• header

Angående min kropp

Jag brukar inte göra sånt här, men nu känner jag mig lite irriterad och vill få ur mig det här. Jag fattar väl själv att folk sitter och kommenterar min kropp och granskar den när jag lägger upp bilder på mig i bikini, men när jag får kommentarer som “Grattis till dina nya silikontuttar!” blir jag lite irriterad.

Jag har inte gjort något med mina bröst. Ni vet mycket väl att jag inte är en sån tuttfixerad människa. Bröst är ingenting jag bryr mig om direkt för jag tycker inte att bröst behöver vara stora för att vara fina. Bröst är vackra i alla storlekar.

Däremot har jag efter att ha varit missnöjd med min spinkiga kropp lyckats gå upp ett par kilo. Genom att verkligen ha tvingat i mig större portioner med mat har jag äntligen fått lite mer kött på benen och det har även visat sig på rumpa och på bröst (även om jag inte har gått upp någon storlek). Men sen beror det självklart också på vad för plagg jag har på mig, vinkel/ljus på bilden m.m. Allt påverkar ju hur saker och ting ser ut på bild!

Jag är väldigt nöjd med min kropp nu efter att ha lagt på mig lite och det finns ingenting jag skulle vilja ändra på mig själv. Varken läppar, bröst, eller tår (haha). Jag är jag och jag tänker inte spruta/lägga in något i min kropp för att andra tycker att man ska se ut på ett viss sätt. Så kommentarer som “vad tjock du har blivit” rör mig inte i ryggen, och det handlar inte om att jag mycket väl vet att jag inte är tjock någonstans, utan det handlar om att jag känner mig snyggare än någonsin.

Så, kan vi släppa det nu? Kan ni tuttfixerade människor sluta diskutera mina bröst? Jag menar absolut inget illa med detta nu utan är helt seriös – men gå in på www.kissies.se om ni vill läsa om silikontuttar (detta är ett helt seriöst råd) för sånt kommer aldrig i närheten av mig eller min blogg.

Och ni andra – tack för att ni är ni. Tack för att ni tycker om mig som jag är och för den jag är. ♥

1,256 Comments

camilla

Du är snyggare än någonsin! Jag gillar att du är så naturlig som du är. Du behöver inte ens ha smink, du är snygg ändå. Många vill se ut som du skulle jag tro.
Om alla skulle ha din inställning skulle vi komma långt här i världen.
Kram

Reply
Saga

Du har en av som vackraste kropparna i världen ju, men du har också en underbar personlighet och det är faktiskt det som jag tycker är viktigast! :)

Reply
Tove

Vill bara kommentera att du är en stor förebild för mig och du är verkligen jättesnygg och din charm lyser igenom dina bilder! Så det är jättebra att du inte tar åt dig av alla avundsjuka kommentarer, för det ska du verkligen inte göra.
Tack för världens bästa blogg!

Pusss Tove!

Reply
micaela

hejhej :)
kan inte du lägga inlägg om hur du håller dig iform och tränar, skulle gärna villja ha lite tips om hur man får snygga lår ( som du)
och en vältränad smal magge ( som du)
kram

Reply
Sanna

Instämmer helt bruden, dem som skickar iväg dumma kommentar till dig, är ett gäng osäkra och omogna idioter, som vill sänka de som är lyckliga, ser bra ut som du, för att må bättre själva, vilket jag inte förstår hur man kan li lycklig av att va dum mot andra som mår bra! puss

Reply
filippa

Hej Kenza!
Du är verkligen en förebild och du ska verkligen inte lyssna på kommentarer som kränker dig, jag beundrar dig för att du är så stark och jag är glad att du har ett så bra självförtroende, skulle själv vilja ha lika bra självförtroende som du.
TACK för din underbara blogg, den är hur bra som helst och du verkar som en superhärlig brud, ta hand om dig sötnos!
ps. du har hur snygg kropp som helst Kenza!

Kramar filippa

Reply
Nikki

Detta gillas stort, riktigt bra skrivet!!!
Och japp, din kropp är sjukt fin så som den är! :)

Det är tur någon håller sig till det naturliga.. peace!

Reply
Elin

Men herre gud va töntiga människor är!! Jagtycker verkligen du har så sjuknt fin kropp och jag är verkligen avundsjuk på dig :) Bra att du inte tar åt dig om folk säger “va tjock du blivit”. det är ju bara ren svartsjuka.

hoppas du har det kanonbra i egypten!

Reply
Jeanette

Kenza. Du är snygg precis som du är. Oavsett om du lägger på något kg eller inte. Du är VACKER! Många skulle göra vad som helst för att ha ett utseende som ditt.

Reply
Linn

Du som skrev att det är givet att få såna kommentarer: Vilket skitsnack skulle jag vilja säga. Man ska inte behöva anpassa sig ett dugg efter vilka kommentarer man ska få. Klart man måste få lägga ut bilder när man badar och bara njuter i solen. Människor borde ha vett själv och förstå att man inte ska kommentera ens kropp på ett negativt och hånande sätt!

