• header

Vinnaren

Jag har sprungit på möten och sånt idag. Nu är jag hemma en sväng för att byta om till träningskläder! Det var nästan en vecka sedan jag tränade sist. Jag trodde att jag var påväg att bli sjuk men var nog bara väldigt sliten och trött efter Frankfurt. Nu är jag pigg igen och är redo att svettas lite! :D

Jag har också gått igenom era bidrag till Rihanna-tävlingen. Det tog sin lilla tid. Det var inte lätt, ni skrev många bra motiveringar. Vinnaren blev en tjej som heter CARRO vars mailadress innehöll “musslan”. Skriver detta för att hon lämnade inget efternamn och vi har försökt nå henne men inte fått något svar. Viktigt att du svarar Carro!!

Nu måste jag skynda mig. Dagens outfit kommer upp sen. Puss på er!

32 Comments

Lina

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
.. jag kommer förbli bitter!

Reply
Finner inga ord!!!!

Kenza.. Haha grinar helt seriöst.. GE MIG CHANSEN ATT FIRA MIN BÄSTAVÄN HELT TOTALT STORSLAGET!!!! Kommer typ klätta upp för deras terass där uppe annars och smyga mig in haha!!!

Reply
Julia

Åh lyckoost henne! Om du inte får tag på vinnaren så kan du ju alltid ha mig i åtanke haha ;)

Reply
Josefine

Haha vad störigt att vinnaren inte svarar, jag som suttit och övervakat mailen hela dagen. Grattis till Carro iaf!

Reply
Carro

Hej kenza :) det är jag som är Carro o kommenterade inlägget om tävlingen igår! Jag har mailat dig mitt nummer som du kan nå mig på :)

Hoppas det mig var mig “Carro” du mena haha :)

Reply
Clare

I really wish I could speak German so I could read your posts, I still check your blog so I can see your amazing outfits though x

Reply
Nour

Varför blev inte min kommentar skriven för? Jag hade skrivit min motivering men den är inte uppe bland kommentarerna … Jag gick igenom hela 2000 kommentnarer men ingen var min

Reply
Linnéa

Åh vann inte. :(
Grattis till henne, hon får säkert ett minne för livet! ♥

Reply
sara

ska inte du ta och skriva om något viktigt för en gång skull i ditt liv, helt ärligt?
Fattar att du e fin och allt, jätte bra för dig men i ärlighetens namn så går samhället under pga såna ignorant, nonchalanta och ytliga människor som dig.
Varför tar du aldrig upp ämnen som djurplågeri, krig eller varför inte något så nära och nytt som SD skandalen.
Du kan påverka hundra, tusentals människor men istället så skriver du om materialistiska och obetydliga grejer som “dagens outfit” eller någon utekväll
.. try fan synd asså, att ha makt men att spola ned det i toaletten och tjäna ett öre eller rättare sagt en halv miljon men du fattar, eller gör du det?

Reply
mixx

Alltså fy fan för personer som är med i en tävling som många skulle DÖ för att vinna och så håller hon inte ens koll på mailen??!?!?! Pinsamt!

Reply
Elina

Eh jag behöver bara skriva till dig som heter Sara. Om du nu vill läsa om djurplågeri, krig och SD så är det bara att klicka runt på nätet så hittar du jättebra sidor där sånt står. (SD har tom en egen blogg!) Kenza är inte någon nyhetsreporter, hon skriver om det hon vill skriva och det hon skriver spelar stor roll för många unga tjejer, för hon inspirerar. Jag fattar inte ens vad du gör på en sån här blogg om det enda du vill är att läxa upp henne om viktiga saker. JAG tycker det är bra att det finns en blogg där allt inte bara handlar om krig och elände. Det blir en paus från det. Här får vi istället läsa om mode och dagliga händelser. Lite lättare. Jag menar inget illa mot dig Sara, men det var lite onödigt att skriva så.

Reply
Esther

Sara: vill inte vara en sån där “försvarare”, men för det första så är det en mode blogg och för det andra så har hon faktiskt skrivit om djurplågeri.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*