• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Anna

Hej Kenza! Åh guud vilken tävling!
Jag kanske är en av världens största Rihanna fans! Hon är så grymt otroligt bra att det inte går att beskriva med ord! Därför tycker jag att hon ska upplevas live! Jag har aldrig fått tag på några biljetter till någon av hennes spelningar och har varit grymt besviken över det men nu så har jag förhoppningsvis chansen! Jag ska lustigt nog upp till Stockholm på fredag förmiddag och stannar bara över helgen (bor annars i Halmstad). TACK för världens absoluta bästa blogg!
Kramar Anna

Reply
Beatrice

Jag skulle jättegärna vilja se Rihanna! Efter ett elvatimmars pass i skolan idag är jag helt slut. Det här är inget ovanligt utan det händer varje vecka.. Jag studerar till journalist och ger verkligen allt. Det skulle vara underbart att bara för en kväll få göra något annat än att plugga och vara i skolan.

Reply
Jonna

Hej Kenza!
Jodå, jag är faktiskt 21 år, haha…har nog läst din blogg i 5-6 år? Oj vad länge, haha! Skulle så sjukt gärna vilja vinna de här biljetterna. Inte främst för att jag själv är ett stort fan av Rihanna. Min vän jag vill ta med mig har det nu väldigt svårt, både hennes mamma och lillebror har gick bort i en bilolycka för snart 4 veckor sen. Något jag verkligen inte kan eller vill tänka mig in i. Hon likaså som jag älskar Rihannas musik och jag skulle så gärna vilja ta med henne på något som gör att hon tänker på något annat. Någonting som får henne att le igen. Något hon velat göra i alla de år vi tillsammans lyssnat (ständigt) på Rihannas musik. Jag vet att hon skulle uppskatta det, min älskade bästa vän.

Hoppas verkligen på det här, för hennes skull.

/ Jonna från Motala

Reply
Hanna

Jag skriver detta för min vän som bor i Stockholm eftersom jag varken har möjlighet att åka till huvudstaden och för att jag inte är 18 år.

Men jag har en fin vän vid namn Nicole i Stockholm som jag lärde känna via en casting till en popgrupp för några år sedan där vi båda deltog. Hon älskar musik och brukar spela in sina covers för att sedan lägga ut dem på YouTube. Hon är värd detta och behöver tänka på något annat än sina provspelningar för att få spela i det lag hon vill spela i som fotbollsspelare. Detta skulle göra så hon både får motivation till fotbollen och inspiration till att skriva låtar! Så snälla Kenza, låt min vän få se Rihanna och låt denna fredag bli hennes bästa ever!

Kramar, och fortsätt vara som du är!

/ Hanna

Reply
Diana

Hej världens goaste Kenza!
Snälla du låt mig vinna :)
Jag vet att ni säkert väljer random då alldeles för många kommenterar och det skulle ta för långt tid att gå igenom allt, men jag hoppas på TUR!
Jag vill så gärna vinna dess biljetter.
Jag är mamma och studerar på heltid och kommer sällan ut på såna här till ställningar. Jag måste få ha kul!
Jag skulle DÖÖÖ av lycka om jag fick a med mig min vän som även hon DÖÖÖÖR för Rihanna! Snälla snälla pick me. Jag har fan aldrig vunnit något i mitt liv :(((
Mvh/ Diana

Reply
Nikolina

Jag har varit Rihanna fan ända sedan hon släppte “music of the sun” 2005. Jag har alla hennes album och jag har sett henne 2 gånger. Sista gången jag såg henne var i somras då jag åkte till Borlänge FRÅN Luleå, till peace and love festivalen och eftersom im not about that camping life så har ja inte Ens ett tält så från måndagen till lördagen sov jag och min kompis i McDonalds lekgrejen GÖMDA för att inte någon som jobba där skulle se oss, jag åkte bara dit för att se Rih och betala 2000 fucking tusen kronor bara för det. Med detta vill jag säga att jag tycker jag förtjänar en fuckin biljett till hennes 777tour och aa jag bor i Luleå i Norrbotten but I don’t give a fuck jag tar flyget fredag bara för att se henne. Hoppas detta va en bra motivering varför just JAG ska ja biljetterna.

Reply
Emelie

Har ingen bra anledning till varför jag vill vinna. Jag vill bara vinna! Det är Rihanna! Hon är grym, hon är cool, hon är helt enkelt bäst! Att få se henne skulle uppfylla en av mina största drömmar. Det skulle även vara grymt att få överraska min bästa kompis att få följa med också :)

Tack Kenza! Din blogg är bäst!

Reply
Sandra

Jag älskar verkligen Rihanna och hennes musik och det hade varit så grymt kul och coolt att få se henne på fredag!! Pluggar just nu och har nästan aldrig tid att hitta på saker på helgerna så det här hade varit ett perfekt break mitt i allt pluggande :)

Puss och kram!

Reply
Alexandra Sohlin Eriksson

Håller med dig, huuuur häftigt som helst att hon kommer hit! Och ännu häftigare att du tävlar ut två biljetter, generöst! :)

Jag vill vinna en biljett till hennes konsert eftersom att Rihanna såklart är en stor idol och en förebild inte bara inom musiken utan även inom mode. Hon är dessutom ung och visar att det inte har någon betydelse för framgång! Jag kan inte få upp en enda låt gjord av henne som är dålig. Det enda som hade kunnat göra hennes musik bättre – är om man såg henne uppträda live!

Jag är född -91, alltså 21 år fyllda :)
Jag har även möjlighet att hämta biljetten i stan om det skulle bli så.

Trevlig kväll!

Reply
Anna

Hej Kenza!
Rihanna har är har en av bästa rösterna i världen. Hennes musik och unika stil har inspirerat många däribland mig. På frågan varför just jag vill vinna är svaret självklar. Jag älskar hennes låttexter, musik och nytänkande. Hon är grym och det vore fett,coolt, awesome att se henne på Berns på fredag!

email: [email protected]

Reply
Emma

Waaaaaah!!! Åh fyfasen va häftigt!! Jag har alltid varit ett stort fan av Rihanna! Hon är en så jävla cool brud. Hon har riktigt sköna texter och hon får mig att känna mig jävligt snygg och jag blir sådär skönt kaxig av hennes låtar!
Snälla, efter att ha ringt som en dåre till rix fm (de lottar också ut biljetter) utan att vinna så skulle jag bli överlycklig om jag råkade få tag i en biljett via dig!!

Reply
Amanda

När allt i livet enbart kretsar runt jobb och pengar, för att man ska kunna leva ett “vuxet” liv känns de ibland som livet inte har något mening. Men de är vissa stunder som får en att leva, förra året åkte jag och mina bästa vän till stockholm, vi valde att lämna skogen eller jag valde, höll hemligt och överskade med en resa till stoora staden för att se rihanna, min största idol och hennes. Taggade till tusen var vi timmar i för väg redo, för hon… Timmar i globen, vad händer inte, hon kommer inte. enorm besvikelse. Sommaren kommer och jobben i norrland är få för oss som vill ha sommarjobb, pengarna räcker inte till för att åka på P&L så vi missa rihanna IGEN. så nu ser jag denna chans, att få komma bort och äntligen få uppleva rihanna och hitta lite liv i de som ibland bara känns som en kamp.

Reply
Sivle

Min enkla motivering, och enda: när jag åker till skolan på morgonen spelar jag diamonds, när jag går ut för att köpa lunch lyssnar jag på diamonds, när jag åker hem från skolan lyssnar jag på diamonds. Och några gånger där emellan. Jag är besatt av hennes musik. Tack.

Reply
Hilda

Jag är ett troget fan av Riri och skulle bli 7kj hedrad, lycklig, exalterad etc, etc om jag fick chansen att se the Queen of pop @ Berns

Reply
Jessica

Jag vill mer än allt (nästan allt iallafall) gå på Rihannas konsert på Berns på fredag! Rihanna är så jäkla cool, har en sådan grym musik och det skulle vara en sådan upplevelse att se henne live på en sådan “liten” konsert som på Berns!!!! Jag är över 18, kan hämta biljetter på fredag och skulle bli glad!!

Kramis

Reply
Majsan

Varför just jag borde få vinna dessa fantastiska Rihanna-biljetter är därför att det hade varit det häftigaste som kan ljusa upp min dystra plugghets i höstmörkret. Hade varit helt underbart att få chansen att se henne live och dansa tills fötterna viker. Chansen att få dela denna upplevelse med en av mina bästa vänner hade varit en fet prick över I:et. Få någon annan lycklig är det roligaste man kan göra. Tack på förhand! Håller extra hårt om tummarna :)

Reply
Mona

Hej Kenza! De flesta skriver säkert en jätte lång känslomässig motivering till varför de ska vinna, jag känner attf det ej behövs. Min korta simpla motivering är att jag skulle ge dessa biljetter till min syrra och kusin för att dom är Rihanna fans plus för att sätta plåster efter dem sår från när Rihannas konsert blev inställd i fjol. Tack för mig!

Reply
Jasmine

Jäklar vilken grym tävling! Kenza, jag vill överraska min flickvän med en kväll i GIRLPOWER-anda. We found love för 5 år sedan då hon, M, plötsligt pussade mig på kinden. Senare samma sommarkväll, under vackra diamonds in the sky blev hon min första puss på munnen. Jag älskar henne och har gjort det sedan den där oskyldiga kindpussen. Idag bor vi tillsammans. Jag har alltså lyxen av att bo med någon som ALLTID får mig att känna att jag är the only girl in the world, på riktigt. Hur jag ska tacka henne har jag ingen aning om. Men Rihanna är en början, likaså DU. Starka kvinnor som inspirerar kan man aldrig få för mycket av. Vi gillar det, och vill vara starka för andra.

Tack för en bra blogg och tack för möjligheten att få “mingla” med Rihanna, haha :)
Ta hand om dig

Kram Jasmine

Reply
Therese

Hej Kenza!
älskar Rihanna så grymt mycket och har aldrig lyckas vinna någon sån här tävling någonsin. Ett sista försök nu för att lyckan kanske blir min? Dock handlar det inte om att vinna utan att jag skulle bli så himlans himla glad om jag skulle få uppleva detta. Bättre motiveringar får du säkert till varför andra ska få biljetten men vem du kommer göra lyckligast är nog mig!

/therese! Massa kramar!

Reply
Marie

Jag bara avgudar Rihanna! Hennes snygga stil, hennes grymma musik!! Fasen vad bra hon är! Att få se henne live skulle vara galet häftigt och stort att få uppleva!!

Jag har inget jobb och har därför inte mycket pengar för tillfället och det är så jädrans trist att inte kunna unna sig saker och roa sig konserter, utgångar, biokvällar m.m.
Därför skulle detta vara så fruktansvärt roligt och verkligen peppa upp denna gråa novembermånad!

Reply
Bano

Åhh okej jag har ganska nyligen fyllt 18 år och har inte varit ute så mycket så av den anledningen vore det här PERFEKT. Sen ÄLSKAR jag Rihanna. Jag tänkte gå på hennes konsert förra året men hade inte råd just då för att biljetterna var så himla dyra. I alla fall så har jag aldrig vunnit något tidigare och vet att jag skulle bli så himla glad ifall jag vann det här. Att få höra diamonds live är drömmmen. Tack!!

Reply
Linn

I måndags gjorde min pojkvän som jag varit tillsammans med i snart tre år slut och just nu känns det som att jag har en kniv i hjärtat.. Låten “We found love” spelas flitigt just nu och då känns det i alla fall lite bättre. Jag skulle så himla gärna vilja ha något roligt att se fram emot för att slippa de jobbiga tankarna. Det är anledningen till varför jag vill ta med min bästa vän på spelningen, för att få koppla bort allt jobbigt för en kväll!

OBS: såg att jag glömde skriva min mail: [email protected]

Reply
Mona

Jag ville jätte gärna se Rihanna för jag tycker hon är en otroligt stark artist som har underbara låtar. Hon visar lite girl-power och det gillar jag och hon är stark som person, och jag älskar hennes nya låt Diamonds! Ett plus vid sidan är att jag aldrig fått se någon stor artist uppträda och skulle vara super kul om jag fick chansen att se henne på Berns! :) Kram!

[email protected]

Reply
Mikaela R

Jag hoppas verkligen att jag får äran och turen att följa med på den här kvällen då jag känner att jag behöver det. Jag har precis blivit dumpad och är mitt i en pågående flytt så allt är lite upp och ner överallt just nu! Jag är ett stort fan av Rihanna och skulle sett henne i Globen då hon ställde in så jag hoppas verkligen att jag får chansen nu! Vet inte vad jag ska säga för att jag ska försöka övertyga dig att jag v e r k l i g e n behöver en kväll då jag bara kan lyssna på fantastisk musik, sjunga så rösten blir hes och dricka ett glas vin med någon vän som backat mig i allt! SNÄLLA ge mig chansen.