Reply
L

man får ju lust att kunna dissa din kropp bara för man blir så avundsjuk ;) men det vet du ju mkt väl att dom som sitter o skriver elaka saker är ju bara avundsjuk. hihi. keep it up! älskar din blogg, du verkar va enskit go tjej!

Reply
Louise

Asså du är sjukt snygg och asfin kropp. Skulle verkligen vilja se ut som dig

Reply
carro

Du är sjukt snygg som du är! Skulle gärna ha en lika fin kropp som dig! Dom säger massa skit är bara avundsjuka på dig! <3

Reply
ebba

Men vad förväntar du dig när du lägger ut mer bikinibilder än påklädda bilder?!
Du har verkligen skäl att vara nöjd med din kropp, du är jätte fin! lovar att det går in en massa äckel gubbar på din blogg bara för att det serveras mjukporr där…

Reply
elinas

du är fin som du e bryr dig inte om idoter de e bara avunsjuka jag önskar att jag hade en kropp som du

Reply
Linnéa

Du är hur söt som helst, Kenza!
Man ska vara den man är och inte ändra sig för andras skull, då är man lyckligast.
Galet bra blogg också :)

Reply
Hanna.

Vi alla är fina på vårt eget sätt. Och dom som skickar elaka kommentarer är folk som inte mår bra i sig själv men mår bättre för stunden när dom kan klanka ner på en annan. Det är bra att du inte tar åt dig.

Ha det nu så mysigt sista dagen i Egypten :)

Reply
Nathalie

Lyssna verkligen INTE på dom.
Jag själv är avundsjuk på din kropp, skulle göra vad som helst för den kroppen.

Fortsätt som du gör! För du är en vacker människa! :)

Reply
Carolina [fotograf]

Eyh damn, jag lär väga 10 kilo mer än du gör och vet du vad jag säger till alla? VÅGA SKAKA RUMPA! Om 100 år kommer ingen bry sig om man hade A-kupa eller D-kupa, vägde 50 kilo eller 80 kilo, hade blont eller brunt hår… Mitt liv är mitt, och därför gör jag som jag vill och älskar mig själv och alla andra!

Reply
Kristina

Kjempefin kropp, det er det jeg vil kalle perfekt. Hilsen norsk blogg-leser. ;)

Reply
Sanna Johansson

Varför tror du att du har den mäst frambångsrika bloggen i Sverige? för att du är som alla andra och skriver om vilken sorts yogurt du har köpt?
Nej jag tror inte det. Vi som är galna i din blogg och kollar in varige minut gör det för att vi älskar dig och din blogg. Den är personlig och unik. Vi struntar i om du har sillisar eller inte! Du är fin som du är!
Jag tror att 98% av alla som läser din blogg är avundsjuka på din kropp. Varför bry sig om dom idioterna som skriver dumma komentarer. Jag känner precis som du gjorde när du gick till skolan. Vi älskar din blogg!
Tack för att du ger oss skit bra läsning varige dag.
Hugs
// sanna johansson <3

Reply
Madeleine

Kenza, detta är ett seriöst påstående:

Du har ta mig fan den snyggaste kroppen jag någonsin sett på en tonåring.

Kram :)

Reply
Lina

Vart köpte du dina sillisar? Är själv lite intresserad på att införskaffa mig sådana…

Tack på förhand,

Lina.

Reply
L...

du är fin som du är och jag tycker inte att nån ska ändra på sig specielt inte du ! kissie kan ……. men hennes jävla plast kropp ps. din blogg äger skiten ur alla andras

Reply
maja

du är sjukt vacker kenza, vet att du säkert inte läser det här men ändå :) jag tycker att du är den vackraste på jorden. både på utsidan och det lilla av insidan som jag sett på din blogg. du är omtänksam, glad, snäll, bryr dig om dina nära och kära, och inte bara det utan om dina läsare också! plus så måste jag säga att du är väldigt rolig också, du vågar bjuda på dig själv! haha. :D

Reply
Sejla D.

Jag tycker du har en sjukt fin kropp och du ska absolut inte ändra på någonting bara för att andra klagar! Måste också tillägga att din personlighet är underbar ;)

Reply
FALSK FALSK FALSK

FAN VA PATETISKA NI ALLA ÄR. FJÄSKAR FÖR KINSA, SNÄLLA! HON PUSHAR UPP BRÖSTEN PÅ VARENDA BILD OCH HON ÄTER PILLER FÖR ATT FÅ STÖRRE BRÖST.

Reply
Malin

Håller helt med dig Kenza!

ingen är perfekt och alla ska vara glada över det man har fått. är man inte nöjd så kan man göra något åt det, fast på det rätta och braa sättet!

Du har en fin kropp Kenza ochde t är bra att du säger ifrån!

