• header

Ur mina garderober – En rosa bakelse

Varje dag är det många som ber mig visa mina garderober, alla kläder och skor. Det skulle ta en evighet så då kom jag på en smart grej. Varför inte visa lite i taget?

Nu startar jag en ny kategori här i bloggen – “Ur Kenzas garderober”. Där kommer jag några gånger i veckan visa upp ett plagg, ett par skor eller väska/smycken osv från mina garderober. Det behöver inte vara ett snyggt plagg, utan det kan vara konstigt, fult (kanske ett köp jag ångrar?), roligt, oanvänt m.m. Ni fattar! Ni får gärna komma med förslag där, t.ex. be mig visa mina fulaste skor, min sexigaste klänning m.m. Låter det kul? Då kör vi.

Först ut:

En rosa liten bakelse från Elise Ryan. Jag köpte den för ett år sedan för att jag ville sticka ut på studenten, men i slutändan blev det ju vitt ändå. Thank God, vet inte riktigt vad jag tänkte där för rosa är ju inte alls jag. Jag har aldrig använt denna klänning men låter den hänga kvar i garderoben ändå, man vet ju aldrig om man får användning av den på kanske en plåtning eller maskerad? Hehe.. Söt är den iallafall!

313 Comments

Elisa

Jag körde rosa på studenten! Men inte med en sån här vacker klänning, du skulle haft den. Jag tror att de kommer tillfällen då du kan använda den, jättefin! Puss //Pink Lover haha

Reply
Madeleine

Jag har läst din blogg ett tag nu och gillade den. Men nu blir jag bara mer och mer trött på dig. Är du verkligen sån som alla säger? självupptagen, egoistisk, diva, elak?

Läste dina svar till en tjej angående bill-inlägget. Du är ju riktigt elak?

Trodde inte de om dig.
Men du vet att du är snygg och tror säkert du är bäst och vackrast med.

Du är inget utan oss läsare?
:/

Reply
nina

vore kul om du bad din pojkvän välja kläder åt dej, vilka han tycker du ser sexig/snygg/annars bara bra ut i

Reply
Felicia

Annars kan du ju lotta ut den eller göra nån slags pr tävling så att man kan vinna den fina klänningen! ;)

Reply
fanny

klänningen var jätte söt! :)
jätte bra idé dessutom :),
roligt att du skriver vad det är för plagg, var det kommer ifrån, varför elr varför du inte användt det å så vidare, bra idé :) längtar redan!

Reply
Sandra Marinoni

hahah, fuck! jag har haft “ur min garderob” som idé länge nu men aldrig tagit tag i det, och nu kommer alla tro att jag härmade dig! hahah :D

Reply
Nyfiken Linnéa

Postat av: Caroline

Hur får du dina tuttar så snygga i alla axelbandslösa klänningar?! Ge tips för fan
——————————————————–

Jag håller med Caroline. Jag vet att du har svarat på en liknade fråga förut och skrivit att du har axelbandslösa bh:ar. Är de från typ H&M då eller, för när jag har det under axelbandslösa klänningar så åker både bh:n och klänningen ner hela tiden…Har du ett hemligt knep?

Kenzas svar: Jag har ju berättat det redan. Har en axelbandlös bh från Wonderbra. Deras bhar finns att köpa på bla lindex. Här under den rosa har jag dock ingen bh, det behövs inte.

Reply
Hanna

Två st plagg:

1. Vilket är det älsta plagg du har? typ ifrån barndomen.
2. Vilket är det plagg med mest regnbågsfärger på? :D

Ciaoo!

Reply
Sanna Ekspong

klänningen va skit söt. om jag hade en kropp som passa i den skulle jag använda den nån gång, gillar rosa :D
jag tyckte idén om sexigaste plagget va bra.
Kanske oxå plagget du har mest minnen me eller va man ska säga.. Något du använder väldigt ofta …

läser din blogg varje dag och jag älskar den :D

Reply
Saga

Kul idé !

Jag skulle vilja se det plagg som du har haft längst, och fortfarande använder (nästan) lika flitigt nu som då ! =)

Reply
Fridisen

Hej Kenza!
Vilken kul idé! Men jag skulle gärna vilja se hur det ser ut i dina garderober. Bara lite bilder och så. Du skulle inte behöva visa något plagg, bara hur du har organiserat alla dina kläder.
Ska köpa en ny garderob och behöver lite inspiration, och du har väl massa kläder? =)

Reply
Malin

Rolig ide! Fina kläder ser man ju dig i dagligen så ja skulle vilja se dig i din fulaste outfit å då menar jag från topp till tå :)

Reply
emmy

Du kan kanske visa ditt absolut äldsta plagg, och berätta en liten story om den!
Btw, skitsnygg klänning, rosa är ju visst din grej!
ha det gött :)

Reply
Alice

Du kanske borde ha en bloppis?<3 sjukt vacker är du!!!! mycket snyggare än kissie!

