jossan

omg för att rihanna är en queen och jag med!!!!!*not* nej men detta skulle ju vara helt sjukt!! rihanna har ju liksom funnits där sedan skoldiscot i 5an och tills nu, i glädje och sorg o s v… ok varning för smörande: du kan i viss mån ses som sveriges rihanna med tanke på en stor förebild för unga tjejer, STILIKON, självständig etc. då jag nyligen har fått mitt hjärta krossat kunde detta kanske få mig att känna som om jag är the only girl in the world!!

Reply
Dostaney

Hej Kenza.
Jag vill vinna denna tävling eftersom jag tycker Rihanna är riktigt grym och det skulle vara så häftigt och kunna få se henne live med min bästa vän som nyligen förlovat sig och tycker om Rihanna lika mycket som jag :)

/ D

Reply
Caroline

Jag skulle bokstavligt talat D-Ö Biiiiig time om jag vann biljetterna!!! Rihanna är verkligen min största förebild, har älskat henne sen Pon de Replay började visas på MTV loong ago…

Är väl tusen tusentals som tävlar men jag kommer drömma om att jag vinner hela natten inatt, haha! :)

Kram på dig!
/Caroline

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Det är säkert jättemånga som skickar in kommentarer om att de vill vinna men jag ger det ett försök!
Jag har en motivering som säkert i inte knäcker andras men önskan om att få se henne spela live är något jag alltid velat göra. Fick möjlighet förra året i Stockholm/Globen men som man förstår så ställdes den in! Fick ingen möjlighet till en ny konsert så där spräcktes önskan om att se henne.
Jag önskar och hoppas att man får se henne live nu! :-)
Med vänlig Jessica från Uppsala

Reply
Sanna

Hej! Jag har två anledningar till att jag borde vinna:
1. Rihanna har funnits med mig längst av alla artister jag lyssnat. Under ensamma stunder i början av gymnasiet till stunder med vänner i slutet av gymnasiet till peppning på badmintontävlingar till när jag varit ledsen till när jag varit glad. Helt enkelt jämt och att få se henne där vore en dröm som uppfylldes.
2. Är att senast hon var i Sverige och jag skulle se henne så var det givetvis på onsdagen. Bor i borlänge så åkte ner till min syster på onsdag morgon. Taggade rihanna hela vägen i bilen. Väl hos min syster taggade vi varandra, bytte om, köpte biljett för sl och Åkte in mot stan. Där gick vi ut och åt gott och drack vin. Sedan åkte vi vidare mot Globen, vi kom in, köpte oss lite godheter och satt oss för att vänta. Klockan blev dags för konsert, klockan tickade vidare och sedan 35-40 minuter sent fick vi höra: INSTÄLLT! Så otroligt ledsna och besvikna var det bara att vända hemåt, utan en krona för alla utgifter förutom biljetten. Så otroligt surt och besviket.

Därför vill jag vinna biljetter till henne, dream coming True!
Kram Sanna

Reply
Syster

Hej,

Jag skulle vinna för att kunna bjuda min lillasyster som har det väldigt svårt just nu. Tjejerna i hennes klass har börjat frysa ut henne i skolan och är allmänt elaka. Hon älskar Rihanna och det vore underbart att kunna göra henne lita glad nästa gång hon ringer och gråter.

Reply
Theresa Skaf

Hej!

Jag skulle sååå gärna vilja vinna dessa biljetter då både jag och min syster är typ hennes största fans och min syster fyller år nästa vecka så hon skulle DÖ om hon fick dessa biljetter i födelsedagspresent! Och dels för att jag aldrig har vunnit någonting haha.
Det skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse, inte bara för mig utan för min syster också.

Kram på dig!

Reply
Irma Karat

Jag köpte biljetter till mig och min lillasyster som älskar Rihanna till hennes konsert senast hon var i Sverige. Besvikelsen var enorm när man stog redo i Globen, och de kommer ut och säger att hon inte kommer kunna uppträdda pga sjukdom. Därmed skulle denna chans att få se henne betyda ngt oerhört, både för mig och min syster.
Hälsningar,
Irma Karat, 23 år

Reply
Fims

Hej!
Jag skulle bli överlycklig om jag vann eftersom jag och min vän vart stora fans sen pon de replay kom ut, jag kommer ihåg hur vi alltid dansade till den på våra klass “discon” i femman haha! Jag skulle uppskatta det otroligt mycket eftersom jag sist inte kunde gå på hennes konsert, låg på sjukhuset samma dag som hon kom vilket var jäkligt surt! Skulle jag vinna skulle en av både mina och min väns dröm gå i uppfyllelse, jag hoppashoppashoppas! Tack för en fin blogg, kram! :)

Reply
Erika

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter till mig och min syster som precis fått kontakt igen efter flera år.. Hon är ett stort fan och har precis fyllt 18:D

Reply
Freja

Du och Rihanna är två starka och inspirerande kvinnor som jag verkligen ser upp till (fast jag är något år äldre än er båda :) ) så att få träffa dig i samband med att se en av mina absoluta favoritartister skulle vara heeelt fantastiskt!!
Rhi-Rhi och Kenza for president asså!

Reply
Kareen Crothers

Hej Kenza
Jag är med och tävlar om dessa biljetter eftersom min dotter precis har fyllt 18 år och hon är ett väldigt stort fan av Rihanna. Hon pratar om henne dag in och dag ut, med andra ord tror jag inte de finns en enda fråga du kan ställa henne som hon inte kan besvara ha ha ha!! Jag vet att detta skulle göra henne otroligt lycklig. Det tycker jag att hon förtjänar! Hon har tjatat på alla hon känner att dom skall vara med och tävla men hon tror att jag inte vet hur man kommenterar så hon har ingen aning att jag är med ha ha ha!!
Älskar henne så otroligt och vill bara se henne glad, detta har inte varit hennes “lycko-år” kan man säga. Men detta kan definitivt vända på de hela tror jag :-)

Hälsningar
Kareen

Reply
Linn

Hej fina Kenza!:)
Jag vill vinna en Rihanna biljett då Rihanna hjälpt mig att ta mig igenom så mycket. Allt från tuff skilsmässa till att ha henne i lurarna konstant i 2,5 mån under en tuff kurs! Jag skulle ville se henne live då jag tycker att Rihanna är en sådan inspirerande kvinna som har attityd och visar att de är okej att ha det som tjej. Det skulle vara en dröm att se henne live och se irl vilken känsla hon lägger in i alla sina låtar! Stor kram

Reply
Moa

Min syster har kämpat något otroligt den här hösten. Hon satsar stenhårt på sitt körkort, vilket hon snart kommer ta, samtidigt som hon jobbar, går upp 5:30 varje morgon, och sparar alla sina pengar till London i vår då hon ska plugga där. Allt arbete, plugg till körkort och sparande inför London har gjort att hon inte kan unna sig själv något de senaste månaderna. Hon förtjänar att bli bortskämd för en kväll och få uppleva en av det absolut häftigaste upplevelserna tillsammans med en vän innan hon flyttar till London, bort från vänner och familj. Hon är 19 år och vi bor i Stockholm och kommer definitivt kunna hämta “biljetterna”. Min mail-adress är [email protected]

Reply
Natalie

För lite mer än ett år sedan fyllde jag år och jag fick inte bara en Birthday Cake som hette duga, min bästa vän sa Cheers, låts oss get Drunk On Love å se Rihanna ihop! Eftersom We All Want Love och jag älskar Rihanna dressade vi upp med höga klackar och Red Lipstick och satte oss på tåget som skulle föra oss till livets konsert. Som bekant uppstod en lite Complicated situation för våran Only Girl In the World och konserten blev inställd :( och min dröm att se henne live var sakta men säkert Fading, Take A Bow :( När jag såg din tävling ringde jag genast upp min bästis som bjudit med mig och sa att jag var tvungen att vinna tävlingen åt henne nu när hennes födelsedag var stundande. Love the Way You Lie, fick jag till svar, jag vet att We Found Love i henne båda två och att jag ville gå minst lika mycket själv. Vilket stämde, såklart.
Kenza, You Da One jag hoppas på ska uppfylla min dröm nu, efter att nedslagen stått där i Globen och undrat ”Where have you been” under dina friska dagar Rihanna, varför inte i Stockholm?
Hoppas du ser mig! / A Girl Like Me

Reply
Rebecca

Hej!
Jag skulle bli så glad om jag kunde få vinna de här biljetterna! Jag själv är ett väldigt stort fan av Rihanna, men framförallt är en av mina bästa vänner ett superfan och jag skulle bli så glad om jag kunde få överraska henne med dessa biljetter! jag kan inte ens beskriva med ord hur glad hon skulle bli och hur mycket hon skulle uppskatta det! Hon förtjänar verkligen att bli lite bortskämd, då hon alltid stöttar och finns där för mig!

Reply
Linda

We all want love och We found love när vi fick komma under hennes Umbrella 2005.
Hon är inte bara Princess of China utan the Only girl in the world
Många har varit Unfaithful och en aning Disturbia samtidigt som hon Talk that talk.
När hennes musik spelas blir vi alla Drunk on love och undrar Where have you been all my life, inte vill vi att hon någonsin ska Take a bow.

Jag är en Fool in love och Kenza, You da one så Do ya thang och låt mig och en vän få se Rihanna Run this town.

Reply
Tanja

Jag och min pojkvän firar 3 år tillsammans denna vecka och efter 2 sugiga månader utan att ses och i varsitt land har han äntligen kommit hit. Det har inte varit lätt pga av den långa distansen som skiljer oss åt, jag bor i Stockholm och han bodde fram till nu i Paris. Han älskar Rihannas musik och jag skulle sååå gärna vilja kunna bjuda honom på detta som en bra start på hans Stockholmsliv!

Reply
Sofia Huq

Hej Kenza!
Jag är 18 år och jag är heeeeeeeeeeeeeeeeelt säkert på att jag kan hämta biljetten.
Jag skulle bli så himla glad ifall du valde mig, eftersom Rihanna är min idol. Jag har lyssnat på henne sen första gången jag såg henne på MTV med låten Pon de replay. Jag köpte biljetter till hennes spelning sist hon var i Sverige. Men tyvärr ställde hon in för att hon blev sjuk. Så det skulle verkligen göra min dag om du valde mig. Öh nej, det skulle göra mitt liv typ haha
Choooose meeee puss
MVH Sofia :)

Reply
johanna

Jag tycker att jag ska få biljetter för att jag aldrig varit på en konsert. Jag har alltid varit för slö och inte haft tillräckligt med pengar för att gå på en som jag verkligen vill gå på. Alla berättar (inklusive du Kenza) att de är grymt kul och de känns som de är dags nu när man precis fyllt 18 år! SNÄLLA GE MIG DENNA CHANGS?!?! Löööv your blog! puss

Reply
Josefin

Hej kenza!
Jag skulle så himla gärna vilja vinna biljetterna till mig och min pojkvän.Vi blev tillsammans 17 juni förrai året vilket är exakt 17 månader sen på lördag och det skulle vara så jäkla kul att fira våra 17 månader tillsammans på det här sättet (speciellt när temat är 7 ;)). Jag älskar Rihanna och det gör även min pojkvän utan att han vågar erkänna det haha, och jag skulle bli överlycklig om jag vann och kunde överraska med det här :)

Kram
Josefin

[email protected]

Reply
Cassandra

Detta ÄR den absolut bästa tävlingen du någonsin har haft! Jag har inte varit med på någon av dina tävlingar förut, har ingen bra förklaring till det faktiskt..men detta, DETTA, vill jag mer än någonsin vinna! Jag håller i allt från tummar och tår, huvud och ben, till rumpa och tuttar för att jag ska vinna just detta!;) SNÄLLA, låt mig vinna! <3

Reply
Cara Johansson

Min motivation är att jag skulle vilja ta med min syster som är min bästa vän på en oförglömlig resa. Hon har ställt upp för mig i min 20 år, stöttat och köpt saker hon vet att jag skulle vilja ha. Hade jag kunnat hade jag köpt hela världen åt henne för att visa min tacksamhet men en kväll med rihannas röst live som vi alltid annars sjunger i bilen tills vi får ont i huvudet av våra egna röster. Skrattar för mig själv när jag ens tänker på hur vi är tillsammans :)

Reply
E

Rihanna min stora idol, skulle se henne då hon var i malmö och ställde in. Jobbar extra hårt att få ihop pengar till biljetter, tåg, hotell osv. När vi sedan får reda på att hon ställer in en stor besvikelse när man lagt ner mycket tid och pengar för att gå sin dröm gå i uppfyllelse. Min dröm blev den mardröm.. Och nu ser jag hoppet på att min dröm ska bli sann! :)

Reply
Jacqueline

Hej Kenza!