Reply
E

Jag skulle kunna döda för din kropp och ditt utseende bokstavligen, jag är själv lång och smal och vill lägga på mig, men min kropp vill inte gå upp i vikt men det kommer vell så småning om som jag börjar bli äldre!(;

Reply
Alice

Du är så himla bra att det ända folk har att klaga på är ditt utseende, och det är bara omoget.

Reply
jennnifer

du är otroligt fin kenza !
och det är bra att du är nöjd med din kropp för det tycker jag verkligen att du ska vara .

tack för en jättebra blogg , läser den varje dag .
ha det bra ! :D

Reply
frida

Kenza, du är helt klart den bästa bloggerskan! Ingen tvekan om det! Och snygg som få är du också, go Kenza!

Reply
S

Hej!
Tycker att du är en bra förebild för personer som verkligen inte har något bra självförtroende, och inte accepterar som dem är. Alla är bra på deras vis, och du ska skita i de skitkommentarerna som du får!! :) <3
Men jag vill också till-lägga att du kanske inte ska lägga ut så himlans mycket bilder på dig själv. Det finns så många som är så dumma och skriver taskiga kommentarer o.s.v

Personligen tycker jag att du kan visa bilder på EGYPTEN, alltså miljön, sevärdigheter m.m.

Kram S <3 :)

Reply
magda

du är så extremt vacker och en riktig förebild för oss unga tjejer kenza! inte så många som tar upp hur viktigt det faktiskt finns två sidor av saken och endel faktiskt VILL gå upp i vikt! annars handlar det ofta om att gå ner och svälta sig själv vilket är synd :)

Reply
Karolina

Alla människor är vackra på sitt sätt, du är skitsnygg btw :)
Ett väldigt bra inlägg iaf, you rock!

Reply
mikaela

jag tycker i alla fall om dig! det ser inte ens ut som att du gjort silikontuttar :o jag fattar inte hur vissa människor tänker faktiskt, lixom du får ju se ut hur du vill, du e nöjd med dig själv det är ju det som räknas eller hur? jag tycker att dom som inte är nöjda med hur du ser ut, borde inte kolla och inte kommentera, då vet man direkt att dom bara är avundsjuka om dom klagar, ett uttryck som jag har lärt mig är ”dom som glor eller klagar visar att dom är osäkra” jag gillar verkligen din blogg! kämpa vidare och skit i andras bullshit! :)<3

Reply
julia

Du har varken spinkig eller tjock kropp. Och att vissa påstår något sånt är bara så fjantigt. Hur jävla svårt kan det vara att vara glad för andras skull, istället för att bli avundsjuk och trycka ner människor? Jag slår vad om att ingen av dom som har skickat dom där sjuka kommentarerna till dig skulle våga säga samma sak irl. Allt handlar egentligen om osäkerhet…

Reply
micka

vet du vad kenza, skit i vad alla tycker och tänker om dig, gör din grej, försök inte vara någon annan till lags än dig själv för i slutendan så är det dina egna känslor och tankar du lever med.

jag vet att du är en förebild för tjejer men ibland är du FÖR snäll mot folk som ger dig skit.
ge dom inte skit tillbaka men ignorera dom bara,dom vill bara irritera dig och trycka ner dig för du är känd och dom är avundsjuka och elaka människor!

Och när jag var 18 såg mina bröst exakt ut som dina och folk glodde på dom, både killar och tjejer, och trodde dom inte var riktiga, det enda jag gjorde var att äta p-piller som gjorde dom väldigt hårda liksom haha
när man är under 20 är brösten så där fylliga och vackra, och det borde ju alla veta som har ett par

ta hand om dig tjejen och njut av solen :D

Reply
jasmin

du har en av de snyggaste kropparna jag någonsin sett =) de som skriver om att du är tjock är fan helt dumma i huvudet, de skriver så för att de själva är osäkra på sig själva och för de så trycker de ner andra så hiiilma omoooget.. blir så arg jag är själv väldigt smal kan du ge några till tips för att få upp i vikt?

Blir jätte glad om du svarar =) // älskar din blogg puss

Reply
Julia

asså Kenza du är så grym! du är dej själv lixom, du är superfin som du är,och du är nöjd med dej själv(Y) ett råd: låt dej aldrig tryckas ner av andra t.ex: Kissie elr ngn…dom e ju bara avundsjuka (inte för att jag tror du bryr dej om dom heller)
tack för en grymt bra blogg:D!

Reply
alice

TJOCK?! du är ju den smalaste och snyggaste personen jag “känner”. Varje gång jag ser bilder på dig i bikini går det en stöt av avundjuka genom mig, just för att du ser så grymt bra ut. Kram!

