• header

Tävling – Wildflower by Kenza

Nu var det fan ett bra tag sedan jag hade en tävling här tycker jag. På begäran är vinsten den här gången ett par skor från min skokollektion!

För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver vilka skor du vill ha, du kan välja bland dessa nedan. Jag vill även att du skriver en liten historia om hur din dag eller kväll kommer se ut med mina skor på dina fötter! Använd fantasin nu! ;-)

Ps. HÄR hittar ni butikerna runt om i Norden som säljer mina skor

 

 

UPDATE: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAS. VINNAREN PRESENTERAS IKVÄLL!

2,853 Comments

Carolina

Jag skulle vilja ha ett par vita late night storlek 38!

Eftersom sommaren snart är här och då blir det härliga rockkonserter och partyn med vänner osv! Jag skulle använda skorna tills dom är så nötta att det är hål rätt igenom, verkligen ascoola! ;D

Reply
Tilda

“Late night”
-För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeeeen! fyfan vad vi är bra! jag skrek så ja fick ont i halsen, men det gjorde inget. jag rusade fram till min familj och där stod en man med en stor kamera. Jag tittade frågat på honom och han förstod genast vad jag tänkte och presenterade sig.
– Hejsan mitt namn är Jan. Jag är fotograf på en tidning och vi har utsett dig till världens vackraste kvinna!
Jag fattade ingenting, men en sak förstod jag. Det var tack vare mina skor ifrån Wildflower by Kenza som jag hade på mig!

Reply
Nathalie

Hejsan Kenza! :) Måste börja med att säga att du har otroligt bra blogg, fortsätt så :D

Om jag skulle få någon av skorna så skulle jag ta Late night 2, jag tycker de är otroligt snygga och jag kan inte gå så bra i högklackade skor, och dessutom är jag redan så lång :) Jag skulle ha dom på alla tänkbara ställen i sommar när jag vill se lite extra fin ut! :D och jag skulle vara så rädd om dom så jag skulle kunna ha dom ännu som 80-åring ;D
Måååånga stora bamsekramar från finland! :DD

Reply
Kristina

Hej kenza!!

Jag vill gärna ha ett par svarta late night att ha med mig till min romantiska semester med min sambo!:) Vi har bokat en natt på ett romantiskt hotell på koh lanta i thailand och ska gå ut och äta på restaurangen vi först träffades på.. hade gärna haft på mig dom sandalerna då! Krams

Reply
Johanna

Jag hade valt Late Night 2, dem vita med guld :)!
De är såå snygga!
Jag skulle vakna upp med ben och cykla ner till stranden med dem på där skulle jag med simma och sola och äta jordjubbar med alla mina vänner, senare på dagen skulle jag ha dem på Gröna Lund i Stockholm med ett par slitna jeanshorts och käka glass och åka karuseller och njuta av det varma 25+ vädret! Senare på kvällen skulle jag matcha dem med en jeansjacka, bruna ben och en söt vit tunika på fest :D
Alla skulle ju beundra dem :)!
De passar till stranden, bara vanlig vardag, fest, nöjesfält ja till allt :)

Reply
Emma Hanson

Hej Kenza! Om jag hade vunnit denna roliga tävling hade jag verkligen velat ha “crazy night”! Jag skulle använt dem direkt, så fort som jag öppnat lådan. Jag tycker inte att man skall vara feg när det gäller högklackat och har gärna på mig det som jag känner för till vardags och fegar gärna inte. Sen hade snyggingarna passat perfekt till mitt gymnasiums arrangerade kulturvecka vi har just nu.

Kulturveckan är en tradition vi har på vår skola, vi har aktiviteter hela dagarna, likt såpabandy (där hade skorna passat perfekt, HAHA NOT) och fester på kvällarna. Och vem vill inte ha de snyggaste fossingarna på en fest?

Tack för tävlingen !
KRAMAR :)

Reply
kajsa

skor: “Nighty Night”

Om jag vinner kommer jag ha på mig dom på min skolavslutning när jag går ut 9an. och på kvällen när jag ska ut med mina kompisar på middag och sen ha riktigt kul!

Reply
Paulina

Skulle vela vinna Friday night.
Sjukt snygga till någon ute kväll i grekland
då man kan bära dom med att par shorts. Lilla jag som e halv grek och åker till grekland 3 gånger om
året måste ju ha ett par riktigt snygga skor!
Eftersom jag inte har vita heller skulle det passa perfekt.
Summer is coming Greece, nu behöver jag bara skorna också ;)

Reply
Therese

Vet ej om det ens finns en chans att man skulle vinna då där är många med och för att jag aldrig vinner något…

Men Late Night skulle passa mina fötter perfekt och skulle ge mig det självförtroendet jag letat länge efter. Med dessa skor skulle jag känna mig snygg alltid. Och dom är verkligen mina drömsandaler.

Kram Therese

Reply
Rita

Om jag vann skulle jag vilja ha Late night 2. (storlek 39)

Det är en varm dag och det är sommaravslutning på skolan. Jag kommer in till skolan med mina nya fina skor på mig och känner mig som den lyckligaste tjejen i världen. Jag har på dom hela dagen och på kvällen när jag och mina kompisar är ute och grillar. Jag känner mig lycklig och jag tänker “fan vad bra livet är. Och fan vad lycklig jag är som har på mig de skorna som min stora förebild och min inspiration har gjort. Tjejen jag ser upp till allra mest”.

Kram Rita.

Reply
Jessica N

Dagen är den 30 april 2010. Ett gäng Ladies taggar för kvällen. Det är Valborgsmässoafton. En utav tjejerna heter Jessica (som förövrigt har skadat foten lite lätt). Hon fyller år. Hela 20 år. Som hon har längtat! Som hon har taggat! Det första hon gör när hon vaknat till liv är att dra till systemet.. förmodligen ;) Morgontrötta Jessica har försovit sig en dag som den här. Inte okej. Nu blir det väldigt stressigt för damen att ta itu med sitt besvärliga, tjocka och minst sagt långa hår.

Kl 16.00 ska hon befinna sig i stan för att möta upp två Ladies som ska hjälpa henne med förkröket innan utgång. Pizzor ska även beställas. Så glamourös är hon nämligen, då hon inte direkt är någon stjärnkock (makaroner och köttbullar på sin höjd). Inte ska väl hennes Ladies bli magsjuka en sådan här underbar dag! Vore himla onödigt faktiskt.

Håret är fixat, sminket är fixat, klänningen – den våriga lilla drömmen – är på. Hon är på G! Men någonting fattas… I all hast slår det henne. Hon ska tillbringa kvällen i centrala Göteborg vilket betyder en jädrans massa kullersten. Hur ska det gå med hennes smala klackar i hennes väldigt lilla skosamling? Och hennes onda fot? Inte ska hon behöva rangla iväg på avenyns gator mer än nödvändigt? Inte ska hon behöva skada foten mer? Finns det möjligtvis en lösning till problemet? Jessica måste ha klackar, så är det bara!

Tio minuter har gått och plötsligt tänds glödlampan ovanför hennes huvud. Det enda som kan lösa problemet är ett par snygga, svarta och inte allt för smala klackar. Ladies Night i storlek 41 kan rädda Jessicas födelsedag! Ett till par Ladies för kvällen hade absolut inte skadat.. ;)

Ha de gött änna!

Reply
Sofia

Nighty night!

Med högklackade skor så känner jag mig som mest självsäker.
Och med skorna på fötterna så tänker jag gå fram till killen som jag har vart (tyvärr!) olyckligt kär i under 1 1/2 år och berätta vad jag verkligen känner för honom, och that´s it!

Reply
Lovisa

Nighty Night, just för att de strålar ut självsäker ungdomlighet. Och med dessa på fossingarna skulle jag verkligen stråla ungdomligt och självsäkert en ljum sommarkväll på just det sätt man bara kan göra som sjutton år.

Reply
Linn

Friday night (dom vita). Dom skulle passa perfekt till en klänning som jag ska ha på mig på skolavslutningen!!
Hela natten skulle spenderas i dom skorna, helt perfekta alltså!!!! Åh, vad galet om jag skulle vinna :D

Reply
ellen♥

hej kenza!
jag skulle önska mig late night.
så otroligt fin till sommaren, bara dra på sig dom och känslan av att du gjort dom skulle göra det till något så mycket annat än vanliga skor!
jag är galen i alla skor och har säkert 100 par hemma. men dina late night skulle passa perfekt till min skolavslutning, min konfirmation & bara en underbar dag i sommar vid stranden.
ha en bra dag!
du är väldigt fin också.
kram ellen ♥

Reply
Fanny

Jag skulle vilja ha dina “Late Night”

Kvällen var äntligen här…
Den kvällen som jag planerat så väl och längtat efter.. Gladiator-skorna sitter på och mina jeans shorts sitter tight om rumpan. Det blev mycket bättre än jag någonsin vågat drömma… Allt var så perfekt, även den lilla glimten i hans ögon var där. Stranden spolade upp små snäckor vid mina fötter och han log ett vackert leende mot mig. Jag kände hur vinden blåste i mitt hår och hur en gnutta saltvatten träffade mina solbrända ben då han lutade sig över mig och kysste mig ömt på läpparna. Och ännu en gång kände jag hur min kväll blev “The -Late Night- In Love”

Tack för chansen Kenza!
Kramar Fanny :)

Reply
ella

Friday night (i svart) skulle jag vilja vinna, och som säkert många andra skulle jag ha dem på min avslutning, då jag går ut nian och grundskolan. På morgonen skulle de åka på och vara på hela dagen under avslutningen, eftermiddagen då släkten kommer på besök, och hela kvällen och natten då det ska festas :) och de skulle slitas med hälsan, jag lovar att jag aldrig sett finare skor.

Reply
Jennifer

Ett par av crazy night skulle inte sitta helt fel ;)
Skulle sitta läckert tillsammans med en snygg klänning och bara ben, till resan i sommar till rhodos tillsammans med mina galna vänner :)

Reply
sara

Jag skulle vilja vinna Late night, för att dom är världens finaste sandaler och jag har leatat efter ett par till sommaren.
Jag kan inte beskriva en kväll med skorna, eftersom jag skulle ha på mig dom 24/7 jag skulle göra allt med skorna, dom skulle få hänga med på alla galna äventyr,dom får sova med mig och dom kommer tillochmed få duscha med mig (höhö, dom skulle få brevid så att dom inte blir förstörda) dom skulle uppleva alla med och motgångar med mig, dom skulle helt enkelt bli en av mina bästa vänner.

Reply
Matilda

Ladies night hade varit perfekta till min kväll, för jag hade absolut haft en just ladies night. Möjligt att jag först går en sväng på stan i mina nya skor med min pojkvän och köper snygga kläder till. En söt klänning att ha eftersom denna dagen är solig och varm ! Klänningen ska vara söt och brytas av de tuffa skorna. På kvällen går jag ut med tjejerna och festar! Eftersom mina fötter tål höga klackar dansar jag hela natten och skriker halsen av mig. TOPPEN ! Kommen hem och skorna ser fortfarande ut som nya! PERFEKT!

Reply
Karolina

Jag skulle vilja ha “Late Night” för alla underbara sommarkvällar. Och att ha på min första kväll ute. Jag fyller år den 29 juli så de skulle passa perfekt med dessa skor. De är så snygga så man kan ha dem ute på krogen också, utan att det är hög klack. Så man orkar dansa hela natten lång. Vilket jag längtar efter. Du verkar ha så kul ute så jag längtar ihjäl mig. Och dessa skor skulle göra allt mycket enklare. Snygga och platta :D:D:D

Reply
Bella K.

Hejsan, jag skulle vilja Funny night – dom var så galet snygga och jag känner att jag vill börja gå i riktigt höga klack skor men har inte hittat några riktigt snygga fören nu då. För alla snygga är oftast så dyra :( blev helt kär i skorna då jag såg dom och kände känslan av att jag måste ha dom.!

Vi säger att man ska på en fest med sina kompisar, man tar på sig en super snygg klänning och de läckra skorna och då man kommer till festen bara svävar man omkring på dansgolvet. Man dansar och ser så otroligt snygg ut, till och med killen man tycker om kolla på en med glimten i ögat för att man ser så snygg ut. Man får verkligen sin dröm i uppfyllelse då man står i centrum och allt ljus ligger på just mig.
Jag får tårögda ögon då jag tänker på hur underbart det vore att få vara i centrum för en gång skull.
Sen senare då man ska börja dra sig hemmåt kommer den läckra killen fram till en och säger; Eftersom du dansat hela kvällen tvivlar jag på att du kan gå hela vägen hem så vad sägs som skjuts? Och man bara känner hur man får vara med om ett typiskt avsnitt ifrån ‘Sex and the city’.

Reply
.

Funny night skulle vara prefekt för min syster. Jag vill ha de för att hon har sett de och hon älskar de. Hon fyller år om 2 veckor o 5 dagar. Hon älskar att festa och hon älskar dig och hon gillar dina skor vääldigt mycket :) . Jag kan se henne dansa i dom med sin spetsklänning som är svart, jag kan se henne sitta med sina vänner och dricka något. Jag älskar min syster och jag vill att allt ska bara bli bättre mellan oss, jag vill göra henne glad, när hon är glad är jag glad. <3

Reply
Martina

Hejsan! Jag är med och tävlar :D
Om jag vann skulle jag vilja ha Late Night 2.
Dom är så himla snygga tycker jag.
Jag vill ha alla dom skorna, haha ♥

Kram..

Reply
lollo

Jag skulle vilja ha Nighty night.

Den 4juni har vi våran vår bal. Jag har längtat så länge, hittat den perfekta klänningen men inte dom perfekta skorna och så ser jag det här. Skorna skulle passa perfekt och jag skulle bli överlycklig om jag fick dom skorna.

Älskar din blogg!!

Reply
Leslie

Gud vad snygga skor!!
Ladies night måste nog vara mina favoriter,ser så sköna ut,riktigt snygga också!..Skulle inte sitta fel till ett par bruna ben i sommar,en resa till södra frankrike,Nice, som man ska göra med sina vänninor..blir perfekt till en ute kväll på nice gator,gå äta en mysig middag med sina närmaste och sedan dansa loss med en massa snygga fransmän, fransk house musik och goda drinkar!..live the good life..
Bra blogg och du är riktigt snyggt!
KRAM

Reply
Karolina

Jag skulle vilja ha ”Late Night” för alla underbara sommarkvällar. Och att ha på min första kväll ute. Jag fyller 18 år den 29 juli så de skulle passa perfekt med dessa skor. De är så snygga så man kan ha dem ute på krogen också, utan att det är hög klack. Så man orkar dansa hela natten lång. Vilket jag längtar efter. Du verkar ha så kul ute så jag längtar ihjäl mig. Och dessa skor skulle göra allt mycket enklare. Snygga och platta :D :D:D

Reply
emma

Funny Night i storlek 35/36 och jag skulle ha en underbar kväll i grannbyn. Jag bor i Finland, och här har dem då ungdomsdanser, dock bara i grannbyarna. Så jag skulle åka till kära Åminne på ungdomsdans, festa och ha det roligt. Alla skulle berömma de kära skorna med nitarna. Och så verkar de vara bekväma. Så jag skulle orka dansa hela natten lång. De skulle vara med om en hel del, fjortisfylla, dansa m.m.
Sen så skulle jag kunna ha dem i stan också, så att de får vara med om lite shopping. Hur som helst så skulle de bli mina favoritskor, eftersom jag i normalt fall inte har råd med såna där dyra skor ^^ Och jag skulle använda dem överallt, och min sommar skulle vara oförglömlig för de kära skorna ;)
Kram på dig!

