• header

Perfektion?

Jag har alltid tyckt att Bill (i Tokio Hotel) har haft ett lite för feminint utseende för min smak. Otroligt vacker såklart, men jag gillar mer manliga män. Inte taniga pojkar som sminkar sig mer än vad jag gör.

Men sist jag träffade honom hade han ju sin nya frilla och hade vuxit till sig rejält, så jag tappade andan. Fortfarande inte alls min smak men det går ju inte att förneka vilka vackra drag han har. Det är helt sjukt hur perfekt en människa kan se ut. Och för att gör det hela bättre så är han så charmig och så otroligt artig att det inte är sant. Han är en sån jag vill ha som bästa vän. En sån jag vill kunna ringa mitt i natten för att jag mår dåligt och då ska han sjunga “By your side” för mig i luren. Haha. Jävlar vad han kommer göra en tjej/kille (man vet ju aldrig? man ska ju aldrig säga aldrig. man faller ju för personen inte könet) lycklig en dag.

 

224 Comments

julia

Åh han är jäkligt snygg. Håller med dig om hans ögon, och gillar hans ansiktsform. Han är verkligen vacker.

Reply
nicole

ja det är verkligen galet hur vacker han är!
hihi, jag har faktiskt också börkat funera på de där me kille eller tjej, kanske båda? :D
tycker för övrigt han är cool som vågar göra sin egen grej trotts alla elaka kommentarer.. blir så arg på folk som bara inte kan acceptera hur någon väljer att vara lixom..
kramkram

Reply
Cindy

Kenza, vad har du för storlek på jofama läderjackan? tänkte köpa en likadan men funderar vilken storlek, snälla skriv det i bloggen eller nått, har kollat kommentarer o.s.v och många tjejjer skulle vilja ha svaret :)

Reply
isabelle

Håller med dig Kenza. Har också tyckt Bill sett lite för feminim ut för min smak, men nu. God damn, han har blivit man.

Reply
LAURA =))

Har alltid velat att jag kunde vara vän med honom eller något! :D det känns lite konstigt att säga att jag vill ha honom som kille för jag tror att jag är lite för liten för det ^^ Han är sååååååå söt! och såå cool! Jag tyckte om hans frilla när det var uppkammat eller hur man säger :) tyckte det var coolt! :D

Kram

Reply
Yves

Ach I ♥ him…. so much !!!!
Of course totaly perfection … I love Tokio Hotel and mainly Billishka ♥… I love TH since 2005 (Durch den Monsoon)

Wrrr … hot !

Reply
Ronja

Man ser hur lik han är sin bror nu när han har sin nya frisyr! På bilden till vänster kan man tro att det är Tom (om man håller för håret). Jag själv tycker att Tom är skit snygg!

Reply
Jennie

Han ser verkligen feminin ut, men otroligt vacker.

Har du hört nya låten strange med tokio hotel? det är soundtracket till Alice in wonderland med johnny depp :) Lyssna och njut!

Stora Kramar!!!

Reply
Cajsa

JAPP! DU HAR RÄTT! Han är perfekt på alla sätt och vis, ärlig och allt.. haha (har kollat alla utube videor) Men verkligen en toppen kille!

Reply
Veronika

Så enig! Jeg blir aldri lei av Bill, stemmen hans og personligheten hans er så nydelig. Det var uvirkelig å se ham på ekte i Oslo for to uker siden, det er utrolig at han finnes.

Reply
Johanna

han är så sjukt söt :)<3 men tom är fortarande den snyggaste och sötaste av dom! men jag tycker inte det är nått fel på Bill

Reply
Dina

Tycker om din blogg mycket Kenza! :)

(min kompis skickade nån skum kommentar till din blogg från den här datorn här om dagen men det var inte jag!xD)

Reply
Kenza

Cassie: Den som kördes innan konserterna? Den är väl helt ok

Mimmi: Ja jag känner ju inte honom så jag vet väl inte vad han tänder på? :S

monika: Haha, den crushen försvann lika snabbt som den kom ;-)

Cindy: Jag har fått min nedsydd till en 32a, men annars e 34 minst.. Ta en storlek mindre!

Jennie: Ja den är jättefin! Hörde den för ett bra tag sedan och fastnade direkt.

