• header

15e november 2012

Alltså HERREGUD vad filmen var bra igår!! Böckerna slår ju dock filmerna i alla lägen men Breaking Dawn part 2 var riktigt bra. Det var så länge sedan jag läste boken så jag hade helt glömt bort slutet, jag satt på nålar jag med och kissade på mig av spänning typ. Men jag måste fråga.. VARFÖR såg ungen så konstig ut ibland? Typ datoranimerad, sjukt läskig. Annars så var hon ju världens sötaste. Vill också ha en Reneesme.

Nej nu ska jag inte ta och avslöja något. Men se den!!

Snart ska jag avsluta Rihanna-tävlingen och välja en vinnare. Det kommer ta mig ett tag att läsa igenom motiveringarna så jag börjar lite smått redan nu. Puss!

VÄNLIGEN ge mig det här barnet?!??!!

100 Comments

Victoria

Jag störde mig också på att hon såg så “missbildad” och konstig ut fram till slutet ungefär då hon var normal och ej datoranimerad. Varför kunde de inte ta en riktig bebis bara? :(

Reply
ellinor

jag såg också Breaking Dawn igår! jäkligt spännande där ett tag. har läst att Renesseme var animerad när hon var bebis och att Kirsten Stewart sagt “det skulle kännas bättre om det var en riktig bebis”. så därför var jag kluven om hon var animerad när hon var stor också? fast nä?

Reply
Anna

Såg en intervju med skådespelarna där de berättade att bebisen hade ett animerst ansikte. De hade ibland ett riktigt barn men även en robbot som styrdes med en kontroll.

Reply
Emmy

Bebisen var egentligen dn robot ;) dom klippte bara in den äldre skådisens ansikte efteråt

Reply
Josefin

När barnet var jätteliten så hade de satt hennes huvud på en annan kropp tills hon blev ”stor” om man säger. Hon sa det i en intervju med Ellen :)

Reply
erica

Det är egentligen en robot som de klistrat in Mackenzie Foys ansikte på.
Tyckte också det såg jävligt skumt ut

Reply
Suzy

Hej Kenza,
måste bara skriva av mig.. Jag medverkade i gårdagens tävling om Rihanna biljetter men nu när jag går in på kommentarerna så finns jag inte där…! Var dessutom bland de första som skrev (det fanns inga kommentarer när jag skrev till dig). Är så sjukt besviken att jag inte fick en ärlig chans precis som alla andra…

Ledsen tjej..

Reply
sara

Kanske för att barnet var “fejkad”, nej men de har sagt i en intervju att eftersom barnet växer så fort så tog de en docka och klippte in mackenzie’s/reneesme huvud så att det ka se ut som att hon växer så fort som hon gör i berättelsen. :)

Reply
Lillie

GAH jag störde mig också som fan på att ungen var datoranimerad i början! Varför liksom? Men filmen var sjuuuukt bra annars :D

Reply
Ellii

Dom var tvugna att ha en datoranimerad bebis eftersom hon växte så fort! :) Såg dock lite skrattretande ut vissa gånger..

Reply
Astrid

Hon var datoranimerad det var bara för hon skulle se så perfekt ut som möjligt jätte töntigt tycker jag hon är ju söt som hon är

Reply
Lisa

Klart dom måste animera en bebis. En riktigt bebis kan inte fokusera blicken och föra handen till kinden som hon gör i filmen. Hade sett ännu sämre ut och dom som inte läst boken hade inte fattat det där med att hon visar minnen om dom inte haft en animerad bebis som “förklarat” det :)

Reply
Amanda

Bebisen ser konstig ut eftersom att i boken ska det se ut som hon har “en vuxen människas ögon”, och bebisar har ju inte det såååå.. datoranimation fick det bli I guess.

Reply
Bella

För att hon var dataaniminerad i början. De körde på samma grej som de gjorde i Benjamin Button. Så nu vet du! :) Tycker också hon såg rätt läskig ut ibland haha…

Reply
linnea

dem filmade ju barnet i alla åldrar och de ville ju att barnet skulle se likadant ut under hela filmen så då spelade skådespelaren alla ansiktsscener så fick dem animera henne yngre/äldre

Reply
Ronja Bruuuuun

Visste duu Kenza att ALLA tycker att du har drömutseendet? Eller jo det måste ju vara ganska självklart för dig eftersom att det står på varenda blogg nu förtiden :) Haha onödig kommentar, puss och hej

Reply
Mari

Kan du inte visa din garderob och hur du har alla dina kläder och skor i ett inlägg? :D

Reply
Clara

Hon var dator animerad för att de inte ville ha olika skådespelare för varje åldrar. Och hon var ett vampyrbarn så hon såg ju självklart inte ut som en vanlig baby. Sen när hon var vuxen nog så använde de Mackenzie Foy som Renesmee när hon var gammal nog för att se ut som henne. De använde Mackenzie’s ansikte som bas.

