• header

Tävling – Wildflower by Kenza

Nu var det fan ett bra tag sedan jag hade en tävling här tycker jag. På begäran är vinsten den här gången ett par skor från min skokollektion!

För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver vilka skor du vill ha, du kan välja bland dessa nedan. Jag vill även att du skriver en liten historia om hur din dag eller kväll kommer se ut med mina skor på dina fötter! Använd fantasin nu! ;-)

Ps. HÄR hittar ni butikerna runt om i Norden som säljer mina skor

 

 

UPDATE: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAS. VINNAREN PRESENTERAS IKVÄLL!

2,853 Comments

Jonna

min kväll med nummer två på fötterna hade sett ut på följande sätt..

.. ett par svarta skor! till en söt klänning, shorts eller byxor, ett par snygga skor kan göra varje plagg till något läckert. denna kvällen har jag gjort mig sommarsnygg och klätt mig i ladies night-klackarna, förbereder mig för en galen kväll med mina nära och kära, börjar med lite vin på klipporna och tar oss sedan till ett uteställe och dansar hela kvällen och natten, får många blickar efter mig, framförallt efter mina ben, vem får inte snygga ben i ett par skyhöga klackar!

Reply
ella mariana odhner

Skor nummer 1!
Tar på mig skorna, spatserar ut på gatan, tränger mig imellan alla människor som trängs där ute, för en sekund stannar allt upp! Dom håller andan, dom iaktar, jag skinner.
Just nu är jag snyggast i stan, jag är den alla killar vill ha och det är även jag alla tjejer hatar. Även fast mörkret har lagt sig över staden så skinner jag, jag är som jesus! Alla beundrar mig och jag är övervinnlig. Jag är som edward, jag glittrar. På vägen dit jag ska träffar jag på tyra och blondinbella som blir gröna i ansiktet av avund ( ingen annan har dom skorna) Dom börjar slita mig i benen för att ta en varsin men dom lyckas inte, dom sitter som fastklistrat på mina fötter. Dom hoppar runt som apor och kastar pärlsocker på kissi. Kissi springer iväg med sina badbollar hon snubblar och allt papper hon har i bh’n ramlar ut, men tillbaks till rånet med skorna hah! :) Jag ligger där och slås för livet, dom fick inte ta mina skor! Jag ser upp och ser till min förvånad, Robert pattinson han hjälper mig upp, han glittrar inte tråkigt nog, han bits nog inte heller men han är snygg ändå! Han frågar fall han får prova skorna, så klart svarar jag ja! Dom var lite små men det går ändå, han springer iväg, han sprang flera hm i minuten. Jag har förlorat mina skor, men jag glänser ändå! Bella och tyra blir glada och vi går iväg och dricker vin, vi äter choklad tills vi blir proppmätta och vi får senare sällskap av kungen, silversted och anna anka! :)
Nu blev det en hel del fantasi. Skönt om dig! :)

Reply
jennifer

tja! funny night skulle passa mig bäst! :)

Må den bästa vinna, skulle vara extremt härligt att få något som just du har gjort och skorna från dig. Det skulle vara ett minne av dig i fortsättningen. Ditt inre gör mig mer intresserad av din blogg, hur du är som person.. shet! du är annorlunda.. du får mig att förbättra mig själv på något sätt låter konstigt men aja.. vill bara säga det och tack!

Varje kväll blev bara sämre och sämre… Jag skaffar mig alltid nya skor innan fester/annat, men otur finns bland mig hela tiden, antigen förstörs klacken eller ramlar jag. Så en dag tog jag på mig skorna “funny night” jag kände mig annorlunda, jag blev förtrollad, i första ögonblicket såg jag killen i mitt liv.. vi blev djupt förälskade i varandra. Dagen glömde jag aldrig eftersom skorna gav mig lycka och kärlek…

kram!

Reply
Evelina

Late Night ( bruna) strl 37

allt började redan efter skolavslutningen.
jag kunde inte sluta le och tänka på att allt jag hade framför mig var 10 veckor av ren frihet. leendet hade suttit som fastklistrat på mina läppar ända sedan jag vaknade och kände solen mot mitt ansikte. den vita klänningen var snygg på och håret hade tagit en hel timme att fixa men det var det värt. allt hade sedan gått som i en dröm, fort och suddigt.
efter att ha kommit hem ringde jag några polare och vi bestämde oss för att åka ner till stranden och grilla och ha en liten fest där man kunde ge utlopp för all den gläjde man hade inom sig. Jag gick till min garderob och försökte klura ut vad jag skulle ha på mig. självklart visste jag vilka skor jag skulle ha, dom bruna gladiator skorna från Wildflower by Kenza. det fanns inga tvivel, inga som helst att dom var de mest underbara skorna jag någonsin ägt. med dom blev man inte bara någon, man blev den man ville vara. jag stod länge och funderade på hur ett par skor som var så enkla och snygga men ändå så fantastiska kunde locka fram alla möjligheter och känslor hos en. Efter att ha tagit mina slitna jeans shorts, en vit bomullstopp, några guldarmband och skorna på mig packade jag alla saker jag behövde med mig och skyndade mig till stranden. de flesta hade redan kommit och dom vinkade åt mig att skynda på som att dom var rädda att jag inte skulle hinna att uppleva sommar kvällens sötma av all mat och goda drinkar eller solens värmande strålar. jag kastade nästan cykeln på marken och skyndade mig fram till mina kompisar. deras ögon fastnade såklart inte på något annat än mina skor. skorna hade nu funnit sin rätta plats. i den mjuka sanden och solstrålarna som lyste på dom som för försköna dom mer, om det nu gick. jag tog av mig dom och la dom försiktigt ner i sanden och tittade på dom, det var som att dom gömde en mystik från den grekiska tiden då man uppfann gladiator skorna, dom var underbara och bäst utav allt, dom var mina. sedan vände jag blicken mot mina kompisar och drogs med in i kvällens ljuva stämning och kände mig otroligt lycklig.