Reply
Linnéa

SÅ himla rätt!!!
Glädjer mig verkligen att det är någon som har vett i huvudet av alla kända bloggare! Kramar :D

Reply
Cecilia

Jag förstår verkligen inte vad folk tänker med, jag har alttid och då menar jag verkligen ALLTID tänkt och tyckt att du har skit snygg kropp, verken för tjock eller för smal helt perfekt, och dina bröst jag skulle aldrig tro att du hade eller ens skulle tänkta dig att göra silikonpattar, men jag måste säga att dina bröst är riktigt fina haha! puss på dig snygga du! :D

Reply
Tommy

The gay man have to say something!
Kenza, du ska vara riktigt nöjd över din kropp, den är vacker som den är och jag som är homosexuell tycker till och med dina bröst är snygga! Tycker man om större bröst så som du skrev, kolla då in http://www.kissies.se
Avundsjuka, ren och skär avundsjuka är det , go for it girl, u are hot! ;)

Reply
Annika

Jag tycker du är otroligt vacker och tycker det är tråkigt att folk inte kan se det?

Kram på dig och hoppas ni har det underbart i det varma vädret!

Reply
Danielle Hansevall'

Du har skitsnygg kropp Kenza! bryr dig absolut inte om alla avundsjuka människor! Dom försöker bara trycka ner dig för att få bättre självförtoende.

You go girl! <3

Reply
Alexandra

Anledningen till att jag fortsätter läsa din blogg, är för att du är så naturlig och underbar. Naturlig var det, inget annat. =)

Reply
natta

ja säger samma sak som dom andra här har gjort, dom som tycker att du är för tjock eller nåt liknande är bara så jävla avundsjuka ´ du har skit perfekt kropp :D använder du någon sol kräm??<3

Reply
victoria

Du har helt rätt i det du skriver. Folk som sitter och skriver massa dumma kommentarer verkar inte ha bättre för sig och därför ska man inte ödsla massa tid på sånt trams. Du har en fantastiskt fin kropp.

Reply
linnea

alla klagar bara på att du har gått upp i vikt för att dom själva önskar att dom såg ut så, du har ju snyggast kropp ever!:)

Reply
Linnea

Jag tkr att du verkar vara en väldigt jordnära tjej, det gillar jag:)
Ps; Du har en kropp som du ska vara stolt över:)

Reply
Mathilda

Alltså jag gillar din blogg mer än hon kissi eller vad hon kallas hon är fejk och ger ungdomar fel intryck på utssendet, man ska vara den man är och inte vara någon annan äns sig själv så du och foki är mina favo bloggare Kram Mathilda

Reply
IRIS

Jag fattar varför du vill att tuttfixerade ska läsa Kissies. Men du är bara naturlig på alla sätt! Det är bl.a därför jag läser din (underbara) blogg. Hoppas du aldrig ändrar den du är!(ehh.. jag fattar inte riktigt det jag kommenterar men det jag menar är att du är perfekt som du är)hehe..
Kramis!

Reply
Nathalie

Du verkar ha en fucking awesome personlighet och folk som ser dig som “tjock” lider nog av ätstörningar eller är bara grymt hatiska, jag hade kunnat döda för din kropp! You go girl! :)

Reply
Ploline

Du ser ju likadan ut som vanligt , om du har mer push up eller nått ska du väl få ha det? tror väl knappast att alla kilo du nu har gått upp har satt sig på just dina bröst:S No offence. Tycker du ser ut som vanligt :)

Reply
charlotta

fattar inte hur någon pallar klaga på dig, dom är bara avundsjuk. det är jag också ska jag säga, för du är så sjukt snygg med en verkligen perfekt kropp! bra att du inte tar åt dig av elaka kommentarer för det ska du inte göra ;) kram!

Reply
Sofie

jag måste bara säga att din kropp verkligen är helt perfekt och att din blogg är hur bra som helst :D läser den varje dag och tycker jättemycket om den. du är alltid dig själv och det gillar jag :D kram!!

Reply
c e c i l i a

Skulle ju inte tacka nej till att ha en sån kropp som dig! Men för oss som inte har det, kan du inte komma med lite tips hur man får bättre självförtroende och hur man stärker sig själv eller något liknande?
Superbra blogg! :)

Reply
camilla

du är en sån himla stark, vacker och underbar kvinna en riktig förebild! jag håller med dig till mer än 100% och jag blir mer självsäker när jag läser din blogg, det går inte en dag utan att jag läser din blogg och flera gånger om dagen dessutom, jag har med mig min dator på alla resor utonlands främst för att läsa din blogg! Tack för du är så äckta och så bra! Kram

Reply
Matilda

Du är supersnygg kenza och du ska inte bry dig om vad folk tycker. I alla fall inte dom som bara har dumma saker att säga.. Hoppas du och Nadia har det bäst på playan! Puss

Reply
Johanna

Riktigt bra skrivet :)
Din kropp är perfekt och hela du är perfekt(verkar det som iaf^^).
Vilka idioter det finns egentligen…

kram =)

Reply
camilla

Den som säger att du är tjock måste ju skaffa glasögon ;o gud vad jag irriterar mig på människor som gör sånt där mot dig det tyder enbart på avundsjuka. DU ÄR BÄST tack för du
är dig är dig själv annars så finns det ju ingen som är lika underbar och bra som du! Puss och kram!