Reply
madde

Som alla andra säger så var barnet datoranimerat för att det hade varit omöjligt att hitta barn i så många åldrar(hon växte ju sjukt snabbt) så jag antar att deras enklaste men dyraste lösning var att animera den :< Sabbade lite upplevelse men hellre det än att barnet inte hade "visat sin gåva" i filmen :3

Reply
E - en bok- och filmblogg

Vi såg breaking dawn part two under premiären:) sjukt bra!:D slutet fick nästan mitt hjärta att stanna!:D så spännande! :) vi har skrivit en recension om filmen för alla som vill läsa vår syn på filmen!:)

Reply
Julia

Eller hur?! Blev också jätte besviken på Nessie, men filmen var ändå bäst! Tycker inte du också att Bella var mycket bättre som vampyr än människa? Hon var verkligen badass!

Filmen var den bästa i min mening, vilken av alla 5 tyckte du var bäst?:)

Kram från Julia!

Reply
Adisa

Åh! Det pirrrar i magen TÄNK om jag vinner biljetterna, jag kan inte sluta tänka på det! Drömde tom om att jag vann biljetterna inatt! Hahaha, helt galet. Håller tummarna verkligen, hade varit såå jävla underbart att vinna dem och se min idol på en exklusiv tour! Hoppas hoppas:)

Reply
Mandizh

Stort och nytt fan av din blogg här ;D<3
Jag har oxå en blogg och jag undrar vilken kamera du använder? :D<33
Tacksam för svar!
PS: Du är otroligt vacker<3 Hittade din blogg pga Liam<3 ;)

Reply
Erica

Ungen ser konstig ut eftersom att när dom spelat in har dom använt en ”ansiktslös” robot bebis som dom sedan satt in hon som spelar dotterns ansikte på sedan för att man ska se likheter oså :))

Reply
Hanna

De har satt mackenzie foy’s (skådespelaren som spelar Renesmee) ansikte på bebisen t.ex. därför ser bebisen annorlunda ut. Även när Renesmee blir äldre har de satt Mackenzie’s ansikte på henne. Detta genom datoranimation.

Reply
Malin

Åh snälla, kan du inte göra fler videobloggar? Det är så himla roligt att se hur du är liksom när du inte bar skriver. Skulle vara jättekul i varje fall, puss :)

Reply
Mikxki

Jag måste verkligen ta och se den!! Älskar både böckerna och de tidiagare filmerna så jag hoppas att jag inte blir besviken :)

Reply
Malin

Ååh! Jag bara väntar på att du ska utse en vinnare! Jag vill veta om jag är den lyckliga vinnaren! Har uppdaterat mailen och bloggen nu ca 50 ggr sen 12!:) puss

Reply
terese

Jag såg den på premiären och den var aaass bra!! :D men hon tjejen ( Renessmee) ÄR bara 11 år på riktigt. (Som på bilden) så när hon spelade i yngre och i äldre åldrar fick dom ha en annan tjej som “spelade” hennes kropp och sen ta dit hennes ansikte. Det är därför hon såg konstig ut i bland. För det kan ju inte bli perfekt. Men visst det störde man sig kanske lite på. :(
ha en bra dag Kenza! :)

Reply
Julia

Bara så att ni vet så var bebisen en robot med datoranimerat ansikte. Men jag tycker att hon var söt ändå! :)

Reply
Sabina

Jag längtar efter att få se filmen. Det är första filmen jag ser efter jag läst boken så det ska bli intressant. (De andra filmerna såg jag alltså innan jag läste böckerna)

Reply
Filippa

bebis kroppen är egentligen en robot som kan styras via kontroll, och dom har animerat hennes ansikte (hon är väl 11 år eller så?) så det passar in bättre på en bebis kropp..

Reply
Elin

Hon skulle växa så fort så de var tydligen tvungna att ha henne datoranimerad när hon fortfarande var så liten! Störde mig på det som fan, haha!

Reply
Mini

Härligt bio det var, jag hoppas att du hade det trevligt jag var också och kollade på den igår kväll så det blev lite sent men det var värt :D

Reply
Pauline

tror de valde att animera renesmee fram till hon var som äldst i filmen för att hon skulle ha samma drag som mackenzie foy som spelar henne, och för att bebisar är sjukt svåra skådesepelare. de gjorde det enklare och trovärdigare, utseendemässigt, med en animerad unge genom nästan hela filmen. my guess!

