• header

Tävling – Wildflower by Kenza

Nu var det fan ett bra tag sedan jag hade en tävling här tycker jag. På begäran är vinsten den här gången ett par skor från min skokollektion!

För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver vilka skor du vill ha, du kan välja bland dessa nedan. Jag vill även att du skriver en liten historia om hur din dag eller kväll kommer se ut med mina skor på dina fötter! Använd fantasin nu! ;-)

Ps. HÄR hittar ni butikerna runt om i Norden som säljer mina skor

 

 

UPDATE: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAS. VINNAREN PRESENTERAS IKVÄLL!

2,853 Comments

Maja

jag skulle vilja ha funny night.

Jag får fram en klar och tydlig bild när jag är i Spanien i sommar och festar med dessa skor eller bara går där på gatorna med min bästa vän och skrattar så vi tappar andan. Vissa kommer kolla lite extra på oss eftersom att vi har våran längdskillnad då hon är 1.52 och jag är 1.78. eftersom att jag inte har några riktig festskor så skulle dessa bli utnötta flera gånger om då det ser ut precis som de skorna jag har i mina drömmar och jag antar att mina fötter skulle få ett antal blickar under kvällarna dessa skor skulle sitta på för de är underbara!

Reply
sean

Hej Kenza!
Jag går ut nian i juni och jag skulle behöva ett par fina skor till den dagen.Jag skulle få dåligt samvete om jag bad min mamma köpa både klänning och skor till mig för hon har inte så bra med pengar. Jag tänkte gå och köpa ett par skor själv men nu såg jag det här och funny nigt skorna skulle vara nåt för mig :)

Reply
sofie

late night, de svarta, skulle jag gärna vilja ha.

Skulle strosa runt i dem på stranden i Spanien i sommar när jag och min älskade son åker på semester. Trots att de är så snygga skulle de ändå ge mig möjligheten att springa med honom när hans snart tre åriga ben spritter av energi.

skulle verkligen förgylla min dag att vinna dessa skor då jag spenderat förmiddagen på akuten med en mosad näsa efter en liten olycka på jobbet.

Reply
Paulina

Nr: 3är så jäkla så snygga så att jag halvt dör, det bässta är att dom också ser väldigt bekväma ut. Finns det något bättre än ett par snygga skor som dessutom är bekväma när man ska ut och kööra järnet i sommar!?!
Jag är dessutom ganska kort, men med dessa platå-skönheter skulle även detta problem vara ur välrden.
desutom skulle alla mina kompisar bli så himlans avundsjuka på mina underbara skor så att dom bara skulle rusa iväg till affären så fort dom får se dom:)

Tack så jättemycket också för en sådan otroligt inspererande blogg!!

Reply
ebba

hej kenza!

tänker mej en sen sommarkväll sitter nere på åhus strand me en stor tröja och ett par late night (dom vita).

har aldrig varit så mycke för gladiatorskor, men dom där va underbart fina!

älskar din blogg! <3

Reply
Lizette Pressfeldt

Jag skulle vilja ha funny night skorna för dom är snyggast.

Hade jag haft dom på min skohylla skulle jag ha dom på mig på fester och dansat riktigt ordentligt. dom passar till alla kläder jag äger och skulle lätt vara dom snyggaste skorna i hela lägenheten! Älskar att ha massa nitar på mig och glänsa runt bland allt folk på fester.

Reply
isabelle :)

Åh
när jag ser nighty night kan jag inte vänta tills balen! Den är perfekt för den klänningen jag beställde från Nelly häromdagen!
Balen alltså, då jag ska skiljas åt från mina vänner jag har haft som närmast i tre ljuva år, och då jag ska stå i dina skor och dansa, skratta på den kvällen som jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv! och sen se alla avundsjuka blickar på mina (dina) skor ;) haha! det hade INTE vart fel!

ha det underbart Kenza!
puss

Reply
julia

skulle jag få skorna “nighty night” så skulle jag använda dem på min studentbal i maj för dom hade passat perfekt till min ljusrosa balklänning! dom hade fått mig att känna mig finast av alla! haha. jag skulle använt dom riktigt mycket för jag tycker att det är dem perfekta skorna, dom är sjukt snygga!!

Reply
johanna

det inlägget med kineserna menar jag ladies night, som jag sa begränsat minne ;)

Reply
Linnéa

Hej!
Om jag vinner, vill jag absolut ha de svarta late night skorna med nitar och kedjor, de är grymt snygga.
När jag bär dessa skor på mina fötter kommer jag att befinna mig i Miami. Till skorna kommer jag att ha på mig ljusa trashiga jeansshorts, ett transparent linne med en blommig bustier under, turkosa rayban och massvis med ringar. I Miami ska jag dansa loss med mina underbara vänner på olika nattklubbar hela natten lång. :)

Reply
Emelie

ett par late night 2

Dagen börjar såhär:
Det har blivit sommar, jag går ut sätter mig på altanen med en cola i handen. När plötsligt min mamma säger att vi ska till rom! Jag har gått runt och letat efter ett par snygga vita gladiator skor i flera veckor! Så kommer du där söta och snälla Kenza med dina late night 2 och jag har jätte bråttom till planet så jag springer fram till dig. Puttar omkull dig och springer i väg med skorna. HAHAHA

hoppas jag vinner med min coola saga hahaha. puss och bäst blogg.

Reply
Elin

Jag tror det står Ladies Night på dom haha man får helt enkelt gissa sig fram om dom nu inte heter så. Storlek 38.

Min dag i dessa skor ( kommer va många dagar i dem om jag har turen )men just denna dag kommer vara avslutnings dagen med min kära klass som nu kommer splittras och alla går åt olika håll, jag kommer gå in i avslutningssalen armkrok med någon snygging, som jag hoppas att jag inte blir längre än i dessa klackar!. Efter allt firande och kramande bär jag och skorna oss ner till stranden där det är dunkande musik och glada mäniskor och luktar ljuvligt grillande. När klockan blir sent har jag torligen ont i fötterna så jag tar skorna i handen och promenerar hem barfota. Haha :D.

Reply
Simone

Late night!
Den 10 juni springer jag ut genom dörrarna på min skola, såsom du gjorde för ett år sedan! Jag tar äntligen studenten, och skulle verkligen vilja ha på mig något snyggt på fötterna så att jag riktigt kan flyga ut genom skolan, sätta upp skorna framför lärarna och säga “detta ni, detta är bättre än vad tre år med er var”. Nej men det skulle vara riktigt kul att kunna glänsa lite extra på den stora dagen! Mvh Simone

Reply
Anette

Hvis jeg vinner, vil jeg ha Nighty Night. De øverste helt til venstre, elsker de skoene sinnsykt mye! Drømmekvelden med de skoene på føttene har vært på en bytur med vennene mine. Jeg har skulle brukt de til en helt enkel kort, stroppeløs kjole, med min fete dongerijakke uten på. En bytur med mine venner, hvor vi har danset og kost oss – og ikke minst styrket vennskapet vårt enda mer. Det er så gøy å henge med venninnene mine, de er det beste jeg har :-) Elsker dem så utrolig mye. Ingenting hadde vært som å få kunne gått med “nighty night” en kveld ute på byen med mine beste venner. Og selvfølgelig skal skoene få verdens beste behandling, de skal få æresplassen i skohyllen min.

Og sist men ikke minst, elsker bloggen din!

Reply
sara hellgren

Friday night är skorna jag skulle bära denna natt,
jag kommer i killarnas ögon se ut som en skatt,
till förfest ska jag vandra med dessa underbara skor,
in på 7-eleven och köp en lott, vinner en miljon och svor,
nu jävlar ska vi festa hela natten lång,
mina nya skor får mig att vilja brista ut i sång,
tack för dessa turskor kenza du är bäst,
du gör livet till en jätte fest,
Väl hemma lägger jag mig med skorna på,
Vadå? jag gillar ju dom såå !!! :)

Reply
karolina

Late night.
Jag ser mig själv dansa på barerna i Alicante, på midsommarafton på landet, fika i fina sommar Stockholm. Ett par skor som funkar bra till varje tillfälle; kan dressa upp en tråkig outfit! GIMME :D

Reply
Helena

jag hade gärna velat ha Crazy night för de hade vatt totallly craazzyyy!!!.. Allting hade börjat med att jag går till en crazy fest, jag dricker champange och lever livet.. Men någonting stämmer inte, jag får inte särskilt mycket uppmärksamhet och tjejerna verkar inte vara så jätte avudnsjuka .. men DÅÅÅ dåå jäävlar sätter jag på mig Crazy night skorna och allting förändras!! Jag får en supeerpower effekt och shakar sönder hela kvällen för skorna låter mig inte vila, jag dansar bättre än alla andra för skorna har faktiskt den effekten sen får jag den snyggaste killen för han kommer dras direeekt till skorna! = (mig också då för ja kommer på köpet) !! :D … Tjejerna stirrar av avudsjuka för att jag har blivit så grym med mina skor på! .. Sen slutar kvällen med att Tyra Banks kommer fram till mig och vill ha mig med i Top Model och jag tackar självklart ja!..Sedan vinner jag hela top model för under hela programmet har jag skorna på mig, det är ju dom som gör så att jag blir så grym !! moahah D: snacka om superpowwwer skor!!! =)

Reply
Tamara

Last night stl 37.

Härliga dagar på sommaren, då jag med lätthet tar på mig skorna för att bara strosa runt på stan… av en ren slump är det dax för fest. No worries om skobyte eftersom jag redan har på mig de ultimata festarskorna. Lätta att dansa i heeela natten lång.
Love it. Kvällen. Vännerna. Stämningen. Skorna.

Puss på dig!

Reply
Fia

Gud vilken bra tävling! Om jag vann skulle första kvällen de användes ske hemma hos mig..
Min pojkvän är världens underbaraste person. Han har hjälpt mig under min tuffaste perioder, suttit vid min sida när jag gråtit som ett litet barn och sedan dragit upp mig och fått mig lycklig igen. Han är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän också och vi har flera gånger tillsammans kollat på skorna “nighty night” och pratat om hur snyggt dessa skulle sitta på mina fötter, han brukar säga att när han blir “rik” (vi är studenter båda två) så ska han köpa dessa till mig…
Jag hade velat överraska honom med en middag och jag skulle klä upp mig i skorna, endast skorna! I och för sig är de så jäkla snygga att han kanske inte märker att det är de enda jag har på mig men det gör inget ;)

Reply
julia

Om jag skulle få skorna “nighty night” så skulle jag använda dem på min studentbal i maj för dom hade passat perfekt till min ljusrosa balklänning! När det närmar sig kvällen och man ska byta om för utgång kommer jag behålla dem på eftersom att dem passar lika bra till jeansfordralet jag ska ha då! jag skulle använt dom riktigt mycket för jag tycker att det är dem perfekta skorna, dom är sjukt snygga!

Reply
Jessika See

Jag vill vinna “late night”, svarta. En mångsidig dag skulle kunna upplevas med late night eftersom dem är både snygga och bekväma. De skulle passa till nästan allting, till fester, skolavslutning, studenten, shopping, resa, stranden, promenad, ja allt! Jag skulle först ha på mig dem på min skolavslutning som närmar sig nu efter första året på gymnasiet. Sedan skulle jag ha på mig dem när jag går ut och träffar mina kompisar en stund ute på stan, med en glass i ena handen och shoppingkassar i den andra. Till sist skulle jag slå klackarna i taket och glänsa med dem på en helgalen fest där vi firar att sommaren äntligen kommit.

Reply
Theo

Jag skulle vilja ha Late night.
Jag skulle ha skorna, tillsammans med ett par slitna jeansshorts och en t-shirt nu i sommar, när vi ska till Grekland för första gången med familjen. Jag och mina kusiner skulle gå omkring och snacka och käka glass i stora lass, och bara ha det mysigt. Vi skulle gå ner till stranden och bada, och jag skulle kunna, för första gången på 4 år, jobba upp en snygg solbränna (hatar att sola). Jag hade kännt mig som värsta snyggingen! haha

Reply
Savanah

En varm sommarkväll, ljusa trashiga jeans och ett coolt linne med Last night sandalerna (svarta) håret utsläppt samtidigt som ja känner vinden blåsa genom mitt hår. De hade gjort min kväll!

Reply
Matilda

Hejsan Kenza ! =)

Skulle vilja vinna friday night hehe :P

Mejla mej om jag vinner då

=) , berättar då vilken storlek o så..
Hehe :P

Reply
Sanna

Jag skulle helt klart välja “Late night” skorna, alltså det svart i strl 38.

Den 4 juni tar jag studenten och jag skulle tippa på att nästa alla kommer i sina 10 cm klackar… förutom jag, som tyvärr inte kan gå i snygga klackar. Så vad skulle då passa bättre på mina fötter än ett par dunder snygga gladiatorskor. Dom skulle få sitta på mina fötter från champangefrukosten, till utspringet, till flakturen, till den gaaalna natten !

Sen kan jag lova att dom kommer att användas flitigt i sommar och allt vad det innebär!

KRAM!

Reply
Anna

Hejhopp :)

Late night (svarta) skulle bäras av mig på min student. Klumpig som jag är skulle jag nog vurpa om jag springer ut med ett par höga, så den här gången tar jag de säkra före de osäkra. Svarta skor passar ju till min svartvita mössa! Sen kan jag njuta på kvällen när alla andra kompisar klagar på hur ont de har i fötterna. Alla kommer vara gröna av avund när de ser vilka bekväma (och snygga) skor jag bär. Och man vill ju minnas den här dagen som något bra, och det gör man inte med onda fötter ;) haha

Reply
Sandra

FRIDAY NIGHT är skorna jag skulle vilja ha sååå mycket! Är ute efter ett par vita snygga högklackade skor till den 4 juni, då jag äntligen tar studenten! :D Det blir en lång kväll med mycket dans kan jag lova! Kommer använda skorna i min vita studentklänning från sisters och jag kan lova att jag hade älskat att få ha på mig friday night. Hoppas verkligen jag vinner, hade gjort min dag så mycket bättre! Ha en superdag Kenza.