Reply
Sandra

Öööh är du helt dum i huvudet? Kille? Bill är väll fan inte bög eller? du har ju själv träffat honom hur fan kan du skriva så?! :S
Bara för att han sminkar sig och ser lite ”feminin” ut som du tycker (själv tycker inte jag det) så betyder det inte att han är bög? fyfan asså vad hemsk du är!

Reply
Johanna

Alltså du vill bara ha Bill som kompis för att han har ett perfekt utseende ;)? Det lät lite som så..

Men du gillar ju Tom, är de inte lika varandra? Förutom då att Tom inte sminkar sig (så mycket?) som Bill. Fattar inte ens vad du ser i honom :D.

Reply
Shelinda

Först när jag såg en bild på han trodde jag det var en tjej. Han är så ful! Förlåt ni som kanske tar illa upp, men alla kan ju inte tycka lika. He’s just too girly…

Reply
Kenza

Sandra: Vad i helvete är det för fel på dig? All kärlek är bra kärlek, och jag vet ju fan inte vad han tänder på och det har inget med hans utseende att göra. Jag känner inte honom, det gör inte du heller.

Reply
Kenza

Johanna: Haha neeej jag menade inte så! Menade för att han är så charmig och artig. Så himla snäll. Nej, jag gillar inte Tom. Jag hade en crush på honom förut men det växte jag ifrån. Han är snygg, men thats it! :D

Reply
Johanna

Okej, förstod fel då :).

Kul att du svarar på kommentarer!

Diggar verkligen dig, jag skulle nästan kunna säga samma om dig som du sa om Bill :)!

Reply
Sandra

Det är väll inget fel på mig? javisst du får ju absolut tycka vad du vill och säga precis vad du vill. Och nej jag känner inte honom men jag skulle inte heller kunna skriva något sånt.
Nej jag har inget Emot bögar heller men blev bara så jävla sur när jag läste det eftersom alla verkligen alla jag känner har något emot Tokio Hotel bara för att han ser för feminin ut och bara för att han gör det så är han ”bög” i allas ögon och jag stör mig riktigt på det eftersom ingen känner honom det gör väll inte jag heller… Mitt inlägg kanske blev lite fel men det var inget illa jag menade alltså.. ber om ursäkt om du tog det lite fel…

Kenza svarar: Men vem bryr sig om folk säger att han är “bög”? Det är väl inget fel på att vara det? Det är väl ingenting att behöva bli upprörd över? Nu påstår jag inte att han är det, men tänk om!

Reply
evelina

asså jäklar vad den bilden till höger va något asså, med nyckelbenet och allt ;) mjao! haha.

Reply
susanna

‘lskar att du svarar p[ dina kommentarer! inte m[nga stora bloggare som g’r det. bra! gillar jag.
gillar dock in tokio hotel , men alla har ju olika smak. kan h[lla med om att han e skitvacker h’r!

Reply
Sandra

Ja hade han varit det så hade det varit okej för min del, visst bara han är lycklig men du måste ju hålla med om att man faktiskt kan bli riktigt sur när man får höra samma sak hela tiden? och detta är ju inte positiv kritik ifrån dem andra heller..

Reply
emelie

oohh han är otroligt vacker!! Jag blir fan sur om han är gay hahah, nej men vad än som gör honom lycklig såklart! :) Tokio Hotel(v)
Kram!

Reply
sofia

snällla kenza snälla snälla kan du kolla min blogg och kanske skriva en liten kommentar elr svara på mail för då skulle jag bli över lycklig för då skle ja veta att kenza min idol vet att ja finns

Reply
Siri

Han har ett väldigt vackert ansikte och en “skinande” personlighet. Alltså, vad jag menar är att han har verkligen karisma :) Han skulle nog vara underbar att ha som vän/pojkvän. Hoppas han någon dag hittar hans själdfrände!