Reply
nancy

hej jag hade gärna velat ha Late Night skorna i storlek 40 jag tar studenten i år och jag ska ut och resa en hel del denna sommarn jag hade älskat att ha dom skorna för dom är bekväma vad du har sagt och dom hade passat min klänning in för studenten perfekt jag har letat länge men totalt glömt din kolektion och nu har du din tävlign så då är det perfect at försöka vinna eller testa sin tur i allafall men i alla fall jag hade verkligen velat vinna denna tävlingen.
P.S jag tycker du ska skita i allt negativt folk säger om dig du är en underbar person och är värd all lycka i världen!!!!!!

love u and keep doing what u are doing <3
much love to u from a girl from Uddevalla i västra götaland :)

Reply
Julia

late night 2 . Jag skulle först gå ut och shoppa, jag skulle köpa kläder som passar till skorna kanske en klänning med blommor eller något snyggt mönster på. jag sklulle ha på skorna tills fötterna värker. Sedan efter jag shoppat åker jag hem packar reväskan och har skorna på mig sedan åker jag på en kryssning. Jag skulle ha skorna på mig när jag äter frukost, lunch och defentivt middagen. Sedan när det är dicso skulle jag för fullt dansa i dom. Sedan när jag kommer från båten åker jag till apoteket för att köpa plåster för jag har fått skavsår, men det var det värt. Och äntligen är jag hemma. Då tar jag skorna och ställer de i min prydnads hylla och sedan morgonen därpå ringer jag vännerna och säger att vi ska ut, vilka skor ska jag ta? Då tittar jag i hyllan och där står de. Jag skulle använda dem tills de är trasiga och fula.

Min storlek är 37

Reply
Rebecca Nilsson

heey :)

jag skulle jätte gärna vilja ha skorna till min avslutning nu snart, känner att det skulle piffa upp allt så mycket mer :) Men skulle även vilja ha lite glada nyheter just nu eftersom allt bra har gått dåligt idag och just nu ser min kväll ut så här, engelska B, engelska B och åter engelska B… Ialla former ;) hehe

Reply
Pernilla

Jag skulle gärna vilja vinna “Late night”. Förhoppningsvis så kommer jag kunna ha dem i slutet av juli då jag ska dra med mig min mamma till Gävle för att se världens bästa Winnerbäck. Varför jag skriver “förhoppningsvis” är för att jag antagligen inte kommer få in mina fötter i dem då, då jag kommer vara höggravid och svinsur på det underbara sommarvädret. Men bara för att det är Winnerbäck jag ska på så ska jag tamefan få på mig skorna även om fötterna är tre gånger så stor ;) Strl 40 ska det va. Du kan ju tänka dig mina big feet redan innan dom sväller upp, härlig syn! :D

Reply
Towe

Late night, såå snygga skor. Har ju rätt breda fötter, men men (;
Använder aldrig såna skor, har aldrig ägt ett par. Den här gången skulle vara den första. Ett par av kollektionen Wildflower by Kenza!

Sen förstörde mitt dåliga minne allting! Jag glömde bort vad jag nyss tänkte, det var ju något bra! Åh…

Men hittar på lite i alla fall (;

Precis som namnet skulle dessa skor användas till kvällspromenader, passar perfekt till brunbrända ben och ja, så underbart!

Hmpf, så dåligt..:P

Kenza, din blogg är så bra. Du är så fin :D Vill verkligen vara som du, men kan nog aldrig bli så lång, så brun och perfekt :) Kram och ha en bra kväll :)

Reply
beatrice ek

jag skulle vilja ha dom svarta late night.
jag skulle spendera varje sommarkväll med dom på fötterna och även ha dom på dagarna.
jag skulle verkligen haft på mig dom hela tiden för dom är ju så sjukt snygga plus att min idol alltså du har gjort dom och det gör ju det hela ännu bättre.
seriöst, min sommar skulle verkligen bli så himla mycket bättre med dom här skorna på fötterna.
/ bea

Reply
Julia

“Funny night” Skulle piffa till min nya underbara klänning från H&M. Fick nyligen hem den röda klänningen med roser från The garden collection. Vem skulle inte vilja bära “Funny night” till en underbar rosklänning? Jag är i alla fall villig att ta på mig skorna och klänningen och rocka loss en solig sommarkväll :)

