• header

Perfektion?

Jag har alltid tyckt att Bill (i Tokio Hotel) har haft ett lite för feminint utseende för min smak. Otroligt vacker såklart, men jag gillar mer manliga män. Inte taniga pojkar som sminkar sig mer än vad jag gör.

Men sist jag träffade honom hade han ju sin nya frilla och hade vuxit till sig rejält, så jag tappade andan. Fortfarande inte alls min smak men det går ju inte att förneka vilka vackra drag han har. Det är helt sjukt hur perfekt en människa kan se ut. Och för att gör det hela bättre så är han så charmig och så otroligt artig att det inte är sant. Han är en sån jag vill ha som bästa vän. En sån jag vill kunna ringa mitt i natten för att jag mår dåligt och då ska han sjunga “By your side” för mig i luren. Haha. Jävlar vad han kommer göra en tjej/kille (man vet ju aldrig? man ska ju aldrig säga aldrig. man faller ju för personen inte könet) lycklig en dag.

 

224 Comments

martina

ge dig nu kenza, visst bill är sjukt snygg och har underbara drag, så långt håller jag med dig

men att man inte faller för könet utan bara för personen är ju ren och skär bullshit.

Reply
josefine nilsson

dog nu när jag såg bilderna *_____* Kenza din blogg är super! skit i sånna som Rebecca, man borde vara glad för andras skull ist för att sitta och snacka skit för man är avundsjuk, jag kan t.o.m erkänna att jag är sjukt avundsjuk på dig för du träffat dem så många gånger men man behöver inte vara taskig, roligt för dig att du fått uppleva det :D Omg Bill är superduper snygg *___* Håller med dig, jag vill att han ska vara hetro, som jag även tror att han är :) men som sagt man faller för personen inte könet. Och såklart om han hade varit “bög” så hade han nog inte delat det med resten av världen för det är för privat lixom :o Tokio Hotel für immer <3

Reply
Emma

VAFAN KENZA!

Du gav mig en hjärtattack! Du kan inte bara lägga ut bilder på snyggingar sisådär!

Tycker det samtidigt är liite respektlöst av dig Kenza att säga tjej/kille, Bill har flera gånger sagt att han är straight, och att han inte skulle ha något problem med att berätta om han hade vart gay.

Reply
CORNELIA

åh varför ska ni klaga? ni vet själva att Kenza är sveriges största TH och är bara avundsjuka? tänk själva om ni skulle få chansen till att intervjuva era absolut största idoler och sen tänka på folk som blir avundsjuka? vem FAN blir inte det om jag får fråga?
läggg neeeeeeer

go Kenza! :-D

Reply
Maria

Jag tycker inte direkt att han är världens snyggaste (vem är egentligen, haha..), men på dom där bilderna var han riktigt vacker, precis som du sa, ;)

Reply
Suzan :d

HÅLL KÄFT JÄVLA IDIOT ! BILL ÄR HELT PERFEKT !! DU BORDE TA OCH ACCEPTERA HANS STIL ! HAN GILLAR ATT SMINKA SIG OCH KLÄ SIG I SÅDANA KLÄDER ! DU BEHÖVER INTE BRY DIG DIN IDIOT ! BILL KAULITZ ÄR DEN FINASTE KILLEN PÅ HELA JORDEN ! OCH JAG ÄLSKAR HAN MER ÄN MIN FAMLIJ !!! FÖR I HELVTETTE !!

STUPIDO!

Reply
Suzan :d

och du cornelia , jag kan erkänna att jag är avendsjuk på kiNshasa (eller vad hon nu heter). Jag tycker att hon borde låta några andra stora fans få intervjua dem ! OCH FAN HELLER HON ÄR VERKLIGEN INTE TH:S STÖRTA FAN !! OM JAG HADE LIKA MYCKET PENGAR SOM HENNE SKULLE JAG BO MED DOM TILLOCHMED !! OCH OFTA HON GILLAR TOKIO HOTEL MER ÄN SIN FAMILJ ? ! JAG ÄLSKAR TOKIO HOTEL MYCKET MER ÄN MIN FAMILJ !
SÅ HÅLL KÄFT KENZA ÄR INTE ALLS ETT JÄVLA DUGG TH:S STÖRSTA FAN SÅ KISS MY FAT ASS !!! BITCH !!


























BBITTCH !

Reply
CORNELIA

hiihhi suzan jag förstår preciiiiis hur du känner!! har vart avis på kenza i månader..och visst borde vi andra få chansen nån gång!

Reply
rebecca!! :o

ey , KENZA DU KAN TA DIN “JÄTTE´´ BRA BLOGG OCH KÖRA UPP DEN I ARSLET!! ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG.. du gör sa alla tror du är så snäll och söt, men vafan du är ett jävla monster!! jag hoppas du kan gö nåt gör dom som är ett riktigt fan av th och låta dom göra någonting!! :o ASSÅ SHIT JAG FÅR RIKTIG FLIPP PÅ DIG!!!! va fans skulle kuna gö allt mycke bättre än dig!! vafan hopp från angredbron eller släng dig i älven!! ;o du och armani kenza armani din blogg suger så du vet!! du är så jävla tråkig1!!!! JAG SKA SKRIVA EN BOK OM ALLT JAG TYCKER OM DIG VAFAN!!!! och om du inte svarar på mig, ska jag fan skriva fittiga saker som kmmentar på varenda inlägg!! :o OCH JAG LOVAR!!

::::: är du ett riktigt th fan??
svar: nej de är du inte!!!!

du skriver att bill är bög wtf är ditt problem, jag ska fan ååh shit blir sää jävla arg och trött på dig!!!!! bill är den perfektaste människan i världen så KÄÄÄÄFTT!!!! ;o :@

Reply
martina

Jag håller med Kenza, det är ju jättebra att någon för en gångs skull inte förutsätter att alla människor är heterosexuella. det handlar inte om att “man inte har någon emot det” utan att skapa en miljö där alla sexualiteter är en lika stor självklarhet.

Tack, det förgyllde min dag!

Reply
Mollan

Jag anser att du inte ska skriva kränkande inlägg så som i detta fallet om Bill Kaulitz.Jag yrkar på att du omedlbart tar bort detta.Tänk om du skulle bli omskriven på samma sätt själv.Så visa respekt genom att ta bort detta nu !

Reply
Mimmi och Sofie

Jättebra sagt! Folk är dumma i huvudet som inte fattar att du menade att all kärlek är lika fin.

Bilderna…. wow!!!! snälla säg var du hittade dom!!!???? :O Bill är såååå fiiiin <3

Reply
Jds

Ja,han är verkligen den vackraste människan i allt som existerar…!!*_* (Men jag hoppas ändå att han inte är bög för det skulle vara jättesynd -_-) Men jättebra sagt iallafall <3

Reply
kasspouete

I agree with you Kenza, He’s perfect!
His face, his lips, his nose..He’s really beautiful! He looks like a model!
He will be a good friend I’m sure!
Have a nice day!

Reply
Maja loves TH

Tokio Hotel är de bästa bandet i hela universum!!!! <3 <3 Bill har alltid varit otroligt vacker(tycker jag) jag e så otroligt avundsjuk på dej kenza som får träffa dom! :( <3 bloggen äger <3

Reply
Sanna :)

liksom jag tycker det bara är omoget att kalla han
bög ellerhur för han är inte det
han har tillochmed sagt det 10.000 gånger fan
du är så fuski kenza som har träffat dom :o
och han är grymt fin både utan och med smink

<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*