Reply
sara

Bill är verkligen en vacker människa!
Jag håller med dej till hundra procent ♥
Är lite avis på dej som fått träffa dem ;)

Reply
N

Åhh gud han är så perfekt att jag dör…
goood, konserten var oxå helt underbar <3

Reply
Jennifer

Verkligen perfektion! Han är otroligt vacker! Lika så Tom! (såklart de är ju tvillingar). Deras ansiktsdrag är helt otroliga, och ögonen kan man bara drunkna i. Jag vågar nog säga att de är världens vackraste tvillingar! Håller du med? :)

Reply
Emma Aasa

Tom har ju alltid varit mannen, & absolut mest tilldragande sedan första stund jag förälskade mig i bandet.
MEN! Bill har ju verkligen blivit så fruktansvärt het, alltid varit urgullig, men nu är han ju läcker + allt det gulliga. Svårslaget ;)

Reply
kimmsi

han borde verkligen utses till världens vackraste människa !!!! så overkligt perfect han är!! TOKIO<3

älskar din blogg kenza<3

Reply
Emma Aasa

& jag måste bara tillägga att jag beundrar hur du kan svara för dig själv när det gäller de här “anklagelserna” du får över att skriva att Bill kanske skaffar kille en dag? Det är verkligen en del av allt som bevisar hur smart du är.

Reply
Emelie

Nu tycker jag han har blivit mer än man, ingen liten pojke längre inte. Han är så sjukt snygg nu så det är inte sant.

Reply
Emma Aasa

Detta blir tredje gången gillt det här inlägget ;)
Trots att jag är lite mer Tom-fan så är Bill min stilikon. Han verkar vara en underbar människa, du ska vara så lycklig som träffat honom! Det bara lyser lycka om honom när han ler, han har förmågan att få en att bli sådär varm i kroppen av att bara se honom. Han är verkligen begreppet vacker i form av en människa.

Tänkte bara sprida min kärlek! Du är bra Kenza!

Reply
t

ja han är verkligen perfekt. han är en av världens vackraste ;) och hoppas han hittar kärleken snart, för han verkar verkligen vela det! men som sagt perfektion :))
Kram

Reply
rebecca

haha .. första gången jag såg han skrek jag : jävlar vilken cool stil ! . hahah mitt i affären ,
sen gillade jag TH i lite över ett år.
nu tycker jag att han ser ut som en tjej .
fast jag hatar dom inte som många människor gör… har alrig fattat varför fölk hatar dom, för att han liknar en tjej lite.
hm..
ja , du fråga väl inte :) men ja skrev de endå !
ps. älskar din blogg, och du värkar va en helt sjukt rolig människa irl , sådär rolig och lite bäng . så borde alla va, fatta va kul man skulle ha
du är min förebild kenza (:

Reply
natha

det är bara snyggt med killar som har feminima drag:D
btw varför skriver du så tjej/kille han har ju sagt tusen gånger att han inte är intresserad ut av killar!

Reply
Cecilia Butterfly

Jag förstår inte varför folk hakar upp sig på hans utseende? Många hårdrocksmän har använt smink genom åren utan att bli kallad för homosexuell etc. Spelar det någon roll om han är hetro eller gay? Hans röst låter ju likandat vilket som, hans personlighet kommer ju vara densamma vilket som.

Han är otroligt vacker, vilket som. :)

Han skulle nog vara en härlig vän! Drömma går ju… ;)

Kärlek

http://Mondoblog.se/fjaril

Reply
gabbi

du svarade att du vet inte vad bill tänder på, men ofta du skulle skriva så om tom tex att han kommer göra en tjej eller kille lycklig?

Reply
Nathalie

Kenza, nu påstår den där Sandra att ni har ett bloggbråk. Kanske skulle man länka Kissies blogg till henne, dom verkar likna varann

Reply
Moa

har ärligt talat gillat honom eller tokio hotel, men fan vad vacker han var på de bilderna. sanslöst!

Reply
Berfin

haha alltså, det är lite komiskt du snackar så himla mycket i din blogg om hur snäll o omtänksam oså du är mot dina läsare osv, men ändå ser man fan ingen jävla snällhet från din sida? dina svar till Sandra t.ex, min fråga är istället: VAD I HELVETE ÄR FÖR FEL PÅ DIG Kenza? detta är Sverige en åsikt får alla ploppa ur sig, samt du med. Du fräser ju på dina läsare? de ingen jävla åsikt du ger. Vafan skärp till dig lite nu, du är inte det enda Tokio Hotel fanet in the world. Blev bara lite irriterad när jag såg dina svar så nu fick jag min åsikt ut;) skärpning Kenza, du är trots allt ingen utan oss läsare på din blogg;)

Reply
katrine lie

får ont i hjärtat när jag ser han och hör hans sångröst.
han är perfekt!

