• header

Bikinis

Väldigt många frågar vart mina bikinis kommer ifrån. Jag har skrivit det förut men kan göra det igen! Det är nog lika jobbigt för mig att få en miljon likadana frågor som det är för er att ställa dem hela tiden, hehe ;-)

Söt prickig överdel med rosett – Cubus. Underdelen är från American Apparel

 

Bandeau-överdel från Cubus

 

Virkad överdel från Victorias Secret. Underdelen kommer från American Apparel. Deras bikinis finns i massa olika färger och det är superbra, för det är ju ofta man hittar en snygg bikini men där modellen på underdelen kanske är lite mindre snygg. Jag vill t.ex. bara ha underdelar som man knyter på sidorna och det var det inte till den här från Victorias Secret eller de från Cubus. Då kan man bara köpa en underdel från AA till den snygga överdelen!

 

Denna är min nya favorit och den kommer från Vitamin A, köpt på Nelly. Dyr men väldigt snygg! Fint mönster och glittrande guldränder. =)

217 Comments

Anna

Super snygga! (:
Känner att det är dags för att köpa hem lite nya bikinis. Tack för inspirationen!
Ha det bäst! Kram

Reply
KAN DEE DRAWiNGS

Du är så fin Kenza! Tycker också att det är så härligt att du har både fötterna stadigt på jorden. Gillar den sista bikinin mest, snygg som fan!

Kramar Kan Dee

Reply
angelica

Det trakiga med manga vita bikinis ar att det kan synas igenom nar man doppat sig. Ar det sa med din ocksa? Blir galen, för hur fn ska man veta det lixom? Jag har köpt 2 olika vita bikinis och det har synts igenom. Det kan man ju inte veta försn man tagit sig ett dopp. Kram fran Turkiet :)

Reply
nikoline

Tjek justnikoline.dk – hun er på jordomrejse lige nu og har efter kun et halvt år, fået en af dansmarks mest læste modeblog!!! Hun er alt for fed :-)

Reply
P

den sista bikinin e grymt snygg!!!!

har du läst DJ Babys blogg???? =( =(

ha d bra!

Reply
Emelie

Wow, snygga bikinisar! Jätte roligt att du säger var dem är ifrån och ger tips m.m :)
AA brukar alltid ha bra grejer!
Kramar

Reply
Malin

Grymt snygga bikinisar (hah vad heter det i plural) på en snygg människa kan ju inte bli fula ;). Önskar att jag också hade ditt självförtroende angående utseende, men det är nog bara att kämpa på :D

Reply
julia

Åh den där sista drömde jag om för ungefär ett år sedan, i alla fall en liknande. Riktigt snygg är den!

Reply
Linnea

Hej Kenza, älskar din blogg och läser den varje dag typ. Men finns det någon American Apparel butik i Stockholm, och i sånnafall vart? :) Kram

Reply
Hannah

Grymt snygga bikinis och du har en grym kropp! Älskar din blogg, fortsätt som du gör :)

Reply
JustMie

Åh, vad frestad jag blir när jag ser bilderna vid poolen :P. Här är jag i kalla sverige..

Snälla, skulle du kunna lämmna en kommentar i min blogg? bara en kort..

Skulle bli SÅ glad <3. Puss/ liten bloggerska ^^

Reply
Malin

Hej Kenza!

Du har väl Ray ban Wayfares (orginal)?
Bad min pappa att fixa ett par till min födelsedag när han åker till usa så jag hoppas att det är dom du har?

Pleeeease svara :D

Reply
Hanna

Jag tycker att din kropp är skit fin och att du ska skita i alla åuckon som säger nåt annat! Du är en förebild för många tonårstjejer för du bryr dig inte om vad andra tycker och du kör ditt egna race :) ville bara att du skulle veta att du är en stor förebild för många!

Reply
Amanda

har du hört om baby J’s mamma?:( måste vara jobbigt för er som står han nära att inte kunna finnas hos honom. kramar!

Reply
Karin

Hej Kenza jag tycker du sminkar dig jättefint. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du gör? <3

Reply
Madzter

Va vacker du är! Du verkar vara så jordnära och snäll dessutom!
Vilken härlig resa ni verkar ha varit på. Ta hand om dig! Kram!

Reply
Miss75

Hej Kenza!

Inte ett dugg avis på dina bilder, åhhh vill oxå ligga i en pool NU!! :) Tycker det är jättebra att du skrev ett sånt inlägg ang, din kropp osv!! Blir skrämd av att höra/se vilken kropps uppfattning dagens ungdom har. Du må ha lagt på dig lite men rätt smal ändå. Ta det inte på fel sätt nu.
Du ser välmående och frisk ut. En vacker tjej med glimten i ögat & massa utsrålning! Även om du nu inte valt att vara nån förebild så tror jag det hjälper en massa att tjejer visar att dom är starka, har självförtroende & tycker om sig själva för den dom är. Alla är unika på sitt sätt. Att uppmuntra vaandra & ge komplimanger blir man bättre på med ålder & erfarenhet så det så. Men bra att börja tidigt & kom ihåg ett litet vänligt ord eller ett leende kan lyfta upp allas dag. Så fram med mera positivitet & håll varandra om ryggen tjejer!! Så himla trevlig blogg med massa fina bilder. Blir alltid så glad av att titta in här. Tack. MvH L

Reply
rebecca

kan du inte visa dina BIKINILINJER som du gjorde när du vart i thailand ? : ))

Reply
hanna

heeej kenza, undrar hur mycket väger och hur lång du är, du har sjukt vacker kropp, victoria secret fashion show body, omgggg

Reply
TT

Vilka fina, jag vill också ha sol!! Snacka om att du måste ha många läsare nu, hehe jag ska också klä av mig på min blogg :P

Reply
Melissa

Jag har en fråga, hur länge har du haft din navelpiercing.
Jag skaffade min för ungefär en månad sen. KOmmer du ihåg hur lång tid det tog för din att läka ? :)
Tacksam för svar!

