• header

Lovely dress

För ett tag sedan så sålde jag ju min fina rosa bakelse i min “bloppis” och sedan dess har jag saknat en söt rosa klänning i min garderob. Dog lite när jag hittade den här inne på H&M i London! 35 pund. Älskar volangerna på axeln och den ljusa puderrosa färgen.

Satte bara upp håret i en slarvig knut men snyggast blir nog faktiskt att köra på knut, hästsvans eller någon annan uppsättning till den här klänningen! 

165 Comments

Emelie

Världens finaste är du! Säg inte att du är osminkad där..?

Sockersöt klänning!

Reply
Matilda

Jag undrar lite om sånglektionerna du tar. Vilken sorts teknik lär du dig? Är det typ curbing, overdrive, belting mm,? Det skulle vara kul om du skrev lite mer om sånglektionerna eftersom jag själv tar sånglektioner :)

Reply
patricia:)

wow..!! :) kläningen är jätte snygg och söt men på dig så blir den ännu sötare..! :) love you!<3

Reply
E M M A - FOTO

Gud så fin! En sån vill jag ha..! Fast klänningar inte riktigt är min grej så var denhär helt stunning! :)

Ha en bra torsdag,
Kram, Emma

Reply
Pauline

Hej Kenza! Jag hade tänkt beställa denna klänningen igår men va osäker på hur den var i storleken så struntade i det. Vad har du för storlek i din?

Reply
Charlotte

idag lagar jag köttfärslimpa efter ditt recpet kenza! Sparade nämligen receptet när du la ut det för aslängesen, och idag ska det invigas ;)
Hoppas det blir smaskigt! :D

Reply
tilda

ååh vad söt!! förresten kan du inte visa lite bilder på nagellacket du har på dig, ser jättesnyggt ut! :)

Reply
Sussie

Hej Kenza! Jag undrar om du inte har någon postbox eller så som man kan få adressen till, om man vill skicka en present till dig? Fast du kanske inte vill ha presenter? ;)

Reply
moa

hej jag vill verkligen ha dina skinnshorts men det finns inte i xs någonstans.. kommer de komma flera i xs senare?
kram moa

Reply
Ramou

U look amazing on that dress! just one question what kind of camera do u use? currently in the hunt of a good quality cam, much appreciated if you could respond back!

keep up the good work!! ;)

Reply
Anna

Tycker du brukar ha grym klädstil men den där var inget annat än gräslig… tycker jag då givetvis, kul att nån gillar den :)

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag undrar vad du har för storlek på den klänningen? I “svensk” storlek? :)

Reply
sanna

Man blir ju så jävla sur när du bara sätter upp håret i en bulle och tar på dig en fin klänning och ändå är jätte vacker!

Reply
Klara

Åh den där är såå vacker!! Haha den skulle aldrig passa på mig, men på dig satt den ju som en smäck :D

Reply
viccky

åh! Vilken vacker klänning! Jag älskar också volanger! Det är den som gör klänningen speciell! :D
HA DET BRA KENZA! :D
// Viccky

Reply
sara

Såå söt, du är riktigt ball som kan bära såna där klänningar, det kan inte jag :P

Reply
Ronja

alltså gud jag älskar vekligen den här klänningen! så himla söt ju! :DDD hur hittar du alla dom här klänningarnaaa?????

Reply
Hanna

Hej! Tycker ditt silvriga nagellack är jäkligt snyggt! Vart är det ifrån? Tacksam för svar :D

Reply
Kajsa

den förra var superfin, önskar att den va min :)
och på tal om den, dags för mer “ur garderoben” inlägg ?

Reply
Lina

Hej Kenza! Du är min förebild. Jaqg har en blogg som du ser adressen på. Men jag har en sån där dator som du har. En rosa Vaio. Men när jag tar bilder med den blir de jätte dåliga. Varför blir de inte dåliga när du tar? Snälla!! Jag vill verkligen ha svar! Skriv gärna som kommentar på min blogg.