Reply
Louise

Jag önskar mig nighty night för att de är de ballaste skorna i världen! dom skorna och jag kommer att ha många äventyr ihop men vårt första kommer att vara i london. jag har precis varit på en klubb eftersom jag har ledigt nästa dag eftersom lärarna är på viktväktargrej för att föregå med gott exempel. När jag är påväg hem i mina snygga skor och min snygga klänning följer en kille efter mig och försöker ta mina grymt snygga smycken som jag har runt fingrar, handleder och huvud. Den jävlen tror att det är äkta diamanter, men det är dom såklart inte. Men jag ÄLSKAR mina glittersmycken och vi börjar slåss. Då räddar mina grymma klackar mig först med en vass kickboxningsspark, sedan en klockren träff mellan benen och killen kryyyyyyyper iväg. Jag bestämmer mig för att bli superhjältinna och mina nighty night blir min signatur.
Kram ;)

Reply
jennifer

ååh alla är så himla fina men jag skulle vilja ha “late night” Jag skulle ha dem under alla underbara sommarkväller med mina nära och kära :) Allt från fester till mysiga grillkvällar :)

Reply
Lina Gröning

Jag skulle vilja ha dom bruna Late Night, skulle vara skit snygga att ha till sommaren :) Har redan Crazy Night skorna från dig, dom är verkligen super snygga! Ikväll ska jag bara ligga hemma och ha film mys med min pojkvän eftersom vi båda är sjuka. Så ska snart fara och hyra någon bra film.

Reply
Merita^^

Heej! Skulle gärna vilja ha *late night*
En härlig vårdag eller sommardag, ute, hittar inge skor, men där är dem , drömskorna, Med jeansjacka, linne, eller klänning, Ute promenerande, skönt utan att få ont i fötterna, riktigt härligt, speciellt på stan , till skolavslutning, vilka fina kommentarer man skulle få för dem, helst ! :)

ps: Din kollektion är jättefin! <3

Reply
sura

Hejsan
Jag fyller år den 3 maj,så jag kommer att ta på mig de dära fina vita skor som e late night 2 o dansa tango och gå runt i min skola och dissa en kille som tror sig för mkt..så jag kommer att gå med mina skor o dansa tango framför honom med en annan klasskamrat o sen ska jag åka hem o dissa min kusin som jag hatar som vill gifta sig med mig =( jag kommer att dansa tango hemma själv o skriva så högt jag kan att jag kommer aldrig att gifta mig med nån kusin..sen ska jag ut på kvällen..o därr ska jag träffa en snygg kille som e snäll ska ta på mig en vit klänning o de fina skorna som jag kommer och få av vår ängel kenza..och jag kommer att leva lyckligt livet ut för att jag får tur med mina nya skor..och även om jag får inga skor av dig kenza så vill jag att du ska veta att du e en underbar männiksa..och det e första gången jag skriver till dig jag har sj ingen blogg men brukar läsa din blogg varje dag/ från en arab hahah //Sara

Reply
Josephine

En kväll med nighty night skorna.
Ända sedan Josephine var liten har hon drömt om den dagen hon ska gå på sin studentbal. Hon har fantiserat om vilken klänning hon ska ha, hur håret ska se ut, vilka smycken hon vill ha och självklart vilka skor hon vill ha. Nu är det endast en månad kvar tills drömmen ska uppfyllas. Klänningen är sydd, håret är bestämt och tiden är bokad hos frissan, smycken är köpta men.. var är skorna? Josephine har fortfarande inte hittat dom perfekta skorna hon vill ha till sin fina klänning förrän hon klickade sig in på Kenzas blogg. Där var dom! Skorna som kommer göra hela outfiten gorgeous!Att beskriva kvällen med skorna kommer bli svårt, kvällen kommer självklart bli elegant men samtidigt helt galen! Så istället kan jag berätta om vad skorna kommer få uppleva. Först kommer dom få åka häst och vagn fram till den röda mattan, sedan ska dom få uppskattas på den röda mattan givetvis! Dom kommer få utstå en riktigt massa dans, för jag är en dansmänniska! Men allra mest under hela kvällen kommer dom ge mej en massa självförtroende, för ingen kan ju se annat än vacker ut i dessa skorna!

Make my night!
Massor av kramar/
Josephine

Reply
Sofie

Jag vill ha de vita ” friday night ”
Jag tänker mig dom på fötterna en vacker fredags sommarkväll. Efter en dag på jobbet så tar jag på mig en söt blommig sommar klänning som jag precis har införskaffat, och de vita skorna matchar så fint till mina bruna ben. Går igenom lilla torg i Malmö med mina närmsta vänner för att sätta mig ner vid en av krogarna och ta en kall öl, för att senare dra på årets festade sommarfest, där jag stolt kommer visa upp mina fina skor. Dansa igenom hela natten, innan man vinglar hem sent på natten. Kanske en anning ont i fötterna, men det är det värt. För de är så underbart fina.