Massa kram /Mikaela

Reply
Sanaz

Detta vore ju den perfekta presenten till min underbara vän som just nu går igenom en tuff period. Plus att jag måste gottgöra för att jag inte tog med henne till Kevin hart :p
Självklart är vi ju fan av rihannas musik! :)

Reply
Felicia

Jag skulle mer än gärna kolla på Rihanna. Tycker hon är grym. Hennes musik kan jag relatera till så mycket och det vore hur häftigt som helst att se henne. Plus att du är en grym tjej, så det vore härligt att få träffa dig.
Kram

Reply
Amanda

Jag har precis fått reda på att min morfar kommer att dö innan julen. Det enda jag gör om dagarna är att ligga hemma och äta. Jag har knappt varit ute på 2 veckor. Jag har ingen motivation till livet alls just nu och har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Då jag fick reda på att morfar ska dö så lyssnade jag på Rihannas låt, diamonds. Och jag kan inte sluta lyssna på den. Att kunna vinna dom här biljetterna och kunna uppleva henne och spela diamonds skulle vara en dröm. Jag har alltid lyssnat på hennes låtar och hoppat runt som ett fån. Och att kunna göra de till hennes musik live, skulle vara en dröm. Kram från mig, Amanda.

Reply
Mikaela

Jag vill vinna för att jag vill vara med om årets fetaste fest på Berns! Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse, på riktigt! Jag är älskar att festa och att vara med om detta skulle vara något alldeles extra! Skulle vara så jävla fett!!!!! RIHANNA I MITT <3

Wooooop woooop!

Reply
Stephanie

Min svägerska kommer i helgen & hon skulle verkligen behöva lite russian roulette. Bli good girl gone bad & sätta på hennes diamonds för en kväll. Turn up the music och få varenda grabb säga who’s that chick?! Så snälla ge hjälp henne med detta! Take care

Reply
CK

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Rihannas musik och på såvis kunna ta med min kille som jag firar 8 månader ihop med, som annars bor 50 mil söder ut, så vi ses inte så ofta! Det skulle också resultera i att jag slipper se den nya Bond filmen på bio ;)

[email protected]

Reply
Wiggan

Hej!
Om någon frågar mig om musik har jag ingen aning om något. Men jag vet nästan allt om Rihanna. Älskar hennes låtar och stil. Hon har hjälpt mig genom svåra perioder i mitt liv. Men även genom glada stunder…
Om jag skulle få gå på den här spelningen skulle jag sväva på moln länge.

Har alltid viljat se Rihanna men har aldrig haft chansen men nu kanske jag har turen på min sida. Bodde i London och skulle se henne men tyvärr blev jag sjuk och kunde inte gå!

Mail: [email protected]

Gillar din blogg otroligt mycket är inne varje dag!
Tack för allt :):):)

Reply
Dilan Caliskan

Hej kenza! Ja varför vill jag vinna? Jo dels för att Rihanna är min stora idol men! När hon kom till Sverige så hade jag biljetter till ena dagen och min kompis till den andra, jag fick se henne men min kompis fick beskedet att det blev inställt! Vilket gjorde henne såååå ledsen! Därför vill jag överraska henne och vinna detta! :D tack på förhand och kom ihåg att du är vacker !

Kram Dilan , [email protected]

Reply
Ylva

Jag har varit ett fan av Rihanna länge men aldrig haft möjlighet att se henne live. Hennes låtar får mig alltid att må bra och hon är en förebild genom att visa att man kan vara både talangfull, stark och sårbar som kvinna. Om jag vinner ska jag bjuda med min andra stora förebild; min syster. Så jag hoppas att du ger oss möjligheten att må bra på fredag!:)

Reply
Heaven Sevgili

Hej Kenza!

Det är helt fantastiskt att du delar ut biljetter till Rihanna Exklusiva GIG!

Jag är ett stort fan av Rihanna och har varit det, från den första dagen jag såg henne sjunga ”’hey mr. DJ” på tv. Jag var bara 12 år vid den tiden men jag blev helt kär i henne! :)

Det skulle vara en *once in a lifetime* upplevelse att få gå och se henne <3 Rättare sagt en DRÖM!! Rihanna är så himla grym!! Man mår så bra av att lyssna på hennes musik och man får alltid galna ''kickar'' i kroppen som gör att man måste ställa sig upp och dansa arslet av sig!! haha :)

Hoppas det är blev för jobbigt att läsa detta nu hehe, men tack för att du tog din tid <3

P.S ''Shine bright like a DIAMOND, mannen''

Puss o kram

Reply
Paula S

Fyfaaan vad fett! Rihanna är den absolut vackraste, coolaste och mest talangfulla sångerskan ever, enligt min åsikt. Jag skulle så himlans gärna vilja få se henne live. I somras hade jag köpt biljett till Peace and Love endast för att se henne. Men dagen innan jag skulle åka blev min hund sjuk (han var mycket gammal) och jag ville inte lämna honom (vilket jag inte ångrar eftersom han gick bort bara 3 dagar därefter). Därför skulle jag nu bli världens lyckligaste om du “spolade tillbaka min tid” och jag nu, istället för sorg, får gråta tårar av glädje.
Än en gång. GRYM tävling, tack!

Reply
Sanna

JAG DÖÖÖÖÖR !!! Min motivering kanske suger men jag vill jag vill jag vill jag vill se Rihanna !!! Jag vill bara sätta mig på tåget, spontant, åka upp till UNDERBARA Stockholm, njuta av att vara där och se en av världens BÄSTA artister. BÄSTA tävlingen i år, verkligen !!!

Jag är född 1991 och det är den personen jag hade tänk ta med mig också!

Min mail är [email protected]

Stor kram <3

Reply
Johanna

Hej Kenza! Helt sjuk tävling som sagt. Min motivation min allra bästa vän. Hon är ett riktigt Rihanna-fan precis som jag. Hon har aldrig haft pengar att kunna gå på en konsert innan. Hon blev precis utkastad från sitt hem för att hennes styvmamma inte tycker om henne. Hon hyrde en lägenhet, men blev av med två jobb så nu har hon knappt råd att bo kvar. Hennes mamma har sagt att hon inte vill ha med henne att göra och pricken över i:et är att hon har ADHD som hon bara ser som ett problem men som jag INTE tycker är till hennes nackdel, utan det är en del av den varma och utåtriktade personen hon är. Hon är världens bästa tjej, en kompis som jag en gång inte pratade med på tre månader för att jag var och pluggade arabiska i Marocko, och när jag kom hem och gick igenom en svår period fanns hon där lika starkt som att vi pratat varje dag. Jag pluggar just nu i Stockholm, och jag skulle så gärna vilja överraska och muntra upp henne genom att bjuda henne på resan hit så jag får ge tillbaka en del av det hon alltid ger mig med att vara min bästis! <3

Reply
Mikaela R

Jag hoppas verkligen att jag får äran och turen att följa med på den här kvällen då jag känner att jag skulle behöva det. Jag har precis blivit dumpad och är mitt uppe i en flytt så allt är lite upp och ner överallt just nu! Jag är ett stort fan av Rihanna och jag skulle sett henne i Globen då hon ställde in så jag hoppas verkligen att jag får chansen nu! Vet inte vad jag ska säga för att jag ska försöka övertyga dig att jag v e r k l i g e n behöver en kväll då jag bara kan lyssna på fantastisk musik, sjunga så rösten blir hes och dricka ett glas vin med någon som backat mig i allt, Mamma. Så SNÄLLA ge mig chansen.

Massa kram! /Mikaela

[email protected]

Reply
Angela Carrio Pastor

I think I should go because I’m absolutely in love with this star. I would be a wonderful and a very unforgottable experience.
Moreover, seeing you it would be… no words!

Hope I’m lucky today!

Reply
Jasmine Larson

Att leta efter en otroligt bra och klyschig motivering som ska stå ut bland alla andra för att vinna något du ÖNSKAR är ju inte lätt! Så jag ta en chansning och helt enkelt bara vara rent ut ärlig; jag älskar Rihannas musik och att få se henne live på en exklusiv spelning, KOM IGEN, en dröm (som sagt inte går att köpa ;)

Reply
Maria Kjellgren

Hej!
Varför just jag ska vinna är för att jag är ett väldigt stort Rihanna fan helt enkelt och det skulle vara fysiskt plågsamt att missa detta!!! Håller tummarna! :)

Reply
Julia

Rihanna är en av mina absoluta idoler och jag har velat se henne hur länge som helst.. Hade biljetter till hennes spelning förra året och längtade ihjäl mig ett halvår innan. Jag är dock världens otursfågel så självklart blev detta aldrig av då den spelningen blev inställd pga sjukdom. Lagom besviken tjej! Skulle bli helt överlycklig att få den chansen igen!!! Och förhoppningsvis håller hon sig frisk den här gången haha..

..men väljer du mig så finns risken att spelningen blir inställd haha..

Reply
Julia

När jag läste i tidningen idag att Rihanna skulle spela på berns på fredag så blev jag överlycklig!! Men sen insåg jag att man inte kunde köpa några biljetter.. Jag älskar Rihanna och hennes musik och det skulle göra mig så glad ifall jag fick vinna!! Jag har velat se henne live hur länge som helst och när jag äntligen trodde att jag skulle få det så ställde hon in sin konsert. Som jag har längtat alltså!! Jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner de här biljetterna så jag kan bjuda min vän med mig som älskar henne minst lika mycket som jag gör! Skulle betyda enormt mycket!

Reply
lisa

Bäst att skriva en liten kommentar nu när man har chansen att vinna något så FETT som det här! ahhhh :D Att gå på en konsert med rihanna, som dessutom inte går att köpa biljetter till kan inte bli annat än GRYMT! Jag hoppas att du väljer just mig då en “grym konsert med rihanna” står på min så kallade “bucket list”. Skulle vara världens lyckligaste! och att ta med min bästa vän på detta skulle kännas fint, hon skulle bli så glad:D puss

Reply
Viktoria

Rihanna är min största idol och jag drömmer om att få se henne live och det här är ju en stor chans att verkligen få uppfylla min dröm. Jag blir så inspirerad av henne så att få se henne kommer rädda denna tråkiga höst/vinter, då jag vet att min energi kommer vara på topp månader efter.
Jag har även dig som inspirationskälla(följt din blogg i flera år) och förhoppningsvis får jag hälsa på dig också. Hoppas, hoppas, hoppas!

Reply
Siri Adelmann

SJUKT! Jag åker till Stockholm imorgon (torsdag) för att hälsa på min awesome brorsa som jag inte träffat sedan i juli då jag flyttat från Skåne till Umeå för att börja på psykologprogrammet och han bor i Stockholm. Har saknat ihjäl mig efter honom och nu ska vi ha en helg ihop men har inget särskilt planerat! Han hade dött om vi fick gå tack vare dig för han brukar alltid retas med mig om jag säger något om Stockholm (har inte varit där så mycket) och säga: Har du fått det från Kenza ellor? Hahaha Kram!

Reply
Tina

Jag vill se Rihanna, för hon är en sådan himla stark förebild för tjejer, och jag beundrar henne så sjukt mycket mer än bara hennes musik. Hade varit så fruktansvärt, himla kul och inspirerande att få se henne!! och på så nära håll? wow.
Hon har med sin musik, mer än en gång dragit upp en ur skiten och fått en på bra humör, och jag kommer alltid älska henne och hennes musik för det.
Hon är helt enkelt underbar.

Reply
Erica Lindfors

Hennes musik och den människa hon är, kan man bara inte missa att se live!

Globen inställt, och nu orkar jag inte vänta längre

Reply
Linda

Hej!

Jag heter Linda och är 19 år gammal. Jag skulle så otroligt, otroligt gärna vela gå på Rihannas exklusiva spelning på fredag.

Det är nästan omöjligt att bara med ord kunna förmedla var jag känner, varför jag så gärna vill gå på Rihannas spelning. För det första är hon en fantastisk artist. Hon har gjort så extremt bra låtar under sin karriär, och den är inte alls påväg att ta slut än med sina unga 24 år. Allt från Pon De Replay, We Found Love, Diamonds och låtar däremellan har varit mina absoluta favorilåtar under de senaste åren. För det andra, så har hennes låtar fått mig att vandra bort i tankarna. Att få glömma mina vardagsbekymmer i alla fall en liten stund. Stunder värda guld.

Det skulle vara en minne för livet att se denna spelning. Något som jag skulle bära så nära mitt hjärta.

