• header

KENZAS

Bilder från denna vecka på Instagram (@kenzas)

Jag har suttit och försökt måla mina naglar med ett gammalt rött nagellack och det har gått åt helvete haha. Blir galen! Jag har fått göra om två gånger nu, är alltid så otålig och börjar pilla på saker trots att det inte torkat än. Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen och börjar göra mig i ordning för kvällen!

77 Comments

Sara

Tips. Om nagellacket nästan är torrt men man har bråttom… Spola naglarna under kallt vatten nån minut

Reply
josefines.se

Fina du. Satt och kollade på Kenza Tyra show och, du kan verkligen sjunga. HELT SJUKT bra. Önskar att jag hade den rösten, själv sjunger jag som en kråka ;) Du skulle verkligen lyckas att bli en stor artist <3

Reply
C

Försökte sätta fingret på vem du liknar, och kom på att du liknar faktiskt Ivy i 90210! Fast med liite mörkare hår då ;) Finis!

Reply
Nonno

oj, kommenterade på fel inlägg, menade såklart om boken ” Beautiful Creatures”

Reply
Nour

Postat av: Nour
Jag skulle vilja veta varför min motivering inte kom fram’! Blev faktiskt ledsen för hade förhoppningar att jag kanske hade en liten chans att vinna. Sen ser jag att min motivering inte var med bland kommentarerna ..
Kan du snälla förklarar ?
2012-11-15 @ 19:46:40

Och skriver det återigen!
2012-11-16 @ 15:20:02

Reply
Anonym

Hej Kenza! Jag har nyss blivit upptäckt som modell men jag har ett ärr på framsidan av benet! Jag är jätteorolig att jag inte kan bli modell nu, snälla svaraa

Reply
viktoria

Asså kenza, nej. Snälla ta bort lite av din reklam. Det är så sjukt mycket att man får ont i huvudet. En reklam över din header och en under och en på sidan av bloggen och en till på andra sidan. Det blir för mycket.

Reply
Alicia

Kenza jag fattar verkligen inte hur du får dina hästsvansar utan så perfekta utan någon “buckla”,mitt hår går det typ inte förut om man har fett hår hehe vilket inte är särskilt fräscht så kan inte du typ göra en video eller något?Det skulle va perfa! :D

Reply
Jenny

Här kommer ett tips som löser alla framtida nagellacksproblem:
Köp Seche vite! världens bästa överlack, du målar de på ditt nagellack innan de torkat, det går igenom alla lager och torkar på ett kick, glänser som glas å sitter som berget. köp köp :)finns på Kicks å Åhléns mm…

Reply
Alma

Jag har precis skrivit ett deepshit inlägg om min brors cancer. Har du lust att läsa det? Klicka in på min blogg <3

Reply
angelika

Testa lägga händerna under kallt vatten efter att du har målat dem, så kommer dem att torka inom kort!

Reply
Em - mitt liv på NZ

Åh jag är precis likadan, kommer alltid på att jag ska måla naglarna när det är bråttom eller något annat måste fixas… Så himla dumt! Egentligen borde man ju göra det precis innan man går och lägger sej men vem har sån framförhållning :)

Reply
FÖR ALLA ER SOM HATAR ATT TA BORT NAGELLACK

Är du, precis som jag, en av dem som HATAR att ta bort nagellack för att det blir fel? Som tycker det är jobbigt att få pilla med aceton och bomull och gnugga och ha sig?

Jag har ett riktigt bra tips till er!!

För 189:- får du en Removerbox och ett nagellack
Perfekt som julklapp till någon ni bryr er om, eller för att lyxa till det för dig själv! Ni bara stoppar ner fingret i boxen och snurrar runt några varv och nagellacket är borta!

Mejla [email protected] för mer info eller om du är intresserad!

KRAM!

Reply
t

guuuud vad tråkigt det är att läsa din blogg. hoppas ALLTID på bättring, tror på dig men börjar ge upp. Herregud kvinna skriv om något som intresserar dig, som gör dig SUPERGLAD eller ASARG! Att läsa om vad du köpt senast är seriöst bara ytligt skit. No offence, men jag tror mer om dig. Utveckla ditt skrivande? Du är ju så jäkla bra.

Reply
Nelly

Hej Kenza! Nu på torsdag åker jag till Stockholm för första gången i mitt liv. Det är rätt så stort för mig som är van vid lilla Helsingborg nere i Skåne. Nu undrar jag om du kommer vara i Stockholm denna helgen, så att jag kanske har en chans att träffa min största blogg-idol! Svara gärna till min mejl, om du har tid. Massa kramar! :D

Reply
Viktoria

är precis likadan med nagellacket. Börjar pilla och även fast jag tänker “men jag är riiiiiktigt försiktig” så stöter jag alltid till nått så att hela nageln bli förstörd…

Reply
Louise

Hårtorken Kenza, den är din bästa vän när du målat naglarna. Blås naglarna “torra”. Funkar skiiita bra för den som inte orkar sitta å vänta i evigheter på att de ska torka. :)

Reply
sandra

Snygg topp, men du.. gud vad massa störande reklam du har på bloggen, blir bara drygt att läsa när man ser all denna reklam :S

Reply
Mamma/fashionista

Börja följ min blogg där jag kommer släppa en enorm nyhet nästa vecka! För jag kan lova er att ni kommer följa mig därefter ändå… För det är en Stor bomb som inte kommer undgå många!

Reply
Camilla

Bästa tipset för att torka nagellack snabbt!

Jag hade samma problem förut. Sen hittade jag mirakel-produkten på Åhléns(tror jag)! En spray man sprayar på nagellacket ca. 60 sekunder efter att man satt på det, sen är det torrt..funkar SJUKT bra! Den heter Mava Dry och är från märket Mavala. Googla på den vettja. Jag kan inte leva utan den sprayen nu!
You’ll thank me later ;)

Reply
julia

Samma sak för mig! ocrkar aldrig vänta på att dert ska torka!!! då kom jag på att om man spolar riktigt kallt vatten på naglrna och sen väntar någon minut så har det torkat! kram på dig snyggis! :D

Reply
Jos

Prova att köpa ett snabbtorkande överlack(typ Seche Vite), torkar på minuten :D

Reply
Evelina

Kenza köp seche vite topcoat från Kicks! Det torkar ditt nagellack på nolltid! kostar omkring 130 kr för en 15 ml flaska, men det är definitivt värt det! :)

Reply
Mary

Tips: Köp Seche Vite. Topplack som man kan måla på även om det inte är 100% torrt inunder och som torkar supersnabbt.

Reply
Jossan

Ett tips när du målar naglarna och inte orkar vänta tills det torkar: Spola naglarna med kallt vatten när du har målat dom, så torkar dom lite snabbare iallafall:)

Du och din blogg äger, världens bästa kenza<3

Reply
Karolina

Rekommenderar överlacket Seche Vite, går att köpa på Åhléns för typ 130 kr! Skitbra! Man sätter på det på naglarna även om nagellacket inte torkat. Tar typ 40 s sen att torka så slipper man vänta på det att torka, dessutom glänser naglarna så fint efter och det håller skitbra! Du lär inte bli missnöjd, mitt bästa köp!

Reply
Lidija

Nar ett nagellack borjar bli gammalt ar det enklaste att halla i liten aceton sa blir det som nytt. 2-3 droppar racker, behovs det mer sa ar det bara till att halla i mer. det skadar inte nagellacket alls :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*