• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Evelina

Jag tycker att jag borde få vinna biljetterna för det vore så jäääkla coolt att se Rihanna, och min kompis skulle bli helt paff om jag berättade det för henne. Skulle verkligen behöva något som lyser upp det här höst mörkret och får mig på lite bättre tankar. Det skulle vara så jäkla (ursäkta språket) coolt!!!!

Reply
Stina

Men guuuuu! Jag som ska till Stockholm just då, bor annars i Oslo. Hade ju varit värsta perfa läget!! Be till gudarna att det går vägen här!

Reply
Jolin

Jag skulle på rihannas konsert i Stockholm. Jag blev blåst på biljetterna och konserten. jag hade sett framemot det i över ett halvår och det var min födelsedagspresent, därför skulle det vara grymt att få chansen igen att gå och se henne!

Reply
Ida

Jag skulle vilja gå och bjuda med mig min bästa vän som alltid ställer upp i vått och torrt. Hon är outstandning när det kommer till att lyssna på mina kärleksbekymmer och ger alltid så underbart positiv energi, det här skulle vara perfekta presenten till henne som tack för den goda vän hon är :)

Reply
Sofie Ö

Är sugen på att hitta på något kul och annorlunda (allt känns bara drygt just nu bara massa jobb och väldigt mycket mörker ute) med min pojkvän men har inte lyckas komma på vad, tills jag såg detta!!! Det låter toppen i mina öron då vi båda tycker om henne sjukt mycket! ;)

Ha det bra!
Mvh Sofie…

Reply
Ivana

Jag skulle jätte gärna vilja vara en av de som vinner. Mest för att kunna bjuda min sambo på en date då det va länge sedan vi hittade på något stort:) vi kunde inte fira 1 år förra veckan då båda var bortresta med jobb! Hade varit super komplement:). Tack! :)

Reply
Yasemin Hagman

Varför jag skall få gå? Jo för att jag bokstavligen ÄLSKAR rihanna!! Hon är inte bara min favoritartist utan även min inspiration till kläder, hår, naglar, smink, musik, allt helt enkelt! Har alltid gillat Rihanna, ända sedan jag hörde Umberella vid 12 års ålder (idag 18). Gick på hennes konsert LOUD tour i november i fjol och bestämde mig sekunden konserten var slut att jag MÅSTE få se henne igen! Även om jag trodde att hennes album LOUD inte kunde bräckas, så har hon visat motsatsen med talk that talk! Hela albumet är helt fantastiskt och hennes nya låt Diamonds är bara föör bra! Min mobil är fullproppad med alla Rihannas låtar, nya som gamla samt bilder på min idol och inspiration. Så ja, just därför skulle jag mer än gärna vilja gå på hennes exklusiva konsert!

Reply
sanna

Jag älskar verkligen Rihanna, hon är min största idol och min inspirationskälla. Att få se henne vore en dröm. Jag tycker att jag förtjänar det för att jag är ny i stan, har inget liv här, bara jobbar och gör inget kul. Har fått flytta 5 gånger på 5 veckor pga oseriösa och elaka människor. Vart med om polisrassia och husransakan så att våran hyresvärd åkte in i fängelse. Känner ingen glädje just nu, behöver ett litet mirakel :) Plus på lördag ska jag åka 5 timmar hem till min hemstad för att göra ett nytt cellprov pga av att mitt förra “såg konstigt ut”. Så det hade vart underbart att få glömma verkligeheten på fredag kväll, kunna överraska min lillasyster och ta med henne och bara dansa och sjunga med i varenda Rihannalåt <3

Reply
Samira

Hej!! Jag heter Samira och jag är Rihannas största fan! Har däremot tyvärr aldrig sett henne live och det vore en ära att få se henne på fredag! Jag har en vän som fyller år på fredag och det skulle va FETT och ta med henne på konserten som present, även hon är ett stooooort fan! Vi båda är över 18 och befinner oss i Sthlm på fredag. Kram/ Samira

Reply
Annie

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja denna motivering….
Till att börja med är Rihanna min största idol – jag älskar alla hennes låtar och hennes personlighet.. Jag kan sitta och titta på youtube filmer i timmar på henne och bara faschineras över hennes musik, uppträdanden och sätt att påverka människor i sin omgivning. Har tänkt skaffa biljetter till hennes konserter i Europa tidigare men har aldrig haft råd..
Jag har haft den värsta tiden i mitt liv på länge.
Min livs kärlek har svikit mig. Min älskade farmor gått bort, som stod mig oerhört nära. Vänner jag trodde var vänner har vänt mig ryggen och visat sig vara andra än jag trodde.. Ja, jag har inte haft den bästa tiden i mitt liv på senaste..
På torsdag har jag äntligen bokat ett tåg upp till Stockholm för att träffa min underbaraste tjejkompis som alltid funnits där för mig, i ur och skur.
Det hade varit helt fantastiskt att få överraska henne med något sånt här – helt obeskrivligt. Detta hade varit det coolaste jag kan tänka mig och en perfekt spark i rumpan för att ta mig ur min hemska höst hittills. Livet är så viktigt och man måste inse att man lever faktiskt bara en gång, det finns inte tid för att må så dåligt som jag gjort på senaste. Detta hade varit så kul, som en dröm som gick i uppfyllelse!
Drömmer mig iväg, kan inte sluta tänka på hur häftigt det vore!
Tack Kenza för en riktigt underbar blogg.

Reply
Elin svärd

Hej kenza hoppas du haft en bra dag! :)
Jag skulle vilja vinna biljetter till Rihanna för att jag först och främst tycker att hon är hur grym som helst! Jag har dessutom aldrig varit på en riktig konsert och detta vore helt klart den bästa första konserten och jag har nämligen precis flyttat ner till Stockholm så vore en kul upplevelse.
Och till sist så förknippar jag Rihanna med en gammal vän till mig så vore väldigt roligt att kunna bjuda med henne :)
Det var allt! Hade bra :)
Kram Elin

Mail: [email protected] (ps:två st understräck ;))

Reply
Hanna Österlund

Hej Kenza! Jag vet inte var jag ska börja och hur jag ska skriva :D är helt darrig när ja läste det du skrivit :D! Men nu är det så att jag och min kille kommer imoron att åka över till Stockholm (vi bor i Åbo Finland) och vara där ända till fredagen men om vi skulle råka vinna biljetterna så skulle jag absolut förlänga hotellet och åka hem först på lördagen! OMG hoppas hoppas jag har turen påmin sida!! :) Och det här är lätt den bästa tävlingen nån bloggare nånsin haft :D

XOXO Hanna!!

Reply
Malin

Hej Kenza! Vilken underbar tävling du ordnar!
Det är såklart jättesvårt att motivera varför just JAG ska få vinna, utan att få det att låta som att man är världens ego. Men här kommer i alla fall min motivering..
Jag är en tjej som tycker väldigt mycket om när människor i min närhet har det bra. Jag försöker så gått jag kan att hjälpa till och lätta upp tillvaron när det behövs. Jag ska ge dig några exempel på grejer jag gjort den senaste tiden:
I augusti har fick min familj reda på att min morfar har cancer som spridit sig vidare till skelettet. Sedan det tråkiga beskedet har jag besökt morfar varenda dag mellan strålbehandlingar, cellgifter och allt där till. Det känns så fint för mig att få hjälpa honom med saker som jag alltid fått be honom om hjälp med. Älskade lilla morfar!
Min mamma är egen företagare och min pappa är arbetsledare på sitt jobb, därmed jobbar de väldigt mycket och har knappt någon fritid. Jag brukar åka hem till dom om dagarna för att städa, handla, gå ut med hundarna och såna vardagliga saker de tyvärr inte hinner.
Min fina vän fyllde 20år för ett par veckor sedan, och hade en fest för 30tal personer. Jag hjälpte henne med att göra maten, bordsdukning, förberedelser och “efterjobb” så som diskning.
Utöver detta har jag mitt egna hem, arbete och sambo att tänka på.
Alla dessa val jag gör med att hjälpa andra, är ju inget jag blir påtvingad utan är till 110% saker som jag valt själv att göra. Men när man tänker så mycket på andra så blir det lätt att man glömmer bort sig själv, och nu för tiden så pratas de ju så mycket om att man ska ta hand om sig själv. Därför skulle jag nu vilja unna mig något som jag tycker är härligt (att gå på Rihannas konsert på fredag)och som ger mig ny energi till att hjälpa och ställa upp för min släkt och vänner!
Kram

Reply
Therese J

Hej Kenza!!! Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna till min fina pojkvän. Han är helt underbar och det bästa som hänt mig- min prins helt enkelt. Han tänker alltid på allas välbefinnande och sätter alla andra först så vill verkligen göra något speciellt för honom.Till saken hör att han absolut ÄLSKAR Rihanna och hennes musik, så det skulle vara magiskt att få ge honom denna upplevelse. 
Tack för en fin blogg! Kram Therese

Reply
Arlinda

Hej!! :D
När jag såg att det var åldersgräns 18 så tänkte jag bara faaan!!
Men när jag sedan tänkte efter så tänkte jag på min storasyster och hennes kompis som åkte till Stockholm förra året för att se Rihanna…Men då hade de oturen att hon ställde in sin konsert och detta gjorde ju dem så ledsna eftersom de sett fram emot detta i nästan ett år om jag inte har helt fel. Och det roliga är att vi brukar reta henne hemma om att hon grät när hon inte fick se henne. :P
Därför tycker jag att min stora syster som mitt bland all stress av pluggande (hon går tredje året i gymnasiet) ska få möjligheten att få se hennes största idol. Och jag vet att det inte är en så stor chans att hon får det nu. Meen jag hoppas i alla fall att hon får sin önska i uppfyllelse, För det förtjänar hon verkligen.
Även om jag också skulle velat träffa Rihanna så gör det ingenting när jag vet att min syster får träffa henne.
Jag hoppas innerligt att hon får chansen att träffa henne.:D :D
Kram:D <3<3

Reply
ida

Är 19, bor i Stockholm, diggar Rihanna sjukt mycket. Enkelt och bra va? Vet inte vad man egentligen ska skriva för klyschigt/smörigt för att vinna, men jag vinner aldrig…vi kör på den. Skulle vara så jäkla fett!

Fingers crossed =)

Reply
Josefine S

Jag tycker jag ska vinna en biljett just för att jag kommer ihåg när hon va yngre och hon kom ut med pon de replay, hur liten (12 år) jag än var så dansade jag så fort den kom och jag körde den på repeat och detta gör jag än idag med många av hennes låtar som ger tillbaka olika minnen.. Men ett speciellt minne (till låten umbrella) var att jag hade en kompis som ofta fick fribiljetter till konserter och en av dom var rihannas, för några år sen och jag ville verkligen gå och det visste denna tjej mycket väl, dock valde hon en annan kompis som alltid fick följa med. Så nu ser jag äntligen en chans att få se en av mina förebilder live. Jag skulle bli överlycklig!

Reply
Fredrik Wallengren

Okej, va tusan, jag gör ett försök!

Jag ska vinna biljetterna för att: jag är ett stort fan av Rihanna, har aldrig sett henne live tyvärr. (lyckades naturligtvis att få biljetter till den inställda konserten..) Men jag kommer ju garanterat att köpa biljetter till den 22a juli. Har tyvärr inga kompisar som gillar Rihanna särskilt mycket.. Jag lyssnar mestadels på hårdrock, likaså mina kompisar. Men jag har ändå lite mer blandad musiksmak. Rihanna och Taylor Swift är mina absoluta favorit-artister (näst efter Metallica så klart).. Iallafall, när jag skulle se henne i globen fick jag pallra mig upp till Stockholm helt själv :( Skulle jag däremot vinna biljetter är jag helt säker på att jag skulle få med mig någon vän :) Skulle verkligen betyda massor för mig! Skulle kännas riktigt jäkla bra med tanke på att några av mina kompisar ska Sabaton i Scandiavium samma kväll och jag tyvärr inte fick tag på biljett.. har sån himla otur jämt! Men även om jag hade fått biljett till Sabaton hade jag valt Rihanna över det utan att ens fundera. Rihanna är så sjuuuukt grym! Hennes musik betyder verkligen mycket för mig.

Det var kanske inte mycket till motivering, men det är svårt!
Hur som helst. Du äger Kenza! Puss Hej! :*

Reply
Amelia Westerberg

Hej Kenza! Jag har följt sig sålänge jag kan minnas och har alltid respekterat dig otroligt mycket, för att du är dig själv. Cred! Jag förstår såklart att tusentals läsare vill ha den där biljetten och chansen är väldigt liten att just jag skulle vinna, men helt ärligt så har jag lyssnat på Rihanna sedan hennes debutalbum. Hon är så jävla cool och du skulle göra mig världens lyckligaste person genom att välja mig. Jag lever inte jätterikt, och har liksom inte råd att lägga pengar på konsertbiljett, även om jag inte vill något annat hellre.

SNÄLLA, gör mig till världens lyckligaste tjej! Puss

Reply
Jess

Hej! Min moster är nog Rihannas största fan. Ålder är bara en siffra! :) I somras åkte vi en road trip till Peace and Love endast för att se hennes framträdande vilket tyvärr inte blev vad vi hoppades pga hur Rihanna mådde efter beskeden hon fick precis innan koncerten. Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick ge denna upplevelse till min moster i en försenad födelsedagspresent för att uppleva allt det vi hoppades på i somras! (hon fyllde 40 förra veckan)

Reply
Mirjam Andersson

Kenza,
Motiveringen till att jag ska få gå ut, se Rihanna och dansa till fötterna ömmar är enkel:
– Mina heels har inte fått slås i taket på riktigt länge. För 4 månader sen fick jag en dotter. Och hur mysigt det än är med bebisar, barn, man och familjeliv så behöver man få rocka loss ibland också! Så snälla, bidra till att en 25 årig 3 barns morsa får en grym festkväll med en go vän, bästa musiken och en skön VIP känsla!!