Shine bright like a diamond :)

Reply
Sandra

Hej jag är en tjej på 20 år som ALLTID älskat rihanna men aldrig har fått chansen att gå och se henne på grund av min ekonomi. Jag skulle aldrig ens kunna beskriva med ord hur glad jag skulle bli om jag skulle få ens bara titta på henne live,jag har aldrig haft turen att vinna något i mitt liv och detta skulle vara mer än en dröm att få träffa henne. Har följt henne ända sen början. Ah jag bara älskar henne och hoppas hopppas snälla att jag kan få följa med och dela denna upplevelsen med er !!!!!!!!!! hoppas vi ses på fredag, ps Älskar dig också du e bara så nice !. /sandra

Reply
Rebecka

I helgen har jag och min bästa tjejkompis planerat in en tjejhelg vilket kommer bli såå roligt då jag inte bor i Sthlm och vi båda alltid typ har massor att göra+ att hon träffat en kille som hon pendlar till. Vi har därför inte setts på ett tag. Och hur GRYMT vore det inte om jag skulle kunna överraska henne med biljetter till Rihanna? Så galet roligt vore det. Snacka om pricken över i:t, inte bara få hänga med henne utan också få se bästa Rihanna live!!!

Jag håller med dig, verkligen en topp 5 tävling.
Kram
Rebecka

Reply
Hajan Jabar

Hej Kenza! Fan va coolt att du får hålla i en sån här tävling! :D

Jag tycker att det är sååå svårt att skriva varför man själv ska vinna för man låter alltid så egoistisk men nu fan skiter jag i. DET ÄR RIHANNA!

Jag vill verkligen gå på detta, har drömt om att få träffa henne flera gånger.
Jag har följt hennes karriär sen hon blev känd, från unfaithful och har fortfarande inte slutat lyssna på henne.
Halva mitt rum består av bilder på henne och hon är verkligen en stor förebild.
Trots allt hon har gått igenom med chris brown och allting så är hon ändå en av de baddest bitches!

Hon är så himla stark, en av de största artisterna som finns och hon är så ung.

Ska kanske förklara lite mer i detalj hur mycket jag gillar henne, jag märkte det i 14 års åldern då 70% av mina låtar på mobilen bara var Rihanna.
Började forska mer i hennes liv och sen dess har jag hängt med i varenda sväng, upp och nedgång hon varit med i.

Jag är som en Rihanna-fakta-automat, vet allt om henne! Skulle göra vad som helst för att kunna få se henne!

Mitt smeknamn är “riri” och “white rihanna” hahahaha, då kan du nästan förstå hur mycket jag gillar henne!

Jag är hörselskadad och går i musik i skolan, det är sällsynt, men helt ärligt, när hennes album Rated R kom ut, så förändrades även jag, blev så kaxig och vågade ta för mig!

Hon har gjort stora steg i mitt liv och jag verkligen hoppas på att jag får följa med. Skulle vara en stor stor stor dröm!

Tror knappast jag kommer vinna nu, men hoppas på det bästa.

Mina stora förebilder inom kläder är Rihanna och faktiskt du Kenza!

Kanske ska berätta lite om hur jag är som person:
Heter Hajan Jabar, jag blev 18 för 2 veckor sen på lördag.
ÄLSKAR mode, musik, dans och allt estetiskt.
Är en träningsnarkoman, älskar att dansa och träna.

Jag är en av de socialaste människorna som existerar och älskar att hjälpa folk.
Är ganska smart när det kommer till sociala umgängen och vet hur jag ska hantera problem.

Mitt motto är: TÄNK POSITIVT!

Vilket jag gör nu… hahaha hoppas jag får följa med!

Jag kommer vara framme i Stockholm ca kl 15 på fredag.
Jag är 18 år.
[email protected]

Tack på förhand, du skulle göra hela mitt år om jag fick följa med!
Förresten, fan va grym person du är, fortsätt så Kenza. Du är en av få äkta i bloggvärlden.

Reply
Carolina

HJÄLP vad jag hoppade till när jag läste det här!!!! Jag vill helt enkelt gå för att jag blev sjukt taggad och det skulle vara så galet häftigt att få se henne live!! Min bästa kompis fyller dessutom år i helgen och hur kul vore det inte att få ge henne världens ballaste födelsedagspresent?

Reply
Therese Fredriksson

Skulle vara grymt att få se en sådan stor artist irl. Hon har gjort sådan enorm förändring i utseende och på sitt sätt. (Precis som du Kenza..och även jag, hade min lilla…”mörkare” period också, men idag är jag en “normal” som försvinner i mängden) Men till saken, Rihanna…stor brud, som har kommit långt i livet, vilket jag också vill göra, på mitt egna lilla vi (alltså inte inom musik…) Tror detta kommer bli en grym upplevelserik kväll (Bor i Uppsala och hade bara tanken att plugga hela dagen, men att bryta den med en konsert med Rihanna? Tackar inte nej till det!!!) Ha det bäst TJING (Insåg att denna motivering vart mer som ett blogginlägg än en motivering…men vad passar inte bättre än en “motivering” med bloggliknelser när det just är en bloggtävling?) Är förövrigt 20 år ung!

Reply
Xiao He

Hej Kenza.
Vilken rolig tävling! Jag är inte världens störta fan av Rihanna men jag är ett fan. Det hade varit väldigt roligt att se henne live samt att komma in på Berns (har blivit nekad i dörren två gånger pga att de hade 25års gräns, jag är 24år haha, so close).
Däremot är min vän, som jag skulle ta med, ett stort fan. Hon blev så ledsen och besviken förra året när Rihanna blev sjuk och ställde in en av konsertena.
Hur som helst, du får ha en så himla rolig kväll på konserten! Kanske går det att försöka mingla henne? I think you should give it a try, I would!

Reply
Frida

Åhh jag säger bara det att gud vilken rolig tävling!
Jag såg henne förra året i globen och hon var helt magisk! jag rörde också hennes hand haha stod längst fram! Så för dig som vinner njut och ha jävligt kul för hon är så himla grym! :)
Om jag hade varit ett år äldre så hade jag varit med och tävlat :)

Reply
Martina

Hej Kenza!
Jag skulle mer än gärna vilja gå på Rihannas exklusiva spelning på fredag då jag stod i Globen för ett år sedan och väntade spänt på att hon skulle komma ut och köra sin grej.. Istället ställer hon in hela konserten och besvikelsen var stor. Skulle bli otroligt glad om jag fick a second chance och se henne!

Reply
Mikaela

Jag vill vinna för att jag vill vara med om årets fetaste fest på Berns! Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse, på riktigt!! Jag älskar att festa och att vara med om detta skulle vara något alldeles extra!!! Skulle vara så jävla feeeeeett!! Rihanna i mitt <3

Woooop woooop!!

[email protected]

Reply
Miriam

Hej!
Jag skule vilja vinna biljetterna tills denna fantastika spelning med en fantastisk artist därför att jag dels själv diggar henne men även för att jag har en vän som jag vet skulle älska att få gå på det här och att få se hennes lycka i hennes ögon, hennes leende och glädejtjut skulle göra mig dubbelt så lycklig. Det är något vi båda skulle behöva i detta mörker, något som skulle få allt slit och kämpande i livet en liten extra skjuts och ett extra minne i våra liv som vi tillsammans skulle bära med oss.
Därför tycker jag att jag (vi) ska få vinna!

Reply
Sofie

Jag älskar Rihanna, känner mig nästan löjlig för att jag är ett så stort fan av henne (är nästan 21 år gammal, är man tillåten att ha en idol då haha?) och ingen tvekan om att biljetter till den här spelningen skulle få mig att skrika av glädje. Det är sånt som bara inte händer, ååh kan inte ens föreställa mig hur fantastiskt det skulle kännas.
Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa! :)

Reply
Hanna

Hej Kenza!

Tack för den fantastiska chansen. Har aldrig någonsin varit med och tävlat om något förut. Just för att jag aldrig vinner något. Medan mina vänner har alltid hittat femhundringar någongång i livet har jag alltid varit den som stött på en kroner som jag sedan gett bort. Nu ska jag iaf ta och försöka mig på den här tävlingen. Jag vill jätte,jätte,jätte gärna vinna eftersom jag är ett stort fan av Riri och jag skulle blivit så otroligt glad. Om jag vann och hade chansen för att gå på konserten hade jag lätt tagit med mig en av mina bästa vänner som går genom tuffa tider. Hon går genom ett och annat och jag vet att det hade betytt för henne så enormt.

Nu ska jag hålla tummarna på att jag vinner och jag kan egentligen möta upp dig när som helst för att få biljetterna. Dag som natt. Inga problem. Behövs det göra ett och annat för att få biljetterna hade jag gjort det. Nu menar jag ju inget snuskigt utan utmaningar, om du vill att jag ska göra armhävningar, situps, springa maraton. You name it.

Ha en underbar kväll!

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Vill inte skriva en lång utredning i detalj varför just jag ska vinna, men jag vill helt enkelt kunna uppleva en sjukt ball sista upplevelse tillsammans med en av mina bästa vänner, Camilla, som flyttat till stockholm för att plugga. Själv bor jag kvar i Göteborg och jobbar röven av mig. Därför blir det aldrig av att jag och cami hänger så mycket längre. Om mindre än en månad kommer jag att lämna sverige och vill därför gärna hitta på något extra skoj med henne nu innan jag åker. Jag har både körkort och tillgång till bil, så tänker sjukanmälan mig från jobbet och åka till Stockholm om det är så att jag vinner. Det här är något jag aldrig skulle vilja missa!!

Nu håller jag tummarna!

Reply
Kajsa Abrahamsson

Okej, biljetterna kommer inte att vara till mig utan till min kusin Lisa!

Lisa är världens största fan av Rihanna, lyssnar på alla hennes låtar, har henne som bakgrunds bild osvosv. När hon äntligen skulle se Rihanna i globen med en av sina vänner var hon såklart skit glad och förväntansfull! Men när de suttit i globen ett tag så blev konserten inställd och Lisa tvingades åka hem utan att ha sett Rihanna. Då var hon såklart riktigt besviken!

Just därför tycker jag att jag ska vinna dessa biljetter så jag kan ge dom till min kusin och hennes vän för de skulle bli så himla glada!

Reply
Julia Wrede

Jag vill hemskt gärna ha biljetterna därför att Rihanna är min absoluta favoritartist och även en stor förebild för mig! Att få se henne live (dessutom under en privat spelning) skulle vara en dröm!

Reply
Emelie Larsson

Hej jag tycker jag ska få gå på Rihannas “mini” konsert för att jag är ett så stort fan av henne och kan alla hennes låtar! Och förra året när hon skulle uppträda i globen så skulle det bli min allra första konsert någonsin och så ställde hon in den efter att jag hade fått sitta INNE i globen i 45 minuter. Jag blev så besviken eftersom jag få se min idol Rihanna. Så snälla välj mig skulle fortfarande bli min första konsert. Med vänlig hälsning, Emelie :)

Reply
Edessa

Jag skulle vilja vinna för att ta med en av mina närmsta tjejkompisar(hon är ett riktigt stort fan, ett av dom största tror jag) på konserten eftersom att hon ska flytta ända till USA i slutet december och plugga i ca 4-5 år, om det inte blir fler. Så jag vet inte riktigt när vi kommer att träffas igen, just därför vill jag ta med henne på det här som en “hejdå grej”. Tack för chansen att kunna vinna det här!

Reply
Linnéa

Åh,är det sant?! Jag tappade andan när jag såg detta!
Av så många anledningar önskar jag att jag skulle kunna få gå med min bästa vän Emilia. Hon är min vapendragare och vi brukar ha så roligt ihop när vi är ute och härjar. Hon berättade alldeles nyligen att hon väntar barn och därför hade det varit extra fantastiskt med en grand finale med vår favoritartist innan hon tar det lite lugnare en tid =)

Förra året var jag aningens otursförföljd vad det gällde spelningar. Jag skulle se U2 på en jättearena i USA, men Bono skadade ryggen o turnén ställdes in. Jag var även superladdad över att fira min examen och att jag tagit körkort inom loppet av en vecka med Rihannas konsert i Malmö, som även den blev inställd.

Nu kan jag bara hålla tummarna för att min tur har vänt =)

Tack för att jag får chansen!

Reply
Maritta

Jag heter Maritta, är 19 år, bor i Stockholm, Rihanna är min Gud och hennes musik är min religion.

Hip hop and rnb, that’s all I can be. Rihanna have changed my life ( just like TOKIO HOTEL changed yours ;) ) and I bet she would be an awesome wife. Her music is like orgasm for the ears, and I come everytime I listen to it… THAT is how good she is. I want to feel like a diamond in the sky, and I bet when I see her I’ll fly! I would probably be high, not from weed, from love. I would be a new person !!!!
Och ja jag kan svenska men att prata engelska är så mycket roligare hehe. DET VORE EN ÄRA att få vara en del av det här! Rihanna är min Gud, min religion, och jag har blivit frälst.
Ha det bäst!

