• header

Tävling med Telia – vinn bärbar dator + mobilt bredband!

Nu är det dags för en ny tävling tycker jag! Den här gången har jag och Telia en tävling tillsammans där vinnaren får en HP Compaq Mini 311c och ett mobilt bredband från Telia!

För att delta i tävlingen så måste du ha en blogg. Som jag sa sist, har du ingen kanske det är dags att starta en!

1. Skriv ett inlägg på din blogg där du skriver en motivering till varför just DU ska vinna tävlingen. I inlägget får du gärna länka till min blogg också.

2. Lämna sedan en kommentar till detta inlägg där du skriver att du är med. Länka till ditt tävlingsinlägg så att jag kan gå in och kika på det

3. Skriv även med svaret på denna fråga i kommentaren – “Hur många surfzoner har Telia?” Svaret hittar ni på www.telia.se

Och just ja, skriv även med din mailadress! Tävlingen pågår t.o.m söndag och bästa motivering och rätt svar på frågan vinner. Lycka till! =)

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL MALIN!

674 Comments

EMELIE

hej hej jag vte hur många surfzoner telia har dom har 3200 jag är med i fokis den här tävlingen men det är många fler som är med i hennes så jag har nog ingen channs i hennes så jag vill försöka på din. jag vill gärna ha en dator så jag kan blogga utan att få massa avbrott för att det är nåt fel på den

Reply
sannaD

vi har ingen dator hemma så jag måste åka till mormor varje dag för jag måste läsa din blogg<333ly kenza<3

Reply
sara

Hej!
Svaret är 3200 surfzoner.
Min motiverin (eftersom jag inte har en blogg: jag har flyttat hemifrån så jag har inte tillgång till mina föräldrars dator. Min egna bärbara är gammal och håller på att falla sönder + att jag bara har internet mellan speciella tider. Detta gör det jobbigt när jag måste sköta skolarbetet och det skulle därför sitta fint med en ny dator.

Reply
Cathrin

Telia har 3300( på några ställen stod där 3200) surfzoner i sverige och 25 000 utomlands.

Vill gärna vinna datorn för att jag ska kunna plugga lättare nu när jag börjar skolan igen efter min mammaledighet! har kämpat med min son ensam utan hans pappa, och hade varit så härlgit med en fungerande dator då min nuvarande är stenåldersdator..

Reply
Erica

Svar: 3200 runtom i landet.

Jag skulle verkligen behöva en lite mindre dator m mobilt bredband att ha med på resor & till jobbet. Orkar inte släpa på min “stora”. Mobilt bredband har jag inget alls, jag får vackert sitta och armbågas och trängas m gubben vid databordet.

Reply
madeleine

Hej Kenza! :D
ÄLSKAR DIG BLOGG!! :D
Svaret på tävlingen är 3200 surfzoner.. (:
Okej motivationen: Jag är väl bara en random person som de flesta här xD men det hade varit sjuk kuuul och vinna för en gångs skull(!!) hehe jaja keep up kramar från MADDE ;D

Reply
Emma :)

Tjenamors Kenza!
Självklart ställer man upp i den här tävlingen,man kan ju aldrig vinna om man inte ställer upp eller hur ? :)
Iaf så har Telia 3300 surfsoner i bara Sverige och via deras partners kan man använda Telia på över 25 000 platser runt om i världen!
Wish me luck ! :D

Reply
Emma :)

Tjenamors Kenza!
Självklart ställer man upp i den här tävlingen,man kan ju aldrig vinna om man inte ställer upp eller hur ? :)
Iaf så har Telia 3300 surfsoner i bara Sverige och via deras partners kan man använda Telia på över 25 000 platser runt om i världen!
Mitt inlägg: http://www.emmam.devote.se/blogs/3909944/kenza.htm#WriteComment
Wish me luck ! :D (glömde att skriva vilken sida inlägget låg på i den tidigare kommentaren…)

Reply
andrea

Hejsan Kenza, jag är med! ♥
SVAR: Telias surfzoner finns på 3300 platser i Sverige. Via deras partners utomlands kan man även koppla upp sig på mer än 25 000 platser runt om i världen.

Jag tycker att jag borde vinna för att jag har velat ha en bärbar dator i snart 4 år. Det är så himla jobbigt att ha en stor dator framför sig och man kan ju inte gå någonstans med den. Jag drömmer t.o.m. om en bärbar dator, det låter lite konstigt men det är sant. Jag vill ha den sooo bad. Det går inte att förklara med ord. Om jag skulle vinna en bärbar dator, det skulle ha gjort mitt liv så himla enklare. För jag kommer behöva snart en till skolan också och så skulle jag kunna ha den vart jag än går. Jag ska utomlands i sommar och då vill jag blogga därifrån, men jag kommer inte kunna göra det för jag har ingen bärbar dator. Jag vill så gärna visa folk hur fint det är i Kroatien genom att blogga om det dag efter dag i nästan en hel månad. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann, för det är min dröm.