Reply
Linette

hej! alla skor är verkligen megasnygga! har letat efter ett par snygga klackar men har inte hitta dom jag sökt, har letat efter “nigty night och friday night” helst friday night om dom finns i svart, men annars nighty night! ;) denna dag skulle börja solig och varm, klär på mig en fin spetsklänning och självklart så hänger “nighty night” på! åker i bilen och hör redan alla skrika, kmr ner till skolan och där står den solta brorsan som precis tagit studenten! alla glada skrik och skratt ger en varm känsla. kvällen fortsätter med prat om gamla härliga minnen och massa god mat och själklart massa dans! perfekt dag! jag är helt kär i dom. storlek 37. kramkram.

Reply
Ella

Hejsan!
Ladies night skulle passa min stil super bra, dom är stilrena och väldigt snygga!
När jag skall ut alla sena sommarnätter nu sommaren 2010 passar dessa skor perfekt! Jag är ca 173 lång, så med dessa skyhöga klackar på mej blir jag ju så lång att jag ser över hela stan ^^

Reply
Frida med onda fötter!

tja! hmm svårt att välja ett par som är finast, för alla är underbara!! men nu har jag kommigt fram till att jag skulle SÅ gärna ha ett par “funny night” :D:D

Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor! För min dag var så jobbig/konstig på grund av ett par skor.
Mina skor har blivigt jätte fula och slitna, och pengarna räcker inte till ett par nya just nu.
Så min underbara kompis lånade mig ett par<333
På morgonen på väg till skolan började jag få ont i fötterna, men hade redan gått så långt så jag sket i det..Inte smart!

För senare på när jag var på väg hem från skolan kunde jag inte gå! xD jag haltade fram!! till slut gick det inte längre. Jag försökte få tag på nåon som kunde skjutsa mig hem.. men icke!
Så det fans inget annat att göra en att ta av sig dom ***** skorna och gå hem i endast srumpor..!!!
Du kan tänka dig va folk kolla på mig! x)

Så jag är i stort behov av ett par nya skor!! :D:D
KRAM FRIDA!!

Reply
Jade

jag skulle vilja ha Late night 2 (dom vita dåh). Först när jag skulle få dem, skulle jag flippa ur lite, sedan skulle jag ringa alla mina vänner, och säga att vi ska hitta på något roligt, sen skulle jag sätta på mig mina NYA SKOR och springa runt i dem heela natten och vara såå stolt! ;) Sen skulle jag packa ner dem för min sommarresa och där skulle skorna vara superglada! ;)

Reply
paula

Min kusin har sitt brölopp i sommar och då skulle inte friday night sitta fel!
Jag har aldrig varit på ett brölopp så det är spännande, och jag vill vara min killes och föräldrars lilla prinsessa den kvällen (såklart lämnar jag plats åt min kusin och hennes underbara man ;))

Eller så kan man ha de en varm sommarnatt med snygga jeansshorts rubbat linne och en “volang” bolero.

Jag verkligen älskar skor och din kollektion faller mej i smaken, jag är också ett stort fan av dina jackor (äger en själv)

Fortsätt blogga för det är min höjdpunkt på dagen! <3

Reply
Caroline

Hej! Jag skulle gärna vilja ha ett par late night skor, de är så fruktansvärt fina! :) Jag tänker dessa en sen sommarkväll, med en snygg klänning, framför grillen med ens allra näraste och käraste. De är förresten lika snygga till en riktig partynight!

/Caroline

Reply
Paulina

Friday night, wow skulle bli så perfekta för mina utekvällar i grekland. ´Lilla jag är halv grek och åker till grekland 3 gånger om året.
Och nu till sommaren skulle jag jätte gärna vela ha ett par skit snygga vita klackar till bara enkla shorts.
Greece here i come, and i’ll bring my firece high heels with me ;)

Reply
Evelina

Jag skulle vilja ha dom supger snygga late night, verkligen älskar dom!

Min kväll: jag och mina vänner ska ner en kväll på stan för att ta en fika. på fötterna har jag på mig late night och upptill ett par korta ljusa jeansshorts som är lite nötta, en svart lite pösig t-shirt och ett par stora solbrillor. Det skulle vara så sjukt snyggt, och pricken över i:t vara lite solbränd :)

kram!

Reply
Johanna

Late night.
En perfekt sommardag. Varmt och vindstilla. Det är vänner som gäller! Tar på sig en fin liten sommarklänning och dom perfekta skorna till. LATE NIGHT. Man drar ner på stan för att möta upp lite folk. Dom berömer en för snygga skor och jag är klar för en dag på stan. Man känner knappt av skorna för man får inte ont. Man kan ha dom hur länge som helst utan att känna av dom. Dom är helt underbara. Man kan dom hela dagen och natten utan att känna smärta i fötterna. Man får bara inte ett par härliga skor utan också skit snygga fest skor. Dom är oroligt snygga och jag skulle mer än gärna vilja ha dom. Dom är snygga till allt!
Och man kan aldrig ha för mycket skor. Och jag behöver ett par fina sommarskor.
Du får ha det bra, Puss!

Reply
Ebba

Jag skulle vilja ha de svarta Late night, om jag vann!

Jag skulle packa ner de i min blommiga resväska när jag ska åka till Frankrike med min familj. Innan jag somnade skulle jag ställa fram de på nattygbordet där de skulle få stå och glänsa hela natten. Sen när jag vaknade i min himmelsäng i det stora huset med pool, skulle jag ta på mig skorna direkt, och gå ner till köket och äta baguetter till frukost. Och allting skulle vara fint för jag var i Frankrike och jag hade världens finaste sandaler på fötterna.

Reply
Saga :D

Late night 2.
Jag och min familj har en sommarstuga i Falkenberg. Så jag skulle dra på mig skorna och en tjockis tröja till kvällsningen (i Falkenberg). Sen skulle jag och min familj gå ner till stranden och ta med en engångs grill och ha det mysigt med en filt framför solnedgången medans vi äter god mat. Sen skulle jag tvingat i min pappa i havet för att bada. Eftersom att mamma och min bror är riktiga badkrukor så tvingar jag inte i dem! ;) Sen när vi kommer hem så sätter vi på en bra film och myser i soffan. Jag skulle använda skorna året om även om det snöade, haha! Så himla fina!

Oh, herre gud, alla har så bra berättelser så detta är ju nästan inget att komma med. Men jag får ju hoppas på det bästa. Du får ha det jätte bra!

Från ditt fan, Saga!
Puss.

Reply
moa

de bruna late night är bland dom snyggaste skor jag har sett! till ett par slitna jeansshorts, en snygg slapp t-shirt och grymma kompisar att ha kul med. är redan käääär :D

Reply
Dona Murati :)

ÅH jag ser det framför mig ! :).
Jag ska resa till mitt hemland i år, på vägen ska vi stanna
i Kroatien- Makarska och bada där! :). Jag tänker mig senare när man går ut på kvällen efter man duschat efter allt badande och all sol, så går man ut och har på sig Late Night sandalerna i den sköna svala värmen, åhh det skulle vara perfekt !!

många kramar/Dona ! :)

Reply
Frida

Skulle vilja vinna late night skorna.
Skulle använda dem många av sommarkvällarna då jag bara tar det lugnt eller kvällar då jag umgås med mina vänner och har riktigt kul och bara sitter och skrattar hela natten lång. Solen som skiner på alla brunbrända ben och vattnet som speglar allt runt om kring. Skratten som ekar i natten och röken från grillen som stiger upp mot himlen. Skulle älska att ha de skorna för såna kvällar.

Reply
Lisa

LAAATEEE NIIGHHTT :d

Det snyggaste,finaste,vackraste,skönaste skorna !

Det var en het sommar kväll i Juni och solen var fortfarande framme, då jag var och grilla med mina 5 bästa vänner.
ALLA frågaDE om dom får låna och pröva, och jag berättar hela historian för dom.

Jag var vääääldigt försiktig om mina fina skor i princip hela kvällen men efter ett tag började det klia i fötterna, jag var väääldigt fotbollssugen, så jag drog av ett håårt skott mot mål, det kändes rätt. Det var det också, rätt upp i krysset och inte en enda gräsfläck/lerfläck och det gjorde inte ont heller, ballerina skor och flippisar och alla andra skor brukar göra ont, men icke som nicke inte dom här PERFEKT tänkte jag.
Dagen efter vaknade jag upp och tänkte YES, perfekta skor till sommarkvällar,fester och brorsans studenT och utomlandsresor, ja passande till allt, och dessutom passande till tunika,klänning,kjol,tights och shorts,ja ALLT,vilket inte alla andra skor är, och det bästa var också att åldern nästan aldrig stopparför dessa skor, 10-45 år PEEEEEERFEKT och hela min sommar var gjord.

KRAAAAM

Reply
amanda

jag skulle verkligen vilja ha crazy night och jag skulle använda dom heeela tiden för att de är så fina och jag har letat efter ett par skor som ser ut som dom men jag har inte hittat några fina först nu.
de skulle vara jättefina till en lagom lång klänning och skinnjacka speciellt när man ska någonstans.
jag har inte direkt några skor att ha på mig om jag ska på fest eller bara vara lite extra fin så jag skulle verkligen vilja vinna för en gångs skull.
tack för en jätte fin blogg och mycket inspiration

Reply
erika

Jag hade velat ha funny night, jag är 17 år gammal men bara 155 lång. Så min kväll hade sett ut så här : jag hade sprungit som en dåre till posten och hämtat ut dom, hade tagit på mig dom redan när jag kom hem, på kvällen hade jag gått till en dans ställe och dansat tills alls skin på fötterna ramlat av OCH JAG HADE ÄNTLIGEN VARIT LIKA LÅNG SOM ALLA ANDRA TJEJER I MIN ÅLDER ! Efter festen hade jag åkt direkt till akut och förmodligen amputerat av fötterna, haha !
Skorna ser ut att ha en högklack, vilket passar mig perfekt, har tyvär bara två par klackar ( pengarna säger emot ! ) Så ett par till hade suttit perfekt !

Reply
louise v.

jeg ville gjerne hatt nighty night:) de syntes jeg var kjempe flotte! jeg ville brukt de med den nye blomstrede sommerkjolen min, som jeg har blitt forelsket i. jeg ville brukt skoene på sene sommerfester, med gode venner;)

hilsen jente fra Norge:) ( som digger bloggen din)

Reply
MIMMI

jag skulle vilja ha “funny night”.
dom skulle sitta på mina fötter under avslutningsmiddagen i skolan , jag ska sluta nian till sommaren och dom skulle betyda så mycket för det kommer bli en speciell sista kväll med min kära klass som jag kommer sakna så mycket!
sen skulle dom självklart vara med på alla fester och med på resan till Gotland & Italien med mina vänner & familj i sommar! :D
//mimmi :)<3

Reply
Jossan

Friday Night! <33

Fredag kväll… Disco…
Nitarna på skorna reflekterar ljuset från lamporna som blinkar grant i olika färger.
Komplimangerna som man får;
"Shiet vilka coola skor!"
"Oj vad härliga!"
Skorna kysser golvet med varje danssteg.

Senare…
Sitter på sängen och håller skorna framför mig, med en blick som om jag tittade på en söt liten hund.
Viskandes;
-Det där gjorde vi bra.

Reply
Alva

Hejsan!

Jag skulle vilja ha last night! Den är så otroligt fin!:)
Skulle använda den i sommar när man är ute och går med kompisar inne i Visby. Har nämligen sommarställe där. Sedan skulle dem hänga med direkt till vattnet efteråt:)

KRAM

Reply
Amanda Johansson

Hej Kenza !
Först vill jag bara säga att du har en skit bra blogg, du gör mina tråkiga kvällar roliga igen. jaja slut på fjäskandet nu ;)
Alla dina skor är skit fina, men när jag tänker på att sommaren kommer med raskande steg så blir jag mest insperad av dina svarta gladiator skor (late night)
De skorna passar för allt. En dag på stan, På stranden, En härlig sommarkväll framför grillen med alla sina galna vänner, På fester. Jaa överallt!
Ska på en tripp till Zante (Zakynthos, en ö i Grekland) med mina två bästa vänner i sommar. Skulle sitta så fint med de skorna då, både på stranden och de sena kvällarna i den kända fest staden Laganas. Skorna skulle vara perfekta då!
Jag rekomendera varmt att du ska åka dit med ett par vänner, så himla fint är det där + att det är roliga fester på kvällarna. En ö som skulle passa dig perfekt.

Håller tummarna nu på att jag tar hem dessa skorna.
Ha det så bra, MVH AMANDA :)

Reply
Sofia Akritidou

Om jag vinner skulle jag vilja ha Late Night.

Min dag&kväll med Late Night på fötterna:
En het sommardag i Grekland. Det är 35-40 grader varmt och inte ett endaste moln på himlen. Jag är i Thessaloniki tillsammans med min bästa vän och vi går vid vattnet vid The White Tower. Varje gång några killar går förbi så visslar dom och vänder sig om. Vissa kastar ut dåliga raggningsrepliker som ”Din pappa måste ha varit tjuv och stulit 2 stjärnor från himlen och lagt dom i dina ögon” och ”Om skönheten var värd guld så skulle du vara en skatt”.
Gladiatorsandalerna har jag matchat med ett par korta, slitna jeansshorts och ett vitt linne som dekorerats med nitar. Det är allt som behövs.
Under den heta dagen i storstaden så går vi och fikar på Starbucks och sitter vid havet ända tills solen går ner. Sen är det dags att börja fixa sig för kvällen. Jag behåller outfiten men stylar håret riktigt snyggt och sminkar mig med mina finaste och somrigaste ögonskuggor. Sen är det utgång tillsammans med en massa vänner. Självklart blir det någon av Thessalonikis bästa clubbar som alltid är proppfulla. Där blir det en massa dans och en massa goda, somriga drinkar som Strawberry Daiquiri och Sex on the Beach! Vi dansar på barerna, lär känna nya människor och njuter av det underbara sommar-livet. Klockan 7 på morgonen går vi och äter tiropita (fetaostpita) och sen drar vi hem. Nästa dag drar vi till stranden i Halkidiki.

Reply
cassandra

“!!!!Funny Night!!!!”
Jag kommer bära dem grymt snygga skorna på min avslutning. (Våran avslutning är som en gala)
När vi 9:or blir uppropade på scen kommer skorna lysa upp, senare ska vi troligen ha lite skoj så dem kommer hänga med på allt och inget.
Sen blir det lite romantik med min älskling.
Åååh!!!! :’)

Reply
ALAA

Late night.
Åååh den kvällen jag skulle haft dessa skor på mig skulle vara så underbar kväll! Jag skulle gå så stolt med dom för skorna jag har på mig då har en duktig tjej designat! Det skulle känts så härligt och antagligen bekvämt!! Skorna skulle skina under den mörka himlen och skorna skulle glänsa i mörkret.
En härlig och sommar dag man skulle till stranden eller in till stan skulle varit så underbart, skönt och härligt. Jag skulle älskat skorna tills de hade ruttnat fan!!! Jag skulle gått runt med dom med en stolhet

Tycker verkligen att du är duktig!!