Reply
Kajsa

visst gjorde sig frisyren bra, nu ser han mer ut som rihanna än en tjej… känns som du avslöjade en hemlighet om att han skulle vara bög eller nåt… XD hehehe…

Reply
karoline

Perfeksjon er eneste orde som beskriver Bill helt !Han er virklig vakker og virker som han har en fantastisk personlighet!

Han hadde gjort meg lykklig, hehe :D

Reply
Tessie

ang. det sandra skrev och du svarade att det inte gjorde något att folk kallar bill för bög… det finns skillnad på att kalla någon bög och att kalla någon bögjävel.. skulle inte du ta illa upp om någon kallade dig bögjävel?
Och det är inte heller sagt på ett sådant snällt sätt som man bruka säga bög vanligtvis.
Har hon då inte rätt att skydda sin idol med sin åsikt?

Reply
lina

Kenza, you are soooooooooo right! I think he is such a beautiful person, inside and out, I just realised that the song “Halo” of Beyoncé fits perfectly to him :D and I’m sure he is charming, you are so lucky for having the oportunity to meet them! I will probably be jealous, but whoever the person that is going to stole Bill’s heart is going to be a very very lucky one and just watching Bill smile, makes me smile too, so I’ll be very happy for him ^^

I guess you are smart enough to not care about those nonsense comments…:)

ps: love your blog, love your style, love your hair, love your dog!! hahah <3

Reply
Caroline

Vilken kommentar där uppe “Han gör mig lycklig – även om han inte vet om det.” Och så är det. han är nog allas våra lilla bästa vän, som gör oss glada, i hemlighet.

Kul att du skriver ett random inlägg om TH, och Bill. Han är verkligen förstummande, vacker.

Reply
Malin

Nämen titta! Det är ju jag på bilderna! Haha

Just kiddin’!
Jag va utklädd till Bill Kaulitz på ABI-maskeraden. Skitkul. Värsta uppståndelsen. Jag är inte alls ett Tokio Hotel-fan, men det var så himla kul att klä ut sig till något originellt än de gamla vanliga häxor, pirater m.m.
Ni skulle ha sett lejonfrillan svartsprayad med vita slingor och hela kladdet i ansiktet. Haha!

På lördag är det maskerad på krogen. Tror jag drar på mig samma klädsel igen då. Hoppas bara att man inte blir utkastad ur tjejtoan när nöden kommer… :/

Säg till om ni vill ha en bild på mig som Bill :) Kan ladda upp någonstans…. möjligtvis.. kanske…

Reply
hanna

Gillar inte sättet du kan snacka på ibland, läste precis att du “växte ifrån” crushen på tom och något liknande har du uttryckt dig om köande utanför konserter om jag minns rätt :p och tycker du uttryckte dig otrevligt till den där Sandra, för jag förstår precis vad hon menar. Båda har rätt, hoppa inte på henne för det. Det var onödigt att skriva att Bill kanske är bög med tanke på alla rykten & anklagelser, men samtidigt är det inte fel om han vore det.

Reply
Lisa

Jag tycker så synd om honom när man ser honom prata om kärlek i intervjuer. Det är ju tragiskt att en ung kille redan har gett upp hoppet om kärlek..

Jag hoppas så innerligt för hans skull att han hittar sin soulmate och att han blir lycklig. Och god damn vad den personen som blir tillsammans med honom kommer att bli lycklig och trygg tillsammans med honom :)

Reply
Sunny

Det stör mig rejält mycket när folk sitter och påstår att bill är bög eller bi när han har sagt 100000000 gånger att han inte är det. vad är det som får er att tvivla? bara för han är medveten om mode och utseende så är han inte bög. Jag själv har inget emot bögar eller något men eftersom han har sagt det så gör det mig bara förbannad. Man borde kunna lita på vad han säger, till och med du.

Reply
t

hahahaha gud va kul när folk komenterar att ” neeej han är ju inte bög” “gud vilken hemskt människa du är som säger det” hahahaha för det första så vet ingen av oss vad han har för sexualitet, trots att han hävdar att han inte är gay så vet vi inte. för det andra vad skulle vara så hemskt om han var det? spelar ju ingen roll! och för det tredje varför bryr sig folk så mycket om just detta? spelar ju som sagt ingen roll om han är gay, straight eller bisexuell!
Vacker är han endå ;)

Reply
amanda

Den människan gör mot lycklig redan nu, så otroligt vacker. Den dagen han träffar någon, då kan man prata om världens lyckligaste tjej. Guud, att höra han sjunga “BYS” i telefon… OMFG!