Reply
Nora!

Tjoo kenza! jag älskar alla skorna men måste jag välja så väljer jag “funny night” Tycker de är ursnygga och de ser bekväma ut och inte alltför svåra att gå i!
jag ligger nu sjuk med feber i min säng och är så otroligt taggad till valbrog men det verkar inte som att det kommer bli av för mig, samma sak förra året också pga feber, vilket suger!
jag har vart utan pengar nu ett bra tag och när jag såg den här tävlingen blev jag asglad!hahah ligger och drömmer mig bort till Sommarlovet med “funny night” skorna där jag tar revange på valborg :P Jag är tjejen som ALLTID dansar på fester och krogen och då vill man helst ha ett par snygga och dansvänliga skor, aight? läst din blogg ett tag nu och du verkar ha riktigt bra koll på läget där ;)
Sen bor jag i tråkiga nynäshamnn där ingen får va för mkt eller inte passa in, så kan se allas blickar framför mig när dom får se de ASSNYGGA skorna jag har på mina solbruna fötter och med en somrig klänning till! (tuffa till det lite med skorna för tkr inte om för flickigt) höhö, och bli bländade av solskenet som träffas av nitarna! :D Men får nog ta och skaffa ett lås till garderoben då också, annars lär väl min mamma smyga in och “låna” skorna av mig hah vi har väldigt lik smak :P
skorna är även praktiska för man kan använda dem till vardags också i kallare väder med svarta stuprörs jeans och någon snygg vit blus till. haha ligger seriöst här nu som ett mongo med både dreggel, snor och ett jätte leénde! Hoppas Hoppas verkligen jag vinner!:D fast jag vinner iof aldrig något, det är inte min grej..det ända jag har vunnit är typ på Grönalund (du vet dom här, “man vinner alltid ett pris”? för barn? :P )
men ah, om jag nu inte gör det så vill jag bara passa på att önska dig en bra dag och grattis till vinnaren, jag kommer nog kika in här om några timmar igen :) Puss på dig!
ps. (Skälet till att jag vill att bloggen ska förbli hemlig är att den är väldigt personlig och det jag skriver är inget jag vill att alla ska få läsa, jag har den mer för att skriva av mig tankar, minnen och känslor ) :)

Reply
Kajsa Gustavsson

Jag skulle vilja ha dom vita gladioator skorna Late night 2!
Jag skulle ha på mig dom en varm sommar dag när jag ska vara med mina underbara vänner och när jag ska känna mig kanska lite extra fin för dom är ju så fina.
Och jag skulle lätt ha med mig dom om jag skulle åka utomland och ha dom varje kväll.
Om jag skulle få dom och vinna en tävling skulle vara hur kul som helst skulle inte fatta att jag hade vunnit av hen sån söt och bra bloggarska<3
Puss till dig Kenza<3

Reply
Katarina

Ladies night. Den 5 juni smäller det, då tar jag studenten och kommer dansa natten lång i den snyggaste klänning jag skådat. Endast skorna som saknas. Ladies night skulle passa perfekt till klänningen och göra min outfit komplett.
Ha de bra!

Reply
fei

hej kenza, i sommar ska jag åka på mina första resa med bara tjejkompisar. Jag har rest mycket i min år men för första gången ska jag åka helt utan föräldrar, vi ska ner till spanien i 11dagar och sola bada och festa självklart. direkt jag såg dina skor last night (dem bruna) så såg jag mig själv dansa om kring en sen sommarmorgon med mina tjejer nere i spanien, bruna, glada och vara så lycklig (bland annat för jag är en av dem som inte har ont av 15cm klackar, men ändå har jag dem snyggaste skorna på mig!) Jag hoppas verkligen att jag har chansen att vinna dina skor.. Men jag är tjejen som har otur i spel & tur i vänskap.
Ha en trevlig dag, och hoppas att du är på bättre humör!
puss och kram F

Reply
Angelica Förström

Bild: Late night picture 2.

Med dem här skorna kommer jag använda när jag ska klä upp mig lite sommrigt med en vitklänning eller short. Åker ut på något äventyr och använder ett par sköna skor men som man också ser bra ut i. En dag att minnas med kompis men också med skorna, kanske till och med ha dem på ett bröllop vad sägs ;)

Reply
Julia

Late night skorna skulle passa mig perfekt!
det skulle vara en så grymt solig kväll, det skulle vara så varmt att det ända plaggen man skulle ha på sig skulle vara en stoooort linne, ett par jeans shorts och skorna. jag skulle åka på min long board. med mina underbara vänner. en kompis kommer att ramla, och hennes skor går sönder, hon är jätte förbannad över det så då kommer jag till undersättning och frågar om inte hon vill låna mina skor! det vill hon, och hon älskar dom! det slutar med alla alla, PRECIS alla har provat skorna. även killarna har pressat på sig skorna för liksom det är ju ingen mindre än KENZA som gjort dom! mot nattens gång så får jag tillbaka skorna, i samma underbara skick och åker hem, över lycklig!

Reply
Nicole

*Ladies Night!*
Ser mig själv i de här på min 18-årdag.
Då de kommer vara ett jäkla drag!
Ett minnesvärt evenemang,
som börjar på en gullig restaurang.
Sen kommer jag dricka och dansa loss,
och kanske ta ett eller annat bloss.
Det kommer vara glitter och glamour,
och jag kommer tacka Kenza för mina skor! :)

*Tack för en bra blogg! puss<3*

Reply
Sofia Berggren

Late night, de bruna.
En varm sommardag i centrala göteborg. En söt klänning och en glass i handen. Eller varför inte på en vacker gata i toscana till sommaren. Underbart!
Ha det bra :D

Reply
ida

Hej Kenza! Jag sitter här med min nyfödda son i famnen, kände mig lite nere (hormonjävlar! )och bestämde mig för att kika in på din sida ett tag- en sida som alltid piggar upp mig:) Det skulle vara underbart att få vinna bruna late night för att känna mig extra fin då vi är ute med barnvagnen:)Sånt behövs för en nybliven mamma..
TACK för en trevlig blogg!
kram Ida

Reply
Julia

Hej Kenza! jag måste bara säga att din blogg e så jävla bra! älskar den!
om jag vann skulle jag vilja ha skorna “Late Night” i st. 38.
Dom skulle jag ha på fötterna kvällen efter att jag gått ut grundskolan och skulle ut och festa med mina kompisar. De skulle passa perfekt, eftersom jag inte är så bra på att gå i klackar, men ändå skulle vilja ha ett par grymma skor att dansa omkring i hela natten lång! :D
Tack på förhand! Ha en Najs dag!

Reply
Martina

Min kväll i dessa skor skulle CHOCKA folk kan jag börja med att skriva. Eftersom jag kommer från en liten stad vid namn Säter som ligger i Dalarna (många reflekterar nog den staden till psyksjukhuset). I en sån här liten stad, så är det inte vanligt att man “sticker ut” och vågar ha på sig finare skor eller kläder. MEN jag är inte den som är den, och jag tycker om att chocka människor och att ha min “egna” stil.
Så dessa skor skulle få vara med om, blickar, beröm, skratt, kommentarer i dess like. MEN jag skulle bära dem med stolthet och veta att JAG är snygg och att JAG bär upp dem bra.

Så sammanfattning för dessa skor i en kväll i säter skulle bli: Chockande! haha.

Kram Martina

Reply
Jessica

Hej :) Jag skulle vilja vinna nighty night skorna i strl 37. Dessa skor skulle få följa med mig på min oförglömliga studentdag. En kväll/dag med massa party och glädje till tusen. Så skorna hamnar verkligen i rätta händer :)
Kram Jessica

Reply
Elina

Late night:)

Kvällen kommer verkligen bli late. Helt underbar. Kommer att dansa tills skorna faller av. kommer gå från söder till nacka med dom och ändå må bäst! livet leker i dom underbara skorna och allt är bra. Skorna kommer att göra min kväll och alla kommer kolla på mina fötter, skorna blir min killmagnet. Älskar skor.

Reply
emma

Hejsan
Jag skulle vilja ha Late Night 2, kan bara tänka mig hur snyggt det skulle se ut till ett par brunbrända ben på sommaren. Min dag med dessa skor skulle vara kanon kul, lite sol och bad under dagen och senare på kvällen kanske en liten grill fest med sina närmaste vänner och SKORNA (i centrum) såklart. :) / Emma

Reply
Sabina

Late night. Jag skulle helst bära dem på enn stort dansgolv men det går tyvärr inte efter som jag är för ung då. Men jag skulle ha dem när jag är ute med mina underbara vänner och om det blir en liten TH-resa i sommar så kommer jag lätt hoppa och skrika i dem!

Ha en bra dag!

Reply
Ann

Ifall jag vinner hade jag velat ha “funny night”. Min dag hade börjat med att jag kliver upp klockan 8a på morgonen den 17e juli och åker iväg för att fixa hår och smink tillsammans med bruden och resten av brudtärnorna. Sen hade vi åkt hem bytt om till våra ursnygga klänningar, smycken och SKOR förstås! Därefter hade fotografen tagit kort på oss och då skulle jag flasha mina skor grymt mycket!! När vi är färdiga med fotograferingen hade vi åkt til kyrkan i Jönköping där vigseln äger rum. Och efter det så är det PARTYY!!! Där hade jag dansat loss med mina snygga, underbara skor tills jag inte hade kunnat röra på mig. Det va min historia om jag hade vunnit “funny night”. Tack för att du ger oss chansen att vinna ett par underbara skor. Kram A.

Reply
Emma

Jag skulle vilja ha Ladies night. Då skulle jag ha dom på mig när min älskling och jag firar två år tillsammans i sommar. Då ska vi nämligen ha picknick på ett jättefint ställe med gröna ängaar och ett vattenfall som ligger i närheten där jagbor :) Vore kul att vara lite extra fin den dagen.

Reply
Fanny Wickström

Jag skulle vilja vinna “Funny night” i storlek 38. Jag skulle använda dem på min skolavslutning, de skulle passa perfekt till min klänning. Och efter det skulle jag åka på en utefest tillsammans med min pojkvän och alla kompisar. Ha en trevlig kväll och njuta av sommaren med världens snyggaste skor. Det skulle vara en perfekt kväll med en perfekt outfit.

Kramar! <3 :)

Reply
Sarina

Hej Kenza! jag skulle vilja ha nighty night skorna i stl 39 för att jag tror dom skulle passa bra till min bruna satinklänning eftersom jag ska på ett stort bröllop i sommar utomlands.

Kram

Sarina

Reply
Matilda

HÄR KOMMER EN BERÄTTELSE IFRÅN NORRLAND MED DINA SKOR..

Det kommer att börja med att jag vaknar med skorna stående i hallen. Jag tar på mig dom för att gå ut och mjölka korna här uppe i Norrland. Det är isande Vinter, men det hindrar inte en Norrlänning från att ha klackskor på sig. Sen kommer jag ta med dom till Stallet där min häst Soya står, och sko henne med skorna. Men dom passade inte på hästen så jag tar på mig dom igen. Jag tar min Ockelbo(en skoter) och drar till byn. Sen åker jag till Shell och tar en shellkorv med mina kompisar och dricker en kaffeköpp. Visar upp mina nya skor från Sthlm och det är inget mer med det. Dom tycker jag istället ska ha på mig ett par träskor och säger “du ä ju sunn”(du är inte riktigt klok). Men trots detta så har jag på mig dom eftersom att dom är så otroligt snygga.

Föresten så äre skorna Late Night jag är ute efter.
Eftersom att då kan jag ha på mig dom när det är norrsken här uppe. Skämt o sido.
Men Late Night! Absolut .. ;)

Reply
cissie

Jag skulle vilja ha nighty night. Sitter och drömmer om dom just nu om någon timme så börjar min första jobb intervju i hela mitt liv och jag är så nervös, det är ett sommarjobb. Sitter och drömmer om att ha dem klackarna på mig nu men men det går nog bra ändå. Jag önskar mig fortfarande skorna för dom är finaste skorna :)

Reply
erika

skolavslutning i nighty night, och alla smälter. jag, i min klänning håret lite halft uppsatt, och man hör klackarna låta när jag går i korridoren i skolan.
gör min dröm sann..
ha det bra^^

Reply
Emma

jag skrev precis en kommentar, men skrev fel skor! JAg menade late night, inte ladies night! :)

Reply
Moa

Late Night 2, dem vita alltså ! :)

Jag vill vinna dem åt min mamma som är på jakt efter sommarskor eller party eller vad som helst och hon fyller snart år så jag skulle vilja överraska henne.

Hon skulle bli jätteglad för hon älskar sånna skor :)
Själv hittar hon inga till något bra pris eller så.

Hon skulle nog ha dem på sin födelsedag då blir det en galen natt ! :) Hon skulle älska dem ♥

Ja men jag hoppas på att jag vinner då ♥

Din blogg är bäst !!! // Moa, “Filureen”.

Reply
Moa

Late Night 2, dem vita alltså ! :)

Jag vill vinna dem åt min mamma som är på jakt efter sommarskor eller party eller vad som helst och hon fyller snart år så jag skulle vilja överraska henne.

Hon skulle bli jätteglad för hon älskar sånna skor :)
Själv hittar hon inga till något bra pris eller så.

Hon skulle nog ha dem på sin födelsedag då blir det en galen natt ! :) Hon skulle älska dem ♥

Ja men jag hoppas på att jag vinner då ♥

Din blogg är bäst !!! // Moa, “Filureen”

Reply
Siri

LATE NIGHT (de svarta).
När skorna dimper ner i brevlådan så blir jag så galet glad! JAg tar på mig dom och drar sedan ut på stan. Sätter mig på en uteservering med några vänner, alla har ögon på mina fina fötter. Jag och en kompis drar hem till mig igen och gör iordning oss för kvällen. Vi ska på en grillfest! Kollar i garderoben, har bara två klänningar att välja på. suck. Båda är jätteuppkladda och jag vill verkligen inte vara sååå fin till kvällen. Ett par höga klackar och en balklänning känns ju inte så pepp när man ska sitta och grilla kasnke.. MEN! varför inte ta mina fina late night sandaler?! Då kan jag ju ha en klänning som är superuppklädd, men ändå inte va för uppklädd till kvällen. PERFERK! Åh, jag älskar att ha några skor som både passa till vardag och fest!

