• header

VINN BILJETTER TILL RIHANNAS EXKLUSIVA GIG!

Ok, detta är lätt topp 5 bästa tävlingen jag någonsin haft här. Iallafall om man är ett fan av RIHANNA!

På fredagkväll har Rihanna en exklusiv liten spelning på klubben Berns här i Stockholm, hon gör ett stopp här på hennes 777-tour (så jäkla coolt att Stockholm är en av de 7 städerna!) som inte går att köpa biljetter till. Invitation only. Jag har inte bara fått äran att bli inbjuden utan också att bjuda in två av er! HUR FETT?!

För att tävla ska ni:

– Skriva en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du ska få gå.

– VARA MINST 18 ÅR!!!

– Vara HELT säkra på att ni kommer kunna hämta upp era armband (“biljetterna” ni måste ha för att komma in) i stan senast fredag eftermiddag.

– Skriva med mailadress.

Jag kommer imorgon klockan 12.00 välja en vinnare (kolla er mail då!) som får ta med sig en vän på denna oförglömliga kväll. Snabba puckar, jag vet, men det är för att vi ska hinna kontakta vinnaren och få svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT.

För er som inte vinner så släpps biljetterna till hennes konsert i Globen (22a juli) på måndag klockan 9.00

1,701 Comments

Amiyak

Åhh jag var så EXALTERAD att jag glömde skriva:

– Jag är 23 år och min kompis är 25!

– Vi bor båda i Uppsala så bara 40min bort med tåg och hade ändå planerat en weekend i huvudstaden!

Sådärja #Team RihannaNavy

Reply
Freija

Jag skulle helt enkelt bli så glad att jag skulle helt ärligt skita ner mig, samtidigt som jag skulle skrika tills min röst försvann, några år framöver.

Rihanna är för övrigt min idol om du inte klurat ut det!

PICK MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dårå,
hehe puss!

Reply
Sofie Johnsson

Åh! Jag vill jättegärna se Rihanna live!! Jag har inte gått på en konsert på åratal och tycker att jag förtjänar lite vardagslyx efter min och min sambos renovering hemma, då vi vart tvungna att sova i källaren i 5 veckor!!!

Kramar Sofie

Reply
Christin

Glömde skriva in min mailadress i skrivande extas. [email protected]

“Jag dööör! Vet inte var jag ska börja för att du ska förstå hur STORT detta skulle vara för mig, men tar det från början. Jag avgudar Rihanna innerligt!

Redan igår började jag en desperat jakt efter dessa gyllene armband, utan framsteg. Kenza, du är mitt enda hopp! Jag skulle var dig så tacksam livet ut om du gjorde mig till världens lyckligaste människa som lät mig se denna underbara varelse på så nära avstånd!

Detta skulle vara en dröm som du uppfyllde för mig och du kommer för alltid vara min magiska fe!

Tack på förhand och största kramar och bästa önskningar till dig!

Christin”

Reply
Emma

Jag bröt med min pojkvän för två månader sen och en av mina närmsta vänner flyttade hem till mig och har stöttat mig så fruktansvärt mycket sedan dess. Jag pluggar på universitet, samtidigt som jag jobbar så jag hinner nästan aldrig med att göra någonting för henne utan jag klagar mest på att hon stör när hon springer runt i lägenheten och lyssnar på Rihanna… Jag vill verkligen vinna för hennes skull! Hon älskar Rihanna och det skulle vara helt otroligt att få ge henne detta som ett tack för allt hon gör för mig.

Reply
Benjamin

ok.. Hej Kenza, vet att många kommer att börja med att fjäska för dig men jag är en person som står för det jag säger och verkligen menar det.. fan vad konstigt det lät… Iaf, HEEJ!! jag vill börja med att säga att jag både är ett fan av dig, liksom henne… Ohh är äckligt nervös.. vet inte hur jag ska skriva, skriver helt enkelt det som kommer ifrån hjärtat..

Redan som en 13 åring har jag lyssnat på Rihanna.. har ständigt blivit mobbad för det eftersom att folk anser att det är jätte bögigt för en kille att lyssna på musik som produceras av tjejer… fattar dock inte varför. Trots dessa anklagelser har jag fortsatt att lyssna på denna bedårande, super sexiga kvinna.. som råkar fylla samma månad som jag (supercoolt). Rihanna, har alla hennes album nerladdade i min mobil, kan alla hennes siglar utantill.. skulle jag vinna skulle jag lugnt kunna sjunga för dig.. trots att min röst är åt skogen.. Är även känd på min skola för att vara rihannas största fan, absolut, störtsa fan… tillhör alltså Rihanna navy, och lite mer heheh :)

Hur började allt?
Jo… Jag var i tyskland när låten: Pon De replay började spelas.. blev helt till mig.. en underbar låt med skön beat.. sen dess har jag lyssnat på henne, även supportrat henne genom alla hennes år.. trodde faktiskt att jag skulle vinna 777-tour biljetterna.. syftar på de exklusiva.. eller dessa är också exklusiva.. men dem man får träffa henne på.. genom nrj.. men kom igenvart.. ist var det en flicka som knappt lyssnade på henne som vann.. blev sur.. hehehehe.. ganska arg också… en annan väldigt ”fan-sakig”-sak jag gör är att jag aldrig har missat en intervju med henne.. menar inte en enda.. det kom ut en idag nov. 14 med ellen.. när dem refererade till den gamla delen.. när hon snackade om sin ”her” hehehehhe tyckte det var kul..

VILL VERKLIGEN SE HENNE…. Såg även att du var på ema med Gina, rihanna vann inget.. fuck ema.. så slutade kolla mot slutet.. fast ganska sent.. men hey.. what are you going to do.. dagens ungdomar kan ju inte rösta.. skoja du kanske gillar taylor’?… hm.. awkward..

Kan även gotthjärtat säga att, trots att det kanske inte betyder något har typ 5 olika användaren på instagtam, liksom twitter där jag förmedlar min kärlek till henne genom bilder.. whoo.. det lät fel, men jag lägger iaf upp fanbilder på henne.. shit bajsar på mig. Vill verkligen vinna, har under alla mina år velat gå på hennes konserter men det har aldrig haft råd med det. Nu tänker du säkert: men jobba till dig pengarna.. neee det tar familjen av mig… ¨Brukar även besöka olika fanpages för att stödja henne, bland annat: ultimate-rihanna.com även rihannadaily.com rihannanow.com och rihannadaily.org hehehe

Har tidigare tävlat för rix fm, nrj samt tv3 har inte vunnit något.. kanske för att jag är så dålig på att skriva dåliga motiveringstexter.. suger helt enkelt, men förstår inte varför det skulle vara ett hinder för mig att vinna rihanna biljetterna nu.. helst när du förstår mig, eller jag hoppas att du skulle… ååhh… RIHANNA SHE IS THE FUCKING QUEEN AND MY LIFESAVER… snälla hjälp mig att vinna dessa biljetter :)

RIHANNANAVY UNTIL WE DIE!!! KAN HÅLLA PÅ I ÅR MEN TYCKER SYND OM DIG SOM FÅR LÄSA ALLT DETA!! HOPPAS VERKLIGEN, VERKLIGEN ATT JAG FÅR VINNA DENNA EXKLUSIVA BILJETT!!!!! BOR I ÖREBRO OCH VILL SÅ HEMSKT GÄRNA VINNA BILJETTEN FÖR HON ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG!!!!!! KAN HÄMTA BILJETTEN NÄR DU VILL…. DETTA GÄLLER RIHANNA.. I WOULD MISS ANYTHING.. det skulle vara en upplevelse jag sent skulle glömma… åå.. kan drömma bort mig redan nu :) Tack Kenza för att du lottar ut dem och inte.. eller inte lottar ut dem men för att du inte tar dem till dig själv!!!!! I WANT THEM SO BAD.. SO BAD.. I AM A REAL FAN.. du kan till och med testa mig på rihanna frågor om du vill.. när du vill jag vill verkligen visa att jag är ett RIKTIGT fan!!! godnatt kenza!!

Reply
Olivia Common

Hej Kenza!
ÅÅh ännu en tävling om Rihanna biljetter!! Känns som om jag terrat alla.. Okej det är kort och gott så att jag vill ge min mamma den bästa julklappen nååågonsin och det här är den! Vi två älskar rihanna just därför skulle det vara så gryyymt om jag skulle kunna få överraska henne med en biljett.Gaaah vill det här så mycket, haha får typ pirr i magen och blir helt stressad av att bara skriva till dig!!
Min mamma betyder allt för mig, hon är mitt allt, hon är min absolut bästaste vän och jag skulle bli så lycklig om jag fick dela denna upplevelse med henne!

Massa med kärlek från mig!!

Reply
Louise R-H

Hejsan, Jag har länge haft problem med min fot efter en operation jag gjorde i somras och har inte kunnat vara ute och njuta av livet på samma sätt som förr. Jag har varit tvungen att tacka nej till många härliga kvällar och dagar med mina fina vänner. Nu har jag äntligen blivit frisk och hade planerat att denna helg skulle bli något alldeles extra. Att få denna chans att kombinera att se min allra största idol,som har varit min räddning de gångerna jag har varit tvungen att tacka nej till saker jag tycker om och få vara med en fin vän och bara njuta av stunden skulle vara guld värd för mig. Nu när jag äntligen kan!

Ha det så bra Kenza!
Kram

Reply
Emelie

Åh herregud! Jag skulle såå gärna vilja gå! Jag tycker att jag borde vinna dessa biljetter för att… Jag så sjukt jäkla gärna skulle vilja gå helt enkelt! Jag fullkomligt älskar Roc nation och allt som har med dem att göra. Att få gå på en Rihannakonsert skulle toppa allt och att det är en mindre spelning (och därmed personligare) gör bara saken 100 ggr bättre. Jag vill verkligen verkligen gå!

Reply
S

Jag skulle ärligt talat svimma på plats om jag vann dom här biljetterna, jag har lyssnat på Rihanna sen pon de replay släpptes och har varit heeelt såld sen dess, Dimonds pumpas i mina hörlurar lika mycket som i dina kan jag lova! Om ja vann dom här biljetterna skulle jag ta med min bästa vän som älskar R lika mycket som jag och ha världens kväll tillsammans och det är vi faaan värda alltså! Buttsheeks crossed att du väljer oss, du kommer inte att ångra dig!

Reply
erica

Kliché aktigt jag vet, men sant, att jag inte har pengar till att själv köpa biljetter till hennes konsert.
Hade sparat och köpt till senast hon var i sverige men (självklart) lyckades köpa till den dag då hon aldrig uppträdde! Sååååå, ingen jätte bra motivering maybe då jag knappast är den enda med lite pengar o leva på men men. Första gången jag tävlar om nåt på en blogg, men känner att jag hellre är med och inte vinner än att skita i det och kanske ha en chans att vinna. Har liksom inget att förlora!

Reply
therese

Varför ska just jag gå? För att jag har haft en eländig vecka med både familj, plugg och jobb. Vad är det bästa för hjärtesorg om inte ett grymt Rihanna gig?

Reply
Jag

Jag “förtjänar” att vinna för att jag haft ett skitår rent ut sagt. Operation, dödsfall, sjukskrivning, tufft jobbyte, deprimerad. Men jag tar mig ur det eller är på väg… Jag “förtjänar” det inte mer än andra egentligen. Kan nämna också att pojkvännen precis blivit sjukskriven och har ett korsband som är sönder så fotbollskarriären kanske inte kan räddas. Han får inte bli deppig! Iallafall han tycker juh som alla andra att hon kan vara den snyggaste tjejen på denna jord. Han skulle juh vara mig evigt tacksam ;) och det skulle vara bästa överraskningen någonsin!

Reply
Nicolina

Min kompis är för tillfället arbetslös och deppig. Det enda hon gör om dagarna när jag praktiserar är att titta på tv, städa huset hemma och ta hand om sin hund. Hon behöver någonting som förgyller hennes dagar och en Rihannakonsert hade varit det BÄSTA, då hon är ett galet fan

Reply
Annie

Hej Kenza! Jag vill inte dra någon tragisk snyfthistoria här, men det är nog den bästa motiveringen jag har, så här kommer den; Detta året har varit det sämsta året i hela mitt liv, det hade nog kunnat vara det sämsta året i någons liv. Att ens pojkvän dumpar en på ens födelsedag efter 3 år, att jag får flytta ut ifrån VÅR lägenhet, vara i princip lös i 2 månader innan jag får en ny, bo där i ett halvår, för att sedan komma hem till en helt tömd lägenhet (jag hyrde lägenheten i andrahand, alltså var inte jag den enda som hade nycklar till den…) Alla, ALLA mina saker var borta, inklusive min Kenza-Jofamajacka som jag sparat till i 3 månader. Jag har nu fått flytta hem till mina föräldrar, vilket är pest och pina. Har man en gång flyttat hemifrån funkar det bara inte att behöva bo med ens pärons eviga tjat igen. Det känns bara som om inget någonsin kommer bli bra igen, och allt bara går åt helvete helatiden. Åh vad jag hade behövt en sådanhär kväll, lite livsglädje igen! Kramar

Reply
nourdjan

Har inga pengar,
Har svårt med mat,
Är så långt ifrån mina drömmar.

Men jag kämpar på,
Jag tackar för det jag har,
För jag vet att min tur kommer
Och då kommer jag att skina.

Skina som solen,
Glänsa som diamanter.

“find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We’re like diamonds in the sky” – rihanna

Nourdjan chaban

[email protected]

Reply
Elin Jakobsson

Hej! Jag är 25 år och har precis gjort en hel renovering av mitt liv. Seperaretat från ett längre förhållande, flyttat hem till mina föräldrar igen och slutat snusa. Jag är jätte glad och behöver något nytt och spontant. Som tillexempel att åka till sthlm på fredag. Passar perfekt, för jag är ledig fredag-lördag-söndag. Jobbar som sjuksköterksa mitt i stressen i malmö och skulle behöva lite nytt.
Välj mig. Hej och hå!