Reply
Disa

Inte för att jag är lesbisk eller så men du har typ en av de snyggaste kropparna jag har nånsin sett.:-)haha

Reply
Anni

Vad folk kan vara löjliga.. skönt att du är nöjd med dig själv det tycker jag alla borde vara :)

Reply
Ebbz

GOOOOO KENZA !

du är en verklig och underbar förebild för oss tjejer som trycks ner av “förebilder” som kissie, paow, dessie m.m

tack <3

Reply
Linda

Gud vad härligt att vara nöjd med sin kropp! det ska du vara oxå den är otroligt fin ! :) naturligt och lagom är alltid bäst!! själv skulle jag oxå vilja gå upp några kilo, har varit sjuk så mkt att jag gått ner allt för mycket.. men större portioner var det? :P bara äta på då ^^

Reply
Hilda

Nu har jag läst två inlägg där jag känner igen mig, dels för tänderna, hade grymt fula tänder innan tandställningen, och nu det här. Jag har ibland också tyckt att jag är för spinkig (hatar när folk tror att de ger mig en komplimang när de säger att jag är smal) och bryr mig inte om ifall jag skulle gå upp lite, för lite mer kurvor är fint! Tycker det i alla fall är roligt att det finns fler människor som känner som jag, trodde nästan att jag var de enda. Stå på dig bara :)

Reply
stina

ja tycker du e jätte fin som du e ,
e jätte avundsjuk på dej (a),
och ja tycker du e helt fantastisk !
du värkar vara en underbar människa
(+ som ser otroligt bra ut också .)
nu tycker inte ja du ska lyssna på alla
utan njuta av din semester ;)

Reply
...

jag säger bara tack! detta är verkligen något som alla ungdomar behöver matas in i huvudet med, för idag så verkar alla bara snacka om att banta dagen runt, operare sig, sola solarium dygnet runt osv istället för att leva livet och stå ut med en “vanlig” kropp, och inte alla dessa fruktansvärda smala kroppar som eftersträvas idag. Så jag hoppas verkligen folk tar till sig detta och att du fullständigt skiter i vad andra tycker och tänker om dig!

Reply
Vicki E.

Super bra sagt! Du är verkligen en av de snyggaste tjejerna jag vet…och det är så skönt att veta att du är nöjd med dig själv. Jag har själv kämpat med anorexia och depression i snart 6 år och trots att jag inte har kommit ur det helt så känns det mkt bättre nu och dessutom finns det tillfällen då jag t.o.m kan känna mig snygg. Det viktigaste förhållandet man har är med sig själv och alla är snygga oavsett storlek, hudfärg etc. Puss & Kram

Reply
Love

Kenza, du är vacker som du är!<3 Dom som kommenterar såna grejer är bara avundsjuka!

Love U Kenza<3

Reply
Lina

Du har en helt perfekt kropp! Skulle jubla om jag hade den ! Förstår om du blir arg över av vad andra skriver till dig men det är inget att bry sig om.

När ska du åka hem från Egypten?

Reply
Bella

Ska bara säga det här: SKIT PÅ ER ALLA SOM KLAGAR PÅ FOLK!!! FAN ATT NI SKA HÅLLA PÅ! Älskar att Kenza säger det här rakt ut, så ska det se ut tjejen!!!!!!! Pussar

Reply
aanna'

du har så rätt så, bry dig inte för din kropp är jättefin! jag känner precis likadant.. jag är 14 och ganska smal och lång, och många kollar på mig när jag har leggins precis som om ajg är värsta benranglet, men nu har jga försökt äta upp mig de funkar iaf lite :)
PUSS!

Reply
frida

du har sjukt fin kropp, dom som säger sådär är bara avundsjuka
jag skulle vilja ha din kropp ! :)
jätte fin !

Reply
anonym

tack kenza för att du skrev så här jag har inte varit så nöjd men efter att jag läste det här så har jag tänkt om du har värkeligen hjälpt mig tack:)

Reply
Emma

jag älskar dig verkligen kenza!
du ger mig så otroligt mycket insperation..
du har hjälpt mig en lång bit på vägen utav mitt liv.
du vågar verkligen vara dig själv utan att behöva redigera dig smalare osv..
otroligt tacksam för din blogg
du är den absolut bästa bloggaren ngnsin.
läser din blogg varje dag och de kommer jag fortsätta med
hoppas du får det fortsatt trevligt i egypten.

Reply
Marja

Skit i vad folk kommenterar. Din kropp är sanslöst snygg och alla som håller på skriver massa skit är antagligen avundsjuka och missnöjda med sina egna kroppar. Det är vad jag tror! =)

Reply
Linda

Jag vill bara säga att jag tycker du är otroligt stark som vågar stå upp för dig själv. Jag tycker du är underbart söt och fin som du är, så låt inte dem jävlarna röra dig i ryggen. Jag älskar att läsa din blogg tack vare att du är så nära dig själv och oss som läsare. Tack för din fina blogg som förgyller oss läsares vardag!