Reply
Nathalie.Å

Funny night skulle göra min student + student kväll! jag skulle ha kvällen/sommarens snyggaste skor och jag skulle dansa och gå fram på gatorna med självförtroende och med dom snyggaste skorna till den snyggaste klänningen!
skorna och jag skulle skapa ett minne till livet!

Reply
Egzona

Kanske kul o höra något kul om dina egna skor?
älskar dem !
Firade min 20¨årsdag i lördes hade dina klackar “friday night” UNDERBARA ÄÄÄLSKAR DEM FYFAN, dem bästa klackarna jag har haft. Kunde dansa från 21-05 på morgonen utan att få ont i fötterna. O nej jag kan ej gåå i klackar kan gå i vanliga fall 30 minuter mirakel älskar dem.
Jag hade velat festa med den funny night hade nog varit snygg till min student på vkällen med dem :)

Hade bäst :D

Reply
julia

late night nr 2! älskar dina skor föresten har ett par redan så snygga och sköna att gå i! :) aja idag så var jag i skolan och vi hade andra världskriget.. det slutade med att jag och mina två kompisar hade andra världs kriget haha. vi rev ner alla bänkar och kastade skor hehe en helt vanlig dag i skolan. men nu är jag hemma och längtar tills ikväll för då ska jag bli bjuden på bio av min ah jag vet inte vad man ska säga än kanske blivande pojkvän hihi det bara pirrar i hela kroppen! gah och jag är så glad för dig kenza att du har träffat en pojkvän det är så underbart! aja nu måste jag ducha och kom på att jag nog ska ha på mig dom skorna som du har gjort idag!

Reply
julia

tja kenza! jag vill ha late night svarta.

min dag har hithills bestått av skolan! senare ska jag till stan med min mamma och syster och shoppa lite sommarkläder för på lördag bär det av till gran canaria med halva släkten, ska bli mys! :D och ikväll ska jag hem till min pappa och hans familj och umgås lite och ha det trevligt! =)

Reply
Sara

Sjukt snygga skor! Verkligen!
Nighty Night skorna är mina favoriter. De hade verkligen piffat upp vilken outfit som hellst! Helt underbara! <3

Hade använt dem under mitt besök i Sthlm i sommar. Man hittar absolut inga såna snygga skor här i Finland! En lörda kväll med Nighty night skorna i Sthlm kunde ju inte bli annat än super! ;)

Du har grymt bra stil å du ger mej mycket inspiration så tack för det! :) Ha de bra! / Sara

Reply
Tove

JAG BEHÖVER nighty night skorna i storlek 38!! i neeeed them!
jag behöver dem till varje sommarkväll, till varje student tillfälle, till varje vacker dag! Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv, så att en sak kan du vara säker på, varje människa som frågar om mina fantastiska skor ska få höra en riktigt fet historia och den historian kommer vara så fantastisk att hon kommer springa direkt till affären och köpa ett par wildflower by Kenza skor! massor a pussar och kramar!

Reply
lina

heeeeeej Kenzis =)
Jag skulle jävligt gärna vilja ha dom grymma,snygga,fantastiska,underbara,självklara Late Nightsen, dom bruna ;)
Dom passar perfekt till sommaren.. när man sitter mitt i natten vid lägerelden o myser med sina underbara vänner, eller när man springer längs stranden på mitt lilla smultronställe Vinön. eller när man sitter på dom snuskiga, illa luktande, äckliga, bajsiga bajja majjorna på stranden :D Så kan man sitta o spana in dom underbara skorna medan man sitter o rastar stjärten så att säge :)
Ha en grym dag! pussssss och knull hjärtegull ^^

Reply
tåna

Hej Kenza! Älskar din blogg!
I sommar ska jag och min familj åka till Milano och Milano är ju en av europas största modestäder så då tycker jag att dina skitsnygga skor Nighty Night (i storlek 38) skulle passa perfekt att ha där. Skorna skullle jag matcha med brunbrända ben, en rödblommig eller en vit spetsklänning och min jeans jacka om det mot förmodan skulle vara svalt.
Jag kommer själklart använda dem på varje fest tillfälle innan och under sommaren även om jag blir 1 dm längre än killarna i min ålder, men vem orkar bry sig om det! Skorna är för snygga för att man ska låta bli att använda dem!

Reply
Julia

Hm. vad ska man göra idag? Jo man kanske kommer att hamna på gröna lund det verkar kul där har ju inte varit där på ett helt år! Kommer ihåg sist jag var där, underbrt kul! :) så när jag kommer komma dit till gröna lund så kommer jag träffa mitt livs drömprins sen kommer vi åka massa karuseller och äta massor med glass och bara mysa! Kommer även att träffa min bästavän och på kvällen när jag kommer hem och sätter på min dator så kommer jag få reda på att jag har vunnit din tävling och då kommer jag få ha funny night på min bal!

hehe man kan ju alltid drömma bort sig ibland men skulle vara kul om man vann! sköt om dig

Reply
Veronica (igen)

Late night black,

I woke up in the morning and went for a walk,
I saw this guy and we started to talk.
He looked at my shoes and then in my eyes,
He asked me what im wearing for size.
I said go out with me tonight and you will find out,
He awnsered ”no doubt”.

It started to get late and I just fixed my hair,
when it knocked on the door, I didn’t know what to wear.
I put on a dress and opened the door,
And there he was, standing on the floor.
He asked if Im ready to go,
I said give me a minute and Im a litle bit slow.
He said hold on, I have something that belongs to you,
I turned around and he was holding a shoe.
I said ”oh no I most of dropped it on my walk”
He said ”yes, that’s how we started to talk”.
I put them on and said Im ready to go and we don’t have to come back,
Because tonight Im wearing my great late night black

Det sista i dikten som jag skrev i förra inlägget skulle såklart inte komma med. Tack :)

Reply
Suzan

Jag vill ha crazy night för då kommer jag äntligen kunna festa :p, haha… jag kommer ta de och vara jätte glad! Jag hade haft ett minne från Kenza, och så har jag alltid längtat efter sådana. Fett bra om ja fick några. :) pusshej.

Reply
EMME

Ladies night vill jag ha.

Eftersom jag letat som helvette efter ett par fina gladiator. Har sparat pengar till ett par fina, men alla är så dyra och priset är heller knappast värt skorna. Så det skulle bli … jag vet inte… jag skulle nog svimma om jag fick skorna. Har aldrig nånsin vunnit någonting. Och denna gången tror jag inte heller jag vinner men får väl hoppas :)

Skorna har jag på mig när jag åker till stan med min bästa kompis och shoppar. Solen skiner och det är ett jättefint väder. Vi går till Avenyn där vi sitter vid fontänen och tar fina bilder. Senare på kvällen blir det mot Liseberg med en annan tjej som vi träffar. Och när vi åker Balder kommer jag förmodligen att dö av lycka. Jag har på mig skor som jag vunnit från KENZA (!) och att bara håret fladdrar i vinden medan jag sitter med mina två bästa kompisar.

Reply
Amanda

Dagen skulle börja med ett stort smile på läpparna, DET ÄR STUDENTEN fredagen den 11 juni 2010, jag vaknar och går in i köket och äter en underbar frukost.. efter frukosten börjar jag fixa mig, tar på mig mina underbart fina studentklänning och världens snyggaste vita friday night klackar (som är pricket över I:et på hela studenten, har suktat efter dom länge nu..)

åker till skolan där vi har en gemensam champanjefrukost och gråter en skvätt, sedan så samlas vi alla studenter utanför skolan och går i ett stort led till Cozmos (där vi sedan springer ut) jag är överlycklig och får många komplimanger för mina übersnygga skor. sedan sitter vi där inne, många får diplom mm. sen är det dags att springa ut, slå klackarna i taket, sjunga och vara glad. Efter utgången så åker vi traktor och vagn & eftersom jag har världens skönaste klackskor( nej jag har aldrig testat några skönare skor en dessa!!!!) så kommer jag aldrig behöva tänka på hur bedrövligt ont de gör att stå där och hoppa på vagnen utan jag kommer njuta vareviga sekund som varar..

efter vi har lungat ner oss lite och åkturen börar bli klar så är det dags att glida hemmåt till en lokal som vi har hyrt för hela tjocka släkten (vi är 3 tjejkusiner som tar studenten sammtidigt) så där samlas vi alla och äter en underbar studentmiddag och dricker en massa gott till. När det börjar närma sig kvällen så åker vi in till stan igen, alla klasskompisarna träffas och kramas och pratar om dessa 3 härliga år vi har haft tillsammans.

Sedan går vi gemensamt in till stan och dansar och sjunger hela natten lång eftersom vi är studenter komemr vi alal in gratis på krogarna eller så håller vi till i parken utanför där det egentligen är som mest drag (om det är varmt dvs), det spelar ingen roll om jag nu skulle få ont i fötterna senare på kvällen (vilket jag egentligen inte tror..), jag kommer fortsätta att le, fortsätta vara lyckligare än aldrig förr och fortsätta att vara STOLT över mina skor.

Det som är bra med dessa är att jag inte bara kan ha dom på studenten utan jag kommer att kunna ha dom JÄMT, hela sommarens fester ska jag glänsa i dom och jag ska påminnas om hur roligt jag hade det på studenten, eftersom när man tar på sig ett par klackskor så får man en sådan härlig feststämmning så det inte är klokt :) jag har velat ha dessa sedan de kom ut i butik och jag hoppas verkligen på en vinst *håller tummarna*

M.V.H
Amanda

Reply
jennifer söderberg

nighty night skulle jag ha som mina student skor! De skulle få vara med om min livs bästa dag och de skulle matcha perfekt till min studentkläning!! Jag skulle plåtas av farmor i dem, vricka fötterna i dem och pussa lite på dem.. hahaha! Tycker dom är GRYYYYYYMT snygga. Dreeew… haha. plz, let me win! Pooss / Jennifer.s :D

Reply
:)

Nighty night

Jag tar studenten nu i vår och dom skulle passa helt perfekt till min klänning. Det skulle verkligen göra min dag komplett. Dom är sjukt snygga!

Dom skulle få sitta på både på flakåkningen och få följa med och skaka rumpa på kvällen. Dom skulle få följa med på en dag jag aldrig kommer glömma så dom kommer absolut vara ett minne för livet! :)

Reply
julia

Jag skulle vilja ha late night i svart storlek 36! :)
11 juni då blir det Italien för mig och en av mina närmsta vänner. Vi ska bara ha det kul bada,sola och slappa.
Men på kvällen kanske man vill göra sig lite extra fin och då passar dessa skorna perfekt ifall man kanske ska gå ut och äta. Dom är perfekta för hela resan och hela sommarlovet! ;)
Och sen vore det extra kul att få dom för att du (min förebild) har designat dom!:)
Kram//Julia

Reply
Ida

hej, skulle välja skorna NIGHTY NIGHT. Ja och 3 kompisar drar till Bulgarien efter studenten i sommar så de skulle lätt få åka på när vi går ut å festa. De skulle få vara med om ALLT. Man vet aldrig vad man hittar på ;) men skulle verkligen rocka loss i dessa grymma klackarna och alla skulle vara avis :) Tänk en snygg klänning brunbränd hy och klackarna, skulle va kung på stället.

Reply
caroline

Åh, dom låga svarta gladiatorskorna. Föll faktiskt första gången jag såg dom på bilden när du hade dom och var i egypten. Helt maklöst underbara! :)

Reply
Linn

Skulle verkligen verkligen verkligen vilja ha funny night :) ska isånafall ha dom på min bal. Herregud vilket sammanträffande att du lottar ut skorna med tanke på att jag prata med mina kompisar igår, tänker köpa en fin klänning men satsa på skorna och därför vilja ha dom. Dom passar perfekt till min klänning och jag skulle bli HELT överlycklig om jag vann :) hoppas hoppas hoppas jag vinner

Reply
P E T R A

Jag hade valt Late Night.
Min dag hade börjat såhär: Jag hoppar upp ur min säng och skorna är redan på, äter frukost med skorna på, går ut och går (bara för att visa upp skorna), alla kollar på mina( gylleneeeeee)skor, och jag börjar nästan sväva, i mina gylenneeeee skor. damdamdamdam! haha, sen fortsätter det så hela dagen tills kvällen kommer, då jag partar sönder skorna så jag får köpa ett par nya :(
men då upptäcker jag att jag har vunnit en tävling på Kenzas blogg så jag har vunnit ett par nya! YAY.
Nästa gång blir det samma sak förutom att dom går sönder…

Reply
sandra

om jag vinner vill jag ha sko nr 1, nighty night (för det stavas så väl?)
Jag, Sandra, om jag hade vunnit dem, så hade min dag sett ut följande:
när jag hade fått hem skorna så hade jag hoppas&skrikit av glädje så alla hade hört mig (jag avgudar skorna!), pga jag har nu äntligen fått de skor som jag länge har suktat efter..
sen så hade jag tagit mitt pick och pack och åkt hem till min bästa kompis johanna för att göra henne avundsjuk för en stund ;-) efter det, så hade jag suttit och stirrat på dem, som om det vore inte sant att just lilla JAG vann.. Sen hade jag lånat ut en sko till johanna, så vi har varsin på foten. HAHA, visst det låter knäppt. men vore såå sjukt kul! :D
alltså, skulle både jag och johanna ha en sandal på ena foten och skon nighty night på den andra. ahha. Sen skulle vi ut och festa och inte bry oss om vad alla andra tycker :D

Reply
Lina

Åh jag skulle vilja vinna late night 2. dom är väldigt snygga tycker jag.
jag skulle använda dom med en snygg svart klänning som bryter av :-) o så skulle jag se till att jag och min blivande man hade barnvakt (hon är 9 månader så vi skulle verkligen behöva hitta på något utan henne)cyklade iväg o hade en champange picknick i det gröna vid en sjö ostört bara han o jag. skulle ju då vilja vara snygg som jag var när vi träffades. nu lägger man inte pengar på sig själv direkt.