Skulle va så jävla grymt att kunna få chansen att gå på hennes konsert, är ett stort fan av både henne och dig! Har inte haft chansen att få se henne, så skulle vara awesome!!!

Kramar

Reply
Lina S

Hej!
Jag är med och tävlar och jag vill verkligen vinna då jag är ett STORT fan av Rihanna och hur coolt skulle det inte kännas att få vara med på denna exklusiva spelning?! Ett minne för livet garanterat! :) Är 22 och bor i Stockholm :)
Håller tummarna,
Kram Lina

Reply
Ester

Heej!

Jepp, det här kändes bara jätte rätt för mig och min vän som är ny inflyttade till Stockholm. Vi har inte så mycket för oss på helgerna så varför inte Rihanna en fredag bara sådär? Vi är två norrlänningar som gömmer oss i skogarna annars, eller nja typ fast ändå ganska sant. Puss hej!

Reply
Nesli Yildiz

Hej Kenza!
Jag är en tjej som verkligen älskar rihanna. Men anledningen till varför jag är med och tävlar om dessa biljetter är för att jag vill överraska min bästaste kompis. Hon är verkligen galen i Rihanna och har en stor ångest över att hon inte får gå till hennes privata konsert. Det skulle betyda OTROLIGT mycket om jag skulle vinna dessa biljetter eftersom att göra min bästis glad är min största önskan. Jag vet hur fånigt det låter genom att skriva det här men att vinna dessa biljetter skulle verkligen vara en stor grej både för mig och för henne.

Reply
Natalie

För lite mer än ett år sedan fyllde jag år och jag fick inte bara en Birthday Cake som hette duga, min bästa vän sa Cheers, låts oss get Drunk On Love å se Rihanna ihop! Eftersom We All Want Love och jag älskar Rihanna dressade vi upp med höga klackar och Red Lipstick och satte oss på tåget som skulle föra oss till livets konsert. Som bekant uppstod en lite Complicated situation för våran Only Girl In the World och konserten blev inställd :( och min dröm att se henne live var sakta men säkert Fading, Take A Bow :( När jag såg din tävling ringde jag genast upp min bästis som bjudit med mig och sa att jag var tvungen att vinna tävlingen åt henne nu när hennes födelsedag var stundande. Love the Way You Lie, fick jag till svar, jag vet att We Found Love i henne båda två och att jag ville gå minst lika mycket själv. Vilket stämde, såklart. Kenza, You Da One jag hoppas på ska uppfylla min dröm nu, efter att nedslagen stått där i Globen och undrat ”Where have you been” under dina friska dagar Rihanna, varför inte i Stockholm?
Hoppas du ser mig! / A Girl Like Me

Reply
Therese Säfström

Hej finaste Kenza!
Vem vill INTE vinna dessa biljetter?
Jag motiverar egentligen inte för min egen vinning:
Har en vän som har haft en väldigt tuff period med mycket sjukdomar,
hon blev dumpar osv osv historien är lång. Om de här biljetterna skulle
pigga upp henne? Minst sagt, hon fullständigt ÄLSKAR Rihanna.

[email protected]
Och jag är 18+10 år och kan hämta biljetterna i tid på fredag :)
Om jag inte vinner (vilket jag förutsätter haha) så önskar jag dig en
grym afton med en grym artist!

Reply
Caroline Westerling

Hej Kenza!

Skulle så gärna vilja se Rihanna, helst med min pojkvän Daniel (since 5,5år)… för att Rihanna är och har varit min typ av musik i livet, men inte min Daniels direkt. Vill försöka få honom att inte bara tycka den här sortens musik är “okej” utan faktiskt.. GRYM!

Pluggar i Malmö till tandläkare men kommer från Stockholm och är där så ofta jag kan! Daniel bor kvar och pluggar på Handels i Stockholm… Biljetten HEM är snart bokad :D:D:D Hoppas jag:)

Reply
Agnes-Olivia Ridde

In this CALIFORNIA KING BED (är jag och biljetterna) ten thousand miles apart.

Men när jag såg tävlingen tänkte jag bara WHERE HAVE YOU BEEN? all my life, all my life. Vill ju så gärna vinna!

Så Kenza, i Want you to make me feel like I´m the ONLY GIRL IN THE WORLD.

Jag heter Agnes-Olivia Ridde, jag fyllde 18 år i maj i år. Sen dess har jag tagit körkort, tagit studenten och nu har jag börjat på universitetet (ett år tidigare) samtidigt har jag två helg-jobb. Om jag skulle vinna denna tävling skulle jag ta ledigt från mina jobb och unna mig en pluggfri helg och ta med min älskade syster till Rihanna konserten och känna att jag på riktigt lever! Det vore så himla underbart roligt och jag skulle ha med det minnet hela livet!

Min syster Felicia Ridde är världens bästa (och ett RIKTIGT Rihanna fan) hon finns alltid där för mig och det vore så kul att kunna ge något tillbaka, för hon är verkligen beautiful like DIAMONDS in the sky! Vi läser din blogg varje dag, flera gånger om dagen, tänk vilken överasskning för henne om hon får se imorgon att det är HON och jag som ska få gå på Rihanna!

Vill verkligen vinna tävlingen av hela mitt hjärta, så,

Na na na na na
Come on, come on come on!

Min mailadress är : [email protected]

:)

Reply
Julia Lahdo

Jag måste bara tala om att detta är lätt en av dina bästa tävlingar!

Min motivation till varför jag ska vinna är att jag gillar verkligen Rihanna, hon är så cool och hon lyckas verkligen med allt hon gör. Jag har aldrig varit på en konsert/konsert liknande förut och skulle verkligen vilja få denna upplevelsen. Jag hade köpt biljetter till mig och min syster, till Rihannas senaste konsert i Sverige. Dock blev den tyvärr inställd och jag fick sälja biljetterna detta på grund av att min kusin hamnade i sjukhus på intensiv avdelning. Jag blev väldigt besviken men tänkte fler chanser kommer. Och nu är detta en super chans för mig att få gå på hennes exklusiva gig. Hade varit super super kul!

Reply
Mathilda

Om jag nu tävlingen skulle vinna, får jag äntligen se denna underbara kvinna. Leendet skulle va brett eftersom hon är min förebild på många sätt. Hon sjunger som en Gud, och ger mig alltid gåshud. Jag missade henne på årets festival, så om jag vann skulle lyckan va brutal. Så snälla Kenza låt mig få uppleva denna konsert, du skulle inte ångra dig, jag svär. Kram på dig, och gör mig nu till världes lyckligaste tjej.

<3

/Mathilda Gälsing 20 år!

Reply
Pamela

Min bästa kompis som jag nu känt sedan 1994 ska flytta till Schweiz om mindre än en månad. Kommer sakna henne sjukt mycket. Du om någon vet säkert hur det känns eftersom en av dina bästa vänner precis flyttat. Så när jag läste detta inlägg tänkte jag “hur awesome skulle inte det här vara då för oss två innan hon åker”. Ett perfekt “farväl”.. Eller nej hatar ordet farväl, kanske mer “vi ses snart igen”. En kväll vi sent skulle glömma. Hur kul?? :D

Reply
Helené

Hej Kenza!Mitt namn är Helené och jag är 19 år gammal. Jag har alltid brunnit för musik, velat bli artist sen liten och gått en musikproduktion utbildning på gymnasiet i hopp om att bli något inom branschen. Konstigt nog har jag aldrig gått på en riktig konsert vilket chockar mig själv nu när jag skriver det då jag är såpass intresserad av det… Jag gör inget annat än bara jobbar jämt och ständigt och nu är jag ÄNTLIGEN ledig på fredag och att få gå på min stora förebilds/inspirationkällas exklusiva konsert (som blir den första) skulle förgylla min fredag och troligtvis många fler dagar framöver. Och inte nog med det skulle det vara än ännu större ära att få tillbringa den stora kvällen med en annan förebild! :)

KramKram

Reply
Isabelle

Köpte biljetter till Rihanna när hon skulle komma förra året i deccember som dock ställdes in! Skulle så gärna vilja få chansen att se henne live!

Reply
Emma

Jag bara måste få gå på denna spelning då jag äääääälskar Rihanna! Hon är en förebild och en stor idol för mig! Du skulle seriöst göra mig överlycklig om jag vann en biljett!!! Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!!!
Puss påreee :))

Reply
Emma J

Hej Kenza!

Vill börja med att säga att du har en grym garderob – eller ifall jävligt bra öga för vad som går ihop klädesmässigt.

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara den absolut bästa presenten att ge mig bästa vän. Hon är den som står mig närmast och jag skulle gå genom eld för henne. Att få möjligheten att vinna två biljetter skulle vara ett steg på vägen att överhuvud taget kunna uttrycka min uppskattning för henne. Vi är båda 25 och klarar då åldersgränsen på 18 år ;)
Vill inte tigga – men pleeeeeease gör mig till vinnaren!

Tack!
Allt gott!
Emma

Reply
Sabina Bekibele

Jag har gillat Rihanna ändå från början. Jag lyssnar alltid på Rihanna när jag går till gymnet där jag försöker bli en friskare människa. Med Rihanna i lurarna blir det mycket enklare. Jag lever för mina två barn och glömmer bort att ta tid att göra nått jag tycker om. Fyllde 30 år i september och skulle ha gått på Rihanns konsert som blev inställd som en del av en födelsedags present från min syster. Det vore toppen att bara få vara Sabina för ett tag och njuta av super bra musik. Kram <3

Reply
Elvira Aleksandro

Hej Kenza!

Jag vill så jätte, jätte gärna gå på den här spelningen i Berns. Jag har precis fyllt 19 år, jag har aldrig varit i Berns innan och jag har heller aldrig sätt en riktig världsstjärna (kändis) innan, förutom Anna Book, hehe. Att få se Rihanna skulle vara en mycket fin upplevelse, eftersom jag älskar hennes låtar och hennes stil. snälla!
Och förresten om jag vinner biljetterna så får jag träffa dig och ta ett kort med dig, ännu bättre! :D snälla….

Kram

Reply
Chanel Arponen

Haha, Kenza, du skulle sett min reaktion när jag såg ditt inlägg om tävling! Jag var upp på benen och hoppade upp ner i några minuter, alldeles utom mig av glädje! :D

Hursomhelst, så är min motivation att jag, som ett äkta Rihanna-fan, vill bjuda min allra bästa vän Hanna på en oförglömlig natt med våran idol! :D Jag känner att det förtjänar hon, som alltid ställer upp för mig och gör mig glad hela tiden, och det skulle bli ett så otroligt oförglömligt minne för resten av våra liv! Vi två, dansandes till Rihannas musik = sann lycka! :D #RihannaNavy <3

Mvh, Chanel

Reply
Madeleine

Flyttade till Stockholm för ett tag sen, eftersom jag fick jobb här. Tidigare har jag bott i en småstad där det inte händer ett skit, aldrig, någonsin…
Innan flytten var jag supertaggad, eftersom jag verkligen är en social och spontan tjej, som älskar att hitta på saker. Jag tänkte att nu, äntligen, kanske livet kan börja levas som det borde. Roliga fester, utekvällar, middagar på restauranger mm. Men icke!
Jag har aldrig tid att gör något eftersom jag jämt jobbar och ingen direkt att göra alla dessa roliga grejer med heller för den delen. På mitt jobb är det mest gamla gubbar, vilket gjort att jag inte lärt känna så många än.
På fredag kommer en gammal kompis och hälsar på, hade vart sjukt kul att överraska med årets (jag menar, årtiondets!!) coolaste event!!

Tack för en superbra blogg!