Puss & Kram

Reply
Nadija

Jag beundrar Rihanna jättemycket som artist och hennes låtar är fantastiska. Det vore en riktig upplevelse att få gå på hennes spelning! Kram

Reply
Caroline

Jag ska vinna för att jag har älskat henne sedan första gången jag såg henne uppträda med Pon de Replay på The Tyra Banks Show 2005. Hon har alltid varit väldigt stark och självständig, en fantastik förebild för kvinnor över hela världen. Det vore en ära att få se henne live!

Reply
Frida Karlsson

Hej Kenza:) Skulle så gärna vilja ta med min bästa kompis på denna spelning. Både hon och jag gillar Rihanna väldigt mycket men jag gillar min vän ännu mer och kan inte tänka mig en finare present till henne än det här! Fingers crossed! Tack för en fin blogg! Kram från Frida

Reply
Adelaide

Jag måste få gå för att jag är hennest största största fan Jag har kämpaat såå och jag vill vill vill gå missade henne på peace and love och jag förlåter inte mig själv än idag sååå snäälla snällaa låt gör mig lycklig, låt mig gå

S N Ä L L A :))

Reply
Nicolina

Hej! Vill vara med och tävla :) Jag har jobbat i en musikaffär i 6 år och måste erkänna att jag aldrig varit på någon konsert. Min chef blev helt paff när jag berättade detta, vilket jag kan förstå för att de för i tiden (innan all nedladdning tog fart) själva fick gratisbiljetter till alla möjliga konserter via jobbet. U2, AC/DC… you name it! Han har sett allt! Därför vore det kul att sätta honom på pottan, men även för mig såklart, att vinna detta! KRAM

Reply
Caroline Bjurgard

Att jag skulle delta i en tävling trodde jag aldrig. Men plötsligt sitter jag här igen och tävlar om dessa Rihanna biljetter. Men vad gör man inte…
Jag har aldrig varit någon fanatiker av något slag. Har aldrig riktigt varit fäst vid någon speciell artist. Men att det skulle ske i mina äldre dagar, det trodde jag aldrig!? Men helt plötsligt händer det. Visst att det kunde ske för 7år sedan då man var 13år och kär i allt, men att jag sitter här som 20år och dyrkar denna kvinna så mycket det är otroligt!
Rihanna för min är en sådan inspiration, jag är dansare och hittar enbart inspiration till mina koreografier hos henne. Hon är sådan speciell artist och ger så mycket i sina texter, alltid någon speciell känsla som man får tolka själv. Jag tycker att hon är helt otrolig och jag får aldrig nog av hennes musik! Varje dag för att vakna till är det Rihanna som gäller och likaså påväg till och från jobbet. Dygnet runt spelas Rihanna och man tröttnar ju aldrig!
Att få gå på denna tillställning skulle vara en sådan enorm ära och jag skulle skatta mig så lycklig! Nästan så jag kan påstå att jag skulle vara världens lyckligaste tjej resten av livet.. Jag skulle iallafall sväva på moln i flera månader efter detta!
Attt datumet är så perfekt intill min födelsedag är nästan otroligt! Jag fyller nämligen år den 25 november och hela 20år. När man fyller 20år vill man gärna fira detta på ett speciellt vis! Att fira min födelsedag lite i förtid under denna konsert är det jag önskar mig, jag önskar att få vara på denna spelning och fira min födelsedag! Kan inte tänka mig något bättre sätt eller finare minne som jag kommer minnas för livet!

Caroline Bjurgard
[email protected]

Reply
Hanna

Jag skulle så sinnessjukt gärna vilja få chansen att gå och se Rihanna. Hon gör musik som passar både till fest men också till de stunder då man bara behöver pausa från livet en stund och samla kraft. Jag skulle antagligen dö av lycka om jag vann eller blev vald eller vad man nu ska säga. Om jag vann skulle jag ta med mig min lillasyster som sedan barnsben alltid funnits vid min sida och stöttat mig. Att kunna bjuda med henne för att se Rihanna skulle betyda enormt mycket då det skulle ge mig en chans att ge tillbaka lite av allt det hon har gett mig bara genom att finnas där för mig!

Reply
josefine

Jag vet inte hur länge jag har suttit här och försökt omformulera dessa ord.
Dessa ord som förhoppningsvis får ta med mig och min vän till en exklusiv spelning med Rihanna!

Jag har nämligen funderat länge på vad jag skulle skriva. Antingen skulle jag berätta om hur mycket jag älskar hennes musik, eller välja att berätta om den gången då jag blev sjuk och missade att se henne på Peace & Love. Eller förklara hur stort detta skulle vara för mig och min bästa vän?

Jag visste inte om jag skulle vara ego eller ej. Jag visste inte heller om jag skulle skriva en lång eller kort argumentation, eller varför inte skriva en sådant där löjligt härlig hyllningstext till hennes musik?

Nej, det var inte mycket jag visste.
Men vad jag däremot verkligen var säker på var att jag älskar Rihannas Musik.

Och jag vill verkligen, verkligen vinna de där två biljetterna!

Så snälla Kenza, jag hoppas du verkligen väljer mig,
det skulle betyda så oerhört mycket!

Kram
Josefine

[email protected]

– och jag uppfyller alla de kriterier du efterfrågar- om att vara 18 etc ;)

Reply
Tine

Hej Kenza! Jag måste gå!!! Jag har älskat rihanna sen jag inte kan minnas, jag har sparat pengar för att kunna åka till usa och se henne, och på fredagen fick jag ingen biljett för att mitt internet har vart paj och allt har bara gått åt helvete! Rihanna är en otrolig människa och jag älskar hennes musik och lyssnar på den minst typ aaa jag vet inte hur många gånger om dan. Så snälla Kenza.. låt mig gå. Massor med pussar från Tine <3

Reply
Sara V

Kan helt klart hålla med om att det här är den bästa tävlingen! Antar att alla som vill vinna är Rihanna fans, älskar hennes musik och hennes grymma stil, så vill inte ens börja argumentera med det ;)
Så varför skulle jag vinna? Går sista året i gymnasiet och har så mycket att göra att jag har inte ens hunnit gå ut en enda gång i Sthlm sen jag fyllde 18. Och det har gått två månader. Idag är det 37 dagar kvar tills jullovet vilket känns som en lagom lång tid, och känner att jag skulle behöva ha en kväll då jag skulle kunna glömma om skolan och alla skyldigheter och bara ha kul! Och hur häftigt skulle det inte vara att fira sin första utgång med Riri?! Can’t beat that! Keeping my fingers crossed, tack för en grym blogg! xx

Reply
Amanda Norell

Hej Kenza! Kommenterar ALDRIG på bloggar men nu kan jag bara inte låta bli! Rihanna är utan tvekan min favorit! Jag såg henne för första gången på Peace and Love i min hemstad Borlänge. Det är nog dem bästa 2 timmarna i mitt liv! Trots att jag var den enda som sjöng med i hennes låtar där jag stod kunde jag inte njuta mer. Hon är oslagbar! Att få chansen att se henne på Berns skulle vara en sjuk dröm. Är 21, tar med mig bästisen och sätter mig på tåget direkt om jag vinner. G to the O! / Amanda

Reply
Bella

Min allra bästa vän fyller år imorgon och det står helt still vad jag ska köpa till henne! Trot eller ej men så funderade jag på att köpa Rihanna biljetter när hon kommer hit i juli! Men nu när jag såg den här tävlingen så skulle inte någonting annat passa så bra att ge bort i present. Galen överraskning för båda två. Så nu håller jag verkligen tummarna :)
Kram från Bella

Reply
Michelle watts

Hej! Jag är en tjej på 20 år . Jag skulle se på Rihanna förra året i november, jag hade köpt meet and greet biljetter och det skulle blivit den bästa dagen i mitt liv. Jag hade väntat så länge och var så glad att jag nästan exploderade. Sedan kom hon inte och jag vet inte hur jag kan förklara det med ord men jag vart så sjukt besviken och ledsen. Jag hade väntar ett helt år på upplevelsen. Jag älskade henne ända sen umbrella. Jag är utan tvekan hennes största fan och jag skulle kunna göra VAD SOM HELST för en biljett ! Har affischer , tröjor, skivor fast jag är 20 .. Är helt galen i henne!

Reply
Lilli

Åhh! Vad jag ville gå på den konserten men så såg jag att det inte gick att skaffa biljetter! :( Har nyss blivit dumpad och känner att jag behöver ha lite kul i Stockholm(bor i lilla Vänersborg tillfälligt)! Hoppas verkligen jag vinner så man kan tänka på annat en stund. :) Jag är 20 år och behöver leva lite just nu när man äntligen är fri om man säger så.

Kram Lilli

Reply
Katarina

Det skulle vara grymt att få se Rihanna, hela hon verkar så… ja det går inte att beskriva!!! Jag är en av de som satt taggad till tusen i Globen förra året när hon tyvärr ställde in. Att få se henne på Berns skulle lugnt gottgöra allt!

Reply
Sofie

Vet egentligen inte varför just jag borde vinna, visst att jag älskar Rihanna till tusen. Men jag skulle heeelst vilja vinna för min bästa vän som bor i Stockholm som jag kanske bara får träffa en gång i halvåret (om jag har tur) då jag bor i Oslo. Vill vinna för hennes del just för att hon haft en tung oktober då allt bara kraschade totalt i hennes värld. Jag skulle vilja säga till henne att jag vunnit, så vi kan äntligen träffas och äntligen få gå på en konsert tillsammans. Camilla är världens finaste och underbaraste tjej som behöver ett ljus i tunneln! Jag hoppas så innerligt på det här! Ge oss chansen till att få kvalitetstid tillsammans med världens bästa röst (som överröstar oss haha!) Tack :)

Reply
Elin

Här kommer egentligen en vädjan om att få bjuda en fantastisk vän på spelningen. Tokig brud med SJUK Rihanna dille. Finns ingen annan person jag tycker förtjänar att få se henne på Berns. Fan va sjukt bananaz hon skulle gå. VÄRT för att se hennes uttryck och ja, Rihannas fantastiska musik. Alltså, ja, jag är ju sjukligt impad av Rihanna jag med.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND KENZA!

Reply
villvinna

Hej! Jag vill vinna dessa biljetter för att jag ÄÄÄÄLSKAR RIHANNA och det hade varit ett sånt jävla (förlåt att jag svär) lyft i denna bedrövliga höst, med en sjuk anhörig, en saknad syster på andra sidan jorden och en breakup..
:)

Reply
missdalarna.se

Vilken gryyym tävling :)!!! Wieehoo vad kul det vore att vinna! Jag tycker att jag varit så duktig med min utmaning, jag kör något som heter p90x, det är en träningsutmaning där man tränar stenhårt 6 av 7 dagar i veckan. Jag är inne på vecka 4 nu av 12 och det vore så himla kul att få gå på Rihanna som jag älskar, just för jag är så duktig med min träning :) ett delmål liksom ;)

Reply
Jasmin

Hej Kenza!

Jag har en riktigt nära vän som har varit med mig hela livet. Vi är oskiljdbara och älskar att umgås med varandra. Vi har aldrig bråkat under vår vänskap, utan alltid stöttat varann under vått och torrt. Dessutom har hon alltid ställt upp för mig.

Om du nu läser detta så kanske du känner igen dig med dina närmaste vänner. Om jag någonsin fick chansen att bjuda med någon på en konsert skulle det vara henne utan tvekan! Skulle överraska henne och så skulle vi ha en rolig och oförglömlig kväll, dessutom så älskar vi Rihanna!

Vi båda är över 18 och bor i Stockholm.

Tack på förhand!! :)

Mvh

Jasmin

Reply
Jannis

Jeg kommer fra en liten plass i Norge, og hadde DØDD om jeg kunna fått dratt til Stockholm og møtt Rihanna nå på fredag! Det hadde vært helt magisk. Ikke at jeg fortjener det noe mer enn mange av de andre, men ÅH JEG VIL!! Dessuten er du typ kanskje eeeenda litt kulere enn Rihanna, så det å få møte det er også veeeeldig fristende!! :D

Reply
Olivia

Hej Kenza!

När jag först läste inlägget du skrivit om tävlingen, var min första reaktion, JA!!! men äh vad ska jag skriva för motivering?!.. Känns inte riktigt som min grej! Men jag älskar Rihannas musik, som inspirerat mig och fortsätter att göra det! Hon är grym! Det skulle vara en livsupplevelse att få chansen att se henne live här i Stockholm! Ett minne för livet, och det minnet skulle jag gärna dela med en stark kvinna, min mamma!

Vänlig hälsning, Olivia

Reply
madde

Jag skulle så hemskt hemskt gärna vilja vinna detta och överraska min underbara man, han är nämligen världens bästa pappa till våra 2 underbara barn aldrig är det några sura miner när det gäller allt jobb kring barnen, inte heller över att han tar på sig det mesta i städväg här hemma och är så underbar att han lagar maten också, vissa dagar gör man inget än o bli bortskämd så han förtjänar att bli det också – han älskar Rihannas musik dessutom så det vore helt MAGISKT att få ge honom det! <3

Reply
Josefine

Hej Kenza!

Jag och min vän hade gärna gått på den här spelningen för vi behöver fira. Vi behöver få uppleva att vara glada igen. Jag själv har genom gått en operation som lyckades och mitt tillfrisknande har varit en lång väg som närmar sig sitt slut. Min vän har precis fått sin diagnos om varför hon
led av kronisk huvudvärk och har nu fått hjälp.
Det här bara måste firas och vad kan vara bättre än att få se den superhärliga, talangfulla Rihanna?