Reply
Alexandra

Åh, Jag skulle ha på mig en jättefin klänning och skorna late night / late night2 ingen skillnad vilka min klänning skulle utgå från dem iallafall. Sista skoldagen och allt skulle vara perfekt.

Reply
elisabet

Jag skulle vilja ha din sko “wednesday” eller “Ladies Night”! Jag skulle jätte gärna vilja ha på mig dom på studenten. Fast en galen apa skulle komma och ta dom, och jag skulle kuta efter men det skulle inte gå bra alls eftersom jag är full efter champangefrukosten! Fast sedan kommer min absolut bästa kompis i röd cape och lockar tillbaka apan med rosa flingor. Sedan bli apan, min bästa kompis och jag som de tre musketörerna och dansar hela natten lång!

Älskar din blogg.

Reply
Frida

Hej
Jag skulle helt klart bära ett par vita friday night skor på någon galen festkväll. Typ valborg. Jag bor i Uppsala så valborg är den sjukaste dagen på året för oss och vad vore då inte bättre än dessa snygga skor ;)

Kram

Reply
SAAAAANDRA

nighty night va jävligt snygga!
Den 8maj har min bästa kompis 18års fest.
Och ett par nighty night skor hade suttit perfekt
Självklart blir det mycket alkohol och ingen vet hur kvällen kommer sluta, så därför säger jag ett par skor and everything kommer bli alright ;)

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha skorna Ladies Night eftersom jag flera gånger har provat dem i affären men aldrig haft råd med dem (studiebidraget räcker inte lika långt som man tror, haha). Kvällen jag tänkte ha dem till är då min avslutningsmiddag som alla 3:or i min skola ska vara med på. Den kvällen är väldigt speciell eftersom det är sista gången alla vi 3or är samlade. Jag skulle älska känslan att få glänsa i dessa skor den kvällen.

Reply
Emelie

En varm sommar kväll står jag på balkongen och känner den ljumma sommarbrisen mot mina bara ben. Med ett glas vin i handen gör jag mig redo för en av sommarens många tjejkvällar. Utan tvekan får mina nakna fötter glida ner i mina Ladies Night-skor och min outfit blir perfekt.

Tjejerna kommer och så ger vi oss av mot stan för att dansa hela natten lång i höga klackar och bara ben.

Yes Sir.. I can boogie, boogie-woogie all night looong…. In my Ladies Night shoes

Kramar /Emelie

Reply
Liina Baby ;*

ÅH Jag skulle vilja ha skorna *Late Night 2* . Till sommarn blir det massa uteserveringar sena kvällar, & då pallar man ju inte ha på sig klackskor haha. En svart tunika, jeansshorts & dom skorna på fötterna, ett glas rosé & massa vänner, can’t be better :D .

Nästa dag åker man till stranden , men jag personligen skulle ta av mig dom & gå barfota i sanden med rädsla av att försötra dom :o

Reply
Ida

Jag är 175 cm lång och har aldrig riktigt vågat springa runder i klackar som gör mig två meter lång, men när jag såg dina nighty night kan jag se mig själv i dom, snyggast på stan och om inget annat längst, en härlig utekväll med skratt och massa dans tillsamans med mina vänner!

så som sagt, ett par nighty night hade suttit riktigt fint bland alla mina tråkiga låga skor.

puss

Reply
Emma

Late night 2 skulle passa perfekt till för mej den 4 juni då jag tar studenten. En dag/kväll som kommer bestå av mycket hoppande på flaket och sedan dans på kvällen. Då skorna inte har någon klack behöver man alltså inte vara rädd för att få on i fötterna. De skulle passa utmärkt till min klänning och få mig att känna mig snyggast i världen. De skulle helt enkelt passa perfekt för en dag/kväll med mycket rörelse. :)

Reply
felli

LATE NIGHT d bruna ;)

Tänk en varm sommar kväll på stranden, vandrar vid havet vid solnedgången med ngr snygga shorts och en slapp tröja utsläppthår! och bara njuta av den härliga kvällen skulle vara perfekt med sånna skor då! dessutom är dem vråålsnygga!

brukar aldrig vinna häller :/ så skulle va uper kul om ja van den här gången skulle BO i dem där skorna ^^

Reply
Sara

LADIES NIGHT 36
ÄR EN MAMMA SOM BEHÖVER FRÄSCHAS UPP! :)
TÄNKTE HA DEM PÅ MIN FÖRSTA DEJT PÅ 2 ÅR :)

Reply
olivia

FUNNY NIGHT är sjukt snygga
allt började med en grå tråkig morgon jag går upp och äter äckliga flingor med smak av bensin ,jag klär på mig ett par slitna grå mjukisbyxor. sedan när jag ska leta fram ett par skor i min garderob så plötsligt så ligger ett rosa litet paket som lyser bland alla fula kläder. när jag sätter på mig den ena så lyser solen upp fåglarna kvittar och när jag sätter på den andra så är humöret uppe på topp och dem gråa mjukisbyxorna grävs ned långt ned i marken och jag tackar KENZA för att ha designat dessa underbara skor och sedan tackar jag henne för att jag fick dem och för att hon är universums bästa bloggare<33333333

din trogna läsare
http://www.olivialindgren.blogg.se
puss

Reply
ella

hej , jag hade blivit hur glad som helst för vilka skor som helst! men wednesday night (svarta/bruna) är min och min bästa kompis favorit! jag har storlek 38 och det har hon med så skulle jag vinna skulle jag och min bästa vän dela, hehe :)
jag skulle burit dom till min systers student till en söt klänning och känt mig hur fin som helst! sen hade jag haft på mig dom så ofta jag kunde till jeans och så! och min bästa kompis skulle få delad vårdnad (haha) hon skulle bli miinst lika glad som jag!
tack för att du har så bra tävlingar och att du har en så bra blogg!
kram :)

Reply
Elin

Åh, alla är underbara!

Men eftersom jag redan är tillsäckligt lång
utan high heels så skulle late night 2 sitta
perfekt på mig! Långa sommardagar på stranden
med kompisarna och sedan grillfest och övernatta
i tält och berätta mysiga historier. Som en dröm :D

Reply
hanna

Jag skulle vilja vinna friday night :D
Efter att de stått i köket på sin “VIP-plats” i några dagar så skulle jag använda dem till något sommrigt och färgglatt och sen skulle de få inta samma plats igen i några veckor!

Reply
FLORENCE

Late night skulle jag vilja ha om jag vann.
Min kväll skulle spenderas i Frankrike i Juan-les-pins (ska på språkresa) en ljummen sommarnatt med mina nya vänner. Jag skulle impa på dem med min snygga skor också såklart! ;-)

Reply
Anna

Jakten på de perfekta studentskorna har varit lång. Och ekonomin knaper. Friday Night kommer att ta mig till nya höjder, bokstavligen! Som en av de kortaste i klassen behöver jag synas, vilket jag definitivt kommer att göra i dessa Friday Night skor! Det blir hopp & studs, dans & åter dans hela natten lång med dessa ljuvliga mästerverk på fötterna =D

Reply
Malin

Late night skorna, sjukt galet snygga!

Efter att ha inte träffat min pojkvän på hela sommaren möter jag honom på Landvetter flygplats och kramar och pussar honom tills han går sönder. Sedan går vi på planet som efter 3-4 timmar landar i Grekland, självklart! Vi fixar allt nödvändigt, går runt i den underbart mysiga lilla byn, utan turister, går och äter underbar grekisk mat och tar sedan strandvägen hem till vårt mysiga lilla värdshus. Hela dagen har jag använt världens snyggaste och bekvämaste skor, förutom på kvällen när vi tar starndpromanaden hem. Då tar jag av mig dom och dinglar dom i handen hela vägen hem.
Den mest perfekta dagen hade inte blivit så perfekt om jag inte hade haft ett par superbekväma skor som dessutom är snygga som få, late night, shoes by Kenza!

Tack på förhand, hjälp mig uppfylla en liten dröm :)

Reply
lina

Jag vill vinna funny night i stl.38 :)
Min kväll i dessa skor skulle användas flitigt på grymma parynätter där jag dansar galet natten lång. Blir såklart jätte glad om jag vinner nu när man är sjuk och fattig skulle det pigga upp :)
Kram

Reply
Klara

Jag skulle välja nighty night:
Min kväll i dessa skönheter skulle börja med en härlig middag med mina underbara tjejkompisar i båstad under tennis-veckorna. Sen skulle vi ta oss ut och göra staden osäker på diverse ställen med en massa dans och en jäkla massa skratt. Helt enkelt leva livet i ett par underbara klackar, vem vill inte de?
Dessa skor skulle göra mitt skogalna sinne komplett! :)

Reply
Miina

skorna Friday night.

Kvällen är här när jag för första gången slipper in på krogen. Det är sommarens varmaste kväll och jag börjar ställa mig i ordning i tid, tillsist lägger jag på mig skorna och har aldrig kännt mig så fräsh och snygg förr. har först ordnat en liten förkväll med vännerna före vi drar till krogen och i mina nya skor ser jag mycket bättre och stiligare ut av alla. Under kvällen får jag allas blickar på mig och när jag åker hem en 4 tiden känns det som att jag skulle vara i himmelen. Det har varit livets kväll och äntligen har det börjat hända något i mitt liv pga skorna :)

Reply
ferida

funny night ! : ) .. skorna kommer få en speciell plats I MITT RUM så alla ser dom, dom kommer stå där helt fräscha sen ska dom få åka ner i resväskan, framme i bosnien kommer dom få komma upp och samma kväll ska dom få dansa loss på en nattklubb – hela natten lång! sen när dom kommer hem ska dom få en skönhetsbehandling- putsas haha ! And every niight kommer dom få kul, kanske skaffa sig en pojkvän också? :)

Reply
sofie

Last night svart, strl 40

Jag har varit deprimerad i över flera år nu och börja komma tillbaka till “livet” saker jag inte vill ta upp just här, men jag skulle bli så glad om jag vann, det skulle göra mitt liv lite bättre att få ett par snygga skor som även den blogg jag läser dagligen har designat :)
Kram

Reply
Sofie

helt klart late night. blev kär så fort jag såg dom första gången. en dag/kväll med dessa skor hade jag tillägnat på citadellet i landskorna med massa härliga kompisar, vi hade grillat och spelat brännboll å självklart skulle ja ha ett glas vitt i handen=) efter en helt underbar dag så skulle vi smita iväg till stan efteråt å där hade jag dansat loss ordentligt utan att ens behöva tänka på ömma fötter :D sen om jag hade fått välja skulle vi gå ner på stranden å vänta på solens första strålar. sen hade ja trippat hem å sovit bort hela dagen för att kunna göra samma sak varje dag :) härligt. en annan favorit är funny night men eftersom hela stan är gjord av kullersten XD så vettetusan om ja hade klarat av å ens gå i dom:P älskar högklackat men är ingen kändis när d gäller klackar :) men ja försöker ibland. haha. tack för din supergrymma blogg!

Reply
Helena

Om du introducerade mig för Friday Night skulle jag falla pladask och aldrig släppa taget om dess vita klack och prydande, rundade nitar. Vi skulle göra allting tillsammans; dansa runt i lägenheten på morgonkvisten iförd endast underkläder, lyssnandes till härlig musik som gör oss glada och redo inför dagen, promenera till affären och inhandla mat, besöka skolan och visa upp oss för precis alla och på kvällen, oavsett om det blir en kvällsfika på något trevligt café eller en sen utekväll på den lokala dansklubben, kommer vi att äga sönder allt och alla!

Jag skulle matcha Friday Night med tighta leggings, kanske i jeans, och tånaglarna skulle målas fint i något ljust puderrosa lack med en fint glansskimmer över (inte för att någonting någonsin kan mäta sig med Friday Nights enorma och oändliga skönhet).

Reply
JEN'

jag skulle valt late late night 2 ifall jag hade vunnit, dels för att jag tar studenten snart och dessa skor hade varit guldvärda. detta är verkligen de snyggaste gladiatorsandalerna i världshistorien, haha! jag hade verkligen uppskattat det och det hade varit kul att få en belöning, så som man har kämpat i alla dessa år. det är fortfarande såå mycket kvar innan studenten och vinner jag dessa skor kommer jag göra ALLT för att orka den sista biten, ödet liksom? jag skulle glänsa i dessa skor på studenten, när jag åker flak och senare när jag rockar loss på dansgolvet, varenda sommarkväll och ja, de är så himla snygga så jag skulle kunna tänka mig att bo i dom, även när jag sover.. har länge beundrat skorna i butik och det enda lilla som skiljer oss åt är priset!

Reply
EMelie

Hej, Kenza! Riktigt bra blogg, vill jag börja med att säga :)
Mina drömskor är ju “Friday Night” (de vita), så de är ett självklart val för mig. En perfekt kväll i de skorna skulle se ut såhär: först skulle jag gå in dem genom att möta upp mina kompisar, en varm sommareftermiddag, sedan skulle vi tillsammans gå till en fest i ett sommarhus precis vid stranden. Där skulle jag dansa glatt i dem tills jag verkligen inte orkade mer! Haha, bara tanken på detta får mig att le :D
Ha det bra, tjejen!

Reply
Kajsa

Fan vad fina skor !! Har svårt att bestämma mig för ett par, haha! Crazy night, Ladies night och nighty night är mina absoluta favoriter.

När jag ser ett par skor tänker jag genast på outfiten haha!
Just nu tänker jag på en sen sommarkväll där jag bär ett av dessa par skor och bara skiner upp hela partykvällen eftersom snygga skor ger verkligen bra självförtroende !
Användningen av ett av dessa par är för mig tidlöst vackra och jag tror kommer funka även flera år frammåt.