Min mail: [email protected]

Reply
Sonia

Helt allvarligt kommer Inte sitta och smöra sönder, men det skulle göra min dag,vecka, månad, och LIV! Har aldrig gjort något galet eller spontant och jag dör för riri helt allvarligt hela hon är DUNDER!! Hon vågar va sig själv och hon är bara för grym och fucking sexig. Bästa förebilden helt klart. att vinna det här assååååå WAOW. Så snälla kenza låt mig vinna så hemsöker jag inte dig när ja dör mohahahahah nej seriöst. Pluggar sönder varje dag ja förtjänar nåt ROLIGT GALET OCH SPONTANT!

Reply
(Ri) Hanna

Helt sinnes skulle de va om jag skulle vinna dessa biljetter till mig och min Bästis!
Rihanna är så sjukt duktig, snygg, cool, grym..
Älskar hennes låtar så himla mycket och det skulle betyda himla mycket för mig om jag skulle få uppleva denna spelning på Berns!
Blev så sjkt glad när jag såg att du lagt upp denna tävling, men att motivera mig är dock inte en av mina starkaste sidor.
Jag ska därför se till att hålla alla tummar och tår och hoppas att jag för en gångs skull kan ha turen på min sida.

Kramis

Reply
Hannen Rihannas Diamond!

Omg Kenza why are you doing this to me! :( Inte en chans att man blir vald i denna tävlingen, trodde typ att tävlingen skulle gå ut på att man får leta efter dig i själva Sthlm och typ att du skulle ställa vissa frågor som man får svara på!

Men aja då får man väl ta och försöka att vinna på detta sätt, EVERYTHING for our girl Rihanna! :D

Men jag tycker att jag borde vinna detta eftersom att jag och min bästa vän DÖR för Rihanna, hon är helt amazing, snygg, gullig, fin, sexig allt! You name it! Om jag och min bästa vän vinner så kommer just den 16 November bli det bästa som hänt oss i hela 2012! VI VILL VERKLIGEN VINNA DETTA, true fans should see her all the time not only on normal konserts or on Tv! Vi båda är 20 år och bor båda i Sthlm stad, så vi kan verkligen komma och hämta priset om vi vinner det vill säga!

Så snälla Kenza ta din tid och läs igenom detta, känn glödet vi har för Rihanna! Det skulle också vart ett riktigt plus om man fick träffa på dig!
(PS. Vi fjäskar=vi slickar alltså inte din rumpa för att få vinna detta, haha och vi är inga crazy girls we just LOVE Rihanna!)

Ha en underbar kväll, hoppas filmen var som du hade förväntat dig! Now it’s all up to you my life is in your hands! :-O Scared but hopefull! <3
Haha jag kan inte fatta att jag fortfarande skriver, men vill verkligen VINNA detta! Pusshej!

Reply
Anna

Jag fullkomligt älskar Rihanna och hennes musik – inget väcker samma känsla inom mig! Bara blotta tanken på att det fortfarande finns en LITEN chans att få se henne live på fredag gör mig nästan gråtfärdig av lycka! Jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick vara på plats!

Reply
Oliver

Hej Kenza! Har alltid älskat Rihanna ända sen hennes låt Umbrella kom ut och det vore fett awesome om jag vann biljetterna! Tyvärr så är jag bara 13 år haha och läste att man behövde vara minst 18 för att vinna. =( Men min brorsa som är 19 gillar hennes låtar hyfsat mycket och han har dig som bakrundsbild på hans iPhone (haha) så antar att han läser din blogg och det vore as coolt för honom att träffa dig med! Kortsagt så är det här en förskotts födelsedagspresent haha! Han fyller år 25 November! Det här är min motivering, och självklart läser jag din blogg och du är super snygg!! /oliver

Reply
Hanna Kader

Vem vill inte se en sjukt vacker, stark och kick ass Rihanna på scen. Hon är verkligen min insperationskälla så välj fasiken mig mig miiiig:)

Reply
Ines Morel

Okej, nu är ju tanken att just min motivering ska sticka ut
Och inte låta som alla andras om ” det blir en dröm som blir sann” för det
Blir det nog för alla….

Pratade senast idag om att Rihanna skulle spela och hur kraftfullt
Det hade varit att se henne live. För att hon är grym när det gäller musik och har en inre styrka som också ger energi.

SÅ MIN MOTIVATION blir att jag skulle sätta mig på flyget till Stockholm från Malmö för att få uppleva en stängd spelning med Rihanna, och få ta del av denna fantastiska kvinnas energi och bli påfylld av styrka o motivation av att bara se henne uppträda o lyssna på musiken live. Känslan av att få uppleva Rihanna är som att åka utomlands och ligga på solig strand (aldrig sett henne live bara som jag föreställer mig)

[email protected]

Reply
M

Hej!
När jag och min kille tittade på EMA förra veckan så tummade vi på att vi SKA gå på Rihanna någon gång, vare sig hon kommer till Sverige eller inte. Dagen efter gick jag in på ticnet för att se om Rihanna har planer på att komma till Sverige, vilket det inte verkade som, så då googlade jag istället och hittade en artikel på Aftonbladet om den “hemliga spelningen” i Stockholm. Satt hela dagen och försökte hitta biljetter för att kunna överraska honom men det gick ju inte att köpa så då berättade jag att hon kommer hit denna veckan men att det inte finns en enda biljett. Men nu så har det ju ändrats och jag känner att jag måste ta chansen för att kunna överraska ändå! :D Just Rihanna har blivit lite av våran grej för att vi har fina minnen till en av hennes låtar. Vi är båda över 18 år och har möjlighet att komma till Stockholm på fredag förmiddag. Kram på dig!

Reply
Moa

Småstadstjejja som är nyinflyttad i Sthlm sen 1 år tillbaka som behöver få känna på Sthlms pulsen ordentligt !
Försökte få tag på biljetter till Rihannas konsert förra hösten och Lady Gagas konsert nu i sommras utan lycka… Hoppas på bättre tur nu :)

Reply
Aisha Ahmed

Hej!
Jag vill se Rihanna på berns för att det en stor chans att vi kommer se henne bakom den här fasaden “jag bryr mig inte vad ni tycker” som fanns under hennes första år som artist. Jag vill också se henne för att de här 777 konserterna är inte som hennes vanliga konserter där man bara känns som en av billioner människor som är fans utan här får man en chans att njuta av hennes talang och personlighet utan en massa skrikande människor som är där för att se en kändis
Hoppas du gillar mitt svar!
Aisha Ahmed
Min email är: [email protected]

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Jag vill jättegärnaaaaa gå och se henne uppträda!! Har aldrig haft möjlighet att kunna gå på en konsert tidigare, då jag aldrig har haft råd! Jag vill så gärna vinna och se henne live! Älskar henne och tycker hon är grym och helt egen, sig själv! Snälla välj mig som vinnare !!!
Du är grym!
Pusssss!

Reply
johanna

Hej! :)
Jag skulle vilja gå för att förra året när jag och min lillasyster skulle gå så ställde hon in och jag hade verkligen sett framemot det och klätt upp mig och allt. Hoppas jag har turen med mig den här gången!
Kram

Reply
hannah

Jag skulle så gärna vilja ta med min bästa kompis sedan 20 år tillbaka på den här fantastiska spelningen. Hon har funnits där och gjort så mycket för mig när jag & min familj har haft det tufft senaste 2 åren.. jag blev dumpad efter ett långt förhållande, hjärtinfarkter i familjen & nu till sist fick min mamma cancer. och min bästa Nathalie har funnits där som en stöttepelare genom allt. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka henne eller på något sätt ge tillbaka, men det skulle vara FANTASTISKT att få ta med henne på denna spelning då vi båda älskar rihanna! Hon hade dessutom åkt till stockholm för att se rihanna förra året & stod längst fram vid scenen när de får beskedet att konserten är inställd! När vi var på peace & love i somras så hade vi sett så sjukt mycket fram emot att se rihanna, men då blir våran vän för full och hamnar på sjukhus och vi…. MISSAR RIHANNA!!!!! så sjukt tröttsamt, så nu är det tredje gången gillt & jag hoppas det går vägen den här gången ;) PUSS

Reply
Matea

Wehoooo AMAJGAAAAAAAAAAAAAAD SNELLAAA jag och min bästis som heter samma som jag, DÖR för att gå. Vi har försökt planera vår gemensamma helg i evigheter och vi ska ses på fredag just!! Jag pluggar i Uppsala annars och vi hinner inte ses så mycket och hon fyller år så detta skulle vara den BÄSTASTE presenten!! :D Har aldrig någonsin vunnit något, har som mest hittat en en-krona i princip :/ Puss och kram tack på förhand :) <3

Reply
Michaela

EUFORI!!!! Totaaaal eufori är det jag känner bara jag tänker tanken att få uppleva en sådan här sak och därför borde jag få gå på denna konsert:)!!! För om jag känner eufori bara vid tanken kan du ju tänka dig hur jag skulle känna om jag väl var där, haha jag skulle typ gå omkring och se ut som en supernörd med uppspärrade ögon och ett galet leende;) Skämt åsido, jag är som du förstår galen i Rihanna och hon är den enda ”idol” (kan knappt tro att jag just använde ordet “idol”, I´m freakin 32 years old!) jag haft sedan jag var 15 och älskade Back Street Boys och Mariah Carey (now don´t you go and tell anyone:/)! Och för att göra saken ännu bättre, min pojkvän kommer hem torsdag kväll från USA efter att ha varit där har varit i 1 månad och vi sa att vi skulle göra något riktigt kul på fredag, och vad kunde vara bättre än att överaska honom med detta! Ååå pick meee :)
Ha det bäst!
/Michaela

Reply
Erika

Hej Kenza! Jag borde få gå för att jag helt enkelt älskar rihanna. Och eftersom jag är arbetslös och inte haft råd att roa mig en enda gång efter augusti så skulle det här göra mig så jävla glad. Många kramar

Reply
Anna Grahn

Rihanna är den grymmaste kvinnan i världen. Att få se henne på nära håll skulle värma mitt hjärta och min kropp så det bara spritter om det. Jag är en fattig student som inte annars har råd att köpa konsertbiljetter så att få en sån här chans skulle vara som att få en diamant!

Reply
Matilda Philipsson

Jag vill så gärna se Rihanna uppträda! Jag har alltid lyssnat på henne sen hon blev känd och hon är en av mina favorit artister.. Sen vore det skitcoolt om jag fick se henne den här gången, sit hon var i Sverige på turné så hade jag köpt biljett och allt men blev sjuk med bihålinflammatin så missa den och fick sälja biljetten.. Och den här gången hade jag gjort av me alla pengar… förutom att se Rihanna så är det ju feetttt att få hänga med dig! Den bloggerskan jag förljt i 3 år!! :D kram

Reply
Gabriella

Älskar Rihanna. Älskar att festa. Älskar dig. Älskar min vän som jag kommer ta med. Det kan inte bli bättre!!!! Wish me luck :-)))

Reply
Finner inga ord!!!!

MIN BÄSTASTE BÄSTA KOMPIS FYLLER 19 PÅ SÖNDAG!!!!! Skulle ALDRG kunna ge henne en bättre eller mer personlig present för hon är helt besatt i Rihanna!! Vi bokade biljetter i somras till Peace and love ENDAST för att kolla på henne men jag fick körtelfeber så vi var tvinga att sälja biljetterna och har fortfarande sån jävla ångest. Så snälla HJÄLP MIG ATT UPPFYLLA HENNES STÖRSTA DRÖM ATT SE SIN IDOL, skulle aldrig någonsin kunna tacka dig men skulle däremot kunna spela in en film på min vän när hon fick biljetterna, kan inte ens föreställa mig hur glad hon skulle bli..