Reply
Johanna

Hur sjukt kul hade det inte vart att få gå på
Den här konserten? Dream
Come true, once in à life time! Kram

Reply
Isabelle

Hej Kenza! :-) För drygt ett år sedan mötte jag min pojkvän på en Halloweenfest och det var i samma veva som jag för första gången hörde “We found love” med Rihanna. Sen dess har det blivit “vår låt” och efter det har vi nästan bara lyssnat på Rihanna. Hennes musik beskriver oss två bra ihop och det hade varit så roligt att överraska killen med biljetter då det nu har gått ett år :-) Jag är 22 år och hade kunnat hämta armbanden på en gång om det varit så. Min mailadress är: [email protected] Hoppas att du hittar en värdig vinnare i vilket fall! :-) Kram till dig och tack för en kanon bra och inspirerande blogg. /Isabelle

Reply
Olivia Common

Juste glömde försäkra dig om att det absolut är 110% sääääkert att jag kan hämta upp biljetterna när som helst denna vecka!! Hoppas min vimsiga kommentar makes some sense :D

Reply
Sandra

Hej!
Jag och min syster åker till Stockholm tillsammans på fredag för första gången någonsin. Min syster är min bästa vän och jag älskar henne så mycket. Det har varit några tuffa månader för oss nu på senaste, och ännu tuffare för min syster. För mitt i allt kaos bryter hennes pojkvän med henne. Jag kan inte förklara hur glad hon hade blivit (och jag såklart!!) om vi hade fått gå på denna spelningen tillsammans och bara njuta av en kväll med den bästa musiken och det bästa sällskapet. Det är en sådan kväll vi behöver.
Och behöver jag ens tillägga att vi båda älskar Rihanna supersuper mycket? Det är en dröm att få se henne live!

Reply
KC

Hej Kenza,

Skulle jag vinna så skulle jag inte bli världens lyckligaste tjej eftersom jag får se sexy girl Rihanna, utan jag kommer att bli världens lyckligaste tjej eftersom jag kommer att kunna ge biljetterna till en av mina allra bästa vänner som ANDAS Rihanna (hon kan seriöst brudens låtar in och ut, upp och ner och bakvänt).

Jag har tävlat i alla tävlingar jag hittat för spelningen på fredag. Jag har ringt och trakasserat Universal Music och Berns och sagt att jag kan betala hur mycket de vill så att hon ska få gå. Har fått andra vänner att tävla för henne… Allt utan framgång. Sitter i detta nu och funderar på om jag kan muta en vakt eller försöka smita in henne bakvägen. Jag hade i alla fall gett upp hoppet. Verkligen suttit ner och blivit genuint ledsen för att jag inte har lyckats göra min vän glad och då, lite som då man ser regnbågen efter att det spöregnat, ser jag ditt inlägg :) 

Du förstår, min vän V är en av de starkaste och mest godhjärtade människor jag känner. Hon sätter alltid andra i första hand och hennes lojalitet är starkare än Jay-Z:s till Beyonce, Silvias till Carl Gustaf, USA:s till Israel, svenska folkets till Kalle på julafton! 

Min fina vän har dock varit med om väldigt mycket på den personliga nivån på sistone. Hälften av det hon bär på skulle få vem som helst att brista. Hon har fått vara med om så mycket sorg och besvikelse att hon just nu inte befinner sig i det gladaste stadiet i livet. Hon orkar inte ens tävla om biljetter till Rihannas konsert i tron om att allt är omöjligt. Jag VET att en överraskning där hon får se sin STÖRSTA idol kommer att ge henne den lyckan i tillvaron att hennes spirit kommer att lyftas upp. Ibland är det det man behöver för att få perspektiv på livet.  En liten massiv dos av lycka som lyfter en helt enkelt.

Sist Rihanna var här för konsert hade min vän köpt backstagepass och konsertbiljett. I ett helt år gick hon omkring och var uppspelt för att hon skulle få se sin stora idol live och dessutom TRÄFFA HENNE, men efter en heldags köande så vet vi alla vad som hände. Inställt.

Kenza, snälla gör mig till världens bästa vän och gör tjejen som tror att otur är hennes skugga och livskamrat till världens lyckligaste. Hjälp mig visa henne att det faktiskt inte är omöjligt att få det man verkligen önskar sig. Jag ber dig utav hela mitt hjärta, ur djupet av mitt hjärta, med varenda cell i min kropp- Help me help one of Rihanna’s biggest fans!

Jag springer och hämtar biljetterna NU om det så krävs!

God bless!

/En desperat vän som vill sprida glädje

Reply
Anna

Jag beundrar verkligen Rihanna för att hon går sin egen väg, står upp för sin sak och gör grymt bra musik som många kan relatera till och tycka om. Har skakat rumpa till alla hennes låtar från Pon de Replay till Where Have You Been och mitt hjärta har känt med henne genom låtar som Hate That I Love You, Love The Way You Lie och Take Care. Hon är grym på att välja bra artister att samarbeta med och inte rädd för nya utmaningar, sound och stilar. Jag var en av många som stod långt fram i publiken i Globen i november förra året och fick motta det trista beskedet att konserten ställdes in. Jag hade taggat i flera månader inför konserten så det blev verkligen en slags antiklimax samtidigt som det såklart var trist att hon inte mådde bra. Skulle vara alldeles fantastiskt att få chansen att se henne på Berns.

Reply
Denice Mörth

Hej Kenza!
Det skulle vara en helt otrolig upplevelse att få NJUTA och vara helt galet LYCKLIG till Rihannas grymma musik tillsammans med sin bästa vän! Det skulle for sure bli en kväll som man sent kommer att glömma i livet. Rihanna är en magisk världstjärna som man aldrig någonsin har blivit besviken på. Hon släpper hit efter hit och överträffar ens förväntningar varenda gång. Det är inte många artister i mina ögon som har den förmågan. Rihanna är något speciellt, helt outstanding!

Hoppas på att jag befinner mig på Berns på fredag med massa Rihanna-galna människor, vore drömmen :D

Kram, Denice

Reply
Emma

Åååh helt sjukt att ens få uppleva en sådan spelning och med RIHANNA av alla! Jag skulle se hennes konsert i Stockholm förra året, vi bokade biljetter till den första dagen. Ungefär två veckor senare fick vi ett samtal från dom som sålde biljetterna och undrade om vi ville byta till den andra dagen och visst, varför inte tänkte vi. Bättre platser skulle vi få till och med! Men det var ju tyvärr just andra dagen i stockholm hon inte spelade och vi hade en sån otur (bland många andra) och jag hade såååå gärna velat se henne någon gång. I juli har jag redan en resa bokad, så det hade varit sjukt coolt att få se henne nu!!

Reply
Hawazen

WOW cooolt! Jag har precis varit i London i en vecka och jag skulle ta med min saknade pojkvän till Stockholm och se Rihanna! Hon är ju bara för grym och eftersom jag missade henne på P&L är ju detta världens chans! PICK ME!
Jag garanterar att jag kan hämta biljetterna på fredag eftermiddag och kommer vara så FETT PEPP på konserten! woop woop

Jag och killen är 20 år!

mail: [email protected]

Reply
Lani-Kae Krokvik

Å jag skulle bli så glad om jag fick en biljett! Älskar henne så mycket att jag skulle kunna åka dit själv för att kolla på henne, bara stå där och njuta av hennes musik.

Jag som kommer från en liten musik familj och sjunger själv har haft henne som en förebild sen hon kom ut med umbrella låten. Det här skulle betyda hela världen för mig! Jag fyller även 19 år den 23 november så det skulle va en GRYM födelsedagspresent hehe :) Ha det bra!! KRAM

Reply
Susheela

Vad kan man mer säga förutom att Rihanna är så himla grym!!! Är bland hennes största fan och fastnade redan för Pon de replay som jag dansade till dag som natt och var helt galen i och efter det var jag helt fast! Då var jag 13 och har sedan dess sett upp till henne, både henne som person, hennes kreativitet och drivkraft! Hon har ett sådant stort hjärta och hennes förmåga att ständigt förnya sig själv och utvecklas hela tiden är beundransvärt bara det. Hennes låtar har influerat och hjälpt mig genom flera motgångar i mitt liv men även varit en stor del av alla glada stunder! Hennes låtar har lyssnats på flitigt lata dagar på stranden eller på förfesten! Mina favoriter måste dock vara Take Care, hennes version av Redemption song och såklart hennes nya Diamonds! Jag har ännu inte fått en chans att se henne live men det har varit på min önskelista i år och jag hoppas att denna gången kan vara då den går i uppfyllelse! Kan inte beskriva hur mycket det skulle betyda att vinna, hon är en sådan förebild, inspirationskälla och sjunger som en gud! Snälla snälla snälla kenza välj mig!!

Reply
Malin

Åååh! Jag skrev tidigare! Men det bara sticks i hela kroppen av tanken till att jag kanske vinner! Det känns som lyckan när man får mat och är super hungrig! Eller när man vinner på Bingolotto, eller någon säger att man ska utomlands eller när ett mirakel sker, eller när man får MVG i något man aldrig trodde det! Eller när man bara är så lycklig, att man håller på att kissa på sig! Att förklara hur lycklig jag skulle bli är omöjligt, precis som att någon skulle be mig beskriva hur vatten smakar! Eller hur luft luktar, eller varför jag aldrig bli kär, vissa saker är bara omöjliga! Precis som
Nu! Det är helt omöjligt för mig, att förklara för dig hur jäävla lycklig jag skulle bli!

Puss i pannan !!!
Med vänlig hälsning, Malin Gorskaja

Reply
Jess

I allt höst mörker och mina 7 dagars jobb veckor vore de underbart att få se henne live och pigga upp livet innan julstressen börjar! Älskar hennes musik!

Reply
Mia

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa två biljetter då min bästa kompis flyttar utomlands i ett år och ska jobba. Rihanna har alltid varit en stor förebild och en idol för henne så detta skulle vara den perfekta avskedspresenten!

Detta skulle verkligen betyda allt då vi hade planer på att gå på hennes nästa konsert men flytten kom ivägen då det bestämdes med så kort varsel. HOPPAS HOPPAS HOPPAS VERKLIGEN och håller mina tummar! Det skulle betyda allt!!

MVH Mia
[email protected]

Reply
Kevser

Hej Kenza! Min dotter är 20 år och hon älskar rihanna jätte mycket, hon blev så ledsen när hon inte vann metro tävlingen, hon gick runt och grumla över att hon inte får se henne och hon ringde alla hon kände för att se om dem kunde ordna upp något men tyvärrså tycks det inte heller ha gått så bra. Det skulle betyda jätte mycket för mig som en mamma att kunna ge en sådan present till min dotter, hon skulle bli så himla glad och jag skulle bli glad för att hon förtjänar verkligen något bra. Och att få se rihanna uppträda skulle göra henne överlycklig. Kramar kevser!!

Reply
Sandra H

Hej!
Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att tro de eller ej ta med min pojkvänn. Vi firar 3 år tillsammans den 19e nov och att få chansen å komma ut och göra nåt som man inte brukar och få festa till det lite skulle vara en så bra överraskning till honom. Inte för att vi har tråkigt tillsammans :) men det är inte så ofta man kommer iväg för att göra något nytt med alla räkningar som ska betalas å jobb å skötas. Så att få bjuda honom på en hel kväll med bra musik å show å fest skulle bara vara så perfekt! Jag vet att det skulle vara något båda två skulle uppskatta enormt.
*Håller tummarna*

Reply
Emelie

Åh herre, jag är absolut ett fan av Rihanna och diggar hennes låtar SOMFAN! Så jäkla sköna, alltid asbra som bara fastnar direkt!

Jag känner att jag förtjänar dessa biljetter då jag älskar hennes låtar och mitt liv är så tråkigt haha :( På fredag träffas jag och min pojkvän precis som vi gör varje fredag och det vore huuuuur jäkla coolt och spännande som helst att få se henne med honom. Just nu är det lite problem mellan oss och något roligt event som detta skulle helt klart göra allt lite bättre och få oss på bättre humör när man mår lite sådär. Han tycker nämligen att vi inte gör så mycket och att få gå på något sånt här är ju verkligen inte tråkigt om man säger så! Det skulle vara så himla kul och helt sjukt underbart att få vinna dessa biljetter, vi båda är över 18 och vill så gärna!

Reply
britta andersson

jag skulle hemskt gärna vilja gå på spelningen och då ta med min SYSTER. vi båda har haft och har fortfarande det rätt tufft i våra liv just nu och det här skulle verkligen kunna liva upp oss och få oss att få känna en liten (stor!!) livsgnista igen!

(vi uppfyller självklart kraven för att få tävla)

<3 my sister!
tack!

Reply
Carina

Skulla kunna skriva nån snyftkommentar men väljer att bara skriva sanningen. Jag har världens underbaraste vän Johanna, och vi är båda stora fans av Rihanna. Hon har flertalet gånger pratat om hur det skulle vara att se henne live, och bara att se hennes ansikts uttryck när jag berättade det här skulle betyda otroligt mycket! Vi har varit vänner i strax över 15 år nu, men pga arbete, familje förhållanden osv har vi gjort långt ifrån så mycket vi skulle velat med varandra. Om jag vinner lovar jag att filma det när jag berättar och vi skulle för resten av våra liv minnas den kvällen/ Carina

Reply
Ingrid

Åååå snälla Kenza, skulle inte jag kunna få vinna biljetterna??? Lever i stress och med ångest pga universitetet och att gå på hennes konsert vore verkligen fantastiskt!!! Skulle bli överlycklig!!! Kramar!

Reply
Sara j

Hej kenza!
Jag brukar sällan lämna kommentarer hos bloggare. Har väl sällan tyckt det har krävts. Inte för att det ni skriver om inte är värt att kommentera, tvärtom är din blogg jättebra. Däremot är det lätt att sitta bakom en skärm och tycka en massa, ha en hel drös med åsikter som man aldrig skulle våga säga rätt ut eller öga mot öga. Jag har hållit mig utanför kommentarsfälten just på grund av det… Ända tills nu.
Anledningen till att jag skriver är att jag just nu befinner mig i Örebro, 30 mil från den jag älskar av hela mitt hjärta! Jag går på en ny utbildning, och har flyttat hemifrån för första gången i mitt liv (ja, jag är över 18. Är 21 till och med) och känner mig så vilsen. Livet har på senare tid bara gjort mig björntjänster, och jag behöver något sådant här för att kunna muntra upp mig, åtminstone få chansen att glömma hur min situation ser ut för ett tag. Örebro ligger bara ca en timme med tåg bort, och detta skulle betyda världens lycka för mig!
Tack för en bra blogg,
Med vänlig hälsning,
Sara

Reply
BC

Hej Kenza!
Åh älskar Rihanna,lyssnar på hennes låtar 24/7 och är ett riktigt stort fan av henne. Skulle bli sjukt glad om jag vann för vill mer än gärna vinna de där biljetterna!!

Reply
Lvb

Är Rihannas största fan!! Missade henne när hon var här :((( Hade inte heller råd eller tid(sommarjobb) att se henne på peace and love festivalen!! Skulle vara helt UNDERBART att se henne!!!!!! Pleasssseee låt mig få se henneeee!! Har följt henne sedan första början!! Vill verkligen seee henne!!!! Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att kunna över tyga dig att få se henne!!