HAHA fick en sån sjuk vision nyss av mig och ett gäng tjejkompisar som blir jagade av polisen när jag bär ett av dessa par. Hur sjukt är inte de?! Men eftersom vi alltid hittar på spontana grejer kanske de inte är så otänktbart…

Reply
Elin

Hej Kenza.
En kväll i late night (de bruna) skulle se ut följande. Jag var ute förra helgen i mina älskade höga klackar på fötterna, hoppade en gång för mycket och låt oss säga: Jag har nu kryckor i fyra veckor och får inte lov att använda mina klackar på ett helt år. Jag är en klackmänniska och har ingen aning om hur jag ska kunna festa utan men en kväll i dessa goa skor hade inte varit helt fel. De kommer sitta varmt på mina fötter om fyra veckor när jag åter kan gå på min fot! En kväll med vännerna där jag dansar i låga skor tills fötterna blöder!! Något nytt, något spännande och perfekta skon för att inviga min första utekväll på flera år i låga skor :)

Reply
Fanny

Jag skulle helt klart vilja dansa runt i dina “funny night” dom är grymt läckra, älskar verklige silver detaljer!

Kvällen skulle börja med lite för fest med mina närmsta tjejkompisar som vi har gjort till tradition, därefter skulle vi skrattandes ta oss vidare till partyt och dansa loss hela natten lång tillsammans med människor jag tycker om och trivs tillsammans med, och till slut skulle jag trött åka hem och somna tryggt bredvid min pojkvän som pussar mig godnatt i pannan. Det är verkligen det mysigaste som finns!

Kram ha en fortsatt bra dag :)

Reply
Jenny

De ursnygga skorna Ladies Night, passar till alla fester nu i vår inför studenten. När jag och mina tjejer börjar kvällen här med mat och kareoke, roliga lekar för att sedan fortsätta ut och slå klackarna i taket. Vi dansar hela natten, flirtar, umgås med vänner, och flummar till ställena stänger, innan vi beger oss till en nattöppen servering där vi äter nattmat pratar ingenom kvällen, om killarna som var där, hur vi dansade galet till imma be. Med onda fötter och ett stort leende beger jag mig sedan hemmåt med en lyckad kväll som minne. Dags att ladda om för en ny kväll med mina high heels, som får mig att stråla ute på dansgolvet där jag dansar till fötterna ömar med mina girls, för att ladda för dagen som vi alla alltid kommer komma ihåg. Studenten!

Reply
tessiie

late night 2, så jäkla snygga, vill använda dem alla dagar i sommar, och dem skulle sitta perfekt till skolavslutningskläderna :D

Reply
Hanna

Jag vill bära skorna till min hallonröda klänning på min bal, det är bara skorna som saknas nu och “crazy night” skulle passa helt underbart till min klänning.
Dagen skulle bli perfekt med fin klänning och finaste skorna!

Reply
Bella

Heey Kenza !

Efter att ha suttit och tänkt efter i vilka skor jag skulle haft roligast i måste jag nog säga Late Night !
Jag skulle börja med en runda på stan , en varm sommardag. Ta mig en glass på torget och visa upp mina nya skor som skulle ge mig självförtroendet till max ;) Självklart får jag måga ragg med så snygga skor som passar mig perfekt !
Sen tar jag och promenerar hem i solen , blir lite brun på bena. Kvällen spenderas med många härliga vänner utanför Staden , vid havet och dricker lite, gillar och myser ! En klockren kväll med klockrena sköna skor !
Och i dessa skor blir man ju inte länge än killen heller , kan inte bli mer perfekt !

Keep it real, Love Bella !

Reply
Lisa

HEJSAN!
Vill bara påpeka att alla dina skor är grymt snygga. Jag är iallafall lite smått avundsjuk på dig. På min 100-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista står det nämligen “designa ett par skor” och du har tagit dig möjligheten till detta. För att komma till saken. Dina skor nr.3 de där svarta. Grrr. Där har du verkligen fått till de! Jag tänker mig en färgglad kanske korallklänning, en tunn lite luftig sak en riktigt somrig klänning, de skulle passa perfekt till de där skorna. En varm sommarkväll, ta en drink med kompisarna, dra vidare ut och helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Med dina underbara skor på fötterna kan väl bara goda ting hända? Mitt livskärlek here I come!! haha, KRAM.

Reply
Inger-Johanne

Jeg våkner opp av vårsolen en vakker dag i mai. Jeg ser ned ved siden av sengen, og hjertet slår noen ekstra slag: der står de, der står mine fantastiske Ladies Night- sko! Jeg tar de på, og slenger en jakke over skuldrene. Det spiller ingen rolle hvilken jakke; jeg har jo så fine sko<33 Jeg trår over dørterskelen, og trekker inn det friske vårluften. Trenger ikke frokost; jeg har jo så fine sko<33 Jeg går catwalk nedover til bussen. Trenger ikke løpe; jeg har jo så fine sko<33 Jeg spaserer rett inn på bussen. Trenger ikke betale; jeg har jo så fine sko<33
På bussen stirrer alle på meg. Lurer ikke på hvorfor; jeg har jo så fine sko<33
Bussturen tar ikke lang tid, og jeg er snart ute på gaten igjen. Der får jeg plutselig øye på Robert Pattinson! Jeg samler meg, og kommer fram til at det er best å bare gå videre med hevet hodet. Det er ikke vanskelig; jeg har jo så fine sko<33
Med ett kjenner jeg en hånd på skulderen, og jeg snur meg for å se hvem som prøver å ta kontakt. Der står Robert og smiler bredt til meg!
"Hey" sier han, og ser sjenert ned mot bakken(det er jo ikke så rart; jeg har jo så fine sko<33). Jeg smiler stort tilbake, og venter i spenning på hva mer han har å si:
"I love you, Inger-Johanne, please marry me"
"OK" sier jeg, og med ett skjer alt i slow motion; vinden blåser i håret; og Carola kommer dalende ned fra himmelen, syngene på "Fångad av en stormvind". Jeg er ikke overrasket; jeg har jo så fine sko<33
Jeg river blikket vekk fra Roberts, og snur meg rundt. Der kommer Kenza løpende med invitasjon til "Ladies night" samme kveld. Jeg trenger ikke tenke meg om to ganger; Jeg bryter forlovelsen med Robert, og løper inn i solnedgangen med min nye bestevenninne, Kenza, og takker henne for verdens fineste sko<33

Reply
Elina

Ladies night jag vill vinna. Med dessa på en hetsommarkväll med en snygg dress, gyllenbruna ben, snyggt nagelack, solblekt hår och en naturlig facelook – its my dreaaam! :) Dem här drömskorna skulle jag använda flitigt, på alla fester jag är snyggast med dessa på, jag är partyprinssessan! SNYGGAST PÅ DANSGOLVET =)

KRAM!

Reply
Amanda

Late night!
Jag hade absolut låtit de följa med till min Turkiet resa som sker i augusti tillsammans med min pojkvän. De hade fått hänga med ut varje kväll och de hade blivit väl använda. Jag älskar skor. ;)

Reply
brekenda

Jag skulle vela ha later night eller crazy night. För det är den jag är. hehe

Sandlerna hade suttit och väntat på mig i skohyllan. Jag hade väntar och längtat hela natten på att få använda dom. Det är som sandlerna är ens bästa vän. Jag skulle använda dom en härlig sommar natt med mina allra bästa vänner. Leva livet med dom som verkligen älskar den för den man är. Träffa vännerna för en oförglömlig natt. Sandalerna skulle bli mina älsklings sandaler för har länge önskat mig något par av dina skor. Men har inte råd:(
Jag tycker verkligen om din blogg fortsätt så kenza!
kram

Reply
Anna

Jäklar vilka snygga skor! Det är svårt att välja mellan dessa men de som heter Funny nights var nog mina favoriter. Jag har hela tiden letat efter ett par skor med nitar på och dom där var ju urläckra! De skulle jag använda flitigt fram tills att de faller isär! Tänk alla utekvällarna i vår/sommar, de skulle vara perfekta:)!

Reply
emelie

Jag vill jättegärna vinna dom bruna late night gladiatorliknande skorna! Super gorgeous!

Min kväll skulle se ut såhär :
-Jag & min bästakompis Emma drar ihop ett tjejgäng med jättesköna brudar. Vi köper mashmellows, engångsgrill,mat & dricka! Sen sitter vi på lögarängen (vet inte om du vet va det är men det är typ utanför ett badhus i v-ås, jättemysigt!) på en filt tills det blir mörkt.
Då tar vi cykeln hem & flummar mitt i natten.
Som det brukar vara, fast jag har världens snyggaste skor på mina fossingar!

Kram!:D<3

Reply
tilda

jag skulle vilja ha late night 2 skorna dom är sjuuuuukt snygga! :D dag/kväll med dom skorna skulle se ut såhär: på morgonen skulle jag ta på mej DOM SNYGGASTE skorna i världen, alltså dom. med en snygg jeansjacka eller liknande. och sen gå på stan och visa upp mej i dom ;)
och på kvällen gå ut med nåra kompisar och äta eller liknande.

dom skorna har varit mina drömskor sen jag såg att dom fanns! galet snygga! skulle bli galet glad om jag vann dom! :) och tack för en otroligt bra och inspirerande blogg, jag läser den upptill 7ggr per dag.
pussokram tilda.

Reply
Rebecca

Hej Kenza!
(vill först bara säga att din blogg är helt underbar)

Jag skulle jättegärna ha skorna “Late night 2”, de vita. Dom är så himmla snygga och jag skulle vilja ha ett par sådanna på skolavslutingen. Tänk att börja sommaren i ett par super snygga skor, en vit klänning och lockat hår. Men skorna skulle passa också till så mycket mer. Till exempel jeans-shorts men ett snyggt linne eller kjol och en massa armband. Det finns så många atelnativ att matcha skorna med, och jag hoppas få testa alla. Jag har till och med kollat efter dessa skor i affärer, men har inte hittat dom någon stanns :( Därför tänkte jag att jag kanske hade en chans att få dom ändå genom denna tävling. Så snälla snälla, skorna är ju så gudomligt snygga!

Hoppas att du fortsätter att designa skor!
Kram

Reply
emma

Hej =) funny night skorna skulle passa perfekt på mina fötter ^^ dessa skor skulle ja använda på skolavslutningen, med en fin somrig klänning =) jag och min klass i gymnasiet ska till cypern(ayia napa) i sommar, där skulle dom användas flitigt varje kväll :D
Kram! :)

Reply
Lisa

Late night de perfekta skorna !

De fräschaste&snyggaste&sötaste&bästaste&skönaste skorna som alla vill ha !
De var en sommar kväll i Juni då sommren är som varmast och härligast, då jag är ute med mina vänner vi grillar och har det roligt,jag har på mig Late night hela kvällen,alla mina vänner frågar om dom kan få dom eller få låna,.
Jag är väldigt försiktig om skorna, men jag är väldigt fotbollssugen så jag drar till ett hårt skott mot mål, det kändes rätt, och det var det, rätt in i krysset och inte en enda lerfläck/gräsfläck på skorna, härligt tänker jag, både snygga och bra skor,och det gjorde dessutom inte ont, som det brukar göra med ballerina,flippflopp osv.
Dagen efter tänker jag att jag både kan ha dom till en mysig grill kväll med vännerna och sedan på fester och på min brors student och resor att vara fin till klänning,tights,tunika,shorts,kjolar, det är inte många skor som kan, och dom är snygga till alla åldrar, dom stoppar inte vid någon speciell ålder, 10-45 ungefär,
ja du, dom har ALLLT!

KRAM.

Reply
emma

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dom vita, “Friday night”. Om jag vann dom skulle jag använda dom och rocka loss på dansgolvet tillsamans med mina vänner här nere i Norrköping…Då Tyra är en av mina vänner kan du säkert fatta hur vilt det kan gå till!!? ;) Därför behöööver jag verkligen dessa!! haha Puss o Kram Emma

Reply
Linnéa

Crazy night, de med de skitsnygga remmarna! Jag kommer ta studenten i år och söker som ett tok efter det perfekta skorparet till mina outfits både gällande studentdagen, kvällen och framför allt BALEN!! Jag kommer vara så sommarfin efter min tripp till turkiet nu i maj, med brun hy och strålande leende tillsammans med lite gråt för att allt är slut. På balen kommer jag ha en knallrosa klänning med många svarta detaljer och därför vara lite mer rockig. ÄLSKAR verkligen klänningen, har provat den minst varannan dag och med skorna fixade är allt klart till studenten! Min kavaljer är mycket längre och vi kommer passa så bra ihop, de lite tjockare klackarna är perfekta för lite längre (och ostadiga efter lite bubbel) kvällar. Det sägs ju att studenttiden är bland den roligaste tiden i ens liv och jag ser fram emot att se tillbaka på alla fina bilder på mig och mina underbara vänner och vara stolt över allt vi åstadkommit!

Reply
Fanny (:

Funny night :D
Jag och mina käära vänner ska gå och bada. Vi tar bussen ut till Lerum för att bada där i deras pool, men märker att dom har ersatt poolen med ett fågelbad, så vi skiter i det. Istället ska vi gå och hälsa på en uggla som heter Knut. Knut är väldigt trevlig och bjuder oss på te. Han ger mig ett par skor, vita med guldfärgade kedjor på. Jag tackar och bockar, som illustration till hans tama lilla bergsget. Jag tar på mig skorna, och ger mina gamla till geten, och vi går ner till stan. Plötsligt blir världen helt annorlunda. Alla människor förvandlas till galna Kenzor som springer runt och skriker. En Kenza kommer mot mig med ögonen på mina nya skor. Jag springer iväg och kastar skorna i fågelbadet i Lerum. Då blir allt som vanligt igen.