Reply
Tanja

Hej
Jag skulle ha valt “friday night” skorna.
Och hur skulle min kväll se ut.
Kan börja såhär, Min pappa dog den 24/1 2010 nu iår. och jag har inte gått ut och dansat eller festat sen det hände. Det jag vill säga är att till sommaren kommer jag vara beredd på att gå ut efter allt som har hänt och jag kommer kunna slappna av och veta att folk inte kommer titta på mig så som dem skulle göra nu om jag gick ut. Skorna skulle jag ha första kvällen jag gick ut och skulle bära dem med en tajt blommig klänning.
Berättelsen om min pappas död finns på min blogg,och det är inget jag ljuger om.

MVH Tanja

Reply
Elin Jonsson

Hej Kenza!

Jag skulle vara super stolt om jag fick traska omkring i dina LATE NIGHT! Jag skulle använda dom i sommar när jag åker utomlands till Malta. Ist för ett par klackskor skulle jag använda dina super snygga gladiatorskor! Jag har storlek 37..

Kram Elin

Reply
Lina

Jag skulle vilja ha på mig Nighty Night kvällen den 11 juni. Då ska jag fira att jag tagit studenten tillsammans med massa vänner, och eftersom att skorna är så höga så når jag att pussa min fina pojke på munnen :$

Reply
Julia

Late night 2. Jag skulle ha dem när jag åker till Tunisien. Jag skulle ha de när vi sitter på Arlanda och på planet. och en hel dag i tunisien. jag skulle ha de när jag äter frukost, sedan skulle jag defentivt ha de på stranden och när jag äter lunch. Sedan går jag och handlar något snyggt t.ex. en klänning eller en hatt som passar skorna. Sedan på kvällen skulle jag ha dem, det kanske blir lite kallt, men vem bryr sig de är ju otroligt snygga. Sedan kommer jag till hotellrummet,jag har fått lite skavsår men det var det värt. jag ställer de på bordet så att jag kan se dem. jag tittar på de och tänker “vad skulle jag göra utan er”

Reply
Becca

Jag skulle helt klart vilja ha de supersnygga Friday Night, det skulle göra min kväll. Och kvällen är inte vilken kväll som helst, utan när min bästa vän Sofia fyller 18 år. De skulle passa så sjukligt snyggt ihop med min nya rosa spetsklänning och en snygg vit väska med nitar på. Håret ska såklart vara uppsatt i en snygg frisyr. Men som pricken över i:et skulle skorna sitta fint, så många gånger som jag stått och drömt om dem!

Kramar på dig Kenza, you are awesome, you rock your socks of!
/Becca

Reply
Viktoria Owetz

Tjenare Kenza! Jag är med i tävlingen för att vinna dem underbara gladiotsandalerna Late night i storlek 40, 39 går även bra..

I sommar ska jag tillsammans med min allra bästa vän Vendela på konfirmation- och språkresa till ön Isle of Wight i England. Där ska vi tillbringa fyra veckor med skratt, tårar, glädje och kärlek om jag själv får välja. Shopping i huvudstaden London står högt på listan men att ha dina urläckra gladiatorsandler skulle vara pricken över iet för i sommar! Men nu till historien.
Jag hade suttit på den här bänken i timmar, jag var varm av den gassande solen och svätten porlade ner som en bäck nerför nacken, åtminstonde som det kändes. Vendela, förvirrad som vi båda brukar bli, hade tappat bort sig i stor staden och mina älskade nit-gladiatorsandaler var borta! Jag hade stått där i provrummet i Abercrombie and Fitch butiken och provat ett par grymt snygga åtsittande jeans och jag var tvungen att ta av mig sandalerna. Klumpig som jag är går och jag och köper jeansen utan skor och självklart glömmer jag helt bort sandalerna som ligger kvar där vid sidan av den nu otroligt dumma och fula pallen inne i det nu fula omklädningsrummet, innan var det ett riktigt snyggt och mysigt omklädningsrum men nu… nu när ilskan tog över så såg jag bara rött!! Skorna hade under hela min Englandsresa fått stått ut med det mesta, från kvällen då vi sprang från fulla engelsmän, eller till kvällen då jag fick min första sommarflirt-kyss av Cameron. Mina älskade skor, jag visste även att under högra sandalen satt där fast ett gult ruttet tuggummi som jag i evigheter försökt skrapa bort, jag hade även tagit min värdfamiljs typ “familjeklenod” kniv och försökt men utan resultat..Jag visste även att den lilla niten på femte raden längst ut ploppat ut och gått sin egna väg från sandalerna. Och jag visste att om jag inte var så förbaskat klantig så kulle skorna få vara med om fler äventyr!!!