Reply
Hanna

Jag och min syster skulle på hennes konsert förra året och den spelningen blev inställd. Vi hade väntat på hennes konsert i ca 6 månader och stod i Globen glada och lyckliga över att få se henne live. Men vi blev enormt besvikna när vi såg en äldre medelålders man komma ut på scenen och meddelade den tråkiga nyheten. Både jag och min syster har alltid gillat hennes musik och hon är en av få artister som fortfarande fortsätter att överaska i sin originalitet. Så det skulle vara så häftigt och overkligt att vara med på hennes exklusiva spelning här i Sthlm om man blev utvald. Håller tummarna!!
Kram

Reply
Stella

Vad är oddsen att en liten flicka på 16-år från en liten ö i Karibien en dag skulle bli en av vår tids största stjärnor? Vad är oddsen att hon skulle välja STOCKHOLM som ett av hennes 7 stopp i hela världen?

Först och främst skulle jag vilja tacka Kenza som ger oss den här chansen att få vara med på, förmodligen, Rihannas mest intima och exklusiva spelning någonsin. Förra året var jag och mina vänner några av de många väldigt ledsna personer som kommit till Globen för att beskåda RiRi en regning dag i Globen. Vi kunde inte tro våra öron när det meddelades att hon ställde in sin konsert! Jag blev väldigt ledsen, eftersom jag verkligen känner att jag skulle ha velat se min stora idol åtminstone en gång i mitt liv. Då jag sällan är i Sverige under somrarna så kommer jag heller inte ha möjligheten att se henne i juli… Det skulle betyda så mycket för mig att få gå på hennes konsert, för hon är någon som jag ser upp till och beundrar. Det jag älskar mest med henne är just henne I-dont-give-a-fuck-attityd och jag tror att Unapologetic kommer bli ett av hennes bästa album, lätt! Hon blir bara större och större, och jag skulle bara ha velat se henne en enda gång, men det verkar alltid som att omständigheterna inte tillåter detta. Följer Rih varje dag på twitter och instagram, och att få se denna fantastiska person live skulle vara en så stor händelse med stort värde för mig! Att även få dela denna upplevelse med en av mina kompisar som var med mig förra året på Rihannas inställda konsert skulle vara ett ÖVERstort plåster på såret… “Lycka” skulle bli det ord som definerade min höst 2012 (kanske vår sista höst i livet? hahaha då MÅSTE jag ha sett Rihanna).

Tack Kenza, massa kramar!

Stella

Reply
Carolyn Kastoris Crothers

Hejsan bästa Kenza!!!

Nu är det såhär att min älskade kusin är galen i Rihanna och är troligtvis hennes största fan. Hon har alla hennes album, som hon köper såklart inte laddar ner. Hon följer hennes fanclubs insta, twitter you name it. Hon köper väskor, tshirtar och annat med Rihanna print på.. Som du förstår älskar hon Rihanna!!! Har aldrig sätt någon vara så dedikerad till en artist som min kusin. Det kan jämföras med din relation till Tokio Hotel. Du av alla borde förstå hur hon känner. Hennes högsta önskan är att få träffa Rihanna, se henne framför sig och få hennes autograf och en kram. Hon har följt Rihanna sen hon var liten. Hon fyllde nyss 18 den 8 november och detta skulle vara den bästa födelsedagspresenten ever! Inget skulle toppa detta. Hon missade tyvärr Rihannas förra spelning i Sverige… Jag färgade hennes hår idag och vi satt i badrummet och drömde om hur det skulle vara att få träffa henne och vara på hennes konsert,, nu när jag gick in på din blogg blev jag helt paff när jag såg din tävling!!

Detta blev otroligt långt.. Men jag hoppas verkligen Kenza att du väljer min kusin Marilyn som vinnaren!! Hon förtjänar det mest av alla då hon är finaste personen och min älskade kusin. Att jag får följa med är något jag skulle värdesätta mycket också då jag är ett fan av Rihanna med.

Vi är båda över 18 och kan hämta biljetterna. Hon skulle bli så lycklig om hon vann!!

Love you Kenza! Ta hand om dig.

Med vänliga hälsningar, Carolyn Kastoris Crothers.

Reply
Fredrica

Hej Kenza!
Min bästa kompis är världens största Rihanna fan men aldrig haft möjlighet att gå på en konsert så gissa om jag blev glad när jag läste det här. Hon har älskat Rihanna i flera år nu och fyller 19 år nästa vecka så det här skulle vara världens bästa present. Jag tycker själv om Rihanna och hennes musik men jag kan inte säga att jag är på samma nivå som min kompis. Hon förtjänar verkligen att gå för hon köper varje album, varje singel och varje låt för att stötta Rihanna. Hon slösar en del pengar men för henne är det självklart. Det är liksom som att gå till affären och handla mat. Jag skulle bli OERHÖRT glad om jag vann och fick ge henne denna upplevelse för hon förtjänar verkligen detta. Hon är världens bästa kompis och hjälper mig i vått och torrt och finns alltid där för mig så nu vill jag ge någonting tillbaka. Och det här är den perfekta presenten. Jag skulle bli så lycklig om jag fick se min bästis stå och le hela kvällen och vara så glad som hon gör mig. Det skulle slå alla presenter i världen. Tack.

Reply
caroline

Hur grymt är inte detta då?! Hade jag fått ta med mig min bästa vän på detta så hade jag nog varit den lyckligaste tjejen någonsin. Att få ta med min bästis på detta som betyder så himla mycket för mig och gör allt för mig. Och att få ge henne det hade varit helt otroligt kul för hon är värd det mer än någonsin!! Så jag håller tummarna och verkligen hoppas, hoppas hoppas att det är jag som kommer ha ett mejl från dig kenza imorgon när jag kollar min mejl. Kram Caroline

Reply
Angelica Thunell

Hej Kenza. WOW vilken tävling!!!

Jag vet inte ens vart jag ska börja för att motivera varför just jag ska få åka. Jag har sedan jag för första gången hörde “Don’t stop the music” varit besatt av denna inte bara begåvade utan även otroligt vackra kvinna. Jag har följt henne slaviskt och memorerat varenda låt. Hennes musik har faktiskt tagit mig igenom jobbiga stunder i mitt liv, såsom dödsfall inom familjen och min egen vistelse på sjukhuset. Jag som är en ganska pryd och pedant människa åkte (och utsatta mig för spyor, skräp, lera, bajamajor, kyla osv) till Peace&Love ENDAST för att se min största idol, men när dagen var kommen blev jag tvungen att lämna festivalen eftersom min festivalkompis blev svårt sjuk. Jag missade min idol. Jag var förstörd, men även om jag älskar Rihanna, älskar jag min käraste vän mer… Det finns inga ord för hur gärna jag skulle vilja få se Rihanna, men det skulle inte bara göra mig, utan även min äntligen och mot alla odds tillfrisknade vän, som jag givetvis skulle ta med som min gäst, så fruktansvärt lycklig. Jag vet att vem du än väljer kommer den personen i fråga bli överlycklig, men jag kan säga att mitt 18-åriga liv skulle vara fulländat om jag skulle bli den du väljer.

Tack! /Angelica

Reply
Samira

Inte är jag bara ett stort fan av henne, utan dig likaså. Det vore hur coolt som helst att på gå men jag tänker inte skriva varför jag är mer värd detta än någon alla då alla som tävlar vill det supermycket. Hur som helst skulle jag bli jätteglad i alla fall, vilken upplevese och få träffa er, och om inte så ha mega fantastisk kväll snygging!!!!

Reply
Therese Sörensen

det här är helt sjuuuuukt kenza! inte bara topp 5, utan nr uno! :D
jag har varit ett fan av rihanna sen hennes början! jag kan alla låtar utan och innan, kollat på alla videos tusentals gånger och kanske läst varenda intervju med henne! jag har inga planscher, men har tio olika bilder på henne på min “wall off fame” (en vägg med massa bilder på min familj och vänner, och ja, rihanna såklart, hehe) om jag skulle vinna, ja.. det skulle vara det coolaste som har hänt mig på mina 24 år på denna jord!!
så snälla, make my life! :)

Reply
Satu

Jag vill det här mer än något annat!! Precis som du skrev: HUR FETT??! Det skulle vara den bästa kvällen i mitt liv. Jag har aaaldrig vunnit någonting och kommer troligtvis inte vinna det här heller men jag ber med allt jag har över att du väljer mig denna gång för att jag vill detta SÅ MYCKET!!! Skulle bli så glad att det inte går att beskriva i text!!!!

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Vill först bara säga att jag älskar dig blogg och läser den varje dag!
Varför jag vill vinna biljetter till Rihanna’s konsert är för att jag har älskat henne sen hennes första singel! jag har aldrig haft riktigt råd att gå på konsert och jag känner att få gå på den här otroligt speciella kväll betyder mycket för mig!
Rihanna har alltid varit en förebild för mig och hon har visat att man ska vara stark. Jag älskar att hon kan göra så djupa och fina låtar som når mitt hjärta, hon låter så jordnära, men hon visar också att man sa ha kul i livet och njuta av det!
Ända sedan “pon de replay” har jag velat se henne live, hon är en av mina största idoler förebilder. Hon har visat att man kan nå stjärnorna med vilja!

KRAM

Reply
Louise

Jag har aldrig varit på någon konsert, aldrig haft de pengarna eller haft tur att få tag på biljetter. Hade planer på shm nu nästa helg, men lyckades inte få någon biljett! Många av mina vänner ska dit och visst är jag avis.. Men inget slår vän Rihanna? Speciellt inte en sån här exklusiv spelning! Hade vart riktigt kul att se Rihanna live och överklassa alla mina vänner rätt så rejält!;)

Håller tummarna!:D

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Hoppas allt e bra med dig! Jag har skrivit in och försökt tävlat om biljett till rihanna, men har ej fått svar så försöker här hos dig istället! Jo och nu till svaret till varför just jag ska få en biljett! Jag har ALLTID viljat se Rihanna och det skulle vara såå coolt om jag fick en biljett för jag har tyvärr inte så mycket som händer just nu i mitt liv för att jag är arbetslös och det är skit rent ut sagt ;)Jag som är en tjej som vill ha fullt ös hela tiden så detta skulle få mig att gå glad i månader ;)
Är 23 år :) så är gammal nog!
Jag bor i Stockholm så jag kan åka in när som helst :)
Mail: [email protected]

Hoppas hoppas hoppas :) Håller tummarna :)
Kram

Reply
Oli

Hej! Världens grymmaste tävling typ ever..

jo, jag har bara en motivering för att vinna de två biljetterna. För det första skulle jag tagit med min syster. En underbar, osjälvisk människa som varit mer om mycket detta år och har inte haft många ljusa punkter detta år. Bland annat skilt sig, är ensamstående mamma, vilket har tagit på hennes krafter enormt och jag tycker hon förtjänar att bara komma ut och njuta och inte behöva tänka på alla problem.

Så, du får ha det jättebra och så hoppas jag självklart att jag vinner :)

Reply
Astrid Johansson

Hej Kenza! Jag vill vinna för att jag har ännu inte haft chansen att få se mitt livs idol. Jag stod i kön för att bli insläppt till konserten i Malmö men så kommer beskedet att den är inställd. Så sjukt besviken! Och när hon kom till Peace & Love fick jag inte ledigt från jobbet så nu har jag äntligen chansen igen! Snälla Kenza, uppfyll min stora dröm!

Reply
Stina Ström

Jag skriver från mitt hjärta då jag berätta att min vän Rebecka är THE ONLY GIRL IN THE WORLD. Hon är den som alltid har ställt upp när mitt liv har varit på topp men även i svåra tider. Dessa vänner ska man hålla hårt om.

Så min önskan är att få ringa till min bästa vän som flyttat 15 mil ifrån mig och säga att vi ska till Stockholm för att se våran idol Rihanna för andra gången gilt. Det bästa jag vet att se henne lycklig och jag vet att denna överraskning skulle vinna över allt annat. Hon skulle dansa och ”sjunga” som om hon vore Rihanna själv, det brukar gå till så på dansgolvet. Är det någon som är värd en kväll som denna är det Hon. Och att få dela den med henne vore magiskt.

Vi skulle sjunga Don´t stop the musik med Rihanna och göra denna kväll till något oförglömligt!