Varma hälsningar
Josefine, 19 år

Reply
Veronica

Anledningen till att jag vill gå på hennes konsert är inte bara för att hon är världens grymaste brud! Hon har ALLT hon förmedlar allting så jävla bra med sin musik! Och hennes låtar ska vi inte ens prata om. Jag har alltid drömt om att få se henne live men jag skulle mest vilja göra det för min BÄSTA kompis som alltid älskat rihanna sen hon kom ut med sin första låt! Hon avgudar henne och skulle göra allt för att se henne. Ungefär så mycket som du älskar Tokio Hotel så mycket älskar vi henne hehe. Min bästavän fyller år på torsdag 18 och det skulle vara bästa presenten att ge till henne om du skulle välja ut mig. Tack på förhand bästa Kenza

Reply
Mikaela

Gick in på Kenzas blogg och såg en fin möjlighet,
tänkte ge det ett försök, trots att man inte är någon stor poet.

När du ser detta mejl tänker du säkerligen ”Who’s that chick?”,
men om vi ses på fredag ska jag presentera mig, och jag kan lära dig mitt coolaste partytrick.

Största önskan skulle va att gå på 777-tour,
so roc me out, back and forth roc me out, on the floor.

När jag och min bästis fick höra om detta partaj, då sken vi upp like diamonds in the sky.

För oss är Rihanna en stor artist,
hon är vacker, begåvad och aldrig trist.

Jag lyssnar dagligen på denna kvinna,
så det skulle vara så sjukt stort för mig att vinna.

Spotify-kontot är fyllt med hennes låtar för jag tycker hon är magnifik,
när mamma ber mig sänka skriker jag: PLEASE DON’T STOP THE MUSIC!

Så både jag och Ne-yo, we hate that we love you so,
för jag skulle alltid ångra ifall jag skulle missa denna show.

Så låt mig få se denna stora idol och legend,
så att vi kan träffas på fredag och tillsammans säga: Cheers to the freakin’ weekend!

Reply
Isabelle Stenberg

Snälla kära kenza. För ett år sedan var jag så himla ledsen att rihannas konsert var inställd. Att vara inne i Globen och få det beskedet var så himla hemskt, speciellt när man råååå diggar kvinnan.
Jag vill verkligen vinna detta och bjuda med min vän. Glida ner till Sthlm hon och jag och bara njuta. Då hon har flyttat till en annan stan här i Sverige så hinner vi inte så ofta ses. Men jag lovar. Vinner jag detta tar hon tummen ur röven och kommer ner till Sthlm och skakar rumpan med mig.
Så snälla snälla kenza.

Reply
Kajsa

Hej Kenza!

Jag skrev en kommentar nyss om varför jag och min syster vill så gärna få de två biljetterna som du ger ut men det ser ut som om den inte publicerades. Ifall att det inte gjorde det så skriver jag kortfattat igen. Jag har haft en väldig tuff period de senaste två åren och min syster har alltid stöttat mig speciellt nu när det har varit jobbigt. Jag skulle vilja göra något för min lillasyster och hon älskar Rihanna! Min syster är min bästa vän och om jag och hon skulle få följa med dig på hennes konsert skulle min syster bli överlycklig och jag skulle bli så glad över att få göra henne lycklig.

Tack/
[email protected]

Reply
Sara S

Hej Kenza!

jag skulle verkligen vilja gå på hennes konsert eftersom jag aldrig har varit på konsert och jag är 18 år! :p Det skulle vara awesome att uppleva det här med min vän och se självaste Rihanna!! Fatta vilken känsla att befinna sig i samma rum som henne.. Gaaaaah *svimmar* Den här upplevelsen lär man ju knappast glömma.. Jag kommer nog inte få fler chanser än det här eftersom 22 juli är inte så bra tid då jag oftast är utomlands hos släkten. Och min kompis har nyss tagit körkort och det skulle vara ett bra sätt att fira det::D

Mvh
Sara S

Reply
Gulnaz Saida

Jag tycker att just jag ska få vinna eftersom att jag har varit ett stort fan av Rihanna enda sedan jag var 12 år gammal. Jag lyssnar ständigt på hennes musik, och hennes musik har funnits med mig igenom alla stunder då jag har varit danssugen, glad, lycklig, ledsen, besviken. Jag ser upp till henne och beundrar henne. Jag och en tjejkompis till mig hade biljetter till hennes konsert som skulle vara i Globen för 1 år sedan. Vi hade biljetterna till dagen efter den första konserten, och jag hade längtat efter den dagen så otroligt länge. Tills slut fick vi höra att konserten var inställd och då åkte vi tillbaka hem till Uppsala. Vi fick så småningom våra pengar tillbaka men det spelade ingen roll, jag hade inte ens tänkt på pengarna trots att jag har ont om pengar, det enda jag tänkte på var att jag aldrig fick se Rihanna live. Jag blev väldigt ledsen och besviken. Det skulle vara grymt och jag fick se henne live på Berns på fredag!

Reply
Kajsa

Jag skulle så gärna vilja ta med en av mina bästa vänner på detta. Vi båda älskar Rihanna och min kompis är verkligen värd det. Hon har låtit mig bo hos sig (& sin sambo!!) tills jag hittade läganhet här i Sthlm och det var även hon som rekommenderade mig till det grymma jobb jag fått idag. Har som sagt mycket att tacka henne för och vore fantastiskt att kunna överraska henne med detta:D

Reply
DaffyDB

Omggggggg, im a big Rihanna fan och min älskade bästa vän fyller 19 år imorgon så det hade varit en super present till henne om vi båda kunde gå!! :-)

Reply
Adisa

ÅH GUD! Detta är FÖR BRA för att vara sant! Skulle vara en drömupplevelse att få vara med om denna exklusiva tour! När jag läste andra kändisar som har fått tag på biljetter blev jag genast nyfiken, men lika snabbt förkrossad när jag insåg att det är en “intim” spelning. Har lyssnat på Rihanna enda sen hennes hit Pon de Replay släpptes. Är fascinerad av henne, hennes låtar och hennes klädstil! Är verkligen ett stort fan av henne, även om jag bor i Södra Sverige (Växjö) så är det ingen tvekan om att åka upp till Stockholm bara för att se henne! Att vinna biljetterna hade varit det bästa sättet att avsluta detta året men också fira min och min pojkväns 8-månaders dag som är nu på lördag den 17november!:’)
Jag kan inget annat än tacka dig för att jag får vara med om en sådan chans och det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna!:) Tack för en bra blogg Kenza!

Reply
Minna

Asså detta hade varit de sjuuuukaste !! Jag ska inte dra en värsta historia om varför jag skulle vilja vinna biljetterna, haha. Det är väl egentligen rättså självklart. Vem skulle inte vilja liksom ? ;) såå fett !
Det är så här att jag faktiskt ska upp till stora huvudstaden imorgon och stanna hela helgen. Endast tredje gången jag är där, lantis som man är haha, nej då :). Men ska upp till Sthlm till kompisar som jag träffade för ett år sen på en volontärresa i Ghana :D. Vi har inte setts på ett helt år och tänkt att få komma upp dit och veta att man ska få gå på en av världens bästa artister enligt mig !!! Och inte nog med de, tänk att få överraska en av brudarna med att bjuda med dom på en konsert med Rihanna !! Whaaaa ! Tror du fattar poängen ;) oooom inte man vinner så hoppas jag iaf att ni får en grymt bra kväll och att ni njuter lite av kvällen till mig med !! Och att man iaf kanske råkar springa på dig under helgen och he dig en go kram :) haha. SMACK !

Reply
Sanna

Hej,

Jag skulle jätte gärna vilja se Rihanna på Berns på fredag! Inte bara för att Rihanna är en grym artist men också för att det skulle vara sjukt kul att se henne på Berns, det skulle kännas mer speciellt än att gå på en stor konsert i ex. Globen. En väldigt nära vän fyller år på lördag, hon älskar Rihanna och har tjatat om hennes konsert hur länge som helst. Detta skulle ju vara den bästa presenten någonsin!

Om jag vinner har du gjort detta till världen bästa fredag och troligtvis den bästa födelsedagen hittills för min vän!

Mail: [email protected]

Reply
Jess

Låt mig få gå! Herrejesus. Inte varit på en spelning sedan min dotter föddes för 3 år sedan, den här spelningen skulle väga upp alla år!

Reply
Kent Johansson

Jag är en man på 40 år som älskar Rihanna det gör även min fru. Jag skulle åka på hennes konsert med henne men hon kom ju som sagt inte och det gjorde både mig och Lillemor, min fru då ledsna. Jag hade gett henne dom biljetterna i 23 års dag- (vi hade varit tillsammans i 23 år de. Dagen). Det hade varit så länge sedan vi varit ute bara hon och jag utan barnen och leva som vi gjorde i unga dagar. Det vore en sån otrolig upplevelse och kunna njuta av den utan att tänka på hur mycket det kostar och känna ångesten efteråt och hela tiden ha i bakhuvudet om man får ihop det i slutet av månaden. Jag vill verkligen ge henne den här möjligheten! Och mig med för hon är grym /en man som älskar Rihanna

Reply
MissyMandy

Jag åkte till Malmö, en lång bilresa för att se denna grymt snygga, och en fantastisk röst. Då hon hade blivit sjuk 40 minuter innan, det var som om att världen rasade!!
Nu, när jag är inne på din blogg är jag taggad från topp till tå, för i helgen har jag redan bokat biljetter upp till Stockholm!
Jobbat i veckor, samt Sommaren så vad skulle göra mig lyckligare än att bjuda med en vän till Rihanna?
Xo Mandy

Reply
Kimberly Blevins

Åhhh, är i extas just nu och vet inte ens vad jag skriver! Så jävla mycket vill jag gå!! Rihanna är en av de coolaste och talangfulla människan jag vet! Att få gå på hennes exklusiva konsert skulle ju vara huuur fett som helst, en upplevelse som jag aldrig skulle glömma! När jag läste om den exklusiva konserten drömde jag mig bort om hur det skulle vara att få gå. Önskar verkligen att min dröm blir till verklighet!!! KRAAAM

Reply
Bisra

Tjena bästa kenza. Jag borde vinna för att jag är en kille som läst din blogg i över 4 år, innan du blev känd och har läst här i princip varje dag. Jag har deltagit i nästan alla tävlingar (förutom smink etc) men aldrig vunnit, och att få se Rihanna uppträda på nära håll är min största dröm. Om du vill göra en kille lycklig som hängt med denna blogg sedan dag ett, låt mig vinna. tack. :)

Reply
Anna

Jäklar vilken ära att du har fått biljetter, grattis till en kanon fin blogg men mycket inspiraion.

Åhh jag vill så gärna se henne live, sist hon hade spelning här i Sthlm så fick jag ge bort mina biljetter pga dödsfall i familjen så fick åka ner till Balkan istället =(, så nu hoppas jag att jag får möjligheten att vinna biljetter och få ett bra avslut efter detta hektiska och känslomässiga år.

Pick me =)!!!!

Kram Anna

Reply
Linnéa G

Hej Kenza!

Ända sedan den dag förra året när biljetterna till Rihannas förra konsert släpptes och jag satt vid datorn och fick en av de där efterlängtade biljetterna har jag längtat efter att se en av mina största idoler inom både musik och mode uppträda. Men min dröm gick inte i uppfyllelse och jag satt förväntansfull i globen för någon månad sedan bara för att sedan gå därifrån med en av de största besvikelserna någonsin…Rihannas musik är helt enkelt bäst och hennes musik taggar mig alltid, vare sig det är till träning eller fest! Att få gå på konserten nu istället skulle göra mig gladare än någonsin!

Kram och ha det bra, Linnéa! :)

Reply
Suzy Heidari

Hej Kenza,

Jag skulle på Riri’s konsert förra året (den som inte ställdes in) men hamnade istället på operationsbordet på KS för en akut operation. Hade köpt biljetter men istället fick jag ha en fest med mina smärtstillanden medan mina vänninor dansade loss på Globen. Hoppas, hoppas, hoppas jag får den här underbara chansen att träffa de två grymmaste tjejerna ever! ;)

Xoxo
Suzy

Reply
Elin K

Hej kära bästa Kenza!
För ett år sedan jag min plånbok länsa’
För att få se min idol live på scen
Men Rihanna kunde då inte hålla kvalitén
Hon däcka, och kvar stog vi
Man kan ju hoppas att hon detta år är rökfri
Så kanske kommer tomten tidigt i år
Hoppas det blir jag som biljetterna får!

En liten skämtsam dikt, hoppas du gillar den haha :) Rihanna är en av de mest faschinerande artisterna just nu, och jag har lyssnat på henne sen jag var typ 14 och hon släppte sin första singel. Skulle vara super att få se henne på en sån intim spelning! Tack för en snygg och rolig blogg! /Elin

Reply
Mikaela

FY VAD JAG VILL VINNA DEN HÄR TÄVLIGEN! Skulle ta med en av mina underbara vänner. Det skulle bli ett minne för livet :D

Reply
alixandra

Hej!

Jag har följt din blogg sedan du startade har tyvärr aldrig vunnit någonting av dina tävlingar. Om jag vinner den här så skulle det vara så FUCKING amazing för det är nämligen så att jag aldrig har varit på en konsert och jag är fan 21.. så hade varit underbart att få uppleva detta! Jag bor dock i örebro, men det spelar ingen roll, kommer iallafall lätt till sthlm för rihannas skull!

Reply
Linnéa F

Hej Kenza! Brukar aldrig vara med på sådana här tävlingar, men varför inte ge det en chans?

Jag ska inte skriva en lång tillägnan till någon fin kompis som gjort något makalöst och som jag tycker förtjänar att gå på konserten, utan biljetten skulle faktiskt vara en gåva till mig.
Jag är en människa som älskar att glädja och hjälpa andra människor! Gör det gärna och ofta. Dock så har jag själv mått dåligt en längre tid, varit deppig och väldigt nere, och fått det väldigt svårt att ta mig igenom vardagen. Har också haft väldigt svårt att ta emot andras hjälp. Är idag fortfarande deprimerad och har ibland svårt att se ljusglimtar, men har efter mycket och hårt arbete fått det lättare på senare tiden!
Efter mediciner, samtal och terapi så har jag börjat jobba, även om lite och försiktigt för att inte tynga ner mig, så ändå. Jag älskar också att plugga, så jag har börjat ta en kurs på universitetet! Något som var otänkbart för några månader sen då jag gick ut gymnasiet och var som längst nere på botten.