Reply
lovisa

Hej Kenza, Jag skulle vilja ha skorna Late Night i storlek 39, min dag skulle börja med att jag fick hem ett fint paket med dessa underbara skorna och ta på mig dem när jag går och fikar med mina underbara vänner. Sen avslutar jag dagen med en promenad med någon jag gillar.
Ha de bäst (:

Reply
Lydia

hejj kenza!
Jag äskar verkligen dinna skor, och skulle jätte
gärna vilja ha ett par.
Var inne på den sidan man kunde köpa dinna skor
igår, men tyvärr kunde jag inte köpa några. När man inte är så gammal tjärnar man precis inga stora pengar.. mer än studiebidraget. Så jag kommer nog inte så långt kanske kan köpa en halv sko!;)

Men som sagt skulle vara överlycklig om jag blev den lyckliga vinnaren.Skulle helst vilja vinna skorna “Funny night” Så snygga älskar nitarna!

Tror jag skulle slita upp parketet ta
på mej skorna , och gå i de hela kvällen. Sen skulle jag nog sommna med skorna på mej;).

Kram Lydia

Reply
bitte

Önskar mig Late night 2

Kommer komma väl till använding i Augusti då jag för första gången i mitt liv ska utomlands. 1 vecka till cypern med min pojkvän.
Tänker att detta blir en jättepraktiskt men samtdigt jättesnygg sko.
¤Perfekt om man ska ut på sightseeng
¤ Jättesnygga om vi ska ut och äta
¤ Sköna att ha om man ska ut och svänga sina lurviga.

Ser framför mig jag och killen en vacker kväll vid havet. Tittar ut över solnedgången och han berättar för mig hur mycket han älskar mig.
Tittar tillbaks och säger hur mycket jag älskar honom,samtidigt som jag tittar ner på mina vita skor och säger -Ni åxå.

Reply
Dejin

Jag skulle vilja ha de svarta gladioator skorna Late night. Tar studenten och de skulle passa jävligt bra sent på kvällen då man gått runt med högklackat en hel dag typ. De är jävligt snygga också, de skulle man vilja gå runt och bära på hela sommarn.

Reply
Julle

Dom APsnygga nighty night skorna skulle sitta helt perfekta på mina fötter en sen sommarkväll, självklart med en galet snygg klänning till. Skulle dansa hela natten och totalt skita i om jag fick ont i fötterna, skit samma om jag så skulle tappa fötterna, för då hade jag ju iallafall fått andvända dom snyggaste skorna min allra sista kväll med fötter ;) Alla skulle vara såå avundsjuka.

Reply
Louise

Att gå runt med Late night med bruna ben och jeansshorts och din bruna skinnjacka som jag har skulle vara sjukt snyggt! :) Att kunna ha de på motorgalor och skolavslutningar skulle sitta fint det med. Late night skulle jag verkligen vilja vinna! :)

Reply
Felicia

Det var en helt vanlig dag och klockan började närma sig 9.. jag låg och degade i soffan när min kompis ringer och skriker på mig att jag måste upp nu och ut! tydligen har nåt nytt ställe öppnat och vi måste bara gå på dit…efter mkt om och men så ger jag med mig. jag är inte direkt på party mood när jag står och gräver i garderoben efter något snyggt att ta på mig…då ser jag dom, dom snygga vita heels med nitar även kallade friday night..jag drar på mig en svart blåsa och lite rött på läpparna och drar ut med mina kick ass heels. jag och min vän gör hela kvällen och jag kan inte sluta dansa i mina snygga skor!

Reply
Nazanin

Ladies nigth-skorna är dem perfekta skorna enligt mig och jag skulle känna mig jättefin i dem.

Om jag hade dem skorna skulle dansa, skratta och mingla runt självsäkert. Sen efter att ha haft en av dem roligaste nätterna i mitt liv så skulle jag åka hem med en varm känsla i hela kroppen.

Reply
elin

Jag skulle vilja den 2:a till vänster. ja vad skulle inte hända den där dagen? jag är inte van vid klackar men har aldrig vågat ge mig på det, men nu så! med dina får jag ny kroppp, självsäkerhet, en man! ja en man! kommer att möta min man den dagen som jag länge suktat efter. Vi kommer att bli ett par. jag kommer att sova lyckligt, jag kommer att älska världen, ja tänk vad en dag kan göra för framtiden? du som är kär. eller så kan det också hända att jag inte hittar min man, att jag snubblar och blöder =) men det är värt det! måste ju gåååå i klackar! kenza jag vill ha dina klackar!

Reply
annie

Jag skulle sätta på mig crazy night klackarna och skutta iväg till en bal på slottet. Alldeles alldeles underbart. De skulle ta mig vart jag vill och kanske slutar jag däckad i en buske, skrålande genom stan med mina fina vänner eller dansandes på gatan! Jag skulle ha på min en blommig volangbakelse, håret alldeles solkysst och världens smile! Japp jag hoppas, eller nej JAG VET, att balen skulle vara perfecto i crazy night klackarna. Storlek 39 också, det skulle sitta som en smäck!

Reply
Lena

Hi Kenza =)

Ich hoffe, es ist nicht schlimm, dass ich kein schwedisch kann. Habe mich in die Schule verliebt, besonders in die Exemplare Funny Night und Friday Night. Ich könnte mir gut vorstellen, dass es verdammt toll aussieht, diese High heels zu einer lässigen Boyfriendjeans zu tragen oder zu meinem Lieblingskleid. Selbst wenn man ein Kartoffelsack trägt, würde es sexy aussehen, weil die Schuhe einfach atemberaubend sind.

Wenn ich gewinnen würde, dann würde ich die Schuhe niemals hergeben und die sogar mit ins Bett nehmen. Einfach cute.

Außerdem verlinkst du immer so tolle Onlineshops, doch die versenden nicht nach Deutschland. Das macht mich immer tot traurig.

Have a nice day & werde nun für meine morgige Mathematikprüfung lernen.

Lena

Reply
sabina

jag skulle vilja ha funny night och friday night. En dag med dina skor: Alla skulle vara avundsjuka och jag skulle känna mig rik och känd och alla blickar skulle vara på mig, en strålkastare kommer från himmelen, jag skulle vara världens lyckligaste! / sabina

Reply
matilda

Hej Kenza! Jag skulle vilja ha Late Night 2 Dem var grymt snygga o såg jätte bekväma ut till sommaren :-)

Late Night 2 skulle sitta PERFEKT till skolavslutningen & resten av sommarn, till min vit,rosa sommar klänning med det perfekta skärpet och “koftan”- Skulle bli drömtjejen med dem skorna, man målar tånaglarna lite ljusråsa så matchar allting perfekt. Skulle andvända dem natt&dag (inte bokstavligen =)) – Verkigen ett par suuuupergulliga skor. En sann dröm att kunna få ha dem på sig… ( Storlek 38 ) åhh… Tänk o vara prinsessan som har skorna, alla tjejer skulle vilja ha dem?! Verkligen en sommardröm.

Massor av kramar! //Matilda<3 (älskar din blogg) ;-) <3

Reply
Miccaela

Hej Kenza!

Sjukt svårt att välja skor, men eftersom att min stora passion i livet är just HÖGKLACKADE skor så skulle jag välja Friday night pga att jag inte äger några högklackade skor som just är vita och dessutom SNYGGA,finns bara ett fåtal som jag tycker är snygga i vitt och just dina är helt jäkla underbara :)
Min dag med skorna skulle börja med att jag gick upp väldigt tidigt och ta på mig dom direkt, skulle göra allt i dom nog, damsuga, tvätta, duscha med dom, jag skulle kunna använda dessa klackar i alla tillfällen, och på kvällen självklart ta ut dom på en riktigt skön kväll här i min stad och dansa loss långt in på natten, de skulle vara något.. skulle använda dom till mina jeans shorts och ett slappt vitt linne med massor av snygga smycken till, det skulle vara de absolut snyggaste skorna jag äger.. och låten som skulle spelas i mitt huvud hela kvällen skulle vara “these boots are made for walkin”, uu vilken gåshud jag får nu, skulle ta hand om dom sin min egna bebis till och med hehe:)
tack för du är en grym förebild med!
Ha en goo dag =)

Reply
isabelle

Skorna “friday night” skulle vara underbara att ha på min skolavslutning! Dagen börjar med att jag tar på mig min avslutningsklänning (som jag faktiskt bemödat mig att sy själv) och sen drar jag på mig skorna som passar perfekt till klänningen och går, för sista gången, till skolan där jag spenderat nio långa år. Skorna kommer aldrig lämna fötterna, utan hela dagen tänker jag ha på mig dom, under rektorns tråkiga tal ända till grillpartyt som klassen tänker ha ute på någon fin klippa på kvällen. En underbar dag som jag verkligen längtar till, och pricken över I, hade verkligen varit dom där skorna :)

Reply
jasmine

Hej Kenza! :D jag gillar den fjärde väldigt mycket. En riktigt snygg paryt sko, som passa nästan till allt och grymt cool. Jag hade haft de nu på valborg, till min skit läckra klänning, och många andra fester frmåt. men crazy night är oxå väldigt snygg och enkel att ha på sig till både stan och fester.

Reply
Sandra

Jag vill helt klart vinna ett par svarta “Late Night” : )

Jag skulle ta med dem på en krogrunda! Inviga dem på ett bra partyställe i stan med mina vänner : ) till skorna skulle jag bära en söt klänning/tunika, ett par vackra örhängen och skinnjackan ofc. Jag skulle säkert dansa på bardisken bara för att visa upp skorna, för så snygga är dem och värda all uppmärksamhet.

Massa kramar .

Reply
Madeleine

hej kenza :) jag skulle vilja ha skorna late night!
om jag skulle vinna skorna skulle jag ha på mig dem många sommardagar och sommarkvällar. en av kvällarna när jag skulle ha dem skulle vara en inte allt för varm sommarkväll utan mer en ljummen kväll i juni. jag och mina vänner skulle ta en båt ut till en liten ö och jag har på mig korta slitna jeansshorts ett gulligt vitt spetslinne och skinnjacka. och så skorna förstås. vi skulle grilla, jag och mina närmsta vänner, för första gången i år. vi skulle dricka några öl, sitta i gräset på en filt med filtar över oss och bara prata. en sval skön sommarkväll.

Reply
Linnea

Late night vill jag ha, såå snygga!!
dessa skulle jag ha på mig tillsammans med ett par shorts och ett slappt linne en sen sommarkväll vid havet tsm med dom jag älskar!! Vi skulle ha picknik pumpa musik och bara njuta:) Jag skulle även ha dom i Frankrike varenda dag när jag åker dit i sommar och vara stolt över att jag har världens snyggaste skor:):)

Tack för världens bästa blogg<3

Reply
Fredrika Linali

hallå i stugan!
För det första vill jag säga att jag tycker alla dom skorna är snygga, så även om jag inte vinner så ska jag skaffa mig ett par. Jag är en sån person som älskar nitar och sånt på väskor och skor, jag gillar verkligen dom skorna med nitar på som du har, men dom ska jag köpa med min egen kosing! Men denna kväll ska jag ha en kläning som jag har gjort själv som är en söt sommar kläning med spets på, och uringad rygg och en svart väska som man håller i händerna. Jag skulle då vilja ha crazy night tror jag det står. Dom verkar snygga med öppen tå sådär, svart nagellack och eftersom kläningen inte är så tuff och jag är så tuff annars så kommer nog dom dära skorna göra det dära tuffa. Självklart kommer jag ha världens bästa självförtroende hela natten lång, tills jag kanske tar av mig dom. Men eftersom det börjar bli sommarväder nu,och man börjar bli lite brun så tror jag dom kommer sitta perfekt på mina bruna fötter,man kan använda dom till allt när som helst,allså inte bara när man är ute på party utan när man tar en fika med en kompis.Dom passar ju till allt, jag kanske för engång skull står i centrum!
Hoppas på det bästa!
see yaa

Reply
Jamila

Skulle jättegärna vilja ha Late night i vit! Här kommer min lilla historia.
jag tänker mig en varm sommarkväll i spanien kanske, med en lång mönstrad klänning i varma färger som går ner till fötterna, solbrun hy så att det vita på skon nästan lyser där de sitter på fötterna. Min familj och närmaste vänner sitter på stranden och har picknick medans vi ser ut på havet som är helt rött/gult/rosa av solnedgången vid horisonten. En underbar kväll då vi berättar lättsamma historier och minnen som får oss att gråta av skratt.
Kram /Jamila :)

Reply
Kajsa

Late night eller Nighty night??! NIGHTY NIGHT!!
Och min kväll..måste ha något med bajs att göra, sån är ju jag hehe…. Så det skulle väl vara så att jag är ute med mina fina vänner och dansar. Sen blir ju AKUT bajsnödig och måste till toan. Men pga av de satans jävla höga klackarna så trillar jag hit och dit och helt plötsligt är jag på Jupiter..liksom wtf?? Hehe nejdå, nu ska vi vara REALISTISKA: som sagt, till toan vare. Påväg dit så snubblar jag pga the klacks of *death*. Och jag bajsar på mig! MITT PÅ DANSGOLVET…. jaaaaaaaaaaaaaa….sen fortsätter jag nog dansa skulle jag tro.

Hehe, puss!!=) /Kajsa

Reply
eleonora

Hej !
Jag skulle jättegärna vilja ha ” Late Night “. Sjukt snygga asså !!

Först skulle jag ta hem min kille , mamsen skulle laga nån feeet serbisk mat. Efter det skulle vi dra till nån club och dansa ihjäl oss jag skulle känna mig i centrum hela tiden för jag har clubbens snyggaste skor. Jag skulle göra min cat walk fram och tillbaka, och bara glänsa.

Sedan skulle vi under en varm sommarkväll , under solnedgång. Bara pussas och kramas. För jag vet att jag är den lyckligaste tjejen med dom ursnygga skorna.

/ eleonora- jag hoppas att det slår in ! <3

Reply
Charlotte

Jag vill ha friday night i svart. Går inte det vill jag ha ladies night! :)
Skorna hade fått följa med mig ut på partykvällen på skolavslutningen!
Det hade börjat med att jag hade på mig dem till min fina klänning på dagen, på kvällen hade dem fått följa med på fest med klassen innan jag skulle gått ut med mina bästa vänner på en ny fest. Mitt i natten skulle de få följa mig hem, där jag antagligen sover med dem för att de är så snygga! :D

Reply
Sabina Magnusson:)

jag ÄÄÄÄÄLLSSSKKKAAARR late night skorna, dom e så grymt snygga!
hehe men jaja, jag skulle nog haft dom på en sommarkväll, varit med några kompisar vid havet och grillat, det e nått av det bästa jag vet!
förresten, asså såhär skriver säkert alla, men jag älskar att läsa din blogg, helt seriöst, du är inte som andra tex som kissie ush fyfan, hon är bara blä blä blä, du är som en förebild, detta kanske låter väldigt wannabe eller ah, men eftersom jag älskar din “stil” och allt så om du har köpt något nytt som jag tycker är snyggt eller nått, så letar jag efter det hehe(a) jag skulle kunna köpa dessa skor själv, men vi har precis flyttat till en lägenhet för ca 1.000.000 kr så vi har inte JÄTTE mycket pengar..
men jag skulle iaf gärna velat ha dom, och ifall du väljer mig (som du säkert inte kommer göra efter som 1000000 också vill ha dom) så skulle jag blivit så otroligt glad, puss & kram på dig :)

Reply
kea

Friday night!