Men hans bror är också jävligt snygg! <3

Reply
BECKA

Blev tårögd av att läsa det där,
jag har “älskat” honom i 4 år snart och jag slutar aldrig förälska mig i hans personlighet och fina drag.
Han är en underbart fin kille.

Reply
Ti

Fan vilken onödig kommentar.. -.- om han säger att han inte är inne för killar så är det väl bara att acceptera eller? Känns nästan som att du drar TH hatarae till dig när du säger så…

Reply
JohannaJ

Bill är en av de vackraste människorna som finns! Visst ibland ser han lite feminim ut men jag tycker ändå han är ganska manlig. Vet inte hur. Hade ju en crush på honom när jag var yngre..
Kan inte bestämma mig vilken av han och Tom som är snyggast, de är så snygga på olika sett. Fast Bill kanske är med uppenbart vacker och Tom mer uppenbart het.

Dessutom tycker du har rätt med att man inte vet om Bill kommer falla för en tjej eller kille. Visst han säger att inte är bög, men varför måste han dela med sig av sina personliga känslor inför hela världen?? Nu tror jag faktiskt att han är straight men man vet ju inte, ingen vet förutom han, och hans närmaste förstås.

Dessutom som svar på någon tidigare, bara för man ha träffat honom kan man ju inte avgöra hans läggning baserat på hans beteende?

Reply
Sanna

Jag håller med dig, jag skulle inte vilja va tillsammans med en kille som sminkar sig låter lite ytligt kanske, men jag vill ha en maskulin kille:) Bill kanske är maskulin, vad vet jag lixom? men han ser feminim ut, men han har ett otroligt ansikte, det är helt klart perfektion, Bill är jättesöt han har ett vackert ansikte, medan jag tycker hans bror Tom är hur snygg som hälst;)

Reply
My L

Han är jävla snygg! Sitter nästan och gråter till bilderna, vad fjantig ja är…

Reply
linnea

bill ‘r b’st!
sen s[ har han sagt att han INTE ‘r b;g. att han ‘r hetero. och han v[gar ha sin stil, kl’ sig som han vill, vara sig sj’lv utan [ bry sig om f;rdomar. Varf;r skulle han d[ ljuga. sn’lla ta bort den d’r on;diga meningen f;r antar att folk blir uppr;rda. varf;r skulle vi inte lita p[ bill_

Reply
Sara

Haha jag bloggade om just honom i förrgår, hehe. Han verkar vara en underbar kille att känna, och han så vacker. Och ja, hans stora kärlek, för vi får hoppas han hittar den personen snart, ska veta att många kommer avundas!
:)

Reply
Melanie

Jo Kenza jag måste hålla med dig!
Visst är han underbar? Verkligen perfektion. Bill har verkligen ett femenint utseende.
Han är väldigt smal och så.
Men det är sådan han är.
Han kan knappast ändra på det?
Jag skulle verkligen vilja ha honom som vän.
Han verkar vara en riktigt ärlig människa som man kan lita på i alla lägen.

Och ja den människan som får Bill kmr att bli den lyckligaste i världen :)

Kram Kenza du har en sjukt bra blogg!

Reply
Katarina

Ja, Bill är perfektion om något! Åh, lyx dig Kenza som har träffat honom! Det önskar jag verkligen att jag kommer få göra en dag!

Reply
Amanda

Asså shiet vad han är söt och snygg! Skulle också vilja ha honom som bästa vän, han verkar bara så gullig! Jag älskar hans drag också, så perfekta!
Önskar nog ännu mer att jag kunde bli tsm me honom, bli hans kärlek…*drägel*
GAAH! Egentligen han har ju typ miljoner tjejer som är ute efter honom, han måste bara sluta kolla på dom som fans.

Reply
Amanda

Asså guud! Han vill ju ha en tjej! Han sa de i “Tokio Hotel TV” och han har sagt i tidningar att v
han skulle gå ut med det och allt! Önskar han de bästa, önskar de va jag! ;P

Reply
lawe

älskar honom!!!!Men bill är inte böög det borde du väll vet!!!Han har ju sagt det tusen gånger han kan väll inte rå för att han ser lite feminin ut!!!Tänk om du skulle se lite killig ut!!!