I alla fall, efter den makalösa hjälpen och fått och stödet jag till slut tog emot så tar jag mig – med arbete – igenom vardagen. Och ett väldigt bra råd jag fick av min terapeut jag träffar regelbundet var att jag ska unna mig själv gåvor. Alltså värdera och prioritera mitt eget välmående. Jag är och har alltid varit en person som älskar sätter andra i första rummet, dock lite för mycket så min egen hälsa har kommit i kläm.

Alltså tänkte jag, vad skulle vara en bättre gåva, eller en fet ljusglimt om man vill kalla det så, än att gå på en sjukt bra spelning med en artist jag uppskattar och beundrar så? Och ett extra plus är att jag med den andra biljetten skulle kunna glädja någon annan som också skulle behöva en ljusglimt!

Så, hoppas att du läser detta och ser vad jag försökt få fram :) jag är förresten 19 år så inget problem med åldern eller att ta mig in till Stockholm för att hämta biljetter då jag bor i en stad väldigt nära :)

Tack för chansen! Kram Linnéa

Reply
sofie

Rihanna är den absolut bästa artisten just nu! Jag älskar hennes utstrålning och sköna röst. Det finns inte en enda låt hon gjort som jag inte har lyssnat sönder. Jag och min syster är ensamstående mammor. Och har fullt upp med att få vardagen att gå ihop. Så att få en kväll att njuta av att höra och se Rihanna live, tillsammans med min syster skulle vara helt underbart!

Reply
Hanne Gråhns

Hej kenza!
Jag vet inte vad jag ska skriva för att sticka ut i detta inlägg, men kanske att du “lottar ut” en vinnare och att jag kan ha chans på så sätt, haha. På den nivån ligger det verkligen, självklart är jag ett stort fan till Rihanna och en trogen läsare till dig men jag vet inte om det räcker till, det finns ju ganska många som är det.
Jag är i från Dalarna, en liten stad som heter Hedemora som jag mer än gärna skulle lämna för en kväll med dans, sång och drinkar.
Jag jobbar som personligassistent till ungdomar med olika svårigheter och på min fritid spelar jag fotboll.
Och här skulle jag kunna babbla upp massa mer saker ur mitt liv men vet du vad… jag tror att jag fortsätter att hålla på hoppet om att bli dragen!

Anledning till varför jag vill åka: RIHANNA ÄR GRYM och det skulle vara en ära att se henne spela. Så enkelt är det! /hanne Gråhns

Reply
Ingrid

Hej Kenza!

Min motivering till varför jag vill gå är ganska enkel. Jag var en av otursfåglarna som var i Globen och fick höra att Rihanna ställt in för några månader sen. Skulle vara jättekul att få chansen att få se henne för en gångs skull, och det blir ju bara bonus att hon gör det mer intimt på Berns!

Min mailadress är [email protected]. (Ja, fattig student älskar tävlingar!)

Reply
Tine

det blev jätte fel i min kommentar innan, jag menade att jag inte kunde boka till konsertet i usa den fredagen det var hon skulle spela!! Så snälla kenza, låt mig få gå puss igen från Tine

Reply
"Whats my name?" It's Amanda!

“SOS” Rihanna “where have you been”? Jag är ett fan av Rihanna och absolut inte “unfaithful”! “A girl like me” numera bosatt i sthlm på 20 år borde få se Rihannas exlusiva spelning. “If it’s lovin that you want” så kan jag säga att du Kenza också är en idol, dock inte inom sång utan inom mode. You “run this town”! Om jag inte blir vald kommer jag att “cry” och då kommer kudden i min “california king bed” behöva ett “umbrella”. Jag skulle känna mig som the “only girl(in the world)” om jag vann. “Don’t stop the music”!! Och till alla andra som kommenterar, ni säger kanske att ni är Rihannas största fans men då säger jag: “I love the way you lie!” .. “Te amo” Rihanna <3

Reply
Emma mörk

Och motiveringen är… dumerelidum (trummvirvel) för att jag kommer aldrig i hela mitt liv få en sådan här chans igen! Det vore helt fantastiskt också att få skriva på Facebook (det första man gör idag) att: “JAG har motiverar den bästa motiveringen på världens bästa Kenzas blogg och vann biljetter till Rihana på Berns!” ;) kram på dig!

Reply
Jana

Hej

Egentligen tävlar jag åt mig bästa vän Jasmina som är mega Rihanna fan. Kan typ allt om Riri och hennes musik.

Hon har haft 3 tuffa år bakom sig med diverse olika saker som hänt men ändå lyckas hon alltid landa på benen vilket glädjer mig såklart men samtidigt så vet man att bara för man har ett leende på läpparna så betyder de inte alltid att allt är okej.

Skulle vilja skämma bort henne med en Stockholm weekend och då passar en Rihanna spelning perfekt :).

Söta Kenza, hjälp mig överaska min vän är du snäll.

Reply
Emma

Hej Kenza!
Min motevering är att jag bokstavligen talat ÄLSKAR Rihanna! Har alltid velat se henne spela live men har aldrig haft pengar till det. Skulle vara som en dröm att få gå på Berns och se henne! Jag skulle ta med min älskade stora syster som också är helt tok galen i rihanna! vi är 18&20 år :)
puss på dig, älskar din blogg!

Reply
Johanna Jonsson

Herregud, får fjärilar i magen bara jag tänker på det! Att gå på Rihannas konsert skulle definitivt lysa upp (för att inte tala om ge lite glamour till) min femte termin på Apotekarprogrammet som just nu består av skyddsglasögon och knälång rock i labbet, med läkemedelssyntes från åtta på morgonen till åtta på kvällen. Har lyssnat på men framför allt beundrat henne i flera år, och speciellt hennes Take a bow har hjälp mig mycket (tänk Hilf mir fliegen). Den som får biljetten kommer definitivt få en oförglömlig kväll!!

Reply
johanna

Jag är tjugo år och bor i en by utanför Stockholm, så jag kan utan svårigheter ta mig dit när som helst. Anledningen till varför jag vill vinna tävlingen är; jag är timvikarie, vilket inte alltid är så bra och då de nästan är omöjligt att få jobb (trots gymnasie utbildning osv) så är en konsert lite för dyrt. Jag hade mer än gärna gått å sett henne i globen, men har inte råd. Har sökt över hundra jobb och väntar på svar från de flesta.. jag skulle ta med mig min bästis som är en stor beundrare av rihanna :) det skulle lysa upp en ganska trist månad och det skulle vara så roligt och överraska min kompis :) kram!

Reply
Victor W

Hej!
Jag vill gärna gå på den här konserten med min flickvän. Jag bor i Örebro och hon i Stockholm och tyvärr kan ingen flytta då vi båda pluggar. Som tur är bor vi inte så långt ifrån varandra men tyvärr har vi båda dåligt med pengar eftersom vi är studenter och alla pengar går till tågbiljetter för att kunna träffas. Det här är kvinnan i mitt liv och jag vill så gärna skämma bort henne! Därför vill jag tillsammans med min Amanda gå på den här konserten.

Tack i vilket fall
Victor

Reply
Malin

Jag vill så himla gärna vinna denna tävling. Har inte haft så mycket tid med min kära pojkvän på sistone och det skulle vara fantastiskt att få ta med honom på en sådan här fantastisk spelning. För han och för mig, för oss helt enkelt. Det skulle vara en dröm!

Reply
Alexandra

Älskar Rihanna och skulle tycka det va otroligt kul att få gå på hennes konsär, är 23 år och mamma jobbar och går i skolan inte alltid man får råd eller tid att göra något sånt !! <3

Reply
Evelina Karlsson

Hej Kenza!
Jag är världens största fan av rhirhi, jag har varit det ända sedan pon de replay tiden och inte sedan hennes stora hits började rulla. Rihanna har fått mig att våga ta ut svängarna så otroligt mycket mer, våga visa mina lite knäppa sidor och framförallt våga vara modemedveten i alla lägen! Jag rakade till och med sidecut!! Jag! herregud den kvinnan är övermänsklig

Ett armband till 777 Stockholm skulle göra mig gudomlig
kärlek i massor från Evelinaaaaa Kaaarlsson
[email protected]

Reply
Malin

Önskar så över allt annat att jag kunde vunnit detta, kommer att bo på Berns Hotell från i morgon till söndag så det vore en grym födelsedagspresent för min vän som kommer till Sverige från Spanien och hälsar på mig! Vi har inte sett på så länge och skulle vara så grymt kul och komma med en så present! Jag har verkligen tjatat ihjäl mig på Berns om dom kunde fixa entre dit. Men så klart. Invites only….

Hoppas att vi ses där!!

Kram Malin

Reply
sofie

Hej Kenza. Jag vill till 1000 procent vinna dessa underbara biljetter för att kunna bjuda min älskade pojkvän han aldrig kommer glömma han är ett super stort fan och det är helt underbart för det är jag med :) snälla vackra Kenza ge mig den chansen kram kram kram

Reply
sanna

Jag är en skånetjej som för tillfället pluggar i Linköping och just denna helgen ska jag äntligen hälsa på min syster i Stockholm. Har haft fullt upp hela hösten och det hade varit underbart att få göra något så här speciellt med henne! Vilken jäkla fest det skulle bli!

Reply
Linnea

Heejsan, håller med om att det är en av dina bästa tävlingar!
Jag är en tjej på 18 år som bor strax utanför stockholm, och skulle bli såå sjuuukt glad om jag fick chansen att se Rihanna live på Berns nu på fredag!
Har försökt få tag på biljetter på andra sätt, via radio bland annat, men inte gått så bra.. Sä nu hoppas jag på ett sista försök! Skulle verkligen vara en dröm att få se henne, eftersom jag alltid älskat hennes musik och stil.
Om jag dessvärre inte blir den lyckliga vinnaren, så hoppas jag du har kul på spelningen, och ta mycket bilder som du kan dela med dig av här på bloggen! Puuss&kram, älskar din blogg!

Reply
Venezia

Nu ska du Kenza få höra världens bästa rim.

Om varför jag ska få se Rihanna och om att min kärlek är starkare än superlim.

Ni förstår, detta är inget nytt, detta hände inte igår.

Sen den första gången jag såg Rihanna sjunga och skaka på hennes lår

Har mitt hjärta satts i lågor, ja mitt hjärta bara brann.

Jag är hennes största fan. Min kärlek till henne kommer alltid att vara sann.

Hon visade mig att jag som tjej kan vara stark trots all skit som i mitt liv har hänt.

Blicka alltid framåt och se till att de dåliga sidorna i ens liv man har vänt.

Det är inte de gånger som man faller som gör en den man är.

Utan alla gånger man har ställt sig upp och alla erfarenheter som man bär.

Hennes musik har alltid varit där för mig, i vått och torrt.

När jag varit lycklig, ledsen, arg, ja hur jag än mått.

Förra gången hon var här, ställde hon in.

Backstage och konsert fick jag då ge upp och det gjorde ont i själen min.

Kenza gör mig till Rihannas gladaste fan och den lyckliga av alla dem.

Så att jag den 16 november efter konserten kan sjunga och skutta världslycklig hem!

LOVE FRÅN MIG!!!

Jag är 25 och jag kan gå hämta biljetterna redan imorgon om du väljer att vilja se mig skaka på rumpan på Berns på fredag =D

Reply
Johanna

Jag var på Peace&Love-festivalen i somras och var aspepp på att se Rihanna som skulle vara den stora bokningen. Till min besvikelse var det inte alls som jag hade förväntat mig. Hon sjöng knappt, utan hade mest playback, och när hon väl gav ifrån sig några toner lär det inte alls bra. Fick höra att det berodde på massa olika anledningar, bland annat att hennes mormor hade gått bort nyligen. Vet faktiskt inte vad det var, men vet att hon är så mycket bättre än vad hon var på scenen i Borlänge. Skulle verkligen vilja gå på spelningen på Berns och se henne på nytt. Är helt säker på att hon kommer vara grym och skulle verkligen vilja få ett bättre intryck av hennes liveuppträdande! Dessutom ÄLSKAR min kompis verkligen Rihanna så vore kul att få ta med henne :)

Reply
Rebecka Albinsson

Skulle jag vinna skulle det i princip vara det absolut bästa som hänt mig detta år. Jag har kämpat så mycket med mig själv och mitt liv och håller just nu på att bli frisk från en depression. Rihanna inspirerar mig att orka vara mig själv och stå upp för den jag är. Förra året skulle jag sett henne i stockholm men väl på plats i globen fick vi veta att konserten var inställd. Ända sedan dess har jag väntat på en chans att få se henne. Att få se henne nu på fredag skulle göra detta året fulländat och det skulle betyda så otroligt mycket för mig!
(Jag skulle utan problem kunna hämta ut biljetterna på fredag förmiddag)

Reply
Emelie

Herregud vilken rolig tävling!!! Jag ignorerar helt att chanserna för att vinna denna tävling är NOLL, utan försöker ändå.

Jag har flyttat upp till Stockholm för några månader sedan och jag bara älskar denna stad! Nu på torsdag kommer min mamma upp hit och hälsar på för första gången. Och tänk vad roligt det hade varit att överraska henne och ta med henne för att se Rihanna! Jag tror nog hon hade svimmat. Vi kan väl inte jämföras med små 14 åringar som är hennes största fans men både jag och min mamma älskar hennes musik. Innan jag flyttade upp hit satt vi alltid och sjöng ikapp i bilen när någon av hennes låtar spelades. Det hade varit en otrolig rolig upplevelse att få se Rihanna. Och det tror jag minsann att mamma också hade tyckt!

NU ska jag hålla alla tummar och tår och hoppas du ser min lilla kommentar bland alla andra tusentals ivriga tjejers!
Jag hade blivit sååå glad!