Reply
cissi

Jag har aldrig varit på konsert i hela mitt 22 åriga liv, har försökt 2 gånger, Rihanna och Avicii som båda blev inställda. Antar att det förmodligen inte är meningen att jag ska på någon konsert heller ;) MEN det vore för jävla roligt om jag vann och fick ta med min bästis!!

Någon gång blir det väl min tur?? :))

kramis

Reply
Nejra

Jag är sämst på motiveringar. Prestationsångesten inför att skriva en sådan äter alltid upp mig och jag avstår oftast från motiveringskrävande tävlingar. Men denna gång vägrar jag ge mig! Mitt hjärta klappar för fort och benen viker sig allt för mycket för att jag ska ge upp.

För exakt ett år sedan befann jag mig i England. I dagar hade jag kämpat för att göra det möjligt för mig själv att ta mig till konserten jag väntat på i ett halvår. Trots fantastisk stress, tunga arbetsuppgifter och dålig ekonomi tog jag mig hit till Stockholm, till mamma och tillsammans åkte vi till Globen för att se Rihanna. I 40 spända minuter satt vi inne i Globen, på väg att explodera av lycka då Rihanna snart skulle uppträda. Dessa 40 minuter kändes 40 miljarder år.

Ljuset förändrades i arenan och publiken började att tjuta av bombastisk lycka, Rihanna var på ingång! Men under några otroligt korta sekunder gick stämningen i Globen från topparnas topp till bottnarnas botten, istället för Rihanna stod nu fyra halvrunda män på scen.

Rihanna uppträdde aldrig.

Jag har aldrig rest mig från en stol så tom i hjärtat och i magen. Jag nöp mig själv gång på gång och önskade att råkat somna av utmattning. Allt var på riktigt.

Inget spelade roll, jag hade förlorat tid och pengar med det spelade ingen roll. För den enda jag någonsin velat se sjunga live fick jag inte se. Än idag känner jag mig ledsen och tom, kommer jag någonsin att få se Rihanna live?

Reply
Hiba

Jag har sedan 7 år tillbaka varit ett stort fan av henne och jag älskar henne grovt. Det är liksom en känsla jag kan beskriva.
När jag förra året hörde att Rihanna skulle komma till Sverige fanns det inte ens en tvekan om att inte dyka upp på hennes konsert. Så jag tog snabbt ett jobb som telefonförsäljare för att ha råd med att åka till konserten och bo på hotell. Trots att jag bara 2 veckor tidigare hade sagt upp mig på samma jobb på grund av kränkningar hade jag inget val då jag kände att jag var tvungen att göra allt som stod i min makt för att ha chansen att se henne live.
Att jag nu får chansen att tävla om att få åka på en exklusiv spelning med henne känns seriöst som en dröm som gått i uppfyllelse. Jag skulle bokstavligen gråta och skrika av glädje i flera dagar, för sånahärt händer inte sånna som mig. En person många har fördomar om pågrund av min bakgrund.
Kenza, även ifall det skulle räcka med att jag träffa dig, så är Rihanna också en stor idol jag skulle kunna ge ett lillfinger för att få träffa. (Om inte flera fingrar, haha.)
Kärlek till dig, puss!

Reply
Madde

Hej! Jag hade så gärna velat vinna det till mig och min kompis Maja. Maja ska åka till australien i början av januari för att jobba som au pair och vara borta ett helt år! Hon är verkligen min bästa vän som jag kan prata om ALLT med och jag kommer sakna henne helt galet mycket!
Detta hade varit en suuuuperkul grej att göra tillsammans innan hon åker (så att hon inte glömmer av mig, för detta kommer hon ju aldrig glömma = då glömmer hon inte mig heller! hehe)

Kram från Madeleine

Reply
Sofia

Jag har alltid drömt om att få uppleva ett live uppträdande på nära håll, gillar inte att gå på konserter eftersom att jag inte tycker att det blir lika mysigt när man ändå bara får stå och titta på en skärm, detta låter mer intimt och spännande och Rihanna är en av mina favoriter bland tjej idolerna! Grymt nytt album har hon också , detta skulle lysa upp denna mörka månad! :D

Reply
sam

Jag vill jätte gärna vara med och tävla, jag älskar henne verkligen. Har alltid önskat mig att träffa henne. men har aldrig direkt haft råd att köpa biljetter. skulle bli hur glad som helst om jag vann

Reply
Dilara

Hej Kenza, jag ska skriva lite kortfattat om varför jag vill vinna dessa biljetter. Jag vill överraska min äldre syster som har haft det svårt med operation och även en hel del missfall. Hennes störta dröm är att kunna få barn men tyvärr så går det inte. Jag vet att min systers enda idol samt andra dröm är att få träffa Rihanna och vill verkligen uppfylla en dröm som hon aldrig skulle kunna tänka sig ( som att få träffa Rihanna live på Berns ). Jag hoppas att du kan uppfylla det och hoppas att vi får ses på under helgen.
MVH Dilara.

Reply
Daniela

OMG! Dog lite när jag såg de här! Utan tvekan din fetaste tävling någonsin!

Min motivering till varför jag vill vinna biljetterna är först och främst självklart för att hon är helt grym och jag älskar henne och hennes musik! Har alltid velat gått på en av hennes konserter och hade tänkt gå på hennes konsert i juli! (eller i alla fall försöka få tag på biljetter) men på grund av lite hastiga beslut så kommer jag att flytta och vet inte hur länge jag kommer att vara borta. Så de skulle ocskå vara en enormt rolig grej att göra med min bästa vän innan jag åker.
Sen skulle det ju självklart vara helt sjukt roligt att få gå på en sån liten och personlig spelning!

Kan tänka mig hur sjukt många som är med och tävlar, men håller tummarna fick hoppas att det kanske finna en liten chans att jag blir den lyckliga som vinner dessa biljetter.

Mvh
Daniela

Reply
Vera

Hej Kenza! Detta skulle betyda jätte mycket, snälla ge mig den här chansen. Jag har aldrig varit på berns eller sett rihanna live.. Skitbra att du kan fixa sådana här tävlingar!!! :D Tack på förhand, Du är grym! <3

Reply
Anelle

Jag skulle verkligen vilja vinna för att min mamma som är 48 år ÄLSKAR Rihanna och hon får aldrig chansen att göra något riktigt roligt som det här. Hon har alltid gjort ALLT för mig och mina syskon, och bara tanken att kunna ge henne något tillbaka gör mig nästan tårögd. Hon är verkligen min bästa vän och jag önskar att jag kunde ge henne hela världen, och nu har du gjort det möjligt för mig att ge henne en otrolig kväll med hennes favoritartist! :) om vi vinner så skulle det göra mig så lycklig. Kram

Reply
Noha Ali

Hej Kenza, jag är ett jättestort fan av Rihanna! Jag har sedan förra året försökt se henne live då jag hade köpt biljetter till hennes konsert men blev besviken när hon blev sjuk och ställde in det, och jag försökte se henne igen den här sommaren i Borlänge genom att ta ett jobb som servitris där men sista dagen blev jag sjuk, samma dag som hon uppträdde så jag missade henne igen. Jag har aldrig vunnit när det kommer till sånna här saker, du förstår inte hur mycket jag vill se henne, jag kan verkligen allt om henne. Jag är hennes största fan, jag har följt henne sen första början du kan kan till och med ställa vilken fråga som helst om Rihanna till mig, och jag kommer ge dig ett svar. Snälla snälla snälla Kenza,jag fyller år den 24 november, det här skulle vara världens bästa födelsedags present. Det skulle göra min dag, eller nej mitt liv, nej nej mitt ALLT! Det skulle vara en oförglömlig kväll, jag håller verkligen tummarna!

Reply
Ida

Skulle jag få vinna denna fantastiska möjligheten att få se
Rihanna på detta fantastiska sätt så vet jag att det skulle resultera i den bästa kvällen i mitt liv. Jag skulle göra allt för denna chansen och det ända jag kan göra är att skriva motivering här och den blir inte tillräckligt bra haha, men det finns inget annat man kan göra än att försöka och hoppas att drömmen slår in. Kram kram kram

Reply
Johanna

Efter att ha följt Rihanna till bland annat Las Vegas och London för att se henne live och även varit med på nyårsfirande som hon hostade så känner jag att det nu är min tur att få se henne i Stockholm. Hon är min stora förebild i livet och att få komma till Berns på fredag och se henne blir en perfekt förfest inför hennes konsert i sommar som jag verkligen inte kommer missa.

Reply
Ida

Åååååh!

Jag skulle vilja vinna en biljett till min kompis som gillar Rihanna jättemycket. Hon beställde biljetter sist Rihanna skulle ha konsert i Sverige , men självklart förgäves eftersom att hon ställde in konserten. Wow vad glad hon skulle bli om hon vann.

Ida

Min mailadress: [email protected]

Reply
Elsa Andersson

Den första låt som jag någonsin verkligen fastnade för förutom “fruktsallad” som vi sjöng på dagis var rihannas låt unfaithfull. Kanske en lite ovanlig för en 12 åring att fastna för en sådan låt. Samma år så försökte min moster få med mig på rihannas konsert och jag har aldrig varit så taggad men tyvärr så fick vi reda på att det var 13-årsgräns så jag fick inte gå. Nästa gång hon kom till Sverige var 2011. Alla mina kompisar skulle gå men jag valde att gå med min moster eftersom hon alltid velat ta med mig!
Men min moster berättade för mig att hon skulle på en buisnessresa den helgen. Detta sa hon till mig när jag satt vid datorn redo att boka. Nästa gång hon kom va i somras på peace and love men jag fick ej åka för mina föräldrar och va tvungen att se min syster åka iväg och sedan skryta om det när hon kom hem.
Jag har med andra ord haft en jäkla otur vad gäller att se min idol.
Jag hoppas att du skulle kunna göra mig tjänsten att få se henne live. Jag kan inte förklara min kärlek till Rihanna, den kvinnan har gjort alla mina dagar sen jag var 12, jag lyssnar fortfarande på Pon The Replay dagligen. Jag tröttnar aldrig. Att jag sedan också skulle få ta med min vän som är i princip ett lika stort fan som jag skulle verkligen betyda allt för mig!

Reply
Elin

Jag har länge velat se Rihanna live, hade köpt biljetter till hennes konsert förra året till Malmö men den ställdes in :/
Jag bor i Halmstad och ska åka till Stockholm på fredag för att hälsa på min lillasyster..det hade varit helt underbart om jag hade vunnit 2st biljetter till mig och min kära syster, så att vi äntligen kan få se stjärnan live! :)

Reply
ITZI

Vet inte ens riktigt hur jag ska börja.

Min tjejkompis förlorade nyligen sin pappa i en hjärntumör. Detta är dock inte början på en hundra timmar lång snyfthistoria utan endast fakta. Vi har under de åren vi känt varann på något underligt sätt skapat oss ett unikt minne till varje hit som Rihanna gjort. Att få se henne på Berns vore därför inte bara helt insane för att jag älskar henne, utan för att det skulle få min vän att tänka på någonting annat; och vi skulle nog utan tvekan få ett nytt minne att garva åt.

Reply
Amanda Oldberg

Hej Kenza! Jag kan enkelt säga att jag måste ha de här biljetterna. Jag är en sån här liten Rihanna nörd som lyssnar på allt hon gör och tycker hon är allmänt stört cool. Sen flera år tillbaka drömmer jag mig bort att det är jag som sjunger och skakar arsle s Dessutom, förutom att hon är min guru så skulle det vara oooootroligt kul att få träffa dig. Skulle jag få biljetterna skulle jag kasta mig på tåget med en av mina bästa vänner, hämta biljetterna och sedan komma till spelningen och få ett minne för livet med fantastiska människor.

Reply
Anette

Hej, jag skulle bli jätteglad om jag skulle få chansen att vinna dessa biljetter. Jag vill jättegärna ge min bästa kompis Fanny chansen att gå på rihannas spelning. Fanny har varit med om mycket den senaste månaden och skulle verkligen behöva komma ut och göra nåt roligt. Och att jag ger det till henne är också ett tack för allt hon har gjort och hur mycket hon betyder för mig.

Min mail: [email protected]

Reply
Dinara

Jag har aldrig i mitt liv varit på en konsär. Vet att detta är ingen konsär men kan tänka mig att det kan bli ett jävla drag!
Och jag har gillat Rihannah sen jag va en liten snorunge!!!

[email protected]

Reply
Hanna Markström

Rihanna är en av de absolut bästa sångarna och en av de få jag kan känna att jag verkligen kan relatera till. Det ligger mycket bakom musiken hon producerar och jag skulle se det som en ära att få se henne och inte minst höra henne live. Det vore the experience of a lifetime. Något man skulle komma ihåg för alltid, vilket jag skulle vilja ge till min syster. Jag är själv inte arton år, så jag har inte möjlighet att gå men skulle vilja ge biljetterna som en present till min syster. Hon har gått igenom mycket och är så värd denna upplevelse, det skulle glädja mig att få ge den till henne. Tack för mig!

Reply
Sara M

Hej Kenza!
Jag är en tjej på 21 år som älskar din blogg oerhört mycket. Jag har aldrig tidigare följt en blogg så flitigt som jag följer din och anledningen måste nog vara för att du är en oerhört ambitös ung kvinna som står för de rätta värderingarna
som vi unga tjejer behöver i detta samhälle, och kan se upp till samt ha som förebild. Men nog om dig kan annars hålla på i evigheter hihi. Jag älskar RiRi och jag är en tokig fan till henne. Att motivera är inte en av mina bättre egenskaper så jag ska nog bara säga ett par saker om vad jag tycker om Rihanna.
Hon är en ung framgångsrik kvinna som har tagit sig långt i musikindustrin med sin unika “i-dont-care”-attityd och unika röst(vilket jag diggar!)Jag har följt hennes karriär sen starten och genom alla hennes olika förändringar. Från Pon de replay till den senaste favoriten Diamonds, som jag bara älskar!! Jag är en trogen medlem i The Navy som hon kallar oss fans haha. Det skulle betyda mycket för mig att få gå på en utav hennes spelningar. Har aldrig haft chansen förut de gångerna hon varit här innan.

Pussar!

Reply
Josef

Tjena Kenza!!
Hoppas allt är bra med dig?
Skulle varit riktigt grymt ifall jag fick följa med och se Rihanna sjunga då hon är en riktigt grym tjej som skiter i vilket och kör sitt egna race. Jag hade biljetter till hennes konsert som hon skulle ha i Malmö förra året (som alla vet blev inställd) och jag vart hur arg som helst!