Ja… när man är hemma ensam utan socialt umgänge… Kan det bli såhär. o:
Men man kan ju slänga in ett bidrag i alla fall och hoppas på det bästa! :D

Reply
Ida

Min kväll i Nighty Night Shoes:

Som alltid drar jag på mig de högsta klackar för att bli lång och få snygga ben, låt oss säga.. Nighty Night shoes. I väskan ligger mina converse (För ärligt talat, vem försöker jag lura). Mamma klagar som vanligt över mina tunna nylonstrumpbyxor eller min tunna jacka och lägger som vanligt kommentaren “Kommer du verkligen kunna gå i dom skorna hela kvällen?” Jag skrattar och säger till min oroliga mamma att det är inga problem. När jag träffar tjejerna på stationen en 20 minuter senare, alla i högklackat såklart så ger dom komplimanger för allting,och jag ger komplimanger till dom, som alltid. Det finns inte direkt någon avundsjuka i vårat gäng utan vi gillar helt enkelt att göra varandra glada, vilket gör mig glad.
Bussresan är nog den skönaste, det är då man börjar känna dig taggad och sitter och förkrökar som små fjortisar längst bak i bussen och snackar och har kul. Det är även då mina fötter får vila haha. Eftersom denna kvällen är lyckad så är det jävligt skönt folk där som bjuder på sig själva, snackar, socialiserar sig och dansar. Min bästa vän och jag går alltid in på toaletten för att se hur vi ser ut, men eftersom detta är den lyckade kvällen så har inte ett hårstrå flyttat så vi går ut igen. Dricker lite smirnoff och sedan så dansar vi alla gärnet till sjuka sånger. En tjej i gänget och jag, vi umgicks sjukt mycket förr men inte lika mycket längre, fast vi är fortfarande jätte bra vänner, börjar hoppa längdhopp i köket (Detta har i och för sig redan hänt en gång men jag tycker att det skall vara med för hon och jag gjorde just den kvällen sjukt rolig) och sedan börjar vi dansa som dom i Sibiren gör typ, du vet är man står med armarna i kors och sparkar ut med benen och sedan helt plötsligt blir ett X, vi springer ut på åkern och kissar eftersom det är 39 pers i kön till den vanliga toan. Vi springer in och dansar ännu mera, när jag inte orkar dansa mer så sätter jag mig vid bordet med några goa grabbar och tjejer och spelar öl spelet och snackar. När man vart där går man ut och sätter sig och filosoferar med några ( Tänk på att jag är ganska.. “glad”) och leker poeter. Min bästa vän och jag brukar säga att det finns 3 stadier när man är full :
1. (längsta stadiet) Jäävligt glad, och livet äger
2. Poet. Oftast då man snackar känslor/politik/skola ja gud vet vad, man tycker själv att man låter as smart helt enkelt.
3. Nyktrar till, det är ofta då man blir trött/grinig. Det är oftast i detta stadiet man bråkar eller tjaffsar med pojkvännen/fickvännen.

Ajja, tiden går när man har jävligt roligt och festen börjar avta Och ett SMS från mamma kommer “Jag kommer och hämtar dig om en halvtimme”. den sista halvtimmen klunkar jag i mig vatten och kramar alla hejdå och går ut. När jag sitter i bilen säger mamma “Klarade du av att gå i dom hela kvällen”

“Såklart mammsen, de är perfekta”

/IDA

Reply
Elsa Petrone

Friday night. Storlek 39.

En varm sommarvind sveper förbi och tar tag i mina hårtoppar som ger vind i hela håret. Det är en stark medvind som får min bruna kropp, omsluten av vit spets, att nästan sväva framåt. Ovanför mig gnistrar stjärnor som är fångade i den mörkblå himlens sken, åh vad underbart det känns. Ett lyckorus strömmar genom hela mig och med ett leende på läpparna börjar jag springa. Stegen av mina vita klackar skulle kunna vara i slowmotion, för det är så det känns. Natten är ung, så är jag.

Kul med tävlingar Kenza! Jag håller tummarna. Kram! =)

Reply
Alexandra

late night skorna. skulle passa perfekt till att gå ut på stan en eftermiddag och njuta av solen med några vänner.

Reply
Emelie Ekman

Late night, svarta/bruna storlek 37!
Är dom inte underbara! dom skulle sitta på mina fötter dag som natt, perfekta dans skor, jag bara älskar dem, har försökt att hitta några i samma stil eftersom dina finns inte här uppe i lilla sundsvall, men får ta mig en tur till sommaren och leta reda på dem i stockholm. ha en grymt bra dag! du är bäst <3
Många många kramar Emelie

Reply
Hanna

Jag skulle vilja ha skorna Late night! Skjut snygga! I eftermiddag och ikväll så ska jag först plugga matte, och sedan träna innebandy och sen fotboll. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt och vila ut mig inför nationella proven i Engelska imorron! Ett par skor vore en uppiggande! tack för en bra blogg!

Reply
Lisa Jonsson

jag skulle vilja ha late night 2 och dom skulle jag vilja ha på min avslutningsfest, nu när jag slutar nian.
apsnygga och platta så jag kan dansa i dom;)
det blir faktiskt första gången jag är på en fest,
har inte vart så mkt för sånt nu men då ska jag köra järnet:D kram

Reply
Sofie 'Sopan' Andersson

Hej Kenza.
Först & främst skulle jag vilja säga; din blogg är jättehärlig! & att jag absolut avgudar ‘Friday night skorna.

Min historia är denna:

– Tro det eller ej, men av någon anledning bestämde mina föräldrar att döpa mig till Sofie Inger Therese Andersson, vilket resulterar i att mina initialer blir SITA. För er som faktiskt (lyckligtvis) har missat det så står det SITA på varenda sopbil & sopcontainer i hela Sverige! “Jaha, vadådå?” tänker ni nu. Jo, iomed detta förknippas jag med sopor! Mitt nickname i skolan och vart jag än vänder mig är då ‘Sopan’. Jag hatar det men är van, kan inte låta bli att flina lite ändå trots allt. Det här betyder inte att jag går runt och Kääänner mig som en sopa, verkligen inte. Men det närmar sig för student 2010!! yeeey! och jag har köpt världens underbaraste vita klänning, och can u imagine med dina vita FridayNight skor till det, + den otroligt läckra studenthatten (haha!) kommer miss Sopan inte längre bli kallad Sopan. Jag vill dyka upp på min student, iförd dina skor, min klänning och bara blända alla. Jag ska visa dom vem Sofie är, inte sopan.

tack för mig :)

Reply
Klara

Om jag dina skor skulle vinna
kanske jag även kärlek kan finna.
En okysst tjej
som mig.
Jag kan absolut behöva lite hjälp inom med detta
om jag vill ha snygga fötter för att kunna hitta den rätta.
Skorna kommer inte bara få mig se bra ut,
utan när jag kommer in på dansgolvet höja min självkänsla med ett tjut!
Om det skulle vara just jag som skulle vinna
skulle Nighry Night sitta som bäst på denna kvinna.

Stora kramar Klara

Reply
Roos

Jag skulle vilja vinna Funny Night.

Min kväll skulle se ut såhär: Först skulle jag lite vingligt bege mig till förfesten, inte särskilt van vid höga klackar nämligen. Väl där skulle jag oroa mig för att nån skulle sno dem, när de låg alldeles nya och fina i hallen. Sen dras jag med av feststämningen och har jättekul med mina underbara vänner istället! När vi sedan är ute på nation och dansar fötterna av oss kommer mina fötter göra ondast av alla, men det är det helt klart värt eftersom mina fötter också är snyggast av alla! Antagligen slutar den lyckade sommarpartykvällen med att jag går hem barfota ;)

Reply
Ingrid

Late Night 2 vil bli brukt når jeg studerer moteledelse i New York! Perfekt! Komfortable og fashionable :)

Reply
camilla

Vill gärna ha dom vita sandalerna, är en tvåbarnsmamma som gärna är fin på fötterna när jag är ute med mina pojkar i sommar=)
Ska även på bröllop där skulle dom oxå passa.

Tack på förhand!

Reply
maria

friday night! sååå snygga.. ååh jag vill verkligen ha dom. :o jag skulle andvända dom på sommarkvällar om och om igen och sen på skolavslutningen! skulle sitta som en smäck!
ha det jätte bra! :)

Reply
Idaho

Skor nummer ett: Nighty Night (det där första paret)!

Den enkla anledningen: Jag skulle känna mig så extremt snygg och det skulle jag vilja visa för resten av världen! :D

Reply
Doris

Jag vill ha de första nighty night i strl: 40 lr 41! ;)

De kommer på vara med mig kvällen den 8 maj, då fyller jag år & det skall ätas tårta & dansas hela natten i dem & mina vänner haha! :)
Skulle blir grymt glad om jag fick ha dem just den dagen/kvällen, otroligt snygga skor & jag skulle få vara fin på min dag!

Reply
matilda

Jag skulle vilja ha gladiatorskorna ladies night i svart. Dom kommer bäras flitigt i sommar, speciellt när jag ska till turkiet med min pappa. Kommer bära dom på stranden utomlands tillsammans med en längre tunn tunika över bikinin och på kvällarna till bara ben och shorts eller liknande. Skulle vara underbart!

Reply
ronja

Jag vill ha de svarta som heter “funny night” tror jag? Jag ser inte riktigt om det står funny eller friday ;)
Historian: Jag och mina skor är på väg till ett uteställa så kallat “Mingel” i Karlshamn. På vägen dit möter vi en snygg kille, som stannar mig för att ta en pratstund. Han kollar uppifrån och ner på mig, och stannar såklart vid mina fötter. Han älskar skorna och vågar därför prata mer med mig. Har man ett intressant skoval så är man väl intressant också? ;) På så sätt träffar jag min drömkille.. Vi dansar hela kvällen, jag, skorna och killen. Till slut får jag så ont i fötterna så att jag knappt kan stå upp, och då erbjuder han sig att byta skor för ett tag. VILKEN GENTLEMAN!? *Svävar på rosa fluffiga moln…*

Reply
Malin

Det är så att light night 2 skorna skulle jag ha på mig när jag skulle gå vartsom hälst nästan , men dom får ju inte bli smutsiga, dom blir använda på fester framför allt och när jag ska till Grekland i sommar. Dom kommer komma i bra händer. Men du bestämmer ju i vilka.
Kram Malin

Reply
Imm

Hejhej. Mina absoluta favoriterna är Late Night och Late Night 2. Dem är lätta att gå i, enkla och snygga som tusan! :D

Min dag/kväll med skorna hade varit så här:

En solig sommardag på sommarlovet är jag ute på stan, iklädd i korta jeans shorts, baslinne och ett medelstor långt och härligt linne ovanpå. I skydd mot solen för mina ögon följer mina svarta Ray Bans, utsläppt långt mörkbrunt hår. Till fötterna bär jag Late Night/Late Night 2 – designat av Kenza i hennes skokollektion. Så skulle jag sett ut på stan en solig dag med mina kompisar. Till kvällen köper vi en en-gångs-grill, lite korvar och bröd. Tar en utsiktsplats på någon berg där vi parkerar oss för att grilla och titta ut mot det blåa havet. Med filtar runt mig och mina vänners närhet känner jag mig trygg, varm och glad. För då har jag insett hur mycket jag älskar mina vänner, vilket jag gör nu med. Senare så vandrar vi hemåt, trötta men glada för vilket härligt dag det har varit. För mig blir det så klart ännu gladare om jag verkligen hade haft på mig ett par Late Night sandaler att vandra hemåt i en sent kväll.

Haha, om jag inte vinner denna tävling så kommer den dagen att hända på sommarlovet exakt som jag beskrev det, men förutom att jag kommer att bära ett par enkla tygskor på mig ist. Så vi får se vad mina fötter kommer att ha på dig en sånt dag. (;

Reply
bea

Halloj!
Jag älskar Ladies night! och eftersom jag endast bara har ett par högklckade skor så skulle skulle jag inte tacka nej, de skulle vara drömmen!
I alla fall så skulle dom sitta på mina fötter dagen och kvällen jag går ut nian, skolavslutningen! Jag skulle nog inte ta av mig dom ens på natten/dagen när jag ska sova! Att skor kan bringa såååå mycket lycka! Eller vad vet jag, jag har ju bara upplevt sån sko-lycka en gång ;D

Reply
Julia

Heej!
jag skulle helst vilja ha alla! haha men det går inte men om jag måste välja så väljer jag Late Night(svarta) för jag ska snart konformeras och då letar jag exakt efter såna skor. efter jag har haft fest med släkting så kommer alla konfermander ha en fest tillsammans och då vill jag har sköna skor som jag skulle kunna dansa i hela natten lång.
om jag skulle nu få dom skulle jag

Reply
lina

Late night 2 dom vita;)
kommer nog bli användning av dom i sommar som varma sommarkvällar vid vattnet med grillning och prat med kompisarna! sen en vanlig dag på stan eller bara på dagarna när man går runt och bara tänker hur underbar sommaren är och med dom dära skorna på fossingarna så lovar jag att sommaren kommer bli extra bra för dom är så galet snygga! och dom är lätta att matcha till bara till en klänning eller ett par slitna jeansshorts och ett härligt linne till det;)hah

Reply
Mathilda

Late night (svarta) är de perfekta skorna som passar för alla tillfällen! Och är man då dessutom som jag och inte kan gå i höga klackar är ju detta de ultimata partyskorna!

Tillsammans med ett par brunbrända ben, ett par ljusa jeansshorts, ett spettslinne, en kavaj, utsläppt solblekt hår, ett par solglasögon och en kall cider eller öl i handen blir de en del av den ultimata sommarkvällen.

Reply
Jag

Jag kommer vakna helt utvilad. Stiga upp ur sängen för att se den perfekta blåa himlen utanför fönstret. Jag tar på mig vackra kläder, går ner för trappan och tar på mig de underbara late night- skorna. Sen går jag ut! Självklart kollar alla på mig, några kommer fram och känner på skorna, helt gröna av avund. Många viskar och pekar, några tar till och med kort. Efter att ha visat alla vilka snygga skor jag har promenerar jag vidare och har en helt underbar dag med ett par underbara skor 8)!
Så skulle antagligen min dag se ut om jag vann…Ha det bra!