Kram Emelie
[email protected]

Reply
Susanna

För att jag behöver verkligen en flykt från verkligheten just nu och att se Rihanna skulle vara den bästa flykten NÅGONSIN! (Plus att jag älskar att dansa till hennes låtar, vilket kommer dra igång dansgolvet!)

Reply
Charlotte

Hej Kenza! Jag hade tyckt det var SÅ FETT att gå. Kommer turligt nog vara på besök i Sthlm i helgen så det hade gjort mig ALLT att få hitta på något riktigt roligt då mitt liv annars är ganska fyllt med tentor och annat bajs. Hoppas på tur! PUSS

Reply
Heidi Heiskanen

Jag skulle gärna vilja vinna biljetter eftersom att det är min födelsedag på fredag :) vad skulle inte göra kvällen lyckad, jo att gå på konserten med min bästa vän? :) (vinner aldrig något heller)
Hoppas hoppas hoppas!
Kram Heidi

Reply
Molly

Jag skulle vilja ha dom här två biljetterna till mig och min bästa vän. Vi hinner sällan ses nu efter studenten då båda jobbar väldigt mycket. Kommer inte ens ihåg senaste gången vi var ute… Iallafall vill jag bjuda henne på detta för att visa vilken FANTASTISK vän hon är! Hon ställer alltid upp och är den snällaste och mest omtänksamma människa du kan tänka dig, PLUS att hon skrattar åt alla mina tråkiga skämt haha. Jag hoppas verkligen jag vinner detta så hon och jag kan få en kväll vi aldrig kommer att glömma <3

Reply
Nicole Sundberg

Hej kenza! Jag är ett stort fan av Rihanna och har varit det i många år men aldrig hunnit matcha in hennes tidigare spelningar.. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få gå på denna spelning! Hennes låtar har många gånger räddat mina gråa dagar och lyckats peppa mig till att gå upp ur sängen. Hon är för mig som spice girls var för många andra när vi var små. Hon är verkligen den bästa artisten i mina ögon. Kan tänka mig att det var ungefär samma känsla som du hade för Tokyo hotel. Om jag skulle vinna så skulle jag ta med min storasyster som precis blivit dumpad av sin pojkvän sen x antal år tillbaka och behöver muntras upp och komma ut för att inse att det finns fler fiskar i sjön och att det kommer att bli bra. Tack på förhand! Kram Nicole

Reply
Linda Ringnell

Jag har inte varit på en konsert sen jag var…. 8 år kanske? Visst är det häftigt med en fullsatt konsert med tiotusentals människor men det finns inget bättre än en intim och mindre spelning enligt mig! Sen är det väl inte möjligt att göra annat, men jag ÄLSKAR Rihanna. Det är två av många anledningar för att jag verkligen vill gå!

Puss och kram

Reply
Alexandras

Till att börja med; jaaaaaaa!!!! Hehe lätt den bästa tävlingen.. Ååhh Kenza jag har tävlat miljontals gånger i mitt liv (bokstavligen), men ALDRIG någonsin vunnit något inte ens något litet. Så vad förväntar jag mig egentligen nu att vinna något stort. Men never say never heter det ju ;) HOPPAS verkligeeeen att jag vinner !!!! Jag avgudar Rihanna och detta skulle vara det bästa som hänt mig. Skulle lysa upp lite nu när man har det lite mörkt i livet. Skulle ta med mig min BÄSTIS du vet nog hur det känns att dela en fantastisk upplevelse med sin bästa vän,, DET vill jag också uppleva och se min idol!!! Taaack för möjligheten !!!

Reply
lisa

Det skulle vars helt sjukt kul att vinna dessa två biljetter!! Hade vart som en dröm att få se Rihanna spela live!! Sedan skulle jag vilja visa min enorma tacksamhet mot en vän som har ställt upp väldigt mycket för mig det senaste så jag har haft det lite jobbigt, och vad skulle inte vara bättre än en biljett till hennes idols exlusiva konsert??
Håller tummar och tår att det är jag som blir den lyckliga!! :D

Reply
Adela Hadziresic

Jag minns att jag läste för en tid sedan att rihanna skulle göra en “hemlig” spelning (för att använda kvällstidningens språk!) och det var två känslor som dök upp. Den ena var det är inte sant, typiskt kvällstidningar. Den andra var att jag herregud vad jag skulle vilja vara där! Haha känns väldigt skönt att den rationella sidan för en gångs skull fick stryk av den sköna och drömmande sidan och hon kommer verkligen till Stockholm :9 Det vore så fantastiskt att se henne och så nära och intimt och släppa allt vad plugg och rutin heter!!

// Adela H

[email protected]

Reply
Jacqueline

För att jag ÄLSKAR Rihanna!!! Kan alla hennes låtar och älskar musiken och hennes grymma stil! Har varit ett stort fan sedan Pon de Replay!! Om jag skulle få gå skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!!

Reply
Isabelle

Rihanna är en av mina absolut största idoler. Har lyssnat på henne länge och var överlycklig när jag lyckades få tag på biljetter i november förra året till henne andra konsert i Stockholm. Tillsammans med min kompis från Finland stod jag vid precis framför scenen efter att ha köat länge för att sen få det tunga beskedet att konserten inte skulle bli av. Helt förkrossad lämnade jag Globen och har jag känt att något saknas sedan dess, förverkligandet av min högsta dröm att se Rihanna live. När jag fick höra om denna spelning så blev jag oerhört ledsen över att inga biljetter går att köpa. Att få se henne spela på fredag skulle vara det helt klart vara det bästa som hänt mig. Det kommer bli en magisk kväll och min högsta önskan skulle bli sann.

Reply
Louise

Jag försökte göra ett rim till denna motivering i en timme. Kom fram till att jag suger på att rimma – trots rimlexikon.

Får väl helt enkelt säga; Rihanna är en grym artist och att gå på hennes gig vore helt enkelt en dröm som blev sann. Om du ger mig den chansen så blir jag världens lyckligaste tjej! (Tjohej)

[email protected]

Reply
Stephanie

Jag vill vinna då jag totalt avgudar Rihanna. Hon är 100 % awesome har utseendet,rösten,energin,musiken,texten,feelingen och ja, hon är helt enkelt grym! Jag är besatt av hennes nya låt “diamonds”,hur coolt vore inte det att få höra den live??åhhhh!!! Vore episkt att få gå på hennes exklusiva gig.

Håller både tummar och tår!!

Med vänliga hälsningar
Stephanie Rosas

Reply
Deborah

Hej Kenza!
Jag har varit ett fan av henne ändå sen hennes första låt! Ändå sen förra året när hon ställde in blev jag väldigt ledsen och sen att jag missade henne på peace and love för att jag var bortrest- Men nu är hon är igen och de skulle va en dröm att få se henne!!

Reply
Therese Almqvist

Kenza, jag måste få vinna den här tävlingen! Min bästa kompis är världens bästa kompis, och hon ÄLSKAR Rihanna! Det skulle få vara en dröm att få överraska henne med något så här stort, och det skulle vara en dröm att få gå på Rihannas spelning. Jag vet att både hon och jag skulle nypa oss i armen hela kvällen om vi får chansen att vara där! Min kompis ställer upp på mig i alla lägen och jag har länge velat ge henne något för att visa att jag uppskattar henne och allt hon gör för mig. Jag säger det igen, men att vinna det här och få ta med henne hade varit det ultimata! KRAM

Reply
Fanny

En av mina allra bästa vänner går igenom en tuff period med sin pojkvän just nu. Och jag vet att en av dom saker som fått henne att orka igenom dethär har varit att lyssna på diamonds av rihanna på högsta volym. Då släpper hon allt och den underbara person jag lärde känna för flera år sedan lyser igenom för en stund. Jag vet hur mycket en sånhär sak skulle betyda för henne.

Vi går i samma klass och om bara några månader tar vi studenten och då flyttar jag ifrån henne och det är så himla viktigt att göra speciella saker med sin bästa vän. Speciellt när man snart inte kommer kunna göra det så ofta.

Just Rihannas låtar har vi en speciell relation till. Jag kan inte ens räkna hur många gånger vi dansat, skrattat, sjungit och gråtit till hennes låtar. Och nu i somras åkte vi till Peace and Love tillsammans och skulle äntligen få se henne där. Men dagen innan hon spelade så hamnade jag på sjukhus på grund utav ett hjärtfel och blev tvungen att åka hem.

Men jag vill inte vinna dethär som tröst, för varken mej eller henne. För jag behöver verkligen inte tröstas! Jag har världens finaste vän som lyser upp mina dagar. Och hon behöver knappast tröstas heller, även om jag vet att det är svårt för henne nu. För hon är så jävla stark, rakt igenom. Jag vill bara belöna henne med något som jag vet att hon skulle uppskatta så himla mycket. Och ge oss ännu ett minne att spara tillsammans med alla tusen andra. Denhär tävlingen var perfekt och jag blev så himla glad när jag såg den! :)

Reply
Ebba Varnauskas

Åh herregud vilket galet pris. Jag skulle så gärna vilja vinna det här för jag älskar Rihanna, hon är råcool. Hennes musik gör mig taggad på livet och det skulle vara så himla kul att höra henne live! Jag skulle ta med min allra bästaste vän Amanda som skulle bli lika glad som jag :)
Hej å hå håller tummarna

Reply
Laura

Hej!

Jag brukar aldrig delta i tävlingar men nu var jag bara tvungen! Min syster är påvåg från Finland till Stockholm på fredagen för att hälsa på och hon ÄÄÄÄÄLSKAR Rihanna (jag gör det förstås också). Därför skulle dessa biljetter vara to- die-for!! Jag håller tummarna!

PUSS <3

[email protected]

Reply
Michaela

Hej! Jag är ett stort Rihanna-fan , kan nästan alla hennes låtar utantill och tycker hon är en megacool tjej. Förra året i födelsedagspresent fick jag två biljetter till hennes konsert i Globen och jag valde att ta med min syster. Men precis när vi var påväg att åka in fick vi veta att hon ställt in konserten. jag hade verkligen sett fram emot att få se henne uppträda live men har fortfarande inte fått göra det. Därför skulle jag bli så otrologt glad om jag vann de här två biljetterna. Jag skulle direkt ringa min syster och skrika utav glädje. Det här är verkligen något jag vill, skulle göra mycket för att få se henne uppträda. These tickets would shine bright like diamonds to me!

Reply
Malin

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna biljetterna till mig och min vän eftersom att vi är ny inflyttade till sthlm från örebro och har inte haft någon tid till att hitta på något roligt på länge då nästan all har gått åt flytt och jobb.

Reply
Noor

Bland all juridik, blir musik min enda teknik.
Med Rihanna i hörlurarna är ingenting sig likt.
Att få gå på hennes gig vore nästan drömlikt. Det
skulle vara ett underbart avslut på en vecka full med bara juridik.

Reply
Adelina Veseli

Adelina heter jag och är 21 år gamal. är student, läser till studievägledare andra året i Malmö högskola.
jag avgudar Rihanna , hon är verkligen en artist s ger mig motivation, energi, lust till att kämpa på i livet. Älskar, älskar hennes texter, kan relatera till mig själv så himla mycket, tycker om henne verklen. JAG VILL VINNA FÖR ATT det skulle ge mig ännu mer energi att kämpa på med studierna efteråt. Få åka iväg lyssna på den man älskar och bara rensa tankarna & tro på mig själv.
Har inte kunnat beställa pågrund av ekonomiska skäll, har inte mycket pengar som student, tråkigt när det kommer ett tillfälle man skulle göra allt för att vara med på!

Skulle jag vinna skulle jag komma och hämta biljetterna i god tid, skulle bli så himla glad.

Älskar din blogg! du är bäst kram& om jag inte vinner lägg in bilder på henne & ha så kul!!!

Kram Adelina från Malmö <3

Reply
Emil

Skulle vara mer än trevligt att få se henne live. Missade henne båda förra året och i år på P&L. Hon är ju så himla grym på det hon gör.

Är över 18 ;)

[email protected]

Reply
amanda

Hej jag vill vinna för min bror fyller 18 snart och han skulle ju bli super duper glad om han fick en rihanna biljett konsert för att han älskar konsärer jag är tolv fast min bror fyller 18 snart :)

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Jag vill gå på den här spelningen för att jag känner att jag och en kompis behöver göra något kul tillsammans=) Vi kämpar med att söka jobb och skolarbete hela dagarna. Därför skulle det vara kul att gå på den här spelningen och bara ha kul en kväll och släppa allt annat.

Hoppas vi ses!

Reply
Zandra

Sist jag skulle se Rihanna så blev konserten inställd, jag hoppas på bättre lycka den här gången! Finns inte ord för hur gärna jag vill ta med mig en av mina underbara vänner och se min favoritartist live! Rihanna Navy ftw!

Reply
Julia Engberg

Jag brukar aldrig vara med i tävlingar eller liknande men kunde inte låta bli att skriva när jag såg det här. SHIT!!!I WANT THAT TICKETS.
Förutom att jag tycker du gör ett grymt bra jobb med allt så ääälskar jag och min vän Rihanna och har gjort det länge. Kort och gott, det skulle vara sjukt kul och jag vill ge tillbaka till en vän som alltid ställt upp och funnits där oavsett. Är för pank för att köpa biljetter när det släpps helt enkelt. STOR KRAM

Reply
Kat

Jag älskar Rihanna och har kan alla hennes låtar utan till. Varför jag ska gå? Jag beundrar henne och allt önskat att få gå och kolla på henne. Jag räknar ner dagar till 22 juli och varför inte ha skoj på fredag.

Reply
Sofia

Åh, himla häftigt att hon kommer till Sverige! Jag skulle suppergärna vilja vinna biljetterrna eftersom jag är en sönderstressad småbarnsmamma (ensamstående) som pluggar.. Jag har äntligen (om man nu får säga så) en helg för lite egentid, men inget inplanerat.. Jag är kort om pengar så svårt att hitta på något wild att göra i helgen.. Och främst av allt.. Jag ÄLSKAR rihanna! väntar med spänning på att hennes album ska släppas och det skulle vara ett minne för livet att få se henne spela live!