Jag skulle ha dom på mig när min pojkväns springer ut på sin student. (hans släckt och vänner kommer vara där) Dock kommer han bli jävligt sur eftersom alla kommer blicka efter mig istället för på han så då kommer det bli slagsmål och han kommer brotta ner mig och sno skorna. senare på hans studentmotagning så kommer han in med MINA skor som jag fått från Fina dej. Dock är han oerfarnen och lite lullig så han ramlar och stukar foten, jag blir glad eftersom jag får tillbaka mina skor och kan fortsätta glänsa =)

(varför säljer ni inte skorna i jönköping? har inte sett dom någon stans)
kramar

Reply
Mimmi

Last Night(silver) Jag skulle använda dom en varm sommarkväll, ute med mina kompisar. Till skulle jag ha en fin sommarklänning och håret utsläppt och lite lockigt.
Vi skulle grilla, sjunga, dansa och ha jäkligt kul!! Jag skulle leva den kvällen precis som de heter – som den sista!:)

Reply
aferdita

jag valde friday skorna och min dag eller natt skulle vara att jag går ut med min syster och kusin och frå världens tur så att jag känner mig glad och till sist så träffar jag mannen i mina drömmar :)

Reply
Rebecka

Jag vill vinna Late Night skorna, de är så underbart snygga så det finns inte! Varför vill jag vinna just dom då? Jo, för att de skulle rädda min sommar. Check it out:

Det är en härlig sommarkväll i juni och det är riktigt varmt ute. Jag och mina vänner ska ut och dansa och jag har på mig en fin klänning och ett par skyhöga klackar för snygga skor är ett måste på heta sommarkvällar till brunbrända ben. Mina fötter börjar tyvärr bli svettiga (det är ju riktigt varmt ute!) och jag börjar glida runt i mina höga skor på väg vilket gör det svårt att gå i dom, och klumpig som jag är så snubblar jag i mina snyhöga klackar och bryter foten (och hamnar på akuten!). Inte bara kvällen utan även hela sommaren är nu förstörd pga. min gipsade fot. Jag kan inte busa, bada och göra sånt som man gör på sommaren. Vad jag vill komma till är: allt detta hade inte hänt om jag hade haft ett par Late Night att gå ut och dansa i. Hela sommaren har jag dom på mig så att ingen olycka ska ske de varma, svettiga kvällarna ;) Dessutom träffar jag en kille jag spanat in länge, och han tar ut mig på en sommarkvällspromenad. Varför just jag då? Jo, för att alla andra tjejer envisas med att gå i skyhöga klackar som tar en evighet att komma någonstans med. Till slut kysser han mig. Tack, tack, tack Kenza, tänker jag.

Kram på dig! :)

Reply
Lisa

Jag skulle väldigt gärna vinna och då skulle jag vilja ha Late Night storlek 37!

Och när jag då har vunnit dem kommer jag med en gång ta på mig dem, gå runt med dom överallt. Sen dra ner till stan med underbara vänner, Sitta ute på ett mysigt fik vid kanalen och bara andas in sommar luften. Allt är underbart men sen händer det som inte får hända, det kommer en stor nallebjörn och vill ta mina skor för han blev avundsjuk på mig för att det var jag som vann dem men inget kan få mig att ge bort dem eller låta någon ta dem så jag ställer mig upp drar med mina vänner och springer fort iväg från björnen för skorna är så bra och lätta att springa i men de ser även väldigt exklusiva och snygga ut i alla lägen….ÄVEN när man blir jagad.
sen blir björnen trött och vi tar cyklarna ner till sjön och grillar och badar och är riktigt jävla lyckliga :D:D JAG LÄT FANTASIN FLÖDA ;)

kram på dig och din super bra blogg!

Reply
Madde

Hej!
De skor som jag gärna skulle ha på fötterna är late night.
För att springa efter mitt lilla busfrö till dotter så är det lite svårt i ett par högsklackade skor.
men jag vill ändå känna mig snygg både till vardags och när det blir lite fest en kväll. För jag är ändå bara 23 år och busfröt är 1 så dom skorna på mina fötter skulle sitta som en smäck=)
Din blogg ären riktigt inspiration=)
Have a nice day=)

Reply
neda

Jag skulle vilja ha friday night, storlek 39. jag skulle då använda dom på sommaren .. jag besöker många länder bl.a grekland och serbien :) då hade jag använt dom på fester och varma ute kvällar med kompisarna, plus så har ja inga vita högklackade skor så det hade passat väldigt bra.

Reply
Sarah

Jag vill sjukt gärna vinna ett par Friday Night i storlek 39 :)

Jag såg dem i en butik för ett tag sen, och blev totalt förälskad.
Redan då byggde jag upp ett scenario i huvudet (skogalen som jag är) och det är det scenariot jag tänker använda som motivering här.
Om några veckor så är det lärarmiddag/avslutning (jag går ut nian och det är en ganska big deal där jag bor) och jag vill så sjukt gärna ha skorna då. När jag stod i butiken målade jag upp en bild i huvudet på mig själv,
med en kort klänning i marinblått och dessa skorna till. Och självklart snygga smycken.
Jag föreställde mig hur glad jag skulle vara och hur avundsjuka alla kompisar skulle bli över skorna (hihi), men på ett bra sätt såklart!
Min klänning är fixad, nu fattas skorna.
De fanns inte i min storlek då, och nu har jag inte pengar till dem. :/
SÅ jag hoppas att jag vinner och att scenariot blir verklighet! :)

[email protected]

Reply
Gabriella ;D

Jag skulle vilja ha latenight .. Jag har fullt med långa snygga klackar hemma men inga snygga platta att ha på sköna sommarkvällar.De där skulle jag vilja ta på mig de då jag vill känna mig som fin och ta en promenad med min pojkvän.

Reply
AngeliiXX

Friday night skorna skulle vara underbara att vinna!

Första utekvällen efter att ha vart hemma med 3 åring + nyfödd bebis! dansa hela natten lång hur ont än fötterna gör! Med slitna ljusa jeansshorts och en overzise t-shirt till!

Börja kvällen med bubbel i skärgården för att sen gyta om och på med de underbara skorna, in till stan och dansa till all härlig sommar musik! Och kan garantera att alla tjejer skulle avundas skorna!

så första partykvällen för min del efter barnen ! då skulle jag bära skorna!

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha Nighty Night. Jag har letat efter dem i min storlek på massa ställen, men tyvärr inte hittad dem:( Sen såg jag att Nelly hade dem men tyvärr inte i min storlek:( Det är inte lätt att ha storlek 36 för av någon anledning tar skoaffärerna sällan hem flera par i denna storlek. Skorna skulle jag ha på mig på två stycken studentskivor som jag ska på i sommar. De skulle passa otroligt bra med min klänning från Elise Ryan(Bodycone perfect dress). Hur dagen–>kvällen kommer att se ut har jag ingen aning om, men helt galen skulle jag tro, studentskivor talar ofta för sig själv. Men en sak vet jag iaf om man känner sig fin brukar festen ofta blir mer lyckad än annars:) Därför behöver jag de här skorna, de skulle liksom vara pricken över i. Då jag bor i en liten stad är det ofta många som har samma typ av skor på sig därför tror jag dessa skor skulle få rättvisa om det blev mina just därför att det blir unika och att jag får känna mig extra fin. Jag har alltid varit intresserad av kläder och nu på senare tid då jag har börjat plugga till socionom så har man inte riktigt råd att ha den garderoben man skulle vilja ha. Vill även tack för en bra blogg som ger många tips på mode som även vi fattiga studenter kan följa.
Med vänliga hälsningar Sofia

Reply
Emelie

Late Night, det är i dom här skorna jag ska våga prata med killen, med det lockiga svarta håret, dom djupa bruna ögonen och det finaste leendet som en människa någonsin har skådat. I dom här skorna kanske jag äntligen vågar vara mig själv.
I dom här skorna kanske han äntligen ser mig… och våra blickar kanske äntligen möts!

Reply
Jennifer Lövström

Hej!
Om jag vann ett par av dina skor skulle jag matcha dem med mina snyggaste jeansshorts och et linne och sen skulle jag gå ut och dansa gärnet. Stå uppe på borden, i baren, you name it. Bara för att få visa upp mina snygga ben och skor:) Strunt samma att det är kallt ute på nätterna, skulle ändå gå runt i dem för då kollar väl alla antar jag, och vars kollar de då om inte på mina bara ben och sen kommer de se skorna bara för de är så JÄKLA snygga;) Om jag vinner skulle jag vilja ha late night-skorna, de svarta.

[email protected]

Reply
Marija Erak

Late night, strl 39

kommer bäras på bla StorsjöYran -10, men ett par boyfrienshorts, vitt linne med ur ringad rygg, vid bustier, svarta hängslen, och en vit hat.. vågit solblekt hår, ray bans inspererade glasögon från gina och dina skor!

en helt perfekt sommar outfit, dom är så snygga och samtidigt enkla, så man slipper ha skoskav, en heldag med dom och mina underbara kompisar, de skulle inte kunna bli bättre :)

Reply
hanna

nighty night. till att börja med hade dom varit med på en grym förfest med alla mina vänner och alla deras snygga skor! efter det hade vi gått till en nattklubb här i min stad och dansat hela natten! jag har vetat ha dessa skor länge men jag har inte pengar till dem nu.

Reply
Isa

Ladies Night by WildFlower stod det på prislappen. 995kr. fan. jag kunde nästan se min plånbok pusta damm. i den låg precis 500kr. jag hade hoppats att jag skulle ha råd med ett par nya skor till avslutningen, men det fick väll bli ett par andra, mamma skulle aldrig betala ut det som fattades till skorna.om jag haft dom skulle jag dansat som en gud och svävat på fluuffiga rosa tivoli sockervadds moln med små mylittle pownies överallt . åååh!

Reply
Rohanna

De snygga funny night skulle skulle vara perfekt till en varm sommarkväll när man ska ut med sina vänner och festa loss! En galen kväll/natt med ett par galet snygga skor!:D:D
Dom är helt perfekta till en partykväll.

Reply
isabelle

hejsan på dejsan kenza:) jag skulle väldans gärna vilja ha ett par high killer heels som dina ladies night i storlek 39, jag skulle inte kunna komma på endast en dag jag skulle ha dom på mig eftersom att dom är så jävla snygga skulle jag nog ha dem på mig 24/7. eller jo jag skulle nog kunna komma på, en dag då man är uta och dansar och dricker goda, färgglada drinkar och käkar en pizza eller två med sina nära och kära.

Reply
Nanna :)

Hej Kenza!!
Jag har varit ganska utanför alla mina kompis gäng i mina yngre år, och nu passar jag fortfarande inte in så bra bland alla andra, de har så fina skor & kläder men min mamma är arbetslös och pappa har ett jobb med dåligt betalt, så jag har inte råd till att köpa skorna&kläderna som jag vill ha :( jag hade blivit så otroligt glad om jag skulle bli vinnare, du hade gjort mig lycklig igen! Jag vill inte vara utanför och mobbad! jag vill också vara snygg och fin. Jag hade nog för första gången vågat öppna upp mig för alla och visa vem jag egentligen är, dina skor skulle ge mig så himla mycket självförtroende ! Förresten, din blog är super, den ger mig så himla mycket självkänsla ! DU ÄR MIN FÖREBILD :)

Reply
Sofia

Hej K E N Z A! :)

Har följt med din blogg en längre tid nu och tycker den är väldigt intressant! :)du verkar också vara en super gullig tjej!

senast i går satt jag och drömde om dina skor (som är superfina), och vilken tajming att du idag råkade ha en tävling :) jag drömmer speciellt om de bruna late night skorna, eftersom jag är väldigt lång och därför trivs bättre med låga skor. jag har länge spanat in liknande skor och i sommar har jag bestämt att skaffa sådana :) jag vet att jag skulle använda skorna hela sommaren (och då menar jag verkligen hela) och jag skulle garanterat ha snyggaste skorna i stan ;)

by the way, när jag surfade på wildflower by kenzas hemsidor, upptäckte jag ett litet stavfel. då man klickar på “sök butik här”, så är finland stavad lite fel. Det står Soumi, men man skriver Suomi! :) tänkte bara meddela så du/ni vet :)

Ha det så bra!

Hälsningar från Soumi! ;)

Reply
bea (vinnaren;)

jag skulle vilja vinna Crazy Night i storlek 37 !

okej här e min historia (snart verklighet dåra)

hmm, kvällen/eftermiddan börjar hos min bästis sophie, vi fixar oss och sånt. sätter på mej mina nya klackskor som jag vann i en Kenza-tävling! eftersom jag e ovan i klackskor vinglar jag lite först, men sen vänjer jag mej. vi får skjuts i en BMW till våran bal, alltså nians bal. Har på mej en rosa klänning som matchar skorna så självklart dööör alla när dom ser hur jäkla bra jag ser ut! haha driver nejmen typ så :) och ja sen kmr jag ju äga dansgolvet med mina nya skor, och jaa, sen efter balen lever jag väl upp till skornas namn och de blir en Crazy Night ;)

pusssss och tack på förhand om jag vinner.

Reply
Emma G

hej kenza!

jag skulle så himla gärna vilja ha “Late night” i storlek 39.

det är så att jag snart har läst klart min kurs på universitetet. det ska såklart firas med en feting fest med alla studenter som går den här kursen. skulle vara så himla kul att få vinna detta par. då jag är nästan 180cm lång så kan jag inte gå i jättehöga klackar för då blir jag nästan 2 meter liksom.
jag tror att om man har dessa skor på sig så spelar der ingen roll vad man har för kläder till, skorna gör liksom hela outfiten! ;)

kram på dig och tack för en GRYMT bra blogg, fortsätt med det du gör!

Reply
Isabella Winbladh

Jag skulle vilja vinna ett par “late night nr 2” i storlek 39. Jag skulle vilja använda skorna på min student som är om lite drygt en månad. Dem skulle vara perfekta! Jag har letat efter ett par snygga platta skor då det känns bekvämast med tanke på att vi ska stå på flaket osv. Det är ingen lätt match att hitta snygga skor, men dem här är perfekta!

Reply
Sh

Alla e så fina faktiskt! Men jag blev kär i late night skorna! de e så fina, man kan ha de till både fest och vardag passar helt perfekt med klänning eller shorts! Jag skulle gärna vilja ha den late night 2 med en söt liten vit, brun, rosa klänning en sommar kväll ….