När jag läste på aftonbladet om att hon skulle ha en spelning på Berns blev jag hur taggad som helst på att åka. Idag fick jag veta att det bara är inbjudna gäster som får höra henne sjunga. Blev såklart besviken och såg detta inglägg och tänkte att detta är en grym chans!! Jag bor i Jönköping men har inga problem alls med att åka upp till Sthlm då jag hade planerat att åka.
Pick the right person to wins this now ;)

Reply
Alma

Min allra bästa kompis fyller 25 år på lördag! Hon är ett M E G A stort Rihanna fan, vill göra nåt super speciellt för henne, så jag tyckte att de var ett bra tillfälle att försöka vinna den här tävlingen!

Håller tummarna!
Kram

Reply
Leila

Jag skulle bli otroligt glad om jag fick överraska min ”bästis” med en Rihanna konsert på fredag. Vi har båda haft intensiva perioder och då min vän jobbar en del utomlands har vi inte träffats på ett tag. Just denna helgen är hon hemma och en riktig tjejkväll i Stockholm med Rihanna, ett dansgolv och goda drinkar hade verkligen gjort oss skimra som diamanter för ett bra tag framöver :)

Reply
Nadia

Min bästavän fyller år på lördag och hade jag kunnat ge henne världen så hade jag gjort det för så underbar är hon. Men en biljett till en så pass exklusiv spelning som det här skulle vara den ultimata presenten så låt mig snälla vinna och göra henne glad så som hon gör mig glad varje dag :)

Reply
Hoda

Alla fans borde få chans till att köpa biljetter egentligen, men varför ska just jag få gå? Jo för att hennes låtar inspirerar mig så mycket, alltså det är inte bara låtar för mig, alla låtar betyder olika för alla och det bästa med hennes låtar är att man kan relatera till dom. Jag har följt din blogg från start och du dör för Tokio hotel, jag behöver inte ens beskriva känslan man har för att träffa sin favorit artist, du vet exakt hur det känns! Det är bara ett plus att få åka med dig också, kul att se hur du är som person privat osv.. Tack för att du ger oss en sån chans!

Reply
erika thuresson

jag skulle gärna vilja vinna detta och ta med min bästa vän, vi båda är heltokiga i världens snyggaste kvinna, rihanna och hennes GRYMA låtar! Skulle ha sett henne i malmö för ca 1 år sedan, men på tåget påväg dit fick vi reda på hon ställt in, så vinna dessa biljetterna och verkligen få se henne skulle vara det bästa som skulle kunna hända nu.

Reply
Jenny

Jag skulle uppskatta jätte mycket om jag fick äran att få gå på denna spelning tillsammans med min storasyster Linda som är världens bästa och starkaste tjej. Hon förtjänar detta eftersom att de senaste 1 och ett halvt åren har varit otroligt jobbiga, svåra och omtumlande för oss. Hennes pojkvän blev förlamad för 1 och ett halv år sen genom en hockeyolycka. De har tillsammans kämpat och krigat i vått och torrt och ska nu äntligen flytt ihop. Min syster finns alltid här för mig oavsett och hjälper mig allt som hon kan . Därför skulle jag vilja överraska henne med den här presenten. För ingen annan än hon är värd detta. Och jag vet att hon skulle bli överlycklig.

Mvh Jenny

Reply
hanna

Hej Kenza.
Jag är inte den bästa att formulera mig, men ska göra mitt bästa!
Jag älskar Rihanna, hon får mig på bättre tankar när livet är som tuffast, men även när de är som roligast!

Jag skulle vilja ta med min arbetskollega som den 1 december ska byta jobb, på denna spelning för att visa min tacksamhet till henne för att hon gör dagarna så mycket mer roligare och värda att gå upp för.
Hon får mig att komma och gå från jobbet med ett leende på läpparna!
Det skulle vara en kanon fin avskednings present!

Båda är 19 år och är helt bom säkra på att vi kan hämta biljetterna i tid!

Reply
Neda Khanshan

När man var liten fanns det flickidoler.
Nu när man är äldre finns det Rihanna!
Nej men hon är den enda artisten som jag verkligen ser fram emot varje video release, album release osv. Hon är både en modeikon och gör grym musik! Ja, jag är 22 år och kan nog säga att hon är min idol haha! Att vinna biljetterna skulle vara overkligt och UNDERBART!

Reply
Julia Tennorth

Hej Kenza!

Anledningen till varför jag tycker att jag ska få se rihanna är för att hon svek mig förra gången då hon var i Stockholm! Vart så sjukt besviken och när jag fick höra om det här blev jag helt galen och försökte kolla upp biljetter.

Det låter sjukt klyschigt att säga men jag skulle typ dö av lycka om jag vann det här. Jag är ett stort Rihanna fan och sjukt bra på att festa, lär ju bli ett jäkla drag och det skulle vara så kul att få ta del av det.

Håller verkligen alla mina tummar.

Mailadress: [email protected]

Kram från, Julia Tennorth.

Reply
Johanna

Rihannas låt Diamond går på repeat här hemma, i bilen, på jobbet, i affären -ja överallt! Jag vet att jag och min bästa vän skulle skina som diamanter på himlen om vi fick se henne live!

Reply
Sara

Jag har en bästa vän som Ä-L-S-K-A-R Rihanna och har gjort det i många år nu. Victoria heter hon, och hon har varit min bästa vän sedan små barndomsben nu. Det skulle betyda så OTROLIGT mycket om jag skulle vinna den här tävlingen och få möjligheten att ta med henne för jag vet att hon skulle gjort detsamma för mig. Hon är världens underbaraste människa som förtjänar det här mer än någon annan (enligt min mening då, hehe). Håller alla tummar och tår att du ser detta och överväger att låta mig vinna det här. Kram! <3

[email protected]

Reply
P

Hej! Jag har haft ett skitår med bryten fot, operationer, cancer och familjemedlemmar som försvunnit /gått bort och känner att jag behöver avsluta detta år på bästa möjliga sätt och nu när livet ändå går åt rätt håll skulle Rihanna spelning sitta perfekt som ett bra minne från 2012! Självklart tycker jag att Rihanna och hennes låtar är grymma!
Jag hoppas verkligen jag får följa med på fredag och dansa och sjunga till hennes låtar och få träffa dig :)
Kram!

Reply
Lisa

Hej Kenza!

I somras hände någonting med mig som jag fortfarande försöker att förstå och acceptera. Jag blev deprimerad och fick även sjukdomen GAD, en sjukdom som kort och gott lämnar personen med en konstant flöde av ångest, men i jämnt och hyfsat “låg” nivå. Det har varit den jobbigaste sommaren i mitt hittills 21-åriga liv, och jag visste inte om jag skulle skratta av lycka eller gråta av skam och nedstämdhet när jag fick veta att jag “kommit in” på en utan Stockholms främsta psykologmottagningar. Men: när mörkret kommer för er i och med hösten, börjar jag se ljuset. Min psykolog har satt ett preliminärt datum för när vi ska vara “klara”, och jag är så stolt över mig själv som har orkat. Och så är jag så stolt över min pojkvän och min mamma och dem få vänner som har stannat hos mig och orkat hålla kvar. Någon av dessa personer skulle jag ta med till spelningen på fredag om jag vann. Det skulle kännas som en så grymt avstamp inför mina två sista månader. Mer kan jag inte skriva.
Massa kramar

Reply
Linnea

Jag är 19 år och har precis flyttat till Stockholm. Jag har alltid älskar Rihannnas musik, från Pon de Replay och SOS till hennes senaste låtar! Jag är student och det är även min bästis som också precis har flyttat hit, därför räcker sällan ekonomin till roligheter. Det vore såå kul att få bjuda med min bästa vän som också älskar Rihanna på hennes spelning, vi har det båda ganska tufft nu med ny stad, slimmad budget och mycket plugg. Kram på dig Kenza! Du är bäst <3

Reply
Lina

Du som har pojkvän vet ju att man alltid vill ge sin käreste det bästa, och därför vill jag ge min pojkvän denna upplevelse då han är ett stort fan av Rihanna. Ett plus i kanten är att vi firar 2 år snart, och det tänkte vi fira med en helg i Stockholm, och varför inte passa på att se på Rihanna? Jag skulle bli superglad ifall jag vann dessa biljetter!

Reply
Nadina

hej, är en tjej på 18 år och är ett STORT Rihanna fan, lyssnat på henne sedan hon släppte sitt första album år 2005 med hennes första hit ”Pon de replay”. jag skulle ha sett henne sist hon va här i Malmö men tyvärr så blev det inställt, och det skulle va min största önskan att vinna dem biljetterna till hennes konsert. har följt henne nästan hela mitt liv eller då hon blev upptäckt och har älskat hennes musik mer å mer för varje gång jag lyssnar på hennes låtar och för varje album hon släpper! och gud vad jag längtar tills hennes nya album kommer ut, jag kommer att vara den första som kommer stå utanför affären för att köpa den, BElieve me!

Reply
Hayat

Gaaash!! Hon är ren förebild, älskar hennes musik & stil. GRYM ! Vet inte vad jag ska skriva för att få vinna biljett, nästan omöjligt. Bor dock i Halmstad men hade gjort i princip nästan allt för att komma upp till Stockholm och få ta del av det.

PS, no fjäsk.. grym tjej är du! Keep strong

Reply
Charlotte

ÅH! HERREGUD! Såhär är det: Rihanna är min gud och jag är hennes slav. Jag skulle vilja vinna biljetterna eftersom 1. Jag har aldrig varit på en konsert(!!!!) 2. Jag ÄLSKAR rihanna. Hon är vacker, hon har en fantastisk stil, hon är en förebild OCH hon sjunger som en gudinna. Kram på dig kenza!

Reply
Anne-Lie

Hej Kenza, jag är 34 år och har följt din blogg i många år då jag gillar att du alltid gått din egen väg. Jag tycker Rihanna är en av de coolaste feministiska förebilderna som finns i musikbranschen och en gudabenådad artist. Det skulle vara en grym upplevelse att få se henne live! På fredag ska jag äta middag med min killkompis Kim som är ett stort Rihanna-fan och det skulle vara superkul att få överraska honom då! Kram

Reply
Emelie

Satt för ca 1 år i Globen, höggravid på kuppen, med min bästa vän ( som jag förövrigt fått biljetten av) och vi var så jäkla taggade inför rihannas spelning. Ja, resten vet du. Spelningen började aldrig och drömmen om att få se Rihanna gick i kras. Så nu gör jag ett nytt försök, vill ta med mig min bästis och göra det vi skulle ha gjort, hon är dessutom gudmor till min lilla tjej Junia som snällt får klara sig utan sin mamma en kväll, inte ofta man får egentid nu förtiden :). Hoppas och håller tummarna att jag vinner och får se min drömartist.
Kram på dig Kenza.

Reply
Gaby

Hej Kenza! Fan vilken rolig tävling jag är en mamma 27 år som älskar din blogg. Och skulle bli överlycklig om jag fick en chans och se Rihanna live. Älskar hennes musik och dansstil är själv en dansare. Är gravid nu med mitt andra barn i 5 månad och skulle verkligen behöva och ha en riktig grym kväll innan jag blir tvåbarnsmor. Bor i Stockholm och kan möta upp dig på en gång. Hoppas det räcker som motivering massa pussar!!!

Reply
Elin Granell

HejKenza!
När rihanna hade konserter förra hösten i sverige hade jag och min syster köpt biljetter ett år i förväg och hade längtat och sätt fram emot att se henne live så länge. När vi står i kön påväg in i arenan får vi reda på att konserten har blivit inställd! (Kunde inte tro det när jag först hörde det haha)

Vi är så stora fan av hennes musik och skulle så gärna vilja se henne live!

Jag är 18 (och min syster 20) och kan hämta upp biljetterna/armbanden :D

Kram Elin

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Vet inte vart jag ska börja för att inte låta som en cry baby.
MEN så här är det. Jag har en vän, min absolut bästa vän. Hon har alltid funnits där, när familj osv inte gjort det. Jag har fått bo hos henne, allt hennes är mitt, hon har matat mig när jag inte haft tillräckligt med pengar till mat. Hon har världens största hjärta och jag älskar henne så himla mycket. Hon är min människa.
Ord kan inte beskriva min tacksamhet till denna människa.
Hon är nu ett av Rihannas största fans, alltid varit och kommer mest troligt alltid vara. Vi har flera gånger skrattat och gråtit till hennes låtar. Att få tala om för henne att jag har biljetter till denna spelning, herregud haha, att se hennes ögon det ögonblicket. Priceless. Det skulle ge oss så mycket, framför allt mig, som vill kunna ge något tillbaks (vet absolut att hon aldrig skulle kräva något av mig mer än vår vänskap) men du förstår kanske. Det skulle vara så himla fint. Blir nästan tårögd av tanken haha. Hoppas allt är bra med dig fina Kenza!

Reply
Sarah

Att få möjligheten att se henne live, efter att ha suttit i ett fyllt globen där de en halvtimme efter konertstart kommer ut och berättar att Rihanna har blivit sjuk, vore tokigt fett. Hade alltså köpte biljetter till de konsert som hon tvingades ställa in för nästan exakt ett år sedan. Vore därför råfett att då denna chansen!!

[email protected]

Reply
Rickard Albertsson

Hej Kenza. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här för att övertyga dig om att jag borde få gå på konserten. Allt jag vet är att jag är ett enormt stort fan av Rihanna. Jag älskar allt med henne, inte bara musiken, videorna och hennes röst men även hennes otroliga känsla för stil och egenheter. Allt hon rör vid blir till guld. Just nu går hennes senaste låt “Stay” från senaste skivan “unapologetic” varm hemma hos mig. Låten är så avskalad, rå och helt magisk. Att få se den sjungas live på en intim spelning på Berns skulle vara fantastiskt. Jag och min flickvän läser båda din blogg och jag vet att du är en stor inspirationskälla för henne. Skulle vara otroligt kul att överraska henne med dessa biljetter..:) Senast jag såg Rihanna var på peace&love iår. Recensenter, fans och övriga rasade och ansåg att konserten var fruktansvärd. Själv stod jag där helt förvånad då jag ansåg att det var en av de coolaste konserterna jag varit på. Jag skrev till och med ett inlägg om detta i lokaltidningen. Så mycket betyder Rihanna för mig :)Pick me ;)

Reply
zeinab khamis

Jag är ett STORT fan av Rihanna och hade tänkt gå på hennes konsert i november förra året.. Men efter många timmars köende och väntan fick vi tillslut veta att konserten var inställd! Det hade varit superkul att få kunna gå i år istället som en kompensation för den väntan och längtan vi fick gå runt med i FLERA måander och som tyvärr slutade med att det inte blev av. Så himla trist!!