Min mail är [email protected]

Reply
Deborah

Jag vill inte va med i tävlingen längre, blev för hypad och missade där det stod att man skulle va 18, men jag är 17, fuck my life…. Om du inte kan ta med mig i en väska? lol…

Reply
anita Koikoi

eg vil gjerne vinne dette her, eg er stor fan av rihanna, har aldri vore på ein konsert , så dette kunne vere ein av det fyrste og det beste konserte i mitt liv. håper du velge meg pleasssssssssssse

Reply
manar

Både jag och min syster är stora fans. Men vi har aldrig haft någon möjlighet att gå på några av hennes konserter eftersom ekonomiska problem. Skulle vara riktigt roligt att kunna överrska min syster med biljetterna. Uppskattar verkligen att du tar din tid för att läsa detta!

Reply
Emma

Åh, den här tävlingen är perfekt ägnad till min vän som fullkomligt älskar Rihanna, synd för henne att hon inte läser bloggar så jag får göra ett försök. Senast hon skulle se henne blev ju konserten inställd.

Tidpunkten passar perfekt då hennes kille precis har dumpat henne så jag försöker göra allt en vän kan göra för att muntra upp henne, men det är ju så svårt!! Snälla, hjälp mig att hjälpa en kompis i nöd som jag bara vill se glad!! :)

Reply
Lana

Att få gå på Rihannas spelning skulle vara helt overkligt underbart. Jag har varit ett fan ända sedan hennes ‘we ride’ tider , men jag har aldrig fått chansen att se henne uppträda. När jag väl skulle få se henne i november i fjol hade jag tillochme köpt on-stagebiljetter, för att verkligen utnyttja tillfället, men hon ställde in… Så jag hoppas jag blir vald så att jag äntligen får se henne live, det skulle vara galet.

Reply
Andrea Kärrman

Att dansa loss till Rihannas musik på ett dansgolv är ju så jäkla grymt kul, att dansa loss till Rihannas musik på ett dansgolv där Rihanna sjunger LIVE är helt sjukt så jag inte vet inte vart jag ska ta vägen?!?!

Att vara med om något som ger energi för hela vintern enda fram till studenten, som är så nära, skulle sitta så fint just nu!

Åh, får prestationsångest.. vet inte hur långt eller hur mycket man måste skriva. Men dessa två meningar får räcka, det har nämligen tagit alldeles för långtid att få ner..

Bamsekram och tack för din blogg!

Reply
Gabriella

Jag tycker Rihanna har sån grym röst och är en unik sångare. Anmäler mig för att överasska min bästavän som går igenom en dålig period i sitt liv och vill göra allt för att få henne att bli glad för en kväll!! Hon skulle bli så chokad och glad ( förhoppningsvis) och jag hoppas vi får en oförglömlig kväll tillsammans. Håller tummarna.
/ Gabriella

Reply
Yakiee

Hej!
Jag vill jättegärna vinna för att jag behöver lysa upp min vardag lite. Vill lämna allt jobbigt där hemma och ta mig till Stockholm dit min älskade saknade syster precis har flyttat och ta med henne på denna galet feta tillställning. Lyckligast i världen!

Puss

Reply
E

Jag skulle verkligen vilja bjuda min bästa kompis på denna eftersom att hon är det största Rihanna fanset som finns! Haha hon har säkert redan till och med deltagit om jag känner henne rätt, men berättar absolut inget. Vi har hängt ihop sedan barnsben i Karlstad och jag flyttade hit till Sthlm för studier i aug förra året och hon flyttade hit i december. Men eftersom att jag pluggar och hon jobbar natt så funkar verkligen inte våra scheman ihop och därmed hinner vi aldrig ses:/ endast sms och telefon vilket är tråkigt för att vi varit oskiljaktiga annars. Skulle gärna vilja överraska henne så hon därmed kommer bort lite från jobb också för att hon har det dåligt ekonomiskt och har blivit en arbetsnarkoman. Aja hoppas på de bästa iaf:) kram<3

Reply
Jessica

Tävlar åt min syster som faktiskt fyller 19 år imorgon! Eftersom jag är tre år yngre och fortfarande studerar har jag inte riktigt kunnat köpa en så fin present som jag hade velat, så det här vore grymt. Hennes bästis är en sångfågel ut i fingerspetsarna och min syster älskar musik så spelningen vore grym för båda tjejerna.
Kram.

Reply
Linnéa Starck

Hej hej! Jag borde vinna för att jag satte hjärtat i halsen när jag såg inlägget och för att jag har en vän som skulle svimma om jag tog med henne. Jag längtar efter en sån där sällsynt kväll som är helt oförglömlig, och det är inte mycket som kan slå att få ha sett sin största idol på en exklusiv spelning, endast på grund av att man älskar hennes musiks in i benmärgen.
Kram och tack för mig!

Reply
jennifer brånn

ÅÅÅÅHH! jag har alltid velat gå o se rihanna! största fan1! :) o den här sommaren har varit den tråkigaste nånsin!och precis blivit singel första gången på 6 år skulle vara hur underbart som helst om det hände något nån gång + att om jag vinner detta så kommer det bli det första jag NÅGONSIN vunnit jo 50 kr på en triss lott haha! shit va nice det hade varit! puss o kram jennifer brånn :)

Reply
Johanna johansson

– jag skulle vilja vinna för att rihanna är grym, missade hennes gratis konsert på Hackney weekend i London i somras av ren otur, så skulle va ur ballt och se henne på Berns! Är precis ny i Stockholm så det skulle inte va fel.

– är 20 år

– telefon : 0708822424
[email protected]

Reply
Felicia

Okej. Mitt hjärta stannade lite när jag läste detta. Skulle väldigtväldigtväldigt gärna vinna. Herreguud det vore helt grymt. fantastiskt. Nu dör jag. ÅHH jag håller mina tummar och tår!!
Just jag borde vinna eftersom jag tycker att jag förtjänar en sådan otrolig kväll nu i höstmörkret. Det skulle verkligen göra min höst! Ett minne för livet.
[email protected]

Reply
Zara

Hej fina Kenza!
Jag var på Rihannas konsert i Globen när hon senast var här i Stockholm. Kan alla hennes låtar utantill sedan hon kom ut med sitt första album och lyssnar på “Diamonds in the sky” typ 78 gånger om dagen, haha! Det var min första konsert någonsin som jag varit på och lyckan var total! Men det finns ett stor MEN!! Min upplevelse förstördes av att min pojkvän förstörde upplevelsen genom att vara trött och irriterad och ville helst inte vara där med mig utan bara åka hem. Som du förstår blev jag hemst ledsen. Vi är inte tillsammans idag och jag skulle önska att “rätta till” min upplevelse genom att gå med en vän som sjunger från hela sitt hjärta med mig och som kan ge mig ett nytt fint minne..

Tror man kan jämföra detta med hur det kändes för dig att se dina idoler från Tokyo Hotel första gången. Kan nog inte beskriva hur lycklig det skulle göra mig om jag vinner!

“find light in the beautiful sea, i choose to be happy..” =)

Kanske är det min tur att ha tur någon gång.. Håller tummarna!

Kram på dig!

Reply
Anna

Anledningen till att jag vill vinna är för att varje gång Rihanna har spelat i Sverige så har jag missat det. Det har varit att jag haft bebis och inte kunnat lämna henne, rihanna ställde in och i somras blev mim son sjuk precis innan peace and love. Men tills på fredag har jag redan barnvakt bokad för att jag och min man ska hitta på nå trevligt men vi har inte bestämt vad vi ska göra än. Och vad vore grymmare än att gå på rihannas konsert? Njuta av only girl in the world som vi spelade på vårt bröllop. :)

Reply
Josefin

Åh jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna! Min kompis fyllde 18 år igår och det skulle vara så underbart att få ta med henne på det här för att vi båda ÄLSKAR Rihanna!

När Rihannas spelning i Stockholm ska råda
Vill jag en biljett till showen skåda
Jag vill lyssna med mitt öra, det är jättekul att höra. Skrik och dansa det är kul, då gör det inget om man e ful! :)

Reply
Vanessa

Åh! Jag skulle mer än gärna vilja gå på denna spelning med Rihanna då jag missade hennes konsert senast då jag vart rikitgt sjuk. Så jag gav min bort min biljett till min syster så att hon kunde gå med sina vänner som en present.

Nu när det finns en liten procents chans så måste jag försöka haffa den hehe.

Hoppas!!
Kramar / Vanessa

Reply
Johanna Fahlstedt

Jag vill vinna biljetter till Rihannas spelning, eftersom jag är bosatt på Gotland (Som inte kallas Kalk-atraz för inget), och nästan aldrig har tid eller råd att åka härifrån på större spelningar på fastlandet.
Enda stjärnan här är Babben Larsson, nu har jag fått nog och vill ha ett riktigt festligt minne!
Jag skulle ta med min tokiga, älskade bästa vän såklart.

Med vänliga hälsn. Johanna F
19 år
Gotland

Reply
Josefine Björklund

För ungefär exakt ett år sen var jag en av de många som satt och väntade på att Rihanna konsert i Globen skulle börja.. I högtalarna ropar de ut: konserten är inställd! Besvikelsen var total och jag hade sett fram emot detta i ett halvår. Så nu skulle jag bli överlycklig om jag äntligen kunde få se min stora idol med min bästa moster. Skulle betyda så sjukt mycket! /Josefine

Reply
Pernilla

Jag har aldrig varit på en konsert eller spelning i mitt liv och Rihanna är grym så därför tycker jag att jag borde få gå :)

Reply
Timmiet

Att få komma upp till Sthlm och få vara en människa en helg skulle vara helt underbart. Ringde in som en tok till NRJ när dom hade tävlingen om att haka på Rihanna! Utan någon större framgång! Jag har inte haft någon semester på två år, och att få en damn bra anledning till att ta ledigt och dra upp till STHLM, se på Rihanna, leva livet och kanske träffa dig? Skulle betyda så otroligt mycket i detta höstrusk! eller SKITVÄDER på ren svenska ;)

Ha det guld!

Reply
Warsan

Jag vill gärna gå, inte bara för att Rihanna är så jävla (!!!) bra utan också för att hon inspirerar mig. Jag älskar att hon tillåter hennes fans lära känna henne. Hennes låtar är så bra, och att varenda en blir en hit bevisar verkligen hennes talang! Skulle vara en ära att få gå på hennes spelning, skulle även vara härligt med något kul mitt i mitt universitets stress!
(Jag är 20 år, och är 100% på att jag kan gå)

Reply
Media

Hej,

Jag heter Media och är 21år gammal och är ett sjukt galet stort fan av Rihanna och skulle få typ en hjärtattack om jag fick chansen att äntligen få se henne live.

Jag har alltid, alltid haft oturen o missat mina favorit artister/ band av någon orsak och sist Rihanna var här så missade jag naturligtvis henne igen eftersom jag fortfarande bodde i USA. Och även där blev det ingen Rihanna konsert.

Jag kan skriva en hel uppsats om hur mycket jag verkligen verkligen verkligen verkligen verkligen veeerkligen vill gå. Men ord skulle inte kunna beskriva hur mycket jag verkligen vill gå. Inte nog med att de är Rihanna men det kommer att vara en liten exklusiv spelning för fåtal 100 pers, men att tänka sig hur intimt det kan bli och nära man blir till musiken och upplevelsen, jag blir bara helt till mig!

Så snälla, om du kunde göra denna fantastiska dröm sann, oooh om du kunde, så skulle jag vara den lyckligaste och mest tacksamma tjejen någonsin!

Tack för att du tog din tid till att läsa min motivering, med vänliga hälsningar,
Media Dakik

P.S.
Din garderob får mig att dö tusen gånger om! (:

Reply
Märta

Åh jag skulle såå gärna vilja vinna dessa biljetter för att jag helt enkelt avgudar Rihanna! Jag skulle göra (nästan) allt för att någon gång få uppleva henne IRL!
Jag har aldrig någonsin vunnit något så det skulle vara helt underbart för jag älskar Rihanna!!
Om jag vann skulle jag ta med min syster som är min allra bästa vän och som förra veckan kom hem från att ha varit volontär i Afrika på ett barnsjukhus, jag skulle så gärna vilja hedra hennes fina insats!!

Reply
Carina

Har nu bott i Stockholm i 1 månad tillsammans med min pojkvän. Sjukt vad tiden går fort när det enda man har hunnit göra är att jobba och fixa med lägenheten. Att få gå på denna spelning hade varit underbart, ett sätt för båda oss att få känna att vi äntligen har kommit oss till rätta. Hade varit så jäkla grymt att få ta del av denna exklusiva turné som Rihanna gör!!!

Reply
Matilda Hamberg

Jag är en ganska nyinflyttad Norrlänning som knappt gjort något annat än jobbat och slitit sedan jag flyttade ner till denna underbara stad. Så det skulle vara så otroligt härligt att få en kväll med en god vän och bara slappna av och njuta av livet lite! Jag ÄLSKAR Rihanna och hon är med mig varje dag på jobbet med hennes grymma musik :)

Reply
Linda

Hej Kenza!
Jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna till Rihanna! Inte bara för att jag själv älskar Rihanna utan även för att min mamma skulle dö av glädje om hon fick gå på Rihanna! (hon älskar Rihanna ännu mer än jag, om det är möjligt haha). Min mamma fyller snart 50 och det skulle vara så kul att få ge henne detta som en tidig födelsedagspresent. Hon försökte i veckan vinna biljetter till Rihanna med RIX FM men lyckades tyvärr inte. Så jag tänkte att jag försöker här så att jag förhoppningsvis (hoppas hoppas hoppas) kan överraska henne med biljetter! Min mamma är världens bästa och det skulle vara så kul att få ge henne det här!

Vill även passa på att tacka för en superbra blogg som jag läst flitigt i flera år nu haha!