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Skorna: Late Night 2 skulle inte vara helt fel:D
Dagen idag har varit ganska tuff! Det började med att jag gick till skolan (Som vanligt) Vilket jag tycker är väldigt roligt, eftersom jag lär mig så himla mycket!!
Men ialla fall.
Vi skulle ha Musik med Anders som han heter. Läraren alltså. En kille i min klass som heter Kevin han var där och tog och gömde en trummpinne. Anders säger:
-Ge mig Trummpinnen Kevin!!
Medans kevin bara säger att han inte har någon. Då tar den jäkeln och slår Kevin!! Alltså en lärare slår honom (En elev)!!! Medans han nu bara säger att det var en reflex! (Vilket jag tycker är en väldigt skum reflex) Och att Anders då säger att han bara skojade med Kevin. “Han skämtade ju med mig, då måste väl jag få skämta tillbaka!?” Säger Anders bara. Han är verkligen helt knäpp!! Jag går i 5an och det är sista året på den skolan jág går på.
Nu är den skolan som Anders är nästan REKTOR på helt borta alltså jag kommer absolut INTE gå på den himla skit skolan! Det här är en sak som lixom bara inte händer. Alltså han (Läraren Anders) ger alltså en örfil på ett barn som är 11år! Det händer bara inte!! Nu skulle jag bara bli SÅ HIMLA glad om jag vann ett par skor som är SÅÅÅ SNYGGA!!!
Love you Kenza! Du är världens bäta bloggare!!!
Kramar!!!
/Amanda

Reply
ida

Jag skulle vilja ha ett par late night!
Först så skulle jag ställa upp skorna på min hylla precis ovanför sängen så att dom syns och så att jag kan se dom via min spegelvägg när jag ska somna. Paketet får jag på en måndag och jag går runt hela veckan och längtar efter att helgen ska komma. Sedan blir det äntligen fredag och jag går hem från skolan med en glatt nervös känsla! Men när jag kommer hem uppkommer flera problem. När jag kommer hem för att ta mig en dusch så är varmvattnet slut och jag får duscha i iskallt vatten. Men jag värmer mig med känslan av dom nya skorna och hur snygg och fräsch jag kommer vara ikväll. Senare på kvällen när smink och kläder är klart och det bara var skorna som fattas så uppstår ett nytt större problem. JAG HITTAR INTE SKORNA! Jag kutar igenom hela huset och letar efter dom, under sängen, på hyllan, ÖVERALLT! DOM FINNS INTE!!! Jag går runt ett varv till och skriker och svär åt mig själv. Sedan sätter jag mig ner och då kommer jag på det! Jag ställde ju skorna längst upp i garderoben för att inte lillasyster skulle kunna komma åt dom. Jag springer in dit men halkar på vägen, ligger tyst på golvet en liten stund. Sedan börjar jag GAPFLABBA åt mig själv, hmhm i 20 minuter, ända tills det plingar på dörren. Då reser jag mig upp tar på mig skorna, och går ut till mina kompisar. Vi tar bussen ner till centrum och går på resturang. Sedan dansar vi loss hela natten lång och det LYSER om mina nya skor!!!

Till sist vill jag bara säga till dig kenza att jag älskar din blogg och att du är en stor förbild för mig!

Reply
SofiaaN

Hej. Jag skulle vilja late night, storlek 38.

Tänk på skolavslutningen, dom skulle passa jätte bra till den klänningen jag ska ha, hur snygga skulle dom inte vara på kvällen när vi ska ut och festa?
I sommar, en kväll eller dag på stranden eller i stan, skulle sitta perfekt.

Skulle verkligen bli jätte glad om jag vann, kan inte beskriva känslan men jag hade gjort reklam om dom skorna åt dig så det bara skriker om de. Älskar dina skor!

Reply
Louise !

Jag skulle vilja vinna Late night 2 ! :D

Jag skulle gå ner till Lysekil på kvällen i de vita skorna , solbrun hy , ett par jeansshorts o en snygg blus, Jag och min bästavän skulle ta en glass och sätta oss nere vid bryggan och äta den. Sen kommer det ett par killar och sätter sig brevid oss vi pratar och följer med till en grillfest.
En kille som jag verkligen gillar står där och med dom fina skorna på fötterna så vågar jag gå fram till honom o fråga om han vill dansa. Vi blir tillsammans och jag kommer alltid tacka dig för att jag fick ha dom fina skorna som gjorde att jag vågade gå fram till honom. mOch jag skulle alltid minnas den kvällen som , the late night!

Älskar din blogg och hoppas att jag vinner dom fina skorna puss!

Reply
Hanna

Kände för att skriva en gång till en fantasi.
Det är en solig morgon och ljuset lyser in ifrån fönstret och gör så att jag vaknar, sakta går jag in i duschen och gör mig själv fräsch, Sakta går jag ut och plattar mitt hår osm jag sedan tar mina främsta hårstrån och gör en fin fläta runt om. Jag öppnar garderoben och tar ut min egensydda klänning med all inspiratiom ifrån dig (har ju ifrösig också mejlat dig om min klänning jag syr om du kanske minns hihi) och tills sist tar jag ut mina egna kära Ladies night som pryder mina nyrakade ben och får mig att känna mig snyggast av allihopa, jag går ut till pappas bildo hc får sjuts till skolan där alla är finklädda men när jag just går förbi där kollar flera och viskar ´´wowo kolla skorna´ stolt går jag bara förbi de med ett leende på mina läppar.
När jag kommer hem tar jag aldrig av mig dom utan fortsätter ha på mig dom hela natten.

Kram
btw. det är Ladies Night stl.37 som jag gärna vill ha

Reply
j

jag skulle vilja vinna “ladies night”.
jag skulle bära skona på studentbalen jag ska gå på med min bästa killkompis, de skulle verkligen förgylla hela min outfit. jag skulle dansa hela natten lång med de snyggingarna på fötterna :D

Reply
Leila

Hej Kenza! jag skulle vilja ha Late night (Svarta)
Jag är faktiskt oxå från Marocko åker i sommar (längtar)
Tänk att du sitter på ett cafe presic vid stranden och dricker Hawaii (en skit god läsk som dööödar) vad har du på dig? Jo, självklart kenzas skor Late night och ett par slitna jeans short och ett vitt linne och en hatt på huvudet. Snyggt, bekvämt och enkelt. Please choose me!

Asså jag är helt seriös, jag tror jag börjar bli besatt av dig, haha. Jag kollar in din blogg typ 10 ggr om dagen. Min syrra och min mamma tror att jag har fått kenza-feber och bara tänker på dig haha. Men asså jag vet inte du är bara så fin som person och som vän jag önska jag kunde vara din vän, någon som är 2 år äldre och bara kunna snacka och umgås med någon som har blivit uppväxt på samma sätt som en själv.
I love u Kenza <3

Reply
madeleine

jag vill ha late night, och storlek 40 skulle passa mig utmärkt!

jag tänker mig en sen kväll, kanske redan valborg, nu på fredag.
det är lite väl tidigt och kallt, men what the hell, dom är snyggast i skokollektionen och dom ska på!
jag skulle befinna mig med en grill vid sjön nere i stan, tillsammans med mina bästa vänner. tillsammans skulle vi grilla, dricka och bara ha det allmänt mysigt.
majbrasan skulle brinna dessutom, kan det bli bättre!
skorna sitter som en smäck på mina fötter till ett par ljusbruna chinos och en randig tisha och den självklara skinnjackan.
vi skulle springa runt och prata med gamla klasskompisar och nya vänner, skorna skulle röra sig fint och lätt och alldeles underbart, det här är inte dagen för ett par högklackat!
just denna kväll känner jag mig så enormt lycklig, allting är perfekt.
jag är omringad av människor jag älskar och trivs allra bäst med, outfiten är den snyggaste och sommrigaste på länge och det senaste tillskottet i skokollektionen sitter på mina fötter, vad mer kan man drömma om?
skorna skriker sensommarkväll för mig, en underbar sådan!

Reply
KEYA

Skorna nighty night de första alltså, i storlek 39.

Jag ser mig tillsammans med mina närmsta tjejkompisar i sommar. Vi ska va bruna ha på oss short och ha en riktigt galen partynatt, en tjejkväll. Vi ska skratta, ha kul och bara skippa killarna för en kväll. När kvällen lider mot sitt slut vinglar vi hem ihop alla. De skorna hade suttit bra kring mina fötter. Gillar att de går runt ankeln så man får så fina ben av det.

Reply
beatrice

Late night !

Jag kommer antagligen ha vart på en galen ute fest vid vindskyddet i den lilla håla jag bor i. Klacken till mina snyggaste skor ( ett par ur din kollektion )är helt av efter en tur i stenmuren på väg mot dass. Mamma är helt förbannad över att hon inte köpte dom låga till sin klantiga dotter, dagen efter är det fest och då glider jag in i ett par ASHETA skor dock utan klack som är livsfarlig hehe. puss !

Reply
Julia

Late Night – för det första så diggar jag dem rå mkt! Sen skulle jag lätt använda dem en sen sommarkväll med mina vänner :D En solig shopping dag på stan, utomlands, på grillning och sommarmiddag :D Helt enkelt det P!erfekta sommar skorna! Skulle gå i takt med min pumpande musik i öronen och äga hela gatan ;D

Awsome blogg! :)

[email protected]

Reply
Maja

Om jag vann skulle jag vilja ha “Late night” skorna för dom är helt underbara. Min berättelse: Jag skulle andvända dom när jag och min bästis ska till turkiet 8 maj och jag skulle verkligen vilja ha ett par gladiator sandaler.

Reply
kajsa :))

Jag vill vinna Ladies night i storlek 37
dom var så otroligt fräcka +att jag inte kan få nog av mocka!
okej när jag skulle använt dom första gången, min mamma skulle nog antagligen fått låsa in dom tills dess men jag gillar när en sko få lite historia.haha
men jag ska till turkiet i sommar med min familj + vänn
och första gången skulle antagligen bli då . vi smyger ut på kvällen och går in i pubbar och har de gött! har dom på fötterna och en vit fin bakelse med spets. och så fortätter vi kvällen med att ha de skitkul! och till slut ett natt dopp i havet!
låter jäkligt nice, så de skulle vara väldigt väldigt kul att vinna!!
kramar!!

Reply
Helena

Hej! Late night skulle passa perfekt till min 18 årsdag om lite mindre än en månad :). Då har jag planerat en middag med mina närmaste tjejkompisar på hemmaplan till en början för att senare dra viare ut, möta upp lite skönt folk och dansa natten lång, vilket kan bli en plågsam upplevelse i högklackat. Och de flesta låga skorna i butiker känns inte så mycket party men dessa uppfyller alla krav man tänkas kan :D

ps. du är grym!
puss

Reply
Mimmi

late night 2 :)

Skulle vara underbart att bära dem till min student som jag tar nu i sommar. Låga, bekvämma, snygga och sen är det ju ett extra plus att det är nitar, eftersom jag älskart.

Jag skulle kunna hoppa runt utan några som helst problem med att jag har ont i fötterna.

Reply
Hanna

Hej Kenza! Friday Night!! Svart elr vit, gillar båda lika mycket :-) Du bestämmer!

Ååh gud vad glad jag blev nu! Har velat haft dom länge nu men får alltid lov att betala annat som jag inte klarar mig utan.
Jag är inte den tjejen som går ut och dansar och så än men jag är på gång och att få dyka i dina skor skulle få ut mig snabbt som en blixt. Jag ska ju utomlands snart också ju .. ;-)
Haha, tack på förhand
Kram HannaPanna

Reply
NOREA

Jag skulle vilja vinna Late night nr1 i storlek 37!

Såhär börjar min historia om denna magiska sommarkväll..
Min kväll börjar med att jag sätter på med den lilla svarta som jag matchar med massa ringar och smycken och dessa underbara late night gladiatorsandaler. Jag har en solbränd hy och solblekt hår, fräknar i ansiktet och mina ljusblåa ögon glänser. Jag befinner mig i underbara Stockholm, det är en het sommarkväll och jag och mina närmaste bästa vänner ska bege oss ut och dansa och ha galet kul till fötterna blöder och tills vi längre inte har några röster. Jag lever upp till skornas namn och det blir en late night ;) Vanligtvis måste man bli super snygg med 13cm klackar som man får galet ont i fötterna av, men jag blir hur snygg som helst med dessa super heta late night skor. När kvällen nått sitt slut får mina vänner gå där barfota och bära på sina höga klackar, medans jag fortfarande skulle kunna dansa 1233543534 nätter till i mina super snygga och bekväma skor i! Dem passar till alla minna sommarens late nights och det är älskvärt.

Tack för mig! Ha en bra kväll Kenza och jag hoppas på det allra bästa. <3

Reply
julia blomgren

ladies night storlek 39.
Till dom, ett par jeans, ett något mer avancerat party linne och the girls’ night out have begun! Eller matcha till bruna ben, en slappare tunika i en härlig färg nu till sommarn.

Reply
Susanna

Hej Kenza! Jag är intresserad av Late Night 2 och här kommer min underbara kväll i dem:
***
Vågorna kluckar in mot stranden.
Jag går där sakta och håller han i handen.
Solen sänker sig sakta ner,
och ett par vackra ögon är det enda jag ser.
På bryggen stannar vi upp och står,
nu mina läppar hans nästan når.
Jag ställer mig försiktigt på tå,
och får en varm kyss i mina Late Night 2!
***
Tack på förhand! :)
Kram!

Reply
Isabelle

Jag skulle vilja ha alla men tyvär får man juh bara välja ett par och då säger jag dem vita friday night!:)
jag skulle använda dem varje gång jag skulle ut på fest eller kanske bröllop,dopp,födelsekallas m.m. dem skulle passa till min stil också!:) pussokram ha en bra dag!:)

Reply
EmmaMagdalena

Jag skulle blivit väldigt glad att ha ett par Late night i födelsedagspresent :) Jag kan inte gå i high heels och dessutom är jag redan längre än alla jag känner, haha. Jag undrar om de finns i storlek 41? … stora fötter ligger i släkten!

Min dag.

Jag fyller 20 år den 17maj och den kommer att firas den 21. Den dagen kommer jag ha fullt upp med förberedelserna inför festen. Vi ska slå upp ett stort partytält i min trädgård, städa undan, dekorera, fixa i ordning allt mm. – så största delen av dagen kommer bara vara jobb. Men sedan när kvällen närmar sig kommer jag och mina två vänner som hjälpt mig fixa oss i ordning för festen, den lite roligare delen.

Och här är kommer den bästa delen:
De kommer förvänta sig att jag, som vanligt, kommer med ett par vanliga converse – eftersom jag inte har några high heels. Skulle bli kul att se deras miner när jag plockar fram ett par snygga ‘Late night’-skor. Speciellt som vi alla gillar att läsa Kenzas blogg och gillar hennes stil.

Det skulle bli en jättetrevlig 20årspresent :)
Make my day kenza :D

Massor av kramar!
/Emma

Reply
sara

crazy night i storlek 40! sjukt snygggga!
först ska jag ha dom på valborg till en klänning på disco. sen läs det bli på andra fester, student, kanske skolavslutning m.m. det lär bli mina favorier, eller dom kommer bli om dom bli mina! när det väl passar in ska jag ha dom :D :D :D

Reply
Emma

Hej finaste Kenza:) Jag vill vara med och tävla, om jag skulle vinna skulle jag vilja ha late night storlek 37:) Dom är så jäkla snygga Kram:)

Reply
Emilia Bengtsson

Hej Kenza!
Jag tycker att du är en ärlig person, och din blogg är jätte kul!

