• header

Ha en trevlig kväll!

Vi ska iväg nu, ut och käka och sedan får vi se vad vi hittar på. Vill bara ta det lugnt denna lördagskväll och äta massa gott. :)

Puss från mig och min andra halva….Kalle Anka? Haha ♥

82 Comments

S

Du är bäst! Och sä jävla charmig haha ;) Ha en underbar kväll nu, ta hand om varandra.

Reply
Marockansk läsare

Hej Kenza!
Skulle du kunna lägga upp lite shortsoutfits skulle bli väldigt tacksam!

Kramar en marockansk läsare :)

Reply
Fay

Kenza kan inte du göra ett inlägg om där du tipsar om sköna klubbar i stockholm? eller svara på kommentaren. alltså hiphop/rnb ställen typ? hittar bara massa house musik och stureplan liksom.. :/ kram

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Kika in på min blogg där jag skriver om saker jag varit med om, med målet att nå ut till andra i samma situation. Störst fokus ligger på sexuella övergrepp och min blogg har rubriken “att överleva våldtäkt”. Följ med på min resa från anmälan till dom, och allt däremellan, innan och efter, ur mitt perspektiv!

Reply
A

Haha så söta ni är tillsammans! Är verkligen glad för er skull, han är hur snygg som helst och du också.

Reply
Tanias

Kenza du är helt perfekt som du är!! Man behöver inte vara så pinn smal som de redigerat!! Screw them haha du e inte för stor! Gå och ät en muffins eller nåt nu hahaha de tänker jag göra för jag bryr mig inte om vad folk tycker. Jag är frisk och normal viktig and thats what matters!

Reply
Nelly

Hej Kenza! Skickat ett mail till din gmail. Svara gärna, men bara om du har tid!

Reply
Bella

NÅGOT SOM JAG LA MÄRKET TILL I DEN HÄR BILDEN VAR ALEKS FINA ARMBAND. “Fuck cancer”. Blev så berörd över att han hade ett sånt armband. Jag är själv drabbad och är endast 25 år. Kul att se folk bry sig, det gör skillnad! Ha en underbar helg med varandra :)

Reply
Trogen läsare

Jag tycker din tröja du har är väldigt fin! Letar efter en sådan mysig och vit. Vart har du köpt den? :) kan du inte skriva de i ett inlägg /outfit? Kram

Reply
Vanessa

Hej Kenza!
Jag tycker att du är så himla fin och visar att det är OK att vara smal. Många tycker att dagens ideal är att vara supersmal (vilket jag definitvit inte tycker att du är), men jag har alltid fått höra att jag är för smal. Jag är 177 och väger 52, som du, och “kämpar” verkligen med att gå upp i vikt. Ibland har mitt självförtroende var riktigt dåligt i och med att jag känner mig för smal, och då har du verkligen varit en tröst! Det är så hemskt att människor ska döma en. Antingen är man “för smal” eller “för tjock”! Jag behöver gå upp 6kg för att bli “normalviktig” och det är alltså mitt mål. Men jag är bara 15år så jag borde gå upp naturligt, men det är jobbigt att under hela ens uppväxt få höra att man ser ut som en anorektiker när det är tvärtom.
Tack för peppande och fin blogg! Du är verkligen en bra förebild för alla som känner som jag!

Reply
Eppe

Hur fixar du ditt hår? Så jävla snyggt, älskar din stil o allt, skulle lätt kunna tänka mig din garderob, hehe :)

Reply
Elena

oh gosh, u guys are sooooooo sooooo sooooooo cute :) i think i have never seen a more happy and beautiful couple! your boyfriend ist the most handsome swede ever :**
u rock

Reply
Emmaaaaa

Du , hur tränar du så du har så stort mellanrum mellan låren? Tacksam för svar !!! Och du är inte för stor, du är smal & har en fin kropp!

Reply
elin

åh, man kan ju inte motstå att slänga in en gullig kommentar här!
så himla fina är ni och blev glad/berörd för det första jag la märke till på bilden var aleks armband! FUCK CANCER <3

Reply
anonym

Hejsan! Kan du inte lägga upp lite bilder på hur du bor? och berätta hur stort du bor osv? =) skulle vara ett roligt inlägg faktiskt!

Reply
Hanna

Yay !!! är det ett FACK CANCER armand jag ser! Sprid vidare och gör skillnad! Så glad jag blir!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*