Reply
Jess

Min bästa motivering är att jag aldrig har gått på en riktig konsert och Rihanna är en av mina favorit artister ända från starten, skulle vara dig förevigt tacksam om jag vann!

Reply
Linn

Jag håller på att gå ner i vikt, jag har nu gått ner cirka hälften och de börjar bli svårt nu. Detta vore en klapp i ryggen!

Reply
My Thorsén

Hej Kenza.
Följer din blogg och vill bara säga att du är en fantastisk cool brud med attityd men samtidigt verkar väldigt empatisk och mjuk.
Älskar din klädstil!! Du är ett original och som i en gammal film “världen älskar original varför vara en kopia?”

Varför jag ska vinna? Oj….. Kort och gott… Haft ett jäkla halvår där allt verkar ha gått åt skogen men nu börjar allt styra upp sig… Jag har lyckats stärka mitt självförtroende och sakta men säkert börjar allt gå mot en positiv riktning..
Att få chansen att få gå på Rhiannas show kommer inte få mitt liv bättre överhuvudtaget men jag kan glömma bara för en stund hur allt är och bara ta en paus från allt.
Jag håller tummarna.

Kram My

Reply
Eva

Kæra vackra fina Kenza! Jag befinner mig i soffan as we speak, med Prison Break på min feta tv (som just nu ær det enda som ger mig någon slags form av lycka). Jag vill inte læmna en feel pity for me kommentar, men detta ær bara sanningen. Jag ær kær i en kille som inte ær kær i mig, jag ligger på soffan idag før att jag har væntat på hans sms, som han inte har svarat på sen x antal timmar tillbaka. He’s a douche I know… Men jag ælskar honom ændå.
Ja, olyckligt kær stavas det. Till råga på allt, så ær min roomie ochså olyckligt kær. Ja hon ær superkær hon med, men hon ligger inte och svullar med After Eight i soffan just denna stund. Hon ær på jobbet. Ja just det jag ær arbetsløs ochså før att lægga till det på listan. Men vet du vad jag ær inte olycklig før det, jag ær bara olyckligt kær.
Aja, men min motivering lyder lite så hær då, min kæra væn ær inte så keen på kvinnliga artister, hon har t.ex. Svårt før Beyonce (I know, right?) men hon diggar Rihanna. Jag vill gå på konserten før att jag vill vældigt gærna høra en låt som heter Stay som Rihanna sjøng på SNL, den låten gav mig lite hopp igår nær jag hørde den igår. Den gav mig en jævla massa hopp faktiskt, hopp om kærlek. Så snælla Kenza ta med mig och Jenny (min roomie), vi ær kul tjejer och lite crazy, good crazy not bad crazy. Och vi behøver komma bort lite ihop och digga lite skøn, inspirerande och en fantastisk Rihanna. Vi ær i Norge nu, men vi saknar svensk hemmaplan, blodpudding och Marabouchoklad. Många pussar och kramar och kærlek från grannlandet!

Reply
jessica

Rihanna är en stor förebild för mig, jag älskar hennes stil och hon inspirerar mig på så många sätt! Det känns som att hennes låtar talar till mig och hon har ju gjort så mycket bra. Kan sitta och lyssna på henne i timmar! Det skulle verkligen lysa upp i höstmörkret och min vardag om jag fick se henne på fredag.

Reply
Victoria Nilsson

Åhh, snälla gör mig till en “Girl on fire” och låt mig få uppleva denna fantastiska kvinna live!! Om jag vinner får min bästa homie följa med, en tvåbarnsmamma som är ett riktigt hard core Rihanna fan och som verkligen skulle behöva en kväll ute på stan!

Hoppas på tur!/Victoria

Reply
carro

shit händer de här?! Vill jätte gärna få möjligheten att se denna drottning live! jag kommer i januari skiljas från alla mina vänner och flytta till USA. vi pratade idag om att vi skulle ta första bästa spelning och se den tillsammans, en sista grej.. och så kommer denna grej upp! Ödet!

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Jag vill gå för att jag ÄLSKAR Rihanna så jävla mycket, såklart, och fick aldrig chansen att se henne på P&L i somras (var för fattig)
Du hade seriöst gjort mitt liv känns det som, om jag fick gå på detta!
Hoppas du väljer mig! PUzzZZz

Reply
Johanna

Detta är min motivering för den absolut 777 bästaste tävlingen du haft !

K enza detta skulle vara en dröm och,
E n helt oförglömlig upplevelse, och minst sagt unapologetic to miss !!
N ågonting som kommer “shine bright like a diamon” i min rätt trista vardag
Z omma , klicka , fota och få ett minne för livet, jag aldrig skulle glömma.
A lldeles lycklig skulle jag bli om just jag fick gå och se riHanna.

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har en kompis som jobbar som showartist ute i världen, hon kom senast hem från Mallorca där hon varit i 6 månader. Under dessa veckor hon är hemma sitter vi verkligen ihop, dag som natt, och gör i princip allt tillsammans!

Om ett par månader är det dags för henne att ev, åka iväg på ännu en resa, även denna i 6 månader. Att få göra detta med henne innan hon åker iväg vore hur roligt och hur STORT som helst och skulle betyda hur mycket som helst!

Reply
w

jag och min kompis skulle ha världens utan tvekan fetaste och häfitgaste kväll!!! Jag vill så gärna vinna!!! jag hade varit sjukt tacksam och extremt lycklig. Lyrisk – kan vara ordet! Rihanna är för mig den tuffaste brud jag vet..

Reply
Cihana Aslan

Hej sköna du! Jag blev såå exalterad när jag läste om denna tävling då jag verkligen är Rihannas största fan. Jag har haft en ganska jobbig period i mitt liv under senaste tiden och detta skulle verkligen vara en sån OTROLIG recover för mig. Snälla fina du, hoppas innerligt från botten av mitt hjärta att du ser denna kommentar bland alla hundra och inser hur otroligt lycklig jag skulle bli . Det hade gjort mig till en så så så glad tjej! För övrigt så verkar du vara en väldigt fin och bra person :) önskar dig en trevlig fredag kväll även om jag inte vinner biljetterna.. Kramar:)

Reply
Ebba

Hej mitt namn är Ebba, jag är 19 âr gammal och jag vill jättegärna vinna denna biljett för jag älskar Rihanna och skulle tycka det var jättekul att träffa dig ocksâ. Jag har aldrig varit pâ Berns och aldrig sett Rihanna live, och gud sâ kul det vore att gâ!! och jag hâller med, bästa tävlingen nâgonsin och jag är helt säker pâ att jag kan hämta upp armbandet pâ fredagen. Det här skulle verkligen vara det bästa som har hänt mig!

Reply
Amanda Salmi

Studerar för tillfället i USA så jag har missat båda mina systrars födelsedagar i år vilket smärtar mig något så fruktansvärt! Om jag skulle vinna dessa biljetter skulle jag ge bort dem som en födelsedagspresent till mina underbara systrar som jag saknar så mycket <3

p.s. De skulle självklart själva få hämta upp biljetterna iom att jag fortfarande befinner mig i usa. Nonetheless, the skulle bli SÅ överraskade!!!:DDDD

[email protected]

Reply
Sanna

KEEENZA:) Min bästa vän fyller 25 den 17e. Att få berätta för henne att hon ska få se sin STORA idol på sin födelsedag(efter 00 slaget) är något som hade gjort mig SÅÅÅ lycklig, hennes min efter att jag berättat hade levt med mig livet ut kan jag lova.

Fortsätt med det du gör Kenza <3

Reply
Jessica h

hej kenza. Jag hade köpt vip-biljetter till hennes konsert när hon var här sist men självaste rihanna ställde då in konserten så vi fick inte möjligheten att se henne.. fruktansvärt tråkigt då jag la ut massor av pengar för tåg, hotell, mat och annat för att min bästa vän skulle få fira sin födelsedag framför denna kvinna. trist.

Reply
Malin E

Motivering: skulle vilja vinna för att jag helt enkelt förtjänar en riktigt grym kväll! Mina dagar är fyllda av tentaplugg och tråkiga familjeförhållanden. Har alltid tagit hand om människor och tycker helt enkelt att det vore najs med lite cred för det genom en biljett till världens i särklass bästa artist!

Reply
Frida Lodin

Här kommer min motivering som ett litet rim:

Jag vill gärna vinna, för att få chansen att se en gudinna. Rihanna är min idol och att få lyssna på henne har alltid varit mitt mål. Hennes musik har alltid varit bland den bästa, men det tycker nog dom flesta. Kommer jag få ett mail, att jag har vunnit biljetterna av dig, kommer du få se en glad tjej.

Mina rimkunskaper kanske inte är så bra, och det kan jag ta. Men är det jag som får gå och se min idol, ska jag glänsa där med mitt dalmål. Ta på mig fina kläder och smink, och kanske till och med ta en drink?

Jag vill så gärna bli inbjuden till hennes 777-tour, och kommer ha ett bra behaviour.
Blev ett ord på engelska där, men jag försökte hitta ett ord på svenska jag svär.
Som jag sa är det lite svårt för mig att rimma, men jag tycker ändå att jag lyckas glimma.

Men som sagt, väljer du just mig, kommer ni få se en väldigt glad tjej!
Tack för en bra blogg Zouiten, har läst den ända sen jag var liten.

Reply
Carro

Hej ☺Jag hade blivit världens lyckligaste om jag fick chansen att se rihanna live på Berns. Vill så gärna ge en av biljetterna till min kusin som önskat att få se henne spela i många år nu. Hon är svårt sjuk och detta är en av hennes största önskningar :(

Reply
Mel

Vilken drömtävling. Har dyrkat henne sedan “Pon the Replay” släpptes och skulle bli själaglaaad om jag vann. Spelningen skulle bli en helt bekymmersfri kväll i mitt liv. xx.

Reply
Daria

Jag skulle verkligen vilja gå på den spelningen eftersom jag lyssnat på Rihanna väldigt länge och hon har påverkat mig stort. Hennes texter berör mig djupt och jag har inte råd att köpa någon biljett till hennes andra spelning eftersom jag är fattig student. Därför skulle detta göra MITT ÅR om jag fick möjligheten att inte bara se henne live, utan också i en sådan miljö! Hoppas att du väljer att skänka en biljett till mig, det skulle betyda så mycket & göra mig så lycklig. Dessutom måste jag ju tillägga att jag är ett troget fan av dig och din blogg!

Reply
Stina

Hej Kenza! Jag tävlar inte för min egna skull utan för en av mina bästa vänners skull. Hon är en underbar 19årig tjej som gång på gång har varit med om saker som jag inte ens önskar att min värsta ovän ska uppleva. Att behöva kämpa sig igenom vardagen utan att överhuvudtaget klaga en enda gång och samtidigt alltid finnas till för sina nära och kära och istället försöka lösa deras problem, när hon egentligen borde lägga all tid som finns på sig själv, beskriver nog egentligen allt. Min älskade vän heter Felicia och flyttade för två veckor sedan till Stockholm med målet att komma in på polishögskolan. Om jag fick överraska henne med dessa biljetter, till Rihanna vars låtar har varit med Felicia i så extremt många jobbiga, men även lyckliga stunder, skulle jag få visa den tacksamhet jag känner över att ha henne i mitt liv. Kram Stina

Reply
S. Josef

Hej!
jag är en tjej på 20 år som har gillat Rihanna enda sen hon sjöng pon the replay ( bara ärlig.). Jag tycker att hon är en av världens mest framgångsrika artister med bra sånger, sjukt grymma videos, riktigt fin stil och en anamma som många saknar. jag har följt henne som liten och har alltid velat gå på hennes konserter. Min önskan skulle egentligen gå i uppfyllelse då när hon var här på Peace and Love i juli, spec nu när jag är äldre och får ta mig igenom landet och andra ställen utan att behöva föräldrarnas tillåtelse. Jag hade även en biljett men tyvärr kunde jag inte vistas på konserten pga andra angelägenheter :'(……… Det här blir en stor möjlighet för mig att kunna få tillbaka det jag “förlora”. Kan även erkänna att det kommer vara min allra första konsert…. Haha lovar att jag inte är tråkig människa som det låter men tyvärr var det dem enda möjligheter jag har haft. En annan orsak kan vara att jag tycker att du är en riktig partypingla och en härlig människa för stämningen vilket kommer leda till att en kväll som denna skulle vara riktigt härlig att umgås med dig!! det är var jag har bedömt utav dem bilder och texter jag har sett på din blogg :)
PS. jag befinner mig i stockholm.

Reply
21 år från Gbg

Hallååå Kenza!
Ska fatta mig kort. Vi äääääälskar henne!!!!(utan att smöra.)
Skulle vara heeeeelt gaaah fantastiskt att få uppleva denna speling ihop med min närmaste vän, speciellt när vi har som tradition att varje år roadtripa till Sthlm och uppleva allt från nattlivet till konserter ihop. Men en sak är fan säkert,INGET skulle toppa detta!:D

Reply
Zandra

Hej

Jag har träffat en snubbe nu i 2 månader och tycker om han så mycket.
Men han åker till Thailand i 3 månader i december, så skulle vilja bjuda han på rihannas konsert, eftersom vi båda älskar henne. Vi skulle bli så glada!!

Jag hoppas jag vinner, kenza din blogg är grym. Kram på er!

Reply
S. Josef

föresten mitt namn är Sawin Yousef. Jag har autofyll på min dator som fyller dem tomma kolumner för mig. har skrivit mitt namn på det sättet ifall något skickas fel så dyker inte mitt namn upp.

Reply
kattis

Motiveringen är att förra året, efter flera månaders längtan stod jag och några vänner förväntansfulla och lyckliga i globen väntandes på att Rihanna skulle komma, och när vi då där i det tillståndet fick beskedet att hon hade ställt in var besvikelsen total. Kvällen och resan som skulle slutat i total eufori slutade istället i besvikelse och uppbragthet.
Kan därför nu bara hålla tummarna att jag får chansen att göra om resan och att den denna gång kan sluta så den borde enligt förhoppningarna gjort förra året.

Reply
Emelie

Rihanna har alltid varit någon jag ser upp till, då hon är så egen och stark. Hon får liksom mig/andra att vilja vara starka. Hennes låtar inspirerar mig på ett eller annat sett och jag har alltid gillat hennes texter. Så detta är verkligen en dröm som jag vill ska bli sann! Jag är 19 år och kan med säkerhet hämta ut armbanden på fredag!! [email protected]

Reply
Kim

Det skulle inte kunna bli ett bättre avslut på detta 2012 för mig & min bästa vän Mikaela. Vi båda älskar självklart henne & skulle vara grymt att få se henne på Berns. En drink i handen snygg klänning & klackarna dansar åt hennes underbara låtar!
Puss & kram

Reply
Jenny

Jag vill vinna för att jag vet att det här skulle kunna bli ett minne jag kan bära med mig i resten av mitt liv. Grym sångerska som inspirerar mig. She’s my diamond.