Reply
lawe

Förlåt för förra inlägget blev lite…
Älskar ju honom och tom och hela bandet.
Och jag skulle fortfarande lyssna på dom även om bill väljer att vara homo.Hans liv.

Reply
Sofia

Men oj vad folk skriver arga kommentarer då. Om han är bög så är han väl bög, big deal? Det är ju knappast Kenzas fel i så fall, haha. Det är ju bara helt rätt av henne att se det ur ett annat perspektiv och faktiskt inse att det inte måste vara brudar som gäller för hans del.
Folk borde klaga mindre och lära sig mer.

Reply
Bajs :)

Kenza, var det du som svarade på frågorna där över? Undrar bara för att du brukar alltid skriva på URL: KENZAS.se :P

Reply
Louise

Men herregud nu Kenzas läsare
Hon får vell tycka precis hus hon vill?
någon hade skrivit att kenza är ingenting utan sina läsare MEN HALLÅ … hon måste väll kunna få säga till när hon tycker att någonting är fel. ska bara vi som läser hennes blogg kasta skit på henne utan att hon får ge respons. bra som dålig?
+ att hon kanske inte startade denna blogg för “oss” läsare från början utan det blev såhär…
var glada för att hon ens yttrar sig om sitt liv istället… jävla puckon !

Reply
Livvi

Du har verkligen så rätt. Riktigt fin och sann text du skrev. Han är en av världens vackraste! Hm, tror han är densamma på insidan.

Reply
HanniiZ

så vacker, jag skulle verkligen kunna tänka mej att vara tillsammans med honom.. men det skulle ju bli lite konstigt, eftersom att jag är ett av hans fan. haha.. Jag gillar killar som sminkar sej! Det är ju skitsnyggt ^____^ Han är verkligen otroligt vacker, och har typ ett helt perfekt utseende. Jag kan inte tro att han är så vacker.. <3

Reply
Carina

Jadu. Och du tror att det är utseendet man blir lycklig av? Flickan, du har rätt mycket att lära.

Reply
Anna

Okej, erkänn nu… Skulle Du få chansen att dejta Bill så skulle Du inte tacka nej till lite hångel med honom. ;)

Reply
Astriid

vaar haar du hittat bilderna? han är så himla vacker, verkligen vaackeeer :D iiiih<3

Reply
paulina

du har verkligen helt rätt! bill har så sjukt fina drag och han verkar verkligen jätte snäll och så!! bill är verkligen perfekt!!

Reply
camilla

herregud vad han var snygg! en liksom perfekt modell, “vacker” om man kan seija så^^ men jo lite feminim..hehe

Reply
Cattis

Hej Kenza, jag undrar vart du hittat den andra bilden på Bill? Den är ju helt underbart fantastisk! Tummen upp för dig och din blogg, som nån skrev tidigare, ditt inlägg skulle kunna handla om dig :)

Reply
Heidi

Du kan va en bög jävla fitta. Han är inte bög. Hur många gånger måste han säga det för att du ska tränga in det i din uppblåsta hjärna?

Reply
Rebecca

Jag tycker verkligen att han Är perfektion, det är något speciellt med honom! Brukar inte heller direkt titta på sminkade killar så, men på honom är det helt perfekt! Jag skulle absolut kunna var ihop med honom, säkert gifta mig med fan! xD Han är min favvokille! ;)

Men vänta… du tror väl inte att han är bög? Nääääeeee skulle jag verkligen inte tro!!!

kram! :)

Reply
clara

MEN HAHA,det där med sandra, där sprack allt din lilla oskyldighetsbubbla?
jag bryr mig inte om du alltid är en ängel eller inte. för seriöst kan ingen alltid vara trevlig mot folk oavsett vad dom säger så snäll skriv inte något inlägg om det imorn. vi vet att du är snäll, du behöver inte bevisa det för hela svenska folket. men för guds skull VAR DIG SJÄLV!

Reply
My

TOM då?? Han är ju ändå snyggare och sötare än bill! Men tycker faktiskt Bill verkar typ trevligare :P Kenza, du som träffat dom, kan du upplysa mig? :)

Reply
Belinda

Hahah tänkte bara berätta att överskriften betyder: I SÄNG MED TOKIO HOTEL! Visste du det? annars, kul att du valde just den bilden ;)

Reply
Fanny

Det Kenza menar är att ; All kärlek är fin om det är äkta , han kommer iallafall göra kille/tjejen lycklig.
Hon menar inte att han är bög för det , och det är inget fel att vara bög ? :s
Och om han hittar en kille kommer ändå inte th fansen svika honom , vi står ju bakom honom genom alla beslut han gör , eller hur?