Reply
Mikaela S

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna biljetten inte bara på grund av att Rihanna är en av mina favorit artister, utan för att hon inspirerar mig. Hon är stark och självsäker på ett sätt jag alltid kommer vilja vara, hon verkar inte bry sig om vad omvärlden tycker (trots det hon har gått igenom) och det är något jag hoppas få någon dag. Att kunna träffa henne, vore en dröm som gick i uppfyllelse!
Kram / Mikaela

Reply
Johanna Tahvanainen

Hej Kenza!
För att jag och min lillasyster kan ha vår första utekväll ihop sedan hon blev 18 år och båda vi slutar på “nna” precis som Rihanna ;)

/[email protected]

Reply
Nino

Åh herregud JAG VILL SE HENNE! Hade varit så häftigt, hon är en sån inspirationskälla – så egen! jag är inte bättre än någon annan här men: Snälla pick me

Reply
Martina Mårtensson

Självklart är jag inte bara ett fan av Rihannas musik, men det är mest för min nära vän jag är med och tävlar, för fysatan vad hon avgudar Rihanna. Hon missade henne i somras på Peace And Love och har inte chansen att kunna gå på spelningen i sommar, så att överraska henne med en biljett till hennes show som utan tvekan kommer vara off the hook vore fantastiskt!

Reply
Olivia

OMG! Shit va’ kul! :D
Jag kan dock inte gå men jag ska ge biljeterna till min student till kusin (eller kusin till student…) som är över 18. Hon är otrolig och jag tycker om henne så mycket, hon är den bästa kusin man kan ha! Hon fyllde precis år och därför hade det varit väldigt…passande att ge henne dessa biljetter!
Kramar och Pussar! :)

Reply
josefine

Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter för att kunna bjuda med min storebror, han är ett stort fan av Rihanna, och eftersom han har gjort så mycket för mig så skulle dessa två biljetter vara perfekta presenten som tack för allting. Jag tror han skulle bli den lyckligaste i världen ifall han fick se henne live!

Reply
Johanna Filipson

Jag har varit ett fan av Rihanna väldigt länge, jag skulle inte påstå vara ett “biggest fan” eller dö om jag inte skulle få gå på konserten. Men, jag vet att hon står för kvinnor som är starka, hon är så jävla stark och hon vill ge inspiration till tjejer som inte har starkt självförtroende, jag har själv inte haft några extrema problem i mitt liv, har lidit av att inte känna sig så självsäker, men jag har sett min bästa vän nästan försvinna till ingenting och nästan dö för att hon inte trodde på sig själv, och jag har sett min syster med en sjukdom som kommer ge henne dålig själv känsla hela livet. Jag ser hur kändisar och offentliga människor påverkar människor som min bästis och syster, och coola tjejer som Rihanna har på något sätt fått mig att känna mig cool, att sjunga på några låter sprider lite självförtroende för hon är så jäkla kaxig! Jag skulle ville gå på hennes konsert för dom här orsakerna, att kanske om man är i närheten av en människa som mår bra, kanske man också får viljan att må bra.

Reply
amanda

Har aldrig lyckats vinna och vill ta med min fina vän som flyttat till Stockholm denna höst för att se en grym sångerska! Ett enkelt sätt för oss att träffas och ta igen lite tid! Hoppas på det bästa!

Reply
Maria T

Hej!

Jag har en vän, Heiro som är helt galen i Rihanna. Hon skulle göra vad som helst för att träffa henne och slutar aldrig prata om den gången hennes pojkvän gav henne en biljett till Rihannas konsert för några år sedan. Rihanna är Heiros stora idol och enda kärlek.

Grejen är den att NRJ hade nyss en tävling där man kunde vinna sju dagar med Rihanna på hennes turné och Heiro ville mer än allt vinna detta men tyvärr gjorde vår kompis kompis det istället som inte ens tycker om Rihanna så värst mycket. Heiro blev krossad och har gått runt i flera dagar som en zombie så när jag såg detta tänkte jag att det skulle muntra upp henne. Det skulle helt ärligt göra hennes år och om hon får det av mig skulle hon älska mig för evigt (ett litet plus i kanten, haha).

Så om du får chans att läsa detta skulle jag bli oerhört tacksam om du valde att bjuda med oss!

Maria

Reply
Sheba

Hej Kenza!

Jag såg att du har en liten tävling om att se Rihanna på klubben Berns här i Stockholm. Det är så att jag har väldigt länge varit ett fan av henne. Min dröm sen jag var liten var alltid att åka och träffa henne, och nu när jag har chansen att få se henne, så är jag villig att göra vad som helst för att se henne. Det skulle betyda så otroligt mycket om jag vann de här tävling!

Mvh: Sheba Shaly ([email protected])

Reply
Cajsa

Jag tycker att jag borde vinna för att jag älskar hennes musik och det vore SJUKT roligt!

Reply
Madeleine

Wow. vad ska man säga?! Är ett stort fan av Rihanna och det hade varit så fruktansvärt roligt att få gå på hennes spelning. Då jag inte har några planer inför helgen så hade det passat ypperligt att få konsert-planer istället ;)
Min motivering är alltså så enkel att jag skulle bli överlycklig om jag vann!

Reply
Cornelia Högberg

Hej!

Åh såg precis din tävling til Rihannas konsert!
Jag är ett sjukt stort fan, precis som alla andra som vill vinna den här tävling.

Så min motivation till varför jag borde vinna och ta med mig min bästa vän skulle vara att allt just nu är sjukt jobbigt i mitt liv och under det senaste åren har jag bara stött på motgångar och jag behöver få känna lite framgång och glädje igen. Jag har inte haft motivationen att finnas där för mina vänner, att få vinna biljetter till Rihanna skulle vara en dröm för mig, och att få ta med min bästa vän på detta sjukt grymma äventyr skulle visa min uppskattning till vilken fin och underbar vän hon faktiskt är!!

Kramar Cornelia Högberg

Reply
kathleen johansson

Jag kan skriva en massa saker för att få dig att välja just mig.. men jag vill nog bara säga att hennes musik har funnits där för mig. Den fanns där vid en svår tid i mitt liv och har sedan dess aldrig svikit mig.

Reply
Olivia Fridh

Hej Kenza!
Förra året när Rihanna var i Sverige och spela så skulle jag se henne i Stockholm. Jag och min kompis hade kommit in och satt oss och när alla sitter och väntar på att hon ska börja så säger dem att hon har ställt in. Det vore en stor ära att få se henne den här gången när hon äntligen är i Sverige igen. Hoppas man har lite tur. :)
KRAM Olivia

Mail: [email protected]

Reply
Julia

Hej Kenza!
Först vill jag tacka för en jättebra blogg! Kikar in här flera ggr om dagen och har gjort det i många år :)
Åå jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann dessa 2 biljetterna! Jag älskar Rihanna och har gjort det ända sedan jag hörde hennes låt pon de replay första gången! Hon är min favorit artist och jag ser upp till henne så sjukt mycket! Kan alla hennes låtar, lyssnar nästan bara på hennes musik! Skulle kunna dö lycklig om jag fick se henne live haha!!
Jag hade lovat min bästa vän att vi skulle åka upp till Stockholm (bor i gbg) för att se Chris Brown nu i november men pga min dåliga ekonomi så hade jag inte råd att köpa någon biljett till hans konsert. Vet att hon är besviken på mig eftersom att jag hade lovat henne men om jag vann dessa biljetter till Rihanna och ge henne en utav dom i överrasknings present så hade hon säkert blivit såå glad :)
Håller tummarna som fasen och hoppas på att jag vinner nu!! Ååh pirrar i kroppen bara av tanken på att få se Rihanna live!!! :) Och jag är helt säker på att jag kan vara i Stockholm på fredag även fast jag bor i Göteborg! :)
Min mail adress är [email protected]
KRAM <3

Reply
Therese

Jag skulle jätte gärna vinna biljetterna eftersom jag skulle ha sett henne här i stockholm men hon ställde in och jag fick aldrig min chans att se henne. Jag är både 18 och bor i stockholm.
Det skulle vara så coolt att se henne live eftersom hon är en person jag verkligen beundrar, både hennes stil och musik. Hon är sig själv och ingen annan och det ser jag upp till. +++++ att all musik hon kommer ut med är en ny låt som fastnar på min hjärna. Jag skulle verkligen verkligen vilja se henne live :)

Reply
Ida Lidgren

Jag tycker att jag och min bästa kompis ska få gå på Rihannas konsert för att jag snart ska åka iväg och jobba i Sälen under vintern. Det innebär att jag och min kompis troligtvis inte kommer träffas på ett halvår då hon kommer stanna kvar i vår hemstad i södra sverige. Det hade varit en så perfekt sista grej att få ta med min bästa kompis på innan jag åker eftersom vi båda älskar Rihanna och hennes musik, det hade varit ett minne vi kan dela tillsammans för resten av livet!

Reply
Jeanette

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag helt enkelt aldrig har varit på konsert innan och jag AVGUDAR Rihanna!

[email protected]

Bor i Stockholm :)

Kram, Jeanette

Reply
Hannah Eklund

Jag vill verkligen gå på den här konserten för att jag älskar Rihanna så himla mycket. Snyggaste och coolaste kvinnan i världen.

Jag har aldrig sett henne och att få se henne på berns, på en mindre scen med färre människor tror jag kan vara en väldigt cool upplevelse. Jag drömmer om att få se henne och att få stå och dansa live till hennes musik.

Jag känner att jag är värd detta efter min hemska matte tenta jag gjorde i måndags. Jag vill ut och dansa av mig och fira min tenta. Jag är så värd det. Åh.

[email protected]

Reply
Rakija Jablonski

I should get a ticket becouse I understood nothing of what You said in Your film :) xoxo

Reply
Emelie

På fredag så har jag inget planerat och därför vore det så jävla roligt att ta med min bästis och överraska henne eftersom att vi båda gillar Rihanna och lyssnar på hennes låtar, en oförglömlig fredag skulle det bli!
Jag är 1000% säker på att jag kan hämta biljetterna. :D

Reply
my

Åh, na, na, vad är mitt namn?
Åh na, na, vad är mitt namn?
Mitt namn är My. Jag vaknar till liv på natten.
Inte alla
Vet hur man arbetar min kropp
Men Rihanna gör något
Som får mig så ur balans
Hej, Rihanna, jag vill verkligen vara med dig
För du bara min typ, oh, na, na, na, na
Det är november och
Nu när det regnar mer än någonsin, kan vi låta Berns tak vara vårat paraply
Ja vi kan stå under vårt paraply ey ey ey
Dansa och låta regnet utanför ösa
Jag ska vara allt du behöver och mer
För när scenlamporna skiner, vi lysa tillsammans
Gula diamanter i taket
Och vi står sida vid sida
Åh Rihanna, ta mig högt, högt
Vill vara den enda tjejen i världen
För jag är den enda som förstår
Åh na, na, vad är mitt namn?
Åh na, na, vad är mitt namn?
Mitt namn är My.
Hej, Rihanna, jag vill verkligen vara med dig.
För du är bara min typ, oh, na, na, na, na
Ja Rihanna, du gör något
Som får mig ur balans.

Reply
Jennifer

Vackra Kenza!
Helt otroligt vilka äventyrer du får ge dig ut på, EMA, träffa kändisar osv. Otroligt! Dessutom kommer du få se världens bästa sångerska, Rihanna!! En dröm för mig har varit att få se Rihanna live, inte bara för att hon sjunger bra utan för att hon verkar vara en grym person. Hon har inspirerat mig så mycket, en stor idol. Hennes låtar gör mig glad, de får mig på danshumör då jag älskar att dansa haha! Det går nog inte att förklara med ord varför jag vill se och höra Rihanna live, obeskrivlig känsla! Eftersom jag är ett så stort fan av Rihanna hade du inte bara gjort min dag, utan mitt hela år(även 2013) ifall du valde mig för att få träffa fina & grymma Rihanna!! Hoppas du haft en bra dag och fortsätter att ha en bra kväll :)
Kram på dig

Reply
Tina

Jag tycker jag borde vinna för att sist när hon hade konsert här i Sverige så ställde hon in den, just den dagen jag skulle gå. Det var min och min fästmans årsdag och vi hade länge väntat på att få se henne. Så vi fick istället gå hem den kvällen ledsna över att vi spenderat hela vård kväll, som var vår årsdag…väntande på att Rihanna skulle uppträda. Så att få uppleva denna exklusiva spelning skulle betyda riktigt mycket för mig och min fästman. Då vi äntligen får chansen att ta igen den kvällen som skulle ha blivit oförglömlig.

(Mail adressen finns ovan)

Reply
Sara

Jag skulle vilja vinna detta för att överraska min bästavän. Hon är ett stort fan av Rihanna och har gett mig så sjukt mkt så det skulle vara så oerhört coolt att överraska henne med detta. Bor i Stockholm så skulle överraska henne med ett vrakmiddag och massa vin och bara juste vi ska på Rihanna. Båda är arton – [email protected]

Reply
s.