Stor kram
Linda från Helsingborg

Reply
Madde :)

Jag tycker att du ska ta åt dig av kritiken, på ett positivt sätt. De som klagar på din kropp är antagligen avundsjuka eftersom din kropp är perfekt!

Hoppas allt är bra med dig! Din blogg är verkligen jätterolig att läsa, så jag hoppas att du fortsätter!

Kram ♥

Reply
Bella

Nu fick du en hel del kommentarer, gud alltså över 1000… Sjukt! :O Måste vara rekord för dig? (inte för att du nånsin skulle svara på detta men)

Håller med Kenza, jag är avundsjuk på dig för att du är snyggare än mig – men jag ger mig fan inte på dig och hackar på dig som något misslyckat jävligt lågt offer! Du är super fin! Bra inlägg! :)

Reply
Linnéa Gustavsson

Du är bäst! De som har skrivit något dumt om din kropp är ju bara störda i huvudet för tro mig, alla vill ha en kropp som du! Keep going strong! (:

Reply
elsa

Åh, så jädra töntiga människor som inte har någonting annat för sig än att bara klanka ner på alla andra. I mina ögon är du närmast perfektion!

Reply
lydiia

Jag förstår att du känner dej bekväm med din kropp, du ser otroligt bra ut ;))
Jag skulle dö för att se ut som du xP

Reply
emilia

Jag tycker att du har en fantastisk kropp. Och så länge du är nöjd, så tycker jag att alla ska vara glada för din skull. Jag är det. Det finns inget bättre än en människa som sprider lycka omkring sig. Eller att folk inte alltid behöver vara ytliga. Man är vacker oavsett utseende. Kämpa på, du är en underbar människa, och jag hejjar på dig! <3 Kram

Reply
feliciia!

Du har en absolut perfekt kropp! Med perfekt hy och perfekt ansikte. Ingen borde klaga på din kropp bara för att du är en känd bloggerska. Du är fin precis osm du är. :)

Reply
sara

bra sagt! irreterande personer det finns.
men det är bara att ignorera vad de säger,älskar både dig&din blogg forsätt som du gör!!!(L)

Reply
Lovisa

Underbart sagt! Du är sjukt fin som du är och det är skönt med bloggare som dig och Blon…B Som verkligen tycker om sina kroppar. Som sagt härligt. :)
L

Reply
frida

jag tycker att du är jätte fin som du är. skulle göra vad som helst för att få ditt utseende !!

Sen har jag en fråga också. hur varmt är det nu i egypten. jag och min familj funderar på att åka utomlands men vet inte riktigt vart värmen finns ;)

kram
frida

Reply
Michelle

Du är så vacker Kenza.
Önskar att jag såg ut som dig.

Tack för en underbar blogg :)

Reply
Linnea

Jag skulle kunna döda för att få en kropp som du!! orättvist när en annan kämpar som en dåre varje dag på gymmet, medans du vill gå upp i vikt.!
du har en go inställning! :)

Reply
Hanna

Precis innan jag läste inlägget satt jag och tänkte på att du måste ha en av världens snyggaste kroppar (precis som alla andra iofs, för jag står fast vid att alla har sin egen utstrålning)!

Kämpar själv med att gå upp ett par kilo, har alltid haft svårt att lägga på mig. Härligt inlägg!

Reply
mathilda

Du är SÅ jävla snygg!
Jag beundrar dig fantastiskt mycket för att du står upp för dig själv, tycker om dig själv för den du är och hur du ser ut! Fortsätt med detta, du hjälper många unga tjejer och kvinnor här ute! :)

Reply
Malles

Du e sjuukt snygg och smal och har mer eller mindre en perfekt kropp! Så skit i vad alla andra säger, hör ofta några som pratar om dig och om hur snygg kropp du har! Älskar din blogg och är besatt av den, så fortsätt som du gör, det e jääätte bra! :)

Reply
Paula

stora bröst? inte för att trycka ner eller så men du har små bröst. Inget elakt så men det har du ju faktiskt inte. Förstår om du har komplex för det.

Reply
Cynthia

Så ska det vara , du är bra som du är..sen finns det alltid människor som försöker trycka ner en som person för att kunna må bättre själva eller bara få ut sig en dum kommentar som jag anser oehört löjligt.

Man ska acceptera personerna som dom är annars fuck it. Livet är svårt men det är just därför personer som du ska finnas och stå upp för vad du tycker och känner!.

Och jag beklagar det med din vän. Må hon vila ifred..

Reply
thessi

Hej kenza.. jag blev nästan irriterad över att läsa ditt inlägg.. att folk har sådana åsikter & klagar över din krop`? & hålla på. Jag tycker du ser åperfekt ut, visst ingen är perfekt men du har verkligen ingenting som borde ändras på din kropp med att spruta in eller ngt. Behåll ditt själv förtroende & skit i andra, tycker du om dig själv är det de ända som räknas :)

Reply
Cassandra

Det synd heeeelt klart att du gått upp men det är snyggt! & din kropp ser fortfarande ut att platsa på victorias secret show.. och enligt mig är inte det speciellt illa.. :)

Reply
FRIZZ

Fan vad grym du är, och vad rätt du har! Du är bäst Kenza, och du är så otroligt vacker på både insidan och utsidan! Grymt skrivet!