Om jag skulle välja några av dina fina skor skulle jag vilja ha nummer 2 i stolek 36-37 :DD
Min dag:
jag skulle vakna upp på morgonen av att mamma står och håller i ett paket till mig, jag blir så klart jätte glad och nyfiken som är i!
Mamma säger att det kom precis hem!
jag uppnade det och där ser jag dessa fina skor ligga :O
och jag bara tänker:
att jag är den lyckligaste människan i världen.
efter det så tar jag på mig dem och övar på att gå….
Sedan så kommer höjdpunkten på dagen men mina nya skor (dina) festen!
Jag tar bara på mig några kläder, eftersom det inte spelar någon roll.
för jag har ju på mig skona och det matchar till allt!
Vi har förfest på stranden och alla kommer dit. Killarna sneglar på mig som att jag är den snyggaste tjejen på stranden!
Då märker jag att jag är verkligen lyckligast i världen!
sedan börjar det bäst dansen .. jag dansar hela natten lång.
även om jag har värk i fötterna, men det skiter jag i!
för det här kanske jag bara upplever en gång i livet asså!!!
Sedan så kommer jag inte riktigt i håg… , men jag vaknar upp hemma hos någon där jag inte vet vart det är…
då kommer det in en jätte sexig kille men sex pack och frågar om jag sovit gott! HAHAHAHAHAHAHAHHAhahahahhahahHAHAHAHAHA HAHAHAHA!
min fantasi är galllenennn asså !
<3
P.S min msn har jag haft sen 3:an! haha

Reply
Diana Larsson

Hej ! Först vill jag säga vad jag ska hitta på idag :)
Har precis komit hem ifrån skolan och byter om för ikväll då du, dååå ska jag ut och DANNNSSAAA ;D Du har gett mig så mycket insperation så det inte är sant ! Jag gillar dig verkligen ! Om jag vinner så vill jag ha Late Night 2, för att jag har själv köpt dina crazy night till en kompis för hon var helt tok kär i dem, jag ger hellre än att köpa till mig själv ibland, Men tack verkligen för en rolig tävling :) Ta hand om dig <3

Reply
marion

Late night :)
när sommarlovet kommer så har jag och min pojkvän varit tillsammans i 3 år. Vi har redan bestämt att vi ska åka till hans villa ute i skärgården åch bara mysa vi 2, jag vet inte om det bara känns så men jag tror han kommer att fria till mig då, för an har frågat smått om ringar och mina ringar som jag annars har på mig så vissa har han tagit. så då skulle de va mysigt att stå på bryggan på sommaren och ha dina skor på när har går ner på knä ;)

annars e dom så gulliga, så jag skulle nog använda dom nästan hela tiden, till allting, till fester och när man går på stan!
Ha de bra Kenza :)

Reply
Madde

En varm sommar kväll då jag går med mina Late Night skor och känner mig så snygg, så snygg, mina kurvor och mina plus kilon har jag inte ens lagt en tanke på denna kväll.
Inget kan stoppa mig när jag går på stadens gator och sneglar ner på mina bruna och sjukt snygga fötter.
Jag är påväg för sommarens underbara festkväll, med gamla kamrater och en del nya kamrater. vi skrattar och ler och då och då måste jag kolla till mitt hallonröda läppstift så de är lika hett som mina nya sommarskor. Het från topp till tå helt enkelt, en varm sommarkväll 2010!

Reply
Raimonda

Vill så gärna ha Friday night i strl 38!

Jag är inte den tjejen som har haft speciellt mycket uppmärksamhet, men det skulle vara underbart om jag vann skorna! Tänker mig en sen sommarkväll, med en fin klänning, vackert fixat hår, målade tånaglar och självklart dom vackra skorna. Jag går ut, och allas ögon är på mig. Jag känner mig som en drottning eller modell rättare sagt. Jag och min vän sätter och för att ta en dricka o baren. Plötsligt hör jag en röst som säger, “nämen Hej” och när jag vänder mig om så står han där. Han som jag aldrig kan sluta tänka på, och han står och ler sådär vackert. Han frågar om en dans, och jag tackar ja! Det blir min underbaraste kväll någonsin och jag får en kyss av min drömkille! Det är som en dröm!

Skulle använda skorna varje kväll! Men har så ostadig ekonomi just nu och kan tyvärr inte köpa några dyra högklackade skor. Skulle vara underbart om jag vann! tack för chansen!

Reply
Charlotte

Dom är så snygga! Jag ska fira min tjej kompis nästa helg och då ska vi ut och dansa hela natten. Skor nr.2 i storlek 38 hadde passat perfect til mitt outfit. Åh, va fina dom är. Jag är från Norge så har inte hittat dina skor i butiken. Buhu. Hoppas verkligen jag är lucky this time.

Reply
Petra

Hejsan!
Jag skulle ta Late night.
På dagen skulle jag ha på mig dem till att par schyssta jeansshorts och linne när jag jobbar. Jobbar som personlig assistent så jag är ute och går mycket och kan visa upp min fina skor! På kvällen skulle jag sedan dra på mig en söt blommig axelbandslös klänning med min jeansväst och göra stan osäker inpå småtimmarna!
sounds good? :D

Reply
Kajsa

Hej!
Jag skulle vilja ha “Ladies Night” ÖVERSNYGGA
Min Kväll i dem hade börjat redan på eftermiddagen, då jag gått om kring i dem och bara kännt lycka. Sen ahde jag matchat min outfit till dem.
Träffat Girlsen i stan och alla älskar skor så dem hade blivit avundsjuka och jag bara “de är från Kenzas kollektion.
Sen efter det hade de inte lämnat min fötter på länge.

Kramisar Kajsa :)

Reply
Felicia Lind

Hejsan! Skulle gärna vilja ha Ladies night skorna. Snart kommer sommarlovet vilket betyder skolavslutning och avslutningsmiddag. Middagen är som en bal, och självklart ska man ju ha snyggaste skorna då! Vi kommer dansa en massa och självklart vill man ha bekväma klackar då!
Om jag skulle vinna Ladies night skorna har jag en känsla av att jag kommer vara snyggast under kvällen, som en askungen saga.. ;) Tack på förhand! :)

Reply
filippa

Tjeeena :D!

hm. egentligen skulle jag vela ha alla skorna, men Friday Night lockade mig rätt hårt! letat runt efter riktigt många skor faktiskt, fast inte fastnat för några men dessa såg helt underbara ut =)!
Jag tror faktiskt jag skulle ha dom på skolavslutningen, då jag gillar att ha lite högre klackar då till någon vit kortkort klänning. riktigt snyggt! funderar på att köpa någon av de klänningar du har, fastnar för vartenda plagg du bär haha :D. men i alla fall, så skulle jag ha dom på skolavslutningen och senare när man ska ut och festa och bara se snygg ut. man måste ju utnyttja att ha klackaskor när det blir sommar för dom bruna benen!
vill VERKLIGENVERKLIGENVERKLIGEN vinna! har inte råd med att köpa dom annars, dom är ju så fina :(

ha det bra :D
puss och kram!

Reply
Melina

Jag skulle absolut valt Friday Night, helt underbara.
Jag skulle haft dom tillsammans med en färgstark kort klänning, en sen sommarkväll tillsammans med mina bästa vänner. Sen skulle jag tvinga dom att köpa likadana, haha ♥

Reply
Alma.

Om jag vann skulle jag vilja ha Late Night, alltså dom svarta gladiator sandalerna i storlek 39. :) Jag skulle bli världens lyckligaste brud! Min kväll skulle se ut såhär: En varm sommardag i Bosnien..Vaknar upp av att solen lyser på mitt ansikte, blir på strålande humör när jag märker att jag fortfarande är i mina föräldras vackra hemland. Plötsligt märker jag att min vackra kusin ligger brevid mig & små snarkar. Tar hennes telefon, ställer den på alarm & väntar tills den börjar ringa. Hon hatar hennes telefon väckar klocka. Så hon börjar vakna till, letar efter telefonen men så smart som jag är så ställer jag den på fönsterbrädan & hon blir lite sur. Sen så kommer min andra kusin in av att hört att hennes mobil ringer, han går till fönstret & tänker ta den men istället så puttar han till den så den far genom fönstret. & helt plötsligt slutar den tjuta. Min kusin som tidigare sov blir alldeles klarvaken & börjar skrika på oss! Jag & min andra kusin tjuter av skratt, min kusin kan då inte hålla sig utan börjar skratta hon med, så vi ligger på sängen i en hög & skrattar. Vi går ner & äter frukost, pannkakor & nutella! Vi kan inte leva utan det! Efter det så tar vi det lugnt ett tag, vid 2-tiden så hoppar vi i poolen & badar. Skvätter vatten på varandra & allt som hör till! Vi solar & drar på oss lite kläder & går & köper varsin glass. På vägen så stöter vi på ett par snyggingar som vi flörtar lite med, vi byter nummer & bestämmer att träffas ikväll. Vi går hem, badar lite till. Äter en god lunch som mamma & min kusins mamma har lagat, gott! Efter så går vi till min kusins kompis, lyssnar på musik & är otroligt flummiga så vi hoppar på sängarna & dansar. Alldeles svettiga går vi hem, där hemma så har dom börjat steka kött & massa olika grejer. Pappa & farbror har varit i affären & köpt massa godsaker. Så vi hjälper till, äter & har trevligt med våra kära & nära. Vid 6-tiden så ducshar vi & fixar oss. Drar på mig en snygg klänning från H&M, & min kusin tar på sig sin alldeles nya klänning som ser alldeles fantaskigt ut på henne! Vid 8-tiden så går vi ut, jag tar på mig mina alldeles egna Kenza-gladiator sandaler, som jag har vuunit på Kenzas blogg. Dom är så jäkla snygga & alla ger mig komplimanger för dom, det spelar ingen roll vart jag är, på stan, på en restaurang eller på nån tjejtoa! Det är helt otroligt! Jag själv är så himla stolt över att dom är mina, för 2månader innan så hade jag suttit vid datorn & dreglat över dom! Hade då samma dag gått in på Kenzas blogg & sett att hon hade en tävling där man kunde vinnna ett par skor som hon hade gjort själv. Jag skrev en motervering & då trodde jag aldrig att jag skulle vinna! Men det gjorde jag & det är jag otroligt glad över! Iaf, vi går ut & träffar snyggingarna. Killen som har mörkt hår & vackra rådjursögon flirtar lite med mig & jag är i himlen, han är så perfekt! Både på utseendet & på insidan, han har humör & är så snäll mot alla! Min kusin står en bit bort & pratar med hennes flirt. & jag själv står lite generad & undrar över vad den snygga killen sa just, jag är inte så bra på bosniska. Men han är så rar så att han tar om frågan & jag kan svara. Denna ljumma kväll kysser han mig innan vi ska gå hem & vet du, Kenza? Jag är lycklig, så lycklig! Vi bestämmer att vi ska träffas nästa dag & gå & bada sen efter gå på stan. Jag & min kusin går hem alldeles lyckliga. När vi kommer hem så stupar vi i säng & nästan när vi har somnat så hör vi min farbror skrika: “AMINA, VAD GÖR DIN TELEFON BLAND SOPERNA?!” Jag & hon börjar skratta & båda får ont i magen av allt skratt, vi hade helt glömt bort hennes mobil, hon går iaf ner & hämtar den. Dock så är den död, & det kommer nog ta ett tag innan hon får en ny. Min kusin somnar efter ett tag & jag ligger & tänker en stund, jag somnar också med ett leende på läpparna! Jag tror gladitor sandalerna har nån slags magi för när senast hade jag en sån bra dag?

Reply
Elin

Hej !
Jag skulle gärna vilja ha Funny Night skorna!

Jag skulle inte ha dom en kväll, utan jag skulle använda dom en dag. Jag konfirmeras snart, och jag skulle sååå gärna vilja ha dessa där! Har en söt klänning så då passar det bäst med lite coolare och häftiga skor! Det är ju en dröm sko :P Så jag skulle alltså använda dom till konfirmationen först och sen såklart festen efteråt! tänk vad fin man skulle känna sig, lite specillt att få ha dom skorna :) Skulle bli så glad om jag gick runt med dessa just på konfirmationen! ååh vill haaa =D Hihi *leeer* :D

kram!
Elin.

Reply
Angelica

Late night skulle aldrig någonsin sitta fel på mina fötter, men tanke på vem designern är! Min kväll med late night på fötterna skulle vara helt asum! Inte ont i fötterna av höga klackar, skulle dansa runt som en liten prinsessa och jag skulle ju lätt vara den med snyggast skor i stan! Late night skulle bli stora favoriter hos mig, skulle kunna gå runt med dom dygnet runt på sommaren! Skulle bo i skorna, aldrig vela ta av mig dom! Fetsa loss med late night en sen sommar kväll, sitta på ett fik en mysig sommar dag, fits everywere! Ingenting skulle någonsin få mig att släppa taget om mina skor, för dom är bara för himmlans bäst & snygga. Åh jag älskar late night, jag älskar din blogg kenza!

Reply
cecilia

Hejhej! Jag skulle verkligen vilja vinna “Crazy night”.

Min dag skulle se ut såhär:
Jag går upp tidigt på morgonen för att fixa mig.
Sista dagen på min skola och ska börja gymnasiet.
Har på mig en söt vit klänning med skorna Crazy night och är hetast både i skolan och på partyt efter!

Jag hoppas verkligen att jag vinner! :D

Reply
Michaela Lundgren

Jag vill vara med och tävla om Friday Night, och skulle jag vinna dom så skulle dom användas flitigt till alla snygga blommiga sommarklänningar man kommer använda när man ska ut i tex. hamnen (bor i Nynäshamn) och ta några cider.. Eller varför inte när man åker in till storsan för att faktiskt “på riktigt” gå ut.. Jag skulle känna mig så mycket snyggare med dessa skor på mina fötter än alla par jag äger nu. :)

Reply
Melis

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha Ladies Night skorna som jag har checkat in ett bra tag nu!
Jag skulle ha på mig dem på min bal, jag går i årskurs 9 och har bal om ca 1 månad ch nån vecka.
Skorna skulle passa perfekt till min svarta klänning (ja hehe även jag älskar svart!) med stenar och paljetter på!
Jag hade tänkt att köpa dem men eftersom min balklänning kostade 1800 så fick jag inte köpa så dyra skor, och de kostar runt 500-lappen..
Tack!
/Melis

Reply
Rebecca

Jag skulle vilja ha Late night skorna.
Mina ute kväller är vilda med mkt skratt och dans :)
skulle vara skönt med ett par snygga skor från din kollektion!, skulle även göra sig snygga i rummet bland alla mina skor :) Kram

Reply
ida

Hello Kenza!
Jag skulle använda mina vackra vita FRIDAY NIGHT [st 37-38] skor på skol-avslutningen till en snygg outfit och smycken till de!
Dessutom ska jag på dop snart och hur fräckt skulle det
inte vara att komma dit i vita högklackar som är av KENZA!?
Om just jag skulle få skorna skulle jag bli överlycklig!
Eftersom att jag själv har blogg skulle jag reklamera din blogg och visa bild på skorna på en gång och verkligen visa hur tacksam jag är!
Woho. Du är en stor förebild för mig ska du vet och följer din blogg varje dag!:)

Puss & kram!/i

Reply
Melinda

Dagen börjar med en dag på Grönan med *Late night* på fötterna. Springer runt och åker, äter glass, sockervadd och allt som hör till! Kvällen slutar på en klippa vid vattnet med grill, min kärlek, vänner och musik. Det blir en ‘Late night’ med Late night på fötterna ;)

Reply
Rebecka

Hej Kenza!