Vendela, ja hur hon kom bort var en annan femma. Jag satt där på bänken och kollade ut mot alla människor som sprang överallt. Jag kollade ner på Aberpåsen och frågade mig själv om det var värt att slarva bort mina sandaler för dessa byxor. Jag tog en slinga som på något mystiskt sätt fallit ur hästsvansen och knögglade in den i hästsvansen igen. Vendela hade samtidigt som jag betalat byxorna försökt leta reda på en toalett. Hon hade tydligen glömt att hennes mens skulle komma just den här veckan och därför inte haft tamponger i beredskap. Därför var hon finurlig nog att komma på iden att uppsöka en toalett för att göra en binda av miljoner av lager papper. Men varför kunde hon inte tänka på att jag är glömsk? Varför kunde hon inte väntat tre minuter till och påmint mig om mina sandaler och haft mig som sällskap? Nej istället ska hon jävlas och gå själv och låta mig glömma mina skor. När jag hittade henne, om jag hittade henne skulle hon få se på andra bullar. Tanken på bullar fick mig att längta hem till morsans kanelbullar. Fan varför skulle vi åka till England? Jag vill ju vara i Sverige, tillsammans med familjen och fira midsommar vid bryggan med kompisarna. Inte fan vill jag sitta här på bänken och lida.. Men i samma stund som jag börjar fantisera om min egna mysiga säng ser jag en blond kaluffs trängas bland människorna, VENDELA! Hon konkar sig fram till bänken och i handen håller hon MINA SANDALER! Det var som att en alien flugit förbi mig för jag bara gapade, det var liksom inte sant!

– VICKY!! Om jag letat efter dig, jag har sprungit i timmar, tyyp hehe. När jag kom tillbaka till affären så var ju du inte där!? Och hon i kassen sa att du gått din väg utan skor, hon försökte ropa efter dig men du hade bara skyndat dig ut..

Istället för att skälla på min allra bästavän som jag för en minut sedan var så förbaskat arg på så slängde jag mig på henne och kysste mina sandaler och skrek av glädje. FOlk som gick förbi var förbryllade och trodde säkert jag var en blond jäkel från Norden som inte hade vett i skallen. Jag visste att från och med nu skulle jag ALDRIG underskatta Vendelas förvirrande hjärna, för utan den så hade jag inte suttit på samma bänk som timmen innan med skorna på plats och vännen framför mig.

Reply
belinda

Hej !

Jag skulle vilja ha nighty night eller late night 2 , om jag skulle vinna någoon utav dom skulle deras invigning göraas på min egypten resa i juni. Där skullle dom passa perfekt på dansgolvet när man svänger runt bland massa drinkar och har sjukt kul, skulle va perfekt på vackra strandpromenader där nere med. Längtar till sol och värme till min fantastiska resa. Hoppas dem där nere i egypten håller tummarna. kram belinda

Reply
Madeleine

Friday night skorna skulle jag vilja vinna ;D min kväll blir inge vidare, en stor forskaruppsats i svenska som jag måste göra klart och lämna in..fast det lär väll bli kolla runt på bloggar istället x) speciellt din, för din är bäst! ;)

Reply
line

Jag skulle vilja ha ” funny night ” så jag kan ha dom på min student , jag har vart och kollat på dom flera gånger och provat men känner inte riktigt att jag har råd.
Dessa skor kommer användas på studenten, dagen och kvällen till en fin klänning. Då ska vi slå klackarna i taket och dansa loss, självklart vill jag vara snygg och ha dessa skor då!:)

Reply
lisa

ÅH jag skulle jätte gärna vilja äga ett pat “funny night”. dem skulle passa till min balklänning perfekt och jag skulle ha superduper funny i dem ;D

Reply
Amanda Dahl

Hej kenza!
jag skulle helt sjukt gärna vilja ha ladies night! jag har kollat på dom ända sen dem kom ut i affären men på grund av att jag ska ut och resa med mina tjej kompisar så har jag inte haft råd att köpa dom.. jag skulle verkligen kunna se mig utan för en resturang i barcelona (dit jag ska med mina kompisar) i dessa underbar skor! kanske till en snygg liten svart? eller ja till vad som helst! med dom skorna vet jag att jag kommer impa på mina tjej kompisar när vi går på barcelonas gator! jag skulle känna mig som världens snyggaste! haha dehär är första gången jag är med i en “blogg tävling” haha jag är lite blyg så har inte riktigt vågat tävla men jag vill verkligen ha dem här skorna! :D jaja tack och hej leverpastej!:D

Reply
Karin

Jag skulle jättejättejättegärna vilja ha de vita late night skorna i storlek 36. De är hur snygga som helst och jag har velat ha sånna jättelänge nu, men har inte haft råd och när jag väl har hittat ett par billiga finns de inte i storlek (otroligt jobbigt att ha små fötter). Om jag hade vunnit dessa, hade de varit mina absoluta favorit skor, jag hade haft de på mig på Kreta i sommar. Ett par jeansshort och ett snygg linne till det, underbart! Jag hade tänkt på dig, Kenza, hela tiden jag hade de på mig! :D Haha.

Reply
Michelle

Oj gud va detta kommer bli svårt!
massa som har kommenterat med bra saker, men jag vill verkligen vinna så det är värt ett försök.
Om jag vinner dessa underbara skor skulle jag valt “FUNNY NIGHT” riktigt snygga.
Och jag har ett par högklackat, men dom andvänder jag aldrig, det hade varit så bra att ha ett par till som jag verkligen gillar och kommer andvända.
men ja jag hade haft dom varje danskväll, på varje disco. snart fyller en mycket nära vän till mig år. och snart är det valborg vilket kommer göra allt så bra, när jag har dom på mig.
jag skulle lätt kunna gå med dom o känna att mitt självförtroende är på topp.

jag vill bli vacker, jag vill bli söt.
kanske blir det min vändning med dessa awsome skor! :)
kram michelle.