Reply
anna

Du är jättevacker men dina bröst är inte äkta. Man bör stå för sina val, inte ljuga.

Reply
melle

hej kenza jag läser din blogg för att du har en sån fin personlighet och vill bara säga att du har en grymtfin kropp dom som säger annat är bara avundsjuka

Reply
Macke

Hej,

Måste säg att jag gillar dig. Tycker du har ett väldigt vackert yttre, samtidigt som du verkar vara en väldigt fin människa på insidan.

Snäll, omtänksam och väldigt ödmjuk.

Sköt om dig!

Kramar / Marcus

Reply
jasmine

grattis, jag försöker själv gå upp i vikt. Men på mig sätter sig det mesta på magen tyvärr. hade velat ha det lite mer överallt.
Men du har lyckats :)

Reply
Desajn.nu

besök gärna min Design och inrednings blogg:) den har massor med inspiration, härliga bilder, nyheter om de senaste trenderna och massor av tips och överraskningar!

Reply
alba.

asså, du har jävligt fin kropp! så skit i vad folk säger (;
som att folk tror att du typ är wb kissie lr nåt.. ;s

Reply
En stor beundrare!

Jag tycker du ska skita i vad dom säger!
Dom säger bara så för att dom inte kan bli så fin som du är!
Ta inte åt dig av vad dom säger och va riktigt nöjd med din kropp! / en som alltid läser din blogg och beundrar dig!

Reply
Josefine ^^

Skit i vad de säger :) jag vet hur det känns att bli kallad dumma saker :/ de som säger såna saker har antagligen inget liv och stör sig på att du är så sjukt vacker ^^ för det är du :) så låt ingen annan trycka ner dig ^^ alla lika mycket värda hur man än ser ut :) tack för en underbar blogg <3 kramar Josefine

Reply
Therese

Kenza! det är bra att du inte tar åt dig, för det ska du verkligen INTE göra. du har en perfekt kropp och din blogg är bättre än alla andras! du är seriöst en förebild för mig och det är du säkert för många andra också. förtsätt som du gör, du gör allt med stil och så perfekt det bara går! jag gillar dig (L)

Reply
Lena

Jag håller ABSOLUT med dej! Du e minsann en fiffi tjej, och människor e bara så jävla avondsjuka, de fjortisarna med sina toppade bhn och så vidare. Va fan e de fö skillnad och ha stora bröst eller inte?! :D Du e min favorit, Kenza! <3
-Kram!!

Reply
victoria

Håller veklige med dig, så bra sagt.
Tycker du är bra som du är och dom som har nåt annat att säga kan ju hålla de för sig själv!

Reply
Petro

Du är jätte fin, natuligt vacker inte någon om gjord bimbo lixom. Din kropp är som en dröm, för mig! ^^ <3

Ps. din blogg är jätte mysig läser den varje dag! ^^

Reply
amanda

Gud vad kul att höra att du är så nöjd med din kropp, alltid kul med tjejer(och killar) som har självförtroende utan att det blir skrytigt. Nu vet jag inte om du märker min kommentar i den stora mängden kommentarer du får, men du borde verkligen vara nöjd för när jag sett dina bikinibilder har jag inte alls tänkt “vad tjock hon har blivit” utan tvärtom: herregud, där är min drömkropp, sån kropp skulle jag vilja ha om man kunde välja. Ta åt dig, det finns sååå många som skulle vilja se ut som du! :D

Reply
Alice i underlandet!

okej, är det så att din kropp var rätt så smal när du va ung och att du kunde äta hur myckt onyttigt som hälst utan att gå upp ett kilo? för så är det för mig just nu, istället för att bli tjock så, kalkas mina blodådrer igen. hehe, men nu kommer min fråga: I vilken ålder började du få former, större höfter, underhudsfett och allt som gör en kvinnlig kropp så vacker? gjorde du något speciellt för att gå upp i vikt?

jag kanske är helt fel ute, men om jag förstått rätt så var det ingefär så:) skulle inte skada med ett svar! kram!<3

Reply
evelina

jag fattar inte vad f*n får man ut av det? INGENTING!
Jag tycker du ha en helt underbar kropp rent ut sakt! och är en väldigt bra förebild, både för mej och för alla tjejor i min ålder!

Reply
Elin

Jag önskar att jag hade din kropp du är så perfect och du har inte behöft göra något specilet. ^^

Reply
Celiné Berg

Jag tycker du är Perfekt precis som du är Kenza! alla har sitt sätt att vara på/se ut. Och jag tycker alla människor är vakra oavsett om dom är smala eller lite större!:)

Reply
tintin

du tror du e så jävla snygg. Sitter och visar upp kroppen näää nu får det ta och räcka … IDIOT vem fan tror du att du är? sluta fota naken bilder. du e inte fin!