Hej Kenza! :)

Jag älskar Rihanna och behöver verkligen en uppiggande händelse nu! Jag behöver banimej komma ut och ha lite kul! Bete mig som en “vanlig” 22åring. Var evigheter sedan.

Livet har ju sina motgångar som alla vet, och jag har detta år kämpat som ett jäkla djur mot mina ätstörningar sen 10år tillbaks, och är nu 22år. Jag har lyckats ta mig en bra bit på vägen från gravt underviktig till normalvikt. Men det är långt kvar. Fick nyligen sluta mitt jobb pga detta och ja, livet är väldigt tungt för mig i nuläget.

Vad vore inte bättre än en kväll då man helt kan koppla bort det jobbiga och bara ha kul och lyssna på fantastiska Rihanna?!

Dessutom är min förra chef ett stort Rihanna fan, och det vore grymt kul att få bjuda med henne :) Hon skulle bli jäkligt glad!

Kram på dig :)

Reply
Macy. Tash

Motivering: Varje gång någon känd bloggare har en sådan här tävling tänker jag alltid “finns ingen chans att jag kommer vinna, ingen idé att tävla” Men den här gången tänker jag chansa och se ifall jag har rätt eller inte! SO HIT ME KENZA!!!!!!

Reply
Jennifer

Dagen jag skulle se Rihanna, då hon ställde in, krockade jag och min kille och kom ändå aldrig fram.
Jag avgudar henne, jag är på Berns väldigt ofta. Och jag vill för en gångsskull få denna dröm sann. Utan att något kommer i vägen för mig.
Jennifer

Reply
Emma Rönn

Hej Kenza!

Att få se Rihanna på ett så pass intimt ställe som Berns skulle kännas.. helt ogreppbart. Hon är helt enkelt världens coolaste brud och jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick ta med mig min bästis Therese på en kväll som helt klart skulle förgylla resten av våra liv! Vet inte hur många gånger vi stått och skrikit oss hesa till “Disturbia” inför en utgång eller hur många gånger de senaste veckorna som vi har lyssnat på “Diamonds” på repeat. Det skulle i ärlighetens namn vara bland det festaste som någonsin hänt oss.

Stor Kram från Emma

Reply
Milena

Min älskade stora syster är et stoort fan av Rihanna och nu på fredag fyller hon hela 20 år! Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter för att överraska henne, för hon förtjänar det veeerkligen! Idag jobbar hon och sliter för att samla ihop pengar för att plugga vidare och jag tror verkligen detta skulle blir en super duuuper present till hennes 20 års dag som är nu på fredag!
Kram lilla syster Milena som är 18 år!:)

Reply
Molly

Åh det här är så perfekt! Jag har en kompis som har varit nere ett tag nu, hon som är så glad annars. Droppen kom när hon blev drogad på en klubb i Stockholm. Allting gick bra men det har fått oss att uppskatta varandra mer och verkligen inse riskerna med klubbar och alkohol. I alla fall är hon en music junkie precis som jag och ett stort fan av Rihanna så detta vore nog de bästa som kan hända oss just nu! Vi båda är 18 och bor i Stockholm så allting skulle kunna gå jättesmidigt :)
Många kramar!

Reply
Sandra

Jag älskar Rihanna, tycker hon har en underbar still och är en grym förebild för alla unga tjejer här ute! Skulle muntra upp extremt här i höst deppet att få se sin stora idol och få en galen kväll!!

Reply
Camilla

Hej Kenza!
Först vill jag bara säga att jag är ett stort fan av dig och dina framsteg. Du motiverar mig!
Min motivering till dessa biljetter: Jag bara ÄLSKAR Rihanna! Hennes musik, hennes style och personen hon är. Jag ska snart (4/12) genomgå en utav mina största operationer och vill mer än gärna ha något att längta och se fram emot efter min rehablitering. Då jag är medveten om att jag kommer missa julen, nyår och alla mina näras födelsedagar nu fram till februari.. Vilket suger! Skulle vara sjukt kul att gå på hennes konsert och parta in sommaren dessutom! Det är inte så att jag är sjuk så jag är bunden, jag ser ut att vara vilken 20åring som helst det är bara att denna operation är väldigt riskabel..
Jag skulle hur som helst bli hur jäkla lycklig som helst om jag vinner dessa!! Puss och Kram på dig, jag hoppas vi hörs och ses =)

Reply
Sellyhom Araia

Hej!

Jag har varit Rihannas sen Pon de replay dagarna. Jag har tyvärr inte kunnat se henne live än och att vinna det här skulle göra mig jätte glad. Jag kan alla hennes låtar,dör för hennes stil, älskar hur hon är som person…att hon vågar vara sig själv trots att alla ögonen är på henne och det är inte många som vågar det. Hon inspirerar mig så mycket och skulle verkligen vilja se och höra henne live. Välj mig Kenza hehe!

Reply
Sara

Hej !
Ska förklara mig lite kort !
Jag har nyss fyllt 18 och diggar Rihannas musik väldigt mycket! Det känns som om jag inte gjort något riktigt roligt sen jag blev 18, så det här skulle verkligen vara en stor upplevelse för mig!
Så nu får vi bara hålla tummarna att du väljer mig ! haha :D
XOXO

Reply
Cassandra

Jag älskar Rihanna, jag älskar Berns, Jag behöver en galen jävla kväll. nuff said.

Reply
Tove Holmberg

Hej!

Herreguuud vilken grym tävling! klart man vill vara med:)
Jag skulle vilja vinna dessa två biljetter till mig och min kompis Madeleine så att vi kan få gå på något roligt på fredag! Hela hösten har vi nämligen levt väldigt “sparsamt” för att kunna göra kommande resa tillsammans, så att få göra något annat en helg skulle vara så så kul!!

Ha en fin kväll!

//Tove

[email protected]

Reply
Sofia

Jag skulle mer än lyckan själv vilja vinna dessa biljetter. Främst för att Rihanna är grym. Men mest för att jag skulle vilja göra något oförglömligt för min bästa vän som idag går igenom så mycket jobbigt, jag önskar det inte äns före min värsta fiende. Jag skulle vara så lycklig om jag skulle få överraska henne med detta och ha en oförglömlig kväll med henne. Jag håller mina tummar för mig och min bästa väns skull! Kramar!

Reply
Sophie Lööb

Hej Kenza! Sophie heter jag, kommer från Helsingborg, 20 år och pluggar här i Stockholm… Haha, vet inte varför jag skrev det?! Kände att jag var tvungen att presentera mig lite. Men okej, över till det väsentliga, var ska man börja egentligen? Jag är ju då väldigt sällan med i tävlingar (egentligen av den enkla anledningen att jag aldrig vinner). Det är i alla fall vad jag intalat mig själv. .Haha. Vilket har blivit till en vana… Men nu är det så här att min absolut bästa vän (som jag känt i 15 år) alltid har sådan himla tur.. Eller så är det bara jag som intalat mig själv att hon har det? Vem vet egentligen. I vilket fall som helst så bor vi nu tillsammans här i Stockholm, och jag vet om att hon hade blivit så lycklig över att få gå och se Rihanna. Det hade varit så roligt att få berätta för henne, att jag skrev en motivering till dig, och den var att jag ville ha med henne!! Jag älskar att överraska människor, och att få överraska ens bästa vän, vad kan vara bättre!!?

Reply
Jennifer Engelbrektsson

Jag är egentligen inte bra på att motivera mina val, men jag skall försöka.
Jag har en kompis, min bästa vän. Hon är g-a-l-e-n i Rihanna.
Hon går alltid runt och nynnar på Rihannas låtar och hon var även på plats i Malmö när Rihanna skulle sjunga, men självklart ställer hon in konserten pga sjukdom, så med hennes Rihanna tröja på sig fick min vän åka hem, utan några minnen av Rihanna på scenen. Nu vill jag ge henne en ny chans genom att försöka vinna denna tävling.
Vi bor i Göteborg, men har goda chanser att kunna komma upp till Stockholm när vi vill, eftersom vi har många vänner i Stockholm.

Reply
Benjamin H

Tja Kenza.

Är en grabb på 20 som bor i Stockholm. Brukar läsa din blogg då och då. Inte nog med att du är snygg så ser jag på något sett upp till dig, tycker du är grym som gör det du gör och låter inget komma i vägen. Är själv en målmedveten person.
Nu är det en sådan dag när jag kikar in i din blogg och ser att du har en grym tävling. Och jag tänkte *varför inte*, jag kör. Jag vill vinna den här tävlingen väldigt mycket, men inte för min egen skull, utan för min bästa vän. Min bästa tjejkompis snarare. Jag vet hur mycket hon älskar Rihanna, och att festa på Berns. Att jag skulle få chansen att vinna och göra henne glad skulle betyda ganska mycket för mig, då hon funnits för mig i våt och torrt, oavsett vad. Så man kan säga att jag, mer eller mindre, vill visa en enorm uppskattning till världens finaste vän genom att få ta med henne och se hennes blick när hon möter sin största idol. Nu är det dags för en kille att vinna tycker jag!

Ha det bäst :)

Reply
Neval

Motiveringen:
Vill börja med att jag bara ÄLSKAR Rihanna, hon är min absolut största idol och det vore en DRÖM att få se henne live! Älskat henne sedan hon börja sin karriär med albumet Music of the Sun. Hon är så inspirerande som person och vågar ta för sig utan att bry sig vad andra tycker, vilket är grymt. Önskar alla tjejer/kvinnor kunde vara lika självsäker som henne. Hennes låtar får mig att vilja våga mer och låtarna ger en confidence-boost speciellt till en blyg tjej som mig. Hon är inte bara en artist för mig utan, en inspirationskälla i livet, hon får mig att klara av vardagen, och får en att må bra i dåliga stunder. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på hennes låtar. Både i mina dåliga och bra stunder i livet har hennes låtar hjälpt mig otroligt mycket. Har inte kunnat gå på hennes tidigare konserter, därför så skulle det här vara en otrolig chans att få äntligen träffa min största idol! Hoppas att du Kenza Zouiten hjälper mig att uppfylla denna dröm, det skulle betyda så otrolig mycket!

Tack för att du tog din tid för att läsa detta!

PS. Bor i Stockholm och är 23 år, så det är inga problem med åldersgräns och tid för att hämta armbandet! DS.

MVH
Neval T.

Reply
Emma

Det skulle va så sjukt kul att få se Rihanna, älskar hennes musik och jaa allt med henne. Hon är så sjukt jävla cool! Hon kör sitt eget race helt enkelt och det skulle va så sjukt kul att få ta med min lillasyster på detta. Hon och jag har alltid haft en dålig relation och inte ens kunnat bo på samma ställe men nu när båda har blivit lite äldre så har vi kommit varandra väldigt nära och hon är en av mina bästa vänner nu. Vet att hon skulle bli otroligt glad om jag tog med henne på någon sånt här.

Reply
Annie Nilsson

Hej Kenza! De hade vart helt fantastiskt underbart Grymt Kul att gå på Rihannas spelning på Berns på fredag. Jag och min helt underbara kompis Erica pluggar rättsvetenskap med internationell inriktning i Örebro och de är fullt upp med studier. Juridik är kul men står oss nu upp över öronen med allt plugg så vi har planerat att åka till stockholm den här helgen för att stänga av studierna för två dagar o bara ha kul och “unna oss” (i den mån studenter kan) att Festa! Rihanna är en grym artist och har alltid velat se henne live så detta hade vart en helt fantastisk upplevelse! Vill sen bara säga Tack för en Grym blogg! Hälsningar Annie

Reply
Paulina

Min superbästavän som råkar vara ett GALET Rihanna fan (och då menar jag att hon verkligen avgudar henne) fyller 18 år den dagen så skulle vara helt AMAZING att få ta med henne på den här konserten! Tack Kenza:)

Reply
My Rinaldo

Hej Kenza,
Jag brukar varken kommentera eller delta i tävlingar men känner att denna va den rätta för mig och kunde inte bara att motstå från att berätta varför jag ska vinna. Jag beundrar verkligen Rihanna!! Jag fick möjligheten att se henne i sommras under peace and love och hon va grymt vilken världsartis hon är och hennes musik är 100 gånger bättre live.