Reply
Mezanotte

Hej,

Skit snygg klänning, men tycker inte att du ska ha den med en knut sådär, siluetten blir alldelese för avlång och “bullig”. en tofs eller utsläppt hade varit mycket finare!

Ha en bra dag,

Mezanotte

Reply
Sandra

Skitsnygg! Både du o klänningen, haha. Kul o se dig i en sån typ av klänning =) Kram <3

Reply
Go Girl!

Du är så fin Kenza! Du verkar som en naturlig och go tjej! Bra att ngn kan våga vara sig själv, gillar verkligen din blogg! You go girl! Kram Anna i från Sunne i Värmland ;D

Reply
Malin

Måste bara fråga vilken storlek du har på klänningen? vill gärna beställa en lika dan. hoppas du hinner svara mig! :) puss

Reply
matilda

kenza jag vet att du inte hinner svara på alla kommentarer men jag måste bara veta om den finns att få tag på i Sverige eller brställa min drömklänning ! :O super bra blogg. :)

Reply
Marilyn

Heii Kenza!!

Jag ska beställa hem klänningen men undrar vilken storlek har du på den jag är 1.74 cm lång så vilken storlek passar mig?

LOVE YOU KENZ!

Reply
RONJA

Fyfan vad snygg den var på dig! Gillade inte den så mycket när jag såg den tidigare idag, men nu när jag ser den på dig… fan vad snygg! Skulle varit assnyggt i uppsatt! Vill också…

Reply
sanji

VILL NI HÖRA EN COVER PÅ ER FAVVOLÅT? IN PÅ MIN BLOGG OCH KOMMENTERA VILKEN, SÅ KANSKE JAG GÖR EN COVER PÅ DEN :) Puss på er (:

Reply
kenso

kan inte du visa dina fulaste respektive snyggaste skor ur din garerob? känns som det va länge sen du gjorde det, men det kanske bara är ja :D

Reply
Sam

woooooowwwwwwwwwwwwwwwww…amazing..i love your dress….it looks so great..!!!♥♥♥♥♥♥

Reply
Jessie

Hey Kenza! I’m reader from Australia. You’re SO beautiful!

Just wondering how did you do your hair like that in a bun? Any tips? I have similarly thick and long hair like yours and I can never do a proper bun! Xx

Reply
hihi

hej hej gu den var bara för söt den skulle inte sitta fel!! asså ska snart åka till london till min syrra längtar sjukt mycket!! men är det värt att resa till london? ps.snälla svara!:P

Reply
kenza fanet

hej hej jag bara har en fråga om man träffar dig på stan ngn gång får man gå och heja lite då eller och kanske ta ett kort?? svara !:D ps. du är bäst!!:D

Reply
josefine

Skit snygg klänning kenza! Den passar dig perfekt :D du är helt sjuuuukt snygg kram / josefine

Reply
Rebecca

Stunning! Beställde en likadan, hemma hos mig i mitten av april! Longing;D.. Din klädstil har blivit skitsnygg på senaste tiden. Så fint att du både vågar köra på häftigare outfits men också söta som denna. Lovely!

Reply
Mimmi

Fasen va fin den var! :o Fanns den bara i den färgen? För det är ljus rosa va? Annars hade den vart skit fin till studenten nu!! :D

Reply
Malin

Hej, gud vad fin klänning!! Jag fattar inte hur du kan passa så bra i alla kläder! Gud det är jättefint:)

Snälla kolla min blogg!:)Lägger upp Dagens Artist(musiktips typ) och har just nu frågestund!:D

Reply
Taira Strickland

I live in the United States and I’m curious where I could find this dress or a very similar one here since H&M doesn’t ship to the States. Thank you very much.

Reply
Zeynep

Hej Kenza! snälla svara till den här frågan, jag undrar om man kan ha den här klänningen till balen. och snälla snälla svara det privat, till min mail. krama! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*