Jag skulle självklart vilja ha alla skor men ett par som jag älskar lite extra och skulle vilja vinna är “Late night”! Älskar dem!

Jag skulle gå ut med mina underbara vänner som betyder mest och bara leva livet i de underbara skorna! Skorna skulle stärka mitt självförtroende och jag skulle dansa med fötterna uppe i luften, haha! Bara för att visa “mina” vackra skor!

Love you Kenza! Kram Rebecka

Reply
ida

hej!
såhär skulle min perfekta sommarkväll se ut:

jag skulle vid fyra tiden sätta på mig en härlig blommig sommarklänning och några utav Late night skorna. Ta jeansjackan, rayban modellen på brillorna, slänga ner plånboken och mobilen i väskan för att sedan hoppa på cykeln och möta upp min underbara kille emil. Vi skulle cykla ner till mysiga Västerås hamn och strosa runt där. Senare sätter vi oss på ett café vid hamnen och tar nåt att äta. Där vi skulle kunna sitta hur länge som helst och bara prata om allt och ingenting. Efter det går vi ner till piren och myser på någon parkbänk. Ställer skorna på kanten och doppar fötterna i det ljumma vattnet. Sitta och titta på solnedgången med den underbaraste personen i världen vid sin sida är det bästa som finns. Vännerna grillar vid Lögarängen och senare på kvällen ansluter vi oss till dom. En perfekt sommarkväll.

Reply
Amandaa

Om jag vann skulle jag ha valt Ladies Night.
Dom skorna är så otroligt jäkla snygga (dina andra också) men dessa är underbara! Inte för smal klack för mina fötter är det inte på dom heller, så dom hade suttit alldeles utmärkt!
Med dom skorna på mig hade nog jag haft perfekta sommarkvällar. Dom skulle suttit utmärkt nu när jag ska på semester snart, med bruna ben och någon snygg klänning! En annan perfekt dag hade varit på varje torsdagskväll vi har här i Borås! :)
Dessa skor passar till väldigt mycket. Varenda litet party jag ska gå på i sommar också :) För dom mesta av mina vänner fyller år under sommaren :)
Kram!!

Reply
K

Hej Kenza Jag tycker att Ladies Night (tror jag det står, nr.2 hursomhelst)strl.39, är väldigt fin och jag är säker på att den skulle passa mig perfekt på tillexempel balen, eller valborg till exempel, som är nu på fredag!
Jag skulle bli tillräckligt lång för att nå upp till den killen jag är kär i, han som inte har någon aning om det, han som en gång kände så för mig. Jag skulle ha på mig en klänning som är i ett tunt material och lyfter lite i vinden, och så skulle jag kyssa honom.. Åh så trevligt det skulle blivit

Reply
Ammis

Late Night 2.
Jag kan tänka mig en sommar kväll med mina tjejer. Världens bästa. På stranden i byn, massa skratt och god mat. Vi skiter i dom andra som dricker, vi har kul utan alkohol! :D
Massor av bad, god mat och skratt går vi sedan hem. Och slår som vanligt på någon Greys eller Oth box. Sedan ligger vi och ser det enda till på morgonen!
Super mysigt (: <3
Jag älskar mina vänner. Dom är bäst. Dom går före allt, vänner i stället för pojkvänner.

Reply
Rebecca

Ååh, jag har viljat ha skorna “Crazy Night” så himla länge nu. Jag vet precis när jag skulle använda dem, min bal nu när jag slutar nian. Har letat efter ett par skor jättelänge, och dessa har jag verkligen fastnat för! Dock har jag inte pengarna till dem just nu, skulle vara jätte kul att vinna dem!
Kram

Reply
Gabriella

Nighty night eller ladies night, båda var riktigt fina :) Ikväll ska jag tillbringa kvällen tillsammans med min syster & kolla på Dating in the dark (om inge annat kommer ivägen innan) men absolut se desperate housewives och sedan avsluta med cougar town, sen blir det mysa med pojkvännen och somna =)

Reply
Alicia Siverman

Om jag vann skulle jag vilja ha Late Night. Dom är super söta med lite bling tycker jag. Det finns inte alls så snygga gladiatorskor i butikerna nu för tiden. Men detta är ju helt underbara!

Skorna skulle jag vilja ha på mig en underbar kväll i kanske Thailand. Varit ute och dansat lite och ätit en god bit mat, sen kommer man till stranden men då åker dom av och jag tar dom i handen.
Skulle verkligen använda dom till vardags också. Piffar ju upp en hel outfit!

KRAM :D

Reply
Sabina

Late night 2
Dagen var underbar, solen sken och det var sommar. Jag hade äntligen fått hem mina skor från Kenzas! Dom var helt underbara, passade mej perfekt och passade till alla sorters kläder!
Jag började min dag genom att gå runt på stan och kolla efter kläder.
Sedan gick jag och åt lunch på Ringduvan.( ett ställe här på Gotland.) Sedan gick jag och mina vänner ner till Hamnen och dansade hela natten lång! :)

Hoppas verkligen jag kan få dom skorna! Dom är ur snygga!

Reply
Mirre

Hej där!
Skulle så otroligt gärna vilja ha Late Night – skorna i storlek 37.
Det skulle vara en varm och härlig dag i Gamla Stan. Jag skulle vara på en shoppingrunda med mina vänner. Var och varannan minut, mellan skrattattacker, skulle jag kolla ner på mina skor och le lite i smyg av känslan att gå på kullersten med ett par underbara skor. Väl hemma när jag blir tvungen att ta av mig skorna skulle jag nöjd slappa i soffan med fötter som inte gör ont av en heldags shoppingrunda och ett par fina skor i hallen, som väntar på morgondagens äventyr.

Reply
Emma

Jag hade valt ladies night och då hade jag antagligen använt dom på min pojkväns student. Jag hade säkert ramlat och slagit ihjäl mig eller någonting, men dom är så jävla snygga att ja håller på att avlida! Så jag hade antagligen vaknat upp med ett jävla smile på sjukhuset iaf :)

[email protected]

Reply
Linnea

Late night. ( alla dina skor är så snygga men jag brukar inte kunna gå i högklackat.. )
Min kväll:
Jag och min pojkvän ska gå ut och fira ett år på någon mysig resturang, och då ska jag såklart ha dom på mig. När han väl ser att jag har nya skor. ( han brukar inte vara så duktig på att lägga märke till sånt :D ) så kommer han bli så avensjuk när jag säger att jag har fått dom av dig. Han är nämnligen ett ganska så stort fan av dig ;)
Ha en trevlig dag!!
Puss och kram :D

Reply
Emely

Helloj

Antar att de svarta Friday night inte tävlas ut ? Så det får bli Late night.

Hur dagen/Natten sett ut.

Hade satt upp dom på hyllan med de övriga skorna (skogalen) sen hade jag gått förbi de och tagit upp dom vinklat lite på de och verkligen inspekterat de, sen hade jag satt på mig dom i smyg utan att någon såg och gått runt med dom hemma. Hade de varit Friday night hade jag nog övat lite i köket, självklart i smyg. Sen hade jag klätt mig bekvämt och känt mig supersnygg, gått ut och träffat vänner och bara haft de mysigt och hittat på galenskaper som vanligt. Sen hade jag kommit hem och då hade jag granskat varje millimeter, om de är skitiga skulle jag bli super arg och tvätta av de och sen tänkt “Fan skulle inte haft de ikväll, skulle ha väntat tills imorgon.” Känslan man har när man har på sig ett par snygga skor är obeskrivlig. Då menar jag inte alla skavsår man får på ställen man knappt lagt märke till.

Skulle antagligen använda de överdrivet mycket och gråta floder när mina vänner tycker att det faktist är dags att slänga dom.

Haha sån är jag.

/Em

Reply
Linaaaa : )

Jag skulle vilja ha friday night, Precis som det låter. Visa upp dom en fredags natt, såklart är man försiktig men dansa måste dom få göra! Väldigt fina skor som jag inte alls skulle tacka nej till att visa upp!:) PUSS OCH KRAM<3

Reply
Sara

Crazy Night tycker jag är grymt snygga och dem vill jag ha!

Jag skulle ha dem på mig på en varm och härlig fredagkväll med vännerna efter en låång och upptagen skolvecka.

Först skulle vi dra in på nåt cafe och käka en galet god fika, sen skulle vi nog bara hänga på stan. Det är då det händer! Jag fastnar i en A-brunn med klacken och blir fast! Då kommer en snygg kille fram och hjälper mig loss och vi lever lyckliga i alla våra dagar!

Reply
Johanna Bengtsson

Hej, jag vill ha ladies night i storlek 39:)

kvällen jag skulle använda de här skorna skulle vara i sommar på min 18 årsdag, första gången jag ska på krogen. Jag kommmer ha min korta aprikos färgade klänning på mig och dansa till jag inte längre kan stå. Jag kommer gå hem som världens lyckligaste.
Skorna kommer jag sen också använda hela hösten med ett par riktigt snygga jeans till.

Tack på förhand :)

Reply
alida

Late night 2 :)

Jag skulle självklart vara stolt som får bära 1 par skor av din kollektion. Jag skulle göra det bästa av dagen/natten. Skulle passa jättebra till mina shorts och ett linne.
Eftersom jag oftast är klumpig haha så skulle jag vara mycket försiktigare med dom! :D Kram på dig,

Reply
Nermin

Hej Kenza:)

Jag är intresserad av sunday night…hoppas jag vinner har aldrig vunnit i någon tävling innan.

Första gången jag kommer ha de kommer det va på min kompis förlovning om jag vinner.
Älskar de verkligen mycket, har provat de på en äffar men tyvärr så har jag inte råd köpa de:( men jag skulle bli skit glad om jag vann

Ha en underbar dag/kväll puss och kram:)

Reply
D A N I E L A ♥

jag är väldigt intresserad uttav skorna “friday night”

Min kväll i dem skorna kommer vara underbara ute en varm sommarkväll, där det är hemmafest med underbara vänner och grillning och någon god drink. Med någon matchande klänning och mycket smycke och vågit hår samt en sotad sminkning går jag omkring och känner mig som en drottning i skorna:)

Reply
kajsa hedegren

jag är på tågluffsemester i europa och just denna kvällen befinner jag mig på italiens riviera. dagens schema har varit strand, bad och luftmadrass guppandes på vågorna. solen har stekt på riktigt bra denna dagen så brännan har fått sig ett äkta lyft. huden riktigt strålar. när det nu närmar sig kväll är det dags för utgång. men just denna kvällen tänker jag och mina 2 bästa vänner att vi ska göra något annat. vi sätter oss därför på en strandrestaurang och njuter av kvällssolen. jag har på mig en vit A-linjeformad tunn klänning och “late night”skorn till den. de bruna benen gör sig perfekta i de svarta sandalerna. efter att ha avnjutit en underbar skaldjursrätt så promenerar vi ut längst stranden. där sitter ett gäng killar och spelar gitarr och sjunger. vi sätter oss vid dem. en av dem berömmer mina fina skor och han och jag tog oss sedan en enskild promenad. han blev mitt livs kärlek. hade jag inte haft på mig dessa snygga gladiatorsandaler hade han inte berömt dom och då hade jag inte satt mig just bredvid honom. dina skor kommer få mig att träffa min drömkille!

Reply
Daniella

Jag är i Spaniein med mina favoritkusiner och mina släktingar, jag och mina kusiner går runt i stan tills det stänger och sen drar vi till Pachas (ett diskotek).
Jag har på mig late night skorna och har den bästa kvällen i mitt liv med de som betyder mest för mig! :D

Reply
Sanna

Hej jag skulle vilja ha Friday Night.

Skolavslutningen måste vara den allra bästa skoldagen nästan den bästa dagen på året. Jag kan se framför mig att jag har på mig min söta svarta klänning tillsammans med dom vita Friday Night skorna och eftersom skolavslutningen är på en fredag så kommer namnet på skorna passa väldigt bra till för en Friday Night när jag går på sommarlov kommer jag och mina vänner ha en helt underbar första kväll på sommarlovet.

Jag hoppas på det bästa<3

Reply
emma

Late night 2 skorna är nog dom snyggaste skorna jag har sett! Dom skulle passa perfekt till mig som är lång och inte kan ha högklacka! jag har länge velat ha dom för det är i mina ögon de ”perfekta” gladiatorskorna.

Nu till sommaren kommer man ju gå ut mycket, så ett par snygga platta skor är inte helt fel, till det hade jag haft ett par shorts och en snygg partytopp. Dagen hade börjat med en lång dag på stranden så man är brun och fin inför kvällen! hade börjat kvällen med en härlig förfest med tjejerna sen hade vi dragit vidare till krogen och dansat hela natten! Och när jag kommer hem kommer jag inte att ha ont i fötterna tack vare dina snygga gladiatorskor.

Reply
Felicia

Hej Kenza Zoutien!

Det skulle vara en dröm att få äga det obeskrivligt snygga, bruna nighty night klackarna som är skyhöga, vilket jag älskar.

Det första jag skulle göra är att sätta på mig dem, njuta och bara stirra tills jag förstår att det är mina. Det andra jag skulle göra är att gå och mäta mig i dem, njuta ännu engång över att jag för engång skull får vara längre än min vänner på alla fester hädanefter.

Jag vet inte vad jag ska skriva bortsett från att jag skulle vara oerhört tacksam om jag fick dessa läckerbitar.
Jag skulle känna mig som en riktig WILDFLOWER och använda dem flitigt, väldigt flitigt.

Reply
Lizandra

På min bal och student så vill jag ha late night 2 gladiatorsandalerna dessa är de snyggaste skorna och kommer matcha perfekt till båda tillfällena som kommer vara de 2 roligaste dagarna i mitt liv! därför vill jag under dessa dagarna känna mig såå snygg och därför vilja fira med dessa skorna påminna fötter och dansa hela natten lång! för detta året tar jag studenten!!

Reply
Jennie

Hello, jag skulle vilja vinna Late night 2.