Reply
Fashion by Emma

åh han är så otroligt vacker, ett annat beskrivande ord är perfektion! förstår inte att folk kan tycka att han är ful, för helvete tror aldrig jag sett någon vackrare människa.. skulle verkligen vilja träffa honom (i och för sig hela th) och bara snacka, han verkar vara någon som verkligen kan lyssna och ge en världens bästa tips om allt och alla :D

Reply
Frida

Kenza, jag håller med dig till 100! verkligen. Alltsåå visst det är flera tuusen som vill vara den lyckliga och bli hans ‘livs kärlek’ men som du sa. att vara en vän skulle vara underbart. Jag har ju inte träffat han som du, och jag önskar jag skulel få göra det. Men det du sa om att ringa upp när man är ledsen och så kan kan sjunga för en, det låter, urgulligt och fint :).

sen att han är vacker är ju inte det viktigaste i världen. Samma om vilket läggning han har. men han är otroligt vacker. OTROLIGT. perfektion, svar : ja! Finaste människan på jorden kan man inte säga förän man sett alla. Men otroligt vacker är han iallfall!

Reply
Frida

och sen allt dedär men bög / inte. Är man fan, har inget med att göra om man tycker bill ser feminin ut eller inte! Och det är inget fel med det Kenza skriver. Alltså, hon är ju faktiskt OBJEKTIV i när hon skriver om hans läggning (?). Man kan ju faktiskt inte veta, så länge man ine är han själv. Jag tror inte han är bög, men har inget emot det sättet Kenza skrev det på. Skillnad om folk säger att han ÄR bög bara för hans utseende. Det är skillnad. Och som hon sa, “all kärlek är bra kärlek”.
SKulle jag som ett fan, önska att han är straight så skulle jag inte bli ledsen av att han (om han nu skulle) skaffade en kille! han ska ju kunna få vara med någon han älskar, precis som alla andra vill. Det är inget fel, man är bara sig själv.

Reply
Izabell

Mycket att bli sur för herregud :O
Är själv ett stort fan av dem sen tre år tillbaka men det finns tillfällen då jag faktiskt funderat på om han kan vara lagd ut andra hållet, kanske bi.
Inte för hans utseende utan för hans beteende. Bara för man är fundersam eller tror att han kan vara intresserad av samma kön betyder inte det att man är ett dåligt fan.
Han är en underbar människa oberoende vilken sida han väljer, Kenza var ju inte precis nedlåtande i henness text!

Reply
rebecca

asså jag är så sjukt trött på dig!
du suger, varför ska du få intevjua tokio hotel när du redan har gjort det 7000 gånger innan!?
blir sä jävla arg, vi andra fans hade kunnat gö det 70 gånger så bättre än dig! du har fan as bra liv, och så kan du inte gö så att nått annat fan kan få träffa dom backstage.. lixsom denna gången du träffa dom, bla bla bla.. om jag såg dom backstage hade jag svimmat jag lovar!! och det du gjorde.. som vanligt ler och ser s¨jävla snäll ut men egentligen är du ett svin! du är så jävla bitchig!!
och bill är fan inte bög! :o vem fan säger så egentligen?
du är ett fan av han , och tom träffat han typ 4 gånger eler mer? och så säger du att han är bög!? vafan är det?!
om jag såg dig på göteborg konsert hade jag kastat min sko på dig och spottat dig i ansiktet, din fula idiuuut!!

Och din blogg är värdelös! de ända du skriver om , kenza hermani(vet inte vad hunden heter men typ så) kenza hermani kenza hermni.. har du inget annat att skriva om eller?*! :o

är så jävla trött på dig, asså stop it bitch säger jag bara.. gör något vettigt.!! :o

Reply
maria

rebecca; Det här är så jävla typiskt svenskar. Inte alla svenskar, men många. Det är omöjligt för folk att vara glad åt någon annans framgång. Var glad för Kenzaz skull för att hon har lyckats så bra, istället för att vara en skitstövel o sitta o skriva sådär. VÄX UPP!

Heja Kenza :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*