Reply
marina

late night.
7 juni är det bal för alla nior och skorna skulle sitta så jävla snyggt till min outfit. Det är min första bal och jag skulle så gärna vilja gå i skor som du designat. Bal är det viktigaste hos en tjej och tjejer vill alltid vara fina och ingen vill gå i likadana skor elr klänning, och det bästa är att ingen har sånna skor så jag skulle bli jätte glad om jag vann (A).

kram! älskar din blogg!

Reply
Madde

Skulle önska mig Ladies night :) Dem skulle jag ha på mig någon varm kväll i sommar, när jag och mina tjejkompisar hade en riktig “ladies night”. Antagligen skulle de smala klackarna fastna mellan gatstenarna, och jag skulle säkert vingla fram som en idiot, men vad gör det så länge skorna är snygga :P

Reply
Lisa Almaas

Jeg vil ha late night. Kommer fra NORGE, Trondheim

Ikveld vil jag bara ligga i sengen min. Jag er sjuk och veldig dårlig :(

Reply
Emma

Oh yes its ladies night and the feeling´s right oh yes its ladies night, oh what a night! Det är den känslan som fyller mig just när jag tar steget över tröskeln i mina ladies night wildflower by Kenza. Luften hettar och atmosfären är minst lika het… Ingen vet vad som kommer hända ikväll men alla vet att den kommer bli legendarisk.

Ladies Night storlek 38

Reply
anna

crazy night skulle passa perfekt till den 11 juni då jag går ut nian och ska ha bal med 3 skolor. Har redan den perfekta söta klänningen och jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta ett par skor som passar. Crazy night skulle passa perfekt. skulle lätt vara den men snyggast skor och snyggast ben på dansgolvet. och dom blir nog perfekta att gå i till eftefesten som ligger 3 km bort haha. använder aldrig högklackat för tycker jag är för lång (176) men man måste ju lära sig någon gång.
kram på dig:)

Reply
fanny

Jag står på scenen, framför en stor publik kollar. En publik som kollar på MIG, när JAG ska sjunga. Detta blir den sista sången innan allt blir nytt, och innan sommaren kommit med långa kvällar och bad på stranden med brunbrända ben.

Introt spelas, jag tar ett djupt andetag och de första orden sjungs säkert ut. Vad fantsktiskt det känns, vad kul det här är! Och de tycks gilla det jag gör, pibliken gillar det! En sista varm vårkväll förvandlas till en fantastisk sommarkväll och brisen blåser i mitt hår. En varm sommarbris. Den sista tonen sjungs starkt ut och jag ler, jag ler STORT! Kollar ner på mina skor och viskar; vilka lyckoskor!!

JAG VILL SÅ GÄRNA HA LATE NIGHT! De kommer sitta perfekt på mina fötter hela sommaren, jag lovar dig! Det kommer bli ursnyggt. Och efter denna händelse på sommar/vår konserten kommer jag vara lycklig i sommar och minnas hur underbart det var att få stå och sjunga framför den ljublande publiken.

Du får gräna komma och lyssna ;) Haha.

Ha det toppen du! (Y)

Reply
Therese

Jag skulle vilja ha skorna “funny night”.
Om jag vann dessa skor skulle jag aldrig kunna sluta kolla på dom. Jag tar studenten i sommar och dom här skorna skulle passa perfekt till min klänning och till min lyckligaste dag nånsin! Till och med skorna skulle känna av lyckan när jag dansar och slår klackarna i taket!
Kram

Reply
emina

Åhh! Har alltid tyckt om dina skor lovely !<3
Om jag var den lyckligaste vinnare av alla andra här så skulle jag välja *FUNNY NIGHT* dessa underbart fina klackar skulle vara my new bes friends ! Jag skulle ta me dom till en vacker platts långt bort från sverige, till något varmt ställe och där ja kan visa upp mina fina skor, skulle ha dom till en snygg tubklänning som sitter tajt och fint på kroppen, en väska som passar till skorna, utsläppt lockigt hår, fin sminkning och jätte fina smycken dock inte för glittriga för jag vill fortfarande att alla ska ha blicken på dom fina skorna. Jag skulle inte bara visa upp dom på något vacker ställe en fin kväll, utan jag skulle också ha dom här i sverige och verkligen visa alla att det här borde alla tjejer ha i sin garderob mer än 1 par din kolektion är verkligen underbart fin, fortsätt med den hoppas du göra fina matchande väskor till dina skor !
KRAAM <3

Reply
Jasmina

Friday night. Det är snart dags för studenten och en flicka har ännu inte hittat ett par skor för studenten. Hon vet inte vad hon ska göra. Men en dag så går hon in på Kenzas sida och för syn på ett par vita högklackade skor som skulle sitta PERFEKT på hennes fötter. Så flickan beställer skorna.Studenten kan inte bli bättre med ett par skor från kenza :)

Reply
ella

Jag skulle vilja vinna “late Night” Dom är bekväma och passar till vilka kläder som helst. Jag hade isåfall tänkt att ha på mig korta jeansshorts och en svart genomskillnig skjorta till.

Det här vill jag använda några dagar innan studenten, då det är studentfest på en ö med massa bra party musik! Skorna passar så bra till, dom är grymt snygga.

tack för en super bra blogg Kenza!

Reply
Fanny

Jag skulle vilja ha late night 2. Jag skulle använda dom hela tiden, till vardags och även fest. Jag tänker mig en sommarkväll, sitter ute med kompisarna och grillar,myser lite sen bär de av till en fest där jag självklart skulle ha dom snyggaste skorna på mig! :)

Reply
emma

hejsan om jag vann skulle jag vilja ha “Ladies night”
Här är min story:
En varm och vårig kväll i staden, går en tjej med heta klackar som slimmar vaden. hon glider fram i kvällens människo vimmel, och outfiten hennes lyser som en stjärnklar himmel. hon har sin blommiga kjol med svart linne till, och vännoniorna avundas outfiten fast dom inte vill, men alla är glada och på festhumör, så tjejens lyster är det ingen som stör. För kvällen är nice och de vill fira sin vän, för de va tjejen i blommig kjol som kenza valde till vinnaren. de dansar loss i den finska stadens bästa sommar bar, tills de alla stora blåsor på fötterna har. men blåsor är inget som får dom att vilja gå hem, de sätter sig i ställe ute vid hamnen på bänken för fem. de pratar och skrattar och flummar runt, men de är inte för att de är fulla för de dricker så sunt. men natten den försvinner och dagen gryr, och flickorna trötta sin färd hemåt styr. men då finns de en som fortfarande danslusten har, och de är tjejen med kenza skorna som energin till sig drar.så hon stannar och dansar med bästisen sin, och njuter av bästa kvällen någonsin. För natten är hennes och blott 19 år, hon på morgonen efter med lycka hem går;)

Reply
Sara

Friday night skorna -En korallfärgad klänning, jeansjacka & dom skorna! En riktigt skön sommarkväll på västkusten, smögenbryggan och massa dans med vännerna i dom skönheterna! Vilken dröm!
Ha de fint! :)

Reply
Jossan

Late Night i brunt hade passat perfekt till mysiga kvällar på Västkusten, när man går på Smögenbryggan i stekande sol eller bara sitter på ett berg och tittar på solnedgången.
De skorna passar perfekt till olika outfits, såväl mys som korta sommarklänningar.

:)

Reply
Sandra

Funny Night är mina favoriter.
Jag skulle ha dem på mig på skolavslutningskvällen (och på skolavslutningen) som firas inne i centrum av stan. Massa folk samlas i centrum och många människor kommer att kommentera att jag har snygga skor. De senaste 3 åren har jag bara använt pösiga skate-kläder, men jag har tänkt överraska allesammans på skolavslutningen och klä mig riktigt flickigt! Jag kommer att känna mig vacker den kvällen, eftersom så många kommenterar mina skor.
Det skulle verkligen kännas stort att få springa omkring i dessa skor.

Reply
Lisa

LADIIEEESS NIIIGHTT :d

De snyggaste,finaste,vackraste,skönaste,sötaste,bekvämaste skorna!

Det var en het sommarkväll i juni, solen var fortfarande framme, vi satt och grilla jag och mina 5 bästa vänner.
Alla mina vänner frågade om dom fick låna eller pröva skorna,jag blev glad och berättade hela historien om dom.

Jag var välditg försiktig om mina skor men efter ett tag kliade det i fötterna, jag blev såå fruktansvärt fotbollssugen och drog av ett hårt skott mot mål, det kändes rätt och det var det också, rätt upp i krysset och inte en enda gräsfläck/lerfläck på skorna, yeees tänkte jag min dag/kväll är gjord !
Det bästa var också att dom är snygga till allt, både till en vacker kväll me vännerna och på brorsans student och på fester och resor, och passade till allt också, kjolar,tunikor,shorts everything, you name it:D
Och att i princip alla kan ha dom 10-45 år snygga på alla !

Reply
Elin

jag skulle vilja ha nighty night, perfekta till nästa utekväll där jag och vännerna dansar loss på olika klubbar, sedan måste jag hem och tappar ena skon.. en snygging hittar den och kommer hem och knackar på dörren, väldigt cinderella, hehe

Reply
Nathalie

Jag skulle bli otroligt glad om jag vann de bruna skorna “nighty night” i strl 40..

Min kväll skulle bli helt underbar!
Jag skulle självklart ta med mina vänner, och min pojkvän ut och fira min vinst, då jag såklart har på mig de fantastiska skorna. Jag känner ett pirr i hela kroppen redan då jag tar på mig skorna, ett pirr av glädje och lycka! Jag känner mig fin och självförtroendet höjs till toppen! Vi går ut och dansar och har super kul.. Alla blickar riktas på mina underbara skor.. Vilken lycka! Väl hemma ställer jag skorna där jag kan se dom hela tiden! Och dagen efter så tar jag på mig dom till affären, och så ofta jag bara kan! I feel alive, so happy, so lucky!

Håller tummarna på att vinsten är min! :)
Du designar underbart fina skor, fortsätt med det! :)

Reply
Julia Achiniotis

Hej kenza! Vill bara säga att din blogg är as grym innan du får höra min historia!
Skorna jag är intresserade av är late night, svarta, alltså de snygga gladiatorsandalerna utan klack :).

Min dag hade börjat med att jag hade vaknat och sett skorna ståendes på mitt piano i mitt rum. Jag skulle inte kunnat låta bli och prova dem och sedan gått runt med dem på matchat med min snygga bruna pyjamas med blommor på. Efter det hade jag nog varit tvungen att ta av dem en stund för att göra vid mig. Jag skulle gått runt på stan och bara för att jag hade skorna på mig hade jag haft världens bästa dag. Gåendes på kullagatan (den enda shoppinggatan i helsingborg!) skulle jag sprungit på Joel Kinnaman och han hade antagligen bjudit ut mig på date. Jag hade tyvärr varit tvungen att säga nej, då jag har pojkvän men vilket smicker! Senare, när jag har spenderat en underbar dag på stan med mina bästa vänner så hade jag gått ut på kvällen. På kvällen hade jag lyckats komma in backstage när mina absolut idoler Red Hot Chili Peppers hade spelat på den lilla scenen i Helsingborg och där skulle vi festat loss hela natten! Så snälla, jag vill så gärna ha dem!!

Måste också lägga till att jag fyller arton den 12 juni och de här skorna hade varit perfekt till alla partynätter i sommar! Det hade varit så sjukt underbart och jag hoppas hoppas hoppas!

Ha det bäst! Kramar

Julia
[email protected]

Reply
LILLY

NIGHTY NIGHT vill jag ha!

de hade först stått på mitt nattduksbord i några dagar eftersom jag fått paketet med skorna leverarade några dagar innan helg. hade gått och längtat ihjäl mig och bara tagit på dom lite då och då och fått den där härliga känslan av att på fredag DÅ JÄVLAR!

tyvärr så är oturen på min sida denna kväll..i alla fall så börjar det med att jag springer runt där hemma letar efter kläder endast skorna som är på för det är det ENDA som jag vet att jag ska ha på mig ikväll. runt i huset springer jag i trosor och BH med locktång i ena handen och helt plötsligt faller jag pladask på rygg hahah! där va det stopp tydligen, den sladdj*veln! då önskar jag verkligen att jag skulle haft så lång sladd som i den reklamen med tandläkartandborsten hahah!

men de tankarna blåser jag bort snabbt, precis som de inte funnits när jag väl hittar kvällens partyoutfit. springer ut på gatan till taxin där alla kompisar väntar, tjuriga som vanligt på att jag alltid är sen haha! men det skämtar jag snabbt bort med mitt härliga partyhumör!

sedan helt plötsligt skriker jag: “TYYYYST, TYYYYSTA! kolla på mina fötter!!” och så sparkar jag upp min fot i taket och visar stolt upp mina klackar. det är tyst i 2 sekunder sedan kommer skriken från tjejerna:

“OOOOH MYYYY F*CKING GOOOD LILLY!! KENZA SKORNA DU FICK DOM AAAAAAAAAAAAAAAAAAH”

som svar till det blir det ett “JAAAAAAAAAAAA så lycklig jag ääär!”

kvällen är galen och svetten rinner som aldrig förr. den blir kanske till och emd lite för galen då vi alla hoppar till vår favorti låt och helt plötsligt, pladask där ligger jag på golvet igen hahah! FAN, klacken har gått av :(:( SKOJ*VEL!!

natten fortsätter, glad är jag ändå för skorna FICK jag och det var dessutom dom som gjorde att kvällen blev ETT MINNE FÖR LIVET!

Reply
fanny

Förövrigt ska jag till thailand i december och då skulle de sitta som en smäck på fötterna! :) Mysiga kvällar på stranden och god mat på en mysig restaurang. Ja du vet ju vad jag menar ;)

Reply
Ida

Jag skulle vilja crazy night! :)
Jag skulle vilja ha dom för jag har nämligen en suckfest som närmar sig och jag har inga skor att bära! Så då skulle det verkligen vara räddaren i nöden om jag vann dessa skorna! :D De skulle verkligen vara snygga till en svart klänning och guldsmycken som temat går i! :)
Hoppas på det bästa och håller tummar och tår! Kram! :D

Reply
Lisa

LADIIEEESS NIIIGHTT :d

De snyggaste,finaste,vackraste,skönaste,sötaste,bekvämaste skorna!