Reply
Linda

Jaaa!
Åh vad det verkligen pirrade i kroppen när jag såg det här inlägget(överdriver inte)! Jag menar, bara man ser den där bilden av henne, hur jävla cool är hon inte? Så jäkla mycket attityd hon har samtidigt som har värsta partydängorna till låtar! Har varit så sjuukt sugen på att gå och se henne då jag missade henne både då hon var här i globen och på peace and love. Att då höra att man kan få se henne på ett så intimt ställe som berns. Det skulle vara så jäävla coolt! Fan vad jag vill vinna! Skulle bli galet lycklig!

Reply
Desirée Holmberg

Mitt motivering är att det vore GRYMT att vinna detta (kapten uppenbar). Är ett stort fan som annars inte har råd att gå.. Merp. Skepp och hoj!

Reply
Jennifer

Har varit ett fan sen “pon de replay” och tycker att Rihanna har en grym röst och stil. Älskar att slå klackarna i taket till hennes låtar och skulle göra mycket för att få se Rihanna live :)

Din blogg är grym, läser den ofta! Och du verkar vara en underbar och stark person.

[email protected]

Reply
Mikaela

Min mamma e mitt allt, hon har otroligt dåligt ställt o hennes dröm är att se Rihanna. Tänker inte skriva mer en så, för jag vet i hjärtat hur mycket mamma vill detta. Kram Mimmi

Reply
JENNIFER LUE

BÄM! du tar priset i Fetaste blogg-tävlingen någonsin!

Here we go..

Jag tycker att JUST JAG ska få gå för att..
1.Det hade varit sjukt KUL!
2.Jag kan dansa!
3.Jag har en Kompis som också kan dansa!
4.min kompis som kan dansa har har haft det riktigt jobbigt med sin familj de senaste veckorna och hon behöver verkligen komma ut och bara ha så kul som bara vi kan ha!.
5.Jag för lite mindre än ett år sen så stod jag längst fram vid räcket nedanför scenen i globen och fick beskedet att Rihannas konserten blev inställd.
6.Jag vill klä upp mig och slänga på mig klackarna
7.Jag har inga planer på Fredag..
8.Jag vill göra något på fredag..
9.Jag fyllde 21 år den 15 maj.
10.Jag älskar att gå på konser
11.Jag har älskat Rihannas musik sen jag för första gången hörde “Pon the replay”
12.allt ifrån Bahamas är ASCOOLT
13.Hon inspirerar mig
14.Jag behöver en kväll ute med en massa as taggade människor.
15.Jag vill sjunga högt
16.Bor i Stockholm
17. Jag kan hämta biljetterna när som helst.
18. För att jag Älskar Rihanna
19. För att det är min tur att vinna!
20. För att jag det skulle vara så sjukt j’vla FETT
21.För att jag precis gett dig 20(21?) anledningar till varför just jag ska få gå!

Tack!
:)

Reply
Evelin Can

Hej Kenza!
Jag är en tjej på 25 år som så klart älskar Rihanna kanske lite för mycket till och med. Just nu pluggar jag på heltid vilket kräver väldigt mycket tid (mer än 40 timmar i veckan). När jag pluggar lyssnar jag alltid på Musik, (gissa vilken, Rihanna självklart:)) hennes musik får mig att verkligen kunna fokusera på det jag gör. Det skulle vara så himla stort för mig att få gå och se henne live i Stockholm. Och en anledning till att faktiskt FÅ ta en paus ifrån plugget och att få lyssna på den person som jag bara älskar att lyssna på. Jag skulle bli helt överlycklig om jag fick chansen till detta. Det är definitivt en dröm som skulle gå i uppfyllelse för mig!
Det skulle inte vara några som helst problem för mig att ta mig till Stockholm då jag har tillgång till bil (bor i Norrköping som för övrigt inte ligger alltför långt ifrån Stockholm). Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min syster självklart då hon är ett ännu större fan än mig av Rihanna! Så snälla snälla Kenza ge mig och min syster denna otroliga möjlighet att få en av våra drömmar att gå i uppfyllelse! För övrigt läser både jag och syrran din blogg och inspireras av den varje dag.
Med vänlig hälsning, Evelin

Reply
Johanna

Rihanna är min idol sedan länge tillbaka! Att få se henne live skulle verkligen vara hur underbart som helst!! Sen att du ska gå och chansen att få träffa dig där gör bara att jag vill gå ännu mer, då du är en idol för mig också! 2 idoler på samma kväll, kan ju inte bli bättre! :D Även min kompis som jag vill ta med om jag vinner är ett stort fan av er båda så hon blir nog minst lika lycklig som mig, skulle vara så kul att få göra något för sin bästis!! Därför hoppas jag verkligen jag har turen med mig att vinna så vi kan va med om en kväll som säkert kommer bli den bästa någonsin isåfall!!! Håller alla tummar och tår nu. KRAM

Reply
NINA

HEJ KENZA! :D :D :D WOOHOO
JAG SKA TILL STOCKHOLM PÅ FREDAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV OCH ÄR ASEXCITED FÖR ATT UPPLEVA HUVUDSTADEN. MEN DET MÅSTE JU VARA ETT TECKEN PÅ ATT DE KOMMER BLI VÄRDENS BÄSTA HELG OM JAG VINNER, FÖR ATT MIN STÖRSTA IDOL ÄR JUST RIHANNA!!

Reply
Michelle

Får inte ens fram rätt ord just nu men jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har varit på en konsert i hela mitt liv. Att få gå på Riri’s, som råkar vara min absoluta favorit artist någonsin, som min allra första konsert skulle uppfylla alla mina drömmar. Skulle vara så otroligt tacksam om jag skulle vinna då du skulle fylla något jag aldrig kunnat fylla tidigare – en livslång dröm. Kram på dig Kenza!

Reply
Jessica

Kenza, hjälp mej snälla, min bästis och hennes kille gjorde slut idag, hon är helt förstörd! Hennes stora idol är just Rihanna! Gör bästis glad snälla, vill se henne le igen som aldrig förr, hjälper du mej??
Jessica!

Reply
Emilia

Pon De Replay var den första låten som fick mig att upptäcka dansen. Jag och min kompis öste oss svettiga till den här i spegelsalarna när vi precis hade börjat med streetdance. Jag har ÄLSKAT Rihanna sedan dess, och det sjuka är att hon bara blir bättre och bättre. Trots det har jag aldrig fått chansen att se henne live än så det vore en ära att få göra det redan nu på fredag. Eller en ära? Hur fan låter jag?! Som en gammal adelsdam från 1800-talet. DET VORE FETT NICE, rättare sagt! Fett jävla nice!

En dröm som går i uppfyllelse helt enkelt.

You only live once.

Ett sådant här tillfälle kommer inte varje dag.

Reply
Pea

Jag avskydde Rihanna första gången jag hörde henne.. MEN, under åren har hennes musik och röst växt och numera älskar jag hennes musik och betraktar mig som ett stort fan.
Så självklart tycker jag att just jag förtjänar att få se henne på Berns. ;)

Reply
G

Omg, omg, omg!! Jag vill vinna biljetten för att jag är ett die hard Rihanna-fan. På riktigt, älskar hennes musik så mycket, jag kan _varenda_ låt utantill!
Men också av mer personliga skäl, hon har gett mig så mycket (omedveten) styrka när jag för en tid sedan bröt upp med en nära familjemedlem som var väldigt våldsam. Jag har hela tiden tänkt att om hon är stark nog att lämna sin misshandlande pojkvän så kan jag samla mod för att polisanmäla. Nu mår jag så mycket bättre och är redan på fötter. Det vore en dröm att få gå på detta!

Jag är 24 och kan hämta biljetterna när som helst.

Reply
Laura

Åååhhh jag vill ha de här för att jag verkligen ääääälskar Rihanna och verkligen längtat att få gå, dessutom tänkte jag ta med min bästa kompis som är rihannas största fan och dessutom fyller år på lördag så det skulle va bästa födelsedagspresenten för henne! obeskrivligt

Reply
Seri

Hej!

Rihanna är min bästa väns största idol. När hon fick höra att Rihanna skulle komma till Sverige blev hon helt galen av lycka, men den lyckan försvann lika snabbt när hon insåg att det är under en period då hon kommer att bo utomlands.

Varför jag tycker att min vän förtjänar att gå på denna exklusiva spelning är för att hon på sista tiden har jobbat så otroligt hårt med både studier och jobb samtidigt som hon har lyckats hålla en fin balans i sitt liv med vänner och familj.

Hon har vid sidan om sina studier lyckats starta upp ett eget företag och hon jobbar just nu extremt hårt med de sista pusselbitarna för lansering av sin kollektion(antar att du känner igen dig i det här).

Så för att göra en lång historia kort skulle jag bli överlycklig av att få se hennes dröm gå i uppfyllelse och det tycker jag att hon är så värd, hon behöver lite uppskattning i dessa gråa och dystra dagar samt att en av hennes drömmar går i uppfyllelse.

Tack på förhand!

Reply
Emma Adolfsson

Jag skulle så gärna gå för jag vill överraska min syster med detta! Hon har senaste året haft det väldigt jobbigt med det fysiska men hon är ändå jämt positiv och glad och alltid där för mig trots att hon själv inte mår på topp. Hon skulle behöva en kväll där hon bara får njuta! Hon är 24 år och hon nämnde denna spelning och sa just hur coolt det skulle vara att få gå. Jag själv har fått körtelfeber för andra gången på ett år (villet man inte ska kunna få tvä gånger men så speciell är jag haha) och har sen i augusti förra året varit helt nere (fysiskt) så för mig skulle det också vara riktigt kul att bara få tänka på annat än att vara trött jämt :D

Om jag inte vinner så hoppas jag att vinnaren och du får en riktigt rolig kväll!!! :)

[email protected] är min mailadress.

Kram!

Reply
Tanne

Jag är från malmö men ska till sthlm på fredag! hade varit sjukt grymt o få se henne live! hon ställde ju in sin spelning här för ett tag sedan:( hade varit den grymmaste sthlm upplevelsen någosin!!! stort fan sen låååångt tillbaka! Puss<3<3

Reply
Olivia W

Åh, det här skulle betyda såååå mycket för mig då jag varit ett fan sedan hon släppte pon de replay. Minns när jag och mamma stod inne på 7 eleven och introt spelades. Vi var båda fast. Så det skulle betyda VÄRLDEN för mig om jag fick överraska henne med det här otroliga, att få se glädjen i hennes ögon och att bara njuta tillsammans av en underbar artist. Vet inte riktigt vad jag mer ska säga, vill bara det här så himla gärna. Vi bor även i Stockholm och jag är 20 år gammal. Hoppas! Håller tummar och tår, kram!

Reply
tess

Jag tänkte att jag och min vän sofie skulle få vinna. Båda fyller 25 dagarna efter varan då och jag är så kass på köpa presenter, så de här skulle vara bäst! kass kommentar jag vet, men värt ett försök! Hoppas! :)

Reply
mhmm

äsch, hon är säkert bakfull/stenad/whatever som förra gången då jag hade biljetteroch hon var i Sthlm,..orkar inte anstränga mig igen. sorgligt:(

Reply
Sara Braham Koc

Hej Kenza, jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann denna tävling! Jag har varit besatt av Rihanna redan från början när hon blev känd. Hon är helt otrolig och det skulle vara en upplevelse att få gå på denna spelning. Om jag vinner kommer jag överraska min bästa kompis som dör för Rihanna lika mycket som jag gör, med att få följa med mig på spelningen! Eftersom hon inte har möjlighet att gå på konserten den 22/7 då hon befinner sig utomlands. Jag älskar hennes nya låtar speciellt Dimonds, alltså det skulle vara ofattbart om jag fick höra den live på fredag.

Puss & Kram
Sara

ps. det skulle även vara otroligt kul att även få träffa dig!

Reply
Angelica

Hejsan! hm… tänkte skriva hur mycket jag vill gå och se rihanna men kom på att alla vill nog det här haha! Men för mig är hon en grym förebild och idol. När hon senast hade spelningar här i Sverige hade jag tyvärr inte råd att gå pga att jag är student och måste tyvärr prioritera. Så det här hade vart en grymt bra chans att få se henne på riktigt.. ;)

Reply
Felicia

Hej! En motivering till varför jag och min bästa, bästa vän ska få gå på rihannas konsert…. Ganska svårt egentligen att bara komma på en motivering förutom att hon är, enligt mig och min bästa vän den bästa artist genom tiderna! Vi spelar hennes låtar på högsta volym varenda gång vi åker bil då fjärilarna kryllar i magen och leendena är från öra till öra eftersom vi har så mycket underbara och sjuka minnen till hennes musik att vi blir som små barn och kan lista ut just vilket minne den andra tänker på.. vi har hennes låtar i högtalarna ständigt även om det är en myskväll eller en förfest. Jag köpte även biljetter till hennes konsert i Globen förra året, och TYVÄRR för den konserten hon ställde in!!
För övrigt vill vi ha biljetterna för att få en extra anledning att åka upp till Sthlm och bara ha en sjuuuukt bra kväll med allt vad det kan innebära!
Hon är helt enkelt grym och vi båda skulle bli ÖVERLYCKLIGA OM VI TVÅ TILLSAMMANA FICK SAMLA IN YTTERLIGGARE ETT TILL MINNE VI KAN GLÄDJA OSS ÅT RESTEN AV LIVET.
“Once in à lifetime moment”

Reply
Carola

OMG!

När jag såg att hon la upp bilden på instagram för någon dag sen tänkte jag “fan vad coolt, hoppas stockholm blir en av städerna!”. Men sen kom jag på att jag aldrig skulle ha chansen att gå. Även om det skulle finnas biljetter har jag inga pengar för att köpa en biljett. Jag jobbar & går i skolan för att hjälpa mina föräldrar som har det tufft just nu, ekonomiskt. Haha, kan inte ens gå & fika med mina vänner längre, om jag går på bio köper jag inget att äta, bara biljetten (breaking dawn måste man väl ändå se på bioduken liksom).

Jag har inte gjort något “roligt” sen i somras, breaking dawn är det enda jag ser fram emot just nu. Jag antar att du kommer få massa kommentarer från olika människor, om hur tufft de haft det i livet men jag tänker inte skriva nåt sånt. Skulle bara vara så jäääääääääääääääääääääävla tacksam om jag vann, har älskat Rih sen hon fortfarande var “good girl”.