Länk till min blogg: http://ddeah.blogg.se/2010/february/tavling-hos-kenzasse.html#comment

Kram/Andrea ♥

Reply
Leja

Hello you!
3300 surfzoner finns det i Sverige och min tappra motivering till varför just jaag förtjänar att vinna den hittar du här: http://lejas.se/?p=4704
Jag hade liksom alldeles för mycket otur så nu förjänar jag lite tur ;)
Kram på dig!

Reply
Ella Hellberg

Hej!
Svaret: 3300 i sverige och ca. 25 000 utomlands!
Tyvärr har jag ingen blogg, så jag skriver min motivation här!
Jag hade lätt kunnat säga att jag är skit fattig och att min familj är i behov av en ny data, ´för vi bor ute på gatan, hehe, men det tänker jag inte, utan jag säger hur det är på riktigt!
Jag är en tolvårig tjej som har en stationär data som familjen delar på, och om jag hade fått en laptop hade det blivit lättare för mig och min familj som alltid blir sura när jag sitter vid datan när dem vill sitta :P
Och telias internet hade jag faktiskt heeelt klart behövt! Vi har ett här hemma, men det är sånt modem som man sätter in i sitt telefonjack som är jättelångsamt, hehe xP
Hoppas jag vinner! ♥
Bajj, du är bääst Kenza! ♥♥♥

Reply
Johanna

Jag har ingen blogg men jag hoppas att det går för det.^^
För skulle inte sitta fel med en laptop och ett mobilt bredband! (;

Det finns 3300 surfzoner.

Tack för en superbra blogg (:

Reply
Ella

Heej Kenza! Jag skulole jättegärna vlja ha en ny dator!! Anledning: Jag älskar min blogg! Men min dator är jätte seeg, jättestörd, och har skitmycket problem!! Det fungerar inte att gå in på blogg.se, och när det äntligen går så funkar det inte att lägga upp bilder eller någonting!!

Svaret: 3 300 i Sverige och 25 000 utomblans!

Reply
erica

Det står 2 olika saker på telia.se. På en sida står det ”Telias surfzoner finns på 3300 platser i Sverige. Via våra partners utomlands kan du koppla upp dig på mer än 25 000 platser runt om i världen.” Och skriver man in frågan på ”fråga eva” får man svaret 3200. Så man blir ju lite förvirra :)

Men frågan är hur många surfzoner har telia och då måste
man väl räkna med utomlans? SVAR: 25000 surfzoner.

Min anledning till varför jag ska vinna finns
http://www.puusssn.blogg.se Ruberiken är Kenzas Tävling!

Jag behöver verkligen den här datan.:)
Men är det du som är dommare?

Kramar från Erica.

Reply
Nani

Hej Kenza.

Jag är med i tävlingen. ;) Har följt din blogg i flera år! Kommer väll förmodligen inte vinna (som vanligt) men jag fortsätter att försöka tills det händer :)

Reply
Rebecka L G

*Heey Kenza!*
Nu har jag gjort ett inlägg där jag har skrivit en mycket lång motivering om varför jag har ett soppas stort behov at denna laptop du lottar ut.
Här är länken till inlägget: http://paparazzibecka.blogg.se/2010/february/tavling-mini.html#comment

Svar på frågan: Telias surfzoner är på 3300 ställen inom Sverige och med hjälp av deras partners kan man koppla upp sig 25000 platser runt om i världen.

Tack på förhand!
Kram Rebecka LG (:

Reply
jessica ♥

Jag är med och tävlar! :D
svaret och anledningen varför just jag ska vinna finns på min blogg.
Här är en länk till inlägget också! :)http://jjessz.blogg.se/2010/february/hej-beroende.html#comment

Ha de bra! :D

Reply
Karin

Svaret är 3300 i Sverige och ca: 25000 utomlands.
Jag tycker att jag ska få vinna datorn för att jag har en blogg och vill kunna uppdatera mer en vad jag gör just nu:D Som när jag är hos minna kusiner eller vilken släkting som hälst så kan jag uppdatera vad jag gör osv. också kan jag lyssna på musik ladda upp bilder chatta med kompisar aa allt sånt som gör en 12 åring glad :D Jag har alltid velat ha en egen dator men dom är så dyra så jag har inte råd med någon :(

kram kram:D PS: din blogg äger älskar den!!