/en vän som skulle kunna göra vad som helst för att ge detta i present till sin bästis

Reply
Savannah

Hej Kenza!
Jag och min bästa vän är riktigt stora fan av Rihanna och det skulle betyda så otroligt mycket om vi skulle få uppleva detta tillsammans. Dessutom fyller min vän 20 år nu den 17 November och det skulle vara helt underbart om jag skulle få överraska henne med att få se Rihanna, som en födelsedagspresent, då jag själv är student och har det lite knapert med pengar att lägga ner på presenter. Jag är 20 och hon fyller som sagt 20, så vi är över 18 helt enkelt och bor i Stockholm och har alltså möjlighet att hämta ut biljetterna, när det nu än skulle vara.
Sedan skulle det också vara riktigt kul att få se dig om möjligheten skulle finnas! Jag hoppas och håller tummar och tår! Ha det så fint och fortsätt rocka bloggen! :) Kram

Reply
selma filipovic

Är ett STORT STORT fan av Rihanna och är just den helgen i sthlm för första gången! Hade vart en sjukt rolig upplevelse och en ännu roligare bättre är att jag skulle få ta med min bästa kompis!
Kram

Reply
Sara Larsson

HEJ KENZA!
Åh jag skulle så gärna vilja gå på den här spelningen! Hennes låtar är så kraftfulla och man kan inte göra något annat än att älska dom. Rihanna verkar vara en så underbar och cool människa, skulle verkligen vara fantastiskt att få chansen att se henne live. Att få uppleva henne “på riktigt” och inte på teven skulle nog bara få mig att älska henne ännu mer! :) Det är mina största önska eftersom jag har följt henne så länge och känner nu att man måste försöka få chansen eftersom hon kommer till Stockholm. Jag tycker dessutom att hon är en underbar förebild för så många. Det här är min sista chans så jag hoppas att det fungerar :) :) KRAM

Reply
Roro

Aldrig någonsin vunnit något, varken på lotter eller en ynka chokladsnurra! Tycker därför att vinna något som detta inte alls vore pjåkigt! Skämt åsido, jag skulle dö om jag vann :)!

Reply
Hedvig

Åh så kul!
Jag vill så gärna vinna åt min syster då jag går på internatskola och varken kan komma dit eller är 18 år. Men eftersom jag och min syster inte ses så ofta är de alltid kul att kunna ge henne en sådan här upplevelse! Hon älskar rihanna och även gör jag, ve mgör inte? Men detta skulle betyda så himla mycket både för min syster och framförallt för mig! Detta vore den perfekta för att visa hur mycket jag bryr mig om och tycker om min egna storasyster, för viktigt är det med familjen och kunna skämma bort någon man tycker om, nej de sitter aldrig fel!
Du är grym Kenza! <3

Reply
Adelina

Wow, detta var en riktigt riktigt grym tävling!
Hade vart sjukt underbart att få gå på Rihannas consert!!!
Har alltid velat se Rihanna uppträda och det går knappt att beskriva med ord hur awsome det hade vart! Hade vart en dröm att få se henne i Berns, unbelievable moment!

Rihanna is legend

Reply
Fredrik

Hej Kenzoo! Jag ska till Stockholm (bor i Norrland) imorgon torsdag-måndag. Jag är i princip aldrig där men just denna helg när Rihanna ska spela på Berns (!!!!) så är jag i Stockholm. Jag och min syster har inget att göra på fredagen och dessutom så är hon ett stort fan av Rihanna (och sen så är Berns ett ställe hon alltid velat gått till, haha). Hade jag kunnat överraska henne med armband till att SE och HÖRA Rihanna så hade hon tappat hakan, hade varit så grymt kul att göra henne glad. Fina storasyster. Jag är snart 20 by the way!

Reply
Michaela

Jag har bjudit med min allra bästa vän upp till Stockholm just nu på fredag. Hon flyttar nämligen utomlands nästa vecka och denna Stockholmshelgen var då planerad som en slags sista grej vi gör tillsammans innan hon åker.

Det hade verkligen vart pricken över i:et att överraska henne med att gå på Rihannas spelning på fredagen! Dessutom hade det varit ett sjukt bra sätt att kicka igång vår weekend på men även ett oförglömligt sätt att spendera den sista tiden vi har tillsammans på väldigt länge. Och inte minst sagt för att Rihanna är en utav bådas favoritartister!

Nu håller jag tummarna :) Kram!
/Michaela

[email protected]

Reply
Felicia

Jag bokstavligen älskar Rihanna och tycker att hon är en riktigt fantastisk människa som gör så underbar musik som spelas på min iphone varje dag. Jag vill helt enkelt vinna för att jag är ett stort fan och har inte möjlighet att se henne i sverige nästa år så det vore en dröm att se henne på berns! (och träffa dig såklart :D

Jag är 18!

Reply
ida

Jag har avgudat Rihanna sen Pon de replay kom ut, and I shine bright like a diamond in the sky just like her! <3

Reply
Baby

Hej underbara Kenza! Jag har en önskan och det är att få se Rihanna. Hennes musik har berört mig och betytt mycket genom åren. Jag har haft det tufft men har aldrig gett upp hoppet för jag vet att ingenting är omöjligt och allt händer av en anledning i livet. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa! Ha en underbar dag kramis!

Reply
linda

I tre år i rad har jag inte kunnat vara med på min mammas födelsedag. Jag har ett jobb som innebär mycket resande och har därför missat många födelsedagar. Min mamma fyller 50 år nu på fredag, jag är äntligen i stan och jag skulle vilja ge henne den bästa födelsedagspresenten någonsin; att hon ska få se sin absoluta favoritartist Rihanna! Hon är ung i sinnet och skulle älska att få dansa till “diamonds”!

Reply
JULIA LINDBLOM

Rihanna är det bästa som har hänt musik världen. Min bästa vän, är det bästa som har hänt mig. Hon har haft ett tufft 20årigt liv och har det fortfarande tufft därför skulle jag vilja ge henne en paus från tankarna och jag kan inte komma på något bättre än Rihanna live.

Tack!

Reply
Emma Taube Sjöstedt

Jag tycker att Rihanna är så himla grym! Jag skulle jättegärna vilja överraska min fina prins med två biljetter till hennes spelning. Jag tror att det skulle bli en oförglömlig kväll.

Kram

Reply
Rebecka

Okej, det är inte till mig denna biljett ska gå. Utan till en väldigt nära vän till mig som längtat efter att se Rihanna hur länge som helst. Hon satt och väntade på att biljetterna skulle släppas, tjatade om conserten hela tiden, och så blev den inställd. Nu har vi hört sedan dess om hur hon inte fick se Rihanna. Jag vet att det är en av de saker hon vill göra mest av allt, det är helt klart på hennes bucketlist (som hon faktiskt skrivit en).Dessutom går hon just nu igenom en svår period i sitt liv där hon inte har det så lätt, och jag tror att detta skulle få henne att må mycket bättre, om så än för en stund. Jag önskar helt enkelt att min vän Nathalie kan få en av biljetterna, hon skulle bli lyckligast i världen. Jag kan se till att någon kan hämta upp den om inte hon själv kan komma upp. Jag har många vänner i Stockholm så det kan jag alltid lösa. Hon förtjänar verkligen att se Rihanna och allt annat bra i livet. Snälla ge henne denna biljett.
Med vänligaste hälsningar,
Rebecka Waleij

Reply
Alexi Ramskog

Hennes fantastiska sånger, något jag lyssnat på många gånger. Till Berns jag vill rusa snabbt som en pil, för att få beundra hennes säregna stil (I adore her wonderful garderob).
En konsert så exklusiv, för en kväll har jag chansen att glömma mitt vardagsliv.
Min Mat kan jag köpa med kuponger men ingen annan än du kan få in mig på Berns Salonger.

Reply
Deniz Atik

Jag vill vinna biljetterna för att jag bla aldrig sett Rihanna live och jag tycker hennes musik är grym och så vill jag dessutom bjuda med min kille som är lite tveksam till hennes musik så det skulle va awesome och gå och se henne live för att visa honom hur jäkla grym hon är!

Reply
Daya

OMG! Jag vill verkligen verkligen verkligen vinna!!!!Jag ällskaaaaaaaaarrrrr RIRI! Detta är något jag har aldrig gjort i mitt liv :(( !!! Och jag kommer aldrig glömma!!! :/ Det betyder verkligen så jävla mycket!

Reply
Samia Ibrahim

Hej Kenza, du vet inte hur glad jag blev när jag såg det här inlägget på din blogg.
Jag älskar Rihanna, och jag hade tänkt se henne på Peace and love i somras men det blev inte av och jag var riktigt besviken. Det skulle verkligen vara en “once in a lifetime experience” att få se Rihanna LIVE i en sån här liten spelning och nu när det finns en möjlighet att få göra det går det inte att beskriva hur mycket jag vill det här. Många tror jag skulle hålla med om att det här kommer bli en oförglömlig upplevelse, så Kenza, jag skulle vara så oerhört tacksam om jag du ville låta mig vara med om denna oförglömliga upplevelse.
-Samia

Reply
Matilda

Har lyssnat på Rihanna sedan 2005 när pon the replay släpptes då jag var drygt 12 år. Sedan dess har jag varit fast i hennes musik och stil. tyvärr har hon sjunkit i mina ögon från de 2 senaste besöken i Sverige och detta är nu en chans att igen få tillbaka ett av sina fans.
Är 19 och har möjlighet att hämta ett armband innan fredag.

Kram! :)

Reply
Lola

DAMN, Rihanna har alltid vart min förebild, med grym musik som har funnits där hela tiden. Det hade vart otroligt roligt och en otrolig upplevelse att vinna den här tävlingen!!! En underbar upplevelse som man kanske endast en gång i livet får uppleva. I wish! <3

Reply
Elin

5 av 7 dagar jobbar man, dag in och dag ut. Fatta vilken känsla att få fira in helgen på det speciella sättet. Ett välförtjänt avbrott i vardagen.

Reply
Joëlle

Efter Rihannas spelning på Peace & Love kommer jag aldrig nånsin se henne live igen. Hon var en riktig besvikelse! Hoppas att hon kör äkta live denna gången och inte playback genom hela konserten..

Reply
Kenza-fan

Hej Kenza,

jag ska till Stockholm med min kille på fredag. Vore skitkul om vi fick gå på hennes spelning. Vi har planerat att göra något oförglömligt och detta vore en av dem! Vi jobbar/pluggar varje dag att vi nu äntligen får en helg ihop att bara chilla och att få gå på Rihannas spelning (jag har ALDRIG i hela mitt liv varit på en spelning/konsert). Vore asschysst om du valde oss två!

KRAM :)

Reply
Amanda Fridlundh

Fyfan vad fett! Jag skulle så himla gärna vilja komma… Har varit ett stort fan av Rihanna typ ända sen hon släppte umbrella. Jag kan typ alla hennes låtar. Tycker hon e cool som vågar stå upp för sig själv trots all skit hon fått ta. Stor förebild. Vore verkligen en ära och typ DET SJUKASTE NÅGONSIN om jag fick komma. Japp. Hoppas jag vinner!

Reply
Rebecka

Jag igen här, hon kommer att kunna hämta biljetten. Det ser jag till.
rebecka

Reply
Sandra

Jag har alltid varit ett STORT fan av Rihanna och tycker hon är en GRYM kvinna. En stor inspirationnskälla helt enkelt! Jag har precis flyttat till Stockholm efter 3 års plugg i Linköping och känner att det här skulle vara den perfekta kvällen för mig och ett minne för livet! Kram

Reply
Mikaela

Skulle betyda allt om jag fick se Rihanna då att jag missade hennes konsert på Peace & Love på grund av jobb. Diamonds tar mig igenom varenda tung dag.

Reply
Helen

Jag vill vinna och ta med min fina vän Desirée, hon har flyttat till Stockholm och vi ses inte lika mycket som vi brukat. Det här vore en perfekt anledning till att ses och ha riktigt kul ihop!

Reply
Amanda Svanborg

Jag skulle typ dö av lycka om jag fick se Rihanna live!! Har aldrig gått på hennes konserter men det skulle vara underbart om man fick chansen! Jag diggar henne och hennes musik är så jäkla bra! Skulle vara så himla kul om jag vann!

[email protected]

Reply
Sarah Jäderblom

Det finns en mycket speciell person i mitt liv som jag vet skulle uppskatta det här mer än någon annan! Jag skulle göra allt för att se henne slå klackarna i taket den här kvällen vilket jag utan tvekan vet att hon skulle göra:) Det skulle vara världens finaste överraskning till världens finaste vän.

Reply
Patsy

När sambon lämnar landet i veckorna två,
krävs det roliga upptåg för att få tiden att gå.
För att se Rihanna sjunga om saker som kan blänka,
vill jag hemskt gärna bege mig min första kväll som gräsänka.
Kanhända skålas det denna kväll i champagne eller cava,
skulle vara väldigt skönt att byta ut vardagens kaffe och java.
Kvällen avslutas sedan självklart på stans bästa nattklubb,
på Berns dansandes kudoro till reggaeton, house och dubb!

Reply
Nathalie Arne

Hej. Hoppas allt är bra med dig :)

Varför jag väldigt gärna vill se Rihanna nu på fredag är för att jag fick som överraskning att se henne i Globen sist hon var här då det vart inställt.
Mina kompisar hade ordnat det så bra men allt vart en sån besvikelse istället :(
Så skulle jag få äran att se henne nu skulle göra mig så otroligt glad.
Älskar verkligen hennes musik, röst och texterna sätter sina spår i mig :)

Hade så bra och tack :)
Med vänlig hälsning,Nathalie A.

