• header

Monthly Archives: August 2012


You use your heart as a weapon

Foto: Tam Thi

Jag har gått runt och nynnat på Coldplays låtar hela dagen. Satan vad bra de var igår! Och det är ju så himla kul att gå på konsert. Varför gör jag det inte lite mer ofta?! Finns ju inget bättre än bra livemusik & härligt sällskap. Jag skulle gärna vilja gå och se Gaga ikväll men jag är alldeles för trött. Och så ska jag upp jättetidigt (kl 7.. tidigt för att vara lördag!) imorgon så jag stannar i soffan.

Justja. Ovan ser ni en liten smygtitt på resultatet av “min stil”-plåtningen jag gjorde. Jag tror det kommer upp på Modette streetstyle snart!

Ha en underbar fredagskväll allihop ♥

Resa i vinter

Jag är så sjukt sugen på att resa någonstans. Ok, det är jag ju alltid.. Men nu när det bara vräker ner hela tiden vill man ju iväg mer än någonsin. Jag tror dock inte att jag kommer kunna åka någonstans nu innan lanseringen av klädmärket så det får bli i vinter istället.

Jag och min sambo åker ju alltid iväg ett par veckor på vintern. Det har vi gjort de senaste 3 vintrarna, alltså sedan vi blev ett par. Vi har varit i Thailand två vintrar och i Sydafrika + Zanzibar förra vintern. I år (helt sjukt att det snart är vinter…redan) är jag sugen på Australien! Vi båda har alltid velat åka dit, och så ska en av mina bästa vänner åka dit och jobba några månader och det vore kul att hälsa på henne. Isåfall blir det Sydney och Melbourne. Kanske vi till och med kan vara borta lite längre den här gången!

 

Åh, minns ni den här bilden på oss? Vi tog den på en strand på ön Koh Tao, dec 2010. Jag tycker att den är så jävla töntig men ändå så himla fin haha.. :) Vi måste printa ut och rama in!

På jobbet

Jag sitter och häller i mig vatten, försöker bota huvudvärken men det går inte bra. Det blir verkligen ingen träning för mig idag, vet inte vad jag tänkte haha.. När jag är klar här vill jag bara åka hem, lägga mig i soffan & titta på film. Och äta massvis med lösgodis.

Nu måste jag fortsätta här. Jag sitter och bläddrar igenom mina mappar fulla med inspirationsbilder (för att få fram lite roliga klädidéer) & mitt i allt så dök den här bilden upp.. HAHA, vad hände?! Det ser bara helt fel ut.. Men av Angies min att tyda så var det bra iallafall. ;P