Reply
leah

hej hej

svaret e 3300

jag vill vinna för att både jag och min sambo äger enbart en dator som vi oftast bråkar om..så det vore mysigt att ha en egen dator att blogga ifrån bla. å slippa allt bråk..kram

Reply
Jeanette

Hej Kensa, Svaret på frågan är att telia har 3300 surfzoner runt om i landet. jag skulle så gärna villa vinna datorn eftersom min datron blev stulen på centralen och efter det har mitt bloggande dött ut:( det är jobbigt i längden att ständigt behöva låna någons dator för att blogg:( så därför vill jag så gärna vinna datorn så jag kan börja blogga igen, please:) håller tummarna:)

Reply
leah

heeey

jag vill gärna vinna då jag och min kille äger enbart en dator som vi jämt bråkar om..vilket jag hatar..så det vore superkul att vinna så att jag kan bla blogga oftare nu när jag skaffat mig en blogg :) dessutom slipper vi allt bråk..buhu..kram

Reply
leah

heeey

jag vill gärna vinna då jag och min kille äger enbart en dator som vi jämt bråkar om..vilket jag hatar..så det vore superkul att vinna så att jag kan bla blogga oftare nu när jag skaffat mig en blogg :) dessutom slipper vi allt bråk..buhu..kram

svaret e..3300

Reply
Nellie

Tjena! hoppas du har det bra! Tänkte vara med att tävla så här är Svaret på frågan:
Telia surfzoner finns på 3300 platser i Sverige och med deras partners kan man utomlands koppla upp sig på 25000 platser i världen.

Min e-mail: [email protected]

Reply
Johanna

Jag tycker jag ska vinna datorn för att jag är så sjuk avundsjuk på min syster som just köpt en ny dator! Plus att hon precis har flyttat hemifrån till lägenhet i stan med sina kompisar, medans jag är kvar här hemma.. orättvist och ensamt. Här sitter jag med en gammal dator i “data rummet” i ett stort ensamt hus. Tänk om jag kunde sitta på mitt rum med MIN laptop, inte så läskigt längre :D och så skulle jag inte väcka min mamma när jag går från datorn varje kväll! Så jag tycker de slulle vara jätte rättvist om jag vann :D Jag menar, då kan ju jag och min syster hålla kontakten mycket lättare också, inte sant?:)

svar; Svaret: Det finns 3200 surfzoner runt om i sverige och yttligade 25 000 i världen.

Reply
Johanna

Jag tycker jag ska vinna datorn för att jag är så sjuk avundsjuk på min syster som just köpt en ny dator! Plus att hon precis har flyttat hemifrån till lägenhet i stan med sina kompisar, medans jag är kvar här hemma.. orättvist och ensamt. Här sitter jag med en gammal dator i ”data rummet” i ett stort ensamt hus. Tänk om jag kunde sitta på mitt rum med MIN laptop, inte så läskigt längre :D och så skulle jag inte väcka min mamma när jag går från datorn varje kväll! Så jag tycker de slulle vara jätte rättvist om jag vann :D Jag menar, då kan ju jag och min syster hålla kontakten mycket lättare också, inte sant?:)

svar; Det finns 3200 surfzoner runt om i sverige och yttligade 25 000 i världen.

Reply
Millie

Oj förlåt! Snälla hoppas du tar emot en till kommentar av mig, men jag glömde skriva svaret!

Jag är med och deltar i din tävling, tror inte jag kommer vinna men jag får hoppas på lycka.

“Hur många surfzoner har Telia?”

Svar: I Sverige finns det på 3300 surfzoner och via deras partners utomlands kan man koppla upp sig på mer än 25 000 platser runt om i världen.

Här är min motivering ifall du vill läsa!
http://milliea.blogg.se

Kramar, Mvh Millie:)

Reply
Evelina

jag ær i stort behøva utav just den dær datorn! :)
jag gillar din blogg. jag ær beroende.

Reply
mahbubii

skulle vara hemskt glad om jag vann datron !
svaret finns på min blogg och motivering :) .
headern är inte fixad en , det blir nångång tills jag får en data !