Även om det bara är 0.000000000000000001 % chans att jag vinner det här, känns det ändå som att jag MÅSTE skriva nåt hon är en av mina största idoler. Skulle vara hur sjukt som helst att få träffa både Rihanna & dig.

Reply
Anna

Jag kan inte med ord beskriva hur mkt de skulle betyda för mig att få gå på denna unika spelning!! Att få vara del av hennes 777-tour och njuta av hennes musik och underbara utstrålning Live skulle vara oförglömligt.. Jag älskar Rihanna & hon är min största inspirations källa, så som hennes största fan anser jag mig som den värdiga vinnaren!

*Bless*

Reply
Delila Kadric

Varför jag vill vinna har ingenting med mig att göra. Jag förtjänar inte att vinna mer än någon annan här. Men, anledningen till att jag kommenterar är att Rihanna främst inspirerar mig som kvinna. Efter allt hon har gått igenom she still shines like a DIAMOND!

Reply
Matilda

Hatar motiveringar… Men jag vill vinna dom här biljetterna för att jag var och såg henne på peace&love, stod 6 timmar vid scenen och vänta. Hon kom 45 minuter försent och var inte i sitt bästa skick. Inte nog med det, en norsk 45 årig gubbe knuffa bort mig och tog min plats, så jag såg ingenting. Men trots det var jag världens lyckligaste och inte alls bitter. Skulle älska att få se henne igen, förhoppningsvis utan den norska gubben framför mig ;)

Reply
Madde

Jag hoppas att vinna för att jag kommer till Stockholm över helgen och hälsar på min bästa vän som jag inte sett på över 6 månader. Det skulle vara perfekt och oförglömligt att tillsammans med henne få uppleva Rihanna live!

Reply
keeva kittler

jag skulle jättejättejättegärna vinna dessa biljetter, för sist rihanna var i stockholm hade jag köpt biljetter men då var hon sjuk, typiskt min tur…jag har varit ett fan av rihanna sedan hennes första singel! jag skojar inte när jag säger att jag aldrig vinner något haha!

Reply
Malin

Kenza kenza kenza, världens bästa Kenza. Den här tävlingen är bara för bra för att vara sann. Jag kan inte förklara känslan av hur mycket jag vill vara på berns på fredag och se rihanna, men om jag vinner ska du få se det live. Jag kommer dansa järnet av mig och sjunga högt med min dåliga stämma och jag kommer må så bra. Det skulle lätt vara det bästa som hänt mig. Och, jag är inte 18, jag är snart 24 år fyllda så gissa om jag har dansat till Rihannas alla hits genom åren :-)

Reply
Mirna Boya

Hej!
Detta inlägg kommer bli lite sorgligt att läsa ska jag varna, men det kommer även betyda väldigt mycket för mig.
Jag är 18 år gammal och har en väldigt nära vän till mig som precis fyllt 19 år men en vecka efter hennes födelsedag fick hon ett meddelande från hennes läkare att hon fått bröstcancer, hon har inte mått bra den senaste tiden och inte haft lust att gå ut festa pga sjukdomen. Rihanna är hennes fan men kanske inte så mycket mitt om jag ska vara ärlig men finns vissa låtar som jag tycker om. Det skulle betyda allt att få se ett leende på hennes läppar igen om hon fick denna plats, skulle verkligen vilja gå med henne innan hon gör sin operation om en månad. Känns väldigt jobbigt skriva en text om detta när man själv sitter tårögd här. Det skulle betyda allt för henne.
Tack!

Mvh
Mirna Boya

Reply
Rebecca

Jag BORDE få vinna den här biljetten för att jag ÄLSKAR rihanna av hela mitt hjärta, inte bara nog med det men jag har väntat tusen år på att få se/höra henne live då jag köpte biljetter samma dag de släpptes år 2010 till hennes konsert 2011 som blev INSTÄLLD och ända sen det (inte för att överdriva ;)) har jag typ gråtit mig till sömns. Och för att göra hela saken ännu ledsnare så släpps inga biljetter till hennes Berns konsert. Tar du mig dit kommer jag vara dig EVIGT tacksam! <3

Reply
julian

Hej Kenza! Detta är verkligen en av de häftigaste tävlingarna som du har haft :) Jag vill verkligen se Rihanna live eftersom att hennes musik har stått med mig i vått och torrt genom livets berg-och-dalbana. Möjligheten att få se henne i en sådan intim miljö vore obeskrivligt och den bästa tidiga födelsedagspresenten någonsin. Rihanna har lärt mig och förmedlat mycket- om rädsla ( Russian roulette/ Man down), att man ska leva livet utan ‘haters (Live your life), inte låta andra människor trycka ned dig (Cheers -Drink to that), det svåra med olycklig kärlek (Te amo/ Unfaithful/ Hate that I love you/ princess of China), men även det vackra med kärleken (You da one/ Kisses dont lie/ We found love). Det jag får när jag lyssnar på henne är en girlpower som saknar jämförelse! (Diamonds/ Rock star/ Run this town/ Rude boy, S and M mfl mfl). Världens lyckligaste tjej vore jag! Om inte så vet jag att du, Rihanna och hela Berns kommer uppskatta tjejen som kan dansa till hela ” All my life” på dansgolvet! Tack för möjligheten :)

Reply
Marre

Skulle verkligen vilja gå på hennes exklusiva spelning då jag skulle fira förra årets spelning med att jag skrev klart en stor salstenta, dock ställde hon in spelningen sista minuterna. Besviken blev man, och för att inte tala om vilket stort fan man är, men alla är ju det i för sig.

Håller tummar och tår ! ! !

Reply
Felicia

Jag har precis fyllt 18, ALDRIG varit i Stockholm, drömmer om att se Rihanna live och detta är en grym chans att uppfylla allt på samma gång!!!
Jag tycker att jag är värd detta, har aldrig vunnit en tävling, det är antagligen inte någon stor chans att jag vinner nu heller, hela Sverige försöker väl, men vad fan, man lever bara en gång!

Reply
Sara Adolfson

hej Kenza!
jag älskar Rihanna, jag bara ÄÄÄLSKAR RIHANNA. Hon är min livs idol, ända sen jag föddes så har Rihanna varit den bästa artisten på denna jord! Hennes röst, hennes liv, hennes personlighet, hennes utseende, hennes ALLT.
Det skulle vara en ära, en sjuk ära och tillfällighet att få möta människan jag älskar.
Jag vill jag vill jag vill. hoppas du ser dethär.
Jag heter Sara adolfson 19 år och kommer från Norrköping. Jag kommer springa till stockholm det snabbaste jag kan om du väljer mig.

Kärlek /Sara Adolfson

Reply
amanat

I really wanna go ! Jag vet inte vad mer jag ska skriva . vinner nog ändå inte , men worth a try .

Reply
Annelie

Hej jag heter Annelie, bor i Trosa 8 mil från Stockholm,jag har följt din blogg sedan 2008 och du har haft många tävlingar men jag har alltid tänkt att fan man har inte en chans så många läsare som är med och tävlar, men den här gången tänkte jag fan att nu j*vlar är det värt att försöka. jag och min vän Sofia(19år) är två partypinglor som älskar att bjuda på oss själva och partaja som om det vore sista gången. Vi bägge älskar Rihanna och det skulle helt klart vara det bästa vi skulle kunna uppleva mer än så finns egentligen inte att säga och vet inte riktigt vad för motivering som krävs. Typ som när man kollar på kärleksfilmer och tänker sån där killar finns bara i filmer. Det vore för bra för att vara sant att få en sådan möjlighet, men om man verkligen brinner för något så är ingenting omöjligt. Plötsligt händer det…

Reply
Anna

Året innan Rihanna skulle spela i Sverige köpte jag biljetter till mig och min allra bästa vän. Hennes dröm skulle bli sann och hon skulle få se Rihanna på scen i Malmö Arena.

På hennes 18års dag satt vi och fikade och jag satte på henne ett par hörlurar och sa att hon var tvungen att lyssna ”så hon inte skulle höra presenten jag tog upp ur väskan”.

Sagt och gjort satte hon på sig hörlurarna och ”Only girl in the world” spelades för fulla muggar. Jag sträckte fram biljetten och fikastället blev till det ledsnaste men samtidigt det lyckligaste stället i hela stan. Ingen kunde hålla sig för att trycka ur massa glädjetårar när hon brast i gråt. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag hade givit min bästa vän det hon önskade sig mest av allt.

Några månader senare var dagen där, vi åkte ner till Malmö och köade utanför restaurangen som hörde till arenan. Efter cirkus 2 timmars väntande så spred sig ryktet att hon hade ställt in. Jag har aldrig sett så många krossade hjärtan på ett och samma ställe och de ledsna blickarna min bästa vän gav mig kommer jag aldrig att glömma.

Jag vill vinna dessa biljetterna för att överraska min vän på nytt. Jag vill se samma glädje jag såg första gången jag gav henne Rihannabiljetter. Hon har inte alltid haft det så lätt i sitt liv och jag vill kunna ge henne detta, en chans för henne att komma i från den tråkiga vardagen hemma och få se henne lyckligare än någonsin. Snälla hjälp mig att göra detta möjligt.
MVH

Reply
Jenny Nilsson

Jag vill lyssna med mitt öra, det är jätte kul att höra. Skrik och dansa det är kul, då gör det ingen om man e ful. Rihannas konsert skulle vara min grej, särskilt då både hon och jag är tjej!! :D

[email protected]

Reply
Sara

Alltid varit ett stort fan, kan alla hennes låtar. Tycker att hon är helt speciell och älskar henne! Hade varit rena drömmen att få gå, vilket är en väldigt, väldigt liten chans med den oturen jag har i livet. Men men om det inte blir jag så önskar jag dig ändå en sjukt trevlig kväll!

Ha det bäst, kram !

Reply
Gabrielle

Jag älskar Rihanna och hennes musik. Jag hämtar inspiration, glädje och känsla i hennes texter. Vart jag än åker följer hennes musik med mig. När jag var i Spanien förra året med min familj dansade jag och min mamma till “Man down” varje kväll och det är en av de finaste minnena jag har både av min familj och av rihannas låtar. Jag skulle vilja ta med mig mamma så vi kan dansa till låten ännu en gång och skapa ytterligare ett oförglömligt minne.
Rihannas musik definierar alla mina känslor och tankar. Jag vill “shine-a bright like a diamond” på hennes konsert. Jag vill “find-a love in a hopeless place” och jag vill dansa hela konserten lång med glädje enda från tårna upp till ett leende som sträcker sig över hela ansiktet’!
Kramar Gabrielle!!

Reply
Olivia

Till att börja med vill jag bara säga tack för en sjukt inspirerande och fantastiskt bra blogg! Du är en stjärna som troligen gör mer skillnad än du tror! En annan stjärna, sjukt stor inspirationskälla och framför allt bevis på att drömmar kan uppnås är Rihanna. Att få se Rihanna live vore en otroligt stor upplevelse, antagligen något man kommer komma ihåg hela livet! Har relativt nyligen gått igenom ganska mycket turbulens i mitt liv och det är ikoner som du och rihanna som hjälp mig mycket i de svåraste av stunder. Människor som är levande bevis på att drömmar kan uppnås och det går att lyckas bara man vill och är beredd att verkligen satsa och kämpa för sig själv! Att få se Rihannas spelning skulle inte bara vara en enormt stor upplevelse utan även ett avslut för mig. Ett avslut på all skit som varit och början på något nytt. En ny tid där jag kommer satsa mer på mig själv och aldrig mer tvivla på att jag visst är värd någonting! :) hur eller hur vill jag säga tack! Tack för att det finns såna som ni, som får trasiga flickor att tro på sig själva igen och hittat tillbaka till det där viktiga i livet. Trotts att man kanske upplevt den där mörka sidan av livet som man helst av allt önskade att ingen, någonsin skulle behöva uppleva!

Reply
Sara

Hejsan jag skulle jätte gärna vilja se Rihanna då jag älskat henne sen jag varit liten. Det betyder jättemycket för mig, det skulle vara som en uppfylld dröm om jag var den som fick biljetterna. Skulle lätt köpa biljetter till hennes konsert men har inte råd just nu och därför skulle jag bli överlycklig om jag fick chansen!
Jag är även myndig och kan plocka upp biljetterna innan fredag!

Min mail är [email protected]
Hälsningar Sara

Reply
:)

Jag borde vinna för att jag skrev nyss en roman som förklaring och råkade radera den. Och aa jag gillar Rihanna och jag tror att hon gillar mig med.

Reply
NIKOLA

Jag tycker att jag borde vinna för att jag är hennes mest hängivna fan! Jag har följt Rihanna sedan hon blev känd 2005, sedan hon släppte sin första låt Pon De Replay! Alla i min omgivning vet att jag älskar Rihanna, att jag dööööör för Rihanna, att allt för mig kretsar kring Rihanna. Om Rihanna klipper sig kort, så gör jag det också, om Rihanna gör hårförlänging så gör jag det också (har bildbevis om du inte tror mig hehe ;) Rihanna är en gudinna och henne vill jag inte missa för ett öre.

Att se Rihanna live hade gjort mig vääääääääääärldens lyckligaste, lyckan hade varit så stor att den hade lyst upp hela Sverige. Jag köade till Rihannas konsert förra året i 32 timmar för att komma längst fram, jag sov på marken, frös, men jag tänkte att det skulle vara värt det, för Rihanna hade jag gått på kol! Visst, det sved när hon ställde in, men jag tänkte struntsamma, för ett nytt tillfälle kommer visa sig, ett nytt tillfäle när jag kan se henne och här kommer det!

Snälla rara Kenza, välj mig till att få vinna biljetter till Rihanna, du av alla borde veta hur det är att vara ett så galet fan att man blir knäpp till slut (hehe).

Jag måste ha dom här biljetterna, jag måste se Rihanna live!Hon är min stora idol, hon är anledningen till varför jag äääälskar musik och vill gå ut och festa, på festställen så kräver jag Rihannas låtar, annars är det inte någon fest!

Så snälla, välj mig!

Pusssssssssssssssssssssss!!! :-))

Reply
Enisa Dizdar

Hej Kenza!

Jag skulle jättegärna vilja se Rihanna live då jag älskar hennes låtar och har följt henne redan från start. Hon är min stora idol och jag vet precis vem jag skulle ta med mig till stockholm, min allra bästa vän som har stöttat mig genom vått och torrt Anita. Varma hälsningar, Enisa från Halmstad.

Reply
Johanna

Detta har varit en jobbig vecka i mitt liv och jag skulle verkligen behöva ett roligt avslut på den, som att gå på denna spelning.