Min historia: Jag vankar upp en dag i Turkiet där vi är på semester och relaxar. Denna dag hade vi bestämmt oss att gå på stan, och jag undrar vilka skor jag ska ta. Jag kollar bland dom skor jag har med mig och bestämmer mig för att ta ett par vita, lite rosa gladiatorsandaler med guldiga accessoarer på. När vi kommer hem från stadsturen inser jag att jag inte har ont i fötterna alls efter den långa dagen med massa promenad. När jag sen går till stranden och badar på eftermiddagen drar jag på mig samma skor som jag haft på dagen. Dom tillsammans med min snygga bikini gör mig till strandens drottning. När det börjar närma sig kväll är det självklart att jag måste ut och festa. Vi är ju utomlands! Så jag tar på mig en snygg fodralklänning och funderar ut ett par skor. Själv gillar jag inte högklackat Så jag tar dom skorna jag har haft hela dagen, dom matchar även det guldiga i klänningen! Det måste vara dom bästa skorna jag har dansat i tänker jag när jag står på dansgolvet och shakar loss ;D

Reply
Amanda

TJA KENZA!
Om jag skulle vinna vill jag gärna ha ett par funny night :D så snygga!
jag tänkte berätta hur min dag har varit hittills.. ganska störd :P
först böjade vi senare för att vi skulle plugga hemma (= sovmorgon) sen hade vi musik 1 timme med våran musiklärare som är helt knarkad,efter det var det min och min kompis tur att hjälpa till med disken i matsalen.. :( den andra diskaren är polack och ganska knasig så vi fick rätt så kul iaf :P efter att vi gjort all skitgöra i typ 2,5 timmar så sket vi i sista språklektionen och gick ut i solen istället. nu var det bara 1 lektion kvar.. Idrott med orientering :( fyfan! jaja, jag sprang med Alicia, min skit snabba kompis som aldrig ger upp. själv har jag gansa dålig kondis just nu så jag sprang som en som en galen rosa gris! nu e jag dödstrött och ska läsa lite bloggar istället xD jaa så har min dag sett ut hittills :D

Din blogg e grym KENZA! massa kramar till dej :)

Reply
akadia.

Nighty Night.
det hela börjar med att jag är tvungen att jobba på 9:ornas bal. så där står jag iklädd i ett fult orange förkläde med några gröna foppa-skor. Plötsligt slår klockan 20.00 och då kommer självaste Kenza med hennes Nighty Night skor och en enkel fin blå, tajt klänning.
– Skynda med att sätta på dig det här, jag har min taxi här som kommer skjutsa dig till balen, Armani visar dig vägen till taxin.Men du har bara till klockan 01.00 innan jag behöver dem igen. säger Kenza med ett leende på läpparna.
Jag skyndar mig med att sätta på mig skorna och klänningen och hoppar in i taxin som tar mig till balen.
När jag går in i den stora danssalen, är alla ögon vända mot mig. Strålkastarna också, men inte på mitt ansikte. Utan på dem vackra skorna. Jag kan höra att dem populäraste tjejerna i skolan är avundsjuka och arga. Och där står min prins, mitt framför mig med handen utsträckt. Vi börjar dansa, jag har så himla roligt och glömmer bort tiden då jag ska vara tillbaka med skorna, klockan slår 00.58 och jag är tvungen och springa. Min prins skriker bakom mig, och plötsligt känner jag att jag tappar min IPOD, men det gör inget eftersom jag haft den mest underbara kvällen någonsin. Jag & Nighty Night skorna:)

Reply
Linda

Hej Kenza , vill börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg!

Jag har länge velat ha ett par “gladiatorskor” ,men jag har inte riktigt fallit för några sådana skor (är väldigt petig när det gäller skor för jag tycker att det speglar ens egna personlighet) men iallafall om jag vinner så vill jag ha “late night” (de vita) i storlek 38.

Jag skulle defenitivt haft dom skorna en mysig sommarkväll ute med mina bästa kompisar i en fin ljusrosa klänning! De hade vart jättebra att ha dom också när man ska utomlands&gå på fest , jag tycker att de ser jättebekväma ut&fina. Hoppas jag vinner:)

Ha det bra
massor av kramar!

Reply
Alice Asplund

Funny night!

Whit “funny night” I can take a first-class flight.
I would go to New York, wich is very far and sit down in a bar.
Then I would take my car and do the best part… I WOULD FART!!!
Yes, it is kind of grosse, but I learnd it from some proes.
I would dance until I fall, and not be in the mood to go to a mall.
Instead I would go to my 5-star hotel, drink some champange and lose all my pain.
Then I would sleep with the shooes next to me, and if you tuch them I will NOT let you be ;)

Reply
Saga

Jag skulle vilja vinna ‘Crazy night’ !!

Min kväll med dem skulle va en sjukt varm sommar kväll, med alla mina härliga vänner. Vi skulle sitta vid vattnet och grilla, och jag skulle tralla runt i mina nya fina skor :D

Reply
Julia

Jag vill vinna Crazy Night i storlek 36 för att den mörkbruna färgen är underbar och klacken ser hög men stadig ut, underbara remmar och helheten är en dröm som vill *överstrykt* måste gå i uppfyllelse :)

Dagen/kvällen: Mina Crazy Night kom hem på posten och jag skiter i om det blir stökigt i mitt av kartong och papper för att det vill bara slitas av, när jag ser en skymt av det bruna blir mina ögon stora och jag ler som allra gladast! Mina kompisar skrattar ut mitt uttryck och entusiasm med en smula avundsjuka i blicken… jag krafsar snabbt fram båda skorna och tar ett djupt andetag, sätter på mig en sko i taget och ser skönheterna sitta på plats o tänker något i stil med BINGO eller WOW :D Jag tar några steg och dom känns lätta o gå i! Senare på kvällen sticker jag och några kompisar på en fest och dansar, vi dansar mycket och rör oss glatt i takt med musiken, jag är så glad och det beror delvis på att jag inte är särskilt öm i fötterna än, men om jag skulle bli det så gör det inte så mycket för ska man vara fin får man lida pin :) Jag tittar runt på alla andras skor och tänker lite egoistiskt att mina är nog allra allrra finast! Ber en lite hjärtelig bön till fina Kenza som kan det där med att designa skor och kläder. Dessutom så kan hon bjuda på sig själv och ha roligt , en riktig förebild för många tjejer och säkert för några killar med?, en bra sådan! :)

Summering av denna fantasikväll: galet kul och något man minns varenda gång man tar på sig de skorna, alltså väldigt många gånger :D

Massa kramar till bästa KENZA, jag hade “dött” av lycka om jag vann skorna :)

Reply
sara

late night 2
hur kommer min kväll se ut? plugg plugg plugg och plugg igen.. haha :) jobbigt men de e värt det i längden serru kenza.

Reply
Wicke

jag skulle vilja ha paret “Party Night” och då ska jag ha dem på studenten så du kan ju tänka dig xD Men på utspringingen och sedan party all night long!!:D

Reply
Emilia

Late night skorna hade jag valt! :)
Om jag vann så hade jag satt på mig late night skorna, åkt till östermalm strossat runt svampen lite i skorna som om jag va snyggast, rikast och bäst i världen! (Fast det är jag…typ) Haha! :D

Reply
amelia seeholm

friday night

Med den perfekta looken, håret, klänningen & inte minst skorna!, går man med sina bästa vänner till sommarens första fest efter skolavslutningen. möter sin livs kärlek efter första ögonkastet & man bara hoppas på att stöta på samma kille igen & sedan så hamnar man brevid varann & möter varanndras blickar & sedan en fantastisk mjuk kyss..(L)

, detta har hänt mig förra året men det blev ingenting för han va känd som en riktigt stor player där han bodde..

så varför inte få ha de perfekta skorna så man når upp till vilken kille som hellst? jag som är ganska kort av mig oxå ^^,

(L)

Reply
Petra

Late night 2
de vita i st 38 :)
Det är snart sommar och jag bor på Åland, här är shoppingen sämst och jag är så petig när det gäller gladiator skor men dina är så snygga och glassiga ! Dom skulle bäras på Rock off (en musikfestival på vår lilla holme) skulle se ur snyggt ut till min ny inköpta klänning ! :) Stor kram och en skum banan ! :D

Reply
Lovisa

tjaaaabba kenza. :) jag håller just nu på att leta som en galning efter skor, klänning, väska, ALLT till min avslutningsbal. jag går i nian nu och jag vill ju vara så fin som möjligt på balen! därför skulle FUNNY NIGHT skorna passa perfa. perfa perfaaaaa :D hahah puuusss

Reply
Nathalie Lundberg

Jag tar studenten den 11/6 i år och saknar ett par student skor när jag såg dina skor late night så vart jag dörkär och vill bara ha dom till studenten. Så skulle jag få dom så skulle dom åka på kl 06,30 på student dagen och jag skulle ha dom hela dagen och kvällen att parta i och när jag kommer hem så skulle dom inte åka av jag skulle gå och lägga mig i dom. För dom skorna är det snyggaste jag sett och jag älskar nitar och läder. <3 Ps älskar din blogg den är inspererade.

Reply
felicia

Fridag night!
kommer sitta riktigt snyggt eftersom att jag är utlänsk och lite mer åt de bruna hållet :D

Skulle väll bli så när jag åker till Cypern i sommar med min bästa vän att vi kommer in på en galen krog och står och skakar rumpa på nån bardisk (haha) och drinkarna i taket! haha, sen blir det väll bara att vingla hemåt med 13 cm klack, galet kan jag lova! :D älskar skorna, dom är verkligen gudomliga om jag vinner ska jag bära dom me respekt haha! :D riktigt läckra!

Reply
Sabina

Jag skulle vilja ha “Late Night 2”.

Dagen då jag skulle använda skorna skulle nog vara när jag är i spanien.
Jag har legat på stranden hela dagen och bara solat och badat, sen på kvällen när man gör sig lite finare för att gå ut och äta så sätter man på sig skorna till en klänning eller vad jag nu kommer ha på mig, sen vita skor till bruna ben är så snyggt. Sen ser man ju brunare ut också. ;)
Det kommer nog vara så att jag kommer ha på mig skorna hela kvällen, ett par skor som blänker.

Reply
Lovisa

tjabba kenzaaa :) jag går i nian nu och balen är på väg! så just nu håller jag på att leta som en galning för klänning, skor, väska, ja ALLT. och jag tror minsann att FUNNY NIGHT skorna skulle passa perfa till balkvällen. perfaaa perfaaa skulle dom passa. hhahah pusspuss

Reply
Rebecca

Lether night.
Jag vaknar på morgonen och känner hur solen skiner i ansiktet. Idag är jag glad när jag vaknar eftersom att jag har en helt ny outfit som alla ska få se. En puderrosa tubtopp, med en hög jeanskjol över. En jeansjacka, jag kommer att våga håret och sist men inte minst ha på mig mina nyaste skor från wildflower by kenza. Finns det någon underbarare känsla än när man har en helt ny supersnygg outfit? OHNO, love it. Dagen slutar med att alla, berättar hur j*kla snygg jag är. Och jag är väldigt happyyyyyy!

Reply
Josefin

“Late night”
Jag hoppas på många sena nätter i sommar party och sandaler ifrån Wildflower by Kenza!
Med dem här skorna kommer sommarens fester vara grymma!
I’m going to be the queen on the dancefloor, baby!

;D
Om jag inte vinner så lär jag till 99% köpa skorna ändå! Grymt förälskad (A)

Reply
Sabina

Min dag med friday night skorna börjar med en tidig morgon, fixning till tusen, för att sedan bege sig till skolan och umgås min allra sista stund med mina härliga klasskompisar, sedan vid 12 springa ut och skrika som bara den, försätta skrika på flaket genom stan, äta massa tårta och sedan ha en vild utgång! Och på mig genom hela dagen ska jag ha dina skor! Detta är förhoppningsvis en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv, min student!

Reply
agnes

late night skulle jag vilja ha.
eftersom jag själv ser mig som väldigt lång så trivs jag bäst i låga och platta skor ( converse i alla färger och former är min favorit) jag äger att par väldigt tråkiga gladiatorsandaleroch skulle gärna vilja ha late night för dom är rikigt snygga. dom skulle nog sitta på mina fötter en hel dag. först skulle jag och mina kompisar dra ner på stranden och bada och ha det kul. sedan skulle vi grilla och hänga med massa andra trevliga prickar. osså skulle musiken starta och jag skulle kunna dansa i ett par dösnygga skor utan att få ont i fötterna. (dansa med klackar i sand är ingen favorit :D) så dom skorna skulle sitta på mina fötter från dag till kväll alla dagar i sommar. skullen nog använda dom in på hösten med tunna svarta stumpbyxor i och en “ledig” kjol till. har länge letat efter dom perfekta sommarskorna och jag skådar dom nu framför mina ögon, haha, allvarligt talat!
:D

Reply
Lisa

Ladies night så skulle jag ha en snygg klänningen eller kjol å linne! Massa armband och ringer.
Skulle vara på min 20 års dag. Ha en fest hemma, jag kommer vara snyggast, mina närmsta vänner är med mig. Vi festar, folk firar mig, öppnar paket och sen drar vi ut på någon krog.Jag kommer in där med min outfit och folk kollar in mig och mina vänner har fixat massa överraskningar för mig och massa kul.. ;) haha, inget anvancerat

late nigth: Då skulle jag ha shorts, snyggtlinne å en kavaj, skulle ha det en vanlig sommar dag. Går på stan först fikar med vänner, sen gå på middag med en date kanske. Skorna göra det mesta med outfiten!

Reply
ronja :)

Hej Kenza, jag skulle jättegärna vilja ha Late night-skorna! :D I kväll ska jag vara med mina jättesöta kattungar! ^^ Även äta bullar<3 som vi har fått av min farmor och farfar och plugga på engelskan till på fredag! Se på Vänner, blogga och läsa din blogg! <3 Ha det bra //Ronja:)

Reply
cynthia

HEJ!!!
jag älskar dina skor,late night( de svarta,strl:37). då menar jag att jag älskar dom!!! dom är så himla vackra. jag beundrar verkligen din kollegtion;)
om jag skulle ha på mig dina skor en dag så skulle jag känna mig så lycklig. jag skulle vara så glad och jag skulle känna mig ganska mäktig över att ha på mig dina skor, det skulle kännas fantastiskt!!! hoppas jag vinner:D:D
jag skulle göra min dag till världens bästa dag, om jag vann!!!
chaaoo(L)

Reply
Yasemin

Late night skulle jag vilja ha.
Om jag nu vinner lär jag väl sitta och kolla på dessa vackra skor en hel vecka. Tyvärr. Men, i alla fall. Ska utomlands nu till 10 Juni. Turkiet. Så det blir väl sena utekvällar med dessa skor på. Alldeles för fina för att användas egentligen.. Men. Så blir det nog! Tidiga morgonar till sena kvällar med dessa skora på dock inte på stranden med all sand eller vid poolen. Men, ja. Som sagt; sena utekvällar blir det med dessa skor!

Reply
Aida

Hej Kenza!
Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om ladies night skorna! Så jäkla snygga. ;)
Perfekta dagen skulle vara att jag skulle vakna i Antibes, ta en härlig promenad med hunden vid vattnet med träningshorts och bekväma gympa dojor. Sen när jag har gått lite så ringer jag en vännina och vi dricker/äter något gott på café vid vattnet. Senare så går vi hem till mig och lagar mat och så, gör oss i ordning och bara ha det allmän mysig tills vi ska träffa andra vännerna ute och festa häcken av oss till på morgonen. Det är varmt och vi bra njuter och sällskapet är det osm gör det hela och SKORNA!!!!! ;)

Skulle vara härligt att efter 10000 gånger av tävlande att vinna något.
älskar din blogg
A

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*