Det var en het sommarkväll i juni, solen var fortfarande framme, vi satt och grilla jag och mina 5 bästa vänner.
Alla mina vänner frågade om dom fick låna eller pröva skorna,jag blev glad och berättade hela historien om dom.

Jag var välditg försiktig om mina skor men efter ett tag kliade det i fötterna, jag blev såå fruktansvärt fotbollssugen och drog av ett hårt skott mot mål, det kändes rätt och det var det också, rätt upp i krysset och inte en enda gräsfläck/lerfläck på skorna, yeees tänkte jag min dag/kväll är gjord !
Det bästa var också att dom är snygga till allt, både till en vacker kväll me vännerna och på brorsans student och på fester och resor, och passade till allt också, kjolar,tunikor,shorts everything, you name it:D
Och att i princip alla kan ha dom 10-45 år snygga på alla !

KRAAAAAMMM

Reply
Sandra

Late night vill jag ha! :D Har funderat på att köpa dom väldigt länge nu men aldrig haft råd!
Dom kommer med mig troligen alla sommar kvällar på fester, även på dagarna! Till stranden kommer jag bära dom tillsammans men en sval sommar kläning, och på fester kommer jag bära snygga klänningar och skorna kommer sitta som pricken över i;et! Dom skorna kan man ha till allt och dansa hela natten lång utan att få ont i fötterna! “inte så bra på att gå i klackar dvs”
Dom är även det finaste glasiator skor jag sett hittils och kommer bära dom tills mina fötter går av! :D

Reply
Ess

Svarta Friday night. Det är roligt nog fredag. Inget mer plugg. Allt är inlämnat, alla prov har blivit skrivna och redovisningar ska jag inte göra på ett långt tag. Inge mer ångest, bara chill för nu är allt klaart! Det är fredag och om några dar tar jag studenten. Jag orkar inte vänta tills dess så jag firar nu också! En kväll ute med mina närmaste som älskar mig men såklart är super avundsjuka på mina snygggaaa skoor, haha! Efter en galen kväll med dom så ska jag sova över hos min älskade. Nu kan jag äntligen släppa alla hämningar, nu kan jag äntligen bara tänka på oss två och inget annat, nu har jag inget mer att oroa mig över för skolan är över. Äntligen äntligen äntligen.

Reply
sandraa

Dom svarta crazy night skulle verkligen vara hur coola som helst en sommarkväll!! Jag bor i en liten stad där det inte finns så himla mycket skor och jag hittar verkligen inga jag vill ha, inga skor som passar min stil men dom där är verkligen grymma! Jag skulle lätt bära dom en kväll när jag festar med mina vänner, till det skulle jag bära min snygga tub rosa klänning

Reply
Helene

Jag hade valt Late Night 2.

Jag hade haft skorna på mig till en galen festkväll/grillkväll med mina bästa vänner. Vi hade suttit ute, grillat och spelat hög musik och druckit iskall öl/cider och drinkar och sen avslutat på en uteservering eller på en nattklubb inne i stan. Och eftersom man nästan alltid missar sista bussen hem på sommaren så är ju skorna perfekta att gå hem i. :)
Skorna skulle även komma till användning när jag och min pojkvän ska fira våran årsdag i sommar. Då kan jag ha de vita sandalerna och en fin ljus klänning för att sen gå ut på en fin restaurang och äta en god middag. Skulle kännas enormt om jag fick chansen att ha ett par riktigt snygga skor tillsammans med en riktig snygg klänning och klä upp mig inför min pojkvän, det händer ju inte tyvärr så ofta eftersom vi bor ihop och vi ses jämt. Tror även han skulle uppskatta det :)

Kram Helene (en trogen bloggläsare!)

Reply
karin

Late night 2, både snygga och bekväma antar jag!

Bär dem med en snygg klänning en varm kväll i sommar. Grillar och dricker öl med dom bästa, mina vänner och killen :) sedan drar vi ut och festar hela natten lång :)..

Så ser den perfekta kvällen ut i dessa dojjorna ;) Äger inga vita skor dessutom så det känns fresh.

Reply
Lovisa Byström

Late night skulle inte vara dåligt att ha på sena sommarkvällar med ngn söt liten blommig klänning eller varför inte bara ha de till ett par slitna jeansshorts, vitt pösigt linne på stan när man sitter vid kajen och äter en mjukglass med vännerna! Om jag skulle vinna de nu skulle det inte vara helt opassande till min syrras student och min inplanerade Spanienresa i sommar, söker efter ett par snygga gladiatorsandaler men med min knappa ekonomi så finns det inte så stort utbud, och med på kartan finns verkligen inte de här snygga!

Reply
Ebba

Jag tycker “Late Night 2” skorna är snyggast och vill jättegärna ha dem.

Min kväll:
Jag sitter på en brygga som vätter ut mot havet en sen sommarkväll. Fryser lätt, men ville inte förstöra min outfit med en ful, gammal kofta. Jag har klätt upp mig för kvällen, hade blivit bjuden till Killen med stort K:s fest. Jag trodde vi hade något på G, men icke. När jag kom dit såg jag honom med en annan tjej, och så hamnade jag här.
Plötsligt hör jag steg bakom mig. Konstigt tyckte jag, som hade valt det mest ödsliga stället jag kunde hitta. När jag vänder mig om ser jag att det är han. Åhnej! Mascaran som säkert var alldeles utsmetad i ansiktet! tänkte jag. Men Killen verkade inte bry sig om det, han log ett snett, lite blygt leende sådär som bara han kan. Satte sig bredvid mig.
– Förlåt.
Hörde jag rätt?
– Förlåt, hon började klänga på mig och jag visste inte vad jag skulle göra.
– D-det är okej, antar jag.
– Nej, jag gillar ju dig egentligen, och du är så satan snygg i dem där skorna!

Just då tänkte jag, tack Kenza! Tack Kenza för att du valde just mig!

Reply
Julia

Skor: “Late Night”.
Eftersom jag fyller 18 år snart, så skulle jag ha mina skor första gången jag fick gå in på krogen ;) och eftersom dom är så sjukt jävla snygg, så hade ju alla tjejer där inne velat va mig, medans alla killar velat ha mig ;)
PUSS!

Reply
Malin

Jag är helt kär i funny night! De är helt enkelt perfekta för en party kväll, trots att det är klackar på! Och det är precis vad jag skulle använda dem till. Jag hade dansat hela natten lång trots att det hade gjort ont i mina fötter. Kvällen hade slutat med att jag och min pojkvän promenerar hemåt, jag i hans skor, och funny night i mina händer! haha :D ha det bra kenza!

Reply
jen

Om jag har chansen att vinna skulle jag vilja ha Late Night!! Välldigt fina. Iallafall jag skulle haft på mig dom på min skolavslutning, morgon-dag-kväll och natt. (Självklart alla andra dagar med!) Hehe.. Jag och mina vänner har redan planerat lite, vad som händer på skolavsltuningen. Först går vi självklart till skolan och hämtar dom efterlängtade betygen, sedan ska vi åka till stan och fika och äta god mat, och prata en massa. När vi är proppmätta ska vi träffa killarna, och grilla tillsammans och ha en massa kul! :) Skorna skulle även följt med mig utomlands, hihi. Tack för en rolig & enkel tävling :)

Reply
Josefine

“Late Night”
Jag ska vara modell på en modevisning och temat för kvällen är “Rockprinsessa”. Kläderna ska vara glamorösa och dessutom rockiga. Skorna skulle vara perfekta till min outfit :)
Ha de så bra! Kramar :)

Reply
Alma.

Late Night; Jag skulle ha på mig dom i sommar, på stan osv. Dom är sjukt snygga & skulle passa grymt bra till en klänning eller hög kjol.

Reply
Gabrielle

Jag hade defenetivt valt nighty night skorna. Dom är så jäkla heta. Jag hade lätt matchat dom en härlig sommarpartykväll med en fin tajt klänning och brunbrända ben. Röda läppar och mycket smycken. Perfekt party outfit helt enkelt i sommar!

Håller tummarna!

Kram Gabbi

Reply
Kristin

Late night, de kan jeg bruke til alle anledninger i sommer! Både til hverdags og på party. De hadde vært perfekte! :-)

Reply
Rebecca

Jag skulle vilja ha skor par nummer ett för de är döläckra! Grr! hihi:)
Min lilla historia skulle låta såhär. Men har softat hela dagen på sommarlovet med vännerna som man älskar mest sedan runt fem börjar man käka lite grillat och göra sig iordning inför kvällens förhoppningsvis vilda och galna planer. Och då åker skorna på och även fast ja knappt kan stå på ett par klackar så dansar man hela natten lång!:D

Reply
andrea

jag skulle vilja ha de svarta late night, så jävla snygga och plus så kan jag inte använda klack än, är ju lite för ung för så höga klackar! är bara 14 som sagt! ^^
end of that :)
jag skulle haft på mig dom en late night med vännerna på nån snygg uteservering eller på stan och när “Dead by April” kommer hit till Varberg den 15 Juni! :D<33
kommer blir riktigt underbart och vill verkligen skina i de skorna, kanske ser nån snygg kille som jag kan skutta fram till o börja flörta med, och det ska vara i dom skorna tycker jag! :D
hoppas du tycker samma sak, hihi! =)
Men ja, snyggaste skorna jag sett på länge :D
Kenza, bästa bloggen jag någonsin läst, läser den varje dag och bara älskar din stil, dina kloka ord och hur du är dig själv på ett mkt roligt, och självsäkert sätt! :D
du är bäst Kenza, min förebild :)<33
puss!

Reply
Jessica

De snygga Friday Night skulle inte sitta fel till min balkväll!
De skulla passa så fint när jag dansar runt i min rosa korta klänning bland alla mina gulliga klasskamrater som jag sedan ska skiljas från efter den oförglömlga och sista kvällen som grundskole elev.
Kan verkligen se det framför mig..

KRAMAR / Jessica

Reply
bella :)

De vita late night skorna!
Åh… skorna skulle sitta finfint tillsammans med ett par jeansshorts och en t-shirt, håret uppsatt i en tofs o stora solglasögon!

I sommar är Thailand ett kanske! Jag skulle lätt ha med mig mina übersnygga skor dit! jag skulle ha dom tillsammans med en fin tunika eller bara ett par slitna shorts och en enkel t-shirt! sen blir det av ner till stranden och sola, köpa glass och fullkommligt njuta av livet!
senare på kvällen skulle vi gå till en mysig restaurang och äta god mat! skorna skulle sitta finfint på mina fötter då ;)

kram!

Reply
Jennie

Late night vill jag ha!:D Har tänkt köpa dom men har inte riktigt haft råd. jag skulle använda dom på varma sommardagar och kvällar. Så sjukt snygga, funderar också på om jag ska ha dom på skolavslutningen då jag ska gå upp på en scen inför typ 300 människor och ta emot diplom och grejer. :)
Kram

Reply
EmmaMariaStenius

Hej!
Jag skulle sjukt gärna vilja vinna Late night skorna! skit snygga!

Jag skulle använda dom varenda dag! underbart att gå runt med såna o skryta lite haha, nej men jag skulle använda dom dagarna runt så länge som dom håller!!

Kram

Reply
Matina

Åh, sjuuukt fina skor!
Jag skulle vilja ha Late Night 2!
En dag med dessa underbara fina skor skulle nog vara på skolavslutningen! Skulle nog gå runt med dom hela sommarlovet, för att dom är så fina.

Men hur som helst, skulle nog vakna, ta på mig finkläderna och sedan skorna. Sen skulle jag åka vidare till skolavslutningen och uppträda med min klass! Sen när det var slut och jag sagt hejdå till alla, skulle jag åka vidare till en resturang och sitta där med familjen och njuta av den underbara känslan, att jag verkligen hade dessa otroligt vackra skor på mig och att de var mina!

Men en sak är säker, Ifall jag vinner dom ska jag använda dom varjeeeee dag! Haha!

Reply
sofie

late night skulle jag hemskt gärna vilja vinna !:)
om jag skulle vinna dessa skor skulle jag vilja sova hela dagen för att kunna få gå ut direkt när jag vaknat o visa hur snygga mina skor är ! , skulle till och med kunna betala för skorna om det är så !, vill så gärna ha ”Late Night” , På sommar kvällar när man har en snygg kläning o sen dessa snygga skor , RENA DRÖMMEN !! , hoppas jag blir den lycklige vinnaren :)

Reply
emelia

Heej! =)
Late Night skorna skulle vara perfekta till en sen kväll med mina kompisar ute vid någon brygga med en magnum till. De skulle också passa på dagen när man går en liten shopping runda på stan, med en glass såklart! :)

Reply
sofia

friday night!
Dom skorna passar så perfekt till min skolavslutningsklänning.
Jag går ur nian nu i juni och vill se perfekt ut. Så min dag kommer se ut såhär ;
först skolavslutning i kyrkan, sen äta på resturang med mina närmaste vänner och sen blir det fest.
Jag vill ha den perfekta skolavslutningen med dom perfekta kläderna och man går ju bara ur nian en enda gång i hela sitt liv och dom skorna passar sååå bra ihop med mina kläder och smycken!
ha det bra! kram :)

Reply
Gabrielle

Jag hade defenetift valt skorna: nighty night. Dom är perfekta! Så snygga! Själv hade jag matchat dessa skor till en fin tajt klänning, brunbrända ben, rött läppstift och mycket smycken. En snygg och perfekt sommar-party-outfit helt enkelt!

Håller tummarna!!

kram Gabbi

Reply
Emelie

Med late night på fötterna och en vågad modetrend outfit så skulle jag i sommar fixa en photoshoot med mig och någon kompis som modell, och även någon kompis som fotograf och sen skule vi posa järnet och känna oss som riktiga snygga modeller för en kväll! En regäl boost till självförtroendet! ;D och det bästa är, jag får behålla skorna efter att kvällen är slut … ;)

Alltså vill jag ha Late night om jag vinner ! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*