Reply
Melissa

Late night 2,
Skulle vara en smärtfri sommarkväll på dansgolvet. dansa hur länge som helst utan någon smärta alls!:) Kan det bli bättre? nej! Älskar att dansa, dessutom är dom tuffa, festliga och även väldigt enkla.:)

Reply
Jenny

Late Night skulle sitta fint på mina fötter i vår/sommar ;)

Just nu har jag smugit in på jobbdatorn i personalrummet för att kunna vara med och tävla om dessa URSNYGGA skor! Tidigare idag var jag på min första förundersökning för ögonlaser – jättespännande – så nu vet jag att jag är en lämplig kandidat för att göra en LASEK behandling. Jag har haft dålig syn i hela mitt liv och nu när jag snart fyller 22 år så ska min dröm gå i uppfyllelse, att SE utan glasögon eller dyra linser! Som sagt jobbar jag just nu – hela kvällen, så jag roar mig genom att kolla igenom bloggar på min rast ;)

Hoppas, hoppas jag vinner! Skulle göra mig ÖVERLYCKLIG :D

Reply
Beatrice

“Nighty Night” är ett par skor jag definitivt skulle vilja bära en hel kväll sedan inpå natten! Jag ska nämligen åka till Milano och eftersom skorna ger en lyxigare look skulle jag kunna ha dem både när jag strosar runt på shoppinggatorna på dagen med endast slappa jeansshorts och kavaj men även senare när jag går ut och bär en snygg svart festklänning, bruna bara ben och Nighty Night by Kenza! Det bästa med dagen kommer att vara alla italienskor som kommer med komplimanger om mina fantastiska skor. Men det allra bästa kommer att vara när kvällen är slut, och jag går hem mot hotellet med skorna i handen efter en FANTASTIK KVÄLL!
MVH Beatrice!

Reply
Verna

Ett par Nighty night på mina fötter skulle sitta fint dagen då jag vill ta ut min fina fästman/sambo och fira vår två års dag. Det ska vara en fin sommardag, full av aktiviteter och här ska inte köras på nån gammaldags stil inte :) Nu är det jag som ska uppvakta honom och bjuda ut honom på en fin middag på restaurangen där han friade till mig. Efter allt han gjort och gör för mig så är det inte mer än rätt! Eftersom att han älskar när jag har höga fina skor på mig så skulle det vara fint med dessa skor. Och vem säger att man behöver ta av sig dom på kvällen? Ett par snygga underkläder och vår kväll är gjord! ;) haha.

Reply
sonya

jag skulle vilja ha skorna som heter ”friday night”

så här skulle min dag se ut :

jag har precis kommit hem från skolan och ska duscha snabbt,sminka mig och sätta på mig min balklänning,nen jag har ett enda STORT problem,jag har inga skor som passar till min sockersöta klänning,den är väldigt gullig av sig därför vill jag bryta av allt med lite tuffigheter,jag öppnar skogarderoben och med en änglaröst och väldigt mycket ljus som by the way kom från ingestans ser jag de perfektaste skorna i världen… de som kenza gav mig

Reply
Kajza

Skorna: “Friday night”

Om jag vinner dessa skorna så kommer jag att sätta på mig dom redan tidigt på morgonen Fredagen den 11 juni. Dom ska bäras under hela min studentdag i Helsingborgsstad. När man tar studenten i Hbg så möts klassen först för lite champagne frukost, uppropning med betyg, sedan samlas alla skolor i hela Helsingborg och springer ner för kärnan(många trappor) runt om Magnus Stenbocks statyn sedan åker vi lastbilsflak,bilar runt om i hela helsingborg innan vi åker hem för fira med nära och kära. Sen blir det utgång på kvällen med Alla andra Studenter. Riktigt snygga skor till en super student, till en superdag/kväll !

Reply
Gabriella

Hej! superfin blogg du har,läser den varje dag, grymt bra :D jag vill ha “Funny night”- skorna då dom är så jädra snygga!
Om jag hade haft skorna på mig en kväll hade jag verkligen slagit klackarna i taket, hehe! om någon jobbig person kom fram och inte hade gått iväg hade jag kunnat sparka iväg han/hon med de stenballa skorna! jag vet att de hade studsat iväg direkt! Så jag hade inte känt mig rädd eller osäker en ändå minut med dom på mina fötter!
Ha en bra dag :)

Reply
Ingrid

Late Night skulle utan tvekan bli mitt val. Jag skulle använda dom på min konfirmation som jag har nu i vår. Vill gärna ha dom vita storlek 39. Dom kommer vara perfekta med min vita spetsklänning. Du är en sjukt bra förebild måste jag säga! Jag är bara 15 år men jag ser upp till dig! Ett minne för livet om jag vinner “jag vann super snygga skor av KENZA” DET blir något att berätta för barnbarnen ;)

Puss!