Reply
Hanna

Guud vad härligt det ser ut att vara,ville bara säga att du fin på alla sätt och vis,vacker utsida och en insida av guld,jag känner ju inte dig men du känns i allafall väldigt äkta och supertrevlig.
Glöm inte att ställa om klockorna till sommartid när ni kommer hem. Ha det bra!

Reply
kattis

Superfina allihopa! Min favorit är nog den rosa, överdelen på översta bilden! Du är sjukt snygg hörredu!

Reply
emma

Hej! Jag undrar vart man kan hitta dom underdelarna från american apparel, skulle vara jätte gulligt om du kunde berätta..!

Reply
F

Den sista bikini är helt stört snygg!! Hoppas att ni har haft en bra resa!
:) kramar

Reply
Emma

jävligt nice! Men hörru/hörrni nu sätter jag igång med dagensblogg så det är bara in och tävla! pusspuss!!

Reply
Linn :)

kensa nu får du fan ge dej med att säga att du inte e nöjd över din kropp.. och om du har så många komplex så lägger man inte upp 30000000 bilder på sig själv i bara bikini.

kenzas svar: Du har nog missförstått. Jag har inga komplex. Vad har du fått det ifrån? Jag är mer än nöjd med min kropp.

Reply
jusz

Kenza, först å främst underbar blogg! you go girl!
men appropå bikini så undrar jag lite om den där vita underdelen från american apparel .. jag vet att AA har sjukt bra kvalité på sina kläder men finns det någon risk överhuvudtaget att dom där vita bikinitrosorna blir genomskinliga när dom hamnar i vatten? har funderat på att gå å köpa en AA-bikini (kanske vit) och eftersom dom inte är billigast i världen så skulle det va himla bra å veta om dom är värda stålarna eller inte .. hatar nämligen när man har köpt en ny skitsnygg bikini och känner sig verkligen stolt över den, men sen så fort man hamnar i vattnet så blir den så gott som genomskinlig – och allt syns! heh .. äh, du förstår säkert .. ! hursomhelst, skulle bli ÖVERLYCKLIG om du svarar på frågan! so long, hare gött! :) sola lite åt mig .. ;)
tack på förhand.

Reply
nathalie:D

jag måste bara säga en sak. jag beundrar verkligen dej. jag är helt beroende av din blogg, jag läser alltid allt du skriver:D tycker att du är en underbar förebild för unga tjejeer som jag:D ville bara säga det till dig:D

Reply
stephanie

Shiit vad skönt det ser ut. snacka om att man kan drömma sig bort med dem bilderna, havet, himlen, poolen you name it. Ha det gott tjejen//

Reply
emelie

åååh, du är så himla vacker Kenza! Och kan verkligen inte förneka att jag är avundsjuk på dig där borta i Afrika, sola lite åt mig är du snäll! ;)
kram

Reply
Anna

Tjenare Kenza!

Jag måste bara säga att du ser så himla bra ut och du ska strunta i alla idioter som säger nåt annat!

PS: Jag älskar din blogg! :D

Reply
Kajsa ^^

Jag måste bara säga att du har så grymt fin kropp!
Jag blir alltid avis när jag ser dina snygga bilder :)
Du är jätte söt (:
Kram!

Reply
B

Kissie släng dig väggen me dina bröst och ingrepp. Vem som helst ser att naturlig skönhet är det bästa efter man tittat in denna bloggen !

Reply
Josefin

Gud va du är brun Kenza :D
Angående om att din kompis mamma hade gått bort, usch hoppas verkligen att han mår bra!
<33

Reply
Wilma

Du ska vara stolt över din kropp den är precis som den ska vara. Jag tycker du är en bra förebild! Kraam <3

Reply
jessica

du är hur fin som helst och sjukt att folk orkar lägga ner energi och skriva dumma saker, avundsjuka.. du och dina kompisar utstrålar finhet:D nåt jag är avundsjuk på, tack för att din blogg är BÄST!!!

Reply
Mimmi

ååhh, vill också ha värme och sol!
om du har tid och lust gå in och rösta på vilken kändis kille du tycker är snyggast på min blogg, min kompis favorit eller min! :)

pusspuss:*

Reply
Amanda

Jag hade nog inte tyckt att den vita bikinin skulle vara något jättespeciellt om jag såg den i butiken/på nätet, men du passar jättebra i den och får alla oss andra och också vilja ha den! Och det är du väldigt bra på. Go Kenza! :D

Reply
Alexandra

Din kropp är snygg, du är FETTTT snygg så varför ens slösa din tid på små råttor som är avundsjuka på dig och skriver elaka kommentarer? vist blir man sur men jag tycker du ska skita i dom och ta åt dig att du är FETTTTTT snygg

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*