• header

Bikinis

Väldigt många frågar vart mina bikinis kommer ifrån. Jag har skrivit det förut men kan göra det igen! Det är nog lika jobbigt för mig att få en miljon likadana frågor som det är för er att ställa dem hela tiden, hehe ;-)

Söt prickig överdel med rosett – Cubus. Underdelen är från American Apparel

 

Bandeau-överdel från Cubus

 

Virkad överdel från Victorias Secret. Underdelen kommer från American Apparel. Deras bikinis finns i massa olika färger och det är superbra, för det är ju ofta man hittar en snygg bikini men där modellen på underdelen kanske är lite mindre snygg. Jag vill t.ex. bara ha underdelar som man knyter på sidorna och det var det inte till den här från Victorias Secret eller de från Cubus. Då kan man bara köpa en underdel från AA till den snygga överdelen!

 

Denna är min nya favorit och den kommer från Vitamin A, köpt på Nelly. Dyr men väldigt snygg! Fint mönster och glittrande guldränder. =)

217 Comments

Esther

Hej
Ursäkta om jag ställer en akward fråga men hur fixar du bikinilinjen? hehe.
Skitsnygga bikinsar, skitsnygg kropp för den delen med.
:)

Reply
Nathalie

Vem är de dom du har med dig till egypten ? Har aldrig sett henne innan och du verkar inte ha nämt henne. vem är de ? :S

Reply
Helena

Hahaha, du jag tycker att det är lite roligt att du är trött på alla som kommenterar dina bröst osv… men ha inte så jävla många bilder på dina bröst.

Reply
jenny

Hej:)
Hur lång är du? Jag skulle verkligen vilja veta för själv är jag nu 172, har nog inte växt klart än, och ibland känner jag mig lite för lång när jag har på mig klackar. Men du har ju på dig klackar nästan hela tiden och verkar inte tycka att längden blir ett problem. Jag älskar verkligen skor och vill inte vara rädd för att ha 10 cm och uppåt klackar, men jag vill inte se ut som en jätte på 185 cm! Det skulle vara jättekul om du svarade :)

Ps. Jag älskar verkligen din blogg, och du är verkligen såå vacker! Du har också skitbra klädstil.

Reply
Nattis

Vill börja med att säga, sjukt snygga bilder du har lagt ut under din fantastiska resa och alla bikinisar är gryymt snygga på en snygg tjej som dig!!!(kläder man inte skulle lägga märke på i vanliga fall som du har ibland läggar man märkte till när du har de på dig! Fina Kenza) Bilden längst upp är bara så fett snygg och helt underbar! Hoppas du inte känner allför dåligt samvete över jayson, du kommer ju hem snart iaf och du har varit värd denna resa mer än någon annan!!

KRAM

Reply
aj

hur har du så fin kropp!
snälla berätta hur du äter & träna du har min dröm kropp vill verkligen nå den! hatar att mina lår sitter i hop!!
snälla svara!

Reply
Badgalen

Hej, snygga bikinis verkligen, på en vacker tjej! När visar du upp årets bikini? Jag behöver lite inspiration!
Ha de bra!

Oj råkade visst skicka iväg ett halvfärdigt inlägg innan, de kan du ta bort!

Reply
Linda

Hej! Jag gillar verkligen den virkade :D
Men jag har tänkt på en sak (;
Kan man bada i virkade bikinisar? (:
:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*