Ha det super bra!
Linda

Reply
P

Tror inte jag kan skriva något annat än att det hade varit så otroligt grymt att få chansen att se Rihanna live!!! Kan inte heller komma på en bättre födelsedagspresent till pojkvännen och även en välvärdig kompensation för att Sverige-England matchen missades att se live :P VILL VILL VILL!!!

Reply
Gabriella J

OMG, FÖR ATT JAG ÄLSKAR ALLT SOM HAR MED HENNE ATT GÖRA och Varje legendariska låt! Hon är MIN ABSOLUTA FAVORIT ARTIST och jag skulle döööö om jag fick helt spontant va med på hennes konsert på fre!! Sjuuuukt!! =))))

Reply
Sara

AHHHHHHHH VA GRYYYYYMMMTT!!!!!! Är ett stort fan av henne och kommer inte kunna gå på hennes konsert så när jag fick veta om tävlingen så blev jag SÅ JÄKLA GLAAAAAD!!!! Fan vad grymt det skulle va att få se och höra henne live älskar hennes musik och har följt henne sen hon började. Deltar aldrig i sånna här tävlingar men allt för Rihanna haha! Håller tummarna!!

Reply
nina

Jag borde vinna för att jag och min kusin skulle gå på hennes konsert i globen, men den blev inställd. Till saken hör att min kusin hade en bebis som var några månader gammal, och detta var första gången hon skulle göra något “själv” sen bebisen föddes. och så blev det inställt! :(

jag är över 18 och kan hämta biljetter innan fredag!

Reply
Mathilda

Hej Kenza!!! Alltså jag tycker att din blogg är cool, det är inte massa trams utan de är bara du och du gör din grej -och är därför en av de få bloggar jag forfarande läser. Och jag har sen starten älskat att följa dig på alla konserter och mtv uupdrag och dah EMA?!?! Men jag tror jag ALDRIG har varit med och tävlat på dina väldigt många tävlingar du har haft. Men nu var jag bara tvungen!!!! Alltså det här är det häftigaste och bästa som har hänt på länge i stockholm, eller ja överallt i Sverige. Jag älskar rihanna – JA! Men detta är någothelt annat en sån här spelning är once in a lifetime alltså! Och jag får rysningar bara av att tänka på det. Och jag skulle vara evigt tacksam till dig om du ba gav mig en biljett liksom :P haha! Men om inte så kommer den jäkeln som får biljetterna bli överlycklig. Ha de bäst!!!

Reply
Anna Caroline

Förra hösten när Rihanna kom till Stockholm skulle jag ta med min bästa vän till Rihanna som en födelsedagspresent, eftersom hon älskar henne! Men Rihanna ställde in konserten när vi suttit förväntansfulla i globen ett bra tag. Sög rätt hårt!!!! Så jag vill vinna det här för att kunna ta med min vän, hon skulle bli sååå glad och jag med :) bästa presenten man kan ge henne iaf :P Åh det vore så himla kul om vi äntligen fick se henne live!! och på en sån här spelning på Berns dessutom, det händer ju bara en gång i livet. Maaagiskt!

Reply
Victor Engström

Äntligen Kenza! Så kul att få möjligheten att vinna.
Jag tänker faktiskt inte denna gången dra typiska motiveringen om att hon är min idol, hon gör grym musik, sjukt vacker, att jag lyssnat på henne så långt jag kan minnas! För det är faktiskt ganska givet om man tar del av denna tävlingen. Som kille ser jag upp till denna vackra kvinna, kan låta sjukt men jag gör det. Hon är stark, hon är en bra förebild och hon är en artist som sticker ut, som har en speciell musik stil, och det är det jag tycker om med henne.
Att vinna skulle betyda mycket för mig då jag inte fick möjligheten att se henne i Malmö och missade henne på P&L, så jag hoppas jag har turen med mig nu!

Reply
Ajda

I’m going to tell you a love story…
It all started when I asked the DJ to please don’t stop the music and then you looked my way. Do you know what you started? I just came there to party
But then we were rockin’ on the dance floor, actin’ naughty
Your hands were around my waist, we just let the music play
We were hand in hand, chest to chest and then we’re face to face.
You then had my heart, and we’d never be world’s apart. You could always stand under my umbrella.

Somewhere along the way I started to hate that I love you, started hoping that one of these days, maybe your magic wouldn’t affect me, and your kiss wouldn’t make me weak. All because your mind was in disturbia, it was like the darkness is light.

I left to Run This Town with some close friends, even got so bad we played Russian Roulette. Got saved by this rude boy, and I let him be the captain and let him do his thing, even let him be the rider. But I started to love him…or rather love the way he lied.

I just needed a man that could make me feel, like I was the only girl in the world. Like I was the only one he’ll ever love, the only one who knows his heart. And he should know that sticks and stones may break my bones, but it’s chains and whips that excite me. I realized that I miss you, that I’d been california wishing on these stars, for your heart for me, My Californa king. Because you’re the one that I dream about all day and you’re the one that I think about always.

Figured that life’s too short to be sitting around miserable. People gonna talk whether you doing bad or good, so baby, where have you been? I’ve been everywhere, man, Looking for you babe. I know we found love in a hopeless place but feel the heartbeat in my mind, it’s the way I’m feeling, I just can’t deny. We found light in the beautiful sea, I choose to be happy. You and I. We’re like diamonds in the sky. When you hold me, I’m alive. So let us shine bright like a diamond?

To be continued…

En liten annorlunda motivering men tänkte bevisa min kärlek till Rihannas musik på detta sätt! :D Vore ju guld värt att få gå! Är 20, ledig på fredag, bara köra liksom ;)

Puss och kram osv!

Reply
Sophia Johansson

Hej Kenza!
Jag skulle jätte gärna vilja ta min kompis (som har fyllt år nu i veckan) och gå på Rihanna! Vi båda dör för henne! Det skulle vara så jäkla kul och det skulle vara bästa presenten ever!!!
Du är grym förresten! ;)
Puss o kram Sophia

Reply
T

777 tour!! Det vore jäkligt härligt att få dansa loss samtidigt som man lyssnar på Rihanna LIVE – något jag aldrig gjort. Let’s win this shit(!!), så jag kan ta med min underbara vän sedan 13 år tillbaka.
Rihanna, woop wooop!!

Reply
Bojana Pavlovic

Jag har varit ett fan av Rihanna allt sedan hon kom ut med låten “Pon de replay” i sina baggy jeans. Jag har sett henne utvecklas och bli en artist som berör mig djupt med sina låtar och sina känslosamma videos.

Med hennes låtar reser jag mig upp, faller och blir fångad.
Rihanna för mig, är en synonym till inspiration! Personligen känner jag inte en kvinnlig sångerska som verkligen framhäver ordet “Artist” med sina starka musikvideos, som Rihanna gör. Hon gör definitionen verklig.

Mvh
Bojana Pavlovic
[email protected]

Reply
Sofia Hedman

Rihanna har varit min största idol de senaste 10 åren. Problemet är att jag befinner mig utomlands på jobb hela somrarna, så missade henne på P&L i somras och kommer likaså missa henne i globen nästa sommar. Jag skulle hamna i ett riktigt lyckorus om jag lyckades vinna de här biljetterna, och min bästa vän som fyller år på fredag skulle vara en självklar partner in crime för kvällen. Håller alla tummar och tår!! [email protected]

Reply
Eline

Såg Rihanna på peace and love, eller det lilla jag hann vill säga. Jobbade som funktionär under just hennes konsert och fick gå och titta på henne i 50 minuter, problemet var bara att hon var 40 minuter sen. Skulle så gärna vilja få chansen att se henne igen, en hel konsert, då hon är en så jädra grym artist och jag älskar hennes musik.

Reply
Zara

Hej fina Kenza!
Jag var på Rihannas konsert i Globen när hon senast var här i Stockholm. Kan alla hennes låtar utantill sedan hon kom ut med sitt första album och lyssnar på “Diamonds in the sky” typ 78 gånger om dagen, haha! Det var min första konsert någonsin som jag varit på och lyckan var total! Men det finns ett stor MEN!! Min upplevelse förstördes av att min pojkvän förstörde upplevelsen genom att vara trött och irriterad och ville helst inte vara där med mig utan bara åka hem. Som du förstår blev jag hemst ledsen. Vi är inte tillsammans idag och jag skulle önska att “rätta till” min upplevelse genom att gå med en vän som sjunger från hela sitt hjärta med mig och som kan ge mig ett nytt fint minne..

Tror man kan jämföra detta med hur det kändes för dig att se dina idoler från Tokyo Hotel första gången. Kan nog inte beskriva hur lycklig det skulle göra mig om jag vinner!

“find light in the beautiful sea, i choose to be happy..” =)

Kanske är det min tur att ha tur någon gång.. Håller tummarna!

Kram på dig!

Bor förresten i Stockholm, är över 18 år och skulle kunna ta emot biljetterna lika snabbt som en raket!!! VILL VIIIIINNNNNNAAAAAA

Reply
Jess

Okej nu dog jag litegrann, synd som satan att jag inte kan till helgen :(:(:(:( älskar Rihanna så jäkla mycket och såg henne live i Globen förra året. Hon var såååå magisk! Hade gärna velat vara med och tävla men det känns ju onödigt eftersom jag inte kan :(

Reply
Sanna

*Vet inte om min kommentar kom med nyss för att jag råkade trycka på en knapp (vet inte om det var bakåt eller enter).
Men jag testar igen… jag vill se Rihanna för att hon är min största idol någonsin! Jag tycker hon är så jäkla grym och det vore helt awesome att se henne på Berns. Vet inte hur jag ska formulera mig… gaah. Galet!

Jag bor i Uppsala, så jag tar mig garanterat till Stockholm.

Reply
Evelina

Jag är en 18-årig tjej med sämsta turen i spel (“Where have you been” all my life), men som bara var tvungen att göra ett försök till att vinna denna tävling!!

Let´s start – Två dagar efter jag bokat min icke ombokningsbara flygbiljett till en resa i mitten av sommaren 2012 får jag reda på att RIHANNA kommer till Peace and Love samtidigt som jag är borta (“Man down” typ)…Mitt liv gick nästan under och tanken på att jag någonsin skulle få se henne uppträda live var totalkrossad! Rihanna är för mig en extremkvinna (“Only girl” in the World) som har allt, utseéndet, rösten, schenspråket och den kvinnliga styrkan. Från att ha sett henne första gången i en Bring it on film (“Take a bow”, du vet vad jag menar, haha) har jag följt och lärt mig varenda låt av kvinnan så att få vinna detta och ta med mig min galna och älskade bästakompis (“Te amo” my friend) på en pricksäker 18-årspresent skulle vara mega (“Don´t stop the music”)…

Vi bor i Uppsala (Nära och bra) och är 18 år fyllda.

Reply
Madeleine

Jag vill så gärna vinna då Rihanna är min största inspiration genom livet! Hade lätt kunnat ge en massa pengar för att få gå och se henne exklusivt, inklusivt eller ja vad som helst egentligen!(om jag nu hade haft en massa pengar.. är fattig student haha). Bor inte i sthlm men hade så kunnat promenera de 330 km som det är till sthlm för att få se henne! (om jag nu hade haft lite mer tid på mig att promenera..) men som tur är det finns det ju buss :) Rihanna är inte bara en ikon, hon är the ikon!
Hade varit så bäst att få inleda kylan med lite värme!

Reply
Jonna Erlandsson

Gud så roligt för den som vinner! Även fast jag aldrig har tur i tävlingar så måste jag chansa och vara med ändå :) För bra för att missa!

Min motivering är ganska enkel, jag älskar Rihanna. Helt klart en av mina favoritartister.

Sedan har jag aldrig varit på en konsert i hela mitt liv! Jag fyller 20 nästa år. Varför vet jag inte? Jag har aldrig haft vänner som velat gå med mig på någon helt enkelt. Så därför skulle det kännas grymt att få gå på Rihannas som första, och hinna gå på en innan jag inte räknas som tonåring längre ;) Bättre sent än aldrig så att säga!

Reply
Karro

Oh herregud.. Snälla jag ber dig Kenza av hela mitt jävla hjärta!!! Jag dör helt enkelt för Rihanna och hennes låtar och det skulle vara en DRÖM att få se henne live och samtidigt bjuda min vän som alltid funnits där för mig i 19 år av vårat 21 åriga liv.

…håller tummarna och min högra stortå.

MVH Karro

Reply
Paula

Haha driiiiiiver du :)? Fy vad galet fett. Jag älskar Rihanna. Väldigt mycket! Ska lätt försöka få biljetter till konserten men den här möjligheten som du ger är ju löjligt mycket bättre! Min bästa vän och jag skulle dessutom kunna behöva lite quality time tillsammans, vi har glidit isär på sistone men en sån här grej skulle ju vara sååå värd! Damn, håller tummarna. Kvalificerar till och med på kraven, det är inte alltid :D

Reply
Mirella Izgi

Jag tycker att jag ska vinna biljetterna inte bara för att min lillasyster är ett STORT Rihanna fan (vill ta med henne dit) men även för att jag är HELT säker på att kunna hämta ut biljetterna på fredag eftermiddag :) :)

Reply
Brigette

Jag verkligen ÄLSKAR RIHANNA. Hon är en stor inspiration både som artist och när det kommer till stil. Jag har alltid velat se min största förebild live men aldrig fått chansen.

Jag flyttar till NY om 3 veckor, så det här skulle verkligen vara VÄRLDENS BÄSTA HEJDÅ PRESENT!