Reply
Johanna

“garderober” haha..hur många har du?

Men den klänningen var ju jättefin, du borde ha den oftare, typ när du går ut..<3 :)

Reply
B

bääästa kategorin!! och alice, det du säger får mig att skratta.. :) du får det att låta som att kissie är snygg :P

Reply
Tips på dagens fråga

Var köpte du din balklänning i 9an? Har du någon bild på den?
Blir tacksam för svar :) Ha det bra, puss

Reply
emelie tonkin

Hej Kenza! Jag fyller 18 den 20 april och har letat febrilt efter en snygg rosa klänning som värkligen sticker ut. Jag ska nämligen ha en stor fest med tema rosa/silver. Jag skulle jätte hjärna vilja veta hur jag skulle kunna få tag på den klänningen! SNÄLLA HJÄLP MIG / Emelie Tonkin

Reply
Lisa

åh det är inte sant! jag har letat överallt efter en såndär klänning! jag går i nian och ska ha bal snart och letar efter en klänning som helst ska se ut lite som denna: http://4.bp.blogspot.com/_Z2pTvhlwxt0/RehvMIy5T2I/AAAAAAAACnU/lRvBOhNMFcU/s400/chloe_sevignyZodiac+luella+mini+dg+pumps+neil+lane+jewel.jpg
och så går jag in på din blogg och ser detta, blir skitglad och tror att du köpt klänningen nyligen. men så var det ju inte. faaan. du skulle inte kunna tänka dig att sälja den? förstår om du inte vill. isåfall, skulle du kunna tipsa om någon liknande som du vet om kanske?
puss och kram lisa

Reply
jonna

den var faktist riktigt fin, skulle vilja ha en sådan
klänning =) skulle inte sitta helt fel .. hehe. tror
du passar i rosa! :)

Reply
juliia

jag har nog aldrig sett en finare klänning !
helt kär i den, och har försökt att hitta den överallt , men den finns nog inte längre, skulle passa perfekt till min konfirmation om 2 månader, skulle vart kul at sticka ut lite !
snälla , om du vet vart eller om man ens kan hitta den nu så mejla mig jätte gärna !
skulle vart jätte snällt verkligen !!

Reply
Linnea

nejmen gud vilken söt klänning! den skulle passa perfekt till skolbalen i juni :D vad är den i för strl och tror du jag skulle kunna få köpa den av dig?

Reply
c

OM DU NÅGON GÅNG SKA SÄLJA DEN, MEJLA MIG FÖRST!! =D guud är helt desperat, letade upp den i ditt arkiv för någon vecka sen o kommenterade x) får väl stoppa upp en efterlysning någonstans måste verkligen ha den! :o

Reply
Emme

Men herregud människa. Dina bröst får ju inte ens plats i den. Halva bysten sticker ju ut. Varför köper du alltid kläder som är för små? :(

Reply
julia

så du vill inte sälja den ? har du ngt bra tips på en sida med söta/fina klänningar till en bal i nian vill inte att den ska vara lång och så men ändå lite annorlunda :)

kram julia :)

Reply
agnes

Hej! jag vet inte om du läser alla kommentarer men det är värt ett försök! jag ska ha avslutnings fest i min skola och letar helt panikslagen efter en klänning såg denna och blev helt såld.. det är inte möjligt att du SÄLJER den?!! hittar bara förstora storlekar och jag tror att denna är i rätt storlek.. snälla om du ser detta kan väl du höra av dig eller göra ett nytt inlägg om klänningen så kan jag höra av mig! det skulle vara sjukt snällt!

Reply
Esra

Hejkenza. Jag undrar om du säljer den här kläningen skulle bli så otroligt glad eftersom att jag har bal nu i 9an o de finns inte kvar längre??!! Plzzzzzzzzzz är förälskadddd i den!!!!

Reply
Adelisa

Hej kenza, jag undrar om du skulle kunna visa mer kläder i denna kategori t.ex som dina finaste jeans, tröjor, skor osv.. älskar din blogg och du är snyggast tjejen/kvinnan i sverige! Puss

Reply
Mahtab -Tjejen som bor i Kanada

Det skulle vara jätte kul om du började uppdatera den här kategorin igen! Jag tror att det finns jätte många bloggläsare som vill veta hur det ser ut i dina garderober, du kan ju lägga upp ditt sämsta köp? Snygga kjolar? Kläder som du hade när du var mindre? Det skulle också vara jätte roligt att se en bild över alla dina skor!

Jag älskar din blogg!<3
KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*