Reply
Emma

Hallå, måste säga som dom flesta andra här att din blogg är otroligt mycket bättre än alla andra storbloggare Kenza! och jag har länge funderat på att skaffa ett par gladiator shoes men har liksom aldrig blivit nåt av och vill verkligen av allt ha ett par på skolavslutningen och självklart till andra högtider med, skulle vara så otroligt,otroligt roligt och dina late night 2 skorna är precis i min smak och sååå sjukt snygga!! Så om jag fick den fantastiska chansen att vinna, så skulle jag vilja vinna alltså late night 2 i storlek 38! Om jag nu hade vunnit hade jag först studsat upp och ner i hela huset och skrikit av lycka, självklart gått runt med dom hela dagen hemma och tittat på dom helaaaa dagen lång och såklart sovit med dom!! På morgonen hade jag tagit på mig min skolavslutnings klänning och skorna och bara stirrat mig blind på dom och tvekar på om jag vågar sätta på mig dom och inte bara ha dom att titta på,men jag bestämmer mig för att ta på mig dom gudomliga gladiatorsandalerna och sedan när jag kliver in i den stora kyrkan så står alla i min klass och kollar på dom otroligt snygga skorna och jag kan inte bli lyckligare tänkte jag! & dom allra populäraste blir helt svarta i ansiktet av avundsjuka.. NU känns det att de blivit sommar tänker jag och går förbi alla lite snobbigt med dom otroligt vackra skorna på mina fötter!

Reply
Angelica

Om jag vinner detta pris, vill jag vinna de snygga Ladies Night i storlek 38.

Snart fyller jag arton bast och då är det ju krogen som gäller, vad passar inte lika bra som ett par Ladies Night då? Dansar hela natten lång i de skitsnygga skorna, de ser ju väldigt bekväma ut för att vara klackskor! Kommer att partaja upp hela stället, och alla tjejers avundssjuka blickar på MINA skor!

Hoppas verkligen att jag vinner, det vore toppen =) En sjuttonåring som mig med studiebidraget har ju inte råd med ett par skönheter som dom.
Ha det. Kram/ Angelica

Reply
Emelie

Eftersom jag befinner mig hemma hos min pojkvän som jag för tillfället har distansförhållande med så ser jag mig ikväll iförd Crazy night skorna, sittandes i SOFFAN! Jag hade suttit här hela kvällen men skorna på fötterna, inspekterat dom varannan minut och bara suttit och lett för mig själv. Och min pojkvän hade undrat om jag var galen! Men vilken kille hade inte det? ;) Men allla tjejer hade förstått för “shoes are a girls best friend”!

Reply
MADELEINE

Late night, de svarta, kommer följa med mig överallt, va min extra högra hand helt enkelt. Dom kommer vara min följeslagare hela sommaren. Vare sig det är promenader, shopping, fika på stan eller fest det handlar om så kommer dessa sitta som pricken över i:et på mina fossingar. Tänk dom, – en vit somrig klänning, och en tuff jeansjacka över för att göra det tuffare. Matchande med de underbara skorna och brunbrända ben tillsammans med massa snygga smycken. Jäklar vad fint!

En utekväll bara tillsammans med mina underbaraste vänner, vi har skitkul. Och då och då sneglar jag ner på mina skor, och ler. Även många förfrågningar hade kommit upp var jag hade köpt dem. Stolt säger jag: Wildflower by Kenza. Mitt ansikte skiner upp till ett brett leende som håller kvar hela under hela kvällen. Perfekt outfit till en perfekt dag!

(ville bara tack för en grym blogg snygging, fortsätt så)

Reply
Carolina E

skulle vilja ha friday night , Skulle börja med att jag springer in i mitt klassrum med snygga stuprörs jeans kavaj med snygg topp under. Och skriker KENZAS SKOR ÄR MINA sug på den ni!och lyfta ena benet så alla får se :D sen mot kvällen skulle jag sätta på mig en snygg fest outfitt som passar till dom grymt snygga skorna. Sen drar jag på fest och dom kan glömma att jag tar av mig dom! ska ha på mig dom och bara njuta av allas avundsjuka blickar ! perfekt fredag om man får säga det själv ;)

Reply
Erica

Jag skulle vilja ha Noghty Night, jag har smygkollat på dom länge.
Jag är lite ny på detta här med höga klackar. Jag köpte precis ett par, jättehöga, känns som en mil höga. Så min dag med skorna börjar väl (precis likadant dom jag har gjort med mina andra) när jag kommer hem från jobbet och hoppar i skorna bara för att känna hur det känns och se hur det ser ut. Sen går jag antagligen omkring med dom hemma eller så ställer jag ifrån mig dom någonstans och tittar på dom och njuter varje gång jag går förbi. Vecka fortsätter på samma sätt. Sen kommer helgen och längtan efter att ändtligen få använda skorna och visa upp snygga (sommarbruna) benen är äntligen över. Jag dansar, dricker goda drinkar och får beröm för mina snygga (sommarbruna) ben. Den natten somnar jag otroligt gott och nöjd med mig själv för att jag vågade använda dessa höga klackar trots min ovana.