Men nu är det så här att min bästa vän kunde inte följa med pågrund av att hon jobba hela sommaren alltså varje dag och nu om 20 dagr lämnar Hon Sverige för att jobba i USA. Och om vi har otur kommer vi inte ses på 1,5 år :( och denna helg är jag ledig fre-sön och ska träffa henne för sista gången innan hon lämnar mig . Har aldrig haft en vän som henne och vill verkligen att hon oxå ska få se Rihanna live eftersom vi inte kan gå på konserten i Globen och det blir som världen dunder överraskning för henne!! :D

Vi har även åldern inne 19 & 20 år och vi bor i olika städer och kan sällan träffas men kommer spendera helgen i Västerås relativt nära och enkelt att ta sig till Stockholm! :)

Med vänlig hälsning,
My

Reply
Sandra

Jag skulle lätt springa stureplan runt, naken för att få se henne !!! Tung e hon :) Skulle va så fett. Blir taggad bara av att tänka tanken att jag har chansen till att få se henne :)

Reply
Jennifer

Min bästa vän var jättebesviken förra året när hon fick lämna Globen utan att ha sett Rihanna live, då hon ställde in, så det vore fett att vinna dom här biljetterna och bjuda med henne! Och att få se underbara Rihanna live skulle verkligen förgylla en annars rätt grå vardag.

Reply
Victoria

Jag har redan tävlat om biljetter till hennes spelning på metro.se men det blev ingen vinst för mig. Det skulle vara helt sjukt tungt att få vara med om en sånhär galen grej! Vem skulle inte tycka? Att vinna skulle vara en riktig WE FOUUND LOVE IN A HOPELESS PLAACEEE-feeling! Nä nu dör jag nästan, jag hoppas jag vinner. Skulle ta med mig min bästa vän isåfall och lyfta taket. Håller alla tummar och tår för mig. Puss!

Reply
Chemme

Ordet “diamant” kommer från grekiska, adamas (αδάμας), som betyder oövervinnerlig. Jag tror inte bara jag kommer känna mig så om jag vinner men jag tror även jag kommer lysa upp som en diamant.

Reply
Emma

Hej kenza! Kul att du har en sådan fantastisk tävling med en av de hetaste stjärnorna inom musik världen just nu! Jag tycker att min bästavän Caroline borde få denna vinst! Då jag har jobb pågång utomlands och inte riktigt vet när jag ger mig av( och när jag kommer hem igen) så skulle detta vara ett fint avskedsminne att ha tillsammans med min soulmate!

Reply
Savka

För att jag fyllde 18 år för några dagar sen! Sen så är jag super fan av Rihanna ! Jag har aldrig varit på nån av hennes konsert så det skulle vara jättekul att kunna gå dit!

Reply
Johanna

Min motivering: Jag har aldrig varit på en konsert. Som barn/yngre drömde jag om att få se backstreet boys, westlife, five, eminem mfl. Men familjen hade helt enkelt inte råd med detta. Ville även se Rihanna förra hösten då hon besökte Sverige men fick inte tag i biljetter (och tur i oturen va väl det då hon ställde in större delen av turnén i Sverige) När jag nu läste att du har fått den stora äran att tävla ut biljetter till den här spelningen så tänkte jag att jag kör, jag satsar, man kan inte annat än att inte vinna :) Men det vore ju förbannat kul och häftigt att få se Rihanna live! Tack för mig. Med vänlig hälsning, Johanna.

Reply
Ingrid

Ohh herregud det här gjorde mig nervös. Skulle så gärna vilja ha en biljett till det så jag kan få se min stora idol!! Skulle bli den bästa födelsedags presenten någonsin :D :D

Reply
Sofie

Ååååh!!! Jag vill verkligen, verkligen vinna för att jag VET att detta kommer bli en oförglömlig kväll! Jag totalt AVGUUUDAR Rihanna och att få bli en av de två utvalda… Aa, jag finner inte ens ord. Nu kan jag inget annat än hoppas! Hoppashoppashoppas

Reply
Silvana

Hej Kenza!
Jag förstår att dem här biljetterna kommer vara starkt eftertraktade så chansen att jag blir utval är väl minimal men värt ett försök ändå. Jag heter Silvana och är arton år ung. Jag kan helt ärligt säga att min familj är det finaste jag och har och min stora syster Mandana är stor förebild för mig. Hon har gått igen väldigt mycket och det skulle betyda allt om jag kunde överaska henne med dem här biljetterna.
Grym blogg förresten, keep up the good work!

Reply
Lollo

Personligen älskar jag Rihanna och jag har en kompis som tycker om henne ännu mer. Min kompis har haft ett tufft år och jag skulle verkligen vilja ge henne denna underbara upplevelse. Ett litet påminnelse hur mycket hon betyder för mig och hur underbart livet faktiskt är!

Reply
Lovisa Lund

Herregud, det vore så fett,
att äga denna guldbiljett.
Annars blir det att sitta bänkad hemma,
men jag skulle föredra en utekväll med Rihannas sköna stämma.
Snälla Kenza, låt mig detta vinna,
då mitt hjärta av lycka brinna!

Reply
Nadja&Madelene

Rihanna are a DIAMOND and we just want to PON DE REPLAY and stand under her UMBRELLA for one night! So pelase DON’T STOP THE MUSIC for us and let us win! :)

Reply
Tamara

Jag har precis börjat med löpträning efter flera års av uppehåll med träning där jag faktiskt har svettats. Bägge gångerna som jag varit på löptur denna veckan har jag lyssnat på radio. Och gissa hur mycket ny energi jag fick i hela kroppen när jag hörde rihannas nya låt “diamonds”!!
Det är fantastiskt hur musik kan påverka en positivt speciellt när man går igenom jobbiga saker i livet, eller något så jobbigt som träning.

Med detta vill jag gärna följa med på rihannas konsert. Jag tänkte bjuda min amerikanska kompis Tessa att få följa med mig. Hon kom in i mitt liv för ett år sedan och flyttar snart för att fortsätta livets resa… Jag hade velat dela detta minne med henne.
<3

Reply
Miss F

Jag ska vinna för att jag ÄLSKAR Rihanna (en motivering likt de flesta andra kan jag tänka mig) och för att jag skulle bli SÅÅ glad (en mycket sällsyntare motivering, haha). Och sen vet jag att jag skulle liva upp stämningen på Berns på fredag med min väns och min fuldans. Skulle helt enkelt vara helt FANTASTISKT att få vinna 2 biljetter!

Tack för en grym blogg!

/Miss F

Reply
Mila

Hej!

Vet inte riktigt hur jag Ska motivera mitt svar.. Börjar med att säga att jag dör för rihanna, utseende, stil, röst, personliget (besatt hehe)
ne men Rihanna är en stor idol… Jag älskar verkligen hennes musik och hon är en väldigt stor inspirationskälla! Ser upp till henne då hon är en ung kvinna med stora mål i livet. Rihanna är en förebild för många unga tjejer samt mig.. Hon påverkar mig stilmässigt och jah relaterar alltid till hennes musik! Jag tror att jag är Rih’s största fan! Jag skulle göra allt precis allt bara för att se henne sjunga live.

Min enda önskan är att få se min idol :(.

P.s diggar din blogg

/MILA

Reply
Matilda

Jag skulle vilja vinna eftersom Diamonds är min favoritlåt just nu och det skulle vara helt obeskrivligt att vinna och se henne och Diamonds live. Speciellt efter denna dödarvecka med nationellt prov i svenska och biologiprov…

Reply
Sofi

Vilken underbar tävling!
Jag skulle verkligen vilja vinna då det mest ofattbara och jobbiga hände mig för en vecka sen.. min sambo sen 5 år tillbaka ville separera. Kom som en chock för mig och jag blev lämnad med en lägenhet med hög hyra som jag knappt kan betala då jag utbildar mig på heltid. Min värld har väns upp och ner på sju dagar, och att få komma iväg på detta skulle få mig att glömma det för ett tag och bara ha en helkväll av lycka då Rihanna är så fantastisk!

Jag har haft turen med en bror som stöttar mig otroligt mycket just nu, så vore kul att få ta med honom på detta :)

Håller mina tummar och tår för en ljusglimt i min svåraste tid någonsin.

Kram!

Reply
Johanna

Hej! Vilken underbar tävling! Jag vill vinna denna tävling till min bästa vän Josefine! Det är hon så fruktansvärt värd dessutom fyller hon 22år nu i december och vad vore inte coolare än att ge henne detta? Vi är lule(å)bor och skulle vi mot förmodan vinna så sätter vi oss på ett flyg dirr! Kram som tusan /Johanna

Reply
Solveig

Att få gå på hennes gig på Berns och få träffa dig, är ju bättre än bäst!!! Två förebilder på en och samma plats, bättre hade jag inte kunnat önska mig. Jag har läst din blogg sedan jag var 15 (är nu 19) och alltid sett upp till dig, att få dela denna oförglömliga kväll med dig är verkligen en dröm. Jag ÄLSKAR Rihannas musik och hennes röst är gudomlig. Helt enkelt den perfekta kombinationen för en GRYM kväll!

Reply
Mikaela Johansson

Hejsan! :-)

Jag känner att jag är värd detta för att jag 1. Älskar Rihanna och har följt henne sen hon släppte sin första låt. :-)
2. Jag håller nu på att utbilda mig makeup och hårstylist och klarade igår provet till hårstylist och detta skulle verkligen vara det bästa sättet att fira på! :-D Skulle också ta med mig en vän från klassen som också kan fira! :-) Plus att man kan hämta ny energi till slutprovet till makeup artist som är nästa vecka! VORE GRYYYYYYMT! :-D
You rock!

kramar Mikaela Johansson

[email protected]

Reply
Annetta

Åh vore helt underbart om man skulle få gå på en mindre spelning. Såg henne för ganska många år sedan här i Stockholm och vore kul att se hur hon har förändrat sin stil sedan dess. Håller tummarna! :)

Reply
katarina

Jag liksom många andra hade köpt biljett till Rihannas konsert i Globen för ett år sedan, som blev inställd. Jag satt dock inte i Globen den kvällen som konserten skulle vara. Jag låg hemma, i magsjuka (tack för den alla härligt underbara barn på världens bästa jobb, hehe). Så min kompis som jag skulle gått med fick ta med sin pojkvän…kanske inte direkt någon som man vill ta med sig på Rihanna-konsert, man vill ju gå med sina kompisar och skaka rumpa. Det vart ju såklart en enorm beskvikelse för min kompis när konserten blev inställd, först hade jag blivit sjuk och inte kunde följa med så hon fick ta med sig sin dammiga pojkvän, no offence;) Tillråga på det blev konserten inställd, därför skulle det vara så ENORMT roligt om jag fick överraska min kompis på fredag och ta med henne till Berns och skaka loss och bara njuta av tidernas bästa artist, Rihanna!

Reply
Sandra

Jag vill vinna biljetterna till mig och min kompis för att vi missade Rihanna förra gången. Jag och mitt tjejgäng hade köpt biljetterna som en födelsedagspresent till en i vårat gäng och där satt vi och väntade, astaggade, bara för att sen få höra att hon ställt in.. Vi var jätteledsna över att ha missat henne men framförallt eftersom det här var en födelsedagspresent också. Så det är för min fina vän som jag verkligen skulle vilja vinna biljetterna. Det skulle vara så himla underbart att få överraska henne med dem!!

Kram Sandra

Reply
Linda Lilja

Att vinna biljetterna skulle vara så stort,
det häftigaste jag på väldigt länge gjort!
Det är med dig Kenza, jag tar en paus,
när småbarnslivet här hemma är kaos!
Jag älskar ju musik, mode, lyx och flärd,
något som nu ofta fattas i min värld!
Så om jag biljetterna får, skulle du verkligen göra mitt år!!!!
TACK!

Reply
Dodo

Hej kenza! Jag fick mitt första jobb efter utbildningen här i Sthlm och flyttade direkt upp från Gbg ! Till mitt drömjobb i en drömstad! Nu har det gått 1,5 år – jag har lärt mig så mycket, upplevt fantastiska saker & min kille och jag som haft distans har haft underbara helger här hos mig! Jag har fått ett nytt jobb tillbaka i Gbg och den här helgen är min sista innan jag flyttar ner jag skulle så gärna vinna biljett för att få en oförglömlig helg på en oförglömlig tid ! – jag är så lycklig som fått möjlighet att bo i vår grymma huvudstad! Livet är fint!