Reply
genta

Jag älskar riri och dessutom hade det varit coolt att med se dig Kenza. Jag bor i Malmö men jag åker gärna in till stockholm spontant bara så där. Aja du får ha en trevlig kväll. Jag är 20 år, rolig inte utflippad o älskar hennes musik. Detta hade varit helt sinnessjukt jaoww… :D XD

Reply
L

Hej Kenza!

Jag döööööör ju för Rihanna enda sen hon släppte “If its lovin that you want” (remixen är också grym) till nu en fantastisk låt som dimonds.
Jag och min tjej kompis Natalie skulle vara överlyckliga om vi fick gå på
detta som faktist händer i sthlm??? händer något så här bra någonsin här annars:D ! Hoppas på det bästa och tack för chansen !

Vi är över 18 (22 år)

Kan vara i stan hela fredagen

Mail: [email protected]

Reply
Lovisa Halvars

jag skulle vilja vinna, för att jag har en underbar bästa vän som är helt besatt av Rihanna och hennes största dröm är väl såklart att få se henne live, jag skulle vilja ge min kompis chansen för att hon är världens bästa vän som alltid ställer upp, och just nu skulle hon behöva som mest uppmuntring i livet och jag ser det som mitt ansvar att få henne att må bra och se ljuset i mörkret.

Reply
Lisa Mårtensson

Hejsan Kenza!

Jag älskar Rihanna och är ett klart stort fan utav henne, tycker hennes låtar är Fantastiska!

2011 30/10 stod jag länge utanför Malmös Arena med glädje & förväntan över att jag skulle få se min idol uppträda. Hjärtat brast lite när konserten ställdes in.
– I sommras Peace and love min andra chans att se henne live. Lika glad, men hamnade på sjukhus tre dar innan med en halsböld. Haha det var faktiskt skrattretande, just my luck!

3 gången gillt? Du anar inte vad det skulle betyda för mig.
Jag bor i Halmstad men tar bilen ( pappas :-) )upp till Stockholm utan några problem alls. Min syster betyder allt för mig, hon bor i Stockholm & tänk att få överaska henne med en Rihanna biljett, vilken glädje! :-)

Tack för en bra blogg / Lisa

Reply
Maria Lager

Rihanna har under många år varit en av mina största idoler. Jag har inspirerats av henne både som stilikon och framförallt för hennes musik. Den har hjälpt mig under de svåraste stunder som vi alla har haft under tonåren då jag tror många tjejer har haft hjälp av musik av olika slag, men hennes musik har även peppat och gjort mig så glad många gånger. Det vore en dröm att faktiskt få se henne live då jag tyvärr inte haft möjlighet till detta tidigare, då konserten jag skulle gå på förra året ställdes in. Jag håller tummarna för att få vara en av vinnarna för det skulle verkligen vara en dröm som gick i uppfyllelse.
Kram från Maria
[email protected]

Reply
Nima

Jag följt Rihannas musik sedan Pon de Replay – tiderna. Har inte så mycket mer än det att tillägga. Vore en dröm att se idolen live!

Reply
veronica

Min motivering? Jag vill se henne! Gå på den första konserten i mitt liv. thats it:)

Reply
Ida Holgersson

Hej! Jag vill verkligen vinna! (no shit!) Hade biljetter och köade för hennes globen konsert förra gången hon var här, hamnade längst fram och var i extas och blev sjukt ledsen när det visade sig att den ställts in. Var tungt att förstå när man köpt biljetterna 7 månader innan, köat och sen så får man inte se nått. Vill att jag och min kompis ska få se henne så gärna! Soo yeeeah, i´m kinda desperate nu när jag skriver…Håller tummarna!

Ida Holgersson 18 år
[email protected]

Reply
Elin

Jag skulle jättegärna vilja går för Rihanna är min favoritartist! Sen är ja så avunsjuk på alla som ska på Swedish House Maffia, men att går på Rihanna hade ju varit ännu bättre :D

Reply
R

Jag och min pojkvän har gått igenom en hel del, bl.a varit tvugna att säga upp kontakten med våra familjer. Han var DJ tidigare och i princip avgudade Rihanna. Vår årsdag spenderade jag hemma ochvhan på jobbet och det finns inget bättre jag kan ge honom.

Reply
Agnes

Än en gång får jag upp hoppet. Sätter mig ner och försöker skriva ihop en motivering. Tror och hoppas, hoppas, hoppas ända in i det sista att jag faktiskt ska vinna för att sen alltid bli besviken. Men vad fan jag måste ju försöka. Rihanna är så sjukt talangfull och inspirerande. Hon är en otroligt stor förebild för mig. En vinst för mig skulle betyda att jag äntligen, efter alldeles för lång väntan, skulle få chansen att se denna underbara kvinna live. Tänk dig hur underbart det skulle vara att se en enorm förebild, som vanligtvis bara spelar stora arenor eller festivaler, på en intim klubbspelning. VERKLIGEN en dröm som skulle gå i uppfyllelse!

Reply
Nina

Heeeeej!

Jag älskar Rihanna och är en stor fan av henne jag missat hennes konsärar eftersom jag har haft så mycket jobb att göra och jag mår så dåligt och har ångest över det, GAH! Så jag hoppas verkligen att jag får den äran att se henne nu det skulle betyda världen!! Tack !! :) :(

Reply
Rebecca

Efter en lång period av “depp” som lett till både det ena och det andra så skulle det vara så otroligt kul att få göra något utöver alla vardagssysslor!
Som nybliven 18åring skulle det vara en perfekt start efter en långt ifrån perfekt sommar. Inte kunnat jobba och kan därför inte unna mig sånnahär roligheter. Hoppas det räcker med att säga att jag verkligen verkligen skulle uppskatta denna upplevelse. Många många kramar!

Reply
Madelene Söderström

Jag skulle bli så himla glad om jag vann biljetterna inte bara för att jag är ett stort fan av både Rihanna och dig utan för att mitt år har verkligen inte varit de bästa. Har haft en kompis som börjat träffa killen jag gillade, sagt upp kontakten med min pappa och varit allmänt förvirrad nu efter studenten. Rihannas låtar har hjälpt mig mycket. Hon är en stor idol som jag ser upp till och jag kan inte beskriva hur mycket det skulle betyda att se henne live, det är inte ofta jag skulle ha råd att köpa egna konsert biljetter själv.

Skulle betyda mycket om du gav mig en gnutta ljus de här året.

Reply
Anja

Det hade varit en dröm att få uppleva något så stort, roligt, spännande en upplevelse jag Skulle vilja uppleva!

Reply
Rebecca

Jag skulle heeemskt gärna vilja få gå och se Rihanna!! Skulle ha sett henne förra hösten när konserten blev inställd och jag stod i globen tillsammans med mina barndomskompisar som enbart kommit upp till stockholm för att se konserten, vilken besvikelse det blev!! Jag bor i stockholm och på fredag så kommer en av kompisarna som var med i globen upp och hälsar på mig! Hur fantastiskt vore det inte då att säga att jag har två biljetter till kvällens Rihanna spelning på Berns!! så kom igen, oj vad jag önskar att jag vinner!!

Reply
Tina

Min kompis fick en inbjudan till denna exklusiva konsert och båda blev ledsna att hon inte fick ta med sig en vän. Jag blev så klart grymt avundsjuk också eftersom jag så gärna vill gå på det här och få tillbringa kvällen med min nära vän, vi behöver få en grym utekväll ihop! Så, fingers crossed att din otroligt coola tävling är lösningen på min kompis och mitt dilemma!

Reply
Elvira Carlsson

Hej kenza!
Jag älskar Rihanna och lyssnar alltid på hennes låtar. Älskar hennes nya låt, diamonds.
Jag skulle vilja gå med min bästa kompis. Vi har känt varann jätte länge och hon är den bästa vännen någonsin. Vi kan prata om allt och det skulle verkligen vara en dröm i uppfyllelse om vi fick träffa henne!
Snälla svälla kenza! Välj mig!! Det skulle betyda allt. Min pappa är död och jag skulle verkligen vilja ha en riktigt rolig kväll!!
Puss

Reply
Moa Pettersson

Hej!
Jag har älskat rihanna så länge jag kan minnas, hon är min allra största idol. Att se henne live vore hur grymt som helst. Finns antagligen många som skriver ungefär som jag, men du skulle bara förstå hur mycket jag verkligen älskar henne. Jag och min kompis skulle se henne år 2011 men då ställde hon in just den konserten. Det skulle vara en riktig dröm som blev sann ifall jag vann det här.

Reply
Dalia

KAN INTEEEE SLUTA TÄNKA PÅ DET! Om jag vinner så kommer jag verkligen bli galen, mer än jag redan är!!! Jag döööör för Rihanna! Skulle aldrig kunna gå och köpa biljetter själv :/ Och om jag vinner så betyder det mer än allt i mitt liv! Åhhhh:(

Reply
Emma

Jag vill vinna biljetterna så jag kan gå på en grym konsert och göra nåt för min grymma vän som alltid finns där och bara rocka hela kvällen!!

Reply
Lollo

Hej!
Jag älskar hennes musik men jag har en vän som är lyrisk i Rihanna men av ekonomiska och familjära orsaker inte kunde se henne i somras på p&l.
Jag skulle gärna vilja ta med mig henne på en liten weekend till sthlm och få se henne på nära håll.
I och med att en lång vinter kommer så tror jag detta är ett underbart sätt att få lite energi och gäldje att orka igenom även detta år :)

Kramar!

Reply
Jejja

Hade vatt kul att få vinna!! Just för att jag aldrig vinner! Men den som väntar på nåt gott ;)

Reply
Sherin

Hej Kenza! Jag är en 20 årig tjej som bor, pluggar och jobbar i Uppsala. Anledningen till att jag ens försöker att gå med i den här tävlingen är för att kanske motbevisa mig själv (och min kille som sitter och skrattar åt mig nu :() och tro att någonting roligt kan hända mig någon gång utan att jag behöver kriga ihjäl mig för det..det hade verkligen varit så roligt att få vara med om någonting såhär stort för en gångs skull och få se en av de kvinnor som jag beundrar som mest och bryta den här tråååkiga vardagen som är exakt likadan från dag till dag. Deprimerande men sant haha! Aja hoppas hoppas jag vinner för jag villll så mycket!!! Btw tycker att din blogg är så jäkla bra jag är en trogen följare som inspereras av din grymma stil varje dag :) Keep it up gyal!! Kram!

Reply
Viktoria

Jag skulle gått på hennes konsert i våras, men den blev ju tyvärr inställd. Sen fick jag höra att hon skulle till peace and love, men då va biljetterna slutsålda. Och när jag fick reda på att hon kommer i sommar blev jag överlycklig, fram till jag insåg att jag inte skulle ha möjlighet att gå på den! Så nu är fredag mitt sista hopp att få se henne live eftersom jag har haft otur med hennes andra spelningar. Och hon är en av mina största idoler och hennes låtar betyder så sjukt mycket för mig! Så jag skulle så gärna vilja gå att jag inte kan beskriva med ord hur glad jag skulle bli!

Reply
Anna Hedenberg

Åh pick meeeee!!!! Hårt kämpande morsa som behöver få lite, svingrym, egentid. Och att få möjligheten att dessutom kunna dela den med en fin vän (som fyller 30 i december) skulle vara som grädde på moset= fu**ing amazing!

Reply
Ida

Jag lever studentliv just nu och 1,5 år framöver och jag känner att NU jäklar skulle jag vilja ha lite glamour och för en stund vara någon annanstans än i med ansiktet begrav i böcker.. med en underbar konsert, en världsartist och härliga människor!

Reply
Michelle

Jag ska vinna biljetterna till Rihannas exklusiva spelning på Berns för att jag är ett stort fan av henne och hon är min förebild, min gud! Hon ger mig inspiration och hon får mig att våga drömma. Alla hennes låtar är sjukt bra och jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann dessa 2 biljetter. Då hade jag bjudit min bästa vän som även hon är ett stort fan av Rihanna! HOPPAS HOPPAS att jag vinner!

Reply
Sanna

Ohoo shit vilken grym tävling! :D Tre konserter jag skulle vilja gå på just nu är SHM, Mumford and sons och RIHANNA, men jag har varit klantigast i världen och missat biljettsläppen till de första, och svindyra second-handbiljetter fungerar inte riktigt när man är student :/ Vore AWESOME att få gå :D Och shit vad roligt för dig att få “ge bort” en sådan grej :D (är 21) Kram!