Reply
Olivia Henningsson

Hej Kenza!
Så en motivering till varför just jag ska få gå på Rihannas minikoncert nu på fredag… Hmm… Cause I freakin’ love her!?!! Haha, känner pressen att man måste leverera något riktigt bra här så ska bannejmej försöka för det är hon fan värd. Så min och Rihannas historia… Jag började och lyssna på henne för några år sedan och tyckte såklart att hon var riktigt grymt bra. Sjuk röst och vacker som bara den. What’s not to like! Men det är faktiskt nu på senare år som jag verkligen började digga hennes musik och även för hur hon verkar vara som person. I början av sin karriär var hennes image mer oskyldig men det var när hon blev lite mera good girl gone bad så att säga och fick speak your mind/jag kör mitt eget race-attityden som jag föll för hennes musik. Attitude + sjuka låtar= helt rätt.
Hahah jag gillar att jag går in på wikipedia och söker fakta om Rihannas karriär för att visa att jag minsann har koll på hela hennes historia. Så är inte fallet tyvärr och motiveringen till varför jag tycker att jag borde få gå är simpel. Jag tycker att hon är sjukt jävla grym och jag skulle bli så.himla.lycklig. Hon är A-MAZING!!
Ps. Vet att hon är från Barbados haha! ;)

Reply
Fredrik Wallengren

Eftersom att jag är osäker på hurvida min mailadress syns (den var ifylld i formuläret) i min tidigare kommentar så skriver jag ner min motivering igen. Hoppas det är O.K.

Okej, vad tusan! Jag gör ett försök.

Jag tycker att jag borde vinna för att: Jag älskar verkligen Rihanna! Ibland känns det nästan som att jag känner henne med tanke på alla dessa timmar jag har spenderat vid YouTube, kollat på div Intervjuer och live-framträdanden. Det är hon och Taylor Swift som är mina absoluta favorit-artister, näst efter Metallica så klart! Ja, Metallica. Jag är egentligen en ”hårdrockare”, lika så min kompisar. Tack vare detta så har jag inga kompisar som har velat följa med och se henne live, så jag drog iväg själv till Stockholm för att se henne, och naturligvis blev den den konserten som blev inställt..Kommer ju GARANTERAT skaffa biljetter till kommande Globen-spelning! Nu däremot, så finns det en tjej jag är intresserad av som ÄLSKAR Rihanna, så hur grymt vore det inte att ta med henne dit? Dessutom är de flesta av mina kompisar på Sabaton spelning i Scandinavium samma kväll, jag fick tyvärr inte tag i biljett. Så detta vore en ordentlig tröst att vinna, skulle kännas helt overkligt alltså..

Skulle kunna skriva en hel a4-sida, men antar att du inte orkar läsa den då så jag sätter punkt här.

Räknar verkligen inte med att vinna men det vore helt galet! Hursom, DU ÄGER Kenza! Ha det bra, puss! :*

[email protected]

Reply
Emma

Vilken grym och minst sagt läglig tävling! Jag flyttade upp till Stockholm nu i höst från lilla Karlskrona. Vilket betyder att jag är flera timmar från mina nära och kära. Men just den här fredagen kommer min bästa vän som jag känt sen dagis upp och hälsar på mig! Så det hade varit helt fantastiskt att få vinna och ta med min bästis på en säkerligen helt otrolig kväll som man sent lär glömma!

Reply
Theresé

Hi kenza :) !
Jag läser din blogg varje dag och du är så sjukt grym tjej, är faktist lite avis på dig ibland att du får göra så coola saker , jag e ett stort rihannna fan ! Och det skulle vara så kävla häftigt att få de henne (ursäkta svordomen) det skulle piffa upp min vardag extremt mkt och vli nåt jag aldrig kommer glöma ! Jag e en tjej på 20 och är arbetslös så sitter hemma rätt mycket :( kag skulle bjuda med mig min pojkvän som får stå ut med mig när jag bara sitter hemma och han får dra in pengat till oss! Skulle vara så grymt kul att överraska han på detta :) <3 kram theresé

Reply
Vibeke G

Jag diggar Rihanna!!! STOR fan! Hon er så grym och dyktig at jag dør! Det hadde varit verdens coolaste upplevelse at få bli en av dom som hadde fått sett henne LIVE!! Gud jag vil vinna!!!

Reply
Christina J

Hej!
Jag är kanske inte Rihanna’s allra största fan, men jag tycker väldigt mycket om hennes låtar och jag vet att min syster skulle bli superglad över att få gå. Hon är nämligen väldigt förtjust i Rihanna och lyssnar ständigt på henne.

Tack.

Reply
Linn Stensson

Eftersom jag aldrig i hela mitt liv har varit på en Konsert/spelning så tycker jag att det är dax för mig att få se en. Och dessutom är jag ett stort fan av Rihanna älskar hennes låtar!! Jag bor i en liten stad (Karlskrona) där det aldrig händer något kul eller spännande därför skulle det vara extra kul att komma till sthlm och dessutom få se Rihanna :) Kram Linn

Reply
Yen

Hej kenza!

Sååå fett! Jag älskar Rihanna och det hade varit drömmen att få gå på en av hennes konserter. Jo nu ska jag komma till saken varför ska just jag få vinna en biljett. Jo det är trots allt min 20 års dag den 7 december hade varit drömmen att få denna presenten!!

Tack, älskar din blogg!

Hälsingar, Yen

Reply
Annie

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag för det första RÅDIGGAR Rihanna. Det andra är för att jag och min kompis för tillfället jobbar häckarna av oss och hade behövt ett break för att umgås. Ja, det är dem främsta anledningarna till att jag vill vinna. Kram

Reply
karolina

Jag har ingen snyfthistoria och jag är inte rihannas största fan, men musik är fan i mig det bästa som finns och i år har jag väl lagt 3-4000 på konsertbiljetter. Coldplay på stadion och Bon Iver i London är de två bästa kvällarna i mitt liv och att få se rihanna live måste vara bland det häftigaste som finns för det är ju rihanna. En väldigt informell och osammanhängande motivering men det här är ju varför jag skulle vilja gå så ja… Om det inte räcker (som om hehe) hoppas jag att någon som verkligen förtjänar det får gå för det kryllar säkert av människor som behöver något sånt här att se fram emot! Kram

Reply
Amiyak

Heey Kenza! Fyfan vilken NICE tävling. Dör. Min motivering lyder: Jag skulle hemskt gärna vilja gå och se Rihanna då jag har varit ett fan sen back in -pon de replay- days. Kan alla 99,9% av hennes låtar innan och utantill. Dessutom vore detta en superöverraskning till min kära vän som är lite höstdepp och att få överraska henne med detta från ingenstans och få se hennes reaktion vore helt fantastiskt!!!!

Tack för tävlings-chansen

#Team RihannaNavy

Reply
Caroline M

Den 16 november står THE ONLY GIRL IN THE WORLD för mig exklusivt på scen i min stad.

Min DIAMOND IN THE SKY ska sjunga och lista upp alla hennes number 1:s på en rad.

Jag har väntat så länge. Inställda konserter och sorgsna miner, men jag skulle aldrig vara UNFAITHFUL.

Hennes största fan. Ja, ni får nog ringa SOS för när jag ser henne kanske jag faller omkull.

Jag och Miss BARBADOS, we found love den dagen hon PON:ed DE REPLAY.

Sen dess har min kärlek till henne varit UNAPOLOGETIC och jag har stått under hennes skönhets och musiks UMBRELLA-ella-ella-ey.

Gör så att jag blir en riktig DISTURBIA.

Ta mig till exklusiva Rihanna exklusivt, gör så att jag skriker Mamma-Mia.

Så Kenza kör inte en RUSSIAN ROULETTE – välj mig.

Så Na na Kenza WHAT´S MY NAME? Na na, låt mig få se RiRi TAKE A BOW och gör mig till världens lyckligaste tjej.

Jag kan hämta biljetterna och är över 18 år.

Reply
Sandra

Hey! Helt sjukt att jag kommer att vara i Stockholm just den helgen! Skulle väldigt gärna vilja gå på hennes spelning med anledning av hur JÄKLA GRYM HON ÄR! Nu har jag ju aldrig sett henne live, men bara genom sin musik, sin stil och sin känsla och passion för livet så peppar hon mig och motiverar mig till väldigt mycket i mitt eget liv. Att få chansen att se henne live skulle då vara en sjukt rolig upplevelse och sen kanske också få träffa dig?! Herregud, helt SANSLÖST! Så välj miiiig! hehe håller tummarna! Kram Sandra

Reply
maria

Hej kenza! jag har i hela mitt liv drömt om att träffa rihanna men jag har alrdig fått det på grund av mina föräldrar för jag har inte fått åka långt själv speciellt till en concert, att åka till rihannas koncert är bara en omöjlig dröm för mig änndå om jag kommer vinna tävlingen så kommer jag inte tro att jag har vunnit. men jag vill änndå chansa och se ifall jag har tur i liven. jag har följt rihanna sedan hon har börjat jobba som sångerska så jag älskar verkligen henne:D jag skulle bli riktigt glad ifall jag skulle vinna :D :D jag hoppas att du väljer mig jag vet att det finns tusentals likadan tjejer som mig men men :D :D

Reply
Cajsa

Åh herregud jag tror inte det är sant! Rihanna är verkligen min förebild, hennes styrka ger mig styrka när jag behöver det. Det hade varit en dröm som kom i uppfyllelse att få se henne på fredag. Oj, oj, oj… !

Reply
Hida basic

En 32 årig 2 barns mamma som läser din blogg och älskar Rihanna, snälla vill gärna se henne live och få lite egen tid .. Kram Hida

Reply
Marlyn

Vinner jag tar jag med mig en plansch där jag frågar om Ri vill gifta sig med mig!Promise!

Tack :D

Reply
Amanda Sollén

Jag ska hålla mig kort, anledningen till varför jag ska vinna dom där biljetterna är för att jag avgudar Rihanna, inte bara som artist utan som människa. Jag såg avsnittet ifrån Oprah när hon var med och berättade sin story. DEN KVINNAN! Det faktum att hon hatar att sätta sig själv över sina fans, att hon inte tycker att hon är bättre än oss bara för att hon är en superstjärna. Att vi alla är människor gör att hon känns tusen gånger mer mänsklig än någon annan artist. Dessutom har jag en otroligt lojal bästis som pluggat hårt nu på gymnasiet, vi hittar sällan tid till att göra något tillsammans då hon pressar sig själv i skolan så sjukt hårt. En stor kärlek vi delar är våran kärlek till Rihanna, det var genom hennes musik som vi fann våran starka vänskap. Så vann jag biljetterna så skulle jag ta med mig henne som min +1, inte bara för att jag vill. Utan för att min älskade bästis förtjänar det här mer än någon annan, hon förtjänar ett ordentligt jäkla minne för livet. Pussar och kramar EPOST: [email protected]

Reply
Nina

Jag måste vara helt ärlig och erkänna att jag är sur på Rihanna. Min bästa vän överraskade mig med biljetter till hennes konsert i Malmö som födelsedagspresent. Vi taggade i mååånader! Och när dagen var kommen begav vi oss med vår lilla silvriga bil från Jönköping mot Malmö. Tyvärr så gav bilen upp halvvägs på vägen, avgasröret lossnade och vi stod där på motorvägen med vinden i håret. (Ett av våra roligaste minnen! HAHA) När bärgningsbilen äntligen kom fick vi den glada nyheten att vi kunde köra bilen ändå. Kramade gubben och tackade för hjälpen. Men problemet var att bilen nu lät som en moped gånger fyra. Vilket gav oss en hel del uppmärksamhet. Kul men jävligt jobbigt efter ett par timmar när huvudvärken tog över. När vi sen äntligen var på plats ställer vi oss sist i kön. Vi hann dock bara stå där i en halv minut, utan att överdriva. “KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!” Fuck you, och din äckliga dialekt, tänkte jag…Visste inte om vi skulle skratta eller gråta men det blev det förstnämnda. Jag älskar Rihanna och hennes musik men jag har fortfarande inte riktigt kunnat släppa att hon dissade oss. Väntar på ett personligt “förlåt Nina” och hoppas på att kunna få det på fredag..

Reply
Sabina Björklund

Åh Kenza.. Jag har en moster, som älskar Rihanna så galet mycket. Hon har samma frisyr som rihanna, hon har tillochmed tatuerat in en likadan stjärntatuering som Rihanna har på ryggen på sig själv, ända från nacken ner till svanken. Hon kan alla låtar och det är en av hennes största förebilder. Alla skriver förmodligen såhär, men detta är verkligen sant. För två år sedan drabbades hon av livmoderhalscancer, och fick operera bort hela livmodern och hon hade inte fått några barn. En väldigt svår tid, vilken bland annat rihannas musik hjälpte henne igenom. Jag hade blivit så glad om jag hade kunnat ta med henne ifall jag vinner, och framförallt hon hade varit världens gladaste. Och om jag inte vinner så hoppas jag att du får en grym kväll! Puss

Reply
Cecilia

Jag fick precis nys om Rihannas 777-tour på Berns(vilken sten har jag legat begravd under senaste veckorna?)! Blev med ens klarvaken och galet exalterat! :) Rihanna är den artist som under lång tid har följt med mig genom livets ups and down, i neonljusen på klubbarna och hemma på flickrummet när livet känts svårt. Hennes låtar och texter har gett mig så otroligt mycket. Det skulle vara FANTASTISKT att få möjligheten att se henne live på en såhär pass intim spelning. Dessutom skulle jag vilja överraska min bästa kompis som är precis lika Rihanna-frälst som jag med biljetter! Vi skulle ha en fantastisk kväll och få minnen för livet! :)

Reply
Christin

Jag dööör! Vet inte var jag ska börja för att du ska förstå hur STORT detta skulle vara för mig, men tar det från början. Jag avgudar Rihanna innerligt!

Redan igår började jag en desperat jakt efter dessa gyllene armband, utan framsteg. Kenza, du är mitt enda hopp! Jag skulle var dig så tacksam livet ut om du gjorde mig till världens lyckligaste människa som lät mig se denna underbara varelse på så nära avstånd!

Detta skulle vara en dröm som du uppfyllde för mig och du kommer för alltid vara min magiska fe!

Tack på förhand och största kramar och bästa önskningar till dig!

Christin

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*