Reply
Hedvig Gåve

Jag hade köpt biljetter till en konsert som jag trodde skulle bli oförglömlig. En konsert som jag hade sett fram emot sedan jag fyllde 10 år. Jag skulle åka ända till Malmö för att se en artist vars musik har betytt väldigt mycket för mig. Jag kände mig förväntansfull och lycklig när jag satte mig på tåget och visste att nu är det bara timmar kvar tills Rihanna entrar scenen men tiden gick och ingen världsstjärna dök upp. En stund senare fick vi veta att Rihanna hade ställt in. Besvikelsen går inte att beskriva i ord. Jag kommer ihåg att jag kände mig tom hela tågresan hem. Ett år har gått sen den här dagen, och under det året har jag tänkt att jag säkert aldrig skulle få chansen att få tag på så bra biljetter som vi hade den gången i Malmö. Så kände jag tills jag såg din tävling, ett slags hopp tändes. Det skulle betyda otroligt mycket för mig att få uppleva en konsert med en artist jag så länge drömt om att få se.

Om jag fick den chansen skulle jag ta med min bästa vän, fast att vi är 18 år är vi barnsligt förtjusta i att stå framför spegeln och mima till rude boy, umbrella eller man down. Att istället få göra det i verkligheten och i Stockholm skulle inte bara vara en upplevelse, det skulle vara ett minne för livet!

Reply
reem alfatih

Hej Kenza,
Love ur ur blogg :)
Min motivering är kort o gott min SYSTER! Det här skulle betyda så mycket för henne. Vi har haft det tufft senaste tiden och det skulle betyfa så otroligt mkt för henne att få träffa sin idol. Har världens otur men hoppas jag vinnerdet åt henne ♥ Tack

Reply
Tobias

Vi tog nyss bort vår älskade vovvsing, så skulle vara kul att få något annat att tänka på <3

/Tobbe

Reply
Isabelle

Hej Kenza! Jag tycker faktiskt att min bästa vän ska få gå denna dag, på grund av att hon är ett äkta Rihanna fan! Det är nämligen så att hon fyller år nu i helgen och jag skulle vilja överaska henne med just denna speciella dag då Rihanna har sin speciella lilla spelning! Det blir en perfect födelsedags present till ett så stort Rihanna fan alltså min bästa vän. Så Kenza jag skulle upskatta ifall du kunde/kan välja just mig för att jag vill göra henne glad på hennes födelsedag, hon fyller 21 år!

Jag kan självklart komma in till stan och hämta armbanden om det är mig du väljer såklart.
Min email är: [email protected]

Reply
Izabelle Lesnovska

Hej Kenzoooo!
Mitt namn är Izabelle (Bella), jag bor i Linköping och ska åka till Stockholm nu på torsdag och stanna där en vecka!

Jag skulle tycka att det var SJUKT grymt att få gå på den här spelningen. Jag är ett stort Rihanna fan och skulle därför bli överlycklig över att få gå på en så pass “liten” spelning!

Jag har precis flyttat hem till Sverige efter att ha bott och arbetat i London under ett par månader. Jag jobbade i en klädaffär under en månad där jag blev illa behandlad eftersom att jag var “ny”, jag lämnade därför och åkte hem till Sverige då jag anser att ingen ska behöva bli behandlad så på sin arbetsplats!

När jag väl kom hem till Sverige fick jag reda på att jag inte hade fått min lön insatt på mitt konto, med andra ord jag har slitit ihjäl mig 9 timmar om dagen, varje dag i veckan, för ingenting. Usch!

Just därför är jag så sugen på att komma iväg på något riktigt grymt som det här! Glömma alla bekymmer för en dag och leva livet lite, haha! Jag är för övrigt en väldigt glad och social tjej som skulle vara riktigt tacksam om jag fick möjligheten att vara där!

Tack för din tid Kenza! Du är grym tjejen!

Namn: Izabelle Lesnovska
Email: [email protected]

Reply
Sara

Hej Kenza!
Min motivering är den att jag behöver piggas upp lite grann.
För ca 2 månader sedan så flyttade min pojkvän/bästa vän och sambo sedan 4 år till L.A för att plugga i 3 år. Då jag av olika anledningar inte kunde följa med så har vi nu beslutat att bryta vårat förhållande även fast inte någon av oss vill egentligen utan för att vi ska kunna få chans att må bättre än vi gjort sedan han åkte.
Så nu är jag ett vrak och skulle verkligen behöva en kväll med min bästa vän!

Du om någon vet ju hur det känns när någon man verkligen älskar lämnar en för att leva sitt liv i ett annat land. Och man stöttar ju såklart för att man älskar personen i fråga så mycket! :)

[email protected] är min mail!

Kram!

Reply
Adisa

Här skriver jag igen! Har redan skrivit en motivering men kunde inte låta bli att skriva igen! Klockan är 03.35 kan inte somna, jag får upp bilder i huvudet att det plingar till i min mail kl 12 imorgon hahaha! Detta skulle vara sååå underbart att vinna verkligen! Brukar aldrig vinna på sådana här tävlignar, men jag hoppas verkligen & håller tummarna!:D puss!

Reply
Amanda andersson

Åh, fy tusan va grymt det hade varit att vinna!!

Min motivering är att jag missade henne i sommras då hon var på peace and love! Min pojkvän var sjuk och jag valde självklart bort Rihanna för att se efter honom. Nog för att det SÖG att jag missade henne, då just den spelningen var den viktigaste under hela festivalen och att jag älskar hennes musik (och hur cool är hon inte då?!) men vad gör man inte för kärleken? <3 :)

Om jag nu skulle vara den lyckliga vinnaren är min mailadress;

[email protected]

Reply
Natalie Rosenqvist

Jag vet knappt vart jag ska börja eller vad jag ska skriva.

Rihanna är en av de grymmaste personerna jag vet. Hon är så stark, självständig och cool. Hennes musik går rakt in i hjärtat på mig och jag vet inte hur många gånger hon har lyft upp mig från botten när jag mått dåligt.

Hon är en utav mina största förebilder som verkligen fått mig att tro på “efter regn kommer solsken”. Älskar alla hennes låtar och som sagt coolare tjej får man leta efter. Lyssnar utan att överdriva på Diamonds minst 10ggr om dagen. Åååååh, vad jag skulle njuta och dansa loss på Berns på fredag!!

Om jag skulle få möjligheten att gå på hennes spelning på Berns på fredag skulle jag utan tvekan vara en av de lyckligaste tjejerna i Sverige. Tillsammans med min underbara, fina vän jag skulle ta med mig som älskar Rihanna minst lika mycket som mig. Även hon är en av mina stora förebilder och en ängel som hjälp mig otroligt mycket den senaste tiden som av olika tråkiga anledningar inte varit så lätt. Vi skulle få uppleva en underbar kväll vi skulle minnas resten av våra liv!

Imorgon klockan 12 väntar jag på att du förhoppningsvis ska få mig att gråta av lycka!!!! :)

Massa kramar från Natalie ❤

[email protected]

Ps. Jag är 25år och kan hämta banden vilken tid som helst.

Reply
Moa

Älskar Rihanna!
Jag och min pojkvän hade biljetter till hennes konsert i globen senast hon var i Stockholm men sen kom hon ju aldrig.
Så nu gör jag ett nytt försök att få se min idol.

Reply
Monica

Jag vill vinna för att jag (såklart) älskar Rihanna som artist och som stil-ikon. Och hon har inspirerat mig modemässigt lika mycket som du, KENZA, har gjort. Att få träffa både dig OCH Rihanna hade gjort mitt år!

Jag bor i Sthlm, är 22 år gammal och kan hämta upp armbandet omgående btw ;)

Pusshaaaj!

Reply
Cecilia

Vi är några tjejer från norrland som åker ner för att rocka Stockholm nu till helgen och vad skulle inte göra helgen fullkomlig om inte att få se världens grymmaste artist?! Fan det skulle man kunna leva länge på där uppe i kylan. Hoppas hoppas!!

Reply
Josefine

Hej kenza!!!
Min motivering till varför jag & en vän ska gå är för att jag ALLTID har oturen att aldrig vinna. att man får depressioner så här i vintern, och de skulle pigga upp med att på fredag få gå på rihannas evenemang På berns! skulle bli så jäkla glad om jag vann. men chansen är ju minimal. men ta hand om dig. kram josefine

Reply
Caroline

Hallådär! Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Jag och en kompis satt i Globen förra gången hon var här ihop om att få se denna superstjärna men ack så besvikna vi vart! Det skulle vara skitkul att få gå och även överraska min vän då som skulle döööö av lycka! Skulle bli ett minne för livet! Jag bor i Stockholm och är närmare 21 så reglerna har jag som gjorda för mig!
Jag hoppas här dååå….
Ha en superdag! KRAM!

Reply
Bella

Jag skulle så himla gärna ta med min bästa kompis på det här! Jag har några av mina roligaste minnen med honom från diverse lördagsnätter på stans gayklubbar med Rhianna i högtalarna…

Reply
Filippa

En grym musikupplevelse känns som det bästa sättet för att bota en trött students kropp just nu! Sveriges trötta höstväder i kombination med externredovisning får en inte att hoppa upp ur sängen direkt när man går upp då det fortfarande är mörkt och kommer hem när det är ännu mörkare! Därför skulle jag bli överlycklig om jag fick chansen att tänka på något annat än debet och kredit, om bara för en kväll! Känslan efter att ha varit på en fet konsert kan man leva länge på:)

Reply
Åza

Åh herregud, vet inte vart jag ska börja! Jag Älskar Rihanna, sedan dag ett jag såg henne med Pon de replay (Vem gjorde inte det?).
Jag har precis flyttat till stockholm, bott här i 3 månader. Känner inte en kotte här (förutom min sambo som förövrigt också ÄLSKAR Rihanna!) och skulle verkligen behöva komma ut för att träffa folk och inte minst Min Idol!!! Alltså hur fett ?? Min sambo som jobbar och pluggar 24/7 skulle jag verkligen vilja unna denna oförglömliga dag, han förtjänar det om någon!
Så jag håller fingrar och tår för att jag ska få en chans att vinna !

Reply
Sandra K

Hey Kenza:-)
First I want to tell you that I really love your blog
and the reason why you should pick me is because i’m a hug Rihanna
fan. She is so cool and i love her music so much. That I almost know all of her songs. It would really mean a lot to see my idol.

Thanks again;-)

Reply
Julia

Jag har älskat Rihanna och hennes musik ända sen hon kom ut med låten SOS ! Jag har följt hennes karriär och kan inte sluta älska hennes musik och utveckling! Hennes musik har hjälpt mig genom mycket, hennes musik betyder något!! Så detta skulle vara en stor möjlighet för mig att få gå på hennes 7 dagars “turne” i stockholm gratis!! Skulle vart oerhört tacksam om jag vann en biljett!!! MVH julia Selstad
[email protected]

Reply
Kristin

Jag vill vinna biljetterna åt min underbara syster Emma (född 89) så att hon kan ta med en vän, själv bor jag i USA vilket gör min syster fruktansvärt deppig. Hon är en ung mamma som inte haft det vidare lätt i livet. Skulle så gärna vilja lätta upp hennes humör med att hon får vinna dessa två biljetter!

Kram syster Kristin

Reply
Helen

Hej!

Gud va skoj! :D
Jag kan inte säga mer än att jag har köpt biljetter till hennes konsert och blev grymt besviken (e bara förordet) när hon sedan aldrig dök upp.

Detta vore en dröm att få uppleva en stjärna med alla egenskaper o DAMN blir helt till mig av lycka.

Testar min lycka.
HA det bäst

Reply
Anna

Hej!

Jag tycker att jag ska vinna biljetterna så jag kan ta med min bästa polare. Ha kul, njuta av livet och se en av världens coolaste tjej. En riktig oförglömlig once in a lifetime tjejkväll!

Ha det bra/ Anna

Reply
Malin B

Godmorgon :) för att Rihanna har hjälpt mig på många sätt genom hennes musik. Man har gråtit ut till många av hennes fina låtar och blivit på världens bästa partyhumör av andra :D hon är klockren och det skulle vara en ära att få se henne på denna spelning <3

Reply
Daniella Falck

Varför ska just jag få denna möjligt? Jo, till att börja med är Rihanna inte bara min största idol utan även min största förebild. Hon är otroligt cool, självständig och sjukt duktig på det hon gör. Hennes stil är verkligen inspirerande och resan hon gått från första singeln Pon de Replay är fantastisk. Både sångmässigt och personligen. Hon har gått från den söta tjejen som sjunger om en utekväll till en tuff kvinna som många ser upp till. Förra vintern skulle jag och en vän, lika rihannahypad som mig, äntligen se henne live. Vi hade längtat sjukt länge, bokat hotell i stockholm och var galet peppade. 30 minuter efter att det skulle startat fick vi meddelandet att det vart inställt pga. sjukdom. Känslan när vi hörde det går inte att beskriva. Vi skulle äntligen få se vår största idol någonsin som äntligen kommit till Sverige, och allt blir inställt.. Detta vore en stor möjlighet för oss att få se henne, och faktiskt så ska jag till stockholm i helgen!! :) Ha det bäst!!

Reply
Anna

Hej!

En oförglömlig kväll med bästa kompisen. En riktig once in a lifetime behövs någon gång i livet.

Ha det bra/ Anna

Reply
Zara

Tio anledningar till att jag ska få gå på Rihannas spelning på fredag
1) Hon är GRYM
2) Det här är förmodligen enda chansen att få se henne på en sån här liten spelning någonsin och
3) …Går jag på en vanlig arenaspelning ser bara massa ryggar med mina 162cm, så det här är förmodligen min enda chans att se henne överhuvudtaget :)…
4)… Och även om jag kan gå på en arenaspelning och titta på ryggar så är jag student vilket gör att när nudlarna är inköpta så är csn finito och resten av pengarna går till studentlitteratur (okej lite går väl till kläder, men bara det nödvändigaste! och det är ju så himla mycket som är nödvändigt när det kommer till kläder, visst?)
5)Rihanna är 1000000000000000 ggr intressantare än studentlitteratur!
6)Jag måste upprepa mig känner jag, HON ÄR JU GRYM! Jag har älskat henne sen man gungade runt till “If its lovin” tills nu när energin är skyhög
7) Det är november. Det är grått. Det regnar typ konstant. Men ingen november i världen kan vara dålig om jag får gå på hennes spelning! Make my november liksom.
8)Jag har en giltig anledning att inte gå på min pojkväns skumma spelning på fredag
9) Min bästa kompis skulle få följa med och då skulle du göra hennes så sjukt lycklig också!!
10) Jag har inte vunnit en tävling sedan jag var 8 och gissade rätt på hur många godisar det var i godisburken på kvartersgårddiscot (42) (jag hatade godis på den tiden)

Make my november! Kram kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*