Reply
Cecilia

Hej Kenza! Har lyssnat på Rihanna sen Pon De Replay och den viktigaste anledningen till att jag ska få gå är att jag hade blivit så ofattbart, obeskrivligt lycklig! Jag (och min vän) är 21 år och kan komma och hämta armband :)
Kram!

Reply
Elisabeth Ideström

Hej mitt namn är Elisabeth och jag är 19 ÅR, jag kommer skriva ett rim nu som jag hoppas att jag FÅR.
Rihanna är en skönhet som många av oss VET, med alla hennes tatueringar och stilar så blir hon HET. Jag såsom många vill henne gärna SE, till berns scen hon komma för att sjunga och för att LE. Min dröm är att få komma och höra henne SJUNGA, då kommer jag stå i publikhavet och GUNGA. Jag kommer stirra på hennes egna coola STIL, även hennes dancemoves och känsla för att hon är så FIN. Jag har länge följt hennes resa som ARTIST, men jag är ingen av dom som tror att hon är SATANIST. Nej för jag henne gillar så himla MYCKET, trotts att många av mina vänner inte håller med om mitt TYCKE. Så jag hoppas att du kenza vill låta mig VINNA, då min otroliga glädje och tacksamhet aldrig skulle FÖRSVINNA. För att kunna vinna så kämpar jag HÅRT, jag skriver detta rim som är ganska SVÅRT. Men det spelar ingen roll vad som ska BEHÖVAS, för vill verkligen gå på hennes spelning så detta måste GÖRAS. nu jag får sitta hemma och alla mina tummar HÅLLA, hoppas att jag min idol på fredag ska få KOLLA!
Tack för mig och mitt RIM, nu ska jag fortsätta att simma i mitt STIM! :D

// Elisabeth Ideström
[email protected]

Reply
Johanna

Hmm varför just jag skulle vinna? Jag är ett stort fan av Rihanna och tycker verkligen att hon varit grym dom senaste åren! Men varför jag och min kompis förtjänar att gå är för att vi skulle på hennes konsert sist hon var i Sverige men då vart hon sjuk. Det blev alltså ingen konsert för oss och därför skulle det vara underbart ifall vi fick chansen att se henne nu!

Reply
Nettan

För det skulle vara helt underbart jävla bäst att ha en bästis-kväll med god mat, goda drinkar och världens tuffaste Rihanna :)

Reply
Ebba Ros

Hej Kenza.
Först vill jag bara säga att jag har följt din blogg sedan jag var 15, det var du som fick mig att våga vända mig utåt och blogga om mitt liv.
Det blev vändningen på min totalt isolerade och självdestruktiva spiral jag fastnat i.
I mellanstadiet började helvetet i min skola, jag blev mobbad varje dag från 4:e klass.
Jag var en av de som inte vågade prata, varken med mina föräldrar eller med lärarna, jag slöt mig inåt, började sno lugnande tabletter ur min mammas förråd som jag åt varje dag.

Högstadiet minns jag bara som en dimma, mobbingen blev ännu värre men lärarna valde att inte bry sig.

Det som räddade mig från att gå under var min enorma kärlek till Rihanna. Jag tapetserade hela mitt rum med hennes affischer, hennes låtar fick mig att vilja fortsätta leva.
Och, tro det eller ej din blogg var min stora livsgnista.
Den fick mig att våga skriva om min egen misär, om hur jag sakta drogs in i ett tungt tablettmissbruk och om hur mina drömmar rasade isär.

För två år sedan började min gudmor att filma mig och min kamp till ett bättre liv och om kärleken till musiken och min stora idol Rihanna.
Via ett tv-produktionsbolag fick vi komma och se Rihanna på Peace and Love i Borlänge förra sommaren, vilket dokumentärfilmades men… Jag blev magsjuk och vi fick avbryta filmen och resan.

Det vore en dröm större än någon annan att få komma till Berns och se Rihanna. Jag skulle bli den lyckligaste tjejen på planeten om jag bara fick se henne ett ögonblick, då skulle allt jobbigt vara värt det.

Min gudmor kan intyga att detta är sant, min blogg får du gärna läsa också.

Massor med kärlek och kramar till dig från Ebba. <3

Reply
Zahra

Men WOW! Hej Kenza! När jag hörde att den här spelningen skulle bli av så fick jag nästan panik :O och sen att man inte kunde skaffa biljetter:(…!!!!! Jag läser din blogg nästan varje dag, jag är ett fan av Rihanna och hennes musik!!! Jag är 21 pluggar och älskar att umgås med mina vänner när jag är ledig!, festa det älskar jag att ha kul med mina tjejer dansa speciellt till hip hop och R&B och att få den här chansen är helt otrolig! Jag älskar att resa och i år blir det tyvärr inget resande eftersom plugget tagit över så det här skulle va grymt för mig och min tjej kompis som alltid har fullt upp med jobb och plugg. Jag skulle vara så tacksam och det skulle helt enkelt bli en minnesvärd kväll för oss. Jag tycker verkligen att vi förtjänar det här.. VÄLJ MIG TACK FÖR MÖJLIGHETEN MÅ BÄST :)

Reply
Maya

Jag vet inte vad jag måste säga för att vinna, men jag vill bara säga att det kommer göra mitt liv lyckligare! på riktigt! Rihanna är mer än en artist för mig! Skulle göra vad som helst för att vinna biljetten! Och tack Kenza för att du ger oss sådana möjligheter! du är bara bäst! PUSS!:*

Reply
Maria

Jag är sämst på motiveringar till såna här tävlingar och vinner aldrig. MEN NU JÄVLAR! Min bästa kompis och jag skulle bli ÖVERLYCKLIGA om vi fick följa med dig och se den bästa Rihanna!

Håller hårt i fyra tummar!

Kram
Amanda & Maria

[email protected]

Reply
Johanna

Jag skulle som många andra dö av lycka för att få tag på en inbjudan! Jag och min barndomsvän (vi är 20 år idag) har under året glidit ifrån varandra lite, men lyckligtvis lyckats hitta varandra igen, så detta skulle vara en ultimat kväll för oss att få spendera en kväll på! Vi brukade ha galna kvällar tillsammans och vi skulle mer än gärna vilja lägga till denna kväll i listan!
mejl: [email protected]

Reply
Amanda

Hej fina Kenza!

Gullig du är som delar med dig av det här och gör en jättebra tävling! Jag är ett stort Rihanna fan och har velat se henne live så länge! Och vad vore inte coolare en på en intim mindre föreläsning? Jag skulle bli helt sjukt superglad om jag fick den möjligheten. Om jag skulle vinna skulle jag ta med min fina kille som jag på fredag firar 6 månader tillsammans med!

Puss!

Reply
Emma

Jag vill vinna för jag älskar Rihanna och jag tror verkligen att jag är hennes största svenska fan. Jag kan alla låtar och avgudar verkligen henne som person och artist.
Om jag vann så skulle jag bjuda med min bästa kompis som är lika galen i Rihanna som jag är. Vi har inte känt varandra så jättelänge, men vi klickade på en gång och det gjorde saken mycket bättre också att vi båda älskar henne. Det skulle vara så roligt att få uppleva dem där kvällen på Berns med min bästa kompis och få lyssna på en artist live så vi är ett sjukt stort fan av!

Kramar Emma

Reply
Felicia Olofsson

Är en 20årig Göteborgstjej som i höstmörkret tampas med tenta efter tenta, inlämning efter inläming. Jag gillar verkligen mina studier men att få vara med om en upplevelse som detta skulle förgylla den annars trötta tiden och ge mig mer energi till att kämpa vidare med allt som ibland tar emot. Jag skulle bli så lycklig! Rihanna is God. Kram

Reply
Vesal

Vill se den kattigaste kvinnan jag någonsin skådat. Dansa, sjunga och gråta till låtar som består av känsla och smärtsam ärlighet.

En kväll på Berns med min bästa vän med Rihanna vore den finaste julklappen i mitt liv. .

Reply
Julia Tran

Har inte deltagit i så många tävlingar och vet inte riktigt hur jag ska motivera mig så att jag verkligen vinner biljetterna. Men jag gör ett försök iallafall. Det skulle vara guldvärt om jag vinner biljetterna då jag har haft sån otur med just Rihanna. Min pojkvän älskar henne minst lika mycket som jag och vi skulle egentligen sett Rihanna på Globen förra året, självklart hade vi biljetter till den föreställningen som hon ställde in. I år gjorde han ett nytt försök på P&L vilket var en riktig besvikelse för honom. Har nog aldrig sett honom så besviken som efter hennes konsert där. Därför tänkte jag att om jag vinner Dessa biljetter så kommer han få sig en riktigt trevlig överraskning. Kanske ska tillägga att han jobbar sjukt mycket på den nya restaurangen YOI i stockholm så vi hinner knappt spendera tid med varandra och detta skulle vara en oförglömlig kväll som jag gärna vill dela med honom.

Skulle jag inte vinna så önskar jag dig och vinnaren en jättetrevlig kväll iallafall :) hoppas att ni får en helt fantastisk kväll med Rihanna.
Många kramar // Julia
([email protected])

Reply
Bisot

Jag måste vinna 2 biljetter då jag är ett stort fan av Rihanna och jag kommer olyckligt viss missa henne den 22 juli så snälla Kenza, vi hörs väl klockan 12?

Reply
Lozza

Jag jobbar utomlands just nu och min älskade, vackraste och snällaste lillasyster fyller år under novembermånad, och fast som jag är kan jag inte ge henne en present i år.. Men jag vet att hon är ett Rihanna-fan och att hon skulle uppskatta att jag åtminstone försökt tävla i hennes ära.

Soliga Hälsningar från Kairo!

Reply
Caroline

Jag älskar Rihanna. Hon är min största idol ever, inte bara i musik utan i livet.
Sist jag skulle få se henne i Stockholm så ställde hon in och då försvann hon i mina ögon, men inte i mina öron.. jag kan inte leva utan hennes musik! Och har ett nytt hopp om hennes Sverige-spelning! Guld värt!

Min mail: [email protected]

Reply
sara

Jag vill vinna helt enkelt för att jag är ett stort fan av rihanna och det vore jättekul att få komma bort till huvudstaden för en kväll!

Reply
Emelie

Hej jag skulle väldigt gärna via vinna då jag skulle vilja överraska min bästa vän ! Hon fyller nämligen 20 år den 26 november , å det ska hon självklart fira med oss tjejer med att gå på Swedish House Maffia .
MEN jag fick aldrig tag på ngn biljett ! Och eftersom jag efter nästa vecka är arbetslös så måste jag hålla i pengarna och kan därför inte heller köpa någon biljett på blocket . Att jag inte kan gå är super tråkigt tycker både jag och hon då konserten är något hon alltid kommer minnas .
Så jag vill verkligen vinna så jag kan få ta med min bästa vän på ett oförglömligt 20 års minne :)

Många hoppfulla kramar!!

// Trogen läsare och Rihanna fan såklart!

Reply
MalinB

Rihanna, Rihanna Rihanna, Så häftigt att hon ska spela Berns och skulle jättegärna vilja se henne live!! Vilken upplevelse!! <3

Reply
elin

För att det vore döhäftigt att vinna detta! Efter att du la upp videon till diamonds i bloggen så kan jag inte sluta lyssna på den. När jag hittar en ny favoritlåt lyssnar jag sönder den till nästa favorit kommer så vore ju kul att höra den live medans den fortfarande går på repeat ;) Sen vore det ju en schyst paus i tentaplugget för två stackars studenter! Kram!

Reply
Anne K.

Jag har en syssling som bor på Lidingö och jag träffar henne sällan för att jag bor i Finland. Konserten vore ett ypperligt tillfälle för mig att hoppa på flyget och göra en snabbvisit till Stockholm och överraska henne!

Reply
Nicoline

Hej Kenzas! Jag är 19 år och helt galen tjej som älskar livet. Att vinna en biljett vore som en dröm då Rihanna länge varit en förebild. Jag har aldrig varit på en riktig koncert, har gjort mycket men aldrig riktigt varit på en koncert så det hade varit en drömupplevelse.

Hon är en idol och livet skulle vara som uppfyllt om jag fick vinna, kan även ta med min mor då som har hjälpt mig så mycket i ur och skur.

Kram
Nicoline

Reply
ByBalan

Aah.. Wow. Det här var verkligen den bästa tävlingen. Brukar vanligtvis inte vara med på sånt här, för att jag aldrig vinner ändå. :p Den här tävlingen kunde jag verkligen inte låta bli. Skulle bli så sjukt glad om jag vann. Inspereras så mycket av folk som verkligen gör det dom brinner för och för den delen är sjukt bra på det. Hon är en tjej som jag älskar att lyssna på. Hennes musik, röst och utstrålning är inte lätt att gå om. Från en söt ung tjej till världens drottning. Folk sloss ( kanske inte ordagrant ) om att få göra en låt med henne. Hon är en naturbegåvning! Jag kan och jag KAN komma på fredag. Skulle det vara så att jag inte kunde så skulle jag gjort att jag kunde. Som du märker så vill jag gärna vinna. Så plz pick me.
Ha det fint.