Reply
Bea

Mitt inlägg: http//beatriceivarsson.blogg.se/2010/february/motevering.html#comment

Måste bara passa på och säga vilken förebild du är!

kram

Reply
bella

var bara tvungen att vara med när jag såg den här tävlingen, har alltid önskat mig en bärbar dator har alltid haft en tjock fet dator och har aldrig haft råd med någon och pappa och mamma skulle nog aldrig köpa någon till mig.

här är också svaret; telia har ca 3300 surfzoner i sverige(:
gå gärna in på min blogg och se vad jag har skrivit om dig kenza och tävlingen, kram /bella

(här länkar jag så du kommer direkt till inlägget!)
http://btsblogg.blogg.se/2010/february/tavling-by-kenza.html

Reply
Sandra Pixie

Såg att Foki hade samma tävling, så jag tävlar här också. :)

Svar på frågan är, de finns över 3300 surfzoner här i sverige och över 25000 i hela världen. Toppen bra att man kan srufa runt på så många olika ställen..

Varför ska jag vinna tävlingen? jo för jag är en aktiv tjej innom krykan. Bara 17 år och vill hjälpa så många som har de dåligt. Ska snart ut på min första resa och hjälpa och de är i juni nu i sommar då. Ska till Taize i frankrike och vara bland 5000 andra ungdomar, läsa bibel och se hur de lever. Ska även troligen till italien direkt efter och vara på ett barnhem, hjälpa barn som har de dåligt. ge de mat och kärlek. jag vill kunna hjälpa så många som men tyvärr kan jag inte de. gör mitt bästa hela tiden.
Jag skulle behöva datorn och internet för att hålla de uppdaterat till sverige, visa andra människor hur de verkligen ligger till hos de fattiga. De behöver verkligen hjälp!!! vi här i sverige har de så bra, men de har de dåligt. så jag vill bara hjälpa från mitt hjärta, mitt hjärta är inte bara mitt de är även många andras. så datorn och internet skulle passa mig perfekt. Ha de så bra.

Här är inlägget i min blogg. http://sandralundblads.blogg.se/2010/february/tavlar-ocksa-hos-kenza.html

Reply
Nathalie

Hejsan!
Det finns 3200 surfzoner runt om i landet.

Jag vill vinna PGA att jag ska snart börja plugga & där behöver man en dator & jag har dock ej råd att lägga ut 4000 – 6000:- på en dator. Jag kan ju inte direkt ta med mig min stationära dator till skolan ;) blink.

Ha en trevlig kväll, natt. kram / http://www.naatys.blogg.se

Reply
Tess

Hej Kenza.

Telias surfzoner i Sverige: 3300.
Runt om i världen: 25000.

Jag hoppas du kikar in min blogg och läser min motivation till att vinna, om inte ha en bra fortsatt dag/vecka! Kram :)

Reply
Heyli

Jag vill vara med! Här har du min motivering:
http://heyli.blogg.se/2010/february/tavlar-hos-kenza.html

Svaret på frågan är ju lite svårt, då det står olika uppgifter på olika sidor… Men jag chansar då på att det finns 3300 surfzoner Sverige och via Telias partners utomlands kan man koppla upp sig på mer än 25 000 platser runt om i världen. Står dock på en annan av Telias sidor att det endast finns 3200 surfzoner.

Reply
Evelina Engman

Jag är med! :) Motiveringen hittar på på min blogg!

Svar på frågan: Telias surfzoner finns på 3300 platser i Sverige och 25000 utomlands via deras partners.

Kramar!

Reply
Evelina Engman

Jag är med! :) Motiveringen hittar du på min blogg!

Svar på frågan: Telias surfzoner finns på 3300 platser i Sverige och 25000 utomlands via deras partners.

Kramar!

Reply
Josefine

Hej Kenza!

Det hade varit väldigt roligt att vinna en bärbar dator.
Om jag hade vunnit så hade jag givit dator till min syster som kämpar med att plugga upp sina ämnen + andra ämnen som hon missade i gymnasiet pga av att hon blev gravid. Eftersom hon pluggar så har hon inga penga över till en dator så det hade varit underbert i fall jag vann så jag kunde ge den till henne :)

Telia har 3300 surfzoner i Sverige och 25000 i hela världen.

Tack för en bra blogg!

// Josefine

Reply
alexandra

åh jag vill vara med ! din blogg är jättebra ! ♥
3300 runtom i landet är svaret på frågan.

jag kan inte sätta in länken, datorn är helt körd, men hoppas det går bra ändå.

Reply
Anna

Telia har 3300 surfzoner och 25000 utomlands via deras utländska partners.

Blogginlägget är det första i bloggen.

Reply
mathilda

Dom har över 3200 surfzoner:)
25000 i världen!!:)

http;//tuldasfoto.blogg.se/2010/february/kenza-tavlingl.html#comment

TACL<3

Reply
Jonna

Hej Kenza!