Reply
Sonia

Dem hade typ en “robot”-bebis men hade klippt in hennes ansikte…. Den var sjuuuukt bra, såg den också igår!

Reply
Lotta

Jag tyckte att det var en hel del smådetaljer som var konstiga i filmen men i det stora hela var den riktigt bra :)

Reply
Malin

Åh, jag ska se den imorgon och längar så mycket! :D
Jag har också läst boken men kommer inte riktigt ihåg allt…

Reply
Emma

Bebisen var animerad, hela bebisen, det syntes väldigt mycket med tanke handen på bellas kind också. Sen blev hon ju riktig när hon blev äldre :)
Lite tråkigt att dom inte kunde ta en riktig från början.. :p

kram

Reply
Elina

Hejsan!
Skulle inte du kunna ta kort på din garderob och lägga upp här så vi kan se! I alla fall din skogarderob eftersom du har så sjukt mycket skor!
Tack på för hand!
Med vänlig hälsning, en trogen läsare!

Reply
matilda

hon som spelar renesmee heter mackenzie foy och är 12 år kommer från usa. är barn model och har även medvärkat hawaii 5-0 och mycket fler filmer är bland annat model för guess,garnet hill,gap. och reklamfilmer. läs mer på wikipedia

Reply
Emelie S

Alltså allvarligt talat – PRECIS vad jag störde mig på med!? Jag fattar väl att hon måste ha bruna ögon men var det verkligen så svårt att hitta en unge med bruna ögon? och annars VARFÖR kunde de inte bara redigera ögonen istället? så fruktansvärt fult att den var 100% datagjord tills hon var som på bilden ovan. Fan vad irriterande

Reply
Sanna

Skådespelaren mackezie foy som dom valt ut som renesmee var 10 år eller därikring då dom spelade in filmen, och som tidigare kommentarer så har dom ibland riktiga bebisar och ibland robotar som dom animerade/klippte in mackezies ansikte på fast som dom gjort yngre så såklart, och samma sak så då hon växte men ändå var för liten för vad hon var i verkligheten och i scenerna då hon var tonåring så är det andra skådespelare fast att dom fixat så det är hennes ansikte fast äldre/yngre! Och självklart spelade mackezie renesmee helt själv då dom var “samma ålder”! :)

Reply
Josefin

HAHA det roliga är att jag tror att dina och Aleks framtida barn kommer se ut typ exakt sådär!! Så du får nog din vilja igenom till slut ;)

Reply
Anna

Skal se filmen i morgen! :) Gleder meg veldig, men synd at hele hitorien er slutt..

Reply
Nicolett

Bara jag som grät? 2 gånger till och med..
Sjukt bra film faktiskt. Så himla ledsen eftersom det var den allra sista :'( aldrig mer twilight på bio :(

Reply
Elisa

Haha, jag tror precis som Josefin att era barn typ kommer att se ut så! Tänkte på det redan innan jag läste texten och bara såg hennes bild bredvid din! :)

Reply
Felicia

I filmen så använder dom flickans ansikte till alla ”barn” . Så när dom spelade in filmen så var det andra ansikten på alla ( det vill säga utom den ”riktiga”. =) Detta kan ha skapat en till fixat efekt .

Reply
[Sarah]

sjukt många kommentarer så du har nog fått ditt svar!
men jag tror det var för att de var skådisens animering dom använde så att de verkligen skulle se ut exakt som hon när hon åldrades så fort. (kvaliten på de hela kan man ju disskutera) sen ska hon ju se så där djup och inteligent ut vilket en vanlig bäbis ögon kanske inte får till… :)

Underbar film.
och när jag ände för en gångs skulle kommenterar. YOU’R LOOOKING GOOD!

Reply
emilia

De ändrade slutet från boken. Innan jag såg filmen hade jag hört att de hade gjort det men jag visst dock inte vad jag skulle förvänta mig. Alla andra i salongen verkade dock väldigt chockade, haha. Men det var en jäkligt bra tvist alltså!!

Reply
Katrine

Jeg syns filmen var utrolig bra selv, og forstår heller ikke hvorfor barnet var så animert på førsten, men når hun ble større var hun et normalt menneske. Det var veldig fake, og må si dem gjorde et dårlig inntrykk der, men ellers var filmen bra da :-D

Reply
Jennifer Nilsson

Tjejen som spelar Reneesme var med i Ellen DeGeneres Show förra veckan, och då fick man veta att hennes ansikte var det enda som var med hela tiden. Dem klippte nämligen ut det och satte på både bebisen och sedan flickan. Så man kan väl säga att det var en robot :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*