Reply
olivia söderling

Hej du goda fe,
på fredag vill vi inte dricka te,
vi vill av hela vårt <3 se Rihanna,
tanken av henne gör mig svettig i min panna.
de skulle vara grymt kul att få träffa dig,
en förebild, och en helt fantastisk tjej.
Du är alltid glad och rolig som få,
du kommer inte ångra dig att du väljer oss två :)
kram från Olivia Söderling

Reply
matilda wallin

7 anledningar till varför jag ska bli vald (och bli den LYCKLIGASYE MÄNNISKAN I VÄRLDEN);

1. Jag har typ varit kär i Rihanna dom senaste åren och jag är inte ens lesbisk (men GOD den kvinnan är fan otrolig).

2. Jag lovar att jag skulle prata om den dagen då jag fick se Rihanna live, varje dag, för resten utav mitt liv (Stackars min omgivning men that’s the truth).

3. För att jag är BESATT av hennes nya låt “diamonds” och jag skulle göra vad som helst för att få stå och shakea till denna fantastiska låt.

4. För att jag blir så exalterad av endast TANKEN att få se Rihanna live att jag knappt kan se vad jag skriver på tangentbordet.

5. För att jag skrek högt och hoppade omkring som en galning när jag läste det här inlägget (mina grannar måste ha undrat om vad som hände).

6. För att jag förpestar min omgivning genom att dagligen sjunga på hennes fantastiska låtar med min vedervärdiga stämma! (ni skulle alltså göra alla en tjänst genom att låta mig gå och få SJUNGA ut allt vad jag har).

7. Helt enkelt för att jag tycker att Rihanna är den coolaste människan på denna jord och det vore så sjukt häftigt att få se henne uppträda!

Reply
Helené

Hej Kenza! Mitt namn är Helené och jag är 19 år gammal. Jag har alltid brunnit för musik, velat bli artist sen liten och gått en musikproduktion utbildning på gymnasiet i hopp om att bli något inom branschen. Konstigt nog har jag aldrig varit på en konsert vilket chockar mig själv eftersom att jag är såpass intresserad av det. Jag gör inget annat än att jobba jämt och ständigt och nu är jag ÄNTLIGEN ledig hela denna fredag och att då få gå på min första konsert och dessutom på min stora förebilds/inspirationkällas konsert skulle förgylla min fredag och flera flera dagar framöver! Och inte nog med de skulle det vara en ännu större ära att få tillbringa den stora kvällen med en annan stor förebild!

Come Miss R.Fenty song Pon De Replay! :)

Reply
R

Hej Kenza!
I somras gifte sig min bästa kompis (hon är bara 22 år). Jag var alltid emot det och försökte att få henne ändra sig eftersom hon fortfarande var så ung, vilket ledde till att vi knappt har pratat med varandra sen bröllopet. Nu i efterhand har jag förstått hur dumt jag betedde mig och önskar att jag hade kunnat vara där och stötta henne och varit glad för hennes skull istället.
Att vinna biljetter till Rihannas spelning hade varit en möjlighet för mig att be henne om ursäkt och förhoppningsvis få tillbaka min bästa kompis. Dessutom hade det varit en fantastisk (lite försenad) bröllopspresent :)
(Och nej, historien är inte påhittad)
Kram!
Reesi

Reply
FRIDA

Jag skulle verkligen vilja gå för att jag tycker att kvinnan gör fantastisk musik och när jag skulle se henne på peace and love i somras så råkade jag ut för ett anfall och var tvungen att operera magen akut vilket gjorde att jag inte kunde gå. :/

Därför vore den här konserten drömmen för en musikälskare som mig, och att få ta med min djpojkvän som är galen i musik vore den bästa 2års presenten.

Kram!
([email protected])

Reply
Malin Bergman

Jag har älskat Rihanna sedan jag hörde låten SOS och unfaithful… So good!! Hon är min stora motivation i livet och min absolut störa förebild. Att få se henne skulle vara helt underbart jag kan inte ens förklara känslan jag får av ens tanken på att gå på den här intima spelningen. Det jag älskar med rihanna är att hon gör inte låter bara för att göra dem och väljer inte de låter som låter bra. Hennes låtar har alltid en djupare mening och betydelse.
Jag skulle ge min högra han för att få se henne på fredag!

Reply
Milica Stokic

Hej Kenza!
Jag är en av många som gillar Rihanna såklart. Varför jag just ska ska se henne är för att jag har dom senaste åren relaterar det mesta som hänt i mitt liv till hennes musik. Ville se henne i Globen, men de blev aldrig av. Jag har aldrig sätt en människa så stark som Rihanna att kunna ta sig från botten till topp.

Jag hoppas jag får äran att gå på hennes exklusiva koncert.
Milica – [email protected]

Reply
Océane

Salut belle Kenza :D
J’ai 19 ans, je suis française et j’adorerais venir voir le concert de Rihanna, en plus en Suède serait merveilleux car je ne connais pas ce ci beau pays et te rencontrer pourquoi pas serait une belle expérience!!!!!!!!
Je suis ton blog depuis 2ans de France, tu es juste SUBLIME c’est le mot!
J’espère être la gagnante ce serait dingue!
Je t’embrasse

Reply
Marika Erkkilä

Jag har älskat Rihanna ända sedan jag gick på högstadiet och först hörde Umbrella på skoldansen! Jag har aldrig haft möjligheten att se henne live men det är verkligen något jag alltid velat se! Hennes låtar fungerar jämt! När jag sitter på hästryggen, på högsta volym i bilen eller när jag sitter ensam och gråter typ! Det finns så många minnen som kommer tillbaka när jag lyssnar på henne och det skulle verkligen vara helt sjukt att få göra det här! Skulle verkligen vara ett minne för livet! Att få skaka rumpan till Rihannas låtar på krogen är typ det bästa med att gå ut så om jag skulle få se henne live skulle jag vara i extas i en vecka!
[email protected]

Reply
Emilie Chicaez

I flera veckor så har det pågått en diskussion på mitt arbete där flera män tycker att det är rätt åt Rihanna att hon blev misshandlad för “man vet ju inte hur jobbig hon var”. I veckor så har jag ifrågasatt dem och deras vidriga åsikter och inte fått en enda uppbackning från några av mina kollegor. Girlpower känslan i mig har försvunnit och kampen för ett jämställt samhälle får jag kämpa för helt själv på jobbet. Jag skulle vilja vinna biljetterna för att få se fantastiska Rihanna och få styrka och inspiration att fortsätta diskutera och kämpa för kvinnors rätt i samhället. Och jag kommer att dansa och älska varje minut av hennes fantastiska musik som ger mig glädje varje dag i detta fruktansvärda höstmörker.

Reply
Natalie Löfberg

Min bästa vän på jorden har haft ett tufft år. Hon försöker alltid ha ett leende på läpparna, trots att hon har en psykiskt sjuk pappa som hon bröt kontakten med i år. Jag ser hur mycket hon kämpar på och det skulle nog göra henne till den lyckligaste tjejen i världen att få gå på sin stora idol Rihanna och komma bort från allt för en kväll och det skulle göra mig själv ännu lyckligare att få se ett riktigt leende på hennes läppar.

Reply
Ruqiyo

Yes jag är 18!
Jag tycker att jag ska vinna för att jag är Rihanna’s största fan! Jag älskar hennes så mycket! Hon är någon jag ser upp till väldigt mycket och inte bara som sångerska men också som person! Hon har genom sin musik hjälpt mig i flera situationer då jag har känt mig dålig. Hon har gett mig styrka. Hon är sig själv i en industri som är väldigt kritisk! Hon är en stark person och tar inte skit från någon! Hon är min största idol och det skulle betyda så mycket för mig att få träffa henne!

Jag älskar alla hennes låtar och det är svårt att välja en favorit för att det beror på vilket humör jag är på när jag lyssnar… Men om jag ska välja måste jag säga hennes senaste singel “DIAMONDS” den är min favorit just nu för att den lämnar ett snabbt intryck! Man får en bra känsla av att lyssna på den, man kan höra hennes känslor när man lyssnar på låten och det hör man inte ofta. Låten påminner mig om en bra tid i mitt liv och mina vänner som jag saknar väldigt mycket.

Skulle va fett
kul att få träffa dig med Kenza har läst sin blogg i flera år nu och du är aweeesome! Älskar din humor :)

Reply
Sandra

Jag vill vinna dessa biljetter till min allra bästa vän och hennes syster. De har haft en väldigt jobbigt 2012, dom har förlorat både faster och morfar men har trots detta kämpat på helt fantastiskt bra i mina ögon. Dom har tagit hand om deras föräldrar i och med att både deras mamma och pappa förlorade en av deras närmsta och klarat av att jobba heltid också på något mirakulöst sätt (?!).

Dom fullkomligt älskar Rihanna och hade köpt biljetter till Rihannas senaste konsert som blev inställd och jag skulle kunna göra vad som helst för att ge dessa biljetter till världens finaste och starkaste tjejer. Deras år har som sagt inte varit det bästa så därför vill jag verkligen ge dom världens bästa kväll med världens bästa artist! (herregud vad vi har skriksjungit och dansat till “we found love”).
Dom är värda allt i världen och jag älskar dom av hela mitt hjärta. Snälla ge dom chansen att få en kväll full med kärlek, lycka och underbar musik!

Tack på förhand!
/ Sandra

Reply
Nicole

Rihanna har alltid inspirerat mig på ett sätt som ingen annan kan. Hennes sätt att förmedla sina texter når rakt in i mitt hjärta. Det är något speciellt med henne, och hennes röst och musik har hjälpt mig igenom många svåra tider. Den här stencoola bruden är min allra största idol, jag kan inte ens beskriva hur mycket det skulle betyda att se henne uppträda live. Det är något jag absolut måste bocka av min lilla bucket-list. Jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag fick den här chansen. Jag hoppas att du väljer mig! :)

mejl: [email protected]

Reply
Cornelia

Jag brukar aldrig skriva kommentarer på något sånt här för jag har aldrig turen med mig att vinna. Men jag gör ett försök denna gång då jag skulle vilja bjuda med min vän som alltid ställer upp. Jag vill ge henne denna biljett för att visa min tacksamhet för allt hon har gjort för mig. Hon finns där dag som natt när det inte riktigt blir som man har tänkt sig. Jag kan inte komma på någon present som kan visa min tacksamhet. Med mina ord har jag försökt berätta för henne hur mycket hon betyder för mig.
Då jag nu vet hur mycket hon tycker om rihanna så skulle detta vara en mycket fin present för mig att ge för att visa min tacksamhet!
Kram

Reply
Sara

ÅH Kenza!!! Jag och min pojkvän är Rihanna fans big time!!
Det skulle vara en helt fantastisk upplevelse för oss att tillsammans se henne.

Han bor i London och jag i Stockholm, han skulle lätt kunna anpassa sitt besök hit till tiden spelningen är. Eftersom våra pengar i stort sett går till flygbiljetter för att kunna åka och hälsa på varandra skulle detta vara en annorlunda och kul upplevelse för oss två!

Ha det så bra bästa Kenza!
Sara, 19 år

Reply
Sara w

Hejsan! Jag bjöd min lilla syster på hennes 20 års dag på konsert med Rihanna men tyvärr ställde Rihanna in konserten:(
och min syster som älskar henne så mycket blev så klart mycket besviken men nu är det så att min syster fyller 21 om några veckor (den 28:e) och jag vet att hon hade blivit jätte glad för att hänga med till Berns för att se henne!:)

Reply
Evelina

Jag är en lite halvgalen tjej,
Som ÄLSKAR Galej,
Som gärna slår klackarna i taket till “pon the replay”.

Nu du ger mig en liten, men ärlig chans,
Att få bjuda med mig min hjärtevän på konsert med dans.