Jag har ingen egen blogg och vill inte ha någon heller men tänker skriva en motivering här till varför jag borde vinna. Jag har ett distansförhållande med en kille som jag pendlar till varje helg med tåg, jag åker också tåg hem till mina föräldrar ofta. På tågresorna håller jag på att dö av tristess och det enda som räddat mig hitentills är ipoden och böcker. En HP Compaq Mini 311c är precis den datorn jag funderat på att köpa för den har ett grafikkort som är bra nog för spel (WoW, Sims 3, mm) och sånt också. Jag är dock en fattig student som får spara undan 2-300kr varje månad för att kunna köpa den. Jag ska även snart skriva C-uppsats (Socionomprogrammet) och behöver en bärbar dator att sitta i skolan med som skulle underlätta massor. Jag har aldrig ägt en bärbar och hoppas hoppas hoppas att den där blir min första.

Svaret på frågan är: 3300 surfzoner i Sverige och ytterliggare 25 000 utomlands :)

Kram!

Reply
Jessica

Hejsan jag kan tyvärr inte lägga upp ett blogg inlägg på min blogg på grund av att min laptop är i sönder så så måste använda mig av mig iPhone som man kan kommentera bloggar med men det går inte o skriva inlägg med den :( därför lägger ja upp min motiverig som kommentar istället!

Det står olika med surfzoner på telia så därför skriver jag båda svaren pga att jag hade behövt en ny laptop och speciellt med ett bra mobilt bredband från Telia, ena svaret som står på Telia är 3200 surfzoner och det andra är 3300 surfzoner med 25000 utomlands.
Anledningen till att jag verkligen behöver en ny laptop är framför allt för att ja haft en laptop från dell i 3 år nu, den går sönder hela tiden.. Just nu är laddaren till datorn sönder så jag har fått sätta tejp runt hela pluggen man sätter in i datorn och sedan tejpa fast den på ett visst sätt på datorn så den kan ladda, så det hjälper inte bara att sätta i laddaren i datorn, man måste vrida på sladden och sedan tejpa fast den precis så som sladden ligger just då, och inte nog med det så är batteriet på datorn kasst så batteriet laddar inte upp sig vilket betyder att jag inte kan bära runt på datorn utan sladd för då stänger den av sig och går inte och starta fören man spenderat 20 minuter för att fixa laddar sladden till datorn igen, det heter ju bärbar dator,
men kan inte precis kalla min laptop för det det är likadant om jag äntligen har fått igång datorn och skriver ett blogginlägg och jag råkar stöta till laddaren så stänger hela datorn av sig för laddaren ligger fel och batteriet är kasst detta har gjort att jag inte längre kan studera via datorn och heller inte blogga mer, jag måste låna min mammas arbetsdator elr en väns varje gång jag ska blogga vilket är jätte tråkigt, jag vill kunna ta med
mig min laptop vart jag än är och blogga så mina läsare får läsa ännu mer om mig och vad jag har för mig, men det går inte när man inte har en dator man kan ta med sig! Och att byta laddare och batteri på datorn skulle Kosta jätte mycket att ordna och jag har inte riktigt råd att köpa en ny laptop då jag går på gymnasiet och behöver mina pengar för att försörja mig på, därför hade jag blivit hur glad som helst om jag vunnit denna tävligen! Hade gjort
mig till en mer aktiv och glad bloggare, även en en super glad tjej
detta var min motivering för varför jag vill vinna tävlingen!
Nu är det bara att hoppas på det bästa
kram jessica

Reply
Elin Missowl

Jag tror det inte är så svårt att komma till rätt inlägg :) det heter “Kenzas!”
Jag har svarat på frågan i blogginlägget, men 3300 surfzoner så vitt jag kan förstå…
[email protected] var mailen ;)
Tack för att du tar dig tid och grejar med sånna här saker.. asnice!

Reply
Ena

Hej Kenza. Moste borja med att saga att jag alskar din blogg! Den besta av dem besta =)))

Nu, jag ar med och tavlar och svar po tal ar
3300 Surfzoner i Sverige & 25.000 Runt om i varlden via deras partners ..

Har e lank till min blogg http://www.nattstad.se/Dinoni

Keep up with the good Sh*t!

Reply
Emelie

Jag vill vara med så jag lättare kan uppdatera så min familj i Norrland får ta del av mig och min lilla familjs dagar bättre :) Svaret på frågan är: 3300.
Håller tummarna. Kram

Reply
veronica

Hej! Jag kan inte komma in på din nya bloggadress :( jag kommer bara in på gamla inlägg som denna… och jag kan inte se alla inlägg utan bara ett inlägg och sen komentarsfälten :( vad är det som är fel?? vad är din nya adress???

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*