• header

Pusselhelvete

Efter att ha knallat runt i gamla stan, käkat riktig kebab och handlat lite roliga spel så handlade vi mat och åkte hem till mig. Vi köpte bland annat ett pussel för att vi tänkte att det skulle vara kul att sätta ihop. Eh…grejen är att vi råkade köpa ett pussel med 2000 bitar. TVÅTUSEN. Det är ju helt omöjligt! Vi har suttit här i en timme och försökt börja någonstans men det går ju fan inte.

Nej, vi ger upp och sätter igång med middagen istället. Det blir tagliatelle, kyckling och grönpepparsås. Mums!

Det omöjliga pusslet..

214 Comments

Denise

Kom igen nu Kenza! ;)
Min son är fyra och lägger puzzel med 100 bitar. Du har några mer år på nacken, så det där borde inte vara någon utmaning för dig!

=P

Reply
puzzel tips

ett tips om puzzlet bygg ramen (puzzelbitarna längst ut) alltså letar du bara upp alla delar som har en rak kant :)

Reply
Nessie

HEJ, jag är ett stort Victoria Frances Fan (Konstnären som jag gjort bilden heter så) och jag undrar verkligen var du har köpt det där puzzlet. För jag har många andra i serien. Väldigt fin bild btw. Hoppas verkligen du kan tala om det. Tack i förhand

Reply
frida

hej kenza!! pusslet du köpt börja med kanterna då är det inte så svårt, men det där är inget mot vad jag bygde jag har 7500 bitar i ett pussel jag börja med det förra sommarn det är inte klart än men snart så:)
ha det bra<3 kram frida

Reply
sara

vill kommentera att det är dumt at din pojkvän aleks att bE om ursäkt får han intE visa att han är stolt serb ?
ocH varför är du sur ”arg flickvän” asso don’t take it wrong älskar din blogg men det inlägget HATAR JAG !
ska han inte kunna visa upp srbija bara för att några av dina läsare tycker det är kränkande ? SJUKT asso SJUKT så MYCKET folk kan påverka .

SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA !!!

Reply
Emmy

Vart har du köpt halsduken du hade på dej i förra inlägget ?? de gick inte att kommentera på de inlägget :/ men den var såå fiin så jag vill veta vart du har köpt den! :D <33 Älskar din blogg <33

Reply
Louise

“Det omöjliga pusslet”, I think not! En vecka och 6 personer krävdes för att avsluta ett 1000-bitars händelsepussel. Med händelsepussel menas att man inte pusslar bilden på locket utan ska försöka skapa det som står, t. ex “vad ser männen i båten” så ska man försöka vända alltihop och se det från ett annat håll. GISSA om det var svårt!

Reply
Nanna

det är faktiskt kul med pussel men kanske lite svårt när det är 2000 bitar…men man kan ju alltid försöka…nån gång borde det ju funka, hehe xD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*