Reply
amanda

Hej Kenza!

Jag är ganska dålig på att formulera mig med ord. Men jag ska försöka, för att få se Rihanna uppträda skulle betyda allt för mig.

Du vet hur Tokio Hotel betydde/betyder för dig? Ungefär så betyder Rihanna för mig. Jag har gått igenom väldigt hemska saker, och det började när jag var 12 år gammal. Jag vill egentligen inte gå in på det, för det känns bara onödigt och vill liksom inte att du eller andra ska tycka synd om mig. Och nu tycker jag det är fel att jag har skrivit det.

Men Rihanna och hennes musik har liksom hjälpt mig igenom det. Den har fått mig att flyga, så som Tokio Hotel har hjälpt dig. Idag är jag 19 och mår bra igen. Och det hennes ballader och “tyngre” låtar har fungerat som terapi genom åren, då jag har bearbetat tunga känslor och gråtit. Och hennes glada och dansvänliga låtar har hjälpt mig att se framåt, vara glad, och framförallt dansa! Som är min största passion.

Iallafall. Jag förstår att det är svårt att välja vem som ska få följa med. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att jag får följa med! För förutom allt jag skrev där uppe, så var jag var en av de som hade köpt en biljett förra året hon var här och gick hem gråtandes när hon ställde in.

STOR kram :)

Reply
[email protected]

Hej Kenza! Jag och min kompis är 19 år gamla och vi vill så himla gärna ha dessa biljetter..!! När vi fyllde 18 år fick vi biljetter till rihannas konsert förra hösten! men det var den konserten som vart inställd och vi vart väldigt besvikna då vi hade sett fram emot att se henne hela året och även stått och köat hela dagen! Det skulle vara så grymt att få se henne på berns och glömma konserten som aldrig blev av!
GRYM TÄVLING! puss

Reply
Fanny

Jag skulle gått på rihannas ena konsert i Malmö. Men den blev ju inställd, men det var inte det enda problemet denna kväll.
Jag hade fått biljetten i 18-årspresent av min bror.
Konserten skulle va på en måndag och vi skulle åka till Malmö lör-tis. Vi skulle fått biljetterna som vi bokade på biljett.nu samma vecka men på fredagen hade vi fortfarande inte fått dem. Vi ringde och frågade hit och dit. De sa då att de skulle möta upp alla som köpt genom dem i Malmö, och man fick hämta ut dem där och att de skulle höra av sig med tid och plats. På morgonen på måndagen hade de fortfarande inte hört av sig och vi ringde och frågade vad det är som krånglar. De sa att de skulle höra av sig under dagen. Insläppet skulle va kl 19. Klockan 17 ringer dem och säger att vi inte får några biljetter. Vi får panik och letar på blocket, ringer runt till folk mm. Vi tänker att vi åker till arenan för det kanske går att köpa utanför. När vi kommer dit får vi reda på att konserten blir inställd. Så tur i oturen att vi inte fick några biljetter. Tydligen va den här sidan ingen bra sida att beställa biljetter ifrån, hittade massa recensioner på Internet om att de lurar folk på biljetter. Så efter allt krångel det var då, tycker jag att jag är värd en biljett.. :)

Reply
Zebiba Said

Jag är ett stort fan! Rihanna är en artist i sin egna klass, hon efterliknar INTE någon annan, hon gör sin grej och har en stil som är trendsättande ser upp till henne pga dessa egenskaper. Det skulle vara ett ofröglömligt minne och grymupplevelse att få se henne uppträda live på Berns

Reply
Terese

Helt amazing att jag bestämde IGÅR att jag ska åka till stockholm över helgen?? Så min motivering är att det är helt enkelt ödet som vill att lilla jag från lilla hålan i norrbotten ska se Rihanna i helgen! Älskar alla hennes låtar och det skulle vara otroligt kul att se henne live!

Reply
filippa

jag är verkligen ett super fan av rihanna och att få se henne live på Berns skulle verkligen vara underbart,och det skulle vara fint att få överraska en vän med detta om man skulle vinna dessa biljetter!

Reply
Jennifer

Hej! Jag är ett av dom största fanen Rihanna har haft/har och kommer ha. Jag var en av dom drabbade när Rihanna ställde in sin konsert i Stockholm. När det hände mig kändes det som om min värld skulle gå under. Jag var helt försörd. Jag har följt Rihanna sedan hennes första singel Pon De Replay kom ut, och jag följer henne fortfarande. Hon har alltid varit den bästa, och att få se henne live är den största önskan jag har i livet. Det är det jag mest vill på denna jord. Det skulle betyda så himla mycket att vinna denna biljett eftersom jag är otroligt stort RiRi fan! Hon är helt underbar, hon är den bästa av dom alla. Jag ÄLSKAR henne <3 Jag kommer fortsätta be för att få se henne live tills jag får se henne. Jag kommer ALDRIG ge upp för att det är min största önskan i livet!
Snälllaa snälla Kenza, det här är det bästa som skulle kunna hända i mitt liv! <3

Reply
Jenni

Jag kommer aldrig iväg på något sånt eftersom pengarna oftast saknas, det skulle vara grymt kul och upp piggnande att få gå då jag på senaste åren mått dåligt.

Reply
sarah

Okej denna tävling är verkligen värt ett försök att vinna till… Jag ÄLSKAR rihanna och fyller 24 den 16 november,alltså när hon ska spela.. Bor i Umeå,men vinner jag biljetterna så tar jag morgonflyget på fredag morgon och kommer direkt. Vore världens bästa födelsedagspresent NÅGONSIN! Håller tummarna och kommer sitta bänkad framför mailen imorgon klockan 12 ;) Kram/Sarah

Reply
Rebecca Westling

Hejsan!
Jag är en tjej på 18 år som har beundrat och lyssnat på Rihanna sedan 2006, då hon släppte låten “Unfaithful”. Snart fyller min bästa vän Sofie år och hon, om någon, är värd att få se Rihanna live! Hon är ett riktigt (och då menar jag verkligen riktigt) troget fan som nästan kan var enda låt Rihanna släppt hittills. En biljett till denna exklusiva spelning skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till Sofie då det är en dröm för henne att få se Rihanna live, och jag skulle verkligen vilja hjälpa henne att uppfylla denna dröm.

Sofie är verkligen värd detta, och jag VET att ifall vi vinner kommer konserten att vara ett minne för livet för oss båda! Sofie skulle bli överlycklig.
Kraaam!

Reply
Nathalie Gullmets

Hej Kenza!

Jag känner att jag “förtjänar” att gå för att jag har haft det riktigt tufft i skolan vilket resulterat i att jag känner mig helt vilsen i livet just nu. Inser att jag ska vara glad över att jag över huvud taget får gå i skolan men just i skrivande stund känner jag mig otroligt vilsen och behöver verkligen motivation för att kunna fortsätta. Under hela min skolgång har jag även lidit av panikångest vilket inte gör det hela lättare.

Jag känner att jag verkligen behöver komma ifrån min vardag och få en riktig upplevelse! Hoppas du väljer mig, men tycker det är helt fantastiskt att du ger två personer den här chansen!

Ska även tillägga att jag följt Rihanna ända sen “Pon the replay” och älskar verkligen hennes musik, den motiverar mig och får mig att känna mig on top of the world!

Tack för en bra blogg!

// Nathalie

Reply
sr :)

hej!!
jag är ett stort fan av Rihanna, jag har alltid velat gå på hennes konserter men aldrig haft chansen :( det skulle vara en DRÖM om jag fick gå på den här konserten på fredag, shit bara tanken av att få vara i samma rum som henne ger mig rysninga!! ÅÅHH jag vill så mycket !! :(
chansen att vinna den här tävlingen är så otroligt liten så att jag tänkte nästan inte ens skriva till dig,Kenza. för jag har alltid sådan otur när de gäller sånt här :(
aja jag hoppas att du väljer rättvist, (även fast det kommer vara dundersvårt) jag är 19 år och bor 30 min från sthlm så jag uppfyller kraven :) kram kenza fortsätt med din blogg den är super! :)

Reply
elin

Heeej! Anledningen till att jag skulle göra allt för att vinna biljetterna till Rihannas konster är att min allra bästa kompis som älskar Rihanna fyller 19 den tjugonde november och eftersom att jag inte har ett jobb just nu kan jag inte köpa någon present till henne som hon förtjänar… Vet att hon skulle dö om hon fick se Rihanna live och eftersom hon gör så otroligt mycket för mig skulle det kännas så fint att kunna ge henne någonting tillbaka! puss

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag vill så himla gärna se henne live, hon är magisk och en stor förebild för mig så därför vill jag verkligen vinna! Mail: [email protected]
Kramar / Julia

Reply
Yohanna :]

Måste bara skrika av mig.. WOOOFUCKINGHOO!!
Hejhej kenza! jag har följt din blogg i några år & detta är lätt bästa tävlingen :D

Här är då min motivering:
Jag har fyra artister jag verkligen ääälskar (Beyonce, Rihanna, Chris Brown & Justin Bieber) Jag vet “allt” om dem, kan alla deras låtar, sett varenda intervju & allt vad det nu är. Har även älskat dessa personer från “början”!

Jag är även så långt jag minns alltid älskat att sjunga, dock har jag typ alltid även varit blyg..haha, inte bästa kombinationen! Jag har ett YouTube konto, där jag gjort små covers och då filmar jag typ en “kruka” och inte säger vem jag är Hahahah.. lame x)

Jag har massor med påbörjade låtar från då jag var liten t.o.m. från idag & nu när jag har köpt ett keyboard & igår laddat ner ett “studio” program, är jag säker på att jag kommer skriva låtar mer seriöst!

Hursomhelst, jag älskar som sagt även Chris Brown & ska därför åka till sthlm på lördag, spendera helgen där, för att sedan gå på hans konsert på måndag! Så det skulle inte vara några problem att åka till sthlm då jag har vänner som ska dit då, samt känner folk som bor där!
Är 18år, tog studenten (läste natur) i somras (började ett år tidigare), jobbar nu i IKEA (:

Denna helg skulle BY FAR bli THE BEST!
Om jag även kunde se Rihanna, som jag har “följt” i så många år!
Min magkänsla säger att jag kan vinna detta, haha borde kanske inte skriva det (otur?) Hursom, jag Hooooppppaaas att du väljer mig!!

Sorry om detta blev lite väl långt nu haha & Tack på förhand! :]

Reply
YAZZ

OHHHH GUD GÅR NOG INTE ATT FÖRKLARA MED ORD HUR GLAD JAG HADE BLIVIT OM JAG HADE VUNNIT DET ÄR DÄRFÖR JAG SKRIVET MED CAPS. ÄR ETT MEGA STORT RIHANNA FAN, HAR VARIT DET SEN 2006. VET ATT DET FINNS FLER ÄN JAG MEN ATT VINNA DET HÄR HADE NOG FÅTT MIG ATT GRÅTA HADE OCH KOMMER VARA EVIGT TACKSAM OM JAG VINNER. ÄR SÅÅÅÅ HIMLA AVINDSJUK PÅ ALLA SOM FICK CHANSEN ATT SE HENNE, HOPPAS ATT JAG FÅR TUR NU DÅ ! :) sorry for caps men det är typ så jag kommer känna mig och jag vinner! :)

Reply
Emilia Gustafsson

Jag hade velat vinna självklart för att jag tycker är en extremt cool tjej, en bra förebild och såklart för att hon är en grym artist! Jag har precis flyttat hit till Stockholm från Skåne på grund av studier, och detta hade varit en perfekt välkomnstpresent ;) kram på dig

Reply
Thilda

Alltså Kenza, jag får GÅSHUD av tanken på att få vara med om en spelning med Rihanna. Jag lyssnar på den bruden varje dag och har en hemlig crush på henne! Hennes personliga klang och karisma är fanimej unik!

Om jag skulle vinna tävlingen så skulle jag ringa min bästa vän Lisa inom två sekunder. Hon, precis som jag, sjunger väldigt mycket och skulle skita på sig av glädje över beskedet att hon och jag ska på spelningen.
Hon är så jävla deppig just nu för hon blev dumpad av sin sambo efter ett femårigt förhållande. Vad är då bättre än en konsert med världens kaxigaste brud (Rihanna alltså, inte jag hehe..)? En förfest med några glas vin och sen njutning till max. Ett minne vi skulle bevara för alltid!

Och jag kommer för övrigt vara dig tacksam för alltid, haha! Puss och kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*