Inte varje dag man prövar lyckan i en tävling på bloggen din,
Hur det än går, kanske ingen vinst,
men då kan jag iaf säga att Jag prövat lyckan min! :)

Ha så kul på konserten din lyckost! Kram / Evelina

Reply
Evelina

I november förra året var Rihanna i Sverige för att spela i Globen, jag och min bästa vän gillar henne så otroligt mycket och hade köpt biljetter till lördagens föreställning. Dock ställde hon in pga sjukdom och vi blev såklart jättebesviken. Vi har nyss anordnat en välgörenhetsgala i vår stad och samlade in så mycket som 30 000kr att som vi ska skänka till MinStoraDag, organisationen som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar. Eftersom att fortfrande går i skolan hamnade vi efter i så många ämnen och haft det så otroligt stressigt den senaste tiden. sömnprobelm och ångest är bara några få effekter. Att få den här möjligheten skulle betyda så otroligt mycket, både för att få se våran favoritartist men också för att få byta miljö och komma bort ifrån vår stressade vardag.

Reply
Charles

OK!! Varför just jag ska gå? Shit pressen att säga något bra nu! Jag borde vinna biljetterna för att hon är en av de två artister som finns bland mina två MUST SEE’s på min bucket list (den andra är Beyoncé och henne såg jag i GBG för två år sen – sjukt bra). Har alltid lyssnat på Rihannas musik och har vuxit upp med henne ända sen min syrra visade mig Pon De Replay på MTV. Läser henne fansite (Rihannadaily) dagligen, skojar inte. Vet namnen på hennes manager, stylist, sminkös, frisör och t.o.m. manikyrist! Hur sjukt? Visste om hennes 777 tour för längesen men inte att STHLM var ett av stoppen, fick sen magknip när jag insåg att man bara kunde VINNA biljetter?!

Jag beundrar hennes stil och hur hon alltid lyckas förnya sig inför varje album och alltid vara intressant. Först tänker man WTF är det för hår/tatuering sen två dagar senare är det bland det coolaste som finns. Älskar hennes raspiga röst, artistsamarbeten (Calvin Harris, bästa valet någonsin) och hennes videor som jag ser hundra gånger och alltid lyckas beröra mig mer än andra videor (senast Diamonds).

Vill se henne LIVE för att det kommer vara tusen gånger mer magiskt än att höra henne genom hörlurar och högtalare. Har gjort det i år nu och måste få THE REAL THING någon gång! Till sist tycker jag att jag borde vinna för att jag är en 19-årig KILLE som blir som en 13-årig galen fantjej (du märker) när den här chansen finns. Jag måste vinna för att jag kommer vara en av de väldigt få där och jag måste vara den hon drar upp på scenen och ger en lapdance! Vem annars?! Bor i Småland men lovar att jag fan kommer vara i Sthlm IMORGON om jag vinner!

Reply
Mona

Hej!

Vet inte hur man ska skriva en kommentar för att “lyckas”, men alltid värt ett försök.
Min syster vann igår en biljett till hennes konsert men tragiskt nog var det bara en, skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter för att göra henne sällskap på Berns och SJÄLVKLART för att se Rihanna. Verkligen en av mina största idoler sedan jag varit ett barn, låter som ett psyko nu.. men skulle verkligen gjort allt för att vinna!

Har suttit som en idiot 9 på morgonen för att hinna köpa SHM biljetter, men typiskt min otur så börjar sidan hacka så man inte kunnat köpa. Haha och för att du ska orkar läsa detta så avslutar jag här. Vore verkligen jätte kul att vinna dessa. Kram / Mona

Reply
Ida

Att ha en syster som bor nästan 70mil ifrån än kan vara otroligt tufft ibland. Att hon köpte biljett till Rihannas spelning i Malmö men fick åka hem med en biljett och gråten i hals gjorde att mitt storasystershjärta gick i tusen bitar. Därför skulle jag vilja överaska henne med denna otroliga tävling att få se Rihanna live och uppleva denna kväll med henne! Och jag vet att detta kommer en bli en helt oförglömlig kväll som jag så gärna vill vinna och dela detta med världen bästa lillasyster! För hon är den som alltid finns där, för det är vad systrar är!

Nu håller jag mina tummar att det är just mig du vill ska vinna!
Tack!
/Ida Melin

Reply
Emma

Jag vill vinna för jag älskar verkligen Rihanna, hennes låtar går om och om igen hemma i min lägenhet och självklart hade det vart grymt att gå med dig kenza, snälla låt min dröm få gå in innan jag åker på utlandstjänst! Kram Emma

Reply
Emelie

Hej!
Skulle bli jätteglad om just jag & min fina vän skulle vinna dessa biljetter. Skulle kanske vara världens bästa 20-års present att ge henne, då hon snart fyller!! Att se Rihanna skulle vara grymt kul, speciellt när vi båda två är musikinteresserade & två partypinglor.
Tackar också för en bra & inspirerande blogg! Kram

Reply
Denise

Hej Kenza!
Förra året fick jag i födelsedagspresent av min pappas fru att jag skulle få gå på Rihannas konsert. Det var ungefär den här tiden på året och vi åkte till Stockholm (kommer från Västerås) och väl framme fick vi reda på att konserten var inställd.. Vi blev väldigt besvikna av att missa hennes spelning då vi hade taggat jättemycket till den. För att göra det bästa av situationen åkte vi in till stan för att kika på bio istället. Inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men det var mysigt! Blev grymt taggad när jag såg att man kan vinna biljetter här på bloggen och skulle verkligen vekligen vilja bjuda min pappas fru på detta! Jag har flyttat till Stockholm så det blir inga problem att hämta biljetterna!
Hoppas verkligen att jag får möjlighet att se henne live :)
Hälsningar Denise

Reply
Helena

Hej Kenza

Jag skulle bli såååå lycklig om du valde mig att jag skulle ställa mig i fontänen poesidon i Göteborg och bara skrika ut över avenyn att jag ska till stockholm och se Rihanna live :)))) Stor kram

Min mailadress är [email protected]

Reply
Madelen

Hej.
Jag skulle vilja vinna biljetter därför att jag är ett sjukt stort fan av Rihanna. Jag skulle ha sett henne förra året då hennes konsert blev inställd i Globen. Men framför allt vill jag vinna så jag kan ge min bästa vän en fin present, hon är inne i en depression och jag hatar att se henne ledsen och nere. Det skulle vara så kul att få göra henne glad och ta med henne på den här upplevelsen. Hon förtjänar verkligen det!!!

Reply
Yacmine

Jag skulle få hjärtattack om jag vann dom! Älskar Rihanna! Beundrar henne stort! Vilken ära det skulle vara o vinna dom. Mvh, Yacmine

Reply
Yasmine

Oh!! Jag skulle gärna vilja vinna! Älskar Rihanna lika mycket som du gör! Hon e bara så grym! Och att få se henne live skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse :) och aldrig har jag vunnit ngt så det skulle bli extra kul, sedan få äran att träffa dig!!!!

Reply
Carine

Hejsan :)

Jag älskaaaaaar Rihanna!!!
Älskar Stockholm o skulle bli såå glad av denna upplevelse o behöver verkligen detta nu efter massa skit i mitt liv.
Sitter just nu o lyssnar på “Man down”o skulle gärna vilja höra den liveee:DD
Kram Carine

Reply
Freja

Festa på Berns med Rihanna is about as classy as it gets!
Jag skulle så FETT SPÅRA och det skulle verkligen bli en upplevelse för livet! Är KÄR i Rihanna, och hennes nya album har jag lyssnat på HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST! Det skulle bara vara en dröm som går i uppfyllelse, att få va så nära och se Rihanna LIVE!! Jag skulle gå på hennes konsert som blev inställd och blev verkligen ledsen, så du förstår hur gärna jag vill se henne!

Har precis fyllt arton också, så det vore den PERFEKTA 18-års presenten!

Reply
Jennifer

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna biljetterna till Rihannas konsert för att jag ÄLSKAR henne! Jag har varit ett stort fan sen hon gjorde låten “Take a bow” och har alltid velat se henne live men hennes konserter här ställdes ju in då jag skulle se henne så den drömmen rykte… Hon är så underbar på alla sätt och jag beundrar hennes musik så JÄKLA mycket! Får gåshud när jag hör “We found love”. Att få se henne live är en av mina största önskningar i livet och jag hoppas att jag får se henne live. Dessutom befinner jag mig i stockholm i helgen så det vore en perfekt helg för mig!

Ha de bra Kenza och lycka till med att välja alla dessa deltagare, kommer vara tufft haha! håller tummarna :D

Reply
Sabina Nilsson

We all want love från Rihanna. Men only 2 girls in the world kan få den chansen här och nu. Om jag skulle vinna biljetterna skulle det få mig att shine bright lika a diamond för Rihanna är da one!!

Puss&Kram
Sabina Nilsson
[email protected]

Reply
Anna Arezo

Hej bästa kenza!

Jag och min kusin är stora fans av rihanna, vi pumpar alltid hennes grymma musik i bilen medan vi åker runt och sjunger med som galningar. Vi hade köpt biljetter till hennes konsert 2011 när hon skulle komma men tyvärr ställde hon in, vi skulle bli så sjukt tacksamma om vi vann dessa biljetter för att se henne och höra hennes otroliga röst LIVE!!

Mail: [email protected]
Vi är båda över 18, och skulle lätt kunna hämta armbanden/ “biljetterna” på fredag!

Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas!!

Reply
Sara

Hej! Jäklar vad kul det vore att överraska min bästa vän med en sådan här superexklusiv biljett! Vi var nämligen på plats i Globen i november förra året, på den konserten som hon sedan ställde in… Så ja, det vore ju så klart helt fantastiskt grymt att dels överraska henne, och SÅ KLART se Rihanna nu med. Och om vi nu inte vinner, stort grattis till de lyckliga tjejerna/killarna som får gå!

Reply
Linn

I måndags gjorde min pojkvän som jag varit tillsammans med i snart tre år slut och just nu känns det som att jag har en kniv i hjärtat.. Låten “We found love” spelas flitigt just nu och då känns det i alla fall lite bättre. Jag skulle så himla gärna vilja ha något roligt att se fram emot för att slippa de jobbiga tankarna. Det är anledningen till varför jag vill ta med min bästa vän på spelningen, för att få koppla bort allt jobbigt för en kväll!

Reply
Lotta

Snälla söta rara Kenza! Jag är en rätt nybliven mamma (33 år) till världens goaste lilla Maya på 5 månader som njuter för fullt av allt vad mammalivet innebär. Dock skulle det vara kul med lite egentid ibland, något som jag hittills inte unnat mig. En inbjudan till Rihannas exklusiva spelning skulle jag leva länge på! Dessutom skulle min lilla dotter bli överlycklig om mamma kom hem nynnandes på Rihanna-låtar då hon nog är Rihannas yngsta fan, hihi! Och min fina vän Anna-Karin skulle bli jätteglad om vi nu äntligen fick se och höra Rihanna live, eftersom vi gick miste om Rihannas konsert som ställdes in i våras. Hoppas hoppas hoppas att du väljer mig Kenza! Om inte får jag ändå passa på att berömma dig och din fina blogg! Du verkar vara en av de få som lyckats behålla båda fötterna på jorden trots mkt uppmärksamhet och framgång! Keep on! Go girl! Stor kram, Lotta

Reply
Elin

Heej master! Jag vill såhääääääääääär gärna gå och se Rihanna på Berns ! Inte bara för att hon är den mest grymma artisten jag känner till men för att jag känner att jag behöver lite happening i mitt höstlunk just nu. Jag är konststudent och helst av allt skulle jag vilja åka på en lång resa eller hem till min familj i norrland men ekonomin är lite tajt för det. Snälla ge mig lite pepp så jag överlever vintern och min kreativitet kommer tillbaka! Tack för all din inspiration Kenza och jag lovar att jag hellre skulle gnaga av mig armen än att missa att hämta biljetterna;)

P&K

Reply
Likin

Hejsan!

Min pojkvän och jag har varit ihop i ca 2 mån, och han fyller år om en vecka men jag vet inte vad han ska få (det är så svårt!). Är ju liksom första födelsedagen vi firar. Han råkar i alla fall avguda Rihannas musik (otippat va, haha) och det här skulle bli den bästa presenten ever! Jag vet att han skulle gå i taket av lycka!

KRAM

Likin

Reply
Sofia

Hej kenza!
Jag är ett stort fan av rihanna och har aldrig gått på någon utav hennes konserter. Det skulle betyda så himla mycket för mig att få se henne på Berns. Jag skulle gråta av lycka!! Vet att det är svårt att bli den som vinner men ber verkligen till Gud att det blir jag. Det skulle räcka för mig resten av mitt liv!! Bor i stockholm kan möta upp dig när och varsomhelst :) Du är bäst!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*