Kram på dig :)

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha skon ”Funny Night”,(stl 40-41) dom är ju så sjukt snygga! =)

-Jag kliver ur bilen. Kyrkan tornar upp sig framför mig. Nu är det inte långt kvar, inte långt kvar tills det bli han och jag. Min vita klänning lyser i solen, håret skimmrar i guldnyans och på fötterna sitter skorna. Skorna som jag så högt älskar att dom är med på mitt bröllop. Alla gäster har reden kommit. Jag tar ett djupt andetag och går in genom kyrkdörren. Min pappa leder mig fram till altaret och det känns som om jag svävar på moln. Där framme står han med ett snett leende och glimten i ögat. Snart bär det av!
Efter sermonin går vårat flyg till Hawaii, där vi ska spendera vår smekmånad ihop. Jag, Han och mina underbara skor ;)

Reply
rosalia

jag skulle vilja ha funny night i storlek 38 <3

jag skulle vilja vinna denhär tävling och kunna få gå till den sista balen in grunsdskolan. jag har alltid varit den som aldrig har fina kläder. jag har liksom varit udda och jag vill jättegärna att den slutar perfekt. jag skulle ha på mig de finsate skorna och sen klänningen min mamma har sytt till mig. jag hoppas att balen blir den dagen då alla som någonsin snackat skit om mig få det dom förtjänar när alla kollar på mig. jag hoppas verkligen att min dröm går i uppfyllelse <3

Reply
Gina-Lee

Jag och mina skor nighty nights skulle börja kvällen hemma hos mig med lite goda vänner, fantastiskt sällskap och bra musik. Vi skulle svänga runt lite lagom på parketten i vardagsrummet och svänga med håret och vicka på höfterna. Vi skulle krama våra nyanlända vänner och bjuda på något litet gott. När alla mina nära och kära är super pepp skulle vi trippa nerför stentrapporna i trapphuset så tyst som möjligt för klockan har ju hunnit slå tolv redan och grannarna sover ju och oj vad klackarna klingar fint i det ekande trapphuset. Jag njuter i tysthet av att se världen från de långas perspektiv, det händer ju så hemskt sällan.
Vi tränger ihop oss i den sån där stor taxi och åker iväg. Vi låter någon annan ta alla besluten och plötsligt står vi mitt på ett gigantiskt dansgolv fyllt med iver och förväntan. Det rycker i hälar, höfter och armar och vi gungar harmoniskt till musiken. Vi passar bra ihop, jag och mina nighty nights. Vi pekar tåspätsarna mot en stilig ung man som vi inte kan slits blicken ifrån. Ni blir för ivriga och hoppar på den stackars pojkens ömma tår i all hast. Vi fnittrar och springer in på damernas för att pudra näsan.
Väl inlåsta och trygga får vi syn på vår största idol, Kenza! Hon står och försöker sätta på sig ett nytt handsmycke hon inhandlat men verkar ha problem, vi är inte långsamma att rycka in. Den vackra Kenza ler och tackar men stannar plötsligt till. Hon berömmer mig och mina fantastiska nighty nights för att åh ja men gud ni är ju ämnade för varandra. Jag ler och säger att ja jag vet visst är det fantastiskt?
Sen så vaknar jag

Reply
Nicole Svensson

Åh om jag skulle få bära ett par skor som är style by Kenza så skulle jag först falla en tår av lycka sedan skulle jag valt Late night för att dom satt så himla snyggt på dig! Min dag skulle bli helt underbar helt enkelt, folk skulle berömma mig hur snygga skor jag har osv åh det känns nästan som att ska ska få ett par nu…

Reply
linnéa

Jag sover bort hela dagen och vaknar till liv frammåt fyra ungefär då jag skuttar ner till datorn och hälsar alla besökare god morgon med en superfräsch osminkad morgonbild endast iklädd pappas flanellskjorta.
Efter det sätter jag på en omgång kaffe och kopplar i plattången (duscha gjorde jag självklart kvällen före för att kunna sova längre!)
Maxar volymen på musiken och börjar lägga sminkbasen.
Kaffesvep.
Lägger sen en vitglittrig ögonskugga som gör hela ögonpartiet till fest och snyggar även till med eyeliner på ögonlocket och spejsar till det hela med att göra små “bockar” från ögonvrån som pekar snett upp mot tinningen.
Kaffesvep.
Böjer till fransarna, and now… time for mascara! Gärna maybelline mascara colossal volum express som bygger upp både längd, svärta och volym – min favorit hittills!
När allt detta är kirrat plattar jag håret och tuperar närmast hårfästet för att få både volym men samtidigt en viss längd och form.
Kaffet har kallnat. Tömmer ut i slasken.
Ett par svarta tights, linne och en rosa-mönstrad-leopard-tiger blus åker på i ett nafs. Jag puffar på lite sprayglitter och parfym (DKNY) och hoppar i mina fantastiska klackar från Wildflower by Kenza. Ladies Night. För det är precis vad det är – min och bästa tjejernas kväll.
Fotar en helbild samt close-up på skorna och lägger ut på bloggen med texten: “NU KÖR VI, LADIES NIGHT ALL NIGHT, RIGHT TJEJER?!”
Det sista jag gör innan jag försvinner ut till dansandet i festnatten är att betrakta mig själv i spegeln och konstatera att ja, jag är jävligt snygg.

Så let’s go – ladies night all night!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*