Reply
malin

jag tycker du har helt rätt. alla är vackra som de är och personligen tycker jag det är snyggare med lite mindre bröst.

Jag är också ganska snal och vill vara mulligare, men vet absolut inte hur jag ska göra ! har alltid varit smal och även fast jag äter som en häst går jag varken upp i vikt eller får mer kött på benen. snälla, har du några tips ?

tack för att du är du och för att du skriver den här sjukans bra bloggen !

Reply
Aida

seriöst.. Du måste vara modell Kenza?! finare än dig har jag aldrig sett, du är både snäll och snygg och vacker. Du har licksom allt. Ingen är perfekt, men du är väldigt nära ! ;)

Reply
Elin

Kenza jag svär du har varenda flicka/tjej/kvinnas drömkropp du har ju fan snyggast snyggare än alla andra modeller med! och du behöver inte ens träna eller äta hälso mat! så grymt

Reply
Linda

det syns att du inte har sillisar, folk vill bara jävlas för att dom vet att du inte gillar det….själv är jag 180 cm lång å smal med A-kupa, jag sätter i sillisar om två månader, inga bautastora, utan lagom så jag får chansen att känna mej lite kvinnlig, så jag tycker heller inte att du ska dissa oss “knäppisar” som väljer att göra detta… tack för en kanonblogg förresten!
Kramisar :)

Reply
KAJSA ♥

kan inte du designa en bikini åt nelly (pågår en tävling just nu) och jag vill verkligen att du desginar en för du har så satans snygg klädestil och alla saker som du har gjort än så länge (som dina skor tex) är så FUCKING (ursäkta språket) snygga!!! så snälla ta en titt på nelly.com! jag skulle rösta sönder din bikini :D:D ♥

ps. din kropp äger!! önskar jag hade lika bra självförtroende som dig :) d.s

Reply
Hannah

Jag tycker att det är bra att du har gått upp i vikt Kenza! Det visar alla där ute att man inte behöver se ut som en pinne för att vara drop dead gorgeous.

Reply
anna

varje gång jag ser din kropp önskar jag att det var jag som hade den ! den är så parfekt som den kan bli! långa snygga ben oh bösten passar in i din kropp! själv jag tycker inte det är så snyggt med “jätte” stora bröst på en smal kropp. tycker dina är parketa! allt på dig är de. va stolt oh stå på dig!

Reply
Tessan

Häftigt att du är en så stor bloggare och faktist verkar vara en fin människa =)
det ger andra lite hopp.
Du e grym!

Reply
josefin

Helt rätt Kenza! När du skriver så här mår både dina läsare och du själv bättre och det är skönt att du är så ärlig och när du skriver så här får du dina läsare sluta tänka på hur man ska se ut och vara! Man mår bra av att läsa din blogg, medan man mår dåligt av att läsa typ kissies och deras bloggar där det bara är en massa om hur man ska se ut och vara. Till alla läsare: FÖRSÖK VARA NÖJDA MED ER SJÄLVA, för om vi bara lever för att oroa och ha komplex för vårat utseende så orkar man inte leva livet fullt ut och man lever väl för att LEVA !

Reply
Linda

Jag tycker att det är super bra att du står på dig.
Du har en super fin kropp och även om du inte hade det så har ingen annan med det att göra. Det är insidan som räknas och du verkar ha en super bra insida, du verkar tänka på alla och trycker aldrig ner på någon.
Det är verkligen bara avundsjukan som talar när man kan klaga på någon annans kropp. Det bevisar bara hur illa man tycker om sin egen kropp.
Du är grym, Kenza!

Reply
Sailina

Oh girl, I read your entry before a few minutes.

I just want to say: I think you are a beautiful girl and you have a top body, too. It’s normal that the people first look at your boobs and your ass , if there are photos of you in bikini. But don’t worry, because you are able to afford it!
Outside, there are always and there will always be some haters, which are jealous of your appearance. I have to say I’m a little bit jealous, too. But I would never say bad things to you or mistreat you to feel better.
You have a perfect body and every bright person knows it and knows that there’s nothing fake.
You are very natural and you keep being yourself.

Keep it up, Kenza. ;)

Reply
Sofia

Hahaha! Herregud, jag satt och läste senare inlägg och tänkte att du är smal! Komiskt att läsa detta då. Fattar inte hur någon kan tycka att du är tjock, du skulle säkert till och med kunna gå upp ett par kilo och fortfarande vara hur snygg som helst! Folk är bara avundsjuka (jag vet att jag är det!).

Reply
EMMA

det är just därför vi älskar dig kenza – du har en
super bra blogg som handlar om allt, inte silikonbröst
förstorade läppar och allt som ***** håller på med.
du är super fin som du